Pääsivu Viestit 112851-112875

Nimi : Haider
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : haastaennakkoluulosi.fi
Skoretin 14 pistettä ja sain tietää etten olekaan rasisti. Oppia ikä kaikki.
  
  1. helmikuuta 2009 13:19:16

Nimi : Vakionimimerkki
  
Viesti : Keräys maahanmuuttajien työllistämiseksi

Kirkon yhteisvastuukeräyksessä kerätään rahaa maahanmuuttajien työllistämiseksi. Presidentti Halonen korosti asian tärkeyttä.

Noh, mitenkäs tuo nyt toimii. Annetaan rahaa, joilla palkataan maahanmuuttajia töihin. Mutta jos ei ole mitään työtä tehtäväksi, niin tuleeko tästä taas uusi sosiaaliturvan muoto. Vai käytetäänkö tämä kotouttamiseen, eli sinne kaadetaan lisää rahaa entisten lisäksi.

Jos on ammattitaitoa ja työhalua, kyllä tästä maasta töitä löytyy ilman kirkon apua. Vai palkataanko muslimit evankelis-luterilaisen kirkon suntioiksi, haudankaivajiksi, ehkä peräti muutetaan papin virka imaamin viraksi.

Minä en ainakaan anna penniäkään. Erosin SPR:stä kun 1990-luvun alussa Mikkelissä kävi tämmöinen tapaus. Sossu oli ostanut somalipojalle uuden polkupyörän. Poika ei osannut ajaa, joten hän rymisteli parkkeeratun auton kylkeen. Sosiaalitäti tuli sanomaan auton omistajalle, että lähettäkää lasku vaan SPR:lle, joka maksaa korjauksen. SPR laskutti siihen aikaan kaikki kulut valtiolta ja laittoi 10 % hallintopalkkion päälle. Siihen aikaan maahanmuutossa oli SPR:llä iso rooli. Siksi heidän kannatti antaa jokaiselle pojalle pyörä, joilla voitiin vaurioittaa ihmisten autot. Näin SPR sai provisiot sekä pyörästä että korjauksista.

Sen jälkeen en ole antanut mihinkään keräykseen mitään. Tsunamikeräyksen aikana oli mieli muuttua, mutta onneksi jäin katsomaan, tarvitaanko aidosti rahaa. Rahaa tuli niin paljon, että sitä poltettiin pörssisijoituksiin Suomessa. Lisäksi kaikenlaiset huijarit itse tsunamialueella varastivat ison osan rahoista.

Onhan tuo kaunista, kun ei tiedä elämän reaaliteeteista mitään. Presidentti voisi näyttää malliksi, kuinka paljon hän laittaa verottomasta presidentin palkasta hyvään tarkoitukseen.
  
  1. helmikuuta 2009 13:21:41

Nimi : Debatoija
  
Viesti : Koska olen suurempi profeetta ja selvännäkijä kuin Mohammed, niin povaan että lähiaikoina joku (tai moni) entisistä tiedostavista ja suvaitsevaisista loikkaa leiriimme :)
  
  1. helmikuuta 2009 13:23:10

Nimi : Fenix
Kotisivu : Tukea kansallismielisille mm. Jussi Halla-aholle
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimimerkki suvaitsevalle "Vellihousulle" tiedoksi:
Värillä nimenomaan on merkitystä vai miten perustelet ns. "rasismilainsäädännön" uudet sovellukset minkä perusteellaa todisteista huolimatta ns. väririkasteiset tai toiseuden omaavien rikoksia katsotaa läpi sormien ja tekijöistä kovin helposti muuttavat uhreiksi?

PS: Kerroppa mikä demokratia on sellainen missä äänestäjiin ei luoteta rajaamalla ehdokkaat hyvin pienen porukan mieleisiksi? (P-Korea?)

Nimimerkille joka pyrkii harrastamaan neulanpistopolitiikkaa kgb-tapaan ;) luihuliinitapaan voimme vain hymähtää tiedostamattoman tietämättömyytensä takia artisteista ja taiteilijoista ,/).

Tosiasia on että taiteilijoiden toimeentuloa vaikeutettiin mm. EU:hun liittymisen yhteydessä kun ei pidetty ennallaan tuota silloisen lv ja nykyisen alv-vapauden kohtaa siitä, että taiteilija voi myydä taidettaan suoraan ilman lv/alv:a kun sen luovuttaa eteenpäin.
Muissa EU-maissa jäsenyysneuvotteluiden aikaan ko. etu oli otettu mukaan pitkin siirtymäajoin tai jopa mahdollisesti kokonaan varaumana jäsenyydelle.

Ne taiteilijat jotka ovat saaneet tehdä taidetta huvikseen ovat yleensä saaneet perimätaustansa (svenska) verovapaiden säätiöiden lahjoittamia stipendejä joilla on voinut tehdä mitä huvittaa kun omat miehet ovat pitäneet tärkeänä tuottaa taidetta joka muuten ei pääse esille (saati mitä joku ostaisi).

Tunnetut taiteilijat bruukaavat (soma svenskatalande också) olemaan ulosotossa ja harva taiteilija saa eläissään arvostusta vaan on yleensä aikalaistensa pilkan kohde. Vasta kuolema glorifioi ja vapauttaa kun kuollutta on huono pilkata. Sama koski niin Vincent van Goghia, Irwin Goodmania (Ryysyranta ulosottoon), kuin monia muitakin esim. Mikko Alatalon parkkisakot tunnetusti olivat vielä ulosotossa vaikka kansanedustajuus alkoi.

Joten pikkunäppärä tuhnu tukehtukoon tuohon niin tyypilliseen tuhnuunsa, kun tuo tietämys ja sivistys ei yllä sontaluukkua ylemmäs.

Terveisin Seppo Lehto
http://seppo-lehto-europarlamenttiin1.blogspot.com/

Viite:
Sepi
Mitä teen : Kommentoin

Viesti : Kun sää olet tollanen taiteilija, nii onko sulla tuo talous homma hallussa. Meinaan vaan, että taiteilijoilla se maksaja on yleensä artisti ite. Kommareillahan sossuilla ja vihreillä politiikoilla taas muut maksaa kaikki suunnitelmatalouden loistavat keksinnöt.

PS: Hupaisa havainto: Sanomakonsernista seurataan tätä vieraskirjaa koko ajan ja päädytään kansakuntamme aluepalautussivuille
Sw Television Oy (213.243.131.156) [Label IP Address]
Finland Helsinki, Southern Finland, Finland, 0 returning visits
Date Time Type WebPage
31st January 2009 20:29:24 Page View www.freebok.net/books/scripta/view.html
  
  1. helmikuuta 2009 13:31:02

Nimi : Vierasse
  
Viesti : Nehän nöyryyttää mua! Sain yhteisvastuun rassetestistä 16 pointsia (=suhteellisen avarakatseinen).
  
  1. helmikuuta 2009 13:35:33

Nimi : Katselen vain
  
Viesti : Sain 13 pistettä olinko hyvä?

"Olet suhteellisen avarakatseinen ja harkitseva etkä suhtaudu maahanmuuttajiin kielteisesti. Työnantajana olisit varmaan valmis palkkaamaan myös maahanmuuttajia, ainakin jos heidän osaamisensa on kohdallaan."
  
  1. helmikuuta 2009 13:52:34

Nimi : Gifu
  
Viesti : Sain 13 pistettä.
  
  1. helmikuuta 2009 14:06:40

Nimi : Sivusta seuraaja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Öhöm, kysynpä vain, miksi päähuomio nykypäivänä (esim. yhteisvastuukeräys) on juuri maahanmuuttajien työllistymisessä ja marmattamisesta siitä, että Suomessa on niin vähän maahanmuuttajia? Samaan aikaan kun porukkaa laitetaan kilometritehtaalle tuhansittain viikossa ja teollisuustuotanto romahtaa 15% kuukaudessa, ennätystasoa jopa 90-luvun alun laman ohittaen.


Muutoin suositan jopa das vieraskirjan lakkauttamista trollailun takia. Tämä on jo tehtävänsä täyttänyt. Saattaa muutoin joku elämän päähänpotkima toimittaja saada arvokasta "jutun aihetta". Kaipa jokainen täysijärkinen, joka haluaa kommentoida scriptan kirjoituksia osaa käyttää sähköpostia. Perusteellisempi keskustelu on tainnut lopultakin siirtyä homma-foorumille.
  
  1. helmikuuta 2009 14:07:01

Nimi : Kaukasialainen
  
Viesti : Seppo, oletko sinä astumassa Perussuomalaisten euro-ehdokkaaksi? Tuli vain mieleen, kun kova kampanja on näköjään alkanut..
  
  1. helmikuuta 2009 15:11:22

Nimi : P
  
Viesti : " Virkkunen on ainakin minun näkökulmastani tuhonnut HS:n maineen puolueettomana mediana. Päätoimittajan esimerkkiä seuraten myös monet pikkutoimittajat ovat muuttuneet journalisteista poliittisiksi toimijoiksi."

Jep! Veit sanat suustani 1.2.2009 Hesarissa on muutama hauskuus. Sivulla A5 Mikko Paakkanen esittää tuomareita käsittelevän jutun alakirjoituksessa toivomuksen; "Ja toivottavasti saadaan tummaihoisiakin tuomareita" ;)

Joo näköjään värilläkin on väliä HS:n mielestä, vaikka oikeuden pitäisi olla sokea..

D3 sivulla kerrotaan imaamista, jolla tosiaan näyttää olevan järkeviä ajatuksiakotoutumisen tueksi. Pravdamaisuus löytyy vieressä olevasta Jaakko Lyytisen kirjoituksesta, jossa itketään "raamatun" merkityksen kasvusta maailmassa ;)) Esimerkki revitään juutalaisen toimittaja A.J.Jacobsin kokeilusta , jossa hän yritti elää " raamatun ohjeiden mukaisesti" eli kuullemma kasvatti parran ja "kivitti horintekijää". Joku olisi joinut kertoa Jacobsille että kristinuskossa vanha testamentti on vain referenssi menneestä - eli vanhasta juutalaisuudesta. Uudessa tesamentissa kun kielletään mm. kivittäminen...

Mutta mitä vähemmin omaa tietoa sen parempi on toimittajana.
  
  1. helmikuuta 2009 15:19:05

Nimi : Fenix Seppo Lehto vetoaa suomalaisuuden puolesta
Kotisivu : Suomalaista spermaa kaivataan asutustoimintaamme
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Sperman luovutus mahdollistaa lapsen joko lapsettomalle pariskunnalle tai yksin lasta haluavalle naiselle.Luovuttajan tulee olla 20-45-vuotias terve mies, jolla ei ole tiedossa periytyviä sairauksia. Sperman koepakastus näyttää, voidaanko sitä käyttää hoitoihin. Hyväksytyille luovuttajille maksetaan kulukorvaus. Lisäksi luovuttajan tulee suostua siihen, että hänen henkilötietonsa annetaan terveydenhuollon oikeusturvakeskuksen ylläpitämään luovutusrekisteriin ja että nämä henkilötiedot voidaan luovuttaa hoidon tuloksena syntyneelle henkilölle hänen täytettyään 18 vuotta, mikäli hän niitä pyytää.

Lahjoituksesta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä joko Helsingin klinikkaan puh. (09) 616 221, Oulun klinikkaan puh. (08) 537 2560, Turun klinikkaan puh. (02) 212 0800 tai Tampereen klinikkaan puh. (03) 225 2500.Sperman pakastaminen omaan käyttöönSpermapankkiin voidaan pakastaa myös miehen omia siittiöitä, jos esimerkiksi solunsalpaaja- tai sädehoidon arvellaan alentavan siittiötuotantoa. Spermaa voidaan tallentaa myös ennen miehen sterilisaatiota. Spermaa pakastetaan kaikilla Väestöliiton lapsettomuusklinikoilla, joiden yhteystiedot löytyvät Lapsettomuusklinikat-painikkeesta.
  
  1. helmikuuta 2009 15:24:15

Nimi : Oikeuden puolesta
  
Viesti : Sepi, todella hyvä tuo tekemäsi sivu, jossa avoimesti ja näkyvästi esität tukesi Jussi Halla-ahon euroehdokkuudelle. Jussin kuva kaltereiden takana olkihattu päässä on myös osuva, samoin teksti: tuomio valmis, rikos hakusessa.

Näinhän se asia todella on! Tuntuu, että meidän veronmaksajien ylläpitämä oikeuslaitos on nyt masinoitu etsimään olematonta neulaa heinäsuovasta, mehän kaikki tuon pelleilyn maksamme ja tulos tulee olemaan pyöreä nolla eli Jussia ei tuomita. No se on sikäli hyvä, että korruputtoituneen systeeminen todellinen karva saadaan näkyviin.

On myös Sepi hyvä, kun todella selkeästi tuot oman tapauksesi selvästi rinnalle, miten sinunkin kirjoituksistasi ja sanomisistasi on tarkoituksenhakuisesti nostettu esiin tiettyjä kohtia täysin kontekstin unohtaen, jolloin asia saadaan näyttämään ihan miltä tahansa huvittaa. Luetaan siis kuin piru raamattua.

Nyt tämä sivu kannattaa linkittää mahdollisimman laajalle, se saattaa nimittäin vaikuttaa omankin asiasi saamaan suuntaan. Erityisesti kaikille foorumeille, esimerkiksi Hesarin keskustelusivuille ja vaikka suorana sähköpostina toimittajillekin.

Sepin sanoin: "Tukekaamme Jussi Halla-ahon ehdokkuutta eurovaaleissa luovalla toiminnalla"
  
  1. helmikuuta 2009 15:26:31

Nimi : P
  
Viesti : "
Kirkon yhteisvastuukeräyksessä kerätään rahaa maahanmuuttajien työllistämiseksi. Presidentti Halonen korosti asian tärkeyttä."

Katselin saman puheen. Koko hommassa ei tuntunut olevan päätä eikä häntää. Haloselle maahanmuutto ja sen jatkaminen khitysmaista on itsestään selvyys. Siis vaikka töitä ei riitä omillekaan, silti "rikkauden nimissä" meidän pitää laivata liikavästöä maaah kehitysmaista, joilla ei ole koulutusta, kielitaitoa ja leijonan osa ei osaa edes lukea.

Nyt tälle riaudelle ollaan järjestämässä erityismahdolisuutta ohi muiden työllistyä suojatyöpaikkoihin, jotka maksetaan yhteiskunnan kassasta.

Koko yhtälössä ei ole järjen hiventäkään. Hommaa voidaan pitää käynnissä siihen saajja, kunnes hyvinvointiyhteiskunta on lopetettava huoltosuhteen kaaduttua porukan rahtaamisen sosiaaliturvala elämään katkaistua kamelin selän. Saadaa luokkayhteiskunta takaisin - cortesy by Halonen ja SDP.. Forssassa 1899 SDP:tä perustamassa olleet olisivat kauhuissaan, jos olisivat tätä järjettömyyttä näkemässä.
  
  1. helmikuuta 2009 15:33:25

Nimi : ValkoinenKuolema
  
Viesti : "Valkoinenkuolema

Viesti : Halla ahon ja sepin suhde on pitkä..hallis myi sepin CD:tä aiemmin..ehkä muitakin projekteja yhdessä."

Nohniin äidin pikku anarkistiräkänokat, sovitaanko ettei kirjoitella toisten nimimerkeillä, jookosta.
Onhan se sitten noloa kun paha "oikeistolainen" on kurmoottanut anarkistia ja vasurilta pääsee itku.
En millään malttaisi odottaa seuraavaa anarkistien mielenosoitusta, hyvällä tuurilla pääsisin nuijimaan hihhulia patukalla ohtaan.

Suosittelen vasemmistonuorille urheiluharrastuksia koska yleisen silmäyksen perusteella keskiverto anarkistinuori näyttää aneemiselta narkomaanilta mitä on säilytetty kellarissa vuosia.
  
  1. helmikuuta 2009 15:45:53

Nimi : P
  
Viesti : Johan Bäckmanin into shariaan russofiilian lisäksi alkaa paljastua. Herra varautuu tulevaisuuteen.

Tuossa Suomen puolustusministeriön "Haasteiden Venäjä" -tutkimuksen päätelmiä :

"
JUURI NYT ›
Venäjä saattaa tulevaisuudessa olla muslimienemmistöinen maa

1.2.2009 13:04
A A

STT
Denis Sinyakov / REUTERS

Norilskissa sijaitsee yksi Venäjän noin 8 000 moskeijasta.

Norilskissa sijaitsee yksi Venäjän noin 8 000 moskeijasta.

Muslimit saattavat tulevaisuudessa muuttaa merkittävästi Venäjän väestön koostumusta. Se on myös merkittävä haaste Venäjän sisäiselle vakaudelle ja sisäpolitiikalle, todetaan Suomen puolustusministeriön teettämässä julkaisussa Haasteiden Venäjä.

Venäjällä on kahdenkymmenen viime vuoden aikana tapahtunut merkittäviä väestötieteellisiä muutoksia.

Kun venäläisiä oli vielä 1990-luvun alussa 149 miljoonaa, oli heitä vuonna 2007 seitsemän miljoonaa vähemmän. Väkimäärän arvioidaan vähenevän jatkossakin noin 400 000:lla vuodessa.

Tilanne on hyvin toisenlainen niillä alueilla, joilla on muslimienemmistö. Siellä väkiluku kasvaa, ja esimerkiksi miesten keskimääräinen elinikä on huomattavasti korkeampi kuin perinteisillä venäläisalueilla.

On arvioitu, että jos väestökehitys jatkuu ennallaan, vuonna 2015 Venäjän armeijan alokkaista enemmistö on muslimeja. Vuonna 2020 jo viidesosa maan kansalaisista olisi muslimeja.

Jos mikään ei muutu, Venäjän väestöstä suurin osa saattaa olla muslimeja noin kolmen vuosikymmenen kuluttua.

Neuvostoliiton hajottua Venäjän 20 miljoonan muslimin itsetunto ja identiteetti on voimistunut. Tämä näkyy vaikkapa siinä, että kun vuonna 1991 maassa oli kolmisensataa moskeijaa, nyt niitä on jo noin 8 000.

Suuri osa uusista moskeijoista on rahoitettu ulkomailta, muun muassa Turkista, Iranista ja Saudi-Arabiasta, tulleilla varoilla. "

Jippii
  
  1. helmikuuta 2009 15:48:53

Nimi : Pitäisikö Homma-foorumin nimi muuttaa?
  
Viesti : Homma-foorumihan on napannut nimensä surullisenkuuluisan uusfasistin Väinö Kuisman lausahduksesta "Homma lähti nyt helvetin kovaan nousuun", joka sisältyy mm. erääseen Youtubessa olevaan Kuisman toimintaa esittelevään videoon ja on luettavissa mm. täältä:

http://fi.wikiquote.org/wiki/V%C3%A4in%C3%B6_Kuisma

Tämä tosiasia saattaa aiheuttaa joissakin asiaan sinänsä myönteisesti suhtautuvissa hieman kielteisiä mielleyhtymiä, ja toimia tällä tavoin esteenä mukaan tulemiselle. Ennen kaikkea on erittäin vaarallista, jos joku suvaitseva toimittaja huomaa tämän ja tekee asiasta raflaavan lehtijutun. Tietysti perinteitä ei pidä unohtaa, mutta ihan asian eteenpäin viemiseksi ja käytännön realismista Homma-foorumin nimi voitaisiin minusta muuttaa, jotta kukaan ei tätä ilmiselvää yhteyttä Väinö Kuismaan, Pekka Siitoimeen ja muihin uusnatseihin huomaisi.
  
  1. helmikuuta 2009 15:50:31

Nimi : KK
  
Viesti : Jep, kyllä noi yhteydet kannattaa tässä vaiheessa vielä pitää piilossa.
  
  1. helmikuuta 2009 16:04:40

Nimi : koti-Isä, Tku
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tarja Halonen se vaan jaksaa hyysätä pakolaisiaan, joita kutsuu maahanmuuttajiksi. Vai olenko ymmärtänyt väärin, kun minusta maahanmuuttaja ei ole pakolainen vaan tänne muuttava ulkomaan kansalainen, jolla on tiedot, taidot, kyky kommunikoida Suomalaisten kanssa, työkykyinen jne..ihan niinkuin me työtä tekevät ja työtä hakevat Suomen kansalaiset.

Nyt Halonen haluaa kerätä rahaa, jotta pakolaiset saavat töitä, koulutetaan, pidetään terveenä, jne.. (ja muuttuvat maahan muuttajiksi simsalabim), Meidän Suomalaisten ja niiden ulkomaalaisten kustannuksella, jotka todella ovat työelämässä tai ovat työ uransa jo Suomessa tehneet ja veronsa maksaneet.

Kyllä tuon Halosen logiikassa on paljon mätää ja epäoikeuden mukaisuutta meitä Suomalaisia kohtaan ja oikeita maahanmuuttajia kohtaan.

Näin siinä kävi kun moinen eukko presidentkiksi valittiin. HÄVETKÄÄ SUOMALAISET jotka HALOSTA ÄÄNESTIVÄT PRESSAKSI. Nyt saatte maistaa tekonne hedelmiä.

Halosen lempiväri taitaakin olla "Somalian ruskeat."
  
  1. helmikuuta 2009 16:10:10

Nimi : Nyt Vanhanen puolustaa Nokiaa
  
Viesti : Taitaa olla ihan sätkyukko.

http://www.yle.fi/uutiset/talous_ja_politiikka/2009/02/vanhanen_en_ole_kuullut_nokian_lahtouhkailuista_517606.html
  
  1. helmikuuta 2009 16:11:49

Nimi : ViNan onnela
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : VihrNaiset ovat täysin pihalla talouden lainalaisuuksista. Ne vaan unelmoi vihreästä komministisesta onnelasta. Matematiikan tunnit ovat jääneet ilmeisen vähälle huomiolle jo peruskoulusta lähtien ja sama on jatkunut näissä sosiaalialan oppilaitoksissa ja HumTiedKunnassa, koska rahaa tulee muutenkin seinästä ja sieltähän se sähkökin tulee. Tietääkö ne itekään mihin ViNan kyvyillä kyetään. Nykytiedon valossa lopputulos jopa alittaa sosialismin kaikki saavutukset. Jopa punaisinkin perus-erkki tajuaa että vihreissä naisissa on jotain pahasti vialla. Ja se on huolestuttavaa perus-erkin tulevaisuuden kannalta.
  
  1. helmikuuta 2009 16:13:16

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tämä tosiasia saattaa aiheuttaa joissakin asiaan sinänsä myönteisesti suhtautuvissa hieman kielteisiä mielleyhtymiä, ja toimia tällä tavoin esteenä mukaan tulemiselle. Ennen kaikkea on erittäin vaarallista, jos joku suvaitseva toimittaja huomaa tämän ja tekee asiasta raflaavan lehtijutun.

:D

Täältä kukaan suvaitseva toimittaja ei varmasti huomaa.

Kyllähän "homma on nousussa" on niin vanha ja monipuolinen juttu, että jos sen välttämättä haluaa yhdistää tuohon kulttielokuvaan, niin sekin varmasti käy.
  
  1. helmikuuta 2009 16:31:44

Nimi : vellihousu
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Matti Vanhanen:

"Emme saa olla liian sinisilmäisiä ja hyväntahtoisia hölmöjä siinä, ettei *************** voisi tapahtua myös Suomen oloissa, Vanhanen sanoo.

Arvatkaas mistä Matti puhui?
Oliko puhe maahanmuutosta? Ja oliko "salattu" sana esim. TURVAPAIKKAVILPPIÄ...

No turha unelma.. Matti liian sinisilmäinen ja hyväntahtoinen hölmö uskoakseen, että turvapaikkavilppiä voisi tapahtua myös Suomen oloissa.

Sepille:

"Nimimerkki suvaitsevalle "Vellihousulle" tiedoksi:
Värillä nimenomaan on merkitystä...."

Saat aivan vapaasti pitää mielipiteesi, mutta minä uskon siihen, että väri ei tee ihmisestä lähtökohtaisesti typerää, kuten ei bodauskaan, vaikka heidän joukossaan "typeryys" on yleistä.

Jokainen ihminen voidaan luokitella johonkin joukkoon, josta taas voidaan yleistää mitä tahansa.

Mutta kuten sanoin, en suinkaan tuomitse ihmisiä, joiden mielestä esim. Tummaihoinen on aina ongelma. Saattaa vain käydä niin, että tälläiset asenteet voi tulla kovin kalliiksi ja aivan turhaan.... Kuten Sepi varmaan on osittain jo havainnut.
  
  1. helmikuuta 2009 16:44:40

Nimi : Fenix Seppo Lehto vetoaa suomalaisuuden puolesta
Kotisivu : En käytä tummelia enkä tummaihoisia ;)
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Vellihousulle tiedoksi;)

Älä ole sokea vaikka pimeällä törmäisit sysimustaan ;) ja valkoisiin hampaisiin.

Rakas vellihousu sinä saat käyttää tummaihoisia (+ sanoja). Minä en sellaisia käytä vaikka joskus neekeri on syliin ängennytkin. Mutta rakas "vellihousu" muista suojaus eli kortonki selkosuomella. Itse en sukella pimeään, enkä punaiseen ilman;)

Suosin ja olen toki valmis siementä luovuttamaan jos olet naispuolinen testattu "vellihousu";) sillä Väestöliitolle olen jo ikärajan ylittänyt;)

Joten siementä likomaan suuremman Suomen merkeissä;) ilma tummelia ja tummumistamme ;)

Jäähyväiset tumputukselle rakkaat palstalaiset tummuvan illan kajossa. Käykäämme kohti valoa päin valkoisten hankien hohtaessa
  
  1. helmikuuta 2009 17:26:57

Nimi : Maastamuuttaja
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Olisikohan mahdollista perustaa tähän maahan "Suomen Rasistinen Puolue"? Sen ideologia perustuisi siihen, että 1. rotuja on olemassa ja 2. rotujen käyttäytymispiirteissä on eroja ja 3. kaikki ihmiset eivät pidä kaikkien rotujen käyttäytymisestä.
  
  1. helmikuuta 2009 18:20:12

Nimi : Sellainen puolue on jo
  
Viesti : Rasistinen Kansan Puolue eli RKP:

- Rotuja on (suomalaiset alempaa kuin Herrarotu ruotsalaiset)

- Käyttäytymispiirteissä on eroja. Siksi kiintiöt ja omat koulut ruotsalaisille.

- "Suomalaiset ovat junttirasistikansa".
  
  1. helmikuuta 2009 19:09:44


guestbook © freebok.net