14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 112551-112575

Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Anteeksi tuo äskeinen tekstini, olen vilpittömästi sitä mieltä että Halla-Ahoa kohtaan esitetty tarkoitushakuinen poliittinen ajojahti on surkea indikaattori Suomen nykytilasta.
Vihreät poliitikot käyttävät törkeästi oikeusjärjestelmää hyödyksi omissa poliittisissa tarkoitusperissään. Mutta onneksi Suomen kansa ei ole tyhmää, kyllä he tietävät ketkä todella ovat heidän puolellaan.
Äänestyskopissa nähdään, ja Halla-Aho; saat ääneni !
  
  29. tammikuuta 2009 22:27:55

Nimi : Futuristi
  
Viesti : Muuten, mua mietityttää nää täällä esiintyvät perseenavarrutusjutut. Onko siellä joku sama henkilö kirjoittamassa niitä vai onko tuo jonkin kansanryhmän keskuudessa yleinen herja?

Luulen, että perseenavarrusjutut ovat lähtöisin yhden henkilön päästä, jonka ajatusmaailmassa ne ovat ns. peruskauraa.
  
  29. tammikuuta 2009 22:42:22

  
Viesti : Mikä on sinun ehdotuksesi, miten varmistetaan ettei rangaistavia piilomerkityksiä löydy vaikka sinun juuri kirjoittamastasi tekstistä, syyttäjän niin halutessa? Vai oletko sitä mieltä, että tarvittaessa piilomerkityksiä löydyttävä mistä tahansa, jotta "oikeus" voittaa?

Kuule kun nyt ei ole kyse minun vaan Halla-ahon kirjoituksista, niistä on käynnissä syyteharkinta, ei minun riipustuksistani. On se kumma, että kun yrittää antaa rakentavia ehdotuksia, niin heti saa paskaa niskaansa. Yritin vain sanoa, että Halla-ahon nykyinen puolustusstrategia on mielestäni väärä. Syyte, mikäli sellainen nostetaan, ei tule perustumaan yksittäisiin tekstinkohtiin, vaan tekstien yleiseen sävyyn ja niiden kautta haettuun (todelliseen tai muutoin ilmitulevaan) inentioon. Siksi ammattilainen voisi auttaa Halla-ahoa puolustusstrategian laatimisessa. Minä en ole tässä asiassa asiantuntija, mutta varmasti löytyy juristeja, jotka ovat perehtyneet tällaiseen diskurssianalyysiin. Selkiskö?
  
  29. tammikuuta 2009 22:42:23

Nimi : Roope
Kotisivu : http://mediaseuranta.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jack:
Mikä on käytäntö Euroopassa? Onko Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa jne. langetettu tuomioita kiihottamisesta kansanryhmää vastaan... tai minkä niminen lakipykälä missäkin maassa on.

Selaapa esimerkiksi [url=http://www.enar-eu.org/Page_Generale.asp?DocID=15294&la=1&langue=EN]2007 Shadow Reports on Racism in Europe[/url] (esim. Racism in Europe - ENAR Shadow Report 2007 tai maaraportit) tai [url=http://fra.europa.eu/fraWebsite/products/publications_reports/annual_report/annual_report_en.htm]European Union Agency for Fundamental Rights[/url] (esim. FRA Annual Report 2008).

Noilta sivuilta selviää kaikenlaista Euroopan rasismilaeista ja niiden soveltamisesta.

Suomea käsittelevässä ENARin vuoden 2007 rasismiraportissa (by Ali Qassim) kerrotaan muuten tällaista:

During the summer of 2007, the Finnish Broadcasting Company (YLE) broadcasted a television comedy series called, Manne-TV, which featured Roma people. The series, which were later renamed Romano-TV, after raging controversy over its stereotypical portrayal of the Roma as lazy, indolent, shifty and unreliable people had an immediate negative effect on Roma people. Children were bullied and name-called at school and, once again, racist Roma jokes became popular. Roma people and NGOs vigorously protested against the programme.

Viron raportti Pronssisoturi-mellakoista vielä hurjempaa huttua.
  
  29. tammikuuta 2009 22:44:18

Nimi : Sivullinen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Juu, turha täällä on mitään rakentavia ehdotuksia tai rakentavaa kritiikkiä esittää, nämä on suurin osa niin kiimassa Halla-ahon totuuteen, että mikä tahansa älyllisen debatin aloittelu on helmiä sioille.
  
  29. tammikuuta 2009 22:50:27

Nimi : Vallankaataja
  
Viesti : Minusta on kummallista, että Seppo Lehdon halutaan pysyvän loitolla tästä asiasta. Sepi on asian veteraani, jo 25 vuotta taistellun suomalaisuuden puolesta. Minusta on hämmästyttävää, että tällä tavoin solvataan erästä Suomen vanhimmista aktivisteista, jota tännekin kirjoittavista moni saa kiittää siitä, että yleensä jotain maahanmuuttoasioista tietävät!

Sepi, olet meidän miehiä! Lämpimästi tervetuloa tänne Helsinkiin h-hetkellä!
  
  29. tammikuuta 2009 22:50:48

Nimi : Tero
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Oi allah, rankaise niitä, jotka sinua ja sinun profeettaasi arvostelevat.

Oi Illman, olethan allahin vihan vasara, joka tuo oikeuden syyttömänä syytetylle täydellisen pyhälle ja puhtaalle miehelle ja hänen seuraajilleen, jotka vilpittömästi tahtovat maailman häntä ja hänen naimatapojaan kunnioittavan.

Sillä katso, sinä kurja ja nurja vääräuskoinen, allahin laki on luotu hallitsemaan koko maailmankaikkeutta. Allah siunatkoon Illmania, joka ansiosta näin toteutuu sharia-al-islam, myös Suomessa.
  
  29. tammikuuta 2009 22:51:24

Nimi : Roope
Kotisivu : http://mediaseuranta.blogspot.com/
  
Viesti : Linkit kuntoon.

Selaapa esimerkiksi 2007 Shadow Reports on Racism in Europe (esim. Racism in Europe - ENAR Shadow Report 2007 tai maaraportit) tai European Union Agency for Fundamental Rights (esim. FRA Annual Report 2008).

Tuolla FRA:ssa (European Union Agency for Fundamental Rights), vaikuttaa Suomen edustajana entinen vähemmistövaltuutettu Mikko Puumalainen ja ENAR-Finlandissa Ali Qassim.
  
  29. tammikuuta 2009 22:51:39

Nimi : Ohimennen
  
Viesti : "Juu, turha täällä on mitään rakentavia ehdotuksia tai rakentavaa kritiikkiä esittää, nämä on suurin osa niin kiimassa Halla-ahon totuuteen, että mikä tahansa älyllisen debatin aloittelu on helmiä sioille."

Helmiä sioille jos oma hetken visio siitä mitä muiden tulisi tehdä ei saakaan fanfaareja?

Martyyrin viitta pukee huonosti sellaisia, joiden pointit yksinkertaisesti ammutaan alas.
  
  29. tammikuuta 2009 22:59:12

Nimi : Realisti
  
Viesti : Tuli mieleen, että voimassa on vielä myös ns. jumalanpilkkapykälä.

Rikoslain 10.§ kuuluu:

Joka

1) julkisesti pilkkaa Jumalaa tai loukkaamistarkoituksessa julkisesti herjaa tai häpäisee sitä, mitä uskonnonvapauslaissa (267/1922) tarkoitettu kirkko tai uskonnollinen yhdyskunta muutoin pitää pyhänä, (--) on tuomittava uskonrauhan rikkomisesta sakkoon tai vankeuteen enintään kuudeksi kuukaudeksi.

Tuleeko Halla-ahosta 2000-luvun Salama?

Jumala se on muslimienkin jumala.
  
  29. tammikuuta 2009 23:04:06

Nimi : Ei enää mitään väliä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jalkapallomatsi on vasta alussa ja huligaanit on jo jakautunu kahteen joukkoon stadionin taakse tapellakseen.

Hitto mä inhona noita "tunnusta joukkueen väriä"-juttuja.

Jalkapallosta viis, kunhan saa tapella.
  
  29. tammikuuta 2009 23:15:40

Nimi : Sivullinen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ei täällä kukaan mitään fanfaareja halua, vaan asiallista keskustelua. Eikä minusta kukaan nuivisti ole esittänyt niin vakuuttavia perusteluja, että jonkun eri mieltä olevan olisi syytä vaihtaa mielipidettään. Salaliittoteoriat ei nääs vakuuta ketään.

Ja jos marttyyreja halutaan, niin kandee lukaista Halliksen uusin...
  
  29. tammikuuta 2009 23:16:35

Nimi : PK
Kotisivu : RKP veitsi kurkulla
  
Viesti : Uhkaako US suomenruotsalaisten henkeä?
  
  29. tammikuuta 2009 23:45:21

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Tavalliset perheen isät", kuten YLEn toimittaja heitä kutsui, työnsä äärellä ja arkisessa aherruksessa...

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkomaat/uutinen.asp?id=1638975

Tällä kertaa aseita on käytetty kemikaalitankkeria vastaan.
Sopivassa lastissa tuolaista alusta kun vaurioitetaan niin kaikki siellä olevat kuolevat kuin kärpäset, siinä sivussa tuhoutuu iso osa valtamerta lähes ikuisiksi ajoiksi.
Esimerkiksi vaikkapa tuollainen pienempi kemikaali-rannikkotankeri jos vuodattaisi sopivan lastinsa itä-mereen niin turha olis kenenkään koskaan enää mennä kalaan tai muutakaan elävää vedestä etsiä.

Tälläinen toiminta riepoo ja lujasti.


  
  30. tammikuuta 2009 0:06:49

Nimi : Yrjänä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Nuoriso" on taas vauhdissa Pariisissa:

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkomaat/uutinen.asp?id=1639020
  
  30. tammikuuta 2009 0:11:07

Nimi : Ye Olde Fart
  
Viesti : Makeaahan olisi ysivuotiasta päästä panemaan ylikypsien yyhoo-akkojen sijaan, mutta jos siihen ryhtyy niin tuomio napsahtaa kansallisuudesta riippumatta. Joten älkää pillastuko. Milloin olette sellaista viimeksi kuulleet tapahtuneen länsimaissa?
  
  30. tammikuuta 2009 0:11:53

  
Viesti : Joo-o. Iltasanomissa siis luki:

Levottomuuksia puhkesi julkisen sektorin työntekijöiden lakkomarssien jälkeen. Lakoilla vaadittiin hallitusta ja yritysjohtoa toimimaan työpaikkojen ja palkkojen turvaamiseksi.

Ay-liikkeen mukaan taantumaa käytetään tekosyynä irtisanomisille ja menoleikkauksille. Marsseille osallistui satojatuhansia työntekijöitä eri puolilla maata.


Eli halutaanko tämäkin taas vääntää muslimien ja maahanmuuttajien "syyksi".

Enemmän mielenosoituksia irtisanomisista ja lomautuksista toivoisi Suomeenkin, mutta kilttiä, liian kilttiä alamaiskansaa ovat suomalaiset.
  
  30. tammikuuta 2009 0:18:16

Nimi : Korpi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Odysseas, kirjoitit:
""Tavalliset perheen isät", kuten YLEn toimittaja heitä kutsui, työnsä äärellä ja arkisessa aherruksessa...

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkomaat/uutinen.asp?id=1638975

Tällä kertaa aseita on käytetty kemikaalitankkeria vastaan.
Sopivassa lastissa tuolaista alusta kun vaurioitetaan niin kaikki siellä olevat kuolevat kuin kärpäset, siinä sivussa tuhoutuu iso osa valtamerta lähes ikuisiksi ajoiksi.
Esimerkiksi vaikkapa tuollainen pienempi kemikaali-rannikkotankeri jos vuodattaisi sopivan lastinsa itä-mereen niin turha olis kenenkään koskaan enää mennä kalaan tai muutakaan elävää vedestä etsiä.

Tälläinen toiminta riepoo ja lujasti."

Mm. lukuisat eurooppalaiset yritykset ovat vuosien ajan dumpanneet Somalian rannikon edustalle mm. kemikaalilietettä, ydinjätteitä ja ties mitä tautista kuonaa. Siinä sopasssa ei muutama merirosvojen upottama kemikaalitankkeri paljoa erotu.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/africa/4312553.stm
http://english.aljazeera.net/news/africa/2008/10/2008109174223218644.html
http://www.voanews.com/english/archive/2005-02/2005-02-23-voa23.cfm

En siis hyväksy merirosvousta, totesin vaan tämän asian.
  
  30. tammikuuta 2009 0:35:07

Nimi : Jepjep
  
Viesti : Realisti kirjoitti:
"Tuli mieleen, että voimassa on vielä myös ns. jumalanpilkkapykälä.
Rikoslain 10.§ kuuluu:
Joka
1) julkisesti pilkkaa Jumalaa tai loukkaamistarkoituksessa julkisesti herjaa tai häpäisee sitä, mitä uskonnonvapauslaissa (267/1922) tarkoitettu kirkko tai uskonnollinen yhdyskunta muutoin pitää pyhänä, (--) on tuomittava uskonrauhan rikkomisesta sakkoon tai vankeuteen enintään kuudeksi kuukaudeksi.
Tuleeko Halla-ahosta 2000-luvun Salama?
Jumala se on muslimienkin jumala."

Mitenköhän tuo laki on sitten voimassa, kun sen viittaama laki (267/1922) on jo kumottu? Vaikka ei sillä merkitystä ole, koska hänhän nyt ei ole jumalaa tai Jumalaa (huomaa ero) edes pilkannut.
  
  30. tammikuuta 2009 0:59:48

Nimi : Rouge
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Vallankaataja: "Minusta on kummallista, että Seppo Lehdon halutaan pysyvän loitolla tästä asiasta... Sepi, olet meidän miehiä!..."

En tiedä teistä trolleista, mutta Sepi ei ole ainakaan meidän miehiä. Sepi on vastustajan vastustaja, Sepin vankilatuomio oli yliammuttu harhalaukaus Illmanin "strategisen käräjöinnin" harjoitusleiriltä ja Sepillä on tiettyä camp-arvoa, mutta siihen se jääkin. Sepillä on virtuaalinen hygieniaongelma. Sepi kieriskelee omassa virtuaaliulosteessaan ja ilmestyy sitten halailemaan. Siksi ei Sepiä.
  
  30. tammikuuta 2009 1:09:34

Nimi : xor_rox
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "En tiedä teistä trolleista, mutta..."

Tavattoman hyvä kuvaus, wikiin tuo pitäisi laittaa.
  
  30. tammikuuta 2009 1:17:55

Nimi : M.E.
Mitä teen : Aion mainita Seppo Lehdon nimen
  
Viesti : Minä ainakin pidän Sepistä. Ne ylilyönnit ovat piristävä poikkeus skeneen. Seppo, ehdotan meidän kaikkien puolesta, teeppä kannatusvideo Halla-aholle youtubeen! Siinä sinä olet hyvä! Olen nauranut itseni tärviölle videoillesi. Tee Jussille kannatusvideo! Tukea hän tarvitsee oikeudenkäynnin aiheuttamassa ahdingossaan, ja sinä kokemuksesta tiedät mistä siinä on kysymys! Halla-ahon tueksi Videota pystyyn Sepi sanaa levittämään!
  
  30. tammikuuta 2009 1:29:12

Nimi : Realisti
  
Viesti : "Mitenköhän tuo laki on sitten voimassa, kun sen viittaama laki (267/1922) on jo kumottu? Vaikka ei sillä merkitystä ole, koska hänhän nyt ei ole jumalaa tai Jumalaa (huomaa ero) edes pilkannut."

Tjaah. Rikoslakia ei kuitenkaan ole kumottu eikä myöskään ko. pykälää. Löysinkö siis ristiriidan lainsäädännöstä? Viittaako se uudempaan uskonnonvapauslakiin, mutta teksti on jäänyt päivittämättä?
  
  30. tammikuuta 2009 1:33:05

Nimi : Rouge
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : M.E.: "Tee Jussille kannatusvideo!"

Täten ehdotankin Nuivaan Sanakirjaan lisäystä:
"Sepeteuksen kosketus"
1) Teko joka muuttaa kohteensa paskaksi.
2) Käänteinen Midaan kosketus.
Vrt. "Midaan kosketus" joka muuttaa kohteensa kullaksi.
  
  30. tammikuuta 2009 1:46:09

Nimi : Jepjep
  
Viesti : "Tjaah. Rikoslakia ei kuitenkaan ole kumottu eikä myöskään ko. pykälää. Löysinkö siis ristiriidan lainsäädännöstä? Viittaako se uudempaan uskonnonvapauslakiin, mutta teksti on jäänyt päivittämättä?"

Niin no, löysi kuka löysi... sinä siteerasit suoraan, minä kommentoin sitä. Mutta joka tapauksessa kumotulta tuo vaikuttaa minusta, vaikken laeista tai niiden rikkomisesta juuri mitään tiedäkään.
http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/kumotut/1922/19220267
http://www.edilex.fi/saadokset/smur/19220267
ja tässä tilalle tullut:
http://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2003/20030453
(en jaksa pistää linkkimuotoon)
Tiedä sitten, oletetaanko/säädetäänkö jossain, että korvaava tulee automaattisesti erikseen mainitsematta korvatun tilalle kaikissa viitatuissa yhteyksissä.
  
  30. tammikuuta 2009 1:47:52


guestbook © freebok.net