14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 112526-112550

Nimi : Nyt sykkii runosuoni
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Olen Jeja-Pekka...
Kaverit kertoi, että päältäni ajoi rekka!

On minulla Käpylässä kissa...
Siltä pääsi luentometeriaalieni päälle pissa!

Halla-aho on minusta pohjasakkaa...
Minulla on kuitenkin nenän alla nokare kakkaa!

Olen kritisoinut myös pankkiiri Uotia...
Itselläni on päällä San Fransisco muotia!

Olen stalinin kanssa samaa mieltä...
Siksi katselen peilistä ruskeaa kieltä!

Olen kommari ja aivopieruni kauniina soi...
Amerikan pojat sano mulle, että pysyppä kotona "Home Boy"!

En pidä aseluvista vaik oon partiopoika...
Oma äitini oli haiseva ja ruma kuin noita!

Ok, olen koulukiusattu...
Päässäni mulla on edelleen kakka hattu!

En osaa hahmottaa todellisuutta...
Tämän koiran suu jäi luutta!

Ei oo mulla käyny lotossa tuuria...
Mut hyväveliverkostoni tarjos mulle profesuuria!

Ois aika jo mun hanskat naulaan ripustaa...
Punanuttuni mun kuivaa väriin kustaan!

Olen Jeja-Pekka varreltani nuori...
Se on kuitenkin vain mun ulkokuori!

Olen oikeasti hyvä mies...
Siksi mun takanain maahanmuuttajaosaaja hoonaa mun rööriä otsa hies!

Nyt on aika sanoa teille höpönassuille good bye...
Stalinin urut ja Laika-koira mun Jeja-Pekan älynystyrät lakoomaan sai.
  
  29. tammikuuta 2009 20:36:17

Nimi : Lautamiehistä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Lautamiehet ovat poistuneet siviilijutuista ja rikosjutuistakin he poistuivat tämän vuoden alusta lukuun ottamatta vakavampia rikoksia eli sellaisia, joista voi seurata syytteiden mukaan yli 2 vuotta vankeutta.
  
  29. tammikuuta 2009 20:48:10

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Muuten, mua mietityttää nää täällä esiintyvät perseenavarrutusjutut. Onko siellä joku sama henkilö kirjoittamassa niitä vai onko tuo jonkin kansanryhmän keskuudessa yleinen herja?
  
  29. tammikuuta 2009 20:59:54

Nimi : J. Mäki-Ketelä
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Juuri saamani tiedon mukaan Eduskunta äänestää Lex Thorsista täysistunnossa tiistaina 17.2. Lähde on kansanedustaja.

Painetta Eduskuntaan NYT!

Lähetä huolestunutta postia sekä edustajallesi että hänen avustajalleen.

Muistuta häntä siitä, että äänestyskäyttäytyminen 17.2. tullaan kirjaamaan ylös niin, että a) tieto ei katoa koskaan ja b) se on helposti tarkistettavissa esim. seuraavien vaalien alla.

Muistuta myös, että seuraavat eduskuntavaalit ja niiden tulos nivoutuvat vahvasti juuri tähän äänestykseen ja ylipäätään maahanmuuttoasioihin. Varmista, että edustajasi tietää olevansa maitojunassa kohti maakuntaa, mikäli hänen äänestyspäätöksensä ei miellytä äänestäjiä.

Kansanedustajien osoitteet täällä: http://www.eduskunta.fi/triphome/bin/hex3000.sh?LAJITNIMI=$

Avustajan tiedot löydät, kun klikkaat edustajan nimeä ja aukeaa hänen henkilötietonsa. Kuvan alta löydät avustajan tiedot.

Nyt lopetetaan höpötys ja aletaan toimimaan!
  
  29. tammikuuta 2009 21:05:13

Nimi : Ruukinmatruuna
Kotisivu : http://public.lanl.gov/cbarnes/LevyDisillusionment.html
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Muistellaanpa sitä Levyn kolmatta lakia:

Se yhteiskunnan osa-alue, jota kohtaan suurella yleisöllä on suurin myötätunto sen oletetun suvaitsevaisuuden vuoksi, osoittautuu väistämättä koko yhteiskunnan kaikkein fanaattisimmaksi ja ahdasmielisimmäksi lohkoksi.
  
  29. tammikuuta 2009 21:07:49

Nimi : Huomauttaja
  
Viesti : Kirjallisen menettelyn edellytyksenä on muun muassa, että:

"esitutkinnan päättymisen jälkeen rikoksesta epäilty eli vastaaja tunnustaa syyttäjän syytteessä kuvatun teon, luopuu oikeudestaan suulliseen käsittelyyn ja suostuu asian ratkaisemiseen kirjallisessa menettelyssä"

Siis kolme kohtaa:
1. vastaaja tunnustaa syyttäjän syytteessä kuvatun teon
2. luopuu oikeudestaan suulliseen käsittelyyn ja
3. suostuu asian ratkaisemiseen kirjallisessa menettelyssä

Luopuminen suullisesta käsittelystä (2) ja suostuminen kirjalliseen menettelyyn (3) eivät ymmärtääkseni tarkoita, että myöntää syyllisyytensä (1).

Jos kohdat 2 ja 3 toteutuvat, mutta kohta 1 ei toteudu -> ei kirjallista käsittelyä.

Eikö?
  
  29. tammikuuta 2009 21:08:34

Nimi : Ihmettelijä
  
Viesti : Suomen kansalaisille ei riitä resursseja, jolloin hoitoonpääsy viivästyy.

Mikä uutinen tämä nyt oikein voi olla? Tämän maan prioriteetit on jo tulleet harvinaisen selviksi. Maahanmuuttajien positiivisia puolia ja oikeuksiahan on rummutettu kansalaisten alitajuntaan päivittäin ja Astrid Thors senkun vaatii lisärahoitusta suojateilleen. Majoitukset löytyvät ennenkuulumattomalla poliittisella tarmolla Helsingin keskustan hotelleista ihmisille, joilla ei ole edes kansalaisuutta. Turvapaikanhakijoiden toimeentulotuki on opiskelijan tukea suurempi. Ja lisää vain pitäisi näitä saada meidän elätettäviksemme.

Näissä tunnelmissa on outoa, että tämä ongelmaoppilaiden hoitoonpääsemättömyys olisi mikään ongelma tai uutinen. Päättäjäthän ovat prioriteetit säätäneet ja niitä on linjauksiltaan samamielisten medioiden avulla pumpattu kansalaisiin. Näitä prioriteetteja (eli omat kansalaiset tulevat toisena) kritisoivat ovat syyteharkinnassa ja lokakampanjoiden kohteena. Toisaalla täysin vastaavin sanankääntein, mutta päättäjien linjan mukaisesti yhteiskunnallisia asioita puineet ovat säilyneet koskemattomina (kts. esim. Osmo Soininvaaran blogi).

Itsepähän on Hesarikin halunnut maahanmuuttajille täyshoidot ja heitä lisää tänne elätettäviksi verorahoilla. Luonnollistahan se on, että köyhistä oloista ihmiset tänne haluavat. Turhaan sitten uutisoida tällaisia, kun ei rahat enää riitäkään kansalaisille, kun agenda on rahojen, asuntojen yms. antaminen maahanmuuttajille. Kun halutaan verorahoilla tukea siirtolaisuutta köyhistä maista rikkaampiin maihin, olkoon niin, mutta sitten on turha itkeä tällaisten asioiden perään.

(Tätä kommenttia ei Hesari suostu julkaisemaan, vaikka Hesari-kohdan jättää pois.)
  
  29. tammikuuta 2009 21:09:27

Nimi : Tuunari
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Itseäni ihmetyttää myöskin toi suvaitsevaisten viha. Yleensä nämä henkilöt haluavat olla hyviä ja viisaita mutta jotenkin vaikuttaa ihan uskonnoliselta kiihkolla millä asioita perustellaan ja puolustetaan.

Itsekin olen ollut suvaitsevainen joskus 10 vuotta sitten jolloin suvatsevaisuus oli uusinta uutta jne. Tosin kesti jotain 2-3 kuukautta kunnes aloin sitä järjellä analysoimaan.
  
  29. tammikuuta 2009 21:12:47

Nimi : Ano Nyymi
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : "1. Ei, vaan otetaan kantaa, miten muun muassa näistä asioista voidaan keskustella kunnioittaen muiden ihmisten uskonnollisia näkemyksiä.

2. Osoitetaan, mihin vedetään raja, mikä em. kohtaan liittyen on soveliasta.

3. Suomen oikeuslaitoksen tuskin tarvitsee Muhammedin mahdolliseen pedofiliaan hirveästi ottaa kantaa."

Ykkösaiheeseen, hyvä että samalla laitetaan myös vapaa-ajattelijoiden vihapuheille kristittyjä vastaan rajat, sillä eihän vain yksi uskonto voi olla kaiken arvostelun yläpuolella?
Onkin kiva nähdä kun laumoittain vihapuheita kristinuskosta julistaneita ateisteja kuskataan linnaan;)
Nuo soveliaisuusjutut tulevat sitten voimaan kaikille uskonnoille joten suu suppuun vaan eri uskontojen arvostelusta sitten.

Ehkä tuo joillekin on demokratiaa, mutta mielestäni se kyllä kuuluu enemmänkin teokratiaan tai peräti diktatuuriin.

Kolmosjuttuun taas sen verran että jos kerran profeetta muhammed on islaminuskoisille esimerkki siitä miten pitää elää, niin totta hitossa hänen harrastamansa pedofilia pitää tutkia ja hutkia, muutenhan nykyisetkin muslimit ottavat hänestä esimerkkiä (kuten islamimaissa ottavatkin)ja jatkavat samaa sairasta touhua myös täällä.

Kokonaan toinen asia on että uskaltaako syyttäjä sitä tehdä, jos hän vähättelee muhammedin pedofiliaa väittämällä koraania fiktioksi, hän suututtaa n. miljardi muslimia. Jos taasen uskottelee että seksi yli viiskymppisen ukon ja 9-vuotiaan lapsen kanssa on ihan OK hän kyllä nostaa metakan pitkin sivistynyttä maailmaa (johon en laske muslimimaita tokikaan).
  
  29. tammikuuta 2009 21:13:32

Nimi : Man Boy
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Toistetaan nyt vielä kerran (huoh...): kyse on siitä, miten kritiikki esitetään. Miten helvetissä tämän käsittäminen voi olla niin vaikeaa?
  
  29. tammikuuta 2009 21:15:09

Nimi : A B
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Toistetaan nyt vielä kerran (huoh...): kyse on siitä, miten kritiikki esitetään. Miten helvetissä tämän käsittäminen voi olla niin vaikeaa?"

Laitetaan nyt vielä kerran (huoh...): kyse on siitä, miltä ryhmältä kritiikki tulee. Miten helvetissä tämän käsittäminen voi olla niin vaikeaa?
  
  29. tammikuuta 2009 21:46:30

Nimi : Realisti
  
Viesti : "Muistuta häntä siitä, että äänestyskäyttäytyminen 17.2. tullaan kirjaamaan ylös niin, että a) tieto ei katoa koskaan ja b) se on helposti tarkistettavissa esim. seuraavien vaalien alla.

Tiedoksi ja opastukseksi Mäki-Ketelälle, että kyllä se kansanedustajien "äänestyskäyttäytyminen" on eduskunnan omastakin toimesta tähän asti kirjattu ylös, "niin eteti se koskaan katoa".
  
  29. tammikuuta 2009 21:51:01

Nimi : Man Boy
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ei tasan ole.
  
  29. tammikuuta 2009 21:53:11

Nimi : Epäkorrekti
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Jos joku Halla-ahoja inhoava haluaa maksella kalavelkoja niin lähettäkää muslimeille hänen kirjoituksiaan niin eiköhän ala saada paskaa niskaan liikkuessaan kaupungilla.

Mitenkäs se nyt olisi mahdollista? Ei kai muslimit mitään Halla-aholle tekisi, islamhan on rauhan uskonto.

Vai vihjaileeko trolli muslimien muka olevan taipuvaisia väkivaltaan? Huhuu Illman, täällä olisi töitä!
  
  29. tammikuuta 2009 21:55:03

  
Viesti : Suosittelen minäkin Halla-aholle juristin hankkimista, PIAN ja HYVÄN. Halla-aho puolustautuu vetoamalla pedantisti kirjoittamaansa sanaan, mutta kyllä hänen itsensäkin täytyy kielitieteilijänä olla selvillä, että tekstiin on helppo ujuttaa piilomerkityksiä sanavalinnoilla, aihevalinnoilla ja siihen, miten asiat tuodaan ilmi, riippumatta itse "kirjaimesta". Ja tähän syyttäjä tulee kiinnittämään huomiota. Tämä ihan vain neuvoksi.
  
  29. tammikuuta 2009 21:55:11

Nimi : politiikan tutkija
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Perussuomalaiset = ajavat suomalaisten etuja

RKP = ajavat ruotsalaisten etuja, Ruotsin valtion tuella

Vihreät = ajavat fanaattisesti maahanmuuttajien etuja, vastoin Suomen kansan etuja

Vasemmistoliitto = ajavat maahanmuuttajien etuja, vastoin suomalaisten etuja

Keskusta = ennen ajanut suomen etuja, mutta nyt suunta on kääntynyt, ja maahanmuuttajien hyvinvointi ajaa suomalaisten etujen ohi. Viime aikojen suurimpia häviäjiä, juuri tämän politiikan ansiosta

SDP = menettänyt otteen kansalaisten arkeen, turhia juhlapuheita. Ajavat maahanmuuttjien etuja Suomalaisten kustannuksella
  
  29. tammikuuta 2009 21:59:07

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "piilomerkityksiä sanavalinnoilla, aihevalinnoilla ja siihen, miten asiat tuodaan ilmi, riippumatta itse "kirjaimesta". Ja tähän syyttäjä tulee kiinnittämään huomiota."

Mikä on sinun ehdotuksesi, miten varmistetaan ettei rangaistavia piilomerkityksiä löydy vaikka sinun juuri kirjoittamastasi tekstistä, syyttäjän niin halutessa? Vai oletko sitä mieltä, että tarvittaessa piilomerkityksiä löydyttävä mistä tahansa, jotta "oikeus" voittaa?
  
  29. tammikuuta 2009 22:01:26

Nimi : Yrjänä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Täällä on haukuttu muslimeita ja esitetty, että kannattaisi ottaa Irakilaisia kristittyjä pakolaisiksi.

Tässä blogissa kuvataan seurauksia ja huoma miksi sekään ei kannata:
http://gatesofvienna.blogspot.com/2008/10/assyrians-of-sdertlje.html
  
  29. tammikuuta 2009 22:10:57

Nimi : Fenix = Tampereen poliisin lehtolapsi
Kotisivu : Asiaa ulkomaalaislaissa huomioitavaksi
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Tuli tänään viesti että voisin hakea poliisin takavarikoimat kunnallisvaalijulisteet ja taustalevyt poliisilaitokselta = Mielestäni mautonta huumoria. Se joka takavarikoi sen kuuluisi ne palauttaa ilman noutoa. - Asiaa hoitaa lakitoimisto puolestani.

Tässä vieraskirjassa kysyttiin tulenko ulkomaalaislakiadressin luovutustilaisuusmielenosoitukseen. - Vastaus ja ehdotus: Mielestäni mahdollisimman kannattaisi pukeutua neekeriksi nokeamalla naamansa ja laittamalla kyltti selkään tai salkoon: Jo riittää neekeröinti - Stop niggeris in Finland - Let`s kick illmanism out of Finland
  
  29. tammikuuta 2009 22:12:57

Nimi : A B
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Niin, ei ole ei. Sitä minäkin olen koettanut sanoa.
  
  29. tammikuuta 2009 22:15:33

Nimi : Ohimennen
  
Viesti : "Toistetaan nyt vielä kerran (huoh...): kyse on siitä, miten kritiikki esitetään. Miten helvetissä tämän käsittäminen voi olla niin vaikeaa?"

'Anteeksi, mutta mielestäni lasten kanssa ei pitäisi mennä naimissiin'

- allahu ACKBAR!!!

'aijaa, no niin, jahas jahas' .. 'me sovitaan keskenämme, että asia painetaan villaisella, ei nähty mitään, kuultu mitään, puhuttu mitään'..'älkää älkää'
  
  29. tammikuuta 2009 22:18:30

Nimi : Jack
Kotisivu : yhtäsuntoista
  
Viesti : Mikä on käytäntö Euroopassa? Onko Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa jne. langetettu tuomioita kiihottamisesta kansanryhmää vastaan... tai minkä niminen lakipykälä missäkin maassa on.

Mikäli näissä maissa syytekynnys on korkeampi, ehkä voisi vedota siihen, että suomalaiset lait ja laintulkinta poikkeavat siinä Euroopan sivistysmaiden käytännöstä, että Suomea aletaan pian pitää EU:n "Valko-Venäjänä", jos nykyinen käytäntö jatkuu.

Ehkä voisi vedota myös siihen, että kristittyjä pilkataan julkisuudessa täysin estoitta, eikä siitä tuomita ketään. Joten pakkohan on saada tasapuolisuuden nimissä kirjoittaa kärkevästi myös muiden uskontojen kannattajista.
  
  29. tammikuuta 2009 22:18:48

Nimi : P
  
Viesti : "Halla-aho: "Kun minulle ehdotettiin kirjallista menettelyä, kukaan ei vaivautunut mainitsemaan, että suostumalla siihen olisin tunnustanut syyllistyneeni rikokseen. Yrittikö Illman nyt ns. vanhanaikaista?"

Kuinkahan yleistä poliisin tällainen menettely on?"

Esim liikennerikkomuksissa, jos valittaa esim. rikenopeussakosta - tarjoavat tuota aluksi esitutkinassa. Sanoin ei kiitos, koska poliisi tutkasi nopeuden toisesta jostain autosta..

Kaksi vuotta vankeutta on aika kiva yläpää kirjalliselle menettelylle ;)
  
  29. tammikuuta 2009 22:21:20

Nimi : Anu Sorja
Mitä teen : Aion mainita Seppo Lehdon nimen
  
Viesti : Seppo, annappa nuitten luovuttaa tuo adressi ihan asiallisesti.
  
  29. tammikuuta 2009 22:21:54

Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ei tällaisen asian takia kannata linnaan lähteä tai sakkoja ruveta maksamaan.Yksi kirjoitus jossa pyydetään anteeksi ja pyritään yhteistyöhän vihreiden ja maahanmuuttajien kanssa auttaisi varmasti asiaa.Ei kukaan tällaista oikeusjuttua huvikseen tee,mutta näköjään joskus on pakko.
  
  29. tammikuuta 2009 22:22:02


guestbook © freebok.net