Pääsivu Viestit 112726-112750

Nimi : jmk
  
Viesti : Näköjään Englannissa annetaan oikeita tuntomerkkejä epäillyistä:

Luepas tarkemmin. Noita pojuja etsitään todistajiksi.

Teosta epäilty on ilmeisemmin heti jutun alussa mainittu 22-vuotias pidätetty uhrin tuttava. Hänestä kerrotaan tämän verran:

A 22-year-old man, believed to be an acquaintance of the victim, was arrested shortly after the killing in Croydon, south London, on Thursday evening.
  
  31. tammikuuta 2009 7:04:51

Nimi : desantti
Kotisivu : http://www.tappis.0catch.com/sotkijat.htm
  
Viesti : Seppo haluaa nyt tehda eurovaalien kynnyksella samoin jussille, kuin arto lahdelle presidentinvaaleissa

http://tappis.0catch.com/sotkijat.htm
  
  31. tammikuuta 2009 7:14:25

Nimi : far angst
Mitä teen : Aion mainita Seppo Lehdon nimen
  
Viesti : Sepifanit täällä lienevät Sepi itse ja/tai pari Halliksen vastustajaa. Sepi ei kuulu Hommaan, vaan hyödyllisesti keräilemään Hommasta pois Halmeen hörhöimmät, hommatalkoo- ja salonkikelvottomat kannattajat. Sepi peltirumpuineen on tavisäänestäjien silmissä vahingoksi Hommalle ja mokuilun vastustamiselle, mutta ei itse tätä kykyne/suostu tajuamaan. Juuri tämän Sepin Hommalle tuottaman vahingon takia Pioneerit™ usuttavatkin Sepiä entistä maanisempiin rummutteluihin. Sepifanit täällä siis ovat samaa viidettä provokolonnaa, joka on mukana mokuilua vastustavassa mielenosoituksessa vain häiriötä ja epäjärjestystä tuottaakseen.
Lasta potalle opetettaessa kehutaan hänen pottatuotoksiaan, ja näin innostetaan ipanaa tuottamaan lisääkin tavaraa pottaan. Sepiparalla lienee tämä vaihe jäänyt liian voimakkaana päälle, eikä hän innostuneessa pökälöinnissään mitenkään aikuisenakaan suostu ymmärtämään, että ei jokaista rykäistyä videopökälettä kannata kantaa salin puolelle aikuisten ihailtavaksi, vaikka sitten lapset salissa niitä hihitellen fanittaisivatkin.

Käsitteistöä: Peltirumpu, kts. Günter Grass, Pioneerit™, kts. vihreä palttoo, punainen sielu ja silmät, vaaleanpunainen realismisuodatus.

Vanha Rikoslaki taisi sanoa suunnilleen. ”Joka mielipuolta yllyttää, tuomittakoon kuin teon tehneenä”.

  
  31. tammikuuta 2009 7:30:32

Nimi : K.Horsmahuuli
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Viherpunapioneerinuoret Sepiä yllyttämässä. Mielenkiintoista, mutta ei yllätyksellistä lainkaan.

Itseasiassa alleviivaa vaan Homman -nyt jo- lähes käsittämättömän infernaalista nousua.
  
  31. tammikuuta 2009 9:24:17

Nimi : Paul R
  
Viesti : Massive BNP vote in Newcastle
January 30, 2009

In Grimsby, 1000 British construction workers demonstrated in support of “British jobs for British workers” and in Newcastle-upon-Tyne, 836 British voters returned their ballot papers marked in support of the British National Party.

At the city’s local council local elections in 2008, when Fenham ward was last fought, the British National Party polled 295 votes which was just 9% of the total vote. Last night BNP candidate Ken Booth, received 836 votes, 27% of the vote, and trebled the level of BNP support in the ward.

---

In the past the Old Gang parties have blamed low turnouts for giving the BNP a high percentage of the vote, but last night’s huge 40% turnout, double the norm, blows that theory firmly out of the water. The BNP result is even more noteworthy in the light of a sizeable 11% ethnic minority population in Fenham Ward.

http://bnp.org.uk/2009/01/massive-bnp-vote-in-newcastle/

Kommentit artikkeliin lukemisen arvoisia.
  
  31. tammikuuta 2009 9:41:51

Nimi : Mikael
  
Viesti : Värinää ulkomailta Porvoon kaduille täydellä tarmolla.
"Harrastusseuran johdolta tuntuu mopo karanneen käsistä: ulkomaalaisia pelaajia houkutellaan koeajalle ja heille luvataan asunnot ja autot – myöhemmin paljastuu että seuran budjetti on lähes nollilla. Edustusjoukkue on aikuisten miesten temmellyskenttä, jossa puheet ovat kyllä suuret, mutta jota kukaan ei osaa ammattimaisesti johtaa."
Monikulttuurista temmellystä POrvoossa

Kovin tuttua puuhastelua laajemmallakin sektorilla kun puuha-petet ja puuha-pirjot pääsevät häsläämään,mutta vain siten että veronmaksajat maksavat kaiken puuhastelun.

  
  31. tammikuuta 2009 10:51:20

Nimi : Hannes
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Jos jotain henkilöä kiinnostaa ihan oikeasti mitä (ei työperäinen) maahanmuutto tarkoittaa käytännössä niin suosittelen excursiota Helsingin Myllypuroon jossa kolmessa isossa kaupungin vuoratalossa asuu enää n. 20 suomalaisperhettä ja loput (=enemmistö) asukkaista on siis muslimeja Somaliasta.

Kukas (toimittaja/lehtimies) uskaltaa tehdä tutkivaa journalismia asiastaja ja kertoa mitä se tarkoittaa kun kultuuuri ja tavat eroavat 100% suomalaista arkiruutiineista ja käytönnöistä.

P.S Islamiin kuuluu mm. öinen rukoilu joka muuten ei ole äänetöntä toimintaa...  
  31. tammikuuta 2009 11:05:17

Nimi : Pönni
Mitä teen : Aion mainita Seppo Lehdon nimen
  
Viesti : Onko joku maksanut Seppo Lehdolle kun se noin kovasti yrittää Halla-ahon kylkeen munaamaan vakavan yrityksen kääntää suomen kohtaloa paremmaksi? Vai onko se vaan epätoivoista kaveeraamisyritystä suosion takaamiseksi? Veikkaan kuitenkin että valtaeliitti on tehnyt tarjouksen Sepille Halla-ahon tuhoamiseksi.
  
  31. tammikuuta 2009 11:31:33

Nimi : Yleltä puolituntia multikulti propagandaa
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Yle suomi eilen 30.01.2009 17:30-18:00 uskomatonta todistelua siitä kuinka suomi on jo muinoin ollut monikulttuurinen maa. Muistutti hyvin paljon uskovaisten herätyskokousmaista todistamista kiihkoltaan. Toisaalta kommunismi ei toimi ilman uskoa. Maanpäällisen paratiisin vaikein ongelma on ollut kuoleman ongelman ratkaiseminen. Ei ole ollut vaakuutusyhtiötä, joka olisi myynyt vakuutuksia jossa kuollessaan voi jatkaa elämää. Onneksi kommunistit ovat löytäneet islamin. Nyt kommunistillakin on keino jatkaa elämää kuollessaan. Islam niminen kuoleman vakuutus yhtiö antaa vakuutuksen kuolemaa vastaan ja takaa, että elämä jatkuu kuoleman jälkeen kun tarkasti noudattaa kommunismin ja islamin totaalitaarisia oppeja ja tottelee kyselemättä mitä YlempiArvoistenOppineidenOikeanTiedonKomiteanPolitrukkiImaami kulloinkin mielentilastaan riippuen komentaa.
  
  31. tammikuuta 2009 11:37:03

Nimi : Kevlar
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Suomihan nimenomaan on, ja ollut jo pitkään, monikulttuurinen maa. Valtavirtasuomalaisten lisäksi täällä asuu suomenruotsalaisia, saamelaisia, romaneja, tataareja, juutalaisia jne. On täysin turhaa ryhtyä moittimaan Suomea monikulttuurisuuden puutteesta, tai ryhtyä perustelemaan sillä jotain afrikkalaisvyöryn välttämättömyyttä.
  
  31. tammikuuta 2009 11:46:47

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Pläräsinpä noita kirjoitelmia eri sivuilta ja en voi lakata hämmästelenästä että minkälaisessa todellisuudessa jotku mahtava elää...adressikeskustelusta:

" #461
Suuri osa tämänkin keskustelun osanottajista ovat työttömiä ja kouluttamattomia ja elämästään kyllästyneitä punaniskoja jotka haluavat vain päteä. Toivottavasti suomeen tulisi sota ja kaikki maat saisivat samalla sulkea pakolaisvirran tulon maihinsa, mitäs sitten? älkääkä selittäkö että "omaa maata puolustetaan prkl! ei lähetä mihinkään" sillä se olisi nykysodankäynnissä itsemurha. Ei varmaan useasta henkilöstä täällä olisi kukaan valmis tappamaan toista ihmistä, edes sodassa.
h m (h, 30.1.2009 00:03)"

Tämmä kirjoittaja siis on valmis toivomaan sotaa että pystyisi todistamaan oman suvaitsevaisuutensa oikeutetuksi?
Tsiisus sentään näitä "suvaitsevaisia"...

http://antifasistit.blogspot.com/2009/01/antifa-tiedustelu-perustettu.html

Tämä sivu saa meikäläisen aina hyvälle tuulelle(kuten jotkut hauskat kotivideotkin),muutama aikuinen ihminen tohkeissaan pyörittää "Järjestöä"...Tämä perustettu "Tiedusteluosasto-T" on hauska!
Safka on ansainnut tallentamisen selaimen suosikkeihin,se saa listastani paikan Youtuben Kelju.K.Kojootti piirrettyjen sekä hauskojen mainosten osoitteen alapuolelta.

Perhana, kersana leikittiin rosvoa ja poliisia,inkkareita ja seriffejä, zorroakin mutta piru vieköön,koskaan ei keksitty pistää tiedusteluosastoa pystyyn!
Olen kateellinen.
Voin kuvitella että pikkaisen on ollut hakusessa tiedusteluosaston nimeäminen....Varmaan on harmitellen todettu että Z on varattu Zorrolle, S on supermiehelle...
  
  31. tammikuuta 2009 12:11:57

Nimi : Fenix
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Pönni = Kalmankenkku = ymv:t Seppo Lehtoon kohdistetut nimimerkit, joissa epätoivoisesti itketään arto lahtea, tappis-sivustoa mainostaen kertovat mistä tuo itäinen anarkokomutuuli saa voimansa. Pekka Kemppainen ole mies (vaikka pölisisit tyhjyyttä) ja toimi omalla nimelläsi. Tekstejäsi lukeneet tietävät että sinulla on seppo lehto trauma. Olet kohdannut miehen joka ei ole langennut loveen kanssasi ja joka ei kaveeraa kaveriesi komujen kanssa, eikä myöskään anna sinulle kielareita, eikä ole sinun sielunkaverisi, eikä ymmärrä sinun kummallista perseessäroikkumista mitä erilaisemmilla keinoilla. Tulee mieleen vai tuo surullisen kuuluisa muovikruunumonarkki ja Tesoman sorsien jahtaaja
Seppo Lehto Tampere
  
  31. tammikuuta 2009 12:14:40

Nimi : Lemon juice glycerine
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Onko kukaan ajatellut sitä vaihtoehtoa, että Sepinnostattajat olisivatkin H. Holapan hengenheimolaisia? Hehän eivät tunnetusti pidä JHa:n suosiosta omansa kustannuksella..
  
  31. tammikuuta 2009 12:33:18

Nimi : Del
  
Viesti : Veikkaan kuitenkin että valtaeliitti on tehnyt tarjouksen Sepille Halla-ahon tuhoamiseksi.

Ehkä Illman on tarjonnut Sepille palkkioksi mahdollisuutta ehdonalaiseen. Hassua muuten että palstalle pärähtivät samaniakaisesti Sepi(pitkän hiljaisuuden jälkeen) ja joukko Sepiä fanittavia trolleja ;)

Vaikka eipä sillä, ei noista peräaukkofetisseistä ja agressiivisesta uhosta voi hirveästi erehtyä. Veljekset Bögelund ja Niemelähän ne siellä tykittävät. Sitä vaan kummastelen että miksi he hyökkäävät palstalle Sepin kanssa yhtä aikaa. Onko ne kimpassa?
  
  31. tammikuuta 2009 12:41:05

Nimi : Fenix vastaa: En tarvitse nostatusta
Kotisivu : Aluepalautukset kaipaavat nostetta en minä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Aamukankeus on monella tapaa kirous ja siunaus. Ei puhettakaan että kaipaisin lisänostetta keneltäkään "Pusertajalta" tai ymmärtääkseni joltain homoeroottiselta holapalta vai onko kyse eri tahosta kuin tuo finlandia palkittu homokirjailija?

Päivänjatkoa - Pitää aloittaa toimet ja lähtövalmistelut iltapäivän urhon kunnon varmistamiseksi.

Yritän palauttaa kuntoni ja lihasvoimani edes muutaman vuoden takaiselle tasolle jolloin pystyin vetämään istuviltani taljavetoja 120 kg:n painolla istuen leuanvetoliikkeenä. Samalla yritän saada notkeutta tähän alati kovin kankeaan kehooni, joka on edelleen valmis luovuttamaan elämää munasoluja omaaville ;)

Ystävällisesti Seppo Lehto
Ylen kankia, sankia priha ja ponnistaja iänikuinen ;)
  
  31. tammikuuta 2009 12:43:57

Nimi : Niuva
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Ne pari teiniä täällä eivät olleet uskottavia, mutta tuo edellinen on kyllä aito Seppo Lehto!

Kyllä kansa tietää, mitä Jussi sanoo ja mitä kannattaa. Ensi vaaleissa se nähdään kun perussuomalaiset ohittaa keskustan.
  
  31. tammikuuta 2009 13:29:12

Nimi : Painajainen toteutuu
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Spekuloinnit siitä, että islamista ei seuraisi mitään ongelmia voidaan lopettaa turhina. Väitteeni on osoitettu toteen. Länsimainen sosiaalihuolto ja lääketiede boostaavat islamin uskoiset uskomattomaan sikiämis vauhtiin. Islamin uskoisista maista muuttaneita naisia ei edes voi laskea työvoimaksi. Lisääntymiseltä ei juuri työhän ehdikään. Ja ainoaksi puolustukseksi islamin uskoisille on sanottava, että lisääntymis toiminta on mukavaa. Nimikristitty tai ateisti ei kykene mitenkään tuohon vauhtiin. Näin ateistina tulevaisuus ei välttämättä ole ruusuinen lisääntyvien uskovaismassojen puristuksessa. Onnittelen viher-kom-sossu-rkp-yms, jotka kannatatte islamilaista monikulttuuria ja neidän naisiaan. Burkhat esiin...

http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Britannian+muslimiv%C3%A4est%C3%B6+kasvanut+viime+vuosina+yli+500+000lla/1135243180468
  
  31. tammikuuta 2009 13:46:39

Nimi : Perheenisä, äiti, mummo, vaari, käly, veli, sisko Tuusniemeltä
Mitä teen : Aion mainita Seppo Lehdon nimen
  
Viesti : Huh huh kun oksettaa kun lukee taas aamun Hyysäriä. Kirjoittakaa toimitus juttua Seppo Lehdon ja Halla-ahon sananvapauden polkemisesta. On tämä totaalitaarinen yhteiskunta kun yrittää kammeta Lehdon tai H-a:n sananvapautta. Sepolla on hyviä, fiksuja ja kantaaottavia analyyttisia videoita youtubessa mm. Ahtisaaresta ja uskontokrittiikiä mm. "yhdynnällä" sian kanssa. On törkeää kun H-a:n ja Lehdon maahanmuuttokritiikkiä yritetään kammeta. Perustakaa Jussi ja Seppo Suomen Halal-Lehto Puolue. Varmasti pääsette eduskuntaan, europarlamenttiin jne.kun tyhmä kansa tajuaa että se sahaa itseään jalkaan äänestämällä kaikenmaailman vanhas-kataisia tuonne kansan asioista päättäämän. Kyllä se Seppo Lehto ja Halla-aho luotsaisi Suomen läpi talooden laskukierteen. Kyllä kansa tietää! Siellä missä Jussi ja Seppo, siellä ei ole ongelmia.
  
  31. tammikuuta 2009 13:48:31

Nimi : Lemon juice glycerine
  
Viesti : Hesarin uutisoimaan itäkeskukseen rakennettavaan Moskovan alaisuudessa toimivaan kirkkohankkeeseen liittyen:
http://www.ortodoksi.net/index.php/Ven%C3%A4j%C3%A4n_ortodoksinen_kirkko_ja_nationalismin_tuulet_(opetuspuhe)
  
  31. tammikuuta 2009 13:51:27

Nimi : Tiedoksi
  
Viesti : Trolleista huolimatta luulen, että keskusta persu luvut ensi vaaleissa on 15 % - 12 %, kiitos Matin politiikan.

Perälauta vuotaa jo.
  
  31. tammikuuta 2009 13:55:30

Nimi : Tupla-J
Kotisivu : Blogi
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Haluaako Helppo-Heikki perustella jotenkin kuvitelmansa siitä, että Suomen bodarien kantaisä Jari Leino ja reino olisivat sama henkilö?

Ihan huumoriarvon vuoksi, ei siksi, että uskottavuutta olisi mitään mahdollisuuksia saavuttaa.
  
  31. tammikuuta 2009 14:04:21

Nimi : Lemon juice glycerine
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kyllähän tyhmempikin tietää ettei tunnettu bodari Leino ole sama Leino kuin "Reino", vaikka samannimisiä ovatkin, ja harrastavat molemmat salilla käyntiä. "Reino" todennettavasti on tämä: http://aamulehdenblogit.ning.com/profile/JariLeino "Reino", itse olen miehen tavannut ja esitteli itsensä sanoilla "Jari Leino - eli Jari Leino. Mukava mies kaikenkaikkiaan mutten, enkä ymmärrä miski häntä täällä oikein mollataan..
  
  31. tammikuuta 2009 14:23:58

Nimi : Futuristi
  
Viesti : Kyllähän tyhmempikin tietää ettei tunnettu bodari Leino ole sama Leino kuin "Reino", vaikka samannimisiä ovatkin, ja harrastavat molemmat salilla käyntiä. "Reino" todennettavasti on tämä: http://aamulehdenblogit.ning.com/profile/JariLeino "Reino", itse olen miehen tavannut ja esitteli itsensä sanoilla "Jari Leino - eli Jari Leino. Mukava mies kaikenkaikkiaan mutten, enkä ymmärrä miski häntä täällä oikein mollataan..

Joo, hauska ja mukava mieshän se on. Ilmetty James T. Kirk (tosin vähän enemmän lihapatojen äärellä viihtynyt).
  
  31. tammikuuta 2009 14:28:39

Nimi : Intoilusta
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Eri boardeja seuranneena ja ihmisten juttuja kuunnelleena:

En ihan ymmärrä, miksi jotkut yllyttävät toisiaan, ärsyttämällä toista osapuolta ja vain lisäävät pökköä pesään? Onko se tärkeintä? Että pääsee siinä paikalla astuun vuorollaan toisen varpaille? Ainoa, missä tuosta voisi tulla hyötyä olisi, jos toimisi kaksoisagenttina sabotoiden 'omaa' puolta. Kaksoisagentteihin en jaksa uskoa, joten jäljelle jää ihmisen yleinen typeryys. Se 'oma' puoli on tietysti aina lopulta se yhteinen puoli, joka tapauksessa, joten päin persettä tuo vain menee.
  
  31. tammikuuta 2009 15:01:56

Nimi : Arvioija
  
Viesti : Vielä parikymmentä vuotta sitten jaksoin epäillä, että Seppo Lehto ei ole tosissaan, hän vain vetää jotain hieman lapsellista huumoriroolia viihdyttääkseen itseään ja ympäristöään. Mutta kun mies sitten vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen pysyi samanlaisena, oli minun pakko muuttaa käsitystäni: tosissaanhan se on, ei kuitenkaan näköjään liian tosissaan. Ja nyt minun on ollut pikkuhiljaa alettava myöntää Sepon nerokkuus. Nonsense-kuoren alta alkaa näkyä syvästi aatteensa puolesta taisteleva, yarpeen tullen vakavamielinenkin mies, jota ei voi väittää tyhmäksi.

Seppo Lehto on korvaamaton aisapari Halla-aholle. Yhdesä he ovat kuin Majakka ja Perävaunu, Laurell ja Hardy, Monroe ja McCoy. Siinä missä Halla-aho pukee asiansa kieliopillisesti moitteettomaan mutta hivenen kuivakkaaseen ja paperinmakuiseen selittelyyn, tuo Seppo keitokseen mukaan raikkaan tuulahduksen vitaalia ja alkuvoimaista karnevalismia.

Siinä missä Halla-aho on ehkä tosikko ja näsäviisas saivartelija on Lehto rehevä ja itseironinenkin maalailija, joka vetelee isolla pensselillä (onhan hänellä tunnetusti sellainen!) eikä aina niin välitä, jos väriä roiskahtaa turhaankin paikkaan. Seppo on suurpiirteinen taiteilija, joka käyttää isoa pintaa, laajoja kaaria ja monumentaalisia muotoja.

Halla-aho on enemmän minimalisti ja pienten yksityiskohtien hioja, joka tietysti korostaa omaa tekijyyttään mutta antaa mielusti teoksensa puhua puolestaan ja jättäytyy itse sivuun. Seppo taas tuo oman henkilönsä keskeiseksi osaksi luomustaan, jolloin teoksen ja tekijän raja hämärtyy ja samalla sanoma konkretisoituu ja vahvistuu.

Olen täysin vakuuttunut, että näiden näennäisesti erilaisten persoonallisuuksien yhteistyöllä on saavutettavissa jotain suurta. Halla-aho on älykäs ja salonkikelpoinen pohdiskelija, joka rationalisoi asian intellektuaalilla tavalla, mutta Lehto on kuin idioottiveli, joka puhuu samaa asiaa, mutta sellaisella murteella, jonka on mahdollista tavoittaa myös ei-älyllisempi osa kansasta. Siksi tätä yhteistyötä ei pidä väheksyä vaan sitä pitää kannattaa, kannustaa ja ruokkia, kunnes se versoo yhteiskunnalliseen ajatteluumme uusia kauniimpia kukkia!
  
  31. tammikuuta 2009 15:12:17


guestbook © freebok.net