Pääsivu Viestit 112651-112675

Nimi : Vallankaataja
  
Viesti : Laitathan Seppo sitten linkkiä kun olet tehnyt Jussille sen kannatusvideon youtubeen, sitten voimme levittää sanaa ja linkittää videota mahdollisimman monen nähtäväksi!

Jepjep! Tätä kannatetaan sydämen pohjasta! Kunnon video ja melko pian, että ehtii ennen oikeuskäsittelyä. Sitten linkkiä mediaan mahdollisimman monelle taholle!

Hengessä ollaan!
  
  30. tammikuuta 2009 16:52:04

Nimi : vellihousu
Kotisivu : Suomen perussuomalaisin kunta
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : http://www.stat.fi/til/kvaa/2008/kvaa_2008_2008-11-06_kar_010.pdf

Ylläoleva linkki kuvaa Perussuomalaisten kannatusta kunnittain Kunnallisvaaleissa 2008.

Sikäli mielenkiintoinen havainto, että mitä "sinertävämmälle" alueelle ja pohjoisemmaksi menenmme, sitä vähemmän löytyy "http://www.adressit.com/ulkomaalaislaki" tämän allekirjoittaneita.

Eli kunnallisvaalien aikainen perussuomalaisuus ei mitenkään näyttäisi olevan ulkomaalaislakiin aktiivisesti suhtautuvaa, kuten kertoo 19 allekirjoitusta adressiin antanut "http://www.adressit.com/allekirjoitukset/ulkomaalaislaki/start/0/rows/50/location/kaustinen"

Näissäkään ei näyttäisi olevan yhtään valtuustoon päässyttä, joten ulkomaalaisvastaisuutta on aika vaikea liittää perinteisiin perussuomalaisiin, jotka ovat mitä luultavimmin vain keskutalaiseen maaseutujyräämiseen kyllästyneitä tavallisia ihmisiä, joita ei demarit tai koksut jostakin syystä innosta.

Liekkö sitten itse Timo Soinikaan allekirjoitanut koko adressia?
  
  30. tammikuuta 2009 16:53:24

Nimi : Paul R
  
Viesti : Nyt putosin!
Octavius: Hyvät ystävät, Vanhasen hallituksen maahanmuuttopoliittiset linjaukset, olkaa hyvä:
http://octavius1.files.wordpress.com/2009/01/puppies.jpg?w=400&h=284
  
  30. tammikuuta 2009 16:55:17

Nimi : Sivullinen
Mitä teen : Aion mainita Seppo Lehdon nimen
  
Viesti : Otahan Sepeteus taas sikoja tai muita maatilan elukoita mukaan videolle! Röh röh.
  
  30. tammikuuta 2009 16:55:29

Nimi : TK
  
Viesti : Kyllä minä uskon tai ainakin toivon, että jokaisen perussuomalaisen sydän sykkii ulkomaalaisvastaisuudelle. Tietysti noiden vanhempien mielessä on ehkä päällimmäisenä jotkut muut asiat, terveydenhuolto, eläkeläisten asema, sosiaaliturva jne, mutta kyllä heistäkin ulkomaalaisvastaisuutta löytyy. Ehkä heidän suuntaansa olisi pidettävä yllä jonkinlaista valistustoimintaa. Täytyy myös muistaa, että vanhemmassa ikäpolvessa ei netin käyttö ole niin yleistä eli siitäkin syystä he eivät ole allekirjoittaneet ulkomaalaisadressia.
  
  30. tammikuuta 2009 17:05:16

Nimi : Sivusta seuraaja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Sepi Lehtoa komppaavien trollien määrä näyttää sen kuin kasvavan. Ilmeisesti tällä halutaan kovastikin antaa kuvaa, että "halla-aholaiset" ovat myös "lehtolaisia".
  
  30. tammikuuta 2009 17:07:22

Nimi : Mikael
  
Viesti : Kauheeta rassismia kun antirasistit piestään.

Anti-Racist Activist Mugged By Black Man

Ameriikka on joutumassa natsifasistirasistien käsiin kun tämmöistä ilmenee ja pravdakin suojelee natsifasistirasisteja kun ei kerro edes meille natsifasistirasistissesta menosta amerikoissa.
  
  30. tammikuuta 2009 17:13:10

Nimi : P
  
Viesti : Bongasin Pravdan Lohela-keskustelusta. Miusta osuvasti kiteytetty:

"

Pitäisi olla tasapuolisuutta myös toisin päin. Jos Helsinkiin muuttaa joukko ikänsä työttömänä olleita peräkammarinpoikia Perä-Hikiältä, ei sosiaalitantat ihastele että nyt saadaan lääkettä työvoimapulaan. Tai kun he saavat kunnan vuokrakämpän ja huudattavat siellä stereoita aamuyölle ja törisevät kaljoissaan, sitä ei sanota kulttuuria rikastavaksi monimuotoisuudeksi. Ja tästä ärsyyntyviä ihmisiä ei sanota suvaitsemattomiksi.
"
  
  30. tammikuuta 2009 17:13:57

Nimi : Sivullinen
Mitä teen : Aion mainita Seppo Lehdon nimen
  
Viesti : Tai sitten Sepon aitoja kannattajia yksinkertaisesti vain on liikkeellä paljon. Pelottaako?
  
  30. tammikuuta 2009 17:25:27

Nimi : tapio
Kotisivu : http://tuuritapio.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Sepi Lehtoa komppaavien trollien määrä näyttää sen kuin kasvavan. Ilmeisesti tällä halutaan kovastikin antaa kuvaa, että "halla-aholaiset" ovat myös "lehtolaisia".

Meitä mahtuu moneen junaan ja vielä jää paljon asemillekin.
  
  30. tammikuuta 2009 17:29:44

Nimi : M.P.
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Man Boy:
"Njääh, minusta tuollainen hobbeslainen bellum omnium contra omnes -tulkinta ei oikein vastaa todellisuutta."

Eikä muuten ole koskaan vastannutkaan. Hobbesin sodalla ei myöskään ole mitään tekemistä Ruukinmatruunan kirjoituksen kanssa - mitä ilmeisesti et ymmärrä ja olet siten rasittava besserwisser, joka kikkailee sivistyssanoilla tietämättä niiden merkitystä.

Lue lisää Leviathania ja väännä vähän pienemmälle sitä pompöösiä.
Njääh njääh.
  
  30. tammikuuta 2009 17:31:19

Nimi : Sami
Mitä teen : Mainitsen Rosa Meriläisen ja saan kirjoituskiellon
  
Viesti : "Pelottaako?"

Miksi pitäisi pelottaa? Ei kai Lehdon Sepolla ole mitään herkästi tarttuvaa hyppykuppaa.
  
  30. tammikuuta 2009 17:33:34

Nimi : Man Boy
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : M.P, millä perusteella esim. tämä lausahdus

"Loppupeleissä järki häviää aina, ja tunteenomainen irrationaalisuus voittaa. Siksi se ihminen, jolla on voimakkaimmat tunteet ja vähin yllyke väkivallan käyttöön, on aina vahvemmilla kuin itsensä hillitsevä älykkö."

EI liity ko. tilaan ennen yhteiskuntasopimuksen solmimista? Vastaava ajatteluhan on Hobbesin taustalla - siksi tarvitaan Leviathan.
  
  30. tammikuuta 2009 17:36:20

Nimi : Ruukinmatruuna
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Man Boy, mikä on valtio?

Valtio ei ole mitään muuta kuin instituutio, jolla on väkivaltamonopoli jollakin maantieteellisesti definiitillä alueella. Valtio ei siis ole pohjimmiltaan mitään muuta kuin väkivallan monopoli - aivan kuin mafia. Valtion ja mafian ainoa ero on, että valtio ylläpitää oikeuslaitosta.

Valtion kyky panna rettelöitsijät aisoihin menee siinä, missä sen väkivaltapotentiaali eli kyky käyttää väkivaltaa niin kvantitatiivisesti kuin kvalitatiivisestikin menee. Jos syntyy alue, jonne valtion väkivaltakoneisto eli poliisi ei uskalla mennä saamatta turpaan, niin valtio on tällä alueella menettänyt legitimiteettinsä. Valtio on siellä de facto lakannut olemasta. Jos poliisi on kyvytön panemaan rettelöitsijöitä kuriin, niin on turhaa huutaa valtiota apuun.

Ei valtio ole mikään maaginen taikasauva, jota heilauttamalla ongelmat katoavat. Valtion kyky panna rettelöitsijöitä kuriin on aina rajallinen.

Nyt on niin, että ahdasmielisyys, fanaattisuus ja uskonkiihko lisäävät väkivaltapotentiaalia kvalitatiivisesti hurjasti. Ne lisäävät joukon kykyä sekä aiheuttaa vahinkoa että sietää tappiota. Ja kun viisas ja typerä joutuvat konfliktiin, niin viisaampi antaa periksi. Aina. Siksi typerykset dominoivat tätä maailmaa.
  
  30. tammikuuta 2009 17:43:05

Nimi : Man Boy
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ihan jees, olen kyllä Weberini lukenut. Mutta miten tämä liittyy siihen, että valtio on silti tarpeellinen instituutio? Ei siksi, ettei ihmiset pystyisi käyttäytymään sivistyneesti ilman sitä, vaan siksi, etteivät kaikki pysty.

Jos Halla-aho tai Lehto tai joku muu ei pysty muotoilemaan kritiikkiään lakien tarjoamassa pelitilassa, niin siitä on rangaistava.
  
  30. tammikuuta 2009 17:48:57

Nimi : Ruukinmatruuna
  
Viesti : Njääh, minusta tuollainen hobbeslainen bellum omnium contra omnes -tulkinta ei oikein vastaa todellisuutta.

Hobbesin malli on luvaton yksinkertaistus asioista. Ahdasmielinen, suvaitsematon ja fanaattinen uskonto sinällään luo aivan uskomattoman tiiviin yhteisön, joka itsestään muuttuu nopeasti valtioksi - Leviathaniksi - syrjäyttäen heikommat Leviathanit tieltään. Etkö ole Takkiraudasta lukenut, mikä on uskonnon funktio ja mikä on uskonnon memeettinen lokero? Se luo aivan valtavan yhteenkuuluvuuden tunteen ja se pitää liiman lailla yhteisön kasassa. Kutsuttiinpa tätä yhteisöä sitten ummaksi, kristikunnaksi, valituksi kansaksi tai ihan miksi vain.

Ei järki voita lopulta. Tunne voittaa. Uskonnoton yhteiskunta ei ole mitään muuta kuin meemityhjiö - joka nopeasti täyttyy keskenään kilpailevista uskontomeemeistä, ja lopulta yksi, se vahvin, voittaa. Sillä, kuinka todenperäinen tai mielekäs ko. uskonto on, ei ole mitään merkitystä. Ei uskonnoton yhteiskunta ole mikään filosofien ja älykköjen muodostama uusi Ateena, jossa keskustellaan henkeviä. Se on yhteiskunta, joka on täynnä pakanallisuutta, taikauskoa, kultteja ja muita outoja uskomusjärjestelmiä.

Mutta en usko moiseen psykologisointiinkaan, ei ihminen todellakaan tee kaikkia tärkeitä ratkaisujaan tunnepohjalta.

Vähänpä sitten tunnet ihmismieltä.
  
  30. tammikuuta 2009 17:52:06

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Jos Halla-aho tai Lehto tai joku muu ei pysty muotoilemaan kritiikkiään lakien tarjoamassa pelitilassa, niin siitä on rangaistava."

Samoilla linjoilla ollaan. Lakien sisällöstä ja niiden tulkinnoista vaan ollaan eri mieltä. Ei tässä maailmanajassa ole mielekästä langettaa mielipiteen ilmaisusta jotain tuomiota, jonka vakavuus kansan keskuudessa liitetään johonkin kansallissosialismin hirmutekoihin.

Se johtaa demokratiavajeeseen.
  
  30. tammikuuta 2009 17:55:29

Nimi : Man Boy
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Heh, eipä paljon Takkiraudat nappaa. Jo meemi-käsitteen käytöstä voin tehdä sen johtopäätöksen, että meidän keskustelumme tulisi olemaan turhaa. Kiitos ja näkemiin.
  
  30. tammikuuta 2009 17:57:14

Nimi : Tanssitaan oikeiden tähtien kanssa.
Kotisivu : Ensimmäinen tippuja?
Mitä teen : Mainitsen Rosa Meriläisen ja saan kirjoituskiellon
  
Viesti : Toivottavasti väki on aktiivisena äänestämässä ;)
  
  30. tammikuuta 2009 17:58:23

Nimi : Persu
Mitä teen : Aion mainita Seppo Lehdon nimen
  
Viesti : Sinä "sivusta seuraaja", seuraat sivusta nimesi mukaisesti. Kuka sinä olet haukkumaan Seppoa, joka on pitkän linjan aktiivinen maahanmuuton vastustaja. Sepolla on paljon kannattajia, koska me ymmärrämme, että hän herättää huomiota ja saa kiinnostusta aikaiseksi. Nyt Seppo ja Jussi Halla-aho ovat samassa veneessä, molemmat syytettynä maahanmuuton vastustamisesta. Tässä tilanteessa ei parane sohia kunkin yksin tahollaan, vaan joukkovoimasta syntyy nyt se aalto joka kaataa monikulttuurisuuden muureja. Jussi Halla-aho on nyt tapetilla mediassa, ja Seppo ja muut voivat häntä tukea. Taidolla tehty video saa katsojia, herättää keskustelua ja huomioidaan mediassakin. Kirjoitetut artikkelit Sepon, Jussi Halla-ahon ja muiden monikulttuurisuuden uhrien yhteisestä taistelusta herättävät keskustelua. Näin joukko saa yksilöitään suuremman huomion ja asiamme etenee.

Seppo tekee Jussi Halla-aholle kannatussivut ja kannatusvideot, me muut aktiiviset teemme varmaksi että media saa äärimmäisen laajalti tästä tietää, ja lopulta yhteinen voimamme käy niin suureksi, ettei sitä voi enää padota! Silloin haluamamme totuus luetaan lööpeistäkin, ja me lyömme vihollisen!

Seppo on meille tässä taistossa korvaamaton, koska hänellä on niin paljon tarmoa ja energiaa toimia asiamme hyödyksi!

Fenix nousee ja homma lähtee lentoon!

Nyt kaikki töihin, tästä tulee mahtavaa!
  
  30. tammikuuta 2009 18:09:01

Nimi : Kolunsarka
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kyllä minä uskon tai ainakin toivon, että jokaisen perussuomalaisen sydän sykkii ulkomaalaisvastaisuudelle. Tietysti noiden vanhempien mielessä on ehkä päällimmäisenä jotkut muut asiat, terveydenhuolto, eläkeläisten asema, sosiaaliturva jne, mutta kyllä heistäkin ulkomaalaisvastaisuutta löytyy. Ehkä heidän suuntaansa olisi pidettävä yllä jonkinlaista valistustoimintaa. Täytyy myös muistaa, että vanhemmassa ikäpolvessa ei netin käyttö ole niin yleistä eli siitäkin syystä he eivät ole allekirjoittaneet ulkomaalaisadressia."

Saattaahan se olla niinkin, mutta nykymittapuussa mitattuna ikäloppuna omalta kohdaltani voin sanoa,ei se ihan niin ole.

Omasta mielstäni ihan fiksujen ja melko hyvin kouluttujen jälkeläisten kanssa on ongelmia: "taas päästiin itse asiaan", kun olen tätä mamuilukeuhoomista vuosikausia seurannut ja sitä kommentoinut!

Olen sanonut, etten ole huolissani omasta puolestani vaan heidän ja lastenlapsieni puolesta.

Olisko vaari aikanaan turhaan uhrannut terveytensä - onneksi ei sentään henkeään - nykyisen Suomen puolesta?

Enpä usko - pohojalaanen ei taitu eikä taivu:
ennen kuolo hirsipuussa, kuin orjana.

PS. hyvin vapaa sitaatti Jaako Ilkan suuhun pannuista sanoista.
  
  30. tammikuuta 2009 18:36:43

Nimi : Nikopol
Kotisivu : Jälki-istunto
  
Viesti : Mikähän lehti allaolevan "Persun" töräyksen tilasi tai tuotti? Ehkä Ilta-Tunkion harpyija saa jo viikonlopun lehteen mukaan jutun RIKOKSESTA SYYTETYSTÄ Jussista jota RIKOKSESTA TUOMITTU kylähullu "tukijoineen" peesaa.

Maskirovkaa pukkaa. Vähän kömpelöä mutta mitäs noilta nyt voisi odottaa.
  
  30. tammikuuta 2009 18:41:04

Nimi : Vallankaataja
  
Viesti : Mikä Seppo Lehdon ja Halla-ahon tilanteessa nyt on niin kovin erilaista kuin ehkä näennäinen aste-ero? Molemmat ovat joutuneet silmätikuiksi ajatustensa vuoksi, epäkorrektien mielipiteidensä vuoksi. Siksi Sepon mukanaolo on aivan oikeutettua. Minusta olisi hirveän väärin, jos tämä ajatustensa vuoksi kärsimään joutunut nyt karkoitettaisiin yhteisrintamasta. Sellaisesta alkaisi asian lopullinen hajoaminen. Sellaisen jälkeen en ainakaan minä voisi enää katsoa peiliin.
  
  30. tammikuuta 2009 18:56:29

Nimi : pöö
  
Viesti : "Mikä Seppo Lehdon ja Halla-ahon tilanteessa nyt on niin kovin erilaista kuin ehkä näennäinen aste-ero? Molemmat ovat joutuneet silmätikuiksi ajatustensa vuoksi, epäkorrektien mielipiteidensä vuoksi. "

Onks se niinq ihan sama asia?
  
  30. tammikuuta 2009 19:07:48

Nimi : Duunari
  
Viesti : Lueskelin tuossa Timo Soinin plokia. Täytyy sanoa että siinä on kyllä joka sana niin saatanan totta mitä se mies kirjoittaa. Soinilla on selvästi kirjoittajan lahja. Hänen lauseensa ovat helposti ymmärrettäviä. Ne ovat tarpeeksi lyhyitä. Myös plokit eivät ole liian pitkiä vaan niistä saa jotain tolkkua. Usein kun alkaa lukemaan jotain kirjoituksia niin tulee tunne että ei tätä saatana jaksa. Jättää kesken sitten. Soinin kirjoitukset tulee luettua ihan loppuun asti. Tästä olisi toisten kirjoittajienkin syytä ottaa oppia.
  
  30. tammikuuta 2009 19:12:31


guestbook © freebok.net