Pääsivu Viestit 112701-112725

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : Poika jolla oli rinnat - nyt kyllä pitää sanoa että olet tehnyt mahtavan valinnan nimimerkissä.
  
  30. tammikuuta 2009 22:51:52

Nimi : Paskarautaa
  
Viesti : Minäkään en lue Ruukinmatruunan juttuja koska häneltä puuttuu arvostelukyky. En itse kehtaisi esittää niin typerää juttua kuin kirjoitus siitä miten x-sukupolvi saa pian tarpeekseen. TÄYTTÄ ROSKAA! Kukaan ei elä niin suuressa yltäkylläisyydessä kuin x-sukupolvi, itsekin olen pätkätyöläisenä esimerkkinä siitä. On likvidiä tilillä, kodinelektroniikkaa kämppä väärällään, omistusasunto jne jne.
  
  30. tammikuuta 2009 22:57:07

Nimi : Fenix
Kotisivu : Praise the Lord mitäs me kansankiihottajat ;)?
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Kiihottuville
http://www.youtube.com/watch?v=fgUe5lEMks0
Dominicones - Tiellä ken vaeltaa

Kun meitä kansankiihotussyytteessä olevia ja tuomittuja on tarpeeksi niin työllistämme varmaan yhtä monipuolisesti kuin nämä "huippuosaajat ja rikastajat". Kenties joku meistä on Johannes Kastaja (Seppo Lehto) jonka pää tarjoillaan Herodeksen (mika illman) tyttärelle hopealautasella ja joku on Jeesus (Jussi Allah) joka ristiinnaulitaan ja te apostolit jatkatte työtä suomalaisen Suomen puolesta

Olen tässä yrittänyt värvätä Vanhan Liiton varttuneita mukaan suomalaisen Suomen puolesta punttisalilla. Yritän saada tatamikosketusta jatkossa 4 iltana viikossa. Tällä viikolla takana 3 huomenna tarkoitus 4:s. Tämä ilta meni tenniksen merkeissä. Tavoitteen läskit lihaksi ja Johanneksesta Pietariksi.
  
  30. tammikuuta 2009 23:03:12

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "itsekin olen pätkätyöläisenä esimerkkinä siitä. On likvidiä tilillä, kodinelektroniikkaa kämppä väärällään, omistusasunto jne jne."

Paskapuhetta. Olet joko perinyt, tai varastanut.
  
  30. tammikuuta 2009 23:04:45

Nimi : tyllerö
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Oot nero ja lähes jumala! jatka samaa mallia!
  
  30. tammikuuta 2009 23:05:54

Nimi : tapio
Kotisivu : http://tuuritapio.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Sheriffistä.

Rio Bravo on Sheriffin rinnakkaiselokuva. Siinä Sheriffi ei pyydä apua keneltäkään, mutta saa sitä rammalta vanhukselta, juopolta ja nuorukaiselta sekä avuttomalta naiselta ja meksikkolaiselta kapakan omistajalta, ja tietysti voittaa taistelun.
  
  30. tammikuuta 2009 23:18:35

Nimi : Fenix
Kotisivu : Terveiset Astrid Thorsille ja Mika Illmanille videolla
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Vaarailmoitus Jussille ja muille vastaavaan tilanteeseen joutuville

Varo vaaraa. Pitää olla kepuli väyrysen paavon tapaan että selviää tilinumeron ilmoittamisesta ilman rahankeräysrikosilmoitusta. Joku komuvirhe sen tekee. Joten mieti valmiiksi onko se siinä vain sitä varten että joku makselee vanhoja velkojaan jos tulee siitä kysely ns ryssä- ja islamistiluteidemme palveluksessa olevilta sinivuokoilta.

  
  30. tammikuuta 2009 23:19:53

Nimi : Paul R
  
Viesti : "itsekin olen pätkätyöläisenä esimerkkinä siitä. On likvidiä tilillä, kodinelektroniikkaa kämppä väärällään, omistusasunto jne jne."

MW: "Paskapuhetta. Olet joko perinyt, tai varastanut."

Samat voin allekirjoittaa. Takana 15 vuoden työrupeama ja omani olen perinyt.
  
  30. tammikuuta 2009 23:21:06

Nimi : Fenix tuhkamuna yllyttää
Kotisivu : Odotamme Jussin ehdokkuutta eurovaaleissa
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Illmanin hypnoottinen katse saa sinivuokot toimimaan vailla järkeä:

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200901309007738_uu.shtml

Rasistisista nettikirjoituksista epäilty kiinni Kemissä
Päivitetty 30.1.2009 18:10)

Peräpohjolan poliisi on ottanut kiinni vuonna 1980 syntyneen miehen, jota epäillään kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.

Poliisin mukaan miehen uskotaan kirjoittaneen internetin keskustelupalstalle useita rasistisia viestejä, joissa lietsottiin väkivaltaa maahanmuuttajia vastaan. Palstan pitäjä on jo poistanut viestit netistä.

Länsi-Lapissa toimiva Peräpohjolan poliisi on viime aikoina selvittänyt useita rikoksia, joiden taustalla epäillään olevan rasistisia motiiveja. Välikohtaukset ovat tapahtuneet pääosin Kemissä.

Noin 20 hengen miesjoukko pahoinpiteli äskettäin turvapaikanhakijan kaupungin keskustassa. Paikallisen vastaanottokeskuksen ikkuna lisäksi rikottiin. Kemissä käytiin myös viiden suomalaisen ja parinkymmenen ulkomaalaisen välinen joukkotappelu.

STT
  
  30. tammikuuta 2009 23:29:45

Nimi : vellihousu
Kotisivu : Karaokea loppuillaksi
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Eiköhän nyt loppuillasta rentouduta ja lauleskella tälläistä helppoa kansanlaulua....
  
  30. tammikuuta 2009 23:39:41

Nimi : Fenix-fani
Mitä teen : Aion mainita Seppo Lehdon nimen
  
Viesti : Mahtavaa työtä Seppo nuokin videot!

Sieg Heil, Illman! Toden totta! Työsi auttaa Jussi Halla-ahoa ja muita sananvapauden puolesta taistelevia! Nyt on oltava entistäkin räväkämpi, kaadettava yhä uusia aitoja! Nyt on sanotta niin kuin asiat todella ovat! Lausu näillä videoillasi tukesi Jussi Halla-aholle ja muille, niin me muut maahanmuuton vastustajat ja suomalaisuutta puolustavat soturit autamme kyllä levittämään sanaa aivan kaikille ja ihan varmasti!

Nyt ei lepäillä, nyt näytetään kaikille mitä me saamme yhdessä aikaan! Kaikki samassa rintamassa! Sepon videot, Jussin kirjoitukset yhdessä, ja ne lööpit joita sydämmestämme toivomme! Eli totuuden voitto! Kun totuus lopulta muovautuu sellaiseksi kuin haluamme, ja saamme sen lehdistä lukea, monen harmistukseksi, mutta meidän Suomemme parhaaksi!

Salut Seppo, hienoa!
  
  30. tammikuuta 2009 23:46:02

Nimi : Täytyy todeta
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Mielestäni nyt on tullut, niin ikävää kun se onkin, Ilmannin ja kumppanien ansiosta, otollinen aika myös Seppo Lehdoille.

Minä en itse Sepon tyylistä pidä, vaikka uskoisin sikäli olevani samaa mieltä monista asioista.

Tähän on tultu, kun aletaan haastamaan oikeuteen niitäkin, (Halla-aho), jotka yrittävät keskustella asiallisesti.

Vielä vuosi sitten, sai Seppokin youtubessa vain paheksuntaa osakseen, nyt palaute on pääasiassa positiivista.

Tosiasiassa ne harvat, jotka vielä Seppoa arvostelevat, tekevät sen tavalla, joka yleensä alittaa Seponkin tavan.

Veikkaan, että youtubessa Seppo on saamassa kannattajikseen sellaisen määrän nuoria, etten ihan mahdottomuutena pitäisi, vaikka Seppokin pääsisi tulevaisuudessa merkittävimpiinkin poliittisiin asemiin.

Mitä ilmeisimmin Seppo ei ole mikään Tony Halme, joka masentuu, kun ei saa heti haluamaansa, vaan uskon, että Seppo jaksaa valitsemallaan linjalla hamaan loppuun saakka.

On se hauska havaita, kuinka nopeasti maailma muuttuu.

Itsekkin tosiaan paheksuin aika syvästi esim. Sepon väitetyksi tekemiä Halosta halveksivia kotisivuja.

Nyt on tullut mitta niin täyteen, että nostan hattua tälläiselle kaverille, joka kertoo sen saatanan totuuden näistä tunareista, jotka maatamme johtavat.

Epäilen silti, että Seppo sinällään on vielä suurelle yleisölle asiankannalta pahaksi, mutta odotellaan.... En menis enään sanomaan, mihin Seppo vielä yltää....
  
  31. tammikuuta 2009 0:05:38

Nimi : Olli P
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Vanhasen tavoite on hukuttaa suomi afrikan sarven islamisteihin.

Mielestäni näyttää, että Vanhasella on enemmänkin tavoitteena luoda vasemmistolainen (S)suomi. Jonka hallinnosta ja toimista ei tulisi neuvostoajan piirteitä puuttumaan.

Edellinen siis Vanhasen toimia seuranneena, poiketen kuitenkin maahanmuuttoasioissa. Näissä Vanhanen taas on suuresti valta/omistaja eliitin hännystelijä. Nykyisen "vanhas-liiton bolitbyroon" päätoimija, jossa mm. RKP:n suuret omistajatahot ohjailevat myös kepu-sätkynukkeja naruista. Maakuntien Suomi tai Nova ovat vain ne ns. narut tässä pelissä.

Yletön maahanmuutto tuo palvelusektorin omistajille halpaa työvoimaa, joka on joustavaa, jos ei ainoastaan palkassa, niin myös TYÖAJOISSA ja TODELLISUUDESSA TEHTYJEN työtuntien reaalimäärässä. Loppuupa ainakin liittojen "turha" hallitukseen kohdistunut nurina ja TUPO pöytään päästään hyvistä lähtökohdista. Jopa niin hyvistä, että histotoria tulee tuntemaan vanhan-tupon ja vanhas-tupon. Saa nähdä.

Vanhanen on joko pakotettu, jollain painostuskeinolla, toimimaan puolueensa periaatteita ja äänestäjiensä mielipiteitä ja äänestysperusteita vastaan, tai hän haluaa omaehtoisesti selkeästi antaa tilaa neuvostososialismille. Näin ei voi jatkua demokratiassa, vaan suuri muutos, juuri esim. Vanhasen äänissä tullaankin näkemaan ensi eduskuntavaaleissa. Selkeä suuntaa-antava merkki tullaan jo saamaan EU vaaleissa. Joka sekin jää nähtäväksi.

Vanhanen antoi ymmärtää, että jotkut Suomalaiset äänestivät ehkä väärin tai väärin perustein kunnallisvaaleissa, äänestäkäämme seuraavissa vaaleissa oikein ja olkaamme hukkumatta vapaata ja turvallista Suomea Vanhasen sarveen!
  
  31. tammikuuta 2009 0:05:50

Nimi : jellona
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Fenix-fanille terkkuja... Varmaankin luulet olevasi hauska tyyppi ja saatat sitä jopa ollakkin. Menehän kuitenkin nukkumaan pääsi selväksi.
Eiköhän teikäläisiä ole nähty jo tarpeeksi täällä. Seppo kulkee omia polkuja, ne ei liity tänne mitenkään.

Haiset vihersossu provokaattorille...
  
  31. tammikuuta 2009 0:08:30

Nimi : Kommunismin uudet vaatteet
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Halla-aho on paljastanut kansallissosialismin kansaivälisen version eli kommunismin uudet viherpunaiset kasvot. Siitä syystä viher-vas-sos-kommarit yms yrittävät kaikin keinoin hyökätä stalinisteilta komsomolin koulussa ja muissa vastaavissa paikoissa opituin keinon Halla-ahon kimppuun. Tavoittena on ollut islamistoliitto, jossa islam uskontona kykenee hoitamaan ne ongelmat, joita kommunismi ei yksin kyennyt. Islam kykenee antamaan "vakuutuksen" kuolemaa vastaan ja näin kyetään tarjoamaan uusi maanpäällinen "paratiisi" ja vielä kuoleman jälkeinen "paratiisi" samalla pakollisella osallistumismaksulla (suomeksi pakotuksella). Karhua on siis hätyytetty ja sitä ottaa kupoliin.
  
  31. tammikuuta 2009 0:09:09

Nimi : Salla
  
Viesti : Luen näitä sivuja nyt ensimmäistä kertaa. Täytyy sanoa, että olen valtavan mielissäni huomatessani, että Seppo Lehto alkaa nousemaan kansansuosiossa Homman mukana. Seppoa on ehkä pidetty jonkinlaisena extrestisenä henkilönä, mutta Halla-ahon nosteessa myös hänenkin arvostuksensa kasvaa, onhan hän yksiä ensimmäisiä maahanmuuton epäkohtien esiintuojia Suomemme maassa. Hän on vähän kuin Johannes Kastaja, joka raivasi tietä sen Suuren tulla. Sepolla ehkä asia vielä peittyi hieman selkiintymättömän sanoman taa, mutta Jussi on tuonut kristallinkirkkaasti esiin, mitä me tässä ulkomaalaiskriittisyydessämme haemme.

Siis: ei ainuttakaan pakolaista Suomen Maaperälle, ellei heillä ole sujuva suomemme kieli hallussa sekä valmis työpaikka varmistettuna! Mitä ihmettä me teemme täällä Suomessa ihmisillä, jotka tulevat tänne kielitaidottomina ja vailla työpaikkaa, josta saavat palkkaa ansaitsemallaan työllä?

Siis: rajat kiinni tuollaisilta "pakolaisilta". Omaa elin tasoaan he vain tulevat tänne korottamaan, he haluavat että heillä on täällä parempi olla kuin siellä mistä tulevat! Siis toistan vielä: rajat kiinni moisilta syöttiläiltä, menköön sinne mistä alun perin tulivatkin.

Jussi. Voisitko linkittää Sepon hienoja videoita Scriptaan, jotta kaikki suvaitsevat näkisivät, että rintama on laaja ja myös kaikki veteraanit ovat Hommassa mukana?
  
  31. tammikuuta 2009 0:22:48

Nimi : Olli P
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Halla-aho on paljastanut kansallissosialismin kansaivälisen version eli kommunismin uudet viherpunaiset kasvot.

Halla-aho on tuonut asian julkisuuteen. Itse havaitsin saman jo n. 20v sitten kun vihreät alkoivat tässä maassa meuhkaamaan.
  
  31. tammikuuta 2009 0:31:57

Nimi : Puukotus Lontoossa
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Tuore isä puukotettiin bussipysäkillä Lontoossa

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200901309008596_ul.shtml

http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/4400240/Father-stabbed-to-death-as-he-visits-newborn-son.html

Mikä ihmisiä vaivaa?
  
  31. tammikuuta 2009 0:32:10

Nimi : vituttaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Matti Vanhasen poliittiset tavoitteet:

1. Täyttää suomi lukutaidottomilla Somaleilla

2. Antaa 30 miljardia euroa VERONMAKSAJIEN RAHOJA yrityksille, jotka sijaitsevat lähinnä kunnissa joissa keskusta menetti ääniä viimevaaleissa. Tämä tarkoittaa että Suomessa täytyy nostaa 7v. periodilla veroprosenttia +14%.

3. Lopettaa kansanvalinta parlamenttivaaleissa (kielto äänestää perusuomalaisia)


  
  31. tammikuuta 2009 0:40:10

Nimi : Marjut
Mitä teen : Aion mainita Seppo Lehdon nimen
  
Viesti : Puhu vain omasta puolestasi, "jellona". Sepolla on lukuisia faneja. Hänen tekemäänsä työtä arvostetaan. Olen siskon kanssa täysin samaa mieltä, nyt tarvitaan yhteisrintamaa!

Sepon videot ovat keskeinen väline asiamme edistämiseksi, ja niiden TULEE kulkea rintarinnan Jussi Halla-ahon kirjoitusten kanssa!

Sepon videoissa on syvällistä taiteellista pohjavirettä, jota harjaantumaton silmä ei heti erota. Karkeudesta kohoaa vastaan sanomaton totuus.

Suomea on puolustettava! Se on Sepon totuus ja se on totta! Piru vieköön, voiko sitä paremmin sanoa! Seppo tekee Jussille kannatusvideoita, moniakin erilaisia jos energiaa ja ideoita löytyy, ja me yhdessä autamme levittämään niiden sanoman aivan kaikkialle mediaan, lehdistöön, webfoorumeille ym.! Tämä tehdään nyt, eivätkä vastustajamme voi sen voimalle yhtään mitään! Nyt kaikki töihin!
  
  31. tammikuuta 2009 1:10:28

Nimi : gloaming
  
Viesti : Ruukinmatruuna: Man Boy, se, että kieltäydyt lukemasta ruukinmatruunan näkemystä siksi, että olet vakuuttunut että se olisi hölynpölyä, on merkki siitä, että pidät itseäsi erehtymättömänä ja kieltäydyt näkemästä omassa argumentaatiossasi mitään vikaa. Kaikki tuonkaltainen keskustelusta kieltäytyminen on merkki siitä, että oletat olevasi aina oikeassa. Siihen sinulla toki on oikeus, mutta...

Ruukinmatruuna,
olen jossain määrin yllättynyt, että et ole törmännyt näihin mannerfilosofiasta ammentaviin relativisti/pluralistien edustajiin aiemmin. Kyseessä on kuitenkin filosofian opetuksen ja laajemminkin humaniteettien valtavirta. Linkkaisin muuten aiempaan postaukseeni täällä, mutta näemmä Jussi ei ole arkistoinut postauksia 14.12.2008 jälkeen. Joka tapauksessa heillä ei ole pohjimmiltaan kuin kaksi argumenttia: 1) absoluutit eivät ole saavutettavissa ja 2) X on kontingentti Y:lle, Z:lla, T:lle jne. (Y = aika, Z = paikka, T = kulttuuri jne.). Loput argumentit voidaan johtaa näistä. Ymmärtänet tältä pohjalta, että kyseessä on JH-a:n ideologinen vastustaja, heille ”mitä enemmän erilaisia ääniä, sen parempi”, itseisarvoisesti. Millaisilla kivuilla tämä käytännön tasolla toteutuu ja mikä on lopulta käytännön tason seuraus, vaikuttaa olevan yhdentekevää. Nationalismi, joka itse asiassa lienee vahvimmillaan aikoihin huomioiden Kiinan ja Venäjän nousu ja EU:n poliittisen tason jatkuva umpikuja, joka purkautunee lopulta EU:n palaamisena talous- ja valuuttaliitoksi, ei ymmärrettävästi sovi tällaiseen arvoviitekehykseen. Heille ”Totuus” on siis että ”Totuutta” ei ole absoluuttina saavutettavissa.

En näe, että heillä olisi juurikaan annettavaa esim. tälle maahanmuuttokeskustelulle, jossa yritetään ratkaista, miten käytännön tasolla todellisuuden reunaehdoilla (esim. taloudelliset resurssit) lopulta toimitaan (= politiikka). Ehdotetun ratkaisun abstraktiotaso on liian korkea ja esitetyt höydyt liian epäkonkreettisia: mikä olisi esim. monikulturismin konkreettinen hyöty, esim. mitattuna euroina, tälle yhteiskunnalle vaikka seuraavan 20 vuoden ajanjaksona? Ei ihme, että filosofien merkitys käytännön politiikassa lähestyy nykyään rajatta nollaa, mikä on sinänsä sääli, koska valta vaikuttaa olevan näiltä osin lähes yksinomaan taloustieteillä. Vastaavan tyyppinen ongelma vaivaa myös sosiologeja: kun jokin ratkaisuehdotus lopulta saadaan aikaan, käytännön politiikan ongelma on jo epäaktualisoitunut ja ratkaisu on jo tehty.

En näe, että tällä ryhmällä olisi mitään erityistä kompetenssia ratkaista, mitkä ovat soveliaan kritiikin rajat, jos kritiikki on perusteltua. Tosin vielä huomattavasti niukempi kompetenssi tällaiseen on Mika Illmanilla tai juristeilla ylipäätään. Tällaiset rajat pitää muodostaa kansalaiskeskustelun perusteella.
  
  31. tammikuuta 2009 1:11:18

Nimi : Pekka K
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : "Sepon videot ovat keskeinen väline..."

Kyllä se siitä.
  
  31. tammikuuta 2009 1:32:11

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Hesu Kristi, nyt sitten kaksi Sepon (juu, pebbuh vaan sinnekin, sitkeydestä) kaveria ja jokunen teinitrolli floodaa vieraskirjan.

So be it.

Ei vaikuta hommaan, vaaleissa tavataan. Propsit Isännälle.
  
  31. tammikuuta 2009 1:53:38

Nimi : Jape
  
Viesti : Nettinyyhkiminen on nollatoimintaa.
Tekoja tarvitaan.
Tohtori Halla-aho on pelimies.
  
  31. tammikuuta 2009 3:52:38

Nimi : Yrjänä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Tuore isä puukotettiin bussipysäkillä Lontoossa

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200901309008596_ul.shtml

http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/4400240/Father-stabbed-to-death-as-he-visits-newborn-son.html"

Näköjään Englannissa annetaan oikeita tuntomerkkejä epäillyistä:
They are described as black, aged between 15 and 20, slim and wearing hooded tops.
  
  31. tammikuuta 2009 6:12:12


guestbook © freebok.net