Pääsivu Viestit 112826-112850

Nimi : Tiedonjyvä
  
Viesti : Wikipedia:

Torajyvä (Claviceps purpurea), arkikielessä myös häränjyvä sekä härkäjyvä on kotelosienitauti, jota tavataan rukiilla, hybridirukiilla, ruisvehnässä, vehnässä sekä ohrassa. Torajyvä on myrkyllinen, ja se aiheuttaa suurina määrinä hallusinaatioita.
  
  1. helmikuuta 2009 1:59:27

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimi : Realisti

Viesti : Odysseas, kirjoitit silkkaa asiaa, mutta hieman pisti silmään tämä:

usko on perisuomalaisesti ollut aina jokaisen yksityinen asia

"Ei se nyt oikein yksityisasia ole ollut, koska täällä on vuosisatoja vallinnut kristillinen hegemonia ja esim. lainsäädännössä puhutaan uskonnollisten tunteiden loukkaamisesta mutta esim. ateistin tunteiden loukkaamisesta ei puhuta mitään. Kirkko irti valtiosta, se olisi oikea tie. Ainakin tässä asiassa olisi syytä ottaa mallia USA:sta ja Ruotsista."

-Tarkoitin lähinnä sitä että perinteisesti ja yleensä Suomessa ei yksilötasolla toisten uskontoon tai uskottomuuteen ole puututtu vaan sitä on pidetty jokaisen omana asiana....Eli ei vedetä toista turpaan vain siksi että on kristitty,muslimi,katollilainen,ateisti tai ihan mikä vain ja näinhän sen asian kuuluukin olla.
Uskonto ei myöskään yleisesti estä normaalia ihmisten välistä kanssakäymistä eikä sitä olla nostamassa heti esille ennen muita asioita.
Elikäs Suomessa ei herkästi loukata toisen henkistä ilmatilaa...

"Samoin en ole oikein ymmärtänyt, mitä te persulaiset tarkoitatte tuolla "maassa maan tavalla" -liturgiallanne. Totta kai Suomessa pitää noudattaa Suomen lainsäädäntöä, mutta kai täällä nyt saa harjoittaa muitakin kuin keskimääräisen suomalaisen "lauantaina saunaan ja sitten mäyräkoira kaljaa" -tapoja? Tietenkin lakia ei saa rikkoa eikä häiritä muita ihmisiä."

-Toki tämä "Maassa maan tavalla" on aika kulunut fraasi mutta kun se on nopea ja helppo kirjoittaa...
Itse ymmärrän sen niin että tänne tulijan kuuluisi intergroitua yhteiskuntaan eikä päin vastoin.
Sen voi näinkin ilmaista: Seiskööt vaikka yökaudet päällään jos se kultturiinsa kuuluu mutta tehkööt sen ilman vaatimuksia että yhteiskunnan kuuluu tukea päälläseisontaa ja tietenkin sillä ehdolla että ei vaadi muidenkin aloittavan päälläseisontaa.
Tämäkin muuten on "Maan tapa":Minä en häiriinny jos naapuri nukkuu päällään seisoen ja oletan että naapurini ei häriinny siitä että nukun sikiö asennossa ja peukalo suussa.
Itse en hae mäyristä ja käy juuri vain lauantaisin saunassa mutta jos tiedänpä erään kroaatin niin tekevän....Juo pirulauta saaressa innolla koskistakin ja rönyää sitten kännipäissään rantakivikossa polvet auki...On muuten intergroitunut ja kova tekemään duuniakin eli on henkisesti ja paperillakin suomalainen.
Jostain syystä jotkut eivät tarvitse "Kotouttamista" ja jotkut taasen eivät edes siitä huolimatta halua kotoutua, siinä se ero on...
Tästä kotouttamisestakin riittäisi ihmettelyä, jotkut suureen ääneen haluavat ihmisiä kotoutettavan ja samalla heti perään tekevät kaikkensa jotta he pitäsivät kulttuurinsa ja tapansa sekä olosuhteet sellaisina että taatusti ei kotoutumista tapahdu, ei sitten mihinkään suuntaan...
Tähän läheisesti liittyen ns.positiivisen syrjinnän kehittelijät ovat maahan tulijoiden suurimpia vihollisia joita ei tulevaisuudessa taatusti tulla muistelemaan mitenkään lämmöllä.


  
  1. helmikuuta 2009 2:13:06

Nimi : Pohtija
  
Viesti : Jussi Halla-aho on ilmoittanut, että kaikki ihmiset - myös maahanmuuttajat - pitää kohdata yksilöinä. Kenellekään ei siis pidä antaa etuoikeuksia sen perusteella, millaiseen viiteryhmään he kuuluvat. Jokaiselta kykyjen mukaan, jokaiselle tarpeen mukaan, näin kai tämän ajatuksen voi muotoilla. Onko siis oikein, että joitain etuja annetaan tietylle ihmisryhmälle vain sen perusteella, että he ovat syntyneet Suomessa? Hehän eivät ole mitenkään omalla työllään ansainneet suomalaisuuttaan vaan kaikki on ollut puhdasta sattuman tulosta. Samoin sattuman tulosta on se, että jotkut toiset ihmiset ovat syntyneet jossakin muualla. Pitäisikö edut siis evätä heiltä tämän sattuman vuoksi? Eikö kaikkia heitä pitäisi katsastaa tasavertaisesti, syntymäppaikasta riippumatta? Kaikille tarpeen mukaan, kaikilta kykyjen mukaan. Valtioiden rajat ovat hämärtymässä ja kansallisvaltioaate on yleensäkin ottaen ollut vain ohimenevä häiriötila ihmiskunnan historiassa. Yhä enemmän me alamme näkeä olevamme osa yhteistä maailmaa, osa yhteistä ihmiskuntaa. Kuvitelkaa, ettei ole rajoja, ei omaisuuksia, joiden vuoksi käydä sotia. Se on helppoa, jos vain yritätte. Aidosti.
  
  1. helmikuuta 2009 3:32:14

Nimi : Heikkilänkangas
  
Viesti : Jussi on kansallissosialisti ja Rasisti isolla R:llä eikä se tee hänestä huonoa ihmistä. Täältä tulee samasta torpasta neljä ääntä jos, Jussi, asetut ehdokkaaksi eurovaaleihin!
  
  1. helmikuuta 2009 3:43:06

Nimi : Tampereen Ääni
  
Viesti : Olen äänestänyt Seppo Lehtoa jokaisessa vaalissa, joissa hän on ollut ehdokkaana. Seuraavissa eurovaaleissa ääneni menee Jussi Halla-aholle, Suomen islamisaation vastustajalle nro uno!!!

Go Jussi!
  
  1. helmikuuta 2009 3:53:46

Nimi : M.P.
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Pohtija, sinä olet ilmeisesti hippi, sosialisti ja utopisti. Ei siinä muuten mitään, mutta kun kaikki muut eivät ole, eivät tule olemaan eivätkä halua olla. Siksi hippeily ja kommunismi tulevat säilymään utopismina. Uutta uljasta ihmistä ei ole odotettavissa, valitettavasti.

Kansallisvaltioita suurempi hallintokokonaisuus palvelee ainoastaan suuromistajien ja jo vallassa olevien intressejä, koska se väistämättä ajaa päätösvaltaa kauemmas keskivertoyksilöstä ja yhteisöjä kauemmas demokratiasta.

Minun lapseni muuten ei ole mitenkään ansainnut minulta mitään erityistä huolenpitoa, onpa sattunut vain syntymään perheeni jäseneksi ja suomalaiseksi. Pitäisiköhän lähettää Somaliaan, että hoitakaa siellä, kun tämä ei ole ansainnut hyvää osaansa maailmassa?

Vai olisiko niin, että tasan eivät käy onnen lahjat ja silti jokaisella ihmisellä on oikeus puolustaa omaa perhettään, sukuaan ja elämäntapaansa?
  
  1. helmikuuta 2009 3:55:36

Nimi : Tiedonjyvä
  
Viesti : Homma-foorumin puolella kyseltiin somalista suomen kieleen tulleita lainasanoja. No ainakin yksi on. Khat!

Aivan. Tuon pensaskasvin lehtiähän pureskellaan yleisesti esimerkiksi Somaliassa, sen piristävät vaikutukset ovat suurinpiirtein samanlaiset kuin kahvin. Khat on kielletty huumeena mm. Suomessa, mutta toisaalta sen käyttö on sallittu esim. Britanniassa. Kahvi puolestaan on ollut kielletty huumeena useassa maassa.
  
  1. helmikuuta 2009 4:03:20

Nimi : Karvajalka
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Pohtijalle:

Kirjoitit mm. …Samoin sattuman tulosta on se, että jotkut toiset ihmiset ovat syntyneet jossakin muualla. Pitäisikö edut siis evätä heiltä tämän sattuman vuoksi?...

Seuraa paljastus kysymykseen mistä lapset tulevat. Ihmisen syntymä ei koskaan ole sattuman kauppaa. Minun lapseni ei ole, sen enempää kuin kenenkään muunkaan lapsi, sattuma. Minun lapseni on seuraus vaimoni kanssa harrastamastani tietoisesta toiminnasta, jota myös yhdynnäksi kutsutaan. Näin ollen minun lapsestani ovat vastuussa ensisijaisesti minä ja vaimoni. Eivät siis mitkä tahansa ja missä tahansa elävät ihmiset, jotka rankataan minua ja vaimoani hyväosaisemmiksi. Eihän heillä ole ollut mitään tekemistä lapseni maailmaan saattamisen kanssa.

Toisaalta olemme vaimoni kanssa myös osa Suomen kansaa. Olemme sitoutuneet tähän yhteisöön, tämän yhteisön arvoihin ja sääntöihin. Hoidamme myös velvoitteemme yhteisöä kohtaan. Tähän kuuluu, että kannamme osaltamme vastuuta muista yhteisömme jäsenistä. Kuten lapsemme syntymä perheemme jäseneksi ei ollut sattuma, ei ollut myöskään sattuma hänen syntymisensä suomalaiseksi. Hänestä on vastuussa hänet siittänyt suomalainen pariskunta, joka yhteisönsä kanssa ja avustamana tulee pitämään huolta hänestä. Näin se on ja näin on hyvä. Kuvitelkaa että kaikki ihmiset kantaisivat vastuunsa jälkeläisistään ja yhteisöistään. Ei olisi elintasopakolaisia joiden vuoksi vääntää kättä Jussin vieraskirjassa. Se on helppoa, jos vain kykenee ajattelemaan rationaalisesti. Aidosti.
  
  1. helmikuuta 2009 8:13:29

Nimi : egg
  
Viesti : Nimi : JT
Mitä teen : Ruokin trollia
   
Viesti : Näyttää siltä että Iltasanomien Sanna Ukkola ja Rami Mikäsensukuniminytoli ovat palkanneet harjoittelijoita mellastamaan täällä. En keksi muutakaan selitystä. Jos asia ei ole näin, kannattaisi Sannan ja Ramin reilusti ilmoittaa täällä, etteivät ole trollivyöryn takana. Muussa tapauksessa ainakin minä vedän omat johtopäätökseni tästä, ja ihan vaan pohjaten Sanna Ukkolan ja Ramin journalistiseen historiaan.


Joku kampanja tässä taitaa olla menossa. Ehkä olisi syytä sulkea vieraskirja tai ainakin toteuttaa moderointi.  
  1. helmikuuta 2009 8:45:39

Nimi : vanha juttu
  
Viesti : Seppo nahtavasti kirjoittelee tanne lukuisin eri nimimerkein, jotka hehkuttavat seppo lehtoa. Taktiikka ihan sama jolla aikoinaan sontasi tsetseeniyhdistys kavkazin julkisuuskuvan. Nyt on maalina jussin euroehdokkuus.
  
  1. helmikuuta 2009 8:51:51

Nimi : Maxwell Smart
  
Viesti : "Kahvi puolestaan on ollut kielletty huumeena useassa maassa."

Ihan mielenkiinnosta, missä maassa kahvi on kielletty huumeena? Tai yleensä kielletty?
  
  1. helmikuuta 2009 8:53:15

Nimi : LJG
  
Viesti : Olen koittanut etsiä vanhaa viestiä vieraskirjasta, missä osoitettiin 4-lapsisen työttömän perheen tienaavan saman kuin 4-lapsinen tehdastyössä käyvä perhe.. Joku oli laskenut jollain tukilaskurilla näin.. Kuka muistaa, missä kyseinen kirjoitus?

Tarvitsisi nyt laskea kannattaisiko tehdä "etniset" ja heittäytyä suurperheelliseksi ja työttömäksi..
  
  1. helmikuuta 2009 9:04:35

Nimi : Fenix
Kotisivu : Suomen ja Tsenenian yhteinen etu
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Pekka Kemppainen ei tajua joutuneensa paitsioon vaan käy kaapimassa vanhojen kalsariensa eritteitä eri keskustelupalstoille kuten tähänkin erilaisina disinfoina omaten tuon mainitsemansa tekniikan eri nimimerkeillä. Jussi varmaan nähnee, että ko. sama IP.

Tämä kavkaz.fi on nimenomaan se joka sai Lavrov capakan itkemään aluepalautusvaatimuksia koskien vuonna 2006.

Viite: vanha juttu

Viesti : Seppo nahtavasti kirjoittelee tanne lukuisin eri nimimerkein, jotka hehkuttavat seppo lehtoa. Taktiikka ihan sama jolla aikoinaan sontasi tsetseeniyhdistys kavkazin julkisuuskuvan. Nyt on maalina jussin euroehdokkuus.

1. helmikuuta 2009 8:51:51"
  
  1. helmikuuta 2009 10:39:43

Nimi : ugh
  
Viesti : Nimi :
far angst
 
 
Viesti :
Blogi on tunnetusti Jussin paras ase. Ja sitähän vastaan Pioneerit™ nyt hyökkäävät. Menetelmänä on flodaaminen, torajyvien kylväminen ja tahriminen.
Puhtain asein puhtaan asiansa puolesta?


Likaisin asein likaisen asian puolesta. Suvaitsijoiden toiminta on sikäli täysin loogista. 
  
  1. helmikuuta 2009 10:49:17

Nimi : vellihousu
Kotisivu : Veltto kunnostautuu
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Veltto Virtanen, on näemmä kirjoittanut useammankin hyvin asiallisesti perussuomalaisia puolustavan blokkauksen, kuten: http://aamulehdenblogit.ning.com/profiles/blogs/soini-ei-ratsasta-rasismilla

Mielestäni olisi taas tehtävä selkeää pesäeroa rasismiin, joka on niin helppo liittää tähänkin hommaan.

Aamulehti on tänään liitteissään hienosti osoittanut piilonuivuutensa usealla artikkelilla, joita äkkiseltään luulisi suvaitsevaisiksi, mutta tarkempi tarkastelu osoittaa kokonaisuuden nuivaksi.

Ehkä tälläinen lähestymistapa puree paremmin ihmisiin, joille Seppo Lehdon tapa saa vain karvat pystyyn.

Seppo on näemmä erityisen paljon tapetilla täälläkin ja täytyy todeta, että todellisena suvaitsevaisena itse suvaitsen toki Sepon mielipiteet, mutta perussuomalaisten ehdokkaaksi ei missään tapauksessa.

Kyllä sivistynyt ihminen kuitenkin tunnustaa, että värillä ei ole väliä, vaikka yleistämiseen helposti sorrutaankin.

Meidän pitäisi pystyä konkreettisesti osoittamaan, että kykenemme suvaitsemaan estoitta omat arvomme hyväksyvät vieraankulttuurin edustajat.

Hommaan pitäisi rohkaista mukaan myös maahanmuuttajia, jotka ymmärtävät mistä hommassa on oikeasti kyse.

Erityisen hienoa olisi saada mukaan homo somali tai useampi, sillä mikäli olen oikein ymmärtänyt, väriä, seksuaalisuutta tai uskoa ei sinällään olla vastustamassa, vaan yhteiskunnan varoilla tapahtuvaa ylimielistä lorvailua ja monia muita ilmiöitä, jotka johtuvat oman kulttuurimme ja kansamme halveksunnasta.
  
  1. helmikuuta 2009 10:53:49

Nimi : Sepi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kun sää olet tollanen taiteilija, nii onko sulla tuo talous homma hallussa. Meinaan vaan, että taiteilijoilla se maksaja on yleensä artisti ite. Kommareillahan sossuilla ja vihreillä politiikoilla taas muut maksaa kaikki suunnitelmatalouden loistavat keksinnöt.
  
  1. helmikuuta 2009 11:05:04

Nimi : jmk
  
Viesti : Aamulehti on tänään liitteissään hienosti osoittanut piilonuivuutensa usealla artikkelilla, joita äkkiseltään luulisi suvaitsevaisiksi, mutta tarkempi tarkastelu osoittaa kokonaisuuden nuivaksi.

Neuvostoaikanahan mm. Uusi Suomi harrasti tällaista "neulanpistopolitiikkaa".
  
  1. helmikuuta 2009 11:07:08

Nimi : joniq
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : HS:n kulttuurisivulla on lyhyt artikkeli "Somalipiirros himmensi Karin uran". Sanottakoon että minun näkökulmastani Karin ura ei ole himmentynyt vieläkään, ei ainakaan Janne Virkkusen lausuntojen takia. Hän julistaa artikkelissa Karin piirrokset "ra-
sismiin kallellaan olleiksi". Kuvaa hyvin Virkkusen maailmankuvaa että totuutta ei saa kuvata jos se ei sovi lehden linjaan. Olen varma että ajan saatossa Kari Suomalainen säilyy suurena suomalaisena, mutta miten käy Janne Virkkusen? Jos tapahtuu oikeus ja kohtuus, hänet muistetaan päätoimittajana jolle poliittinen vaikuttaminen oli journalistisia periaatteita tärkeämpää. Virkkunen on ainakin minun näkökulmastani tuhonnut HS:n maineen puolueettomana mediana. Päätoimittajan esimerkkiä seuraten myös monet pikkutoimittajat ovat muuttuneet journalisteista poliittisiksi toimijoiksi.
  
  1. helmikuuta 2009 11:08:59

Nimi : Debatoija
  
Viesti : Somppujen rahalähetykset Somaliaan:

Tiedotusvälineistä on saanut lukea, kuinka tärkeää ovat länsimaisten somppujen rahalähetykset Somalilandiassa. Koska sompuista aniharva tekee tuottavaa tai muutakaan työtä, niin tästä voi siis päätellä, että sompuille annetaan ilmaisen elatuksen ja asumisen kailleimmilla alueilla ohella myös rahaa täysin vastikkeetta veronmaksajien kukkarosta niin paljon, että siitä riittää suuria summia lähetettäväksi Somppuliaan.

Ja nyt huononevan talouskehityksen takia Hyysäri ja muut monikultturistajat ovat huolissaan siitä, että rahalähetykset saattavat vähentyä veronmaksajien maksukyvyn loppuessa. Hyysäri opastikin huolehtimaan siitä, että näin ei saa missään nimessä käydä, koska rahalähetykset ovat niin tärkeitä Somaliassa.Sen sijaan, että tutkittaisiin miten nämä rahalähetykset ovat ylipäätään mahdollisia niin suomalaisten uusi velvollisuus onkin taata rahalähetysten virta (kehitysavun lisäksi) koska rahalähetykset ovat kehitysapuakin tärkeämpiä yleisesti ottaen. Meidän on tunnettava vastuumme.

Muualla maailmassa rahalähetykset muodostuvat enimmäkseen siirtotyöläisten palkoista. Suomessa (ja muissa pahimmissa hyysärimaissa Euroopassa) ne muodostuvat työtätekevän kansanosan verorahoista.

  
  1. helmikuuta 2009 11:14:00

Nimi : helsinki
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Olen jo peruuttanut Hesarin tilauksen, juuri maahanmuuttajia ihannoivan politiikan takia. Ei vaan nuppi kestänyt sitä aivopesun yrittämistä Hesarin puolelta tyyliin "kaikki somalit on ihania ja rikastavat maatamme..."

Ääneni menee Perussuomalaisille. Perustellusti ainoa joka ajaa todella realistista politiikkaa suomalaisten hyväksi.
  
  1. helmikuuta 2009 11:14:05

Nimi : Jack
Kotisivu : Pirjo?
  
Viesti : Mieleeni tulee joskus yöllä omituisia ajatuksia. Viime yönä puoliunessa mietin nimimerkki "Pirjon" ja Jussi Halla-Ahon suhdetta. Huomasin siinä jotain samaa kuin Norman Batesin ja hänen äitinsä suhteessa.

Kun Norman teki pahaa, äiti oli vihainen ja torui Normania. "Hyi Norman, olet ollut hyvin paha poika. Hyvin, hyvin paha poika."

Kun Jussi teki "pahaa" eli rynnisti kaupunginvaltuustoon ja paistatteli julkisuudessa, äiti eli Pirjo oli hyvin vihainen. Hyi, hyi, Jussi. Sinä olet tuhma rasisti. Et saa olla sellainen."

Mutta äiti on kuitenkin aina äiti. Vihaisimmankin äidin sisimmästä löytyy hellyyttä, kun sitä tarvitaan. Kun Normanille ja Jussille tuli vaikeuksia, äiti ja Pirjo heltyivät ja alkoivat lohduttaa. "On tämä nyt törkeää, kun meidän pikku Normania/Jussia tällä tavoin vainotaan. Nuo poliisitkin... miten ne kehtaavat."

Veri on vettä sakeampaa, joten eivät Norman ja Jussikaan raskineet hylätä rakasta äitiään. Äiti sai pitää oman huoneensa kauhujen talossa, ja Pirjokin sai pitää nimimerkkinsä Hommafoorumilla.

Kuten tiedämme, Normanin "äiti" oli todellisuudessa pelkkää Normanin mielikuvitusta, pelkkä luuranko, johon Norman projisoi omia mielentilojaan. Kun omatunto kolkutteli Normania, hän teki äitinsä vihaiseksi ja sai äidin huutamaan ravoissaan. Mutta kun maalman pahuus uhkasi, äidiltä löytyi myös lohtua ja hellyyttäviä sanoja.

Onko Pirjo oikea ihminen vai tuolissa istuva luuranko, sitä emme tiedä, eikä sillä taida olla väliäkään.
  
  1. helmikuuta 2009 11:28:47

Nimi : JT
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Virkkunen on ainakin minun näkökulmastani tuhonnut HS:n maineen puolueettomana mediana. Päätoimittajan esimerkkiä seuraten myös monet pikkutoimittajat ovat muuttuneet journalisteista poliittisiksi toimijoiksi."
Naulan kantaan. Suomi olisi jo parempi paikka ilman Hesaria.
  
  1. helmikuuta 2009 11:37:34

Nimi : Fenix
Kotisivu : Tämä on totuus Suomen itsenäisyyden tiestä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Oikaisu: Seppo Lehto ei ole myynyt omaa tuotantoaan, eikä Jussikaa ole myynyt mitään Sepin cd:tä. Genetiivin merkitys suomeksi on tiedostettava.
Ohessa oiva tunnettu "kalmankenkun" tunnetun Pekka Kemppaisen tavasta viestiä perättömiä. :

"Valkoinenkuolema

Viesti : Halla ahon ja sepin suhde on pitkä..hallis myi sepin CD:tä aiemmin..ehkä muitakin projekteja yhdessä.

1. helmikuuta 2009 1:47:36"

PS: Nimimerkki: Odysseus

Mikä on mielestäsi Seppo Lehdon toivoma yhteiskunta?

Muistutan että Odysseus oli häikäilemätön rosvo ja seikkailija, sekä elostelija. Oletko sinä sellainen?

PS: Nimimerkki "näppärä mäyrä" et anna kovin luotettavaa kuvaa verratessasi Seppo Lehtoa tunnettuun keskuspalstojen naisvihaajaan panu höglundiin.
  
  1. helmikuuta 2009 11:42:36

Nimi : Päästään tarkkailuluokalle...
  
Viesti : Tulevaisuuden äly-ympäristö tarkkailee kaikkea.

Omaisuusrikoksien määrä romahtaa, koska jokaisessa tuotteessa on upotettu tunniste, jonka perusteella oikea omistaja löytyy.

Vuonna 2015 radio-osan lisääminen maksaa kymmenen senttiä, jolloin tekniikka yleistyy jokaiseen esineeseen.

Taisi olla sosialidemokraattisen puolueen puoluesihteeri, joka esitti keskustapuolueelle jonkun näköistä erityisseurantaa, tarkkailuluokalle
...

http://www.eduskunta.fi/faktatmp/utatmp/akxtmp/skt_4_2004_1_p.shtml

  
  1. helmikuuta 2009 12:43:49

Nimi : Kyselijä
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Vaikka maahanmuuttajateema onkin vahvimmiten esillä, voisiko isäntä ottaa kirjoituksen verran kantaa tähän lex puhelinfirmaan, yhteen uppoavan lännen lisäoireista.

Tuoko tuon lain voimaantulo mitään uusia nyansseja esim. tämän sivuston lukijoille, kun useampi taho pääsee valvomaan toimintaa?
  
  1. helmikuuta 2009 13:00:40


guestbook © freebok.net