Pääsivu Viestit 112951-112975

  
Viesti : Ei tuossa mitään varattomuustodistuksia tarvita. Kuolleen aikuisen henkilön pesästä maksetaan ensin hautauskulut, jos rahaa on. Sitten maksetaan laskut ja velat, jos rahaa on. Kukaan sukulainen ei niitä joudu maksamaan, jos ei tahdo. Kunta huolehtii hautauskuluista, mikäli pesässä ei ole rahaa eikä sukulaiset niitä voi tai halua maksaa.
  
  2. helmikuuta 2009 22:45:46

Nimi : P
  
Viesti : "Vaikuttaaja välillä siltä, että tätä maahanmuuton turvapaikkaturismi osastoa kannattavat ovat höpöttämässä tätä agendaansa maksettuina. Jossain veroparatiisissa luottokortti laskut rullaa ilman limittiä. Ja ovat rullanneet jo kauan. Saudeilla yms muilla öljy mailla on varaa helposti heittää muutama sata miljardia tärkeän islamin asian eteenpäin viemiseen. Eurooppa hajoaa sisältä käsin muutamassa kymmenessä vuodessa. Olisiko myös veli-venäläisellä sormensa pelissä?"

Kun lukaisee tuota eurovaaliblogia, niin ...
  
  2. helmikuuta 2009 22:51:02

Nimi : Vladimir
  
Viesti : Aivan. Kenen ruplilla elät, sen lauluja laulat.
  
  2. helmikuuta 2009 23:11:32

Nimi : Fanny Haavela
  
Viesti : Minulla on 70 vuotias poikaystävä ja hän on hyvin nuiva..vaikka palleista tulee vain ilmaa

Jussia voisin myös ... harkita
  
  2. helmikuuta 2009 23:12:39

Nimi : Maxwell Smart
  
Viesti : "Kun lukaisee tuota eurovaaliblogia, niin ..."

Eipä tainnut kommentti mennä läpi, kun kehaisin arvon dosenttia ja hänen kellotapulilepakoitaan...
  
  2. helmikuuta 2009 23:22:04

Nimi : Fenix
Kotisivu : Yhteisvastuukeräys odottaa palautettanne
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Yhteisvastuukeräys kerää "rasistista palautetta" (paskaa höpisevät Ylen toimittajat)

julkaistu tänään klo 15:53, päivitetty tänään klo 16:46

Sunnuntaina avattu tämänvuotinen Yhteisvastuukeräys on saanut poikkeuksellisen paljon rasistista palautetta.

Kotimaa-lehden mukaan keräyksen nettisivuille tulleista noin 600 viestistä joka kymmenes on jouduttu poistamaan rasistisuuden takia. Erityisen usein kirjoitukset ovat olleet islamin vastaisia.

Yhteisvastuukeräyksen tuotolla tuetaan tällä kertaa maahanmuuttajien työllistämistä.

Yhteisvastuukeräys on Suomen suurin vuosittain järjestettävä kansalaiskeräys. Kirkko organisoi sen.

YLE Uutiset ( Punapravda puna-armeijan jäljillä maamme pilaamisessa )
  
  2. helmikuuta 2009 23:37:12

Nimi : Poika
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Kyllä padot ovat nyt murtuneet:

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Poliisille+rahaa+lapsipakolaisten+i%C3%A4n+varmistamiseen/1135243233927

Herää epäilys haluaako HS sittenkin vaikuttaa tulevaan äänestykseen ulkomaalaislaista?
  
  2. helmikuuta 2009 23:57:27

Nimi : TaTu
  
Viesti : "Fenix
Kotisivu : Yhteisvastuukeräys odottaa palautettanne
Mitä teen : Ruokin trollia

Viesti : Yhteisvastuukeräys kerää "rasistista palautetta" (paskaa höpisevät Ylen toimittajat)

julkaistu tänään klo 15:53, päivitetty tänään klo 16:46

Sunnuntaina avattu tämänvuotinen Yhteisvastuukeräys on saanut poikkeuksellisen paljon rasistista palautetta.

Kotimaa-lehden mukaan keräyksen nettisivuille tulleista noin 600 viestistä joka kymmenes on jouduttu poistamaan rasistisuuden takia. Erityisen usein kirjoitukset ovat olleet islamin vastaisia.


Sepeteus. Sinuna soittaisin ja tunnustaisin Illmanin Mikalle ihan jo huomenaamuna. Eihän tuollainen hirveys voi muualta olla lähtöisin.
  
  3. helmikuuta 2009 0:05:12

Nimi : pena1
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : totuus. Jos tällä kaikella kirjoittamisella päässään päämäärään eli rajoille järkevä tarkkuus ja valtio hoitaa jatkossa enimmäk- seen yhden suunnan lento liikennettä, niin kohtuus lienee se, että jussille joku mukava bonus.
  
  3. helmikuuta 2009 0:09:50

Nimi : Ukko Kuukasjärvi
  
Viesti : http://kivaniemi07.blogspot.com/2009/02/paivakirjapaiva-222009.html
  
  3. helmikuuta 2009 0:44:52

Nimi : Suomitalonrenki
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : En vain ymmärrä miten holtiton maahanmuutto voi olla rikkaus. Penniäkään he eivät tänne tuo ja minunkin pöydästä (verottajan avustuksella) pullaa syövät.

Jos sitä kulttuuri rikkautta halutaan, niin eikö ole halvempi lähettää ihmisiä koulutuksiin "rikkaiden kulttuurien" äärelle. Niin ennen tehtiin, mentiin esim. opiskelemaan eläinlääkäriksi saksaan tai mekanikoksi englantiin. Kyllähän sieltä sitä rikkautta ja kulttuuririkkautta mukaan tarttui.

Olisihan meillä keskiasteen koulutuksissa junalasteittain näitä taiteellisia pilvenpolttajia, joiden uudelleen kouluttaminen etelän lämmössä on jopa suotavaa. Luulevat olevansa tosi fiksuja, mutta kun kysyy paljonko kello on niin saa vastaansa tyhjän katseen tyyliin mitä sä nyt meinaat.

Työn löytävät maahanmuuttajat ovat erittäin tervetulleita, mutta työtä etsimään tulevat ovat täysin turhia.

  
  3. helmikuuta 2009 1:00:46

Nimi : P
  
Viesti : Piti käydä pätemäsä Vihreässä langassa.. Kun meinavat paljastaa suomalaisen sellun alkuperän ja pistää kampanjan pystyyn sen myynnin estämiseksi

"
Nimetön | 03.02.2009 0:54

"Luonto-Liitossa valmistellaan jo Euroopan markkinoille suuntautuvaa kampanjointia, joka aloitetaan, jos hakkuita ei lopeteta. Järjestö aikoo lähestyä eurooppalaisia sellun ostajia ja kertoa, mistä suomainen sellu tulee. "

Siitä vaan. Pistetään kiinni loputkin sellutehtaista. Sen jälkeen saamme puhdasta sellua kasvatettuna sademetsään hakatuissa eugalyptyspelloissa meillekin + sellua Venäjältä puista , jotka on hakattu mistä lie

Tolvajärvihän on paras opetus. Siis vanha suomalainen suojelualue Punkaharjuun verrattavalla metsäkannaksella , ensimmäisiä maassa. No jäi rajan taakse suuressa karjalaisten etnisessä puhdistuksessa 1940 ja 1944. Uhohtui SNNTL:n periferiaan. Kun raja aukesi muutama vuosi siitä se hakattiin puhtaaksi. Siis ihan kuin Punkaharju olisi pistetty sileäksi..

Joo. Poikki vaan kotimainen tuotanto - ulkoistetaan se Venäjälle ja kehitysmaihin, niin hyvä tulee!

Ja kutsutaan samalla ne kehitysmaan ihmiset tänne asumaan. Kaikki saa kaikkea ja kakki ovat onnellisia.
huomauta kommentista
Kirjoita uusi kommentti"
  
  3. helmikuuta 2009 1:07:39

Nimi : Mikael
  
Viesti : Remaritkin alkaa nuivistumaan hissukseen.
Tumpilla Lanka palaa jo vai paloiko käämit vain :)

"....Halusin tietää MIKSI joku on 5v asuntojonossa.Perkele, siinä joku ähly veivas asuntoa itselleen ja loput odotti..."

"We gotta stop that dreaming
We've gotta pick up that VAARALLINEN SANA SENSUROITU TÄSTÄ
We're troops of tomorrow
We've got a new vision"
Troops Of Tomorrow
  
  3. helmikuuta 2009 1:18:49

Nimi : P
  
Viesti : "Nimi : Ukko Kuukasjärvi

Viesti : http://kivaniemi07.blogspot.com/2009/02/paivakirjapaiva-222009.html

3. helmikuuta 2009 0:44:52"
Kai sait tuosta palkaa?

"Halla-aholaiset" eivät saa, vaan maksavat palkkasi, lapsiesi elatuksen ja noiden ihmisten elatuksen.

Eikö heillä saa olla mitään sanottavaa? Ja jos he sanovat jotain? Sitä ei saisi sanoa?[/i]"

En tiedä meneekö hyvän ihmisen, joka ilmeisesti saa palkkansa lastensa elätämiseen hyvästä ihmisyydestään sivustolla läpi?

Siis miksi suhtaudun hyvään ihmiseen, joka saa palkkansa pakolaisten kanssatyöskentelystä näin nihkeästi?

Mikähän olisi syynä?
  
  3. helmikuuta 2009 1:20:09

Nimi : Rahaa virtaa jostain mokuttajien kassaan
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Jo kuuskyt luvulla asuessani teollisuuspaikkakunnalla, rahaliikenne ja ohjastus miten toimitaan oli paikallisesti hyvin organisoitua. Paikalliset tehtaan politrukit jaksoivat käydä vähintään joka kuukausi neuvostoliitossa "vodka" turisteina. Todellisuudessa se homma oli muutakin. Siellä käytin hakemassa ohjeita (ja valuuttaa) miten toimitaan kun suomi liittyy neuvostotasavaltojen suureen ja onnelliseen joukkoon. Ne, jotka eivät kuuluneet joukkoon, olivat luokkavihollisia. Seiykytluvun puolenvälin jälkeen paikalliset nuoret kertyivät kännäämään ja riehumaan asuntomme nurkalle. Toiminta oli muuttunut pikkuhiljaa ohjatuksi. Laulettiin työväen lauluja ja kaverit olivat muuttuneet tovereiksi. Kukaan ei jengistä puhutellut toisiaan enää kaveriksi. Siihen joukkoon en itse sopinut olosuhteista johtuen kuulunut. 2000 luvulla sitten joltain aikalaiselta toverilta kuulin syyn, ohjeet oli aikanaan sellaiset, että luokkavihollisten kanssa ei pidä olla missään tekemisissä. Siinä vaiheessa selvisi miksi kavereiden suhtautuminen itseeni oli ollut jokseenkin aina nihkeän nuivaa. Perheemme oli, jos villeimmät komu unelmat olisivat toteutuneet, "poistettavien" listalla muutamien muiden kanssa. Tarja Halosen legendaarinen seitkytluvun Hakaniemen vappupuhe on ollut juuri sitä 70's shit, todellisuutta mikä siihen aikaan oli vakavasti määrä olla suomen tulevaisuus. Kansalle ei ole vieläkään kunnolla selvää minkälaisten käärmeiden kanssa ollaan tekemisissä. Tyypit, jotka ovat opetelleet ulkoa marxin pääoman ja uskovat sen olevan tiedettä, huseeraavat laajassa mittakaavassa suomalaisessa virkamiehistössä, mediassa ja tietenkin eduskunnassa. Ja vielä punainen presidentti nimittämässä näitä syöpäläisiä tärkeisiin virkoihin. Toverikunta ohjaa vieläkin suomea hyvin vahvasti. Perussuomalaiset ja varsinkin Halla-ahon nousu ovat tuolle toverikunnan vallalle ensimmäinen todellinen vakava uhka. Se uhkaa syödä suomalaisesta kommunismin kuplasta viimeisetkin ilmat. Työväestön ja köyhien asiat voidaan nykyisin hoitaa muutenkin kuin onnettomien marxin väkivalta teorioiden mukaan. Kiina ilmiö syövyttää samalla lailla kommunismin onttoa ruotoa. Peruspenatkin tajuavat, että suosta ei enää nousta lyömällä koko maa seis. Trollipellet yrittävät edelleen 1900 luvun alun keinoin saada aatettaan eteenpäin. Se ei vaan enää onnistu. Tieto on nyt netistä melkein kaikkien saatavilla, ja huom trollit teidän unelmanne on todistanut itse itsensä kummunismin teorioiden mukaan ihmiselle sopimattomaksi järjestelmäksi. Voin jopa selittää teille trollikomu älykääpiöille ne neljä pääkohtaa, jotka tulevat aina ja ikuisesti johtamaan kommunismin romahtamiseen. Mutta en tee sitä tässä. Kommunismi on väärin rakennettu utopia eikä sitä pysty täydellisesti korjaamaan, osittain parantamaan kyllä. Repikää siitä... Ja romahtakaa uudestaan.
  
  3. helmikuuta 2009 1:21:22

Nimi : Sami
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Jossakin päin vihreää liikettä vielä uskalletaan sanoa asiat niin kuin ne ovat:

http://www.eeropaloheimo.fi/Mita_Afrikasta_saa_sanoa.htm
  
  3. helmikuuta 2009 1:24:41

Nimi : P
  
Viesti : " 2000 luvulla sitten joltain aikalaiselta toverilta kuulin syyn, ohjeet oli aikanaan sellaiset, että luokkavihollisten kanssa ei pidä olla missään tekemisissä. Siinä vaiheessa selvisi miksi kavereiden suhtautuminen itseeni oli ollut jokseenkin aina nihkeän nuivaa. Perheemme oli, jos villeimmät komu unelmat olisivat toteutuneet, "poistettavien" listalla muutamien muiden kanssa."

Kiiskisen Osmo oli myös poistetavissa korkeakoulun aikoina, jolloin suuri osa hissa opiskelevista halusi tehdä gradunsa marxistis-leninismin -historiasta ;)

"Kirkinen valittiin rehtoriksi ja jätti opiskelijat oman onnensa nojaan. Matkalaukkuprofessoreista Olli-Pekka Vehviläinen taisi vielä juhlimisen taidot, mutta herrasmies Eino Lyytinen ei enää sitäkään. Mutta yksi traditio syntyi kevätlukukaudella (syksy vedetty yli) 1971, kun Osmo Kiiskinen tuli taloon. Näin syntyi perinne, joka jatkuu vieläkin. Useimmat historianopiskelijat nimittäin ovat aloittaneet historian opiskelunsa Osmo Kiiskisen Yhdysvaltain historian luentosarjalla. Kirkisen kauden jälkeen myös Varnitsan ilmapiiri alkoi muuttua, puheenjohtaja Antti Allenin myötä siirryttiin politisoituvaan Varnitsaan. Alkoi yhteiskunnallisen vaikuttamisen kausi ja Varnitsa vedettiin siihen mukaan. Varnitsan nimissä tehtiin julkilausumia, liityttiin Suomi- Neuvostoliitto-, Kuuba-seuraan jne. Vuonna 1973 Varnitsan jopa hallituksen jäsenet valittiin poliittisilta listoilta. Opiskelijoiden keskuudessa oli vilkas värväystoiminta ja kun lopulta vaalit pidettiin huomattiin, että kukaan ei osannut laskea d´Hondtin menetelmällä valitukse tulleita. Onneksi apu löytyi historian opiskelija Paula Suojan matematiikkaa opiskelevalta veljeltä Pekalta, joka suoritti ilmeisen oikean hallituksen jäsenten valinna. Varnitsassa oli sekä vasemmiston että oikeiston edustaji. Kokoomusta vahvimmin edustivat Pekka Turunen jaPekka Ravi. Molemmat näkyvästi tänäkin päivänä politiikassa. 1970- ja 1980-lukujen taitteessa Varnitsan toiminnassa taistolaiset näkyivät selvästi. Ja tänä päivänä on sanottava, että taistolaisuus tieteessa on ansio, vaikka muutakin on väitetty. Tuolloin esillä olleista historian opiskelijoista Pirkko Pitkänen, Jari Ehrnrooth, Vesa Puuronen ja Markku Kangaspuro ovat väitelleitä ja näkyvästi myös mediassa.

Kiiskinen luvattiin ampua monta kertaa, kunhan valankumous tehdään.. ;)
  
  3. helmikuuta 2009 1:36:39

Nimi : Läskejä plösönaamoja ootte kaikki!
  
Viesti : Minua ei kiinnosta laitapuolen anekdootit..aina niillä kuolee joku viinaan tai tauteihin...ja taas syntyy trailer trashin perinteistöä uudistava tarina

siivoa asuntos äläkä änise ja kadehdi somaleita.
  
  3. helmikuuta 2009 3:20:35

Nimi : P
  
Viesti : Tuolla
on pitkä ketju Halla-ahon Scriptasta.

Taidettiin saada lopulta yksi miltein kääntynyt? No sinne meni joltain aktiiviselta noin 70 sivua keskustelua? Oliko se sen arvoista?

Ehkä oli,ehkä ei ollut?
  
  3. helmikuuta 2009 5:05:49

Nimi : American Boxing
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Tarja Halosen legendaarinen seitkytluvun Hakaniemen vappupuhe on ollut juuri sitä 70's shit, todellisuutta mikä siihen aikaan oli vakavasti määrä olla suomen tulevaisuus."

Legendaarinen totta tosiaan, kun kyseessä on tunnustettu vedätys. Alkuperäisessä jutussa päiväys oli vieläpä Aprillipäivälle...
  
  3. helmikuuta 2009 7:46:32

Nimi : Uuno
  
Viesti : Kylläpä oli Timo Harakalla tän aamun Metrossa taas suhteellisen ennakkoluuloinen kolumni. Me ollaan nyt kuulemma pakolaisvastaisia.
  
  3. helmikuuta 2009 8:46:47

Nimi : Animal
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Harakalla oli erittäin nerokas kolumni.

Mistä muuten johtuu että maahanmuuttokriitikot eli pakolaisvastaiset, Jussi Halla-aho, Olavi Mäenpää ja ilmeisesti myös Seppo Leppo pitävät eläimistä? Jokaista suurta "maahanmuuttokriitikko" iyhdistää rakkaus eläimiin.
  
  3. helmikuuta 2009 8:57:57

Nimi : Tulituki
  
Viesti : "Mistä muuten johtuu että maahanmuuttokriitikot eli pakolaisvastaiset, Jussi Halla-aho, Olavi Mäenpää ja ilmeisesti myös Seppo Leppo pitävät eläimistä? Jokaista suurta "maahanmuuttokriitikko" iyhdistää rakkaus eläimiin."

Eläimet ovat viattomia?

Kolmannen Valtakunnan johtaja piti myös eläimistä.
  
  3. helmikuuta 2009 9:06:11

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Kotimaa-lehden mukaan keräyksen nettisivuille tulleista noin 600 viestistä joka kymmenes on jouduttu poistamaan rasistisuuden takia. Erityisen usein kirjoitukset ovat olleet islamin vastaisia."

Eli islam on nykyään rotu?
  
  3. helmikuuta 2009 9:59:22

Nimi : Kansalainen
  
Viesti : Käykääs klikkaamassa
http://lotta.yle.fi/rswebtre.nsf/sivut/mk_etusivu2004
  
  3. helmikuuta 2009 10:24:56


guestbook © freebok.net