Pääsivu Viestit 112926-112950

Nimi : JM-K
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Hehee, taisin osua kiukkusuoneen!

Tämä ”vastauksesi” oli oiva esimerkki ilmiöstä tai paremminkin ongelmasta, jonka ytimessä sinä ja kaltaisesi olette. Teidän mielestänne eri mieltä olevat valehtelevat, vääristelevät todisteita jne. Kuitenkaan ette osaa edes yksilöidä yhtäkään valhetta saati niitä valheiksi osoittaa.

Sen sijaan yritätte – omasta mielestänne näppärästi – kääntää vastapuolen asialliset kysymykset ja vaatimukset perusteluista osoitukseksi siitä, että Te olette oikeassa.

Minäpä tiedän, miksi et usko tilastoihin. Sinä et osaa lukea niitä etkä siis ymmärrä, mitä ne kertovat. Siksi ne ovat sinulle harhaoppia, ”tyhjää retoriikkaa”. Todellisuudessa tyhjää retoriikkaa tällä saitilla olet lähinnä sinä itse.

Enkä minä tuollaisesta lapsenomaisesta höpötyksestä mitenkään pety, enemmänkin olen huvittunut. Kirjoitatko muuten sattumoisin Hesarin nettikeskusteluissa nimellä ”Katti”? Jotenkin tuo argumentaatiotaitosi tai lähinnä sen puute kuulostaa kovin tutulta…

Ja laitahan nyt ne Halla-ahon valheet tänne näytille. Ihan vaikka viisi (5) härskeintä valhetta näin alkuunsa. Perusteluineen kiitos.

Mistä oikeusjutusta muuten puhut? Joko Halla-aho on ollut oikeudessa? Kuinka kävi, tuliko tuomio?
  
  2. helmikuuta 2009 15:28:58

Nimi : Man Boy
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Otahan JM-K pilleri taas, niin rauhoitut. ;)

Kyllä mulla on ihan koulutustakin kvantitatiivisista mittausmenetelmistä, joten tilastojakin osaan lukea, älä huoli. Mutta pointtini on, että ne ovat osa poliittista retoriikkaa, eikä niillä ole a priori mitään absoluuttista asemaa, jonka perusteella ne olisivat niin tai näin vaikuttavia.
  
  2. helmikuuta 2009 15:33:47

Nimi : Sami
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Otahan JM-K pilleri taas, niin rauhoitut. ;)"

Aha! Mielialalääkitysvihjailu! Se on kunnianloukkaussyytteen paikka.
  
  2. helmikuuta 2009 15:46:25

Nimi : Retoriikkaa...
  
Viesti : "Mutta pointtini on, että ne ovat osa poliittista retoriikkaa, eikä niillä ole a priori mitään absoluuttista asemaa, jonka perusteella ne olisivat niin tai näin vaikuttavia."
  
  2. helmikuuta 2009 15:55:54

Nimi : TaTu
  
Viesti : Hah. Tontilla on deletenappi herkässä. Kommentini Halla-ahon kommentiin Tontin kirjoituksesta oli ilmeisesti liian hapokas Jarkolle?


Jussi Halla-aho | 02.02.2009 10:56

...maailmankatsomusten välinen vuoropuhelu..."

:D
"


Linkasin Homma-forumiintodeten siellä olevan esimerkkejä maailmankatsomusten vuoropuhelusta naapurimaassa ;))

  
  2. helmikuuta 2009 15:57:16

Nimi : jaakkeli
  
Viesti : <i>Ja totuushan on että niitä perusteluita nuivismista pois kääntymiselle ei ole näkynyt. Ei sitten yhtään.</i>

Paljon kertoo myös se, että siinä missä moni piipertäjä on nuivistunut, on vain hyvin harvoja esimerkkejä ihmisistä, jotka olisivat vaihtaneet nuivismin piipertämiseen. Itse asiassa ei tule mieleen yhtäkään.

Tämän perusteella on aika selvää, kenellä hommassa on paremmat perustelut - ja siitä, miksi nuivan viestin julkituomista yritetään tabuin kieltää.

  
  2. helmikuuta 2009 16:00:03

Nimi : Mo
  
Viesti : "Paljon kertoo myös se, että siinä missä moni piipertäjä on nuivistunut, on vain hyvin harvoja esimerkkejä ihmisistä, jotka olisivat vaihtaneet nuivismin piipertämiseen. Itse asiassa ei tule mieleen yhtäkään."

Jussi K. Niemelä?
  
  2. helmikuuta 2009 16:03:32

Nimi : vellihousu
Kotisivu : Sensuurin kehto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Taas lähti reippaalla kädellä asiaa vihreän langan keskusteluista.

Mm. Nimellään kirjoittanut Mäki-Ketelä lähti bittiavaruuteen...

Ei kestä vihreät totuutta.
Mitään asiatonta ei poistoissa ollut.
  
  2. helmikuuta 2009 16:08:10

Nimi : jaakkeli
  
Viesti : Mo, enpä tiedä. Onko JKN tosissaan vaihtanut piipertämiseen vai yrittääkö hän edelleen rakentaa jotain omaa vaihtoehtoa, joka ei ole nuivuutta eikä piipertämistä?

Minusta selkeää on ainakin se, että hän ei lähtenyt vastustajan perusteluiden takia, vaan ovet paukkuivat kun hänestä ei homman kautta tullutkaan kunnioitettua pikkufyyreriä...

  
  2. helmikuuta 2009 16:21:14

Nimi : TULTA MUNILLE suomen miehille?
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Tervehdys

Kirjoitan communicatorilla joten minun on hyvin vaikea lähettää mailia suoraan halla-aholle - joku koneen vieressä oleva voisi heittää menemään hänelle vinkin.

Eli käykääs lukemassa www.murha.info juttu kohasta muut rikokset.

Siellä on avaus feministien lehti, netti ja radio ohjelmista jotka täyttävät paremmin kansankiihotuksen merkit kuin halla-ahon jutut koskaan - joten jussin kannattaisi ilman muuta tehdä tästä asiasta vastaveto julkisuuten ja myös vasta rikos oikeudenkäynti!
  
  2. helmikuuta 2009 16:47:39

Nimi : P
  
Viesti : "Taas lähti reippaalla kädellä asiaa vihreän langan keskusteluista.

Mm. Nimellään kirjoittanut Mäki-Ketelä lähti bittiavaruuteen...

Ei kestä vihreät totuutta.
Mitään asiatonta ei poistoissa ollut."

Jep. Luin Mäki-Ketolan kirjoituksen. Luulevat varmasti olevansa netsibottien "hyökkäyksen" alla. Varsinkin kun itse Mestari on käynyt antamassa kuolemansuukkoja bloggaajille ja moni kommenteista on nuivahko..

Varmasti Vihreässä langassa on päällä jo oranssi DEFCON 3- taso päällä ja oranssien hälytysvalojen kiilat piirtävät viivojaa Vihreän langan toimituksen seiniin ja kattoon. Toimituksen haukat vaativat updeitaamista 2. tai ykköstasolle. DEFCON 1:sessä The Bombs are on they way....
  
  2. helmikuuta 2009 16:51:29

Nimi : Emme vastusta feministejä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Meidän vihollisemme ei ole ryssä, vaan patriarkaatti - eli miesten ylivalta yhteiskunnassa"

Eikä tuossa ammuta ketään henkilöä, vaan miesten ylivaltaa...
Periaatteessa sitä mitä ISLAM tarkoittaa, eli vihollisemme on periaatteessa yhteinen, kunhan vain feministitkin tämän raivoltaan huomaavat.

Anna Moilasen vain tuuletella rauhassa, kyllä ne ajanmyötä rauhoittuu, kun maltat...

  
  2. helmikuuta 2009 17:03:56

Nimi : joniq
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Minulle Halla-ahon tekstit eivät ole mitään jumalansanaa, mutta suoraan sanoen minua vituttaa tuollainen vinkulelu kuin sinä Man Boy. Kerro nyt kerrankin niitä esimerkkejä Halla-ahon virheistä.
Kyllä täällä jokainen pystyy sanakirjasta katselemaan sivistyssanoja ja niillä brassailemaan, mutta missä on pihvi?
  
  2. helmikuuta 2009 17:12:28

Nimi : radisti
  
Viesti : Huomenna kaikki kuulolle. RADIO SUOMESSA on monikulttuuri-päivä.
Koko päivä on varattu monikulttuurisuuden ylistämiseen.
  
  2. helmikuuta 2009 17:25:22

Nimi : Risto A.
  
Viesti : "Huomenna kaikki kuulolle. RADIO SUOMESSA on monikulttuuri-päivä.
Koko päivä on varattu monikulttuurisuuden ylistämiseen."


Vaarallista jos kuuntelee autossa.

Myytinmurtajissa todistettiin, että stressin alaisena ajaminen nostaa bensan kulutusta dramaattisesti, sekä riskit liikenteessä nousee myös yhtä dramaattisesti. Jos joutuisi ajamaan huomenna niin todennäköisyys sille, että sietämätön stressi syntyisi 1) pakonomaisesta tarpeesta kuunnella tuota paskaa, jotta tietää missä mennään, ja 2) katso kohta 1).

Esim. tämänkaltainen tilanne ei olisi kovin kaukaa haettu:

http://www.youtube.com/watch?v=WzgmAgzpldU

Sitten kun yhtälöön lisätään mahdollisuus kymmenientuhansien nuivien yhtäaikaisesta ja sietämättömästä stressitilasta liikenteessä niin onnettomuuspiikki tilastoissa lienee ennustettavissa.

YLE kiihottaa kansakuntaa raivon partaalle!
  
  2. helmikuuta 2009 17:35:42

Nimi : P
  
Viesti : "
Minusta selkeää on ainakin se, että hän ei lähtenyt vastustajan perusteluiden takia, vaan ovet paukkuivat kun hänestä ei homman kautta tullutkaan kunnioitettua pikkufyyreriä..."

Onko operaatio "Nacht der langen Messer" työnalla sillä suunnalla? Halla-aholaisten kampittamiseksi niemeläläisten tieltä? ;)

  
  2. helmikuuta 2009 17:56:40

Nimi : asdf
  
Viesti : Päivän huumoripläjäys:

http://www.youtube.com/watch?v=TVHUMH9liA4&fmt=18
  
  2. helmikuuta 2009 18:00:34

Nimi : Jussi Savola
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Joonatan. Olet väärässä kun kirjoitat:

> Nimi : Joonatan
> Viesti : Olen kyllä kokenut sen niin että nuivistien piirissä aika paljonkin ollaan valmiita muokkaamaan maailmankuvaa, jos vain tulee riittävät perustelut sille.

... nimittäin Imatran vihreä mies tietää kertoa (Lohela-keskustelussa HS:ssä):

<clip>
Huonosti menee suomensisulaisilla
<poistettu> | 31.1.2009 15:59

....

Kognitiivinen dissonanssi tarkoittaa, että henkilö kohtaa uskomustensa kanssa ristiriidassa olevaa tietoa. Uskomuksista haluaisi pitää kiinni mutta uusi tieto vetää puoleensa, josta seuraa ahdistusta. Ahdistusta vähentäviä negatiivisia selviytymiskeinoja ovat mm. tunteenomainen kieltäminen, mielipiteen vahvistaminen uusilla faktoilla (mikä ei vie uskomusta rikkovaa faktaa pois) ja uuden tiedon tunteellinen väheksyminen.

Eli suomensisulaisten käyttäytyminen tiivistettynä. Heidän ovat täysin kyvyttömiä hyväksymään mitään kritiikkiä. He eivät uskalla edes käsitellä uutta tietoa joka voisi rikkoa omaa vihaa ruokkivia ennakkoluuloja, vaan ryhtyvät välittömästi keskustelemaan tiedon esittäjän persoonasta, epäilemään hänen tarkoitusperiään ja pätevyyttään tiedon esittäjänä.

Heidän mielipiteistään piirtyy kuva erittäin huonosta itsetunnosta kärsivästä, tietämättömästä, jatkuvasti "uhkia" vastaan puolustautuvasta ihmisestä, jonka kyky vastaanottaa uutta tietoa, hyväksyä muiden ihmisten mielipiteitä ja ylipäätään tulkita ennakkoluulottomasti mitään on syvälle juurtuneen rasistisen ideologian tuhoama.

Ideologioilla on todella voima muuttaa ihmisten ajattelua. Vihantunteita ruokkiva ideologia tietenkin vahvistaa vihaa ja ennakkoluuloja ruokkiva vahvistaa niitä.

Suomensisulaiset jaksavat väittää omaavansa "tilastoja ja faktoja" mielipiteidensä tueksi. Mutta miksi he uskaltavat keskustella pelkästään omia mielipiteitään tukevista "faktoista ja tilastoista"`? Onko heidän itsetuntonsa niin surkea vain ideologiansa niin heikko, että ne eivät kestä ainuttakaan vastakkaista mielipidettä, tietoa ja ihmistä?
</clip>
... Tai sitten et ole suomensisulainen.
  
  2. helmikuuta 2009 18:22:47

Nimi : äbis
Kotisivu : http://www.marmai.fi/uutiset/article211611.ece
  
Viesti : Linkin takana iltapäivälehden journalismin keinoja valottava uutinen, jolla on tuttuja kaikuja.

http://www.marmai.fi/uutiset/article211611.ece
  
  2. helmikuuta 2009 18:28:03

Nimi : Suvaitsevaiston paratiisi piikki auki
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Vaikuttaaja välillä siltä, että tätä maahanmuuton turvapaikkaturismi osastoa kannattavat ovat höpöttämässä tätä agendaansa maksettuina. Jossain veroparatiisissa luottokortti laskut rullaa ilman limittiä. Ja ovat rullanneet jo kauan. Saudeilla yms muilla öljy mailla on varaa helposti heittää muutama sata miljardia tärkeän islamin asian eteenpäin viemiseen. Eurooppa hajoaa sisältä käsin muutamassa kymmenessä vuodessa. Olisiko myös veli-venäläisellä sormensa pelissä? Atlantin rannalta tyynelle merelle unelma toteutuu. Islamistoliitto syntyy ja kaikki ovat onnellisia viher-punaisessa islamin uskoisessa onnelassa, jossa saa ajatella vain järjestelmän sallimia suvaisevaiston imaamien määrittelemiä ajatuksia. Sen jälkeen alkaa yritys loppujen maapallon maa-alueiden valtaamiseksi oikeauskoisille tovereille.
  
  2. helmikuuta 2009 18:47:58

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Vaikuttaaja välillä siltä, että tätä maahanmuuton turvapaikkaturismi osastoa kannattavat ovat höpöttämässä tätä agendaansa maksettuina."

Lainaisin tässä kohtaa erästä kuulemaani viisautta: julkishallinto tekee yleensä sitä mitä se parhaiten osaa, eli luo lisää julkishallintoa. Virkamieskoneisto tarvitsee ongelmia ratkoakseen, jotta se pystyy perustelemaan olemassaolonsa ja rahoituksensa. Tältä se on ennenkin näyttänyt, eikä tässä kohtaa mielestäni ole syytä nähdä mitään muuta.
  
  2. helmikuuta 2009 19:07:25

Nimi : oikeutta?
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Katsoin tässä juuri ylen MOT:n. Siinä kerrottiin, että jo 10% suomalaisista voidaan luokitella köyhiksi ja he elävät jollain 600 eurolla kuussa. Vastaavasti tiedä, että eräs etäisesti tuntemani maahanmuuttaja saa sossulta valtavia summia. Tekee kyllä mieli kysyä mitä ihmettä se vihreiden tasa-arvo tarkoittaa.
  
  2. helmikuuta 2009 20:49:04

Nimi : mordechai
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Tällaiseenkin verovarat menevät, matkoihin kotoseuduille operaatioihin

http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/arkistot/ulkomaat/2009/01/787070
  
  2. helmikuuta 2009 21:07:23

Nimi : P
  
Viesti : "
Anna Moilasen vain tuuletella rauhassa, kyllä ne ajanmyötä rauhoittuu, kun maltat..."

Jep. Jahka menopaussi iskee Anneen n. 20 vuoden päästä, niin kiukku huipentuu ja siten -----

Ukoilla käy vähän pahemmin, ikä tekee vaan äkäsemmäksi.. Esim. Mooses Lipponen, Seppo Heikinheimo, Aarno Laitinen.. yms..

:))

  
  2. helmikuuta 2009 21:32:13

Nimi : Vakionimimerkki
  
Viesti : Olen hoitanut kuolleen läheisen asioita. Nuori työtön mies asui kaupungin vuokratalossa. Hänen vanhempansa ovat shokissa, ja asuvat kaukana tuosta vuokratalosta. Päätimme, että vuokranantaja tyhjentää ja siivoaa huoneen seuraavaa vuokralaista varten.

Vuokratoimisto alkoi huutaa puhelimeen, kuka maksaa. Teidän pitää maksaa. Sanoin, etten minä maksa aikuisen miehen laskuja. Teidän pitää hankkia varattomuustodistus. Siis kuolleelle pitää hankkia varattomuustodistus, jotta kaupunkivuokranantaja maksaisi tilojen siivoamisen.

Kun minulla itselläni oli joskus vuokralainen, joka lähti pois, jouduin kyllä itse siivoamaan omalla kustannuksellani jäljet.

No, ei tässä muuta, mutta olen mattivarma, että jos kyseessä olisi ollut somali, ei kukaan olisi huutanut, kuka maksaa. Ja jos somalille annetaan kaupungin vuokra-asunto, niin tuskin kukaan kysyy, että kuka maksaa.

Suomalaiset ovat jo toisen luokan kansalaisia omassa maassaan. Onneksi meille on tullut ykkösluokkaan herrakansa, jota me kaikki veronmaksajat voimme paapoa ja palvoa.
  
  2. helmikuuta 2009 22:20:28


guestbook © freebok.net