Pääsivu Viestit 112601-112625

Nimi : hiljainen tukija
  
Viesti : "Entä mitä kannattaisi vastata: "Mutta entä inhimillisyys?" tai "Missä on sinun moraalisi?""

... Valtion kassassa ei ole muuta kuin velkarahaa, joten kaikki auttaminen tehdään oikeasti velaksi.

Missä on sinun moraalisi, sinun joka autat velaksi, velaksi jonka lapsemme maksavat, niin, missä on sinun moraalisi?
  
  30. tammikuuta 2009 13:07:15

Nimi : Fenix Seppo Lehto
Kotisivu : Nyt ei auta hiljainen kuikuilu puun takaa
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : http://stoppa-pedofilia-islam.blogspot.com/

Olisi syytä ihmisten toimia kuin kieltolain kaatamisessa. Avoimesti kaikki ns. korkki auki = mielipiteitä islamista kaikki foorumit täyteen ja varmuudeksi kopiot poliisien ja mika.illman sähköpostiin
Reippaasti kannut nurin yhteiseksi hyväksemme muuten olemme todella kusessa
  
  30. tammikuuta 2009 13:12:47

Nimi : Vallankaataja
  
Viesti : Hyvä Sepi kun olet näkyvästi esillä asiassa! Kaikenlainen näkyvyys on juuri NYT enemmän kuin suotavaa jotta Homma saadaan eteenpäin!
  
  30. tammikuuta 2009 13:22:20

Nimi : Roope
Kotisivu : http://mediaseuranta.blogspot.com/
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Korkeakoulujen kansainvälistymisstrategiasta 2009-2015 on julkaistu lopullinen versio. Strategialuonnokseen verrattuna muutama maahanmuuttajien erityisoikeus on jätetty lopullisesta paperista pois tai työnnetty rivien väliin. Hyvä tai huono asia, riippuu strategian täytäntöönpanosta.

Luonnos ja lopullinen versio:
Maahanmuuttajien hakeutumista korkeakoulutukseen on keskeistä tukea jo peruskoulusta ja toisen asteen koulutuksesta alkaen kehittämällä eri toimijoiden yhteistyönä tiedotusta ja muita kohdennettuja toimenpiteitä.

Strategian tavoitteeksi asetettua "maahanmuuttajataustaisten osuus korkeakoulutettavista vastaa heidän osuuttaan koko väestöstä" ei perustella mitenkään. "Kohdennettuja toimenpiteitä" ei tässä kohdassa eritellä, mutta niiden voi arvioida viittaavan mm. erityisopetukseen lukiossa ja korkeakouluun valmentavaa opetusta.

Luonnoksessa mainittiin maahanmuuttajaopiskelijoiden suurimmiksi ongelmiksi huono suomen, ruotsin ja englannin kielen taito sekä motivaation puute. Miksi siis on niin tärkeää saada lisää kalliisti tuettuja kielitaidottomia huonosti motivoituneita maahanmuuttajia korkeakouluihin?

Luonnos ja lopullinen versio:
[/i]Avoimen korkeakouluopetuksen ja korkeakoulutukseen valmentavan opetuksen tarjontaa kehittämällä voidaan madaltaa maahanmuuttajien ja vieraskielisten kynnystä osallistua korkeakouluopetukseen sekä antaa sisällöllisiä ja kielellisiä valmiuksia opiskeluun.[/i]

Eikö näilläkin rahoilla kannattaisi mieluummin kehittää korkeakouluopetusta? Eikö varhainen ammatilliseen koulutukseen ja työelämään pääseminen tukisi kaikkein parhaiten maahanmuuttajien kielenoppimista? Onko korkeakoulutuksella strategian kirjoittajille muuta kuin statusarvoa?

Luonnos:
Kehittymis- tai kasvuhaluisia yrityksiä ja muita työnantajia, jotka tarjoavat työharjoittelupaikan maahanmuuttajataustaiselle tai ulkomaiselle opiskelijalle, voidaan tukea tarjoamalla vastineeksi korkeakoulun tutkimus- tai koulutuspalveluita.

Lopullinen versio:
Korkeakoulut kehittävät yhteistyössä työelämän kanssa työelämään integroitumista tukevia harjoittelukäytäntöjä, jotka edistävät myös ulkomaisten ja maahanmuuttajataustaisten siirtymistä suomalaisen elinkeinoelämän ja julkissektorin palvelukseen. Elinkeinoelämän kanssa yhteistyössä kehitettävä harjoittelumalli tukee opiskelijoiden yhdenvertaisia harjoittelumahdollisuuksia.

Korkeakouluihin ei ole syytä kehittää syntyperästä riippuvia harjoittelukäytäntöjä. Alkuperäisessä tekstissä työnantajille tarjotut porkkanat olivat esillä, mutta lopullisesta versiosta ne on häveliäästi siivottu pois näkyvistä.

Luonnos:
Korkeakoulut kehittävät opiskelijavalintojensa perusteita ja pääsykoekäytäntöjään siten, että kielelliset ja kulttuuriset tekijät eivät muodostu maahanmuuttajataustaisten koulutukseen pääsyn esteeksi.

Lopullinen versio:
Opiskelijavalintoja kehitetään siten, että koulutukseen valikoituu motivoituneita ja kielitaitoisia opiskelijoita, joilla on riittävät edellytykset korkeakouluopinnoissa menestymiseen.

Positiivinen yllätys. Lopullisessa versiossa takki käännetään ja korostetaan osaamisen, motivaation ja kielitaidon merkitystä opiskelijavalinnoissa. Näin pitääkin tehdä.


Strategia on tavoitteissa ja keinoissa samaa puuta eilisen Arajärven raportin kanssa. Valitettavasti tämäkin paperi nojaa maahanmuuttajien koulutuksen parantamisessa lähinnä heihin suunnattuun erityiskohteluun.

Korkeakoulutettavien maahanmuuttajien määrän nostaminen vastaamaan heidän osuuttaan koko väestöstä on jo sinällään tavoitteena täysin keinotekoinen. Kallista ja aikaa vievää korkeakoulutusta järkevämpää on järjestää maahanmuuttajille nopea tie kielenoppimiseen ja työelämään ammatillisen koulutuksen kautta. Lahjakkaille opiskelijoille on jo nyt olemassa täysin toimiva väylä korkeakouluihin.

Toinen suuri kysymys on strategian tavoite tuplata muutamassa vuodessa Suomessa ilmaisen korkeakoulututkinnon suorittavien ulkomaalaisten määrä. Miten tämä palvelee Suomen etua, kun liikkuvuuden lisääntyessä yhä harvempi tutkinnon suorittaneista jää maahan? Jo nyt Suomi kärsii aivovuodosta ja korkeakoulurahojen suuntaaminen ulkomaalaisille vain pahentaa tilannetta.

Korkeakoulujen kansainvälistymisstrategia
  
  30. tammikuuta 2009 13:25:21

Nimi : Sami
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Mikäs Sveniä, Peteria, Pelleä, monaa, annaa ja caritaa vaivaa oppimisessa? ;)"

Astrid Thorsia mukaillen, todennäköinen syy ruotsalaisten oppimisvaikeuksiin on mieltä jäytävä ja moraalia rappioittava rasismi.
  
  30. tammikuuta 2009 13:25:35

Nimi : Mo
  
Viesti : Kuskiton auto ajeli itäväylällä

http://www.kaleva.fi/plus/juttu778240_page0.htm

Pankkiin tai muuhun siistiä vaatetusta vaativaan työhön viitannut "siistehin suoriin housuihin pukeutuneista" tosin saksittu myöhemmin pois. pravdassa ei alun alkujaankaan
  
  30. tammikuuta 2009 13:35:43

Nimi : Hieman hauskaa väliin
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Ettei kukaan ahdistunut kuvittele muuta:

http://i21.photobucket.com/albums/b279/prostheticsummer/1233085230195.jpg
  
  30. tammikuuta 2009 13:42:27

Nimi : Homma nousuun!
  
Viesti : Hei. Tietääkö kukaan mikä Väinö Kuisman tilanne on. Istuuko hän vielä kakkuaan vai pääsekö mukaan adressin luovutukseen ?
  
  30. tammikuuta 2009 13:53:18

Nimi : Ihan spede
Mitä teen : Aion mainita Seppo Lehdon nimen
  
Viesti : Kyl taitaa olla niin et Seppo pitäis saada Halla-ahoks Halla-ahon paikalle. Seppo Lehto vie koko jengiä ihan sata nolla.
  
  30. tammikuuta 2009 13:55:04

Nimi : Pena1
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Korkeakoulujen kansainvälistymisstrategiasta ote:

Tavoitteena on luoda Suomeen kansainvälisesti vahva ja vetovoimainen korkeakoulu- ja tutkimusyhteisö, joka edistää yhteiskunnan kykyä toimia kansainvälisessä ympäristössä, tukee m o n i kulttuurisen yhteiskunnan tasapainoista kehitystä ja kantaa vastuuta globaalien ongelmien ratkaisemisesta.

Ja voidaan sitten vissiin unohtaa kaikki isänmaahan viittaava hurmoselämä. Noh, näinhän tuota joulukuun 6. päivää jo monin paikoin juhlitaan. Moni kaatui 38-45 ja tässä seisoo kiitos.
  
  30. tammikuuta 2009 14:00:11

Nimi : Man Boy
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Maailma muuttuu eskoseni, pateettinen hurraa-isänmaallisuus on aikansa elänyttä.
  
  30. tammikuuta 2009 14:06:17

Nimi : Fenix Seppo Lehto
Kotisivu : Tarkoitus on yhteistyö Troijan (Thorsin) hevosen estämiseksi
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : http://stoppa-pedofilia-islam.blogspot.com/

Siksi kysyn missä on miehet ja naiset yhteisen isänmaan asialla?

On vain ns. hiljaisia tukijoita, eläkeläisiä, opiskelijoita, asemansa takia huolissaan, asuntovelkansa puolesta, eläkkeensä, verojensa, jne olevia ihmisiä, joilta on hukassa kokonaisuus ... ja illalla silmien edessä joko mustan molon seuranta (jääkiekko) tai "salatut elämät" siinähän se elämä kivasti valuu ohitse?

Työväen olojen huononemisen edestä osattiin järjestää joukkomielenosoitus: Jo riittää-teemalla. On kumma jollei se onnistu illmanismin ja thorismin kohdalla?

Seppo Lehto Tampere
  
  30. tammikuuta 2009 14:11:47

Nimi : Lukekaa ne historiankirjat ennen kuin uhoatte
  
Viesti : Ketkä suomalaiset vuosina -38 ja -45 kaatuivat ja missä?
  
  30. tammikuuta 2009 14:13:23

Nimi : Noh...
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : En niin välitä pitää nationalismista kiini. Maahan voi tulla muitakin ja yhteiskunnan voluumi vain kasvaa, hieman sekoilun määrä nousee, jos jutut etenee järkevästi.

Kunhan asioiden etenemisestä saadaan vain enemmän tietoa ja siihen voi vaikuttaa paremmin, jos se on kuralla.
  
  30. tammikuuta 2009 14:18:52

Nimi : Roots
  
Viesti : "Maailma muuttuu eskoseni, pateettinen hurraa-isänmaallisuus on aikansa elänyttä."

Katsopa uutisia lähi-idästä ja tee siitä johtopäätöksiä.
  
  30. tammikuuta 2009 14:22:01

Nimi : Vallankaataja
  
Viesti : Puhut, Seppo, kalliita sanoja ja miten tosia! Suomen kansan on herättävä ja uskon sen myös tapahtuvan. Nyt me ennen kaikkea tarvitsemme näyttävän demonstraation, joten muista sinäkin tulla. Suomen Armeijan kunnianarvoisa sinihakaristilippu mukaan, myös Putin-apina ei varmaan ole pahitteeksi messissä. Mäki-Ketelä on ilmaissut huolensa, ettei adressinluovutus muka kiinnostaisi mediaa, mutta takaan ja alleviivaan, että me järjestämme sellaisen shown, että lehtineekereitä aivan virtaa paikalle. Mutta muista, Seppo, ettet tässä tilanteessa nyt anna hämätä itseäsi. Moni yrittää lyödä kiilaa rintamaan. Jos sinuun nyt vaikka joku ottaa henkilökohtaisesti yhteyttä ja pyytää sinua olemaan osallistumatta, niin älä usko! Sinähän tiedät miten suunnattoman viekkaita nämä KGB-läiset punaviherpiipertäjät ovat.

Mutta enhän minä sellaista usko. Nyt homma nousuun ja kaikki mukaan!
  
  30. tammikuuta 2009 14:23:02

Nimi : Maxwell Smart
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : "Maailma muuttuu eskoseni, pateettinen hurraa-isänmaallisuus on aikansa elänyttä."

Niin eskoseni, ikävä kyllä nyt hörhöt haluavat hurraa-kolmas maailma idealismia ja Euroopan tuhoa.
  
  30. tammikuuta 2009 14:23:40

Nimi : Sälli
  
Viesti : Ukki 19v. meni Lapissa -45 miinaan.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Lapin_sota

Lapin sota käytiin toisen maailmansodan aikana Suomen ja Saksan välillä Suomen Lapissa 15. syyskuuta 1944 – 27. huhtikuuta 1945.
  
  30. tammikuuta 2009 14:27:14

Nimi : Pena1
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : 38-45

Tarkoittaa minulle alkua ja loppua, muuallakin kuin Suomessa. Välissä oli viiva, anteeksi jos äidinkielen ope nyt sai turhaumia aunukseen. Tuhotaan sitä muitakin maita kuin Suomea erinäisin ihmismuutoin maasta toiseen kera ideologien.
  
  30. tammikuuta 2009 14:28:00

Nimi : Man Boy
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Roots, mitä pitäisi katsoa Lähi-idästä? Ottaa mallia, miten "isänmaalliset" toimii? Höh.
  
  30. tammikuuta 2009 14:29:39

Nimi : No anteeksi
  
Viesti : Unohdin lapin sodan kun se käytiin aseveljiä vastaan pakosti ja vähän teatterinomaisesti, ainakin alkuun.
  
  30. tammikuuta 2009 14:41:10

Nimi : tapio
Kotisivu : http://tuuritapio.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kaikki kunnia Sepille. Sepi ei ole siunattu (Aapeli) hullu, vaan siunattu viisas.
  
  30. tammikuuta 2009 14:52:49

Nimi : JT
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Sanna Ukkolalla on copycat-kollega Iltalehdessä:
Viimesyksyistä metsästysuutista puitiin tällä viikolla Julkisen sanan neuvostossa(...)Iltalehti sai langettavan päätöksen. Iltalehteä vastaan tehty kantelu kohdistui toimittajan tiedonhankintaan(...)
Juttu julkaistiin lehdessä otsikolla: "Poliisi tutkii: Pappi ampui poron hirvenä." Sitä ei kerrottu, että tutkintapyynnön poliisille oli tehnyt jutun kirjoittanut toimittaja.
(...)JSN:n mielestä sekä Iltalehti että toimittaja rikkoivat hyvää journalistista tapaa.
Toimittajalle langettavan päätöksen toi se, ettei hän kertonut lukijoille omasta osuudestaan jutussa.
www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Iltalehti+sai+huomautuksen+metsästysuutisesta/1135243162880
  
  30. tammikuuta 2009 14:53:38

Nimi : Ad Hominem
  
Viesti : Eihän islam voi olla pedofiliauskonto koska pedofilia on sairaus joka on todella harvalla ihmisellä.

Täten Halla-aho on syyllinen rikokseen. Tuomitaan teloitettavaksi. Leskelle joku ropo sit ruokkoihin.
  
  30. tammikuuta 2009 14:59:28

Nimi : Roots
  
Viesti : Manboy, en vain usko lähi-idän kansallisvaltioiden välittömään lakkauttamiseen ja rauhankyyhkyjen lennättelyyn oliivipuiden varjossa. Kansallismielisyys on hyvin voimakasta muualla maailmassa paitsi Euroopan ituhippien, halpaa työvoimaa janoavien kapitalistien ja heidän agendaansa ajavien päättäjiemme kosteissa päiväunissa.
  
  30. tammikuuta 2009 15:03:36


guestbook © freebok.net