14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 112476-112500

Nimi : JeiJei
  
Viesti : Vielä kerran: raportissa ei puhuta kiintiöistä. Pyydän anteeksi, jos annoin sellaisen vaikutelman. Lukekaa se raportti. Älkää luottako vain siihen mitä media kertoo tai mitä minä sanon.

En minä yksioikoisesti mediaan luotakaan, saati sinuun, ja olen kyllä valmis antamaan anteeksi.
  
  29. tammikuuta 2009 17:43:23

Nimi : Man Boy
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ohimennen, ja sinä et tee näin? Älä nyt viitsi, aikuinen ihminen.
  
  29. tammikuuta 2009 17:44:07

Nimi : P
  
Viesti : " Kuvaavaa kyllä, hän ei puolella sanallakaan viittaa siihen mahdollisuuteen, että hän on ehkä ihan oikeasti tehnyt rikoksen, josta mahdollisesti saa syytteen ja tuomitaan. Tämä "ehe-ehe, emmää se ollu" -reaktio on kovin tuttu."

Taidat elää illmanistisessa rinnakkaistodellisuudessa?

Jos ei ole tehnyt rikosta - niin ei kai silloin pidä tunnustaa yhtään mitään. Ja eipä tuolla näy mitään "empä ollut" - pätkiä. H-a ilmoittaa kirjoittaneensa sen mitä on kirjoittanut. Lainauksia toisesta blogista - joka on listannut lehtien otsikoita - tuskin voidaan pitää H-a:n omina kirjoituksina. Ja muutenkin ajatus jossa pidetään tiedotusvälineiden julkaisemien uutisten otsikoiden julkaisemista "kiihotusrikoksena" on lie toisesta ulottuvuudesta..
  
  29. tammikuuta 2009 17:44:43

  
Viesti : "Todellisuudessa se on niinkuin sanoin: hyväksytään muslimeille erityispiirteitä (sick), pakotetaan suomalainen hyväksymään nämä ja varataan oikeus ummistaa asiassa silmät."

Eihän se nyt näin ole, kunhan väität vaan. Saattaa olla, että yön nukuttuasi ja asiaa kunnolla harkittuasi jopa itse olet toista mieltä.

Se on muuten sic eikä sick.
  
  29. tammikuuta 2009 17:45:45

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimi : vellihousu
Mitä teen : Kommentoin

Viesti : "Minäkin ehdotan Jussille, että ottaa yhteyttä lakimieheen ennen mihinkään vastaamista"

Minun mielestäni on taas naurettavaa lähteä täysin selkeässä poliittisessa oikeudenkäynnissä lakimiesten puheille.

---------------------------------
Tässä kohden olen aika jyrkästi eri mieltä.
Ei riitä että syytetty itse ja jotkut muut tietävät syyttömyyyden, se pitää osoittaa pykälä pykälältä tuomioistuimelle sekä syyttäjälle ja Illmania vastaan käydessä on pykälien oltava hanskassa.

Onhan se tavallaan naurettavaa tässä kohden koska kyse on selkästi "Näytöksestä" mutta toisaalta ei kannata ehdoin tahdoin jättää pienintäkään mahdollisuutta Illmanille ja "Strategiselle oikeudenkäytölle", siitä nimittäin tulee nopeasti tapa...Strategisia oikeudenkäyntejä tulee sitten muistakin syistä jos tähän nyt kevyesti suhtaudutaan.
Selkeästihän on ilmoitettu että strategislle oikeudenkäynnillä pyritään hiljakseen muuttamaan lakia ja sen käyttöä, eli tervetuloa sitten takaisin NKVD ja Berija ynnä isä aurinkoinen,Stalin.
Lakimiehet kehiin ja parhaasta päästä!

  
  29. tammikuuta 2009 17:51:53

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Jos siinä referoimassani esityslistassa oli mielestäsi jotain virheellistä tietoa, niin kerro minullekin. En tarkoituksella liioittele tai vääristele tällaisia asioita. Motiivini oli kertoa se, mikä raportista uutisoineilta toimittajilta jäi välinpitämättömyyden takia kertomatta."

Joo, ja mielestäni en väittänyt että olisit vääristellyt asioita. Esitin sen yhtenä vaihtoehtona. Ja lisäksi ei tuo Arajärven raportti päällisin puolin kovin kamalalta vaikuta, jos siihen suhtautuu vahinkojen minimoinnin näkökulmasta.

Mutta edelleen jää kysymykseksi, että miksi maahan pitäisi päästää väkeä, jolla on keskimäärin suurempi potentiaali syrjäytyä ja sitä kautta aiheuttaa vahinkoa tälle maalle? Miksi tätä riskiä minimoimaan pitäisi käyttää yhteiskunnan varoja? Eikö olisi parempi olla päästämättä tämänlaisia ihmisiä asumaan tähän maahan, jos kansainväliset sopimukset eivät sitä vaadi?
  
  29. tammikuuta 2009 17:52:05

Nimi : Eurooppalainen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kirjallisesta menettelystä

"esitutkinnan päättymisen jälkeen rikoksesta epäilty eli vastaaja tunnustaa syyttäjän syytteessä kuvatun teon"


Tämä tunnustaminen koskee tekoa eli tosiseikastoa, jota syyttäjä syyteharkinnassaan ja tuomari tuomiossaaa vertaa santioituen teonkuvaukseen eli rikoksen tunnusmerkistöön.

Se että syyttäjä/esitutkintaa johtava poliisi ja epäilty toteavat tosiseikaston oikeaksi, eli eko ei kiistetä, ei vielä tarkoita, että epäilty tunnustaisi, että tämä kiistämätön teko täyttäisi rikoksen tunnusmerkistön.

Kyseisessä tapauksessa käsittääkseni ainoa syyteharkintaa koskeva teko on blogin kirjoitusten julkaiseminen. Käsittääkseni tätä julkaisemista ei kukaan ole tai edes uskottavasti voisi kiistää? Eli teko on kiistämätön?

Eri asia on täyttääkö tämä teko syyteharkintaan tulvan rikosnimikkeen mukaisen tunnusmerkistön. Epäilty kiistää tämän. Syyttäjä tekee oman harkintansa ja saattaa olla hyvinkin samaa mieltä. Voi kuitenkin olla ettei syyttäjä katso voivansa syyteharkinnassa tehdä lainsäädännön soveltamisen kannalta merkittävää ratkaisua ja vie asian tuomioistuimeen. Näin on varsinkin, jos lainkohta antaa lainkäyttäjälle harkinnanvaraa.

Tällöin on parempi saada lainvoimainen tuomio asiasta. Tästähän syyttäjälaitos voisi saada erinomaisen rajanveto ennakkoratkaisun, vaikka tuomio olisi täysin vapauttava. Sehän pitää myös perustella.

Kirjallisen menettelyn etuna tässä tapauksessa on se että kokonaisuudessaan teko ja aineisto on luonteeltaan kirjallinen.

On myös huomattava, että oikeudenkäymiskaaren 6 luvun 11 § on muuttunut 1.1.2009 siten, että tämä (max<2v vankeustuomio) asia tulisi käsittelyyn yhden lakimiestuomarin käsittelyssä.

Lautamiehet, joilla on yleensä kunnallispoliittista taustaa, eivät siis tule kirjalliseen käsittelyyn lainkaan mukaan. En tiedä onko tämä 'common sense' aspektin puuttuminen hyvä vai huono asia.

Ehdotan, että epäilty hankkii itselleen lakimiehen. Paranoidiksi ei kannata ryhtyä.
  
  29. tammikuuta 2009 17:52:52

Nimi : Ohimennen
  
Viesti : "Ohimennen, ja sinä et tee näin? Älä nyt viitsi, aikuinen ihminen."

Hyvä, että myönnät värittäväsi todellisuutta omaan muottiisi. Itse en tee näin, vaan teen empiirisestä aineistosta yhteenvedon ja hyväksyn johtopäätökset sellaisinaan.

"Se on muuten sic eikä sick."

pun intended
  
  29. tammikuuta 2009 17:55:18

Nimi : ilmoitan
  
Viesti :


Arvoisa vastaanottaja, Ärade mottagare,

eurooppalaisen kansalaiskeskustelun ECC2009 sivusto on avattu osoitteessa:

http://www.eurooppalainen-kansalaiskeskustelu.eu.

webbplatsen för europeiska medborgardiskussionen har lanserats i webbadressen:

http://www.europeisk-medborgarkonsultation.eu/fi

Sivuston tarkoituksena on kutsua sinut, yhteisösi, ystäväsi ja yhteistyökumppanisi keskustelemaan Euroopan tulevaisuudesta! Pyydämme sinua tämän vuoksi kertomaan tästä sivustosta myös omilla verkkosivuillasi.

Webbplatsen vill inbjuda dig, ditt samfund, dina vänner och samarbetspartner att delta i diskussionen om Europas framtid! Vi ber dig därför att berätta om denna webbplats på din egna webbplats.

Tutustu myös oheiseen lehdistötiedotteeseen. Se kertoo sinulle tarkemmin ECC2009-keskustelujen lähtökohdista, sisällöstä ja tavoitteista.

För ytterligare information om utgångspunkter, innehåll och målsättnigar av ECC2009-konsultationen vänligen se även bifogat pressmeddelande.

Tervetuloa mukaan keskusteluun! Välkommen att delta i debatten!


Ystävällisin terveisin, Med vänliga hälsnigar,


Juha Hackman
European Contact Person
  
  29. tammikuuta 2009 17:56:14

Nimi : Sananvapaus
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Sananvapauden on oltava yhtä vahva kuin vapaus uskontoon ja sen tuomaan sananvapauteen. Jos joku joukko haluaa käyttää tuota vapautta väärin niin joko omat pistää joukon kuriin itse kaikilla tai ei sitten kenelläkään.
  
  29. tammikuuta 2009 17:58:25

Nimi : Tupla-J
Kotisivu : Blogi
  
Viesti : Sami, kyseessä on raportin sivun 95 viimeinen kappale, olettaisin.

"Maahanmuuttajien osuus on pieni lukiokoulutuksen ja korkeakoulutuksen piirissä. Perusteltua on - ja sillä olisi todennäköisesti merkitystä myös yhteiskunnan ilmapiiriin ja asenteisiin - että maahanmuuttajien osuus vastaisi tässä suhteessa heidän väestöosuuttaan. Ammattikorkeakouluun valmistavan koulutuksen vahvistaminen, osaamisen tunnustaminen ja jo suoritettujen opintojen täydentämismahdollisuuksien hyväksikäyttö sekä ohjauksen ja neuvonnan tehostaminen ovat keskeisiä keinoja tämän tavoitteen saavuttamisessa. Joissakin kunnissa on menestyksellisesti annettu maahanmuuttajille tarkoitettua lukioon suuntaavaa lisäopetusta sekä opintovalmiuksia parantavia kursseja lukion alussa. Näitä malleja tulisi soveltaa valtakunnallisesti."

Referaatti on IMO ihan pätevä.
  
  29. tammikuuta 2009 17:58:29

Nimi : Fenix paljastaa muslimienkin tuhkamunaisuuden
Kotisivu : Muslimien lisäksi muidenkin on syytä tiedostaa
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Facabookiin tulee vastaavia viestejä päivittäin:

gay muslims haaaa ?
Between You and Omar Akra

Omar Akra
Add as Friend
December 29 at 8:26pm
Report Message
i just want to say fuck u and fuck ur group and fuck every one thats has to do with u from ur mom to dad to sis to gf to women even to ur gayish partner u motherfucking pig :)

TU tennis
January 13 at 10:16am
Fin people eat pigmeat and shit on quran

Omar Akra
Add as Friend
January 13 at 8:07pm
Report Message
eat yr own shit pig or u know what suck on a pig's ass to get fresh shit ya fagggggggggggggg

TU tennis
January 20 at 12:21am
Have you any other things;) to say ;)? Look at the latest muhammed video

There I play pretending to be your muhammed prophet
http://www.dailymotion.com/video/x82lb1_seppo-lehto-med-grisar-i-skansens-j_fun
-------------------

Omar Akra
Add as Friend
January 20 at 7:44pm
Report Message
go suck on ur moms tits and tell her i said hi and if ur not satisfied go fuck her till she gets pregnant and gets u brothers and sons , however if u dont have a cock as it seems call me and ill come and fuck u and ur mom, btw from the video u seem as ugly as she is, u know the bitch lying down and getting sucked from the tit ...the pig she is
adios faaaaaaaaaaaaag

Enjoy: http://www.dailymotion.com/video/x82lb1_seppo-lehto-med-grisar-i-skansens-j_fun
  
  29. tammikuuta 2009 18:00:51

Nimi : Man Boy
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ohimennen, traagisinta tässä tietysti on, että sinä itse uskot olevasi jollain tapaa inhimillisen sfäärin ja sen vaikuttimien ulkopuolella johtopäätöstesi kanssa. Surullista, niin surullista.
  
  29. tammikuuta 2009 18:01:35

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : 'Vilkaisepa JeiJei tänne. Helsingin yliopiston dosentti haluaa shariaa Suomeen. Tuota, miksi? Ei kai nyt kaikkiin mamujen vaatimuksiin pidä taipua?"

Kyselet kuule Sami nyt ihan väärältä taholta. Sinun pitää kysyä asiaa arvoisalta dosentilta.'

Esitin kysymykset retorisina. Dosentti saa siellä mun puolesta vastailla tai olla vastaamatta kysyttyihin kysymyksiin. Lisään tähän vielä, että dosentti ei näytä ottavan ollenkaan kantaa siihen, kuinka moni muslimi haluaa sharia-oikeutta Suomeen. Eikö sitä asiaa olisi aiheellista kysyä myös heiltä?

Ja noikin kysymykset oli retorisia.
  
  29. tammikuuta 2009 18:06:13

Nimi : Eurooppalainen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kirjallisesta menettelystä

"esitutkinnan päättymisen jälkeen rikoksesta epäilty eli vastaaja tunnustaa syyttäjän syytteessä kuvatun teon"

Tämä tunnustaminen koskee tekoa eli tosiseikastoa, jota syyttäjä syyteharkinnassaan ja tuomari tuomiossaaa vertaa sanktioidun teon kuvaukseen eli rikoksen tunnusmerkistöön.

Se että syyttäjä/esitutkintaa johtava poliisi ja epäilty toteavat tosiseikaston oikeaksi, eli tekoa ei kiistetä, ei vielä tarkoita, että epäilty tunnustaisi, että tämä kiistämätön teko täyttäisi rikoksen tunnusmerkistön.

Kyseisessä tapauksessa käsittääkseni ainoa syyteharkintaa koskeva teko on blogin kirjoitusten julkaiseminen. Käsittääkseni tätä julkaisemista ei kukaan ole tai edes uskottavasti voisi kiistää? Eli teko on kiistämätön?

Eri asia on täyttääkö tämä teko syyteharkintaan tulevan rikosnimikkeen tunnusmerkistön. Epäilty kiistää tämän. Syyttäjä tekee oman harkintansa ja saattaa olla hyvinkin samaa mieltä. Voi kuitenkin olla ettei syyttäjä katso voivansa syyteharkinnassa tehdä lainsäädännön soveltamisen kannalta näin merkittävää ratkaisua syyteharkinnassa ja vie asian tuomioistuimen ratkaistavaksi. Näin voi olla varsinkin, jos lainkohta antaa lainkäyttäjälle merkittävää harkinnanvaraa.

Tällöin on parempi saada lainvoimainen tuomio asiasta. Tuomiossa tehdään ennakkoratkaisu, jonka pohjalta muita tekoja voidaan käsitellä riippunmatta siitä onko tuomio langettava tai vapauttava. Tuomio pitää myös perustella.

Kirjallisen menettelyn etuna tässä tapauksessa on se että kokonaisuudessaan teko ja aineisto on luonteeltaan kirjallinen.

On myös huomattava, että oikeudenkäymiskaaren 6 luvun 11 § on muuttunut 1.1.2009 siten, että tämä (max<2v vankeustuomio) asia tulisi käsittelyyn yhden lakimiestuomarin käsittelyssä.

Lautamiehet, joilla on yleensä kunnallispoliittista taustaa, eivät siis tule kirjalliseen käsittelyyn lainkaan mukaan. En tiedä onko tämä 'common sense' aspektin puuttuminen hyvä vai huono asia.

Ehdotan, että epäilty hankkii itselleen lakimiehen. Paranoidiksi ei kannata ryhtyä. Vaikka juristi ei itse tuntisikaan asiaa tai edes osaisi väitellä ja argumentoida asiaa, hän tuntee kuitenkin oikeudenkäyntiprosessin.
  
  29. tammikuuta 2009 18:11:15

Nimi : Ohimennen
  
Viesti : "Ohimennen, traagisinta tässä tietysti on, että sinä itse uskot olevasi jollain tapaa inhimillisen sfäärin ja sen vaikuttimien ulkopuolella johtopäätöstesi kanssa. Surullista, niin surullista."

Küünel sentään.

Laitetaas asia järjestykseen. Kumpi on enemmän inhimillistä:

a. hyväksyä pedofilia, koska seuraukset tuomitsemisesta voisi loukata pedofiiliä? Eli, annetaan kaikkein heikompien inhimillisten olentojen kärsiä, jotta oma turvallisuutta hakeva EGO ei 'pelästyisi'.

b. pyrkiä kaikin keinoin ehkäisemään mm. pedofiliaa?

- Lisäksi ehkäisemään kaukaa ennakolta tilanne, jossa suomeen syntyisi äärimmäisen väkivaltainen liike, jota ei kiinnosta tippakaan jos valtio ajautuu hallitsemattomaan kaaokseen.

Itse valitsen b.n, ilman epäilystäkään. Enkä siis rupea valehtelemaan itselleni tai muille satuja jostain universaalista onnelasta, joka syntyy työntämällä pää niin syvälle omaan hanuriin, että kukaan ei tiedä mistä suunnasta pääsee ulos. (=saunasolmu potenssiin tuhat)
  
  29. tammikuuta 2009 18:16:02

Nimi : Roope
Kotisivu : http://mediaseuranta.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Sami:
Ja lisäksi ei tuo Arajärven raportti päällisin puolin kovin kamalalta vaikuta, jos siihen suhtautuu vahinkojen minimoinnin näkökulmasta.

Todella iso jos. Minä en usko, että Arajärven suosittelemilla positiivisen syrjinnän keinoilla on muita kuin huonoja vaikutuksia. Ne ovat kalliita, tehottomia ja suomalaisten oikeustajun vastaisina heikentävät yleistä maahanmuuttajakuvaa. Ajan mittaan ne vain pahentavat ongelmia, kasvattavat maahanmuuttajista riippuvaista virkakoneistoa ja viivästyttävät oikeisiin korjausliikkeisiin ryhtymistä.

Arajärvi ei vaivautunut selvittämään esityksensä kustannusvaikutuksia, vaikka juuri se olisi välttämätöntä arvioitaessa ehdotusten realistisuutta ja tuloksellisuutta. Piikki on ilmeisesti auki.

Tämä selvitys on samaa sarjaa kuin Thorsin vaatimukset lisärahoituksesta kunnille pakolaisten vastaanottoon. Mutta kun se pahin ongelma tässä tilanteessa ei ole rahoitus vaan maahanmuuttoministeri.

Eikö olisi parempi olla päästämättä tämänlaisia ihmisiä asumaan tähän maahan, jos kansainväliset sopimukset eivät sitä vaadi?

Se ei vaan käy, koska <Thorsilta-jokin-hyvä-selitys-tähän>.
  
  29. tammikuuta 2009 18:20:29

Nimi : Man Boy
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ohimennen, asiat eivät ole noin yksinkertaisesti joko-tai-akselilla, usko huviksesi.
  
  29. tammikuuta 2009 18:22:11

  
Viesti : Jos a väittää tervettä b:tä julkisesti skitsofreenikoksi, ei se tarkoita että (a) hyväksyisimme skitsofrenian (joka on sairaus jota pitää hoitaa) eikä, että (b) emme vastustaisi skitsofreniaa (kaikille varmaan on parasta, että skitsofrenia ei yleisty). Silti b voi haastaa a:n oikeuteen kunnianloukkauksesta ja voi vieläpä voittaa tämän oikeusjutun.

Mikä tässä on kaltaiselle puhtaalle empiirikolle ja loogisen ajattelun nerolle niin vaikeaa?
  
  29. tammikuuta 2009 18:24:00

Nimi : Kikotus
  
Viesti : Toivottavasti rasististen vihanlietsojien perse avarretaan kunnolla vankilassa ennen heidän surmaamistaan samoin kuin heidän perheensä ikään katsomatta ennen kuin heidät ripustetaan lyhtypylväisiin roikkumaan!

Niin törkeä on rasistinen vihanlietsonta että katson tällaisenkin olevan oikeutettua!
  
  29. tammikuuta 2009 18:24:24

Nimi : Ohimennen
  
Viesti : "Ohimennen, asiat eivät ole noin yksinkertaisesti joko-tai-akselilla, usko huviksesi."

Noh, minä en hyväksy institutionaalista pedofiliaa, vastuunpakoilua asiassa tai sitä, että minut tai joku muu suomessa pakotetaan hyväksymään institutionaalinen pedofilia: se on todellakin niin yksinkertaista.

Se, että sinä hyväksyt asian PELOSTA, ei muuta todellisuutta suuntaan tai toiseen millin vertaa.
  
  29. tammikuuta 2009 18:27:56

Nimi : Man Boy
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Mikä taho hyväksyy?
  
  29. tammikuuta 2009 18:29:40

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Mikä tässä on kaltaiselle puhtaalle empiirikolle ja loogisen ajattelun nerolle niin vaikeaa?"

Mun oikeustajuni mukaan yksittäisen ihmisen loukkaaminen on eri asia kuin kokonaisen kansanryhmän. Kansanryhmällä on paremmat edellytykset puolustautua julkisesti. Lisäksi tähän liittyy tulkintavaikeuksia sen suhteen, tarkoittiko loukkaaja kaikkia kansanryhmän edustajia, sen pahimpia yksilöitä vai mitä? Ei kai ketään voi vaatia olla varpaillaan kaiken aikaa, ja lisäilemään joka väliin "mutta ei pidä yleistää" tai muuta vastaavaa?
  
  29. tammikuuta 2009 18:30:16

Nimi : P
Kotisivu : http://johaneurovaali.blogspot.com/2009/01/sharia-luentoni.html
  
Viesti : "
Islamilainen oikeus lähtee myös ajatuksesta, että islamilainen yhteisö on “paras yhteisö” eli että juuri oikeudelliset kysymykset on ratkaistu siellä parhaalla mahdollisella ja vakiintuneella tavalla. Näkemyksen ytimessä on ajatus siitä, että yhteiskunta ei muokkaa lakia vaan laki muokkaa yhteiskuntaa. Näkemys on siis päinvastainen kuin modernissa länsimaisessa oikeusjärjestelmässä, jossa laki syntyy yhteiskunnallisten prosessien ja viime kädessä demokraattisen lainsäädäntäprosessin tuloksena. Islamilaisessa oikeudessa päin vastoin ankaria rangaistuksia perustetaan juuri sillä, että voimakas pelote auttaa muokkaamaan yhteiskuntaa lain mukaiseksi.


Islamilainen laki eli shari’a on Jumalan ihmiselle antamaa oikeutta. Sen kodifiointi saatiin nykyiseen tilaansa valtaosin jo ennen 1000-luvun alkua. Shari’a-oikeus koostuu useista erilaisista oikeuslähteistä, joista kaksi tärkeintä eli Koraani ja Sunna perustuvat jumalalliseen ilmoitukseen. Lisäksi on olemassa suuri joukko erilaista ihmisten tekemää selittävää kirjallisuutta, joka ei perustu jumalalliseen ilmoitukseen, mutta on kuitenkin todettu Jumalan tahdon mukaiseksi.
"


Bäckmanilla joko lepakoiden määrä tapulissa on kasvussa, tai konsulttitoiminnan asiakaspohjaa on laajennettu naapurimaan instituutin lisäksi Saudi-Arabiaan?

Siis mies ajaa Shariaa Suomeen?
  
  29. tammikuuta 2009 18:30:55

Nimi : hmm
  
Viesti : http://www.keski-hame.fi/

Lammilla (nykyinen Hämeenlinna) yleisötilaisuus vastaanottokeskuksesta
28.01.2009 09:27

Ronniin suunnitellusta pakolaisten vastaanottokeskuksesta järjestetään Lammilla avoin yleisötilaisuus. Turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskuksen sijoittelusta ja toimintamallista järjestettävä tilaisuus pidetään torstaina 5.2. kello 18.30 Turvan talossa, Mommilantie 7. Paikalla Hämeenlinnan kaupungin edustajina ovat kaupunginjohtaja Tapani Hellstén ja tilaajajohtaja Jukka Lindberg. Joutsenon vastaanottokeskuksen kokemuksista tulee kertomaan keskuksen johtaja Jari Kähkönen. Kahvitarjoilu alkaa kello 18.

  
  29. tammikuuta 2009 18:31:48


guestbook © freebok.net