Pääsivu Viestit 113201-113225

Nimi : VMJ
  
Viesti : http://nettitv.mtv3.fi/nettitv_uutiset/

En ole vielä itse katsonut.. Myöskin eduskunnan tv:stä voi löytyä.
  
  5. helmikuuta 2009 19:33:00

Nimi : kokemusta on
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : No niin, nyt sitten kun/tai toivottavasti ei koskaan, punavuoreen tulee vastaanottokeskus, niin sitten varmasti baarikulttuuri kuihtuu, kun humalaiset suomalaiset rähjää uudenmankadun pakolaisille ja humalainen nainenhan on aika heikoilla, korkokengillä ei kovaa karkuun juosta.
Eli baarit ovat varmasti "tappolistalla" yleisen (lue mamujen) turvallisuuden takaamiseksi. Ja suomalaisille tuputetaan alkoholinkäytön rajoittamista yleisen järjestyksen nimissä.
Alueen arvo laskee ja yhteiskunta viestittää ettei kannata tehdä töitä noustakseen itse slummista ja tehdäkseen itsellen ja perheelleen parempi elämä kuin asua lopunelämää kaikenmaailman sekomamujen naapurissa.

Pakolaiset saa oman luxussviitin keskustan entisestä hotellista ja 24h palvelun ja sitten mennään puistoon iltakävelylle etsien vääräuskoisten lihallisia iloja.

Hyvä päättäjät! Kiitti vitusti!

  
  5. helmikuuta 2009 19:45:21

Nimi : Pete G
  
Viesti : Heh heh! Kyllä se Quisling-Asteroidi taas otti kyselytuntitorkut tuon netti-tv:n pätkän perusteella. Mun puolesta saa kyllä nukkua vaikkapa Ruususen unta.
  
  5. helmikuuta 2009 19:47:27

Nimi : OS62
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Susan Ruususen? :)
  
  5. helmikuuta 2009 20:33:16

Nimi : vellihousu
Kotisivu : Syvä osanottoni
  
Viesti : Ajelin tänään Toijalassa, ja pienen oikaisuyrityksen vuoksi eksyin hieman pikkukaupungin sekavalla tiestöllä. Kello oli n. 12:30. Kohta näin edessäni joukkion, jotka olivat pukeutuneet keltaisiin varoitusvaatteisiin ja heillä oli kartat ja koirat matkassa.

Kohta tajusin, että he mitäilmeisimmin etsivät kadonnutta Nora Bhatia nimistä tyttöä.

Jotenkin sävähdytti nähdä, että tyttöä oikeasti etsittiin metsästä ja ajatus siitä minkälainen tuska omaisilla paraillaan on.

Mietin myös sitä, kuinka raakaa mielenosoitusta olisi tytöltä, jos hän vain piileskelisi jossain, ties mistä syystä.

Mietin myös mahdollisia tytön kohtaloita. Olisiko hänen kaapattu, raiskattu tms.
Tai olisiko kenties päätynyt kuolemaan oman käden kautta.

No vastaus saatiin jo. Vajaa puolituntia siitä, kun olin etsintäpartion ohittanut, Nora Bhatia löytyi samaisen kadun varrelta... kuolleena....

  
  5. helmikuuta 2009 20:33:43

Nimi : lot
Kotisivu : on
  
Viesti : Ali Qassim tehnyt rikosilmoituksen Ellilästä ja Halla-ahosta:

  
  5. helmikuuta 2009 21:45:29

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : Missäs ohjelmassa Jussi on huomenna?
  
  5. helmikuuta 2009 22:08:59

Nimi : Suomen Ylivoimaisesti Rahakkain YhteisVastuu - Keräys Nyt!
  
Viesti : Olisi lopultakin ja rehellisesti syy erottaa Lut ja Ort - Valtionkirkot Valtiosta!

Jälkimmäisestä osasta erityisesti helppoheikkipastori i mitro.

Yhteisvastuukeräyksen tuotoilla ois kliffaa saada ees yks minareetti esim Kamppiin, kun Helsingin Seurakuntayhtymä ei kuulemma oo kiinnostunut valmiista tontista itselleen ja kappelilleen Kamppissa - henkilöstön palkkauksen kalleuden takia...

Pormestari Jussi Pajunen ja presidentinpuoliso kyllä järjestänee rahoituksen "minareetille" - arvaan ...



  
  5. helmikuuta 2009 22:10:48

Nimi : H
Mitä teen : Aion mainita Seppo Lehdon nimen
  
Viesti : Seppo: ”Julistukseeni motivoi tämä jatkuva mamujen maahantuonnin edistäminen. Lienee parasta tuottaa 10 000 seppo lehto kloonia”

Yksi somali Suomessa on voimavara ja rikkaus, mutta 10 000 somalia Suomessa ei ole. Samoin yksi Seppo Lehto on voimavara ja rikkaus, mutta 10 000 seppolehtoa ylikuormittaisi ja kaataisi internetin, aiheuttaen kiihottamista seppolehtojen kansanryhmää vastaan.
  
  5. helmikuuta 2009 22:20:34

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Yksi somali Suomessa on voimavara ja rikkaus, mutta 10 000 somalia Suomessa ei ole. Samoin yksi Seppo Lehto on voimavara ja rikkaus, mutta 10 000 seppolehtoa ylikuormittaisi ja kaataisi internetin, aiheuttaen kiihottamista seppolehtojen kansanryhmää vastaan."

Haa, voiko sitä paremmin sanoa :)
  
  5. helmikuuta 2009 22:36:26

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Hei kaikki! En ole ehtinyt hetkeen moderoida vieraskirjaa, mutta Sepi on nyt taas vaihteeksi bännätty kiihkeän spämmäyksen seurauksena.

Olen Hyvinkäällä Helsingin kaupungin strategiaseminaarissa. Olen oppinut mm., että monimuotoisuus on voimavara, kunhan kotouttamisessa onnistutaan. Kukaan ole vielä kertonut, mitä monimuotoisuus on siinä tapauksessa, että kotouttamisessa ei onnistuta.

Lauantaina julkaistaan vasta ensimmäisten EU-ehdokkaiden nimet. Luultavasti en ole heidän joukossaan, mutta odotellaan rauhassa, mitä talven mittaan tapahtuu.
  
  5. helmikuuta 2009 22:47:06

Nimi : Sami
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Ainakin saadaan aikaan monimuotoisia rikosilmoituksia.
  
  5. helmikuuta 2009 22:55:37

Nimi : väliaikatietoja
Kotisivu : Vielä 50 nimeä, niin muumilimu "kaatuu"
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : 27923 Muumilimu 1,5 litran pulloihin! Viihde 28.07.2006
27863 Astrid thorsin ideoima uusi ulkomaalaislaki hylättävä! Politiikka 09.12.2008
  
  5. helmikuuta 2009 23:01:33

  
Viesti : http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Ruotsalaispoliisi+kutsui+mellakoivaa+nuorta+apinaksi+/1135243293573


Tuohan on jo törkeää apinoitten halveeraamista!
  
  5. helmikuuta 2009 23:13:35

Nimi : koti-isä, tku
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : tehdään jokaisesta asiasta joka vi..ottaa päähän tutkintapyyntö tai rikosilmoitus. Näin valtio joutuu palkkaamaan lisää henkilökuntaa setvimään ilmoituksia. Tällä toimenpiteellä tuetaan työllisyyttä ja laman tappoa. Mamut saavat rahaa videoihin ja dvd soittimiin sekä stessi lomamatkoihin kotimaahansa jotta, jaksavat olla pakolaisina takapajulassa ja kidutettettavina susien ympäröimänä...kohta RKP vaatii susien tappamista alle oulun korkeuden. pÅ Sevenska åkso..
  
  5. helmikuuta 2009 23:27:53

Nimi : Vallankaataja
  
Viesti : Minusta on kyllä aika ajattelematonta, että Sepi on bännätty. Hän on Jussi tehnyt sinulle hienot kannatussivut, ja sinä kohtelet häntä näin. Häpeäisit!
  
  5. helmikuuta 2009 23:58:30

Nimi : MW
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Mestari: "Olen Hyvinkäällä Helsingin kaupungin strategiaseminaarissa. Olen oppinut mm., että monimuotoisuus on voimavara, kunhan kotouttamisessa onnistutaan. Kukaan ole vielä kertonut, mitä monimuotoisuus on siinä tapauksessa, että kotouttamisessa ei onnistuta."

Toki seminaarissa on keskusteltu siitäkin, miten Suomi on jäämässä muiden, voimavarojaan hyödyntävien Euroopan maiden jalkoihin, ja miten nämä suunnattomat voimavarat ovat realisoituneet?
  
  6. helmikuuta 2009 0:01:01

Nimi : Old Frt
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Kemppisen blogi, jossa on yleensä painavaa ja hyvin perusteltua asiaa viihdyttävyyden lisäksi, on tunnettu siitä, että siellä on aivopieruja päästävien kommentoijien sallittu toimia melko vapaasti. Tämä lainaus on sieltä parhaasta päästä:

"Jos joskus perustuslakivaliokunnassa olisi esimerkiksi tupa täynnä timosoineja tai halla-ahoja, jotka pyyhkisivät peräsintä perusoikeuksilla, niin miten ne saisivat sitovia kannanottoja aikaan?"

Intternets on siitä vekkuli medium, että kaikenlaiset hölmöydet jäävät elämään ikuisesti ja tuokin möläys saanee paikkansa yhtenä hölmöimmistä kommenteista.
  
  6. helmikuuta 2009 0:10:28

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Niin ketkä pyyhkisivät mitä ja millä, saadakseen sidottua mitä?

"Jos joskus perustuslakivaliokunnassa olisi esimerkiksi tupa täynnä timosoineja tai halla-ahoja, jotka pyyhkisivät peräsintä perusoikeuksilla, niin miten ne saisivat sitovia kannanottoja aikaan?"

reps. Tosin sehän on tehty selväksi, mistä kaukaa perien pyyhkijöitä tarvitaan.
  
  6. helmikuuta 2009 0:21:41

Nimi : Pelkurimainen valehtelu inhottaa
  
Viesti : Mielenkiinnolla odotan, kertooko Jussimme huomenna Pressiklubissa mielihalustaan ampua ihmisiä käsiaseellaan päähän.
  
  6. helmikuuta 2009 2:04:34

Nimi : Tahto siirtää vuoria
  
Viesti : Oikein! Olenkin odottanut milloin Ali Qassim tekee RIKOSILMOITUKSEN Halla-ahosta. Lisää tuomioita Halla-aholle, kunnes tämä sivaripelkuri on kyykytetty tytiseväksi ameebaksi sikiöasentoon kellariinsa!

Jo on aika saada tämä lakia halveksiva 'poika' hoitoon.
  
  6. helmikuuta 2009 3:30:42

Nimi : Nikopol
Kotisivu : Jälki-istunto
  
Viesti : Hesarin mielipidepalstalla toimitus kertoo miten kamalaa on kun maahanmuuttajat vedetään joka asiaan.

Periaatteessa olen samaa mieltä. Hesarihan vetää maahanmuuttajat ihan joka asiaan mukaan. Tästähän on puhuttu jo vuosia.

Vieraskynässä vähemmistövihamielinen Suomi holocaustoi tällä kertaa saamelaiset, joten hieno pahkasikapäivä taas tämä perjantai.
  
  6. helmikuuta 2009 7:32:28

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Ilmoitusasia

Olen Hyvinkäällä Helsingin kaupungin strategiaseminaarissa. Olen oppinut mm., että monimuotoisuus on voimavara, kunhan kotouttamisessa onnistutaan. Kukaan ole vielä kertonut, mitä monimuotoisuus on siinä tapauksessa, että kotouttamisessa ei onnistuta.
"

Pääsitkös sitä ääneen kysymään, Jussi?

  
  6. helmikuuta 2009 7:42:57

Nimi : kaarlo
  
Viesti : Modifioitu versio joka aiheuttaisi kamalan porun!

"Myös elämäntyylit eroavat. Suomalaisilla kodit ovat siistejä ja lapset puhtaita. Somalien kodit ovat "siivottomassa kunnossa, syöty on ties milloin, kodit ovat täynnä paskakikkareita".

Mitä arvelette, eikö tämä täyttäisi kansankiihotuksen tunnusmerkit?

Tulin muuten eilen uskoon. Olen muuttunut mies, entinen elämäni oli valhetta, saarnasin väärää oppia, perussuomalaisuutta. Nykyisen uskontoni nimi on vihersosialismi. Saan sanoa mitä huvittaa, paitsi maahanmuuttajista.

Kerron teille vihersosialistisen totuuden. Suomalaiset ovat sikoja, tyhmiä, laiskoja, lihavia, rumia ja rasisteja, (huom. ette voi nostaa syytettä herjoistani, koska suomalaiset ovat valkoisia.)
Kerään yhteisvastuullista keräystä maahanmuuttajille sekä vaadin heille suojatyöpaikkaa. Amen.

Mikäli sanotte sanasen monikultturismia vastaan minulla on oikeus vaikka mihin, mm. nousta barrikadeille.

  
  6. helmikuuta 2009 8:28:51

Nimi : Man Boy
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nyt täytyy olla nopea, ettei Jussi ehdi taas blokata minua pois täältä. Minusta on aika ironista, että hirveästi pitäisi olla sitä avointa keskustelua ja kritiikkiä, mutta kun sitä yrittää harrastaa, niin eipä olekaan niin helppoa... Tarkoittaako tämä sitä, että vapaa keskustelu ei koske tätä vieraskirjaa...no ei sen niin väliä. Minusta tässä vaan on pikkuinen ristiriita mm. Halla-ahon teesien suhteen.

Teinpä tuossa pienen ekskursion suomalaisuuden syvimpään olemukseen kuuntelemalla Irwinin biisejä. Siitä tulikin sitten mieleeni, että miten olisi Seppo Lehto, onnistuisiko musavideo Mutakuono ja lakupelle -kappaleeseen? Siitä tulisi varmaan aika huikea spektaakkeli...
  
  6. helmikuuta 2009 9:16:30


guestbook © freebok.net