Pääsivu Viestit 113151-113175

Nimi : Black Bart
  
Viesti : Mummon luona oli käynyt eilen yhteisvastuukerääjä. Mummo ei ollut mitään keräykseen antanut (luultavasti ensimmäistä kertaa ikinä) ja kerääjäkin oli vain tuumannut, että: "Eipä ole kovin moni muukaan osallistunut..." :)
  
  5. helmikuuta 2009 8:07:00

Nimi : Kolunsarka
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Mikäli haluatte pilata päivänne, katsokaa YLE1 aamutv:n Suurpään ja Kirkon ulkomaanavun bossin haastattelu.
Haastattelun teema on "Nostaako rasismi päätään taantuman aikaan?"
Helvettiläinen, että sieppasi katsoa kahta niin falskia tyyppiä selittelemässä ja syyllistämässä suomalaisia.

Suurpään mukaan rasisimi alkoi lisääntyä viime syksynä, kun lamaa alkoi pukata.

Jassoo!

Kyllä tavan suomalaiset ovatkin sitten fiksua sakkia, kun jo viime syksynä TIESIVÄT, että lama tulee ja ryhtyivät rasisteiksi.

Ei sitä tiennyt Katainen eivätkä muutkaan, joiden olisi pitänyt tietää.

Vielä Joulun allahan hoettiin, että ei globaali finanssikriisi koske Suomea - lamaa hypähtää Suomen yli tuosta vaan!

Kirkon hemmo kertoi, että jo 2 vuotta sitten on päätetty tämän vuotinen kerjäysteema.

Sepä käy hyvin yksiin sen epäilyni kanssa, että Haloskan toinen kausi on kokonansa valjastettu Suomen mamuttamiseen.

P-a juttu vaan, että lama tuli ja sotki hieman kuviota!

Mielenkiinnolla odotan, että mikä mahtanee olla kyseisen, varsin kyseenalaisen projektin seuraava vaihe!
  
  5. helmikuuta 2009 8:15:09

Nimi : Tinden
  
Viesti : Kunnes Persut näyttävät toteen toimineensa lakiesitystä vastaan jollain reaalitavalla, katson Persujen velttoilleen ja laiminlyöneen yhden päätehtävistään Eduskunnassa. Ehkä on aika vaihtaa Persujenkin vapaamatkustajat Jussi Halla-ahoon ja Juha Mäki-Ketelään. He sentään ovat todella tehneet ja saaneet aikaan.

Erittäin hyvin sanottu.

Katse tulevaisuuteen: En Jussia voi äänestää ek-vaaleissa, olkoot se sitten sellainen, jota Jussi suosittelee.
  
  5. helmikuuta 2009 8:43:33

Nimi : Ikurin Vire
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : M-K saattais hyvinkin lähtee sitoutumattomaks ehdokkaaks ek-vaaleihin pirkanmaalle. Puolueista se ei piittaa. Aletaanko vonkaan sitä?
  
  5. helmikuuta 2009 9:00:15

Nimi : Tosi
  
Viesti : Töissäkäyvät ihmiset eivät kenties puhu näistä asioista, vaikka niitä ajattelevatkin. Näin ainakin itseni kohdalla ja monia muitakin on varmasti paljon (mutua).
  
  5. helmikuuta 2009 9:07:28

Nimi : PataÄssä
  
Viesti : Jussi, tee pikaisesti taulukko sivuillesi, jossa on jokaisen kansanedustajan nimi puolueittain. Taulukkoon myös sarakkeet: kyllä, ei, poissa, tyhjä.

Taulukon aiheena äänestäminen uudesta ulkomaalaislaista.

Poliitikkojen olisi hyvä tiedostaa, että äänestyskäyttäytymistä Lex Astridista tullaan pitämään esillä ja kaivetaan esille seuraavien vaalien yhteydessä. Tämä siis jo ennen äänestystä 17.2.2009.
  
  5. helmikuuta 2009 9:24:37

Nimi : saint
  
Viesti : Kunnes Persut näyttävät toteen toimineensa lakiesitystä vastaan jollain reaalitavalla, katson Persujen velttoilleen ja laiminlyöneen yhden päätehtävistään Eduskunnassa. Ehkä on aika vaihtaa Persujenkin vapaamatkustajat Jussi Halla-ahoon ja Juha Mäki-Ketelään. He sentään ovat todella tehneet ja saaneet aikaan.

Tässä olisi myöskin hyviä ehdokkaita:

Sampo Terho: ”Politiikasta kiinnostuin jo kouluiässä, mutten vuosikausiin löytänyt poliittista kotia. Mikään vanhoista suomettuneisuuden ajan puolueista ei minusta ollut todellinen länsimainen konservatiivipuolue. Poliittinen kodittomuuteeni helpotti vähitellen, kun 2000-luvun alussa tutustuin Timo Soiniin. Hän johti silloin vielä tuntematonta perussuomalaisten puoluetta, jolla oli kansanedustajanaan vain Raimo Vistbacka. Ajatukset kävivät yksiin, ja siitä alkaen olen vähä vähältä laajemmin liittynyt puolueen toimintaan. Tällä hetkellä olen Kallion seudun perussuomalaiset Ry:n puheenjohtaja ja Helsingin piirihallituksen jäsen.”

http://www.sampoterho.net/index.html

Jukka Hankamäki: ”Olen myös harkinnut asettumista seuraavissa eduskuntavaaleissa ehdokkaaksi, kun vain löytyisi sellainen puolue, joka minut riveihinsä huolisi. Kun maamme poliittinen johto ei oikeastaan tee muuta kuin viettää roomalaisia orgioitaan, on aika selvää, että tässä maassa tarvitaan asiantuntevaa ja vastuullista valtiofilosofiaa, ei sellaista, joka ymmärtää poliittisen järjestelmän realiteeteista saman kuin jänis Jumalasta.”

http://jukkahankamaki.blogspot.com/
  
  5. helmikuuta 2009 9:29:20

Nimi : Simperi
  
Viesti : Octavius- nimimerkin kirjoitusten perusteella tällä kaverilla olisi kompetenssia, näkemystä sekä sivistystä politiikkaan todella paljon!
  
  5. helmikuuta 2009 9:35:47

Nimi : 2977
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti :
Pravdan Penaali iskee kuin miljoona volttia.

Kahta erilaista köyhyyttä

Tänään torstaina julkaistavassa Kaupunkiköyhyyden monet kasvot -kirjassa lääkärit kertovat, että maahanmuuttajien ja kantasuomalaisten köyhyys on erilaista. Huono-osaisuus tuntuu olevan enemmän suomalaisten kohtalo.

Suomalaiset köyhät ovat tekemisissä vain toisten köyhien kanssa. Venäläisillä ja somalialaisilla köyhillä tuttavaverkot ovat laajempia.

Myös elämäntyylit eroavat. Maahanmuuttajilla kodit ovat siistejä ja lapset puhtaita. Suomalaisten kodit ovat siivottomassa kunnossa, syöty on ties milloin, kodit ovat täynnä viinapulloja.

RIKU JOKINEN


Niin. Onkohan tässä nyt kyse pahasta yleistyksestä?

Peskää lapsianne suomalaiset...

  
  5. helmikuuta 2009 10:02:49

Nimi : Kriitikollekin
  
Viesti : "Kriitikko minäkin"

Se alapuolella oleva haastaattelu olisi kannatanut myöskin katsoa
  
  5. helmikuuta 2009 10:03:13

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Monien suvaitsevaisten viestejä/ jorinoita/ älyvapaita mielipiteitä lukiessa, tulee väkisinkin mieleen, et tulkoon monikulttuuri ja koko rikas painajainen, niin eipähän tarvitse 10v:n päästä enää väitellä."

Samaa olen miettinyt. Sitten kun ollaan saatu slummit ja aidatut alueet tähän maahan, niin varmaan aletaan jo pisteyttämään maahantulijoita.
  
  5. helmikuuta 2009 10:13:51

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Myös elämäntyylit eroavat. Maahanmuuttajilla kodit ovat siistejä ja lapset puhtaita. Suomalaisten kodit ovat siivottomassa kunnossa, syöty on ties milloin, kodit ovat täynnä viinapulloja.

RIKU JOKINEN


Tässähän on tutkintapyynnön paikka. Kirjoitus kiihottaa maahanmuuttajia halveksimaan suomalaisia.
  
  5. helmikuuta 2009 10:23:56

Nimi : 2977
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Eipä menisi läpi koska tuossa ei ääneen sanota että suomalaislapset ovat likaisia...
  
  5. helmikuuta 2009 10:36:11

Nimi : Aamulla
  
Viesti : MTV3n aamu-tv, Pekka Haavisto: "...maltillinen islam...sharia-laki...ihmisoikeudet toteutuvat"
  
  5. helmikuuta 2009 10:45:50

Nimi : Jukka Karén
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Jännä juttu, entinen natsi löysi itselleen hengellisen kodin...islamista:

http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Maailman+etsityin+natsirikollinen+Tohtori+Kuolema+kuoli+Kairossa+jo+1992/1135243286090
  
  5. helmikuuta 2009 10:48:53

Nimi : kommentoija
  
Viesti : "Myös elämäntyylit eroavat. Maahanmuuttajilla kodit ovat siistejä ja lapset puhtaita."

Tarkoittaa todella isoa hiilijalanjälkeä. Veden kulutus, sähkö, pesuaineet ja vielä kun päälle puunaat ne 7-8 lasta siisteiksi..mahdollisesti veronmaksajien varoin.
Tuleeko muuten mieleen että "synnytyskoneet" l. kotiorjat pitävät kodin puhtaana. Suomalainen nainen käy töissä ja ei ole niin aikaa kliffaan puhtauteen ja elämänlaatuun.
  
  5. helmikuuta 2009 10:52:59

Nimi : Paul R
  
Viesti : Erinomaisia ehdotuksia talle aamua. Lex Astridin puolesta aanestavien tulee olla tietoisia, etta se on poliittisen uran loppu. Laki on Suomen edun vastainen, eika internet unohda ikina.
  
  5. helmikuuta 2009 10:58:25

Nimi : Sami
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Muuten, www.lintukoto.net -nimisessä paikassa on toistettu se YLE:n surullisenkuuluisa muukalaisvihakysely. Käykää klikkailemassa jos vielä kiinnostaa.
  
  5. helmikuuta 2009 11:07:14

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : <i>MTV3n aamu-tv, Pekka Haavisto: "...maltillinen islam...sharia-laki...ihmisoikeudet toteutuvat"</i>

Niinkö se Pekka sanoi? Hänen puolisonsa on YLEn mukaan mies. http://yle.fi/linnanjuhlat/2007/index.php?p=9&g=7&ph=16

Onkohan Pekka Haavisto tietoinen, mitä sharia näkee tuollaisen liiton.
  
  5. helmikuuta 2009 11:07:31

Nimi : kommentoija
  
Viesti : Niin ja lisään myös, että maahanmuuttaja saa köyhyyteensä paljon helpommin apua kuin suomalainen joka joutuu joka lipun ja lapun kanssa juoksemaan sen tuhannella luukulla. Mamun kotiin tulee sosiaaliämmä henk.koht. käynnillä kyseleen mitenkä menee ja tekee suunitelmat ja arviot jotta tukalasta tilanteesta päästään. Ja laskut maksetaan ja rahaa käteen työnnetään. Olispa näin suomalaisellakin köyhällä, niin vois elämänlaatu kohota eikä niitä tyhjiä pulloja niin näkis. Kun saisi köyhä sellaisen tunteen että valtio ja systeemi välittää. Mutta ei. Se välittää mamuista paljon enemmän kuin sinusta.
  
  5. helmikuuta 2009 11:09:11

Nimi : JM-K
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : PataÄssä kirjoitti: "Jussi, tee pikaisesti taulukko sivuillesi, jossa on jokaisen kansanedustajan nimi puolueittain. Taulukkoon myös sarakkeet: kyllä, ei, poissa, tyhjä.

Taulukon aiheena äänestäminen uudesta ulkomaalaislaista.

Poliitikkojen olisi hyvä tiedostaa, että äänestyskäyttäytymistä Lex Astridista tullaan pitämään esillä ja kaivetaan esille seuraavien vaalien yhteydessä. Tämä siis jo ennen äänestystä 17.2.2009."

*****

Ei tarvitse Jussin tehdä, sillä teen vastaavan koosteen heti äänestyksen jälkeen. Ennen äänestystä kun ei ole mitään mieltä sitä tehdä ja nettiin laittaa.

Lisäksi koosteeseen tulee kansanedustajien minulle etukäteen ilmoittamia näkemyksiä siitä, miten ja miksi he tulevat varsinaisessa äänestyksessä äänestämään.

Tämä tietopläjäys julkaistaan lähiaikoina avautuvilla henkilökohtaisilla kotisivuillani osoitteessa juhamakiketela@info kohdassa "lakiäänestys". Laitan tietoa heti, kun sivut toimivat ja lakiäänestys tuloksineen on siellä.

Kaikki "poissa" olleet kansanedustajat lasken automaattisesti lain puolesta äänestäneiksi, sillä siitähän kyse on, jos ei vaivaudu paikalle estämään tätä järjettömyyttä.

Kooste tulee olemaan sivuillani maailman tappiin asti, joten internet ei tosiaankaan unohda koskaan! Eivätkä äänestäjät!

  
  5. helmikuuta 2009 11:12:00

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : 'Kaikki "poissa" olleet kansanedustajat lasken automaattisesti lain puolesta äänestäneiksi, sillä siitähän kyse on, jos ei vaivaudu paikalle estämään tätä järjettömyyttä.'

Äh, kun et tuota tekisi. Joku voi vielä tulkita sen vääristelyksi. Sitäpaitsi kyllä sopivan kriittiset osaavat tehdä tyhjistä ja poissaolevista äänistä omat johtopäätöksensä.

Innolla odotan mihin äänestysratkaisuun pääministerimme Matti "Visionääri" Vanhanen päätyy.
  
  5. helmikuuta 2009 11:19:44

Nimi : ootas
  
Viesti : JM-K kirjoitti: "Ei tarvitse Jussin tehdä, sillä teen vastaavan koosteen heti äänestyksen jälkeen. Ennen äänestystä kun ei ole mitään mieltä sitä tehdä ja nettiin laittaa."

Voisiko taulukko ennen äänestystä saada aikaan muutaman uutisen? Entä kääntyisikö näiden uutisten painostuksesta kansanedustajia kannattamaan vai vastustamaan lakiehdotusta? Taulukko ainakin herättäisi keskustelua ja aktivoisi vapaaehtoisia lähettämään kansanedustajille sähköpostia?
  
  5. helmikuuta 2009 12:00:53

Nimi : Paul R
  
Viesti : Matti sitoi katensa barrikaadi-lausunnolla. Tuosta ei ole enaa kunniallista peraantymistieta politikolle. Ymmartaakohan itse minka mokan teki.. Pikkuveli valvoo ;)
  
  5. helmikuuta 2009 12:04:17

Nimi : etnis
  
Viesti : Kiitos JM-K tekemästäsi työstä.

Ymmärsin lähettäneesi jo kansanedustajille sähköpostia, jossa vaadittiin vastausta JAA/EI?

Onko vastauksia sadellut?
  
  5. helmikuuta 2009 12:06:14


guestbook © freebok.net