Pääsivu Viestit 112751-112775

Nimi : LW
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Seppo Lehto on täysi tonttu ja törkyturpa. Sanoisin muuten, että annetaan miehen mesota rauhassa, koska kylähullut ovat tavallaan aika hauskoja. Hän kuitenkin on mennyt tehtailemaan blogeja toisten ihmisten nimissä ja aiheuttanut sillä melkoista riesaa. Mitään yhteisrintamaa tuollaisten moukkien ja rikollisten kanssa ei ole eikä tule olemaan.
  
  31. tammikuuta 2009 15:22:55

Nimi : Haider
  
Viesti : Meni aamulla kahvi väärään kurkkuun, kun luin taannoisesta romanien kolmoissurmasta (se Jyväskylän ammuskelu tammikuussa '09)
Teosta on saamassa syytteen toinen naisista ja hesari päätti kertoa asiasta lyhyesti. Kesti vain hetki tajuta mistä surmista oli kyse, sillä hesarin mukaan tapauksessa kuoli "kaksi turkulaismiestä" ja yksi jyväskyläläinen. Romani-sana ei tainnut mahtua koko artikkeliin, vai onkohan heidän tekemänsä tapot niin tavallisia ettei etnistä taustaa tarvitse edes mainita.
  
  31. tammikuuta 2009 15:35:01

  
Viesti : Ja nyt on mielestäsi suurikin vääryys tapahtunut, kun romani-sanaa ei mainittu? Ettei vaan olisi jokin salaliitto kyseessä veronmaksajia vastaan...
  
  31. tammikuuta 2009 15:37:02

Nimi : P
  
Viesti : Britannia nujertaa työvoimapulaa..

  
  31. tammikuuta 2009 15:52:08

Nimi : muslimit lisääntyvät 10x nopeammin
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Britannian+muslimiväestö+kasvanut+viime+vuosina+yli+500+000lla/1135243180468

Tuossa Hesarin jutussa tulee selvästi esille, kuinka Eurabiaa (Eurooppaa) islamistetaan. muutaman vuoden kuluttua meillä on islam-vähemmistö, joka tulee varmasti vaatimaan muutoksia yhteiskuntajärjestelmäämme.
Tätä siis nykyinen hallitus haluaa Matti "somaleita lisää suomeen" Vanhasen johdolla. Tätä kuoroa komppaa Thors ja Wallin, nuo RKp:n mainioit Ruotsin etujen ajajat, jotka ottavat Ruotsista poiskäännytetyt somalit tänne asustelemaan loppuiäksi soskun luukulle.

Suomea ollaan tuhoamassa sisältä päin kovaa vauhtia, seuraavissa vaaleissa täytyy lobata kavereille Perussuomalaisia, ainoa vaihtoehto pois tästä nykyisestä Afrikkainvaasiosta.

Sananvapaus tarkoittaa sananvapautta, joten Halla-Ahon poliittinen vaino on todella huolestuttavaa. Tämä on merkki vanhojen vallanpitäjien pelosta, tietävät että 70- ja 80-luvulla syntyneet eivät enää ole mitään äänestysautomaatteja, vaan OIKEASTI haluavat että Suomalaisten etuja ajetaan aktiivisesti. Nykyinen hallitus EI sitä tee.

Ääneni mene Persuille. Astrid Thorsin nuuskan varjolla tapahtuva ääntenkalastelu ei nyt auta...
  
  31. tammikuuta 2009 15:52:20

Nimi : Del
  
Viesti : Tietenkään bodari-Leino ja reino eivät ole sama henkilö. Mutta en minä ymmärrä miksi bodari-Leinoakaan pitäisi moittia. Omassa genressään erittäin arvostettu lajipioneeri ja lajissaan ilmeisen menestynytkin.

Tulee mieleen klassinen motiivi: "on soitettu kännissä suuta portsarille tai muuten vaan lennetty örvellyksen vuoksi baarista pihalle ja nyt on sitten tarve kertoa koko maailmalle miten bodarit on #%$@##"
  
  31. tammikuuta 2009 15:59:19

Nimi : Seppo Lehdolle
  
Viesti : Huomaatko nyt Sepi, miten tietyt tahot mieluusti haluaisivat nähdä sinut poissa yhteisrintamasta? He pelkäävät sitä laajaa mediahuomiota, jota sinun mukanaolosi toisi, ja sitä kautta saisimme asian monta harppausta eteenpäin. Sinun oikeuskäsittelysi on väistämätön verrokki tulevalle prosessille, jota rintamanpuhkojat eivät voi mitenkään välttää. Sananvapauden rikkominen on yhteinen nimittäjä, muuten on vain kyse aste-eroista.

Seppo, muista että sinun työtäsi arvostetaan laajalti, sitä tosiasiaa ei muutama kaivonlokaaja voi poistaa eikä edes himmentää!
  
  31. tammikuuta 2009 16:15:00

Nimi : T.U
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Jos nyt joku ei vielä oo nähny

http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/thread.jspa?threadID=502397&tstart=15
  
  31. tammikuuta 2009 16:27:42

Nimi : Gifu
  
Viesti : Seppo Lehto on usein varsin viihdyttävä.
  
  31. tammikuuta 2009 16:46:19

Nimi : far angst
Mitä teen : Aion mainita Seppo Lehdon nimen
  
Viesti : Arvioija:

Mukavaa, että olet muuttanut käsitystäsi, vaikka sitten ottikin parisenkymmentä vuotta Sepon nerouden tajuamiseen. Tuossa ajassa jo tapahtuu ihmisessä itsessäänkin niin paljon muutoksia, että niillä selittää asioita.

Olet oikeassa käyttäessäsi kulttuurin ylevää ja runollista kieltä verratessasi Hallista ja Sepiä. Hallis vaikuttaa rationaalisen inhorealismin keinoin, kun Sepon laaja pensseli roiskii tragikoomisia värejään infantiilisnaivistisen surrealismin saralla. Missä Hallis on realistinen Sancho Pancha, on Seppo surkuhupaisan hahmon ritari Don Quixote, joka ratsastaa Skansenin siallaan taistelemaan tuulimyllyjään vastaan peltirumpu soiden.

Olette tahollanne huolestuneita mahdollisuudesta, että Halliksen kahdenkymmenen netsin lisäksi Seppoa tukevat kaksikymmentäyksi sepinetsiä saattavat Halliksen takia äänestää Persuja. Jos teistä joku joskus olisi ollut ihan oikeissa töissä, olisitte oppineet työmaaruokalassa pelatun ventin säännöt, joissa ventti on 21 mutta työmiehen ventti on 21:n lisäksi myös 20.

Tasatilanteessa työmies voittaa.

On hienoa havaita, miten liikuttavan yksimielisiä olemmekaan, te ja me, tavasta ja tarpeesta yhdessä vaalia tätä moniarvoisen yhteiskuntamme puutarhaa, jossa tosiaankin kasvatamme yhteiskunnallisen ajattelumme kauneimpia kukkia siitä huolimatta, että jotkut pyrkivät eri tyylein ja tyylilajein, nimin ja nimimerkein kylvämään torajyviä yhteisen puutarhamme viljaville pientareille.

On helppo ymmärtää miksi pyritte Sepolla lannoittamaan Halla-ahon peltoa. Älkää sitä tehdessänne vain ihan yltäänne ryvettykö.
  
  31. tammikuuta 2009 16:49:02

Nimi : Winter War
  
Viesti : Lähettäkää sianulosteita kirjekuoressa ja laittakaa lähettäjäksi vaikka joku kielitieteenlaitos niin eivät osaa pahaa-aavistamattomasti odottaa ulostelastia joka valuu jugendihuoneiston lattialle :D :D
  
  31. tammikuuta 2009 16:49:49

Nimi : Kaulustyöläinen
  
Viesti : Vai että Seppo Lehto? Kun kuulen hänen nimensä mainittavan Halliksen yhteydessä en voi muuta kuin laskea yksi plus yksi. Kyllä tässä selvästi huomaa, mikä on homman nimi. Minusta Halliksen pitää nyt seuraavassa kirjoituksessaan tehdä selvä pesäero Seppo Lehtoon, muutenhan tässä menevät puurot ja vellit vallan sekaisin. Ei voi välttyä ajattelemasta, että tämä on jonkun jossain masinoima juttu. Saako Lehto sponssiapua joltain suunnalta? Mielestäni Hallis voisi tästäkin vihjata, muuten ei nyt oiekin erotu jyvät akanoista.
  
  31. tammikuuta 2009 16:55:11

Nimi : Ihmettelijä
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Iso-Britanniassa lakkoillaan, kun ulkomailta tulee lavakaupalla halpaa työvoimaa ja vie kantaväestön työt. Pääministeri on mennyt aiemmin lupailemaan Iso-Britannian työt kantaväestölle.

Tämänkö vuoksi mm. Kokoomus kannattaa maahanmuuton holtitonta lisäämistä, jotta yritykset saavat halpaa työvoimaa? Bonuksena maahanmuuttajat voivat vielä kiittää portinavaajiaan äänestämällä.
  
  31. tammikuuta 2009 16:57:12

Nimi : Jani Aulanko
  
Viesti : Homma on enää muisto vain ja typerä fantasia. Sen sijaan kouriintuntuvaa kuin suomalainen graniitti on Halal-ahon tekemä rikos ja siitä seuraava rangaistus ja tuomion täytäntöönpano! Viimeistään kun käsiraudat pureutuvat Hala-ahon käsivarsiluihin luuta myöden hänkin tajuaa tämän!
  
  31. tammikuuta 2009 16:58:32

Nimi : Alpo
Mitä teen : Aion mainita Seppo Lehdon nimen
  
Viesti : Tietääkö kukaan, että miksi Sepi ei ole vielä lusimassa, jos kerran kahden vuoden ja neljän kuukauden ehdoton tuomio on langetettu? Eikös tuomio annettu jo ajat sitten?
  
  31. tammikuuta 2009 17:03:50

Nimi : tapio
Kotisivu : http://tuuritapio.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Uskon, että presidentti Halonen lopulta armahtaa Sepin.

Kekkonenkin armahti Salaman.

Myös Halonen haluaa näyttää suuruutensa.
  
  31. tammikuuta 2009 17:23:43

Nimi : Vallankaataja
  
Viesti : Tietääkö kukaan, että miksi Sepi ei ole vielä lusimassa, jos kerran kahden vuoden ja neljän kuukauden ehdoton tuomio on langetettu? Eikös tuomio annettu jo ajat sitten?

Käsittääkseni asia on hovioikeuden käsittelyssä. Tällaiset prosessit voivat viedä vuosia.

Sepi tarkentakoon itse.
  
  31. tammikuuta 2009 17:27:02

Nimi : vellihousu
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Ihmettelin, ettei täällä kommetoitu jaakonsaaren uusinta. No ilmeisesti juttua ei löydy Ilta-Sanomien nettiversiosta.
No älkää luulkokkaan, en minäkään Ilta-Sanomia ole ostamaan mennyt, mutta lukasin sen päivällä, eräässä ravitolassa, kun tyrkyllä oli.

Niin siinä yllätys yllätys Sanna Ukkolan toimittamassa jutussa Jaakonsaari mm. taas Ruoti Soinia siitä, ettei tämä tee pesäeroa rasisteihin. Jaakonsaari kehui pitäneensä aiemmin Soinia fiksuna miehenä.... Mietin vain, kuinka tämä on aiemmin ilmennyt Jaakonsaaren käytöksessä Soinia kohtaan?

Ihmettelen kyllä edelleen, että rasisteiksi saa oikein poliitikkokin nimitelleä ketä tahansa, vailla mitään perusteita, mutta toiset poliitikot eivät saa nimitellä esim. Muhamedia pedofiiliksi, vaikka tästä on kaikki faktat olemassa.

Jaakonsaarella ei liene ensimmäistäkään faktaa, esittää rasismisyytteisiinsä.

Seppo Lehto ei liene perussuomalainen, joten häntä lienee turha lukea Soinin joukkoihin.
  
  31. tammikuuta 2009 17:40:56

Nimi : Lakia kunnioittava
  
Viesti : No olisiko tuo nyt niin kamalaa tehdä pesäero rasisteihin? Eihän Halla-ahokaan ole rasisti eikä muut persulaiset.
  
  31. tammikuuta 2009 17:46:43

Nimi : Homo
Mitä teen : Aion mainita Seppo Lehdon nimen
  
Viesti : Miksi google sanoo scriptasta, että tämä sivusto voi olla vahingollinen koneellesi?
  
  31. tammikuuta 2009 17:48:17

Nimi : Nyt peli seis!
  
Viesti : Nyt hei ajatelkaa vähän! Jos Jussi alkaa kirjoituksissaan tekemään "pesäeroa" johonkin Seppo Lehtoon, niin johan hän vasta naurunalaiseksi joutuu. Pian molemmat ilmaantuvat jossakin Iltiksen lokajutussa kuin Tiku ja Taku. Mielestäni kaikkein viisainta on, että kaikista Lehtoa koskevista kannanotoista pidättäydytään. Vaikka yhteydet joidenkin mielestä olisivat kuinka ilmeisiä, on tässä tilanteessa ehdottomasti otettava hajurakoa rikoksesta tuomittuun henkilöön, joka käyttäytyy kuin mielenvikainen. Näyttää siltä, että monikaan ei ymmärrä kuinka kieroa ja alhaista voi poliittinen peli pahimmillaan olla. Siksi Seppo Lehdosta on nyt oltava hipihiljaa ja hänen nimeään on vältettävä mainitsemasta viimeiseen asti. Pitäkäämme Homma kuosissa!
  
  31. tammikuuta 2009 17:52:46

Nimi : kaukasian rotuinen, Finland
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Syitä, miksi muslimeita ei pitäisi tuoda Suomeen:

väkivalta on normaali tapa hoitaa asioita muslimikulttuurissa.
Esim. kidnapatuilta länsimaalaisilta vääräsukoisilta leikataan puukolla pää irti suorassa tv-lähetyksessä. Tekeekä kristityt näin uskonnon nimissä ?

Naiset ovat koiran asemassa, ilman täysiä ihmisoikeuksia.

Lapset joutuvat sukupuoliyhdyntään vanhojen miesten kanssa jopa 9-vuotiaina "avioliiton" kautta.

Muslimit toimivat Imaamien käskystä, jotka mm. avoimesti tv-lähetyksissä kehoittavat valloittamaan Eurabian (Eurooppa), lyömään naisia ja tappamaan länsimaisia naisia ja lapsia.

Siinä joitain syitä miksi äänestän Perussuomalaisia ja TODELLISTA työperäistä maahanmuuttoa = työpaikka valmiina ENNEN maahansaapumista.
  
  31. tammikuuta 2009 17:53:39

  
Viesti : Miksi google sanoo scriptasta, että tämä sivusto voi olla vahingollinen koneellesi?

Parempi sekin kuin vahingollinen sielulle.
  
  31. tammikuuta 2009 17:54:33

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Nimi : Winter War

Viesti : Lähettäkää sianulosteita kirjekuoressa ja laittakaa lähettäjäksi vaikka joku kielitieteenlaitos niin eivät osaa pahaa-aavistamattomasti odottaa ulostelastia joka valuu jugendihuoneiston lattialle :D :D

31. tammikuuta 2009 16:49:49
----------------------------------

No jaa, sinullahan tästä paskassa peuhaamisessa ja sen kehittämisestä tuntuu olevan runsaasti kokemusta, nytkin tämä kirjallinen ulosteesi valui linjaa pitkin,valitettavasti.
Taidat pitää ulosteissa piehtaroinnista,mahtanevat naapurisi kärsiä melkoista hajuhaitoista.
  
  31. tammikuuta 2009 18:12:21

Nimi : Fenix
Kotisivu : Ryssänketku "Nyt peli seis!" hirteen
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Ryssänketku "Nyt peli seis!" hirteen

Mielenterveyteni on erinomainen verrattuna nimimerkkipelleihin.

Minun toimintani kestää keskustelun toisin kuin nimimerkki iivanoiden / pekkakemppaisten kannon takaa ammuskelun alatyyliset leimaukset.

Tulin juuri Nääshallista. Olisi kiva joskus vääntää kunnolla näitä nimimerkkipellejä vahingossa.

Seppo Lehto Omalla nimellä
Keskaria jatkuville KGB-tason pekkakemppaisille
  
  31. tammikuuta 2009 18:15:10


guestbook © freebok.net