Pääsivu Viestit 112576-112600

Nimi : Uncle Antti
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : 20.1. Hesarin keskustteluista ripattu ex-vihreän osakommentti:
"Nämä nykyvihreät ovat niin kuin meloni, pieni kerros vihreää päällä, mutta sisällä pelkkää punaista. Ja ympäristön kannalta vihreiden äänestäminen on se vihoviimeinen teko. Jos todella välität ympäristöstä, äänestät mitä tahansa muuta puoluetta kuin vihreitä."

Melonipuolue? Melonit?
  
  30. tammikuuta 2009 4:58:27

Nimi : helsinki, Äijä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Hesari NYT -liite:" Jussi Halla-Aho on rohkea "

Ovatkohan menettäneet niin paljon tilaajia että on ruvettava nuolemaan bärssejä ?

Tosin samassa lehdessä taas mamupropagandaa, miten somaleille pitäisi antaa lisää rahaa, samaan aikaan kun esim. Espoo, tuo somalien Eldorado, joutuu 200milj.euron säästökuurille.
Suomen kansa on herännyt jo, ja seuraavissa vaaleissa tulee tapahtumaan muutoksia.

Ääneni menee Halla-Aholle.
  
  30. tammikuuta 2009 8:07:26

Nimi : Kolunsarka
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Uudessa HS:N nyt liitteessä on melko asiallinen Maria Lohelan haastattelu.

http://www.hs.fi/artikkeli/Soinin+parempi+puoli/1135243124406

Päivän "päähesarissa" Aarno Laitisen parempi puolisko Seija Sartti kirjoittaa terävästi. Ei niin, että Haloskasta tipan tippaa pitäisin - päinvastoin, mutta Vanhanenkin etoo suunnattomasti.

"VÄLIHUOMIO
Valta pois äänestäjiltä
Julkaistu: 30.1.2009 lehdessä osastolla Politiikka
seija sartti seija.sartti@hs.fi kirjoittaja on helsingin sanomien kuukausiliitteen toimittaja.

Poliitikkojen mielestä valta kuuluu heille eikä presidentille. Käytännössä valtaa käyttäisi pääministeri, joka on eduskuntavaalit voittaneen puolueen puheenjohtaja, jonka käytännössä valitsee puolueen eliitti.

Katsotaan, miten kaikki käy puolueessa, jolla on sentään eniten jäseniä ja suurin puoluekokous. Se valitsee puheenjohtajan 1471 äänellä. Hänet tunteva sisäpiiri toivoo, että puolueesta tulee eduskuntavaaleissa hyvä kakkonen, koska on paha pelko, etteivät johtajan kyvyt riitä pääministeriksi. Pahin pelko käy pian toteen: pääministeriin eivät luota omat eivätkä vieraat.

Katastrofitunnelmissa puolue vaihtaa pääministeriksi poliitikon, joka tuli puolueen johtajavaalissa neljänneksi 120 äänellä. Samaan aikaan presidenttinä on poliitikko, joka sai suorassa kansanvaalissa 1,6 miljoonaa ääntä. Eli pääministeriksi voi nousta kuka tahansa kuinka pienellä puoluekannatuksella tahansa, mutta presidentin on aina saatava yli puolet koko maassa annetuista äänistä.

Sattumapääministerin puolue voitti seuraavatkin vaalit, joten hän johtaa jo toista hallitustaan ja mielii jatkoa vuoteen 2015. Sattumalta hän ei presidentiksi pääse.

Sitä paitsi puolueet tahtovat vallan pois presidentiltä, koska presidentiksi voi tulla joku muukin kuin puolueen suosikki. Arvaamaton kansa syrjäytti puoluekoneiston silloinkin, kun se äänesti Martti Ahtisaarta.

Jos presidentiltä viedään valta, kukaan fiksu ja lahjakas poliitikko ei halua presidentiksi. Kuka haluaisi virkaan, jossa ei ole muuta virkaa kuin kunnioittaa tilaisuuksia läsnäolollaan?

Vallanahne kansa haluaa oman suosikkinsa käyttämään valtaa. Jopa poliitikon, vaikka poliitikkojen kansansuosiota ei ainakaan politiikalla voi selittää. Sauli Niinistönkin gallupsuosio hypähti, kun hän meni naimisiin. Kannattajien täytyi tajuta, että avioliitossa ulkopoliittinen osaaminen olennaisesti paranee."

  
  30. tammikuuta 2009 8:17:04

Nimi : Mäki-Ketelä ja adressin luovutus
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : http://www.adressit.com/keskustelu/7133/start/450
  
  30. tammikuuta 2009 8:21:27

Nimi : jellona
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Googlettamalla vaikka scripta, avautuu reitti tänne. Lukemalla siitä tulee heti selväksi millainen blogi on kyseessä, "Sarja yksittäistapauksia joita ei saa yleistää..."

Kappas... huomautus lukijalle, älä yleistä, kriittinen mielipide islamista ja maahanmuutosta Helsingissä. Asiallinen ja selväksitekevä kommentti, näille sivuille et voi eksyä eikä sinua johdeta harhaan.

Nettisurffailussa törmäilee joskus harhaanjohtaviin linkkeihin, ruutuun saattaa yllättäin ilmestyä valkaistu anaali munavoilla.

Netin tarjontaa on aina puolustettu sillä että käyttäjällä on valta klikata hiirtä. Netin sensuuri ja sananvapauden rajoittaminen Halla-ahon Scriptan vuoksi on säälittävää.
Puututaan yksittäistapaukseen, yhteen apilaan apilapellossa, sekö pelastaa maailman "vihalta"? Onko todellisuudentaju jeesuksilta kadonnut täysin?

Jos Halla-aho on syyllinen niin haluan nähdä perustelut miksi ko. asiayhteyksistä irroitetut tekstinpätkät ovat "syntiä"? Haluan myös perustelut sille että miltäosin ne eivät pidä paikkansa, koska siitähän täytyy olla kysymys. Jos ne ovat totta niin miksei niitä saa mainita? Kuinka ne täytyy uudelleenmuotoilla jotta ne läpäisisivät sensuurin? Täytyykö jatkossa hyväksyttää kaikki tekstit jollain komitealla ennen julkaisua?

Vai luuleeko sairasmies että lätkäistään syyte ja kielto, sivustot pannaan pannaan, ja se siitä. Eiköhän tämä ruodita aika syvältä jos juttu etenee. Tämä juttuhan koskee myös kirjailijoita ja sanomalehtiä. (Vaikkakin sossu erkkohan vaan on mielissään, heillähän on ilmeisesti pitkät perinteet vääristelystä)

Vai onko kyse enemmän vastapuolen lukijan hermojen menettämisestä kuin vihan liete sonnasta?

Onko vihersossun vaikea tehdä eroa vihastumisen ja hermojen menetyksen välillä? Tosiasia on tosiasiaa ja joskus se vaan ottaa aivoon että asiat menee silleen...
  
  30. tammikuuta 2009 8:40:35

Nimi : ml
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Älä kerro minulle, mitä minun pitää ajatella!

Älä kerro minulle, mitä minun kuuluu tuntea!

Se, joka esittää parhaimman suunnitelman yksityiskohtien selvittämiseksi, että voin itse päättää, saa ääneni.

Niin yksinkertaista se on.
  
  30. tammikuuta 2009 8:58:48

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nyt-liitteessä pisti silmään kohta:

http://www.hs.fi/artikkeli/Soinin+parempi+puoli/1135243124406
Hän ei halua sanoa mitään Jussi Halla-ahosta, jota monet pitävät rasistina.

Edellämainittu on HS:n toimittajalta Leena Virtaselta lukijan johdattelua.

Jos Virtanen pitää termiä "rasisti", loukkaavana, niin hänen tekstinsä loukkaa Halla-ahoa, jolla voi olla kokonaan toisenlainen käsitys omasta rasistisuudestaan. Kyseessä tässä tapauksessa lienee solvaus, herjaus tms.

Virtasen olisi tullut mainita, kuka pitää Halla-ahoa rasistina ja antaa lähteet.

HS-journalismiin näyttää kuuluvan lukijan manipulointi. Ehkäpä näemme tulevaisuudessa enemmänkin juttuja, joissa mainitana joku julkisuden henkilö ja sivulauseessa, jokin asiaton huomautus tyyliin "jota monet pitävät koprofiilinä tms".

  
  30. tammikuuta 2009 9:27:00

Nimi : P
Kotisivu : http://en.wikipedia.org/wiki/Liquefied_petroleum_gas
  
Viesti : "
Tällä kertaa aseita on käytetty kemikaalitankkeria vastaan.
Sopivassa lastissa tuolaista alusta kun vaurioitetaan niin kaikki siellä olevat kuolevat kuin kärpäset, siinä sivussa tuhoutuu iso osa valtamerta lähes ikuisiksi ajoiksi."

Hmm. Tuossa uutissa kohteena oli kyllä ihan LPG-kaasutankkeri. Sellainen kun lähtee seurauksena on kunnon paukku jossa nerokkaat merirosvot suurella todennäköisyydellä olisivat itsekin lähteneet mukana... Nerokasta ammuskella kaasutankkerin kannella...
  
  30. tammikuuta 2009 9:32:44

Nimi : LW
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : acc,

"Jos Virtanen pitää termiä "rasisti", loukkaavana, niin hänen tekstinsä loukkaa Halla-ahoa, jolla voi olla kokonaan toisenlainen käsitys omasta rasistisuudestaan. Kyseessä tässä tapauksessa lienee solvaus, herjaus tms.

Virtasen olisi tullut mainita, kuka pitää Halla-ahoa rasistina ja antaa lähteet."

Paikkansahan se pitää, että monista Halla-aho on rasisti. Väärässähän he ovat, mutta minkäs teet? Olisihan toimittaja voinut tuon jättää sanomattakin, mutta eivät nuo sanankäänteet mitenkään yli ammu. Ja toisaalta jotenkinhan juttuun on hyvä sisällyttää lyhyesti, miksi Halla-aho on niin ristiriitaisia reaktioita synnyttänyt hahmo. "Rasistista nettikirjoituksistaan tunnettu Halla-aho" olisi ollut sitten toinen juttu.

Minusta on ihan positiivinen merkki, että HS on korjannut linjaansa asiallisempaan suuntaan jo tässä vaiheessa, kohtuullisen kunnallisvaalimenestyksen jälkeen. Ruotsinkin malli olisi ollut mahdollinen.

En silti tietenkään vielä huokaise helpotuksesta, enkä etenkään lakkaa lukemasta uutisia kriittisellä silmällä.
  
  30. tammikuuta 2009 9:54:09

Nimi : Tosi
  
Viesti : Täälläkin aktiivisesti kirjoittavista jokainen osasi varmasti ennakoida Pariisissa jälleen tulevan mellakoita. Kuinkakohan moni noistakin mellakoijista on tehnyt ihan oikeesti töitä elämässään?

Toi Vihreiden melonivertaus oli kyllä osuva. Vihreitä ei voi nykyisellään sanoa kovin ekologiseksi puolueeksi, ainakaan sen mielikuvan mukaan, mikä mulla niiden politiikasta on.

Mulle ekologisuus on aina ollut tärkee asia, kuten varmaan monelle. Eriasia tietenkin miten sitä toteuttaa.
  
  30. tammikuuta 2009 9:55:28

Nimi : Kolunsarka
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Arajärven pariskunta panee kaikkensa peliin maahanmuuttajien puolesta:

"”Lahden seurakuntayhtymä järjestää yhteistyössä Lahden Ammattikorkeakoulun kanssa yhteisvastuuillan Ristinkirkossa maanantaina 2.2. kello 18. Yhteisvastuukampanjan Työ- ja osallisuus- teeman mukaisesti
illassa keskitytään maahanmuuttajien kohtaamiin työllistymisongelmiin. Sisäasianministeriö asetti viime
vuoden keväällä maahanmuuttajien työllistymisen esteitä koskevan selvityshankkeen. Selvitysmieheksi
kutsuttiin tohtori Pentti Arajärvi. Selvitysmiehen tueksi asetettiin tukiryhmä, jossa jäseninä ovat mm. Espoon hiippakunnan piispa Mikko Heikka, ministeri Elisabeth Rehn, EK:n toimitusjohtaja Leif Fagernäs ja
SAK:n puheenjohtaja Lauri Ihalainen. Yhteisvastuuillassa lahtelaista yritys- ja liike-elämää edustaa
toimitusjohtaja Juhani Saario, joka käyttää kommenttipuheenvuoron yrityksen kokemuksista
työllistää eri taustoista tulevia ihmisiä ja odotuksista yhteiskunnalliseen päätöksentekoon. Lahden Ammattikorkeakoulun opiskelijat esiintyvät tilaisuudessa ja keräävät kolehdin yhteisvastuukeräykselle,
jonka avauksen tasavallan presidentti Tarja Halonen suorittaa edellisenä sunnuntaina. Pastori Raimo Ylä-Soininmäki juontaa yhdessä opiskelijoiden kanssa tilaisuuden. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille ja erityisesti Yhteisvastuuiltaan kutsutaan maahanmuuttajia, TE-toimiston työntekijöitä, maahanmuuttajien kanssa työskenteleviä, yritys- ja liike-elämän edustajia, kaupungin ja seurakuntien työntekijöitä sekä luottamushenkilöitä.

YHTEIS VASTUILTA
”Työ ja osallisuus”
Ristinkirkossa 2.2.2009 klo 18
- ”Selvitys maahanmuuttajien
työllistämisen esteistä ja tuloloukuista”,
yleisöluento, tohtori
Pentti Arajärvi
- kommenttipuheenvuoro toimitusjohtaja
Juhani Saario
- musiikin laitoksen opiskelijat
esiintyvät
- yleiskeskustelu
- kolehti Yhteisvastuukeräykselle”

Olispa upeata, jos joku yhtä "merkittävä" taho alkaisi pitää suomalaistenkin puolta.

Taitaa olla turha toivo!

Vanhanen on valmis barrikadeille maahanmuuttajien puolesta.

Thors vaatii lisää rahaa maahanmuuttajien kotouttamisen pohjattomaan kaivoon, vaikka lama on jo täällä ja suomalaislta menee työpaikat alta.

Satakomitean ehdotukset suomalaisten köyhien elämän helpottamiseksi kaiketi pannaan jäihin, kun on lama.

Minerva Krohnin mielestä ei mamuilun ja siihen menevien verovarojen tule vähetä "pienen taantuman" vuoksi.

Rajavartiosto/Holmlund/Thors rikkovat lakia, kun eivät noudata laittoman maahanmuuton stoppaamista jo valtakunnan rajoilla, kun siihen oikeus olisi.

Pankeille ja yrityksille syydetään "elvytystä" lainarahoilla.

Maita, jotka ovat ryssineet taloutensa ihan omin toimin autetaan velkarahalla jne.

Missä on suomalaisten auttaminen ja tukeminen?

Missä on se suoarselkäinen ja peloton ihminen, joka sen tekee?
  
  30. tammikuuta 2009 10:07:32

Nimi : Fenix Tunnettu tuhkamuna vastaa punikille
Kotisivu : Kannatusvideoista on ollut puhe ja Midaksesta
Mitä teen : Aion mainita Seppo Lehdon nimen
  
Viesti : Midaksen kosketus "kullaksi" lienee ollut kirous kuin siunaus. Paskaksi muuttaminen oli tuolloin kuten tänäänkin siunaus kun katsoo millä vauhdilla on tehty ekologisesti kestämättömiä ratkaisuja kun peltomaita on "jalostettu" kaavoituksessa muulle käytölle. Seuraukset alkavat jo näkyä rajusti. Mm. Kiina oli vielä jokin aika sitten nettoviejä, nyt joutuu tuomaan mm. Argentiinasta soijansa ymv.

Nimimerkki "Rouge" on todennäköisesti käsialastaan päätellen tämä tunnettu Olavi Mäenpään nimeämä tulpatonta mopoa polkeva espoolainen "Kalmankenkkuna" tunnettu, joka ei pääse viiruistaan eroon kuten ei tiikerikään tai Halosen Tarja KGB-juuristaan.

Viite eli selkäänampujan nimppari Rouge = punikki (suomennettuna)

Rouge
Mitä teen : Kommentoin

Viesti : M.E.: "Tee Jussille kannatusvideo!"
Täten ehdotankin Nuivaan Sanakirjaan lisäystä:
"Sepeteuksen kosketus"
1) Teko joka muuttaa kohteensa paskaksi.
2) Käänteinen Midaan kosketus.
Vrt. "Midaan kosketus" joka muuttaa kohteensa kullaksi.
  
  30. tammikuuta 2009 10:12:29

Nimi : Jack
Kotisivu : 70-luvun vastarintaa
  
Viesti : Jos sivujen isäntä Jussi Halla-aho ei olisi kirjoittanut juttujaan niin pisteliäästi kuin hän kirjoitti vaan tavalliseen tylsään blogityyliin, vainolaisilla ei olisi ollut mitään mihin tarttua. Syytteitä ei tarvitsisi pelätä.

Asian kääntöpuoli on se, että tällöin myös suuri osa siitä julkisuudesta, jonka Halla-aho nyt on saanut, olisi jäänyt tulematta. Kaupunginvaltuustopaikkakaan ei ehkä olisi irronnut, koska tylsää blogia eivät monet olisi viitsineet lukea, eikä sitä ainakaan olisi "mainostettu" muualla.

Halla-aho sai räväkkäällä tyylillään lukijiota, jotka levittitävät sanaa ja houkuttelivat paikalle yhä enemmän lukijoita, kunnes vaalien jälkeen alkanut mediakohu ja syyttely nostivat lukijamäärän pilviin, minkä jälkeen Halla-aho viimeistään oli valtakunnallinen julkkis.

Jos tällaisen julkisuuden ja valtuustopaikan olisi joutunut ostamaan, siihen olisi tarvittu miljonäärin tulot. Siihen olisi tarvittu mainoksia ja lobbausta ja PR-konsultteja.

Jos tästä suunnattomasta julkisuudesta (joka voi johtaa vielä vaikka mihin) joutuu maksamaan muutaman satasen sakon, asiaa kannattaa miettiä tässä valossa. Julkisuus on tullut halvalla.


Jos edellä mainittu vaihtoehto toteutuu ja oikeus tuomitsee Halla-ahon kiihottamisesta kansanryhmää vastaan, vainoajat tietysti yrittävät ottaa tapauksesta kaiken ilon irti ilkkumalla, että "katsokaa nyt, somalien syyttelijä olikin itse rikollinen". Synkkiä hetkiä saattaa siis olla näköpiirissä, mutta niistä ei pidä masentua. On aivan toinen asia jatkaa politiikassa sen jälkeen kun on saanut tuomion suomalaisen elämäntavan ja eurooppalaisen kulttuurin puolustamisesta kuin jos olisi saanut tuomion omaa etua tavoittelevasta “koplausrikoksesta”. Suuri yleisö ei pidä Halla-ahoa moraalisesti syyllisenä, vaikka oikeus hänelle sakkolapun ojentaisikin.

Lopullinen syyllisyys ja lopullinen sankaruus punnitaan historian suuressa oikeussalissa, eivätkä siellä ole voimassa nykyiset kiihottamispykälät tai syyttäjänvirat.
  
  30. tammikuuta 2009 10:13:31

Nimi : jellona
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Suomalainen hyvvinvointiyhteiskunta on murenenmassa...

Armeijan lopettaa kesken jopa 20% miehistä. Syynä mielenterveysongelmat ja huono fysiikka.

Terveydenhoito on alimitoitettua. Kouluterkkareita tarvitaan 33% lisää jotta se toimisi hyvin, samoin tarvitaan koko sairaanhoitoalalle lisää henkilöstöä. Suurin yksittäinen ongelma lienee mielenterveysongelmat.

Suomessa on yli 700.000 köyhäksi luokiteltua.

Opetuksen taso on heikentynyt selvästi.

Työntekijöiden osaaminen, ahkeruus ja motivaatio on laskenut selvästi. Toki ilmapiirin kiristyminen ja osaamisvaatimukset alkavat olla ylimittoitettuja. Samoin yritetään liian pienellä henkilömäärällä saada maksimi tuotto.

Vanhempien jaksaminen on vaakalaudalla, päihteet ja väkivalta on todellisuutta monille.

Lomautukset ja työttömyys on todellisuutta.

Vanhusten hoito ja palvelut ovat minimaaliset.

Suomen hyvivointipalveluja on tarjolla täysimääräisenä ainoastaan maahanmuuttajille. Heille on tarjolla henkilökohtaisesti räätälöityä palvelua, terveydenhuolto, koulutus, työ, mielenterveyspalvelut, asuminen, sosiaaliturva...
Järjestetään seminaareja sekä tapahtumia maahanmuuttajien olosuhteiden parantamiseksi entisestään.

Hyvätuloiset tarjat, pentit, matit, paavot, astridit, minervat ja muut, elävät hattaramaailmassa jossa kaikki Suomalaiset ovat saavuttaneet saman olotilan. Heidän mielestään valtakunnassa kaikki on hyvin.
Heidän pilvilinnassaan vain maahanmuuttajat ovat heikossa jamassa...
  
  30. tammikuuta 2009 10:33:07

Nimi : RR
  
Viesti : Astrid-täti käsi pitkällä

Hallitus pitää tänään klo.12 tiedotustilaisuuden lisäbudjetista.

Media keskittyy raportoimaan suurimmista (lue: kalleimmista) hankkeista, mutta eivät taatusti mainitse sanallakaan, paljonko Astrid-tädin & Kump. utopiaprojekti saa lisärahaa.

Alkuperäinen summa budjetissa oli 92,9 milj./e ja Mäki-ketelä on maininnut luvun 118 milj. egee.

Veikkauksia, kuinka paljon Thors saa lisärahaa. Riittääkö 50 miljoonaa?
  
  30. tammikuuta 2009 10:34:46

Nimi : hmm
  
Viesti : Missähän olisi lyhyesti ja ytimekkäästi listattuna maahanmuutosta aiheutuvia suoria ja välillisiä kuluja suurimmista alkaen (lähdeviitteineen) ?

Entä olisiko teillä tiedossa hyvää ohjeistusta, mitä kriittisiä kysymyksiä kannattaisi kysyä "maahanmuuttomyönteisissä" yleisötilaisuuksissa?

Entä mitä kannattaisi vastata: "Mutta entä inhimillisyys?" tai "Missä on sinun moraalisi?" tyyppisiin huolestuneisiin lausahduksiin? Selkeimmät rasismikortit jne. itse ainakin vain ohittaisin jatkaen puhutuista asioista.
  
  30. tammikuuta 2009 10:59:45

Nimi : P
  
Viesti : Pravdassa vahingossa läpipäässyttä..

Tutkimus: Ivan ajautuu rikollisille teille helpommin kuin Michael

29.1.2009 21:00
A A

Helsingin Sanomat

Jani Kaaro

Nimellä on väliä, väittää tuore tutkimus. Jos lapsella on harvinainen tai eriskummallinen nimi, hänellä on suurempi riski ajautua huonoille teille kuin lapsella, jolla on suosittu nimi.

Shippensburgin yliopiston tutkimuksessa kohteena oli keskikokoinen yhdysvaltalainen kaupunki. Tutkijat kirjasivat ylös kaikki vuosina 1987–1991 syntyneiden poikalasten etunimet ja rakensivat niistä nimen suosioon perustuvan indeksin. Koska Michael oli suosituin nimi, se sai indeksissä pisteluvun sata, ja epäsuositut, kuten Ivan tai Ernest, saivat pisteluvun yksi.

Tämän jälkeen tutkijat vertasivat nimiä ja niiden "suosiopisteitä" alueen nuorisorikollisjärjestelmässä esiintyviin etunimiin. Tulokset osoittivat yhteyden etunimen suosion ja nuorisorikollisuuden välillä. Mitä epäsuositumpi nimi, sitä todennäköisemmin se ilmaantui osavaltion nuorisorikollisjärjestelmään 15–18 vuotta myöhemmin.

Tutkijoiden mukaan tulokset heijastelevat suurimmaksi osaksi erilaisten etnisten ryhmien edustusta nuorisorikollisuudessa. Epäsuosituista nimistä Ivan on venäläisvähemmistön nimi, Malcolm mustien ja Kareem arabien nimi. Koska tulokset kuitenkin osoittivat, että musta Michael päätyy nuorisorikolliseksi vähemmän todennäköisesti kuin musta Malcolm, pelkällä nimellä saattaa olla merkitystä. Epäsuositulla nimellä siunattu voi joutua kiusauksen kohteeksi ja syrjäytyä muita helpommin.

Tutkimus julkaistiin Social Science Quarterly -sarjassa.


Hmm. Nyt siis etunimi aiheuttaa syrjäytymisen? Oliskos sitten Arajärven ohjelmaan lisättävä, vaikkapa rahabonus mamuille pojan nimeämiseksi Mikaksi, Teemuksi tai Jussiksi - syrjäännyttävän Muhamedin sijaan? ;))

Voitaisiin pistää pistyyn seuraamistutkimus ja arvioida Mika, Teemu ja Jussi Husseinien menestystä yhteiskunnassa verrattuna Muhamedeihin? :))
  
  30. tammikuuta 2009 11:32:41

Nimi : HS a.k.a. Helsingin Sisäpiirivihreät
  
Viesti : Taas yksi mielipidekirjoitus, jonka HS jätti julkaisematta kokonaan:

"[quote]
Voisitko kerota mitä OIKEASTI olet nähnyt kaduilla ja asemilla liikkuessasi. Kerro pari esimerkkiä mitä olet nähnyt näiden tiettyjen maahanmuuttajien tehneen? Mitä kamalaa olet nähnyt ja kokenut. Ole hyvä ja täsmennä ja kerro muutama kokemuksesi?[/quote]

No, minä voin kertoa. Ainoa työpaikallani tapaamani maahanmuuttaja, mies, yritti lähennellä minua, kun satuin olemaan yksin iltavuorossa. Kiellot eivät millään meinanneet mennä perille!

Samanlaista häirintää olen saanut osakseni esim. bussipysäkeillä tai kadulla kävellessäni, aina maahanmuuttajamiesten taholta.

Suomalaisetkin miehet lähentelevät, mutta vain baareissa, enkä koskaan käy niissä yksin sen takia.

Kuka opettaisi näille mamu-miehille, että Suomessa yksinäinen nainen, kadulla tai muualla, ei ole vapaata riistaa, eikä halukas "huora"?!"

Loppu oli HS:lle liikaa: sehän vihjaa, että muslimimiehet pitäisivät suomalaisia naisia huorinaan...
  
  30. tammikuuta 2009 12:04:37

Nimi : Fenix Seppo Lehto
Kotisivu : Oheisella videolla selviää mikä Muhammed on
Mitä teen : Aion mainita Seppo Lehdon nimen
  
Viesti : Mielestäni jos ja kun ilmeistä on että tukea on islamin pedofilian tunnustavilta tahoilta niin suotavaa olisi erilaisten tukiryhmien luominen Facebookin ymv:iin niin Jussi Halla-ahon kuin omassakin tapauksessani ja kansainvälisen julkisuuden saaminen mika illmanin pedofiliaprofeetta Muhammedin suojelulle
  
  30. tammikuuta 2009 12:05:58

Nimi : vellihousu
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Minä ihmettelen, että puolueet näkevät perussuomalaisissa jonkin ihmeellisen pelottavan mörön. Mielestäni perussuomalaiset eivät esitä mitään arveluttavaa tai jollekkin kansalaiselle uhkaa aiheuttavaa muutosta, jollei uhkana pidetä sitä, että joku mamu kuuluisi perussuomalaisten mielestä töihin, eikä hotellimajoitukseen.

SENSIJAAN VIHREÄT edustavat kaikkea sellaista mikä uhkaa monilla tapaa tavallisia suomalaisia. Lista on loputon. Jos vihreiden arvo olisi ainoastaan ympristötietouden lisääminen, se olisi hyvin kannatettavaa, mutta kun ei ole.

Harmittavaa on, että vihreät soluttautuvat nuoriin ja pystyvät sitakautta aivopesemään sinällään positiivisilla arvoilla nuoria mukaansa toimintaan, joka ei oikeasti kestä päivänvaloa, eikä missään tapauksessa edusta demokratiaa.

Mielestäni perussuomalaiset, vaikka vaativatkin maahanmuuton radikaalia rajoittamista, tekevät sitä silti asiapohjalta, faktoihin perustuvalla tiedottamisella.

Ongelmahan ei ole perussuomalaisille ajatuksille se, että he olisivat ajatuksineen vähemmistö, eivätkä näinollen voisi vaatimuksiaan esittää, vaan ongelma on se, että ihmiset ovat vieläkin valtaosin totaalisen tietämättömiä näistä faktoista, joita media ja kilpailevat puolueet yrittävät sinnikkäästi piilotella.

Kyllä mielestäni on äärettömästi suurempi ongelma vihreillä yrittää kieltää esim. lihansyönti totaalisesti, koska broilereita ei voida kasvattaa sillä inhimillisyydellä, kuin mamuja kohdellaan.

Eiköhän valtaosa suomalaisista tiedä suurinpiirtein, kuinka eläimiä tuotantotaloudessa käsitellään, joten tietämättömyydestä ei voida puhua, kun vihreät yrittävät argumentoida näitä kaikkialle ulottuvia kieltojaan.

Toisaalta taas nämä nuoret, joihin soluttautumisesta jo mainitsin, ovat erittäin herkkiä tekemään vääriä johtopäätöksiä vihreiden esim. Eläintenpidosta tekemien kohuvideoiden perusteella.

Tämähän on aivan verrattavissa siihen, jos Jussi saisi nettiin videon siitä, kun somaliporukka joukkoraiskaa suomalaisen teinitytön...

Tälläisen videon voisi myös "lavastaa", niinhän vihreätkin tekevät.

Samoiten, voisi perustella vihreille, että mitä siitä, jos joku yksittäinen eläin kokee hieman keskinmääräistä kaameamman kuoleman, näinhän meillekkin vihreät perustelevat mamujen yksittäisiä kauhutekoja.

Sikäli en hyväksy minkäänlaista eläimiin kohdistuvaa väkivaltaa ja soisin mielelläni, että kanatkin taapertaisivat vapaasti mummojen takapihoilla, mutta realismia kehiin... Maahanmuuttoon voi ottaa mukaan järjenkäytön, mutta lihansyöntiä ei voi lopettaa...

Ja loppujenlopuksi minun mielestäni turhinta "eläinrääkkäystä" on lemmikkieläimet... Niitähän vihreillä piisaa.
  
  30. tammikuuta 2009 12:21:25

Nimi : Kolunsarka
Mitä teen : Äänestäisin Halla-ahoa, mutta...
  
Viesti : en voi, kun en ole helsinkiläinen.
Äänestän heti kun olisi mahdollista, esimerkiksi EU-vaaleissa.

Kappas vaan, ei Suomi kaikessa ole EU:n mallioppilas!

http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2009/01/pitkittyneet_oikeudenkaynnit_ryvettavat_suomen_mainetta_513598.html

Pitkittyneet oikeudenkäynnit ryvettävät Suomen mainetta
julkaistu tänään klo 06:03, päivitetty tänään klo 09:14

Pitkittyneistä oikeudenkäynneistä on tullut häpeätahra jopa Suomen kansainväliselle maineelle. Suomi on saanut Euroopan ihmisoikeustuomioistuimelta jo kymmeniä langettavia korvaustuomioita. Räikeimmässä tapauksessa yhden oikeusjutun käsittely oli kestänyt 16 vuotta.

Suomalainen rikosoikeudenkäynti on perinteisesti ollut perusteellinen. Samalla se on kuitenkin ollut myös raskas ja pitkäkestoinen.

Oikeuslaitosketju poliisista korkeimpaan oikeuteen saattaa jauhaa yhtä juttua helposti yli 10 vuotta. Kansainvälisesti tarkastellen Suomen pitkät käsittelyajat ovat sietämättömiä.

Ketjun jokainen lenkki tökkii
Oikeuskansleri Jaakko Jonkka on nykymenosta huolissaan. Laillisuusvalvojat - eli eduskunnan oikeusasiamies ja valtioneuvoston oikeuskansleri - saavat yhä enemmän kanteluja oikeusjuttujen pitkistä käsittelyajoista.

- Rikosjutun käsittelyketju esitutkinnasta syyteharkinnan kautta viimeiseen lainvoimaiseen tuomioon vie joskus turhan paljon aikaa.

Missä tökkii eniten?

- Kokemukseni mukaan ketjun jokaisessa osassa on tökkinyt.

Tuleeko mieleenne jokin tuore räikeä tapaus?

- Muutama päivä sitten panin erään käräjätuomarin syytteeseen siitä, että muutamia hänen juttujaan oli jäänyt unohduksiin kohtuuttoman pitkäksi ajaksi. Yksi tapaus oli odottanut käsittelyvuoroaan liki viisi vuotta.

Euroopan ihmisoikeustuomioistuimelta satikutia
Helsinkiläiseltä asianajajalta Markku Fredmanilta eivät esimerkit lopu.

- Tässä on juttu, joka on ollut poliisin käsissä 4 vuotta ja nyt syyttäjällä 5 vuotta. Eikä syytteitä ole vieläkään nostettu, Fredman huokaa ja näyttää puolimetristä paperipinoa.

Fredmanin mukaan Suomen pitkittyneet oikeudenkäynnit ovat ainakin pohjoiseurooppalaisessa vertailussa meille suuri häpeätahra.

- Muut Pohjoismaat ovat onnistuneet hoitamaan asiansa paljon paremmin. Esimerkiksi Norja ei tietääkseni ole saanut Euroopan ihmisoikeustuomioistuimelta yhtä ainutta tuomiota oikeudenkäynnin venymisestä.

Asianajaja Fredman on ajanut Euroopan ihmisoikeustuomioistuimessa (EIT) lukuisia juttuja, joissa on vaadittu Suomen valtiota vastuuseen tolkuttoman pitkistä oikeudenkäynneistä.

EIT on antanut Suomelle satikutia viime vuosina jo kymmeniä kertoja.

Kärsimyskorvaukset melko vaatimattomia
Oikeusministeriön oikeushallinto-osaston päällikkö Kari Kiesiläinen pitää nykyjamaa Suomen kannalta ikävänä.

- Jokainen tuomio, jonka saamme EIT:stä viivästymisen johdosta on kiusallinen. Se on meille vaikea pala.

Oikeuskoneiston rattaissa vuosikausia turhaan röykytetty alamainen saa kärsimyksistään pienen korvauksen.

- Karkea nyrkkisääntö on, että valtion maksama korvaus on tuhannen euron kieppeillä per viivästysvuosi.

Pelastaako uusi laki?
Eduskunta sai torstaina käsiteltäväkseen lakiesityksen, jonka mukaan kohtuuttomasti pitkittyneestä oikeudenkäynnistä kärsinyt voisi vaatia ja saada rahallista hyvitystä valtiolta.

Hyvitystä asian käsittelyn pitkittymisestä olisi vaadittava pääasiaa käsittelevältä tuomioistuimelta ennen käsittelyn päättymistä. Hyvitystä voitaisiin antaa normaalisti enintään 10 000 euroa.

Kiusallinen viipymisasia käsiteltäisiin siis jo täällä kotona, eikä Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen tarvitsisi mennä.

Asianosainen saisi myös jouduttaa asiaansa vaatimalla sen käsittelyn määräämistä kiireelliseksi.

YLE Uutiset/ Ari Mölsä"

  
  30. tammikuuta 2009 12:39:41

Nimi : P
  
Viesti : Mikäs Sveniä, Peteria, Pelleä, monaa, annaa ja caritaa vaivaa oppimisessa? ;)


Selvitys: Ruotsalaisten koulutiedot ovat heikentyneet

30.1.2009 11:53
A A

STT

Tukholma. Ruotsalaisoppilaiden tiedot ovat heikentyneet, paljastaa tuore selvitys. Laskusuuntaus on selvin matematiikassa ja luonnontieteissä.

Ruotsalaisoppilaiden matematiikan taidot ovat heikentyneet alle kansainvälisen keskiarvon. Myös muilla alueilla kehityksen suunta näyttää alaspäin.

Luetun ymmärtämisessä ruotsalaisoppilaat sijoittuvat kansainvälisessä vertailussa edelleen hyvin, mutta eivät ole enää huipputasoa.

Tiedot käyvät ilmi Ruotsin hallituksen kouluvirastolta tilaamasta selvityksestä, jossa vertailtiin ruotsalaisoppilaiden tietoja kahdenkymmenen vuoden ajalta.

Raportin mukaan kehitys ei selity pelkästään muiden maiden oppilaiden parantuneilla tuloksilla, vaan myös ruotsalaisoppilaiden tulokset ovat heikentyneet.

Kouluviraston mukaan kehitykseen pitää suhtautua vakavasti.


On se jännää, kun oppimistulokset laskevat, vaikka rikastavaa väestöä haaitaan maa täyeen. Valtaväestöllä on ihan selkeä oppimisongelma. Ilmeisesti Ruotsi tarvitsee lisää rikastavaa maahanmutoa?
  
  30. tammikuuta 2009 12:42:30

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Vihreät kilpailevat siitä kuka päästää vihreimmän möläyksen julkisuuteen, jota aivopieruksikin sanotaan. Mitään järkeä siinä ei tarvitse olla; kunhan tuntuu hyvältä. Nyt sitä on alkanut harrastamaan muidenkin puolueiden edustajat: Ympäristöministeri Paula Lehtomäki(kesk.) keksi kieltää lailla polttomoottorit. Korutont on kertomaa:
"Näkisin, että suomalaisilla moottoriteillä on bensa-asemien sijasta akkulatureita vuoden 2020 paikkeilla."

Sillä varmaan jää verkkoon ääniä iso läjä prekaeetuilta ja -eevoilta.
Tekniikan miehiä/naisia, Satu Hassia, lukuunottamatta se lausuma turhauttaa.
  
  30. tammikuuta 2009 12:50:36

Nimi : Mo
  
Viesti : Missä on Nora?

http://www.iltalehti.fi/tampere/200901309005789_te.shtml

Luultavasti "kotimaassa" valmistautumassa hääjuhliin 50-vuotiaan setänsä/serkkunsa kanssa
  
  30. tammikuuta 2009 12:56:28

Nimi : Jyri-Setteri Käcke-Roos
  
Viesti : Voiko kukan kerto minulle om det finns någon skvensktalande piirijärjestöt Perustussuomalaisilla? Mä voisin liitty mukan toiminnat jos tällane piirijärjestöt on. Olen jo jonkin ajat kertonu Halla-ahosta i min purjehdusklubben ja olen saanu mycket positivisk palauttet. Niin että jos tämän asiat saisin tiettä olisin hyvin kiitolliset det vill seja mycket gratulerad. Kiitokset, tack!
  
  30. tammikuuta 2009 12:57:31


guestbook © freebok.net