Pääsivu Viestit 113126-113150

Nimi : Debatoija
  
Viesti : Lisäisin vielä, että koko Somalian kriisi (kuten Afrikka kehitysapuineen ja Lähi-itäkin) ovat eräänlaisessa negatiiveisessa peliteoreettisessa tasapainossa. Nykymeno siis hyödyttää liian monia (länsimaisen avun takia) että se koskaan ratkeasi. Kaikkien näiden kriiisien osapuolien etu on siis toistaiseksi jatkaa tätä kriisiä joko tiedostetusti tai tiedostamatta. Kaikkien näiden kriisien ratkaisu saattaisi olla hyysäreiden poistuminen pelikentältä jotta muodostuisi uusi ehkä vakaampi peliteoreettinen tasapaino.
  
  4. helmikuuta 2009 19:42:40

Nimi : Kävelevä rahapussi
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Afrikkalaista suvaitsevaisuutta. Mutta kyllä minä uskon, että meidän turvapaikanhakijamme tulevat paljon pahemmista oloista, näkeehän sen jo heidän aliravituista kehoistaan. Pirkko Rytkösen mukaan he ovat vielä jopa kidutettuja (kohta 6:00 eteenpäin). Lähteet ovat varmasti luotettavat, miksi kukaan tarinoita keksisi, kun ei siitä mitään hyötyäkään olisi.

Lopuksi kuolematon lausahdus samaisesta ajankohtaisesta kakkosesta. Kemin kaupunginjohtajaOssi Repo (kohta 4:30 eteenpäin): "...Kemi kantaa oman osansa turvapaikkahakijoiden sijoittamisesta. Se on sama onko hakijoita kaks ja pouli vai kolmesataa. Me jokatapauksessa järjestämme heille tarvittavat palvelut ja vielä kun kustannuksista vastaa täysin valtio, niin ei tässä ole mitään ongelmaa."

Kemiläinen veronmaksaja tietysti hykertelee tyytyväisenä, kun kuulee rahojen tulevan valtion taikaseinästä.
  
  4. helmikuuta 2009 19:48:45

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Muuten, joku täällä kyseli että mihin on Jenkeissä päädytty "käänteisen rasismin" kanssa. Täältä löytyy tietoa koskien jenkkien suhtautumista "käänteiseen syrjintään".
  
  4. helmikuuta 2009 20:16:38

Nimi : vellihousu
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Näemmä Jussi on päivittänyt scriptaansa.

Persujen kannatus kasvaa ja lauantaina julkistetaan persujen EU-ehdokkaat... Toivottavasti Jussi on joukossa mukana.

On se JÄNNÄ juttu.... jännä kuinka persut vain nousee jännä....
  
  4. helmikuuta 2009 20:23:07

Nimi : hiljainen tukija
  
Viesti : Uusin kirjoitus on painavaa tekstiä. Todella hyvä!!!
  
  4. helmikuuta 2009 20:31:45

Nimi : Tiedoksi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kommentoisin päivän galluppia. Keskustan kannatus oli siis kummassakin mielipidemittauksessa alle 19 %. Yhtenä syynä kepun kannatuksen hiipumiseen pidetään kannattajien siirtymää perussuomalaisiin.

Hämmästyin tänään kun kuulin, että keskustan riveissä ja eduskuntaryhmässä pidetään nyt selvänä, että kuntavaalien jälkeinen kannatuksen lasku on pysähtynyt pääministeri Matti Vanhasen jämäköitymisen ansiosta. Hämmästelen tulkintaa siksi, että Vanhanenhan on jämäköitynyt vain siinä, että hän on varoittanut äänestämästä perussuomalaisia ja arvostelemasta maahanmuuttopolitiikkaa jne. Tällaisilla argumenteillako virta perussuomalaisiin estetään?
  
  4. helmikuuta 2009 20:35:09

Nimi : Haider
  
Viesti : Mukavaa että Helsingin Sanomat on muuttunut hieman asiallisemmaksi lukemistoksi.
On silti surullista lukea noin kauheita uutisia.

Noin kuukausi sitten tuli YLE teemalta dokumentti maahanmuuttajien miehittämästä Lontoon kaupungin osasta. Dokumentin lopussa eräs BNP:tä kannattanut nationalisti mies muutti pois Lontoosta erääseen syrjäiseen rantakaupunkiin. Siellä kuvaaja kysyi mieheltä mihin tämä muuttaisi, jos myös ko. rantakaupunkiin tulisi maahanmuuttajia. Mies osoitti merelle ja sanoi: "Down there. On the fucking ocean."

Dokumentti loppuu.  
  4. helmikuuta 2009 20:52:02

Nimi : Marko Paananen
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : "Lex Nokiasta turha jankuttaa"

Perustuslakivaliokunnan jäsen Ukkola pitää Lex Nokiaa puhtaasti pelotelakina.

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/49029-lex-nokiasta-turha-jankuttaa

Jotta näin, Mitä säikky tekee pelotteelle?


  
  4. helmikuuta 2009 21:03:58

Nimi : pitkämatkalainen
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Isäntä on asian ytimessä. Lakiehdotus on välittömästi toimitettava tuohon naapuriin Ekokemille, ja huolehdittava asianmukaisesta hävittämisestä.
  
  4. helmikuuta 2009 21:19:45

Nimi : Porrastettu lakimuutos
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Tehtävä lakimuutos vaikuttaa kyllä sellaiselta, että se on alunperinkin pakattu sellaiseksi, että siinä on ainakin 2-3 porrasta, mitä ujutetaan läpi. Jos isoin ei mene, niin sitten on vaihtoehtoisia portteja jotka eivät sitten enää loista niin kirkkaasti, kun räikeät epäkohdat on ensin raivattu tieltä.
  
  4. helmikuuta 2009 21:31:04

Nimi : Suomitalonrenki
Kotisivu : http://blogit.hs.fi/sanomalehtiviikko/rasisismi-puhutti-tamperee
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : 1. Ennen nuoret neitoset näkivät unta siitä kuinka prinssi noutaa heidät valkoisella ratsullaan.
2.Nykyään heidän unelmat pyörivät monikulttuurisuuden puolesta.

1.Kun haave ei toteutunutkaan tavattiin se tavallinen mukava nuorimies ja mentiin naimisiin.

2. Tullaan maksamaan omalla työllä sotakorvauksiakin suuremmat summat ylihypetetyn maahanmuuton johdosta.
  
  4. helmikuuta 2009 21:38:17

Nimi : Jepjep
  
Viesti : vellihousu kirjoitti: "Persujen kannatus kasvaa ja lauantaina julkistetaan persujen EU-ehdokkaat... Toivottavasti Jussi on joukossa mukana."

Tätä itsekin odotan ja toivon kovasti. Olisi edes joku, jota äänestäisi mielellään.
  
  4. helmikuuta 2009 21:52:33

Nimi : Kriitikko minäkin
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Katsoin tuon paljon kehutun Voicen haastattelun. Uskottavuus tippui viimeistään silloin, kun herra blogittaja väittää, että hänelle tärkeitä ovat yksilöt eikä hän harrasta niputtamista. Hoh hoh, mitä muuta koko blogi on kuin yksilöllisyyden täydellistä huomiotta jättämistä yleistysten ja ennakkoluulojen perusteella?

Jotain rajaa itsensä pussiin puhumisellakin pitäisi olla.
  
  4. helmikuuta 2009 21:59:18

Nimi : Hiljainen tukija
  
Viesti : Kriitikolla uskomaton logiikka: D
  
  4. helmikuuta 2009 22:21:16

Nimi : T.S.
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Uusin kirjoituksesi ulkomaalaislaista on todellakin asiaa.
Itse olen nyt työskennellyt neljän vuoden ajan ulkomailla lahinnä kehitysmaissa, joissa muslimi-uskonto on hallitsevana.
Voin vilpittömästi sanoa, ettei kyseisten maiden asukkaita saisi missään nimessä päästää pohjoismaihin. Suomi EI voi pelastaa koko maailmaa vaikka kukkahattutädit sitä kuinka haluaisivat. Se on yksinkertaisesti mahdotonta, koska maahantulijoilla ei ole aikomustakaan tehdä maassa muuta kuin käyttää törkeästi hyväkseen maamme murenevia sosiaalitukia. Esimerkkinä voidaan katsoa länsinaapuriamme, jossa ongelma räjähtää juuri käsiin ja maassa on paikkoja minne ei enää alkuperäinen Ruotsin asukas uskalla mennä.
Päättäjätäti/setä ei tiedä maailman asioista mitään, ennen kuin on itse asunut ja elänyt vuoden tai pari maassa mistä aikoo päästää asukkaan niin rakkaaseen kotimaahamme.

Pahon vain pelkään, että olemme jo hävinneet tämän sodan...
  
  4. helmikuuta 2009 22:21:19

Nimi : Simperi
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Monien suvaitsevaisten viestejä/ jorinoita/ älyvapaita mielipiteitä lukiessa, tulee väkisinkin mieleen, et tulkoon monikulttuuri ja koko rikas painajainen, niin eipähän tarvitse 10v:n päästä enää väitellä. Tsekkasin Uuden Seelannin maahanmuutto vaatimuksia ja ainakin voin pelastaa itseni ja perheeni. Toi vieraan ruisleipä ja salmiakki vaan rupiaa maistuun kuivalta, kun en täältä pysyvästi pois haluaisi...
  
  4. helmikuuta 2009 22:33:07

Nimi : Tosi
  
Viesti : Joo kyllä Somaliassa ollaan varmasti tietoisia siitä, että kun kriisiä pitkitetään edes näennäisesti, pääsee sieltä pakolaisena/turvapaikanhakijana länsimaihin, vaikka Suomeen. Näin rahaa voidaan lähettää Somaliaan ja toisaalta leppoisat oltavat odottavat kaikkia somaleja.

Kriisit muutenkaan noissa maissa ei lopu, juuri samasta syystä, koska näin voidaan pumpata tyhmien länsimaiden ilmaista vastikkeetonta rahaa.

Tästä samasta syystä varmaankin voidaan myös lähettää lapsia levottomille alueille, koska tilanne ei ehkä ole niin paha miltä näyttää. Tai on, mutta eri tavalla. Tilanne nyt tulee olemaan noissa maissa aina paha, eikä mikään kehitysapu tule sitä parantamaan, vaan pitkittää sitä.
  
  4. helmikuuta 2009 22:54:41

Nimi : Vieraskynä
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Pitäisiköhän tuolle Afrikan sarven p....kakasalle nimeltä Somalia tehdä jotain? Koko "maasta" ei ole ihmiskunnan historian aikana mitään muuta kuin harmia. Kunpa siellä olisi edes öljyä, kultaa tai timantteja niin jenkit/ählyt/ryssät hoitelisi asian...
  
  4. helmikuuta 2009 23:03:31

Nimi : Ohimennen
  
Viesti : "NOUSET BUSSIIN, JOTA AJAA EI-SUOMALAISEN NÄKÖINEN KULJETTAJA. MITÄ SANOT?
a) Huomenta. (Hymyillen).
b) Taidankin kävellä. (Peruutat pois).
c) Hienoa, että tätäkin bussia on saatu ajamaan kelpo kuski! (Asetut kuskin viereen valmiina virittämään keskustelua.)
"

d) pelkäät kuollaksesi olevasi rasistin paska, joten pyrit iloiseen keskusteluun kuskin kanssa ja toteat iloisella äänellä: "sitä ollaan sitten neekeri", jonka jälkeen peräännyt pois bussista.
  
  4. helmikuuta 2009 23:42:46

Nimi : hiljainen tukija
  
Viesti : Eikös kriisinhallinta ole juuri sitä että pidetään kriisiä yllä. Jos kriisinhallinta pettää ja kriisi pääsee lässähtämään olemattomaksi, on mahdollista että pääsee syntymään rauha.
  
  5. helmikuuta 2009 0:04:38

Nimi : Jarkko Sandell
Kotisivu : Burning Books
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Toki huolestuttaa ulkomaalaislaki, mutta rintama silloinkin vain murtuu, ei romahda. Ja saattaapi olla jopa niin, että routa porsaan kotiin ajaa...sekä suomalaisen monikultturistin, poliitikon että turvapaikkaturistin.

Jotta voipi meinaan olla pientä turbulenssia tiedossa:

http://www.arvopaperi.fi/uutisarkisto/article213149.ece

Meinaan, että perseet ylös penkistä joka iikka, Uusi-Seelanti tai Australia ei auta. There is nowhere to run.
  
  5. helmikuuta 2009 0:12:28

Nimi : Mutaa kuonoon.
Kotisivu : http://www.bankforeclosuressale.com/bank-owned-homes.php
  
Viesti : Joopa joo. Auttakaa mutakuonoja heidän omassa maassaan. Onko heitä
aivan pakko saada Suomeen, pelaamaan jalkapalloa tai tekemään jotain muuta hyödyllistä.
"Jekkulassa" on miljoona tyhjää asuntoa. Sieltä löytyisi varmasti asunto miljoonalle mutakuonolle.

  
  5. helmikuuta 2009 1:04:12

Nimi : Kolunsarka
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : On taas Pravda entisillä linjoilla mamutuksessa l. eilinen asiallinen Pääkirjoitus oli pieni kevennys vain!

Tässä "paras" pala Helsingin toimeentulotuensaajista:

http://www.hs.fi/kaupunki/artikkeli/Kahta+erilaista+k%C3%B6yhyytt%C3%A4/1135243284307

"Kahta erilaista köyhyyttä
5.2.2009 5:00
Riku Jokinen

Tänään torstaina julkaistavassa Kaupunkiköyhyyden monet kasvot -kirjassa lääkärit kertovat, että maahanmuuttajien ja kantasuomalaisten köyhyys on erilaista. Huono-osaisuus tuntuu olevan enemmän suomalaisten kohtalo.

Suomalaiset köyhät ovat tekemisissä vain toisten köyhien kanssa. Venäläisillä ja somalialaisilla köyhillä tuttavaverkot ovat laajempia.

Myös elämäntyylit eroavat. Maahanmuuttajilla kodit ovat siistejä ja lapset puhtaita. Suomalaisten kodit ovat "siivottomassa kunnossa, syöty on ties milloin, kodit ovat täynnä viinapulloja."

Ettäs tiedätte: suomalaiset köyhät ovat juoppoja surkimuksia ja mamut äärest siistiä ja kunnollista sakkia!

Täytyyhän Rikua uskoa!

  
  5. helmikuuta 2009 5:40:51

Nimi : far angst
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : On kummallista, miten Astrid Quisling Thorsin junailema ja manipuloittama lakiesitys jotenkin nyt näyttää nostavan Persujen osakkeita. Persuthan eivät tuon lakiesityksen vastustamiseksi pistäneet tikkua ristiin ennen kuin Aamulehti asiasta raportoi ja Juha Mäki-Ketelä kääri hihansa ja pisti pystyyn adressin lakia vastaan. Katsopa vaikka lähetyskeskustelu, jossa vain Rajamäki (SD) ja Ukkola (Kok) nostivat asiasta äläkkää, muiden hymistellessä ja avittaessa Asiaansa eteenpäin. Persut eivät sanallakaan osallistuneet lähetyskeskusteluun.

http://www.eduskunta.fi/faktatmp/utatmp/akxtmp/ptk_3_2008_ke_p_3.shtml

Kysyin tästä asiasta Veltto Virtasen blogissa, ja sain vastaukseksi Persujen vastustaneen asiaa Vistbackan yleiskysymyksellä ankkurilapsista (ei mitenkään sivunnut lakiesitystä, joka Vistbackan kysymyksen aikaan oli jo valiokunnassa hyssyteltävänä). Pirkko Lerner-Ruohonen taas oli 21.12.2008 esittänyt lakiesityksen hylkäämistä, siis paljon adressin aloituksen jälkeen.

En ole löytänyt Eduskunnan asiakirjoista enkä muualtakaan yhtäkään tapaa, jolla Persut olisivat Assi Quislingin lakiesitystä vastustaneet. Veltto puolestaan blogissaan kertoi, että sensuurin takia asialle ei saatu julkisuutta. Tämän surkean selittely-yrityksen on sekä Jussi Halla-aho että Juha Mäki-Ketelä omalla aktiivisuudellaan torpanneet. Kumpikin näistä herroista on saanut enemmän aikaan kuin koko Persujen eduskuntaryhmä.

Kunnes Persut näyttävät toteen toimineensa lakiesitystä vastaan jollain reaalitavalla, katson Persujen velttoilleen ja laiminlyöneen yhden päätehtävistään Eduskunnassa. Ehkä on aika vaihtaa Persujenkin vapaamatkustajat Jussi Halla-ahoon ja Juha Mäki-Ketelään. He sentään ovat todella tehneet ja saaneet aikaan.

Niin, tuo Quisling? Quislingiksi sanotaan maanpetturia, jolle maahantunkeutujan etu on tärkeämpää kuin oman kansan etu.
  
  5. helmikuuta 2009 6:49:01

Nimi : koti-isä, tku
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Halonen valtiopäivien avauspuheessaan kertoo miten lamasta selvitään yhteistyöllä...kovin on Tarja Halosen muisti (ilm.tahallista) huono, kun muutama päivä sitten oli yhteisvastuu keräyksesn avauksessa keräämässä rahaa "mamuille", mutta ei Suomalaisille köyhille. Nyt kuitenkin Halonen perää "yhteistyötä". Pankit ja rahalaitokset ovat miljardinsa ja hukanneet ja nyt Kansalaisten pitää maksaa toisten velat. Kyllä on yhteistyö antoisaa vain toiselle puolelle.

Onneksi Britannia on kiristämässä maahanmuutto politiikkaansa. Näin tulee Suomessakin tapahtumaan, kun rahaa ei riitä edes kuntien talouden ylläpitoon.
  
  5. helmikuuta 2009 7:47:21


guestbook © freebok.net