Pääsivu Viestit 113051-113075

Nimi : svobo
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : jäljet taitavat johtaa sylttytehtaalle:
"
Nimi : Kansalainen

Viesti : Käykääs klikkaamassa
http://lotta.yle.fi/rswebtre.nsf/sivut/mk_etusivu2004

3. helmikuuta 2009 10:24:56"
  
  3. helmikuuta 2009 20:45:26

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : jäljet taitavat johtaa sylttytehtaalle

... Nnniiin? Eikö YLE:n kyselyjä saisi mainostaa muualla netissä? Eihän nimimerkki Kansalainen käskyttänyt mitä vaihtoehtoa pitäisi käydä klikkaamassa.

Puupäinen koko kysely.
  
  3. helmikuuta 2009 20:50:31

Nimi : Man Without Pants
  
Viesti : Halla-aho ja mäki ketelä ovat säälittäviä häviäjiä jotka eivät osaa muuta kuin harrastaa rasismia. ovatkohan impoja.
  
  3. helmikuuta 2009 20:55:10

Nimi : Huomauttaja
  
Viesti : Ylen selitys:
"Tampereen Radion nettisivuilla on päivittäin yleisökysymys. Tämään monikulttuurisuuspäivänä kysyimme: mistä muukalaisviha johtuu.

Huomasimme nopeasti, että yksi vastausvaihtoehto joutui manipulaation kohteeksi. Tämän vuoksi poistimme kyseisen vaihtoehdon."

No miksi se "Ennakkoluulot kasvavat, kun niitä ruokitaan." 95 % sitten vielä on siellä?
  
  3. helmikuuta 2009 21:13:04

Nimi : Keffuuri
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Ei hyvää päivää mitä mokutusta A2:ssa. Vieraiden kulttuurien pelko on syy Kemin "rasismille". Ei mainittu mitään toisinpäin tapahtuneista pahoinpitelyistä. Yksi sai oleskeluluvan ja heti oli hommaamassa sukuaan tänne. No onneksi hänellä on ehtymätön lompakko, suomalaiset veronmaksajat.

Onko Kemi monikulttuurisuuden mekka Suomessa? Ainakin haastateltavat olivat "tiedostavaa" ja "suvaitsevaa" porukkaa. Pakko heidän on edustaa peruskemiläistä.
  
  3. helmikuuta 2009 21:17:48

Nimi : acc
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti :
Tässä Ylen kyselyn tulokset 2.3.2009 klo noin 21:15

Mistä muukalaisviha johtuu?
Pelätään kaikkea, mikä ei ole tuttua. (2%)
Ennakkoluulot kasvavat, kun niitä ruokitaan. (95%)
Hiljaisesta hyväksynnästä. (1%)
Kasvatuksesta ja lähipiiristä. (1%)
Kateudesta. (0%)
Joukossa tyhmyys tiivistyy. (1%)


Jopa kysymykset muuttuvat.
  
  3. helmikuuta 2009 21:19:59

Nimi : P
  
Viesti : Normipäivä näköjään Ylellä. Ajankohtaisessa kakkosessa oli juttua Kemistä.

Joo syy miksi on ollut ongelmia pelkästään paikallisten - rassismi.

Kerottiin kuinka "pakolaisten kimmuun on hyökkäilty" - ja unohdettiin, että turvapaikanhakijatkin ovat kunnostautuneet paikallisten turpaan vetämisessä joukolla.

Kemilaiset olivat se syy. Sitten oli saatu pari monikulturismipilerinsä ottanuta kommentoimaan miten hirveän rasistinen paikka Kemi on.

Tyttö joka selitti värin saamisesta katukuvaan ja monikulttuurisuudesta oli naiviudessaan söpö..

Mutta direktivin mukaan Yle homman pisti pakettiin. Syy ongelmiin on vain kemiläisten.

Yksi osoitus rasistisuudesta oli kaivettu siitä, että kadulla kulkijat eivät sano päivää ;))

Ja toimittaja sanoi somalinaiselle, joka oli saanut oleskeluluvan - ja joka ilmoitti hommaavansa perheensäkin maahan - terve tuloa Suomeen ;) . Oli ihanan liikuttavaa.

Mutta hei Yle. Nykyaikana tietoa saa mualtakin. Olisi ollut reilua mainita se toinenkin puoli.
  
  3. helmikuuta 2009 21:20:57

Nimi : Mikael
  
Viesti : "jäljet taitavat johtaa sylttytehtaalle"

Ai niin on syytä perua mahdollisesti väärinäänestäjiltä äänivalta ja/tai ainakin minimoida se kuten Yle teki euroviisu ehdokkaiden kesken oli vain kutsuttuja esiintyjiä tänävuonna,kansa äänestää hirviöitä.

Olisiko seuraavat vaalitkin mahdollisesti jo kutsuvallit jolla blokattaisi PS ja muut väärinajattelijat,studioista ovat ainakin PS:n ehdokkat blokkaileet melkoisella menestyksellä edellisissä.

Media tekee meistä hirviöitä
  
  3. helmikuuta 2009 21:30:17

Nimi : Fenix
Kotisivu : Miksi suomalaisten sosiaaliturvaa ei voi parantaa?
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Miksi suomalaisten sosiaaliturvaa ei voi parantaa? ... vaan keskuuteemme tuodaan mieluummin neekereitä ja islamisteja jotta suomalaisten kurjistuminen syvenee? .. oli sitten kyseessä Kemi, Tampere jne.

Kestävä kehitys suosii omaa kansaa ja oman kansan olojen parantamista, eikä velanottoa vieraiden ruokkimiseksi. Kelpaa sitä Kemin vastaanottokeskuksen neekerinkin nauraa suomalaisille tyhmille? ... Hei syyllistyinkö suomalaisiin kohdistuvaan rasismiin ja suomalaisiin kohdistuvaan kansankiihtokseen ja solvaavaan kielenkäyttöön näiden yksittäistapausten thors astrid, illman mika jne perusteella ;/?
  
  3. helmikuuta 2009 21:33:19

Nimi : Nikopol
Kotisivu : Jälki-istunto
  
Viesti : Näin monikulttuurin päivänä minua surettaa ettei menestyneen monikultt. koulun poster boy Börje Ehrstrand ole saanut tilaa viestimissä. Joko meillä on niin vahvasti värähtelevä monikulttuuri omasta takaa ettei Ruotsin rohkaisevaa mallia enää tarvita?

Haluan kusta monikulttuurin juhlakahvipannuun kertomalla että Skolverketin tuoreen raportin mukaan oppimistulokset ovat Ruotsissa laskussa. Syitä voimme vain arvailla.

Ehkä pian meilläkin.
  
  3. helmikuuta 2009 21:37:43

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Haluan kusta monikulttuurin juhlakahvipannuun kertomalla että Skolverketin tuoreen raportin mukaan oppimistulokset ovat Ruotsissa laskussa. Syitä voimme vain arvailla.


Dogman mukaan maahanmuutolla on positiivisia vaikutuksia, joten ilmeisesti mokuttajien mielestä tarvitaan lisää maahanmuuttoa kompensoimaan laskua, joka johtunee yksinomaan ruotsalaisista.
  
  3. helmikuuta 2009 21:46:07

Nimi : TaTu
  
Viesti : "Halla-aho ja mäki ketelä ovat säälittäviä häviäjiä jotka eivät osaa muuta kuin harrastaa rasismia. ovatkohan impoja."

Jaa lapset ovat sitten postimiehen?
Mutta hei trollit. Yrittäisitte edes parantaa tasoa edes monikulttuurisuuspäivän kunniaksi?
  
  3. helmikuuta 2009 21:57:08

Nimi : Fenix
Kotisivu : Kike Elomaan laulu: Nousee nouseehan jo sullakin
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Hei rakkaat trollit ;)

Kike Elomaan laulun sanoin: "Nousee nouseehan jo sullakin" - Enempi on ongelma ettei syyllisty huippuosaajaluokan tarjontaan kun tuo Kiken laulu on hyvin ajankohtainen joka aamu, päivä, ilta ja yö. ... joten rakkaat trollit kumin kera voinen tarjota tarvittaessa kierroksen niin loppuu epäilyt kansallismielisten impoudesta ;). Tämä tarjous on vain "Ylpeä Lesbo"-tapaisille viherpipertäjänaisille ja muille vastaaville pillun omaaville karvattomille tai paljaan piirakan omaaville mirritrolleille ei åke, eikä börjeluokan hinuritrolleille ;) vaikka kuinka vonkaisitte ;)
  
  3. helmikuuta 2009 22:05:46

Nimi : Hra Mahtava
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : YLE:n kyselyn kehittyminen:

http://nikobox.com/4chans/YLE-20090203.PNG
  
  3. helmikuuta 2009 22:06:54

Nimi : Kaurahattu
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : "Ennakkoluulot kasvavat, kun niitä ruokitaan."

Niinpä! Tänäänkin on ennakkoluuloja ruokittu ylen Tohlopin osaston toimesta. Ainakin omat ennakkoluuloni yleä kohtaan on^^^^.
  
  3. helmikuuta 2009 22:16:42

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Muistaakseni nämä tässä maassa nyt käytävät keskustelut uhristatuksen havittelemisesta, "käänteisestä" rasismista ja muusta on käyty Jenkeissä jo ajat sitten. Yli kymmenen vuotta sitten.
  
  3. helmikuuta 2009 22:18:15

Nimi : Joonatan
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Haluan kusta monikulttuurin juhlakahvipannuun kertomalla että Skolverketin tuoreen raportin mukaan oppimistulokset ovat Ruotsissa laskussa. Syitä voimme vain arvailla.

Jos ne on nimetty väärin?
  
  3. helmikuuta 2009 22:49:55

Nimi : vellihousu
Kotisivu : eroakirkosta piste fi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : tämä linkki toimii paremmin kuin vapaa-ajattelijoiden versio.

Jos kirkko todella alkaa hääräämään tälläisellä maaperällä, jolla en usko olevan kansalaisten saati kirkon jäsenten tukea, niin nyt lähtee viimeisetkin jäsenet.

Toivottavasti saavat muslimit maksamaan kulunsa, kun niille tuottojaan jakavat.

Sinällään olisi hyvä ajatus auttaa ulkomaiden köyhimpiä lapsia. Ja tietysti kotimaassamme on varmasti paljon niitäkin maahanmuuttajia, jotka eivät ole töitä saaneet kovista haluista huolimatta.

Silti tämä koko touhu tuntuu niin äärettömän huonosti mietityltä kohteelta, juuri nyt, kun koko maahanmuuttajien hyysäys on muutoinkin saavuttanut kokonaisuutenaan kansalaisten keskuudessa sietokyvyn rajat.
  
  3. helmikuuta 2009 23:08:38

Nimi : gloaming
  
Viesti : jaska: Kuuntelin noita Voicen haastatteluja -jotka olivat hyviä- ja huomasin, että Jussillakin oli vähän ongelmia selittää miten kohdellaan ihmisiä yksilöinä ja silti otetaan huomioon tilastot eri ryhmistä.

Johtuu siitä, että kyseessä on ongelmallinen asia, koska käytännön tasolla on tehtävä kompromisseja. Moraalifilosofisena periaatteena siis jokainen ihminen on kohdattava ja arvioitava yksilönä (vs. ryhmän, esim. etnisyys, jäsenenä). Yhteiskunnan tasolla tämä periaate oli laajemmassa käytössä ensimmäisen kerran Ranskan vallankumouksen aikoihin, tosin muodossa kansalaisena vs. ryhmän jäsenenä, esim. juutalaisena. Puhtaasti käytännön tasolla kohtaamme kaksi ongelmaa: 1) jos luvut suuria (tuhansia-miljoonia tulijoita), tällainen käsittely käy mahdottomaksi; 2) validiteettiongelma: mihin perustamme päätelmämme (tulevaisuuteen, menneisyyteen, nykyisyyteen), kuinka kauan meidän pitää observoida, ennen kuin teemme päätelmiä (ad koko elinikä?), onko meillä käytössä riittävästi luotettavaa tietoa jne.

Toisaalta poliittinen ja taloudellinen päätöksenteko käyttäen hyväksi tilastollisia materiaaleja (mukaan lukien otantamenetelmät), sellaisiakin, joiden tilastoyksiköitä ovat yksilöt, on täysin arkipäivää. Osittain tästä syystä likimain jokaisessa poliittisessa päätöksessä on hyötyjiä ja häviäjiä. Tilastolliset ja muut tietoa tiivistävät menetelmät ovat käytännön toiminnassa välttämättömiä (tai seurauksena on analysis paralysis). Tarkastelukulma on yhteiskunnan tasolla: esim. huoltosuhteen, tulonsiirtojen balanssin, rikollisuuden, koulutuksen, lapsiluvun ym. perusteella voidaan hyvinkin perustellusti arvioida jonkin ilmiön impaktia yhteiskunnan rakenteisiin. Kuten todettu, tällainen menettely koskien vaikka suomalaista etniteettiä on jokapäiväistä. En ole huomannut suuremmin protesteja, että näissä tapauksissa pitäisi kaivaa ne yksilöt esille tilastojen taustalta.

No, joka tapauksessa turvapaikkahakemukset käsitellään yksilöperusteisesti, kuten pitääkin. Kriittinen keskustelu koskee siis ns. humanitaarisen suojelun kriteereitä (varsinainen kriteereiden mukainen turvapaikkatarvehan todetaan hyvin harvalla), lähinnä ovatko taloudellinen huono-osaisuus ja lähtömaan epästabiili yhteiskunnallinen tilanne (yksilön tilanteesta huolimatta) suojelun kriteereitä ja millä asteella.

Olisiko suojelukriteereiden ja perheenyhdistämiskriteereiden kiristäminen, esim. pisteytysjärjestelmän käyttöönotto tai paluu pre-Thors maahanmuuttopolitiikkaan, sitten diskriminoivaa? Vaikea tällaista kantaa olisi perustella, koska tuolloinkin säännöt ovat kuitenkin samat kaikille yksilöille ja ryhmille, esim. etnisille sellaisille.
  
  3. helmikuuta 2009 23:21:33

Nimi : Huolissani Jussista
Kotisivu : Antaisitko oman lapsesi lukea näitä?
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Minua hieman huolestuttaa ;)
kun Jussi niin paljon viettää aikaansa kilpailijan ja ex:änsä tykönä.... Ettei vain vanha suola vielä janota.

No vitsi vitsi... toivottavasti ainakin.
  
  3. helmikuuta 2009 23:22:41

Nimi : Tosi
  
Viesti : Mä en ole lainkaan huolissani, että Jussi lähtisi Vihreisiin yhtäkkiä. En näe mitään syytä, miksi hän niin tekisi.
  
  3. helmikuuta 2009 23:38:43

Nimi : Järkimies
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tsekkasinpa tuossa "yömyssyksi" Jussin esiintymisen Voicen Heräämössä. Kyllä tuota vakuuttavaa argumentointia kelpasi katsella ja kuunnella. Siinä puhui tuleva kansanedustaja...
  
  3. helmikuuta 2009 23:45:36

Nimi : Suomitalonrenki
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Pakolaisille suunnitellaan moottorikelkkailua yms. jotta he viihtyvät täällä. Tein pienen kyselyn tuttavaperheltä, joilla on lapsia ja yksikään perhe ei ollut koskaan ollut moottorikelkka ajelulla. Kaikkien perheiden vanhemmat käyvät töissä ja maksavat tämän mahaanmuuttajien huristelun kustannukset. Onpa kiva katsella kummilapsia ja ajatella, että he vielä maksavat mamujen huviajelut pääsemättä itse kokemaan sitä.

Maahan muuttajien työllistäminen on aivan älytöntä. Yhtä järkevää olisi kuin minä kaivaisin pihalleni kuopan ja naapuri täyttäisi sen. Saisimme siitä valtiolta palkkaa. Seuraavana päivänä sama uudestaan.

Haloo kyse ei todellakaan ole rasismista vaan suorastaan hölmöläis vitsistä.
  
  3. helmikuuta 2009 23:56:54

Nimi : Vakionimimerkki
  
Viesti : Totta. Selkeää, rauhallista puhetta Voicessa. Asia tulee selväksi.

Kuunnelkaapa kansanedustajiamme, ei niiden puheista saa mitään selvää. Kaikki puhuvat samoilla sanoilla sanomatta mitään.
  
  4. helmikuuta 2009 0:03:36

Nimi : hiljainen tukija
  
Viesti : Käytännössä moottorikelkalla ajo vaatii useimmiten ajokortin:


Ajokortti III
Lähes kaikkien moottorikäyttöisten ajoneuvojen kuljettajilla on oltava ajokortti.
• Ilman ajokorttia on lupa ajaa liikenteessä vain pienitehoisella mopolla ja kävellen ohjattavaksi tarkoitetulla moottorikäyttöisellä ajoneuvolla.
• Maastossa moottorikelkan kuljettajalta ei vaadita ajokorttia. Kuitenkin kaikkien moottorikäyttöisten ajoneuvojen kuljettajien on maastossa ajaessaan oltava 15 vuotta täyttänyt.

• Virallisella moottorikelkkailureitillä ja tien ylityksessä kuljettajalta sen sijaan vaaditaan vähintään T- luokan ajokortti.


http://www.liikenneturva.fi/fi/turvatieto/saantopakki/ajokorttiIII.php
  
  4. helmikuuta 2009 0:16:15


guestbook © freebok.net