Pääsivu Viestit 112776-112800

Nimi : Sepolle kannatusta
Mitä teen : Aion mainita Seppo Lehdon nimen
  
Viesti : Älä Seppo hyvä välitä noiden desanttien vihasta ja suunsoitosta. Mitä he ovat muuta kuin poikasia, missä ovat heidän näyttönsä?
Sepon videoita ovat katsoneet kymmenet tuhannet ihmiset, sadat tuhannet suomalaiset tunnistavat Sepon nimen. Sepolla on kahden vuosikymmenen ansiokas ja paljon keskustelua herättänyt ura maahanmuuttokeskustelussa. Ei voi sanoa, että kovin moni olisi ollut Seppoa paremmin näkyvillä, saanut tunteita enemmän heräteltyä, tai ollut suuremmin <i>asiallemme</i> hyödyksi!

Nyt otat Seppo oman paikkasi yhteisestä rintamasta, älä välitä suunsoittajista. Videoita, sivustoja, yhteisiä kannanottoja, Jussille tukea! Nyt on mediaakin heräteltävä unestaan. Vielä nähdään kuka viimeisenä nauraa, kun tavoitteemme toteutuvat.

Onnea, ja tukea sinulle Seppo! Lisää videoita ja sivustoja putkeen! Nyt on taottava ja herätettävä huomiota kuin ei koskaan ennen! Jussi ja Seppo, sananvapauden vastaisuuden uhrit, yhdessä! Mediassa myös! Aivan väistämättä sille ette mitään voi! Kun vastaan sanomattomasti yhteinen rintama nousee tavoitettamme ajamaan! Tuskin maltan odottaa mitä tuleman vielä pitää!

Kiitos Seppo pitkäjänteisestä työstäsi asiamme puolesta! Tukea ja energiaa kasvattaa panostasi entisestään Jussin kanssa yhdessä rintamassa!
  
  31. tammikuuta 2009 18:30:00

Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Miksi google sanoo scriptasta, että tämä sivusto voi olla vahingollinen koneellesi?
http://www.iltalehti.fi/uutiset/200901319011331_uu.shtml
Foliohattujakin voisi joskus ottaa pois..plz.


  
  31. tammikuuta 2009 18:31:36

Nimi : Roope
Kotisivu : vellihousu: [i]Jaakonsaari kehui pitäneensä aiemmin Soinia fiksu
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : vellihousu:
Jaakonsaari kehui pitäneensä aiemmin Soinia fiksuna miehenä.... Mietin vain, kuinka tämä on aiemmin ilmennyt Jaakonsaaren käytöksessä Soinia kohtaan?

Tätä oli se aiempi käytös: HS: Sdp:n Jaakonsaari vaatii lakimuutosta Soinin "vaalitempun" estämiseksi
Kansanedustaja Liisa Jaakonsaari (sd) lyttää Timo Soinin (perus) aikeen lähteä ääntenkerääjäksi EU-vaaleihin "tyylittömäksi tempuksi". Jaakonsaaren mielestä tällä tiellä vaalit ovat menossa pelleilyksi.
[...]
Jaakonsaari haluaa vaalilakia muuttamalla estää tällaisen pelaamisen. Hän ehdottaa, että ehdokkaaksi suostunut ja valituksi tullut saisi kieltäytyä EU-parlamentin paikasta "vain erityisen painavasta syystä". Sellainen voisi olla esimerkiksi terveystila.

Jaakonsaari perustelee ehdotusta eduskuntakyselyssään siten, että näin voitaisiin estää "tyylittömien temppujen viljely äänten haravoimiseksi demokraattisen vaaliprosessin kustannuksella".


Liikuttavaa paniikkia. Nautitaan näytöksestä.
  
  31. tammikuuta 2009 18:34:40

Nimi : Voi elämän kevät...
  
Viesti : Seppo Lehto Jussia tukemassa... Opetetusta simpanssistakin taitaisi olla enemmän hyötyä. Alkaakohan peli olla menetetty...
  
  31. tammikuuta 2009 18:36:49

Nimi : far angst
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Minusta Ruukinmatruuna on viisaimpia koskaan lukemiani ihmisiä, ja nyt hän on osoittautunut yhdeksi rohkeimmista. Hän on kirjoittanut blogissaan Jussi Halla-ahosta, Islamista, pedofiliasta ja Profeetta Mohammedista tavalla, jossa on mitä ilmeisin syytteen vaara. Uskoisin, että tällä vastuunalaisella kannanotollaan Ruukinmatruuna pyrkii puolustamaan sananvapautta, ei komppaamaan Hallista.

Tämän rohkean ja viisaan naisen esimerkin kannustamana en voi tehdä vähempää. Kirjoitan blogiini omat mielipiteeni noista asioista ja pyrin hankkimaan blogilleni – niin vähäpätöinen kuin muuten onkin – mahdollisimman paljon näkyvyyttä. Sananvapaus on kaikkea muuta tärkeämpi ja siksi sitä tulee puolustaa kaikin käytettävissä olevin keinoin. Kannanpa siis vähäisenkin rikkani sananvapauden rokkaan.

Ruukinmatruunan blog on osoitteessa:

http://takkirauta.blogspot.com/

  
  31. tammikuuta 2009 18:38:56

Nimi : Jack
Kotisivu : Suomen tulevaisuus?
  
Viesti : Hertta Kuusisen kerrotaan aikoinaan sanoneen, että Tšekkoslovakian tie on meidänkin tiemme. Näin ei tapahtunut. Ehkä me olemme oman tiemme kulkijoita.
  
  31. tammikuuta 2009 18:39:26

Nimi : Suojatyöpaikaton
Mitä teen : Äänestäisin Halla-ahoa, mutta...
  
Viesti : Onko kellään tarkempaa tietoa, koska julkaistaan PerusSuomalaisten eurovaaliehdokkaita. Sivuilla oli jotain "helmikuun alussa" aikataulua ensimmäisten osalta, mutta osaako kukaan sanoa tarkemmin. Saammeko kenties kuulla Mestarin ehdokkaaksi asettumisesta? Nyt olisi sopiva hetki valauttaa tuloillaan oleva "homma" punttiin "tiedostaville piireille". Helmikuussa tulossa A2:n mamukeskustelu, niin nyt olisi kyllä hyvä aika startata juna Brysseliä kohti.
  
  31. tammikuuta 2009 18:52:39

Nimi : näppärä mäyrä
  
Viesti : Perussuomalaisilla ei ole vielä yhtään EU-ehdokasta. Ensimmäiset ehdokkaatpuoluehallitus nimeää 7. helmikuuta.

Tuollaisen vastauksen sain Jussi Niinistöltä.
  
  31. tammikuuta 2009 18:56:13

Nimi : Fenix
Kotisivu : Totuus Suomesta
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Trolli Kalmainen:/ "Voi elämän kevät" odottanee punalippujen liehumista jotta voi anarkistina yhtyä "Punalippu"-lauluun sirppiä puristaen?
  
  31. tammikuuta 2009 19:08:09

Nimi : Vallankaataja
  
Viesti : Anna olla, Sepi, noiden viestejä ei edes kannata kommentoida.

Sinulla on laaja tuki takanasi, kyllä sinä varmasti sen tiedät!

Malttamatta odottelen uusinta videotasi ja kannatussivustoasi!
  
  31. tammikuuta 2009 19:19:35

Nimi : Fenix
Kotisivu : Suomesta on kyse
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Täällä oli aiemmin maininta Scriptasta ja googlesta. Se ongelma oli yleinen ja koski monia. Nyt uutisoitu ko. vika:


Hakukone Googlessa poikkeuksellinen häiriö

[Ulkomaat] päivitetty tänään klo 18:23
Internetin suositussa Google-hakukoneessa oli lauantaina poikkeuksellinen toimintahäiriö. Kaikki haut tuottivat vastaukseksi varoituksen, että kyseiset verkkosivut voivat vahingoittaa käyttäjän konetta.
  
  31. tammikuuta 2009 19:34:54

Nimi : Satunnainen vierailija
  
Viesti : Jotta turha spekulointi loppuisi, minä odotan, että Jussi Halla-aho sanoo selvästi, mitä mieltä on Seppo Lehdon oikeudenkäynnistä ja saamastaan tuomiosta.

Kiitos ja loppu.
  
  31. tammikuuta 2009 19:43:41

Nimi : Fenix
Kotisivu : Paljon painoa isänmaalle
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Paljonpa trolli antaa painetta Jussille. Ko. historiallisesta oikeudenkäyntiä ei ollut katsomassa kuin muutama heikkolahjaista lehtineekeriä vain ja ainostaan syytteen luvun ajan ensimmäisenä päivänä. Vastineet ei kiinnostaneet. Tuskinpa Jussikaan on niitä käräjäoikeudesta tai hovista tilannut. - Joten älä rakas provo provosoi Jussia ;) tai saat "Jussi kuuman juomapussin" 1970-luvulta. Se on paha se. Ko. tuote vedettiin nopeasti pois markkinoilta. Marrkinointi oli hulppeaa, mutta itse tuote yhtä susi kuin huippuosaajaksi mainostetut yli-ikäiset lapset piessä ja noessa

Seppo Lehto Tampere
  
  31. tammikuuta 2009 19:50:22

Nimi : Maastamuuttaja
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Elämme aikoja, jossa poliittinen eliitti on paniikissa. Omien tekojen ikävät seuraukset alkavat hahmottua. Ensimmäinen reaktio on, että eihän mitään ongelmia ole olemassakaan, mitä ne natsit mölyävät.

Kun sisarentytär raiskataan ja synnytysvuoteelta kuoriutuu kultamuna niin liikutuksenkyyneleen pusertaminen vaatii vähän pakotusta.

Puoluetoverit lohduttavat, että kysymyksessä on vain harvinaisen usein toistuva yksittäistapaus.


  
  31. tammikuuta 2009 19:57:19

Nimi : Urpo A Ruunalainen
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Islam ON pedifiili-uskonto.

Iltalehti 31.1.2009:
Uskonoppinut nai 12-vuotiaan
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200810288501681_ul.shtml

Kun aikoinaan joku khatia jyystävä aavikkorosvo alkoi saada jumalaisia ilmoituksia (hallusinaatioita), ... Hoh hoijaa!
  
  31. tammikuuta 2009 20:03:57

Nimi : Satunnainen vierailija
  
Viesti : Seppo Lehto, en tietenkään tarkoittanut oikeudenkäynnin yleistä kulkua vaan sitä, että tapauksestasi ylipäätään nostettiin oikeusjuttu.
  
  31. tammikuuta 2009 20:14:46

Nimi : Octavius
Kotisivu : http://octavius1.wordpress.com
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Hmmm.

Trollien määrä ja taso antaa ymmärtää, että kannatus kasvaa kuin kukaan olisi edes uskonut.

Sanoma ja viesti leviävät nopeasti. Itse kuulin tänään ’syvältä maaseudulta’, että alkaa Kepun vannoutuneetkin kannattajat olla jo takana.

Hyvin menee. Jatkakaa.
  
  31. tammikuuta 2009 20:15:57

Nimi : Fenix
Kotisivu : Ryssäksi isänmaan asiaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Satunnaiselle vierailijalle:

Tarkennuksesi selvensi tarkoituksesi kirkastaen. Kiitos.

PS: Olen sitä mieltä että nyt jos persuissa on ns. munaa niin ykkösehdokkaaksi nimettäisiin Jussi Halla-aho eurovaaleissa. Signaali olisi selkeä islamisaatiomme ja neekeröittämisemme estämisessä.

PS2: Mika Illmanilta voisi päästä itku molemmista päistä. On se senverran heikko ja kaukana miehestä ja siihen mitä siihen lasketaan.
  
  31. tammikuuta 2009 20:46:58

Nimi : mies, Espoo, EX-VIHREÄ !
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ehdottomasti Halla-Aho euroehdokkaaksi ! Täältä tulee äänivyöry aivan varmasti. Eniten kompetenssia tuohon virkaan !


  
  31. tammikuuta 2009 21:14:07

Nimi : Ali Baba
  
Viesti : Samaa mieltä ollaan. Jussi ehdokkaaksi neekeröittämistä vastaan! Ulos Suomesta ryssät ja nekrut!
  
  31. tammikuuta 2009 21:24:56

Nimi : Tiedoksi
  
Viesti : Luulen että nämä trollit ovat omaksuneet uuden taktiikan, joka sekin näkyy läpi. Rasistiläppää tällä kertaa... mutta vaalit tulee ja silloin nykypolitiikka saa arvion. Luulen että tulevissa vaaleissa keskusta on suurin häviäjä. Persut voivat päästä hyvin lähelle kannatusluvuissa...
  
  31. tammikuuta 2009 21:39:29

Nimi : Kalevan kansa herätköön!
  
Viesti : Kyllä oli Seppo taas tämäkin videosi täyttä asiaa:

http://kavkaz.fi/ru/

Loppu oli erityisen naseva: Thank you all you Russians and go away!

Nyt olisi ehdottoman tärkeää, että tekisit vastaavan englanninkielisen videon myös Jussin kannattamiseksi. Saisimme myös kansainvälisen yhteisön huomion törkeisiin sananvapauden loukkaamisiin täällä pohjoisessa ns. "vapaassa hyvinvointivaltiossamme".

Jussin kuva näkyvästi mukaan videolle ja selväsanainen, kiertelemätön viesti, jossa tuomitaan tällaiset sananvapausteloitukset. Linkitetään sitten video yhdessä youtubeen ja muuallekin kansainvälisille saiteille, uutissaitteja unohtamatta.

Vapise punavihreä neekeriryssä!
  
  31. tammikuuta 2009 21:41:55

Nimi : Haider
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : "Espoon kaupungin kesätyöpaikkojen hakuaika on alkanut[...]Työpaikkoja on sekä 18 vuotta täyttäneille että nuoremmille. Espoo pyrkii tukemaan erityisesti maahanmuuttajanuorten työllistymistä."
Länsiväylä 31.1-1.2.2009

Minua siis syrjitään...eikun joku on siis minua tasa-arvoisempi ensi kesän työnhaussa. Toisaalta opin nyt miltä tuntuu olla musta 1950-luvun USAssa. En saa töitä kun olen väärän värinen.

"Maahanmuuttajien on vaikea työllistyä Suomessa. Tähän ovat syynä liian kovat kielitaitovaatimukset ja ennakkoluulot."
Epäsuora lainaus Haasta ennakkoluulosi-kamppanjan lapusta.

Eli näin ei saa tehdä: valita suomalainen maahanmuuttajan sijaan työhön.
Näin pitää tehdä: valita maahanmuuttaja suomalaisen sijaan töihin.
Mielenkiintoista. Kun tämä Suomi kerran on markkinatalousmaa, niin työnantajien on pakkokin valita parhaiten koulutuksen puolesta sopivat henkilöt, jotta pysyisivät mukana kilpailussa. Sen sijaan valtion nerokkaita päättäjiä ei mikään työn tehokkuus tunnu kiinnostavan. Tärkeintä on että päättäjät pääsevät leveilemään maahanmuuttajien korkeilla työllisyysluvuilla.

Anteeksi sanan maahanmuuttaja käyttö. Hehän ovat uussuomalaisia!
--> http://www.hs.fi/haku/?kaikkiSanat=uussuomalainen

  
  31. tammikuuta 2009 21:54:32

Nimi : far angst
  
Viesti : Homoseksuaalisuuteen kehottamisen rangaistavuus saatiin pois laista kun tarpeeksi ihmisiä ilmoitti syyllistyneensä homoseksuaalisuuteen kehottamiseen.

Kanssasyyllinen: http://pohdi.blogspot.com/
  
  31. tammikuuta 2009 21:57:01

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : muutaman päivän aikana tänne on ilmaantunut jotain trolleja oikein läjäpäin huutelemaan neukeria oikeen vimmalla.
  
  31. tammikuuta 2009 22:07:23


guestbook © freebok.net