Pääsivu Viestit 113026-113050

Nimi : Crommower
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Loistava tuo voicen haastattelu. Ei pistetty sanoja Jussin suuhun, vaan sai ihan rauhassa sanoa sanottavansa.
Oikein mainiota.
  
  3. helmikuuta 2009 16:31:25

Nimi : jaska
  
Viesti : Kuuntelin noita Voicen haastatteluja -jotka olivat hyviä- ja huomasin, että Jussillakin oli vähän ongelmia selittää miten kohdellaan ihmisiä yksilöinä ja silti otetaan huomioon tilastot eri ryhmistä.

Ehkä asi pitäisi tiivistää niin, että kohdellaan ihmisiä yksilöinä aina, kun se on mahdollista. Jos ei yksilöllistä tietoa ole, niin sitten voi ja pitää käyttää vähemmän yksilöllistä tietoa, vaikka niitä tilastoja.
  
  3. helmikuuta 2009 16:58:19

Nimi : Tosi
  
Viesti : Laitoin muuten Iltalehdelle uutisvinkin tuosta YLE:n "galluppimokasta".

Sanoista tekoihin tms ;)
  
  3. helmikuuta 2009 17:04:40

Nimi : ttw
  
Viesti : Voicen haastattelu oli mielestäni paras esiintyminen Jussilta. Juontajat antoivat aikaa kertoa mielipiteet loppuun. Toivottavasti jatkossa se apinanraivokin laantuu ja ongelmistakin voi keskustella ilman pelkoa syytteeseen joutumista.
  
  3. helmikuuta 2009 17:06:32

Kotisivu : http://nikobox.com/4chans/YLE-20090203.PNG
  
Viesti : http://nikobox.com/4chans/YLE-20090203.PNG
  
  3. helmikuuta 2009 17:06:55

Nimi : Nyt sitten todistamisen taakasta
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kenellä se todistamisen taakka on ja miksi?
  
  3. helmikuuta 2009 17:12:20

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Muuten, ne paljon puhutut somalien ja irakilaisten rikollistilastot eivät välttämättä kerro kaikkea kyseisten kansalaisuuksien rikollisuudesta. Sensijaan ne kertovat täällä asuvien somalien ja irakilaisten rikollisuudesta kaiken tarvittavan. Paitsi jos kyseisistä maista tulee Suomeen merkittävästi turisteja :P

Ne tilastot taas ovat vallassa olleen maahanmuuttopolitiikan yksi ilmenemismuoto.
  
  3. helmikuuta 2009 17:22:58

Nimi : MMA
  
Viesti : Kuuntelin/katsoin Jussin Voicen haastattelun. Se meni todella hyvin, vastaukset olivat asiallisia ja perusteltuja.
  
  3. helmikuuta 2009 17:45:29

Nimi : Mika
  
Viesti : Onnittelut (ja kiitokset) Jussille taas kerran vakuuttavasta ja karismaattisesta esiintymisestä - tällä kertaa Voicen heräämössä.
  
  3. helmikuuta 2009 17:54:12

Nimi : Voicesta irronnutta
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Sen nykyisen ongelman voisi tiivistää näin:

Sen sijaan, että parannettaisiin itse sairautta lääkitään vain oireita kunnes lopulta potilas kaikkien aikaisempien esimerkkien pohjalta kuolee.

Maailman varallisuudesta suurin osa on superrikkaiden hallussa. Se vähäinen varallisuus, mikä kehittää tätä maailmaa eteenpäin, haaskataan nyt päihtymiseen (oman tunnon turruttamiseen) sen sijaan, että ne käytettäisiin talon rakentamiseen ja ongelmienratkaisuun.
  
  3. helmikuuta 2009 18:07:19

Nimi : Sensuuria YLEN malliin
Kotisivu : http://poliitikko.blogspot.com
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Pistäkää juttua omiin blogeihinne.
YLEä pitää hiukka kiusata, eiköhän siellä mene päitä vadille jossain vaiheessa.
  
  3. helmikuuta 2009 18:20:34

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Laitoin tänne hyvin alustavaa hahmotteluani maahanmuuttopolitiikasta tehtävästä gallup-kyselystä. Valitettavasti minulla ei ole aikaa viedä asiaa eteenpäin, mutta joku muu voi ottaa kopin jos kiinnostaa.

Mulla on pyörinyt tuo idea päässä jo muutaman päivän, mutta tuo YLE:n onneton kyselytekele kirvoitti lausumaan ehdotukseni julki.
  
  3. helmikuuta 2009 18:29:38

Nimi : P
  
Viesti : Sattui silmään mielenkiintoinen artikkeli. On toinenkin "virallinen totuus", jonka kritiikki vaietaan.. Vaikka tutkimuksella voidaan osoittaa virallisen totuuden olevan poskellaan..

http://www.aamulehti.fi/sunnuntai/teema/asiat_avaus/8005764.shtml
  
  3. helmikuuta 2009 18:30:36

Nimi : Kolunsarka
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : http://yle.fi/uutiset/alueelliset_uutiset/paakaupunkiseutu/2009/02/maahanmuuttajien_tyollistymishanke_hyytyi_hallintoon_522192.html

"Maahanmuuttajien työllistymishanke hyytyi hallintoon
julkaistu tänään klo 14:59, päivitetty tänään klo 16:51

Kansanedustaja Eero Heinäluoma (sd) perää hallituksen rahoitusta maahanmuuttajien työllistymiseen. Hän vaatii myös valtion ja pääkaupunkiseudun aiesopimuksen toimeenpanoa.

Heinäluoman huolenaiheena on valtion ja pääkaupunkiseudun kuntien kesken on neuvoteltu maahanmuuttajien työllistymiseen tähtäävä aiesopimus, joka on jämähtänyt valtion hallintoon. Työllistymistä ja kotoutumista tukevalle hankkeelle ei ole myöskään budjettirahoitusta.

Heinäluoma uskoo, että monet maahanmuuttajista haluavat töihin ja heidän pitäisi työllistyä mahdollisimman nopeasti.

- Ei ole kenenkään etu, että nämä ihmiset totutetaan toimettomuuteen valtionhallinnon sisäisten riitojen johdosta. Onkin oletettavissa, että maahanmuuttopolitiikan huono hoito kärjistää yhteiskunnallista ilmapiiriä, ennustaa Heinäluoma

Hän vaatii valtioneuvostolta vastausta miksi hallitus ei ole varannut rahoitusta aiesopimuksen toteuttamiseen ja mitä valtiovalta aikoo tehdä, jotta maahanmuuttajien työllistämiseen tähtäävä sopimus saatetaan voimaan.

Myös Helsingin kaupunginjohtaja Jussi Pajunen on vaatinut valtion toimenpiteitä aiesopimuksen vahvistamiseksi."

Aijaa!
Demareiden & muiden mokuttajien vihreitä pitää alkaa paikata verovaroin?

Eikö näitä kultamunaskukkelirikastajia työvoimapulanpoistajia olekkaan ollut kentällä kiljuen vastassa ja "sorvin ääreen" viemässä ne tahot, jotka jo lähes 20 vuoden ajan ovat työvoimapulasta hokeneet?
  
  3. helmikuuta 2009 18:36:42

Nimi : Timppa
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Timo Harakan tämän päivän kolumni Metro-lehdessä on "olkiukko"-strategiaa parhaimmillaan: esitetään jotakin tyhmää/naurettavaa vastapuolen parhaana argumentti ja sitten nauraa hihitelleen se alas, "kylläpä ne ovat tyhmiä ja lapsellisia, voi, voi..."

Taso ei todellakaan huimaa.
  
  3. helmikuuta 2009 18:37:42

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : --------------
Nimi : raisiolaine
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä

Viesti : Ennakkoluulot kasvavat, kun niitä ruokitaan. (98%)


Tulihan se oikea tulos sieltä
---------------

Jep.
  
  3. helmikuuta 2009 18:43:01

Nimi : joniq
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Harakka oli pläjäyttänyt Metroon suunnilleen harakan jätöksen arvoisen jutun. Se oli niin huono ettei sen kummemmin inspiroi kommentoimaan. Aivoni ainoastaan askaroivat, miksi tuon tasoisten kirjoittajien juttuja yleensä julkaistaan ja kaiketi niistä vielä jotain maksetaankin.
  
  3. helmikuuta 2009 18:48:00

Nimi : KSi
  
Viesti : Tampereen radion äänestysprosentti on nyt 101%.
Taitaa laskuri olla N-liiton jäämistöstä....
  
  3. helmikuuta 2009 18:48:29

Nimi : Mikael
  
Viesti : "Viesti :luotettavasta toimmasta voisi laittaa viestin myös Mikaelille. Tulisikohan taas muutama f-alkuinen sana ja pääsisi laukomaan fiksuja juttuja haastatteluun?"

Perhana kun mietin että mitä tänne on tullut kirjoiteltua unissaa kun tälläistä alkoi lukemaam,öö siis Jungnerista oli mitä ilmeisemmin kyse?

Sitten kehuihin ja selkään taputuksiin.
Oho oli melkoinen yllätys toi Voicen haastattelu,toimittajat oli asiallisia ja itse Halla-ahokin esiintyi kuin mikäkin valtion piämies rennosti pukeutuneena,rauhallisesti,harkitusti eikä jännittyneisyyskään näkynyt poskipäissä.
Homma on hirmuisessa ^^^ ja jeesusteipit repeävät tukittujen suupielien edestä kun kansa alkaa saada ääniänsä kuulolle ja uskaltaa aukoa kitarisojaan.

Troops Of Tomorrow
  
  3. helmikuuta 2009 19:03:58

Nimi : Kolunsarka
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : YLE uutiset:

"EU: Laittomien siirtolaisten palkkaamisesta rangaistuksia
julkaistu tänään klo 18:03

Euroopan unioni on laatimassa lainsäädäntöä, joka rankaisee yrityksiä laittomien maahanmuuttajien palkkaamisesta. Ehdotettujen uusien sääntöjen mukaan laittomasti maahan tulleita siirtolaisia palkkaava työnantaja voidaan tuomita sakkoihin tai vankeuteen.

Lisäksi yritykseltä voidaan rangaistuksena evätä julkisen sektorin urakoita tai valtion tukia. Yritystä voitaisiin esityksen mukaan rangaista myös alihankkijoiden väärinkäytöksistä.

Tänään esityksestä keskustellut Euroopan parlamentti äänestää asiasta huomenna. Parlamentin poliittiset ryhmät sekä unionin jäsenmaat ovat jo antaneet tukensa ehdotukselle.

- Tämä on merkittävä askel laittoman maahanmuuton torjumiseen, sanoi unionin oikeuskomissaari Jacques Barrot parlamentissa tänään.

Jos esitys hyväksytään, uudet säännöt tulevat voimaan vuonna 2011. Ehdotus on osa isompaa siirtolaislakipakettia, johon kuuluvat myös karkotuskäytäntöjen yhtenäistäminen eri maissa ja koulutettujen siirtolaisten maahanmuuton helpottaminen "sinisen kortin" avulla.

Reuters"

Suomen hörhöillä on aikaa 2 vuotta mamuttaa maata ja "laillistaa" jo tänne tunkeneet.

Eipä ollut printtiversiota YLE1 klo 18.00 uutisista, jossa kerrottiin, että Briteissä on isosti osoitettu mieltä ulkomaalaisen työvoiman käyttöä vastaan!

Kuohuntaa ko. teeman ympärillä taitaa olla ympäri Eurooppaa!
  
  3. helmikuuta 2009 19:41:20

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : [http://yle.fi/uutiset/ulkomaat/2009/02/eu_laittomien_siirtolaisten_palkkaamisesta_rangaistuksia_522895.html?origin=rss]Laittomien siirtolaisten palkkaamisesta rangaistuksia[/link]

"Ehdotus on osa isompaa siirtolaislakipakettia, johon kuuluvat myös karkotuskäytäntöjen yhtenäistäminen eri maissa ja koulutettujen siirtolaisten maahanmuuton helpottaminen "sinisen kortin" avulla."

Kuinkakohan kauan tuo paketti on ollut tekeillä? Luulisi että sitä on valmisteltu jo jonkin aikaa, jos tuo mainittu esitys kerran on osa sitä. Maahanmuuttokeskustelu on ollut tapetilla tässä maassa jo jonkin aikaa. Miksi EU:n siirtolaislakipaketista uutisoidaan Suomessa vasta nyt?
  
  3. helmikuuta 2009 20:01:05

Nimi : Jute
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Debatoija voi vetää vitun PÄÄHÄN!

Debatoija:

No koska humanistista aineista suurin osa on humpuukia. Ne eivät tuota mitään eivätkä vie tiedettä eteenpäin. Päinvastoin niistä on nykymuodossaan pelkästään haittaa, mitä tulee siis kaiken maailman sosiologeihin ja valtiotieteilijöin jostain naistutkimuksista puhumattakaan? Ei sellaisilla ole mitään arvoa. Päinvastoin nykymuodossaan nämä valetieteet ovat ainoastaan vahingoksi. Ja näitä opiskelevat uskovat kaiken ja muuttuvat vihreiden kaltaisiksi pölvästeiksi. Luonnontieteitä minä arvostan kyllä paljon.
  
  3. helmikuuta 2009 20:03:14

Nimi : Paul R
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Kuohuntaa todellakin piisaa Euroopassa ja nationalistiset puolueet saavat huimia voittoja. Seurataan tilannetta, niin saatetaan 'oppi muualla tehdyista virheista' ;) Perstuntumalla mokuhulluuden ja PC-hyssyttelyn paivat on luetut.
  
  3. helmikuuta 2009 20:10:36

Nimi : Mikael
  
Viesti : Paavo kuppasi pahaa verta ja pruuttasi se sellaisena median sivuille.

"..Paavo Lipponen arvioi, että talouskriisin kourissa kiemurteleva maailma on rähmälläänpresidentti Barack Obaman edessä.

Niinku Barack raukalla ei olisi jo muutenki huolia omasta takaa ei vaan pitää rasisti Lipposen pärskiä pahaa verta ilmoille kuin mikäkin sademetsien ja rämeiden woodoo pappi kanakanojen kauloja katkoessa.

NAIROBI, Kenya (Jan. Feb. 2) - All charges against George Obama,half-brother to U.S. President Barack Obamahave been dropped after his arrest in a drug raid, according to police in Kenya.

Document - Kenya: Rape -the invisible crime

Tälläinen demareiden salakalastelija hiipii maahanmuuttajakriittisten sameisiin vesiin!

Pahaa verta ei löytyy vain suomalaisista ja valkoisista amerikkalaisista.
Paavolla on vain mitä ilmeisemmin huonoja kokemuksia kuten yleisradiolla rehdeistä kyselyistä.  
  3. helmikuuta 2009 20:26:50

Nimi : Yrjänä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Debatoija:
No koska humanistista aineista suurin osa on humpuukia. Ne eivät tuota mitään eivätkä vie tiedettä eteenpäin. Päinvastoin niistä on nykymuodossaan pelkästään haittaa, mitä tulee siis kaiken maailman sosiologeihin ja valtiotieteilijöin jostain naistutkimuksista puhumattakaan? Ei sellaisilla ole mitään arvoa. Päinvastoin nykymuodossaan nämä valetieteet ovat ainoastaan vahingoksi. Ja näitä opiskelevat uskovat kaiken ja muuttuvat vihreiden kaltaisiksi pölvästeiksi. Luonnontieteitä minä arvostan kyllä paljon."

Asiaa on analysoinut Lincoln Rockwell hyvin kirjassa White Power, kun hän opiskeli Brownin Yliopistossa (kappaleesta 3 alkaen)

http://www.zogsnightmare.com/books/WhitePower.pdf
  
  3. helmikuuta 2009 20:33:28


guestbook © freebok.net