Pääsivu Viestit 112676-112700

Nimi : Ruukinmatruuna
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Man Boy, se, että kieltäydyt lukemasta ruukinmatruunan näkemystä siksi, että olet vakuuttunut että se olisi hölynpölyä, on merkki siitä, että pidät itseäsi erehtymättömänä ja kieltäydyt näkemästä omassa argumentaatiossasi mitään vikaa.

Kaikki tuonkaltainen keskustelusta kieltäytyminen on merkki siitä, että oletat olevasi aina oikeassa. Siihen sinulla toki on oikeus, mutta...

Mutta asiaan. Haluat mielelläsi rankaista Halla-ahoa siksi, että hän mielestäsi on ylittänyt kritiikin rajat. Miten ajattelit sitten rankaista niitä, jotka vastaavat kritiikkiin fyysisellä väkivallalla - tai jotka omalla väkivaltakäyttäytymisellään vahvistavat esitetyt negatiiviset stereotypiat oikeiksi? Eikö kritiikki olekaan enää oikeutettua, ja eikö tällöin kritiikin tukahduttaminen aiheuta enemmän vahinkoa kuin kovankin sellaisen salliminen?

Muistanet tuon edellä esitetyn Levyn kolmannen lain. Se yhteiskunnan osa-alue, jota kohtaan suurella yleisöllä on suurin myötätunto sen oletetun suvaitsevaisuuden takia, osoittautuu väistämättä koko yhteiskunnan kaikkein fanaattisimmaksi ja ahdasmielisimmäksi sektoriksi.
  
  30. tammikuuta 2009 19:13:13

Nimi : P
Kotisivu : http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200901309008596_ul.shtml
  
Viesti : "Tuore isä puukotettiin bussipysäkillä Lontoossa
30.1.2009 19:06

Pienen lapsensa kanssa bussipysäkillä seisonut mies puukotettiin kuoliaaksi Etelä-Lontoossa, kertoi Britannian poliisi perjantaina.

26-vuotias isä oli matkalla sairaalaan katsomaan vaimoaan ja vastasyntynyttä poikavauvaansa.

Puukotus tapahtui torstaina alkuillasta Croydonissa. Kolmivuotiaan tyttärensä kanssa pysäkillä seisonut mies joutui ilmeisesti sanaharkkaan toisen pysäkillä olleen kanssa. Tytär näki isänsä puukotuksen, mutta ei vahingoittunut itse hyökkäyksessä.

Lontoon poliisi kuvasi hyökkäystä "erityisen traagiseksi". 22-vuotias mies on poliisin mukaan pidätetty murhasta epäiltynä.

Britannian viranomaiset ovat yrittäneet tehostaa toimia puukotusten vähentämiseksi Lontoossa ja muualla maassa. Viimeksi viime viikonloppuna 15-vuotias poika puukotettiin kuoliaaksi Itä-Lontoossa.

Hallitus aloitti viime vuonna nuoriin kohdistetun tiedotuskampanjan, jossa näytettiin verisiä kuvia todellisista puukotushaavoista.

STT-AFP-REUTERS-DPA"

Rikastustako?
  
  30. tammikuuta 2009 19:25:56

Nimi : Gifu
  
Viesti : Jos käräjät tuloo, niin toi Porkkalankatuko on paikka jossa pidetään?
Ne on vissii toisetki isommat pippalot tulossa ens suvena sinne Helsinkiin, ku eikös se madonna oo tulos konsertoimaan?
  
  30. tammikuuta 2009 19:59:54

Nimi : Paul R
  
Viesti : The victim, who was black, was taken to Mayday Hospital where he was pronounced dead less than an hour later.

---

A nearby resident this morning said there had been a fight at the bus stop between the dead man and another.

He said the victim had been stabbed in the neck.

---

“It's getting so dangerous in Croydon now days. I am seriously considering moving out to the country.

"Every week there is something else, someone else getting stabbed or beaten up. I worry for the safety of my kids.

“I check everytime they go out the house that they don't have anything they shouldn't and I know they wouldn't but it's just too risky not to check any more.”
  
  30. tammikuuta 2009 20:10:57

Nimi : Kolunsarka
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Jos käräjät tuloo, niin toi Porkkalankatuko on paikka jossa pidetään?
Ne on vissii toisetki isommat pippalot tulossa ens suvena sinne Helsinkiin, ku eikös se madonna oo tulos konsertoimaan?"

Ei oo tietua siitä, mutta Tina Turneria vois mennä kattomahan. Siinä on akka paikallansa!

Yritystä on, notta sais muutaman paikan sovielaaista paikoosta!
  
  30. tammikuuta 2009 20:11:27

Nimi : Kaukasian rotuinen, Finland
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Miksikö en halua somaleita suomeen ?

Teen töissä pitkää päivää, enkä haluaisi työnteollani kustantaa afrikkalaisten ilmaista ylläpitoa Suomessa. MIksi minun pitäisi tehdä töitä sen eteen, että somalisuku pääsee tänne nauttimaan minun työni hedelmistä ?
Todellinen työperäinen maahanmuutto, jossa tulijalla on varmistettu työpaikka maassa, on ainoa johon suostun. Tällöin putoaa onnenonkijat ja "lokit" pois tulijoiden listoilta.

Miksi Somalit eivät saa töitä ?

Somaleilla ei pääsääntöisesti ole peruskoulua käytynä, harva osaa lukea tai kirjoittaa. Islamin usko rajoittaa naisten toimintaa yhteiskunnassa, ja perinteisesti somalialaiset ovat tunnettuja "laiskuudesta", samalla tavalla kuin japanilaiset, korealaiset ym. sieltä päin olevat ovat tunnettuja ahkeruudesta ja työmoraalista, joka opetetaan näissä kulttuureissa jo pienestä pitäen.


Miksi en halua muslimeja suomeen ?

Islamilainen kulttuuri polkee naisten ja lasten oikeuksia, rajoittaa varsinkin naipuolisten ihmisten elämää.
En halua että tyttäreni joutuu sellaisen kulttuurin vaikutuspiiriin, joka eroaa niin paljon suomalaisesta, oikeudentajuisesta, ihmisoikeuksia kunnioittavasta tavasta elää elämää.
Rauhan uskonnot, kuten kristinusko, eivät kehoita ketään tappamaan jos on vaikka piirtänyt "vääränlaisen" kuvan paperille. Islam on väkivaltainen ja brutaali ihmistenhallintaväline, ja en halua lasteni kuuluvan tälläisen kulttuurin vaikutuspiiriin.
  
  30. tammikuuta 2009 20:14:11

Nimi : White Caucasian
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Komppaan sataprosenttisesti nimimerkki Kaukasian rotuisen kirjoitusta.
  
  30. tammikuuta 2009 20:37:45

Nimi : Paul R
  
Viesti : Niin herkullisen epäkorrektia, mutta edelliseen sopivaa.

http://www.youtube.com/watch?v=FqsDRQJesMI&feature=PlayList&p=D02D4812E9CE4F79&index=0&playnext=1

http://www.youtube.com/watch?v=lEuQowyUMFk
  
  30. tammikuuta 2009 20:38:31

Nimi : Maastamuuttaja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jostain syystä mieleeni on muistunut ikivanha mustavalkoinen (sic) elokuva "The Sheriff". Siinä pienen keskilännen kaupungin järjestyksenpitäjä saa tietää, että hänen aikoinaan kaltoin kohtelemansa neljän hengen rikollisporukka (Badmanin veljekset) on tulossa kostoretkelle kaupunkiin, jota suojellakseen sheriffi joutui aikoinaan käyttämään kovia otteita.

Sheriffi (Gary Cooper) on kovan paikan edessä ja haluaisi mielellään apua pikkukaupungin asukkailta. Kuitenkin yksi toisensa jälkeen kieltäytyy, kuka milläkin verukkeella.

No, lopulta hän tekee sen, mikä sheriffin on tehtävä - uljaasti -, mutta pikkukaupungin pelokas suhtautuminen tilanteeseen jää askarruttamaan katsojaa.

Tuli vaan mieleen.
  
  30. tammikuuta 2009 20:39:30

Nimi : Black Helicopter
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Toivottavasti Halla-Aho luet tämän. Tai toivottavasti tämä viesti tule jotenkin Halla-Ahon tietoon muuten...

Luin esitutkintaa koskevan päivityksen. Aikamoisen tempun meinasivat tosiaan tehdä, jos tuo mitä kirjoitit pitää paikkansa.

Nimittäin tuo suostumus kirjalliseen menettelyyn. Eikö edes kysytty sitä, myönnätkö syyllistyneesi rikokseen? Siis siihen rikokseen, mistä sinun esitutkinnassa epäilleen syyllistyneen. Nimittäin on niin, että tämä rikosepäilyn myöntö oikeaksi on lähtökohtana kirjallisen menettelyn käytölle. Rikoksesta epäillyn tulee myöntää syyllistyneensä rikokseen, sitä tulee nimenomaisesti kysyä häneltä, vasta kun tähän kysymykseen on saatu myöntävä vastaus, voidaan tiedustella sitä, suostuuko epäilty siihen, että hänen asiansa käsitellään kirjallisessa menettelyssä, toisin sanoen pääkäsittelyä oikeudessa toimittamatta. Ehdottomasti ei siis niin, että kysytään suostumus siihen, että voidaanko asia käsitellä kirjallisessa menettelyssä, mikäli asiakas kiistää rikosepäilyn.

Kiistämistapauksissa asiaa ei nimittäin missään tapauksessa saisi käsitellä kirjallisessa menettelyssä pääkäsittelyä oikeudessa toimittamatta.

Tosin jos näin olisi menetelty, että asia olisi ratkaistu pääkäsittelyä toimittamatta, olisi ollut nähdäkseni mahdollista hakea tuomion purkua, sillä menettely olisi ollut vakavasti virheellinen.

Eli olisit vain antanut asian mennä eteenpäin ja katsonut miten käy... Eli olisit kiistänyt rikosepäilyn ehdottomasti, mutta suostunut kirjalliseen menettelyyn...Tietysti jos olit myöntänyt rikosepäilyn oikeaksi, niin asia on OK.
  
  30. tammikuuta 2009 20:46:29

Nimi : Mikael
  
Viesti : Rikasta on meno myös englannissa ei voi muuta sanoa.
Tämä se vasta on kauhistuttavaa menoa alkuasukkailta!

vigilantes patrolling the streets
  
  30. tammikuuta 2009 20:49:49

Nimi : P
  
Viesti : Mielenkiintoinen kirjoitus koulujen todellisuudesta satui silmään.

http://www.basso.fi/keskustelu_aihe.php?aihe_id=12497&rajaus_alku=810
"Ei varmasti pitäisi työntää päätä tähän ampiaispesään mutta ehkä juuri siksi työnnänkin.
Ihan alkutekijöihin:
Itse en inhoa mitään muuta niinpaljon kuin äärirasismia jolle ei voi olla järjellisiä perusteita.
Rasismista en sano mitään. Olen nimittäin jo aiemmin tässä topikissa ilmoittanut mielipiteeni rasismista joka on (nyt toistettakoon) että jokainen meistä (katsomatta rotuun, etniseen ryhmään, uskontoon tai mihinkään muuhun) on rasisti. No, lukekaa topikin alusta perusteluni jos kiinnostaa mutta nyt meneillään olevasta.
En tajua miten sinisilmäisesti, yksioikoisesti ja jyrkästi Taustavoima (joka kuitenkin on top 10 keskustelijoista tällä forumilla) suhtautuu tähän asiaan.
Ymmärrän lähes täysin mitä hattiwatti yrittää sanoa, mutta vastakaikuna on sokeaa "natsipelle" "mitä yrität todistaa" "rasisti" syytöksiä ilman pohjia.
Tämän forumin suurin vika on että ei saa sanoa eriävää mielipidettä jos puhutaan maahanmuuttajista tai muista roduista kuin valkoihoisesta tai muusta kansallisuudesta kuin suomalaisista. Saat välittömästi leiman otsaan vaikka perustelisitkin sanomisesi.
Ja Illeiniltä todella säälittävä purkaus ylempänä. Häpeä.

Meilläpäin (Espoo, Kivenlahti) ainakin pistetiin yläasteella ulkomaalaisista suurinosa omalle luokalleen juurisentakia että olivat kokoajan ryhmässään hakemassa katu-uskottavuutta ja kunnioitusta aivan väärällä tyylillä.
Hakattiin alkutekijöiksi koulun isoin kaveri ryhmässä jotta kenellekkään ei tulisi mieleenkään vastustaa tulevaisuudessa kun pojilta kääritään karkkirahat taskuista ja juoksutetaan puukotuksen uhalla tekemään mitätyperämpiä aisioita.
Jos tässä tutkitaan asiaa toiselta kantilta eli maahanmuuttajien puolelta ymmärrän kyllä että ei voi kääntää toista poskea tälläisessä tapauksessa. Muuten käy kuten nshume kertoi. Kaikki potkii päähän niikauan kuin pääsi on näkyvissä mutta se ei oikeuta lähtemään itse sillle "vitun suomalaiset" linjalle jotenka "kyllä",. voidaan puhua maahanmuuttajien terrorisoinnista ainakin tässä tapauksessa.
Esimerkissä kyseessä sattui olemaan lauma somali nuoria. Suomalaiset olivat paskaa. Muiden ulkomaalaisten kanssa lyötiin kättä ja annettiin arvostusta.
Se mikä pistää vihaksi tapauksessa on se että tähän ei puututtu pariin vuoteen juuri ollenkaan. Joskus toruttiin mutta sormien läpi katsottiin koska "sopeutuminen" vie aikansa. Sääli vain että sopeutuminen tarkoittaa tässä tapauksessa väkivaltaa ja kiusaamista.
Tilanne miksi ulkomaalais rymään siirryttiin oli kun eräs kivenlahtelainen joutui tämän ryhmän kynsiin ja siitähän kehkeytyi 1 vs 10 tappelu ja pitkät jälkupuinnit.
Tähän asti ryhmä oli piinannut suht avutonta porukkaa mutta lopputulos kivenlahti hässäkässä oli että keskellä kirkasta koulupäivää n.50 nuoren ryhmä tuli koulunpihalle ja oli menossa kouluun sisälle etsimään tämän somalinuorten ryhmän tarkoituksenaan tuoda heidän pihalle piestäväksi.
No poliisit tulivat tapauksessa häätin joten siltä vältyttiin mutta.... no tässä vain esimerkki.

Otetaan nyt siis huomioon että kivenlahtelaisten porukassa liikkui myös muutamia ulkomaalaisia ja ulkomaalaissyntyisiä. Itsellä todella tiiviit jokapäiväiset yhteydet kahteen maahanmuuttaja ystävään jotka kyllä alleviivaavat sanomiseni joten se siitä natsi touhusta.

Tietysti ei voi yleistää ja selittää kaikkien maahanmuuttajien olevan häiriköitä kouluissa todellakaan tai vastaavaa. Yleensä he ovat ehkä hieman paremmin esillä (varsinkin pojat) mutta se johtunee juuri tästä turvattomuudesta jne..
Ja tiedämmehän millainen suomenkansa ja yleensäkkin nuoret ovat. Kaikkea erilaista syrjitään ja siitä tehdään silmätikku. Se ei kuitenkaan oikeuta "paras puolustus on hyökkäys" taktiikkaan.
En nyt yritä antaa ratkaisua ulkomaalaisten käyttäytymiseen koulussa. Kerron vain esimerkin omalta kohdalta.20.08.2006 22:25
"
  
  30. tammikuuta 2009 20:50:28

Nimi : Kolunsarka
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "The Sheriff".

Tunnusbiisi suomeksi: mua ethän hylkää oma armain.

Jos Yoy tubesta kiinnostais kuunnella
  
  30. tammikuuta 2009 20:53:29

Nimi : Helppo-Heikki
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Paul R: en koskaan periaatteesta katso linkkejä joiden sisällöstä ei kerrota edes halaistulla sanalla. Älkää muutkaan katsoko. Saatanan epäkohteliasta ja ylimielistä tuommoinen nakkelu.
  
  30. tammikuuta 2009 21:03:17

Nimi : perheen isä, Helsinki
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : imi : Kaukasian rotuinen, Finland
Mitä teen : Kommentoin

Viesti : Miksikö en halua somaleita suomeen ?

Teen töissä pitkää päivää, enkä haluaisi työnteollani kustantaa afrikkalaisten ilmaista ylläpitoa Suomessa. MIksi minun pitäisi tehdä töitä sen eteen, että somalisuku pääsee tänne nauttimaan minun työni hedelmistä ?
Todellinen työperäinen maahanmuutto, jossa tulijalla on varmistettu työpaikka maassa, on ainoa johon suostun. Tällöin putoaa onnenonkijat ja "lokit" pois tulijoiden listoilta.

Miksi Somalit eivät saa töitä ?

Somaleilla ei pääsääntöisesti ole peruskoulua käytynä, harva osaa lukea tai kirjoittaa. Islamin usko rajoittaa naisten toimintaa yhteiskunnassa, ja perinteisesti somalialaiset ovat tunnettuja "laiskuudesta", samalla tavalla kuin japanilaiset, korealaiset ym. sieltä päin olevat ovat tunnettuja ahkeruudesta ja työmoraalista, joka opetetaan näissä kulttuureissa jo pienestä pitäen.


Miksi en halua muslimeja suomeen ?

Islamilainen kulttuuri polkee naisten ja lasten oikeuksia, rajoittaa varsinkin naipuolisten ihmisten elämää.
En halua että tyttäreni joutuu sellaisen kulttuurin vaikutuspiiriin, joka eroaa niin paljon suomalaisesta, oikeudentajuisesta, ihmisoikeuksia kunnioittavasta tavasta elää elämää.
Rauhan uskonnot, kuten kristinusko, eivät kehoita ketään tappamaan jos on vaikka piirtänyt "vääränlaisen" kuvan paperille. Islam on väkivaltainen ja brutaali ihmistenhallintaväline, ja en halua lasteni kuuluvan tälläisen kulttuurin vaikutuspiiriin.


YHDYN KAUKASIALAISEN AJATUKSIIN 100%. HYVIN PERUSTELTU, JA SUORAAN ASIAAN.

TOIVOTTAVASTI SUOMALAISET OPPIVAT AJATTELEMAAN OMILLA AIVOILLA.
  
  30. tammikuuta 2009 21:12:58

Nimi : Vesa Linja-aho
Kotisivu : http://linja-aho.blogspot.com
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Saatanan epäkohteliasta ja ylimielistä tuommoinen nakkelu."

Tuolle nakkelulle on olemassa ihan oikea nimikin, "urlahtelu".
  
  30. tammikuuta 2009 21:15:09

Nimi : Suojavärirajoitteinen huippuviritteinen osaaja
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Imaami:
Maahanmuuttajanuoret tarvitsevat julkkisesikuvia


"Imaami Abdoul-Majid Tahirou on huolissaan koulunsa keskeyttävistä nuorista.

Maahanmuuttajataustaiset nuoret tarvitsisivat menestystarinoita. Espoon moskeijan imaami Abdoul-Majid Tahirou on huolissaan syrjäytymisvaarassa olevista nuorista, joille esikuvat olisivat nyt tarpeen.

Hänen mielestään julkisuudesta puuttuvat onnistumistarinat, joissa maahan muuttaneet ihmiset kertoisivat siitä, kuinka he ovat saavuttaneet tavoitteensa.

- Jos itse olisin nuori ja näkisin, että tuohon asemaan on päässyt ihminen, jolla on samanlainen tausta kuin minulla, minäkin uskoisin pystyväni samaan. Nuoret hakevat malleja toisista. Nyt nämä esimerkit puuttuvat julkisuudesta.

Tahirou kohtaa nuorten ongelmia imaamin työssä sekä opettaessaan islamia Espoon peruskouluissa.

- Kun nuori jättää koulun kesken, hän on ulkona kaikesta. Moni maahanmuuttajanuori putoaa koulusta ja se häiritsee minua eniten.

Tuttuja ongelmia

Kansainvälinen siirtolaisuusjärjestö (IOM) on kouluttanut Suomessa syksystä alkaen maahanmuuttajataustaisia uskonnollisia johtajia. Tahirou on yksi heistä.

Koulutuksessa kerrotaan eurooppalaisten arvoista, työnhausta, opiskelumahdollisuuksista sekä perhe-elämään ja avioliittoon liittyvistä kysymyksistä. Näihin odotetaan vastauksia myös Tahiroulta.

- Perheongelmia, nuorten ongelmia, huumeongelmia, ongelmia, joita on kaikissa yhteisössä, luettelee Tahirou.

Opiskelu toi suomalaiset kaverit

Afrikkalaistaustainen Tahirou on asunut Suomessa jo 13 vuotta. Hänen kotoutumisensa alkoi heti opiskeluna Tampereen yliopistossa.

Opiskelijaelämä toi paljon suomalaisia ystäviä, jotka tekivät hänen suomalaistumisensa helpoksi. Hän myöntää olleensa tässä suhteessa onnellisemmassa asemassa kuin moni muu maahanmuuttaja.

- On tärkeä saada nuoret ymmärtämään, että kansalaisina heillä on oikeuksien lisäksi myös velvollisuuksia.

Toisaalta hän toivoo, että kaikki suomalaiset oppisivat ajattelemaan kansalaisuuden kautta, eikä erottelemaan ihmisiä meihin ja heihin uskonnon tai muun syyn perusteella. Tämä olisi Tahiroun mielestä paras keino suitsia rasismia.

Toinen ongelma, johon islamilainen yhteisö etsii ratkaisua, on työllistyminen. Tahiroun mielestä korkeasti koulutettujen maahanmuuttajien työskentelemisessä siivoojina ei ole järkeä.

- Et osaa suomea, se on liian halpa vastaus."

Mitähän esikuvia rikastaja-imaami kaipailee. BB- vai idols-julkkiksia? Parasta lääkettä on nähdä vanhempiensa tekevän työtä, mutta taitaa laiskuus ja oman uskonnon takapajuisuus estää tämän kehityksen. Luku- ja kirjoitustaidottomien pakolaisten on turha haaveilla toimitusjohtajien palkoista ja mitättömästä työajasta ensimmäisessä työpaikassaan.

Niin se on Suomikin kavunnut pohjalta ylös ja suomalaiset ovat ahkeruudella ja kekseliäisyydellä rakentaneet nykyisen hyvinvointivaltion. Mitään ei ole tullut ilmaiseksi (kuten joillekin toisille), vaan kovalla työllä on tuloksia saatu aikaan. Mikäli velvollisuudet ei kiinnosta, niin ei ole pakko kitua täällä. Toisaalta helpompihan se on täällä makoilla kuin olla isänmaan ikäviä ongelmia ratkomassa.
  
  30. tammikuuta 2009 21:21:04

Nimi : Maastamuuttaja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Monet - ainakin minä - kokevat elävänsä eräiden keskeisten kysymysten suhteen valtatyhjiössä,

Johtaako Suomen maahanmuuttopolitiikkaa ja suhteita muslimimaihin Matti Vanhanen vai Abdullah Tammi?
  
  30. tammikuuta 2009 21:21:42

Nimi : Pasi Kylliö
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Suojavärirajoitteinen huippuviritteinen osaaja:

"Hänen kotoutumisensa alkoi heti opiskeluna Tampereen yliopistossa".

Siinä onkin suorin tie tuiki tavallisen matti meikäläisen elämään Suomessa, onnittelut. Kun toimittajakoulussa syntyy ja suvaitsevana kuolee, niin ei tiedä pahassa maailmassa käyneensäkään.
  
  30. tammikuuta 2009 21:39:24

Nimi : Kristian Arjen ihailija
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Mitä kohteliaimmin tiedustelisin Herra Mestari Halla-aholta seuraavaa asiaa.

Onko Kristian Arje jo värvätty Halla-ahon organisaatioon? Kristian Arje on kuitenkin karismaattinen poliitikko. Hänellä on kokemusta aluejohtajan (gauleiter) tehtävistä. Lisäksi Kristian Arje on erittäin sotilaallinen persoona.

Mielestäni Kristian Arje on erinomainen lisä Halla-ahon organisaatioon. Hänet tulisi hetimiten värvätä organisaatioon.

Heilatkaamme siis kolme kertaa Kristian Arjen kunniaksi:

Heil Arje!
Heil Arje!
Heil Arje!

No niin. Voitte lopettaa heilaamisen. Taakse poistu!
  
  30. tammikuuta 2009 21:49:33

Nimi : Helppo-Heikki
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : pistä sitten halla-aho vaikka viikko kommentoinnin väliksi. Hommaan en mene siellä on se hormoonipelle bannaamassa. Unohdetaan koko juttu.
  
  30. tammikuuta 2009 22:01:47

Nimi : vellihousu
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Nimi : Helppo-Heikki
Mitä teen : Ilmoitusasia

Viesti : Paul R: en koskaan periaatteesta katso linkkejä joiden sisällöstä ei kerrota edes halaistulla sanalla. Älkää muutkaan katsoko. Saatanan epäkohteliasta ja ylimielistä tuommoinen nakkelu. "

On mielestäni vain tietämättömyyttä, jos pitää riskinä jotakin youtube.com/watch.... alkuista linkkiä.

Jokaisen pitäisi tietää, että kyseessä on maailmanlaajuinen videopalvelu, jossa julkaistavat videot ovat jossainmäärin sensuroituja.

Kun klikkaat linkkiä, avautuu ko. Video sellaisessa järjestyksessä, että näet videon otsikon ennen videota.

Jos otsikko ei miellytä/kiinnosta, voit keskeyttää sivun avautumisen monellakin tapaa.

Mielestäni on vain hyvä, ettei täällä jokaista linkkiä selosteta.

Opettele käyttämään nettiä tehokkaasti. Voit esim. Klikata jokaista linkkiä hiiren oikealla painikkeella ja valita "avaa uudessa välilehdessä". Kun olet lukenut vieraskirjan sivun loppuun, voit sitten siirtyä lukemaan avaamiasi uusia välilehtiä. Välilehdissä lukee jo "otsakkeessa" jonkinmoinen viite siitä, mitä sivu sisältää.

Nämä ovat mieslestäni internetin käyttöä taitavalle niin mitättömän pieniä klikkauksia, ettei minulle itselle tulisi mieleenikään itkeä siitä, jos jokin linkki olisi turha tai asiaton.

Hienoa vain, että jokainen jonkun mielestä tiedottamisen arvoinen asia linkitetään tänne, kunhan nyt jollaintapaa liittyisi edes löysästi vieraskirjan isännän teemoihin, kielteisesti tai myönteisesti.
  
  30. tammikuuta 2009 22:05:29

Nimi : Paul R
  
Viesti : Kah. Laitetaan jatkossa.
  
  30. tammikuuta 2009 22:07:53

Nimi : MW
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : ------------
Nimi : Helppo-Heikki
Mitä teen : Ilmoitusasia

Viesti : pistä sitten halla-aho vaikka viikko kommentoinnin väliksi. Hommaan en mene siellä on se hormoonipelle bannaamassa. Unohdetaan koko juttu.

30. tammikuuta 2009 22:01:47
------------

En minäkään kyllä mistään hommasta perustaisi, jos ehdottamasti kaikki mukanaolijat eivät olisi kilttejä minulle, ja minusen kavereit. reino lie kuitenkin lopettanut moden hommat, joten voit mennä taas hommaan vinettämään.
  
  30. tammikuuta 2009 22:23:34

Nimi : Poika jolla oli rinnat
  
Viesti : Vanhasen tavoite on hukuttaa suomi afrikan sarven islamisteihin. Voi olla että vähän ajan päästä suomalaiset ovat vähemmistö suomessa. Siksi minunkin valintani On Jussi Halla-Aho!!
  
  30. tammikuuta 2009 22:47:56


guestbook © freebok.net