14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 112401-112425

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tuo Arajärven suunnitelma on nyt sitä positiivista syrjintää. Syrjintä ei ole syrjintää silloin kun se on double-plus good positiivista!
  
  29. tammikuuta 2009 13:10:29

Nimi : Realisti
  
Viesti : Asiallinen keskustelu on hyvin toivottavaa. Mutta jos "keskustelussa" vilisee senkaltaisia sanoja kuin kikkarapää, partasuuimaami tai neekeri, ne väkisinkin asettavat tietyn odotustason "asiallisuudelle". Sille nyt vain ei voi mitään.
  
  29. tammikuuta 2009 13:12:06

Nimi : Jukka
Kotisivu : http://kansankokonaisuus.blogspot.com
  
Viesti : "* Maahanmuuttajien osuus lukiossa ja korkeakoulussa nostettava erityiskeinoilla vastaamaan väestöosuutta
* Maahanmuuttajille järjestettävä yksilöllinen suomen ja/tai ruotsin opetus korkeakouluihin
* Maahanmuuttajien asumistason vastattava kantaväestön asumistasoa"

Siis affirmative action ? Käykö nyt siis niin että esimerkiksi somaleille annetaan korkeakouluihin ja lukioihin kiintiöt erikseen ?

Vai ulkomailla syntyneille ?  
  29. tammikuuta 2009 13:12:48

Nimi : LW
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ruukinmatruuna,

"Miten luulette että käy, jos Otaniemessä herää niinsanottu "pissed off" -mieliala?"

Rumasti. Suomalainen pinna toisaalta venyy aika pitkään ennen kuin se katkeaa, eikä yksi pakolaiskeskus siihen pysty, oli siitä sitten kuinka paljon riesaa tahansa. Mielialat humanitäärisen maahanmuuton ja monimuotoisuuden ihanuuden suhteen muuttuvat varmaan entistä kylmemmiksi ja skeptisemmiksi, mutta se tuskin on mikään erityinen katastrofi.
  
  29. tammikuuta 2009 13:16:57

Nimi : jellona
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Juu... Palkataan lisää sosiaali ja terveystyntekijöitä, tulkkeja ja opettajia maahanmuuttajien kotouttamista helpottaan. Loistoidea muuten mutta siinä on vaan sellanen pointti jotta veronmaksajien pussista ne rahat täytyy ekaksi kerätä sosiaalitanttojen pussyyn.
Vai onko suomen sosiaalidemokraattinen valtio kehittänyt jonku uuden konseptin että kaikki työ on tuottavaa?

En ole ennen tiennyt olevan yhteiskuntaa jossa voidaan polkaista tuottavaan työhön porukkaa tosta vaan, suomi on vissiin poikkeus. Pakolaiskeskuksen perustaminen on vissiin ilmaista, saatikka hotellin vuokraaminen?

Mahtavaa että Ahmed 21v. Irakista antaa hyvän omantunnon sosiaalimammalle, vitunko väliä puolinälkiintyneestä Ibrahim 4v. ja joukkoraiskatusta Alia 7v.

Joukko suomalaisia vihersosialisteja puhdistaa omantuntonsa pelastamalla yhden 21 vuotiaan sotilaan. Minua rasistia huolettaa ne 100000 kärsivää, jotka on naisia ja lapsia. Kuka heitä auttaa?

Joo, ja olen helvetin ruma, hiukan ylipainoinen, tyhmä insinööri, idiootti (mensa), haiseva (rexona), kalju (ajanut itse), partainen (pukinparta), tatuoitu, 190cm/107kg, persu ja halla-aholainen.

Aivan sama edelleen vaikka sanot minua rasistiksi, suvaitsemattomaksi, iljettäväksi ja ihan miten vaan jos se helpottaa vihersosialistista omaatuntoasi. minulle se kertoo karua kieltä suvaistevaisuudesta ylipäätään.

Jos sinä kaunis vihersossu minua, samaa kansaa olevaa, mollaat tuohon tyyliin, niin kuinka voit rakastaa kaukaista, täysin vierasta kulttuuria olevaa lähimmäistä?

Vihersosialistin elämä on punaisilla ruusuilla tanssimista...
  
  29. tammikuuta 2009 13:17:25

Nimi : Pekko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Vaikka Futuristi jo kommentoikin tätä, niin täytyy kyllä vielä tuoda julki omakin tyytymättömyys. Kaikki Roopen referoimat kohdat olivat toki silkkaa paskaa, mutta nämä särähtivät eniten korvaan:


"* Maahanmuuttajiin sovellettava pitkäaikaistyöttömille ja vammaisille tarkoitettua sosiaalisten yritysten lainsäädäntöä"

Tulihan se sieltä. Suvaitsevaisto on jo pitkään toimillaan osoittanut pitävänsä varsinaisia maahanmuuttajia jonkin asteisina vammaisina mutta nyt se myönnetään jo ilmeisesti aivan julkisesti kun moista lainsäädäntöä ollaan pykäämässä.

"* Maahanmuuttajien osuus lukiossa ja korkeakoulussa nostettava erityiskeinoilla vastaamaan väestöosuutta"

Jep jep. Samaa paskaa. Lukioon ja korkeakouluihin on vaikka väkisin saatava neekereitä, huolimatta siitä, onko heillä edellytyksiä vai ei.

"* Maahanmuuttajien asumistason vastattava kantaväestön asumistasoa"

Joopa joo. Ei kai kukaan estä mamuja hommaamasta juuri sen tasoista asuntoa kuin heillä on varaa.

Ja lopuksi todellinen helmi:

"Vaikutukset ovat positiivisia viimeistään seuraavassa sukupolvessa."

Positiiviset vaikutukset näkyvät viimeistään seuraavassa sukupolvessa. Ei saatana. Kuinka paljon keskivertosuomalaista mahtaa huvittaa rahoittaa sellaista toimintaa, jonka seurauksena seuraava sukupolvi pääsee näkemään neekereitä, jotka käyttäytyvät kuin normaalit ihmiset. Paljon rahaa kuluu varsin pitkällä aikavälillä, jotta saadaan tulokseksi keskinkertaisuutta. Ja tämäkin vain siinä tapauksessa, että niitä tuloksia todella alkaa näkyä. Epäilen kyllä vähän. Vastakkaisia esimerkkejä kun on olemassa vaikka kunka paljon.

  
  29. tammikuuta 2009 13:23:07

Nimi : Kolunsarka
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : On pienoista paniikintuntua Haloskan mamutusprojektiporukalla.

Eivät ole tainneet tulla ajatelleeksi laman mahdollisuutta, kun Suomen mamutusaikataulua ovat laatineet Haloskan 2. valtakauden ajaksi.
Ensimmäisen kauden homoprojekti meni sillä, että kiintiöhomo oli melkin jokaikisessä TV-ohjelmassa tai uutisoinnissa, eikä siitä mitään suurempaa haittaa Suomelle ollut!

Mamutusprojektissa pantiin iso pyörä päälle vuoden 2006, jolloin alkoi mediamyllytys.
Sitähän on jatkunut näihin päiviin asti.

Pikkuisen taisi tulla takapakkia viime Eduskuntavaaleissa, kun SDP joutui oppositioon l. sotki suunnitelmia.

Samaten Viljasen korvaaminen kokoomukselaisella olisi tuottanut taatusti hankaluuksia Tavjan missiolle, mutta siinähän sitten tantta-punaisen "demokratia" toimi!

Kaikista vastaan tulleista hankaluuksista, lamasta ja suomalaisten jääräpäisyydestä huolimatta on Tavja laahuksineen päättänyt, että hänen visionsa maailmasta asumassa elätettävänä Suomessa - ei siis kylässä - viedään läpi.

Maksoi mitä maksoi!
  
  29. tammikuuta 2009 13:26:54

Nimi : Yrjänä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Vaikutukset ovat positiivisia viimeistään seuraavassa sukupolvessa."

Niitähän ei tule. Miten helvetin pihalla päättäjät onkaan?
http://realismi.blogspot.com/
http://byrdeye.blogspot.com/2008/04/race-iq-inconvenient-truth.html
http://www.gnxp.com/blog/2007/10/james-watson-tells-inconvenient-truth_296.php#
http://mamukulut.blogspot.com/2007/06/varoitus-lukijalle-tm-kirjoitus-voidaan.html
http://mikkoellila.thinkertothinker.com/?p=141
http://www.udel.edu/educ/gottfredson/30years/Rushton-Jensen30years.pdf
  
  29. tammikuuta 2009 13:30:26

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "* Maahanmuuttajien osuus lukiossa ja korkeakoulussa nostettava erityiskeinoilla vastaamaan väestöosuutta

SKENAARIO:
Jos "varsinaiset maahanmuuttajat" eivät onnistu keskimäärin opinnoissaan yhtä hyvin kuin valtaväestö, niin silloin oppilaitoksesta luonnollisesti vikaa, esimerkiksi piilorasismia. Se lienee sellaista, jota ei mitenkään voi suoraan havaita.

Seurauksena kiintiöillä valittujen kohdalla saatetaan ehkä löysätä valmistumisvaatimuksia. Tästä tietysti seuraa tutkintojen uskottavuuden heikkeneminen, jos tutkinnon on suorittanut kiintiöön kuuluva.

Oman ongelmansa muodostaa lahjakkaiden vierasmaalaisryhmien kohtelu. Lasketaanko heidän määränsä lukioissa ja korkeakouluissa vastaamaan heidän väestöosuuttaan.

Itse oudoksun Arajärven ehdotusta ja pidän sitä harkitsemattomana.
  
  29. tammikuuta 2009 13:34:33

Nimi : Roope
Kotisivu : http://mediaseuranta.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jukka:
Siis affirmative action? Käykö nyt siis niin että esimerkiksi somaleille annetaan korkeakouluihin ja lukioihin kiintiöt erikseen?

Ei vielä tässä suunnitelman ensimmäisessä vaiheessa.

1) Ensin luodaan maahanmuuttajanuorten ympärille valtava koulutus- ja tukikoneisto. Koneistoon kerättyjen työllistettävien tukea tarvitaan seuraavien vaiheiden menestyksekkääseen läpirunnomiseen.

2) Tämän jälkeen huomataan, että valtavista ponnisteluista huolimatta tulokset eivät juuri parane. Tämä on hieman noloa koulutuskoneistolle. Jos maahanmuuttajia ei nykysäännöillä saada tarpeeksi korkeakouluihin, pyritään kakkosvaiheessa muuttamaan tai lopettamaan pääsykokeet. Esimerkiksi etnisestä taustasta saa lisäpisteitä tai sillä saa korotettua päättötodistuksen numeroita.

3) Kun maahanmuuttajien määrä korkeakouluissa ei vieläkään vastaa väestöpohjaa, siirrytään lopulta kolmosvaiheeseen eli kiintiöihin. Luvut saadaan viimeinkin kuntoon, ihmisiä on työllistetty ja kaikki voivat olla tyytyväisiä.
  
  29. tammikuuta 2009 13:43:35

Nimi : Herja
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Seurauksena kiintiöillä valittujen kohdalla saatetaan ehkä löysätä valmistumisvaatimuksia. Tästä tietysti seuraa tutkintojen uskottavuuden heikkeneminen, jos tutkinnon on suorittanut kiintiöön kuuluva.

Kyllähän se jo paljon auttaa jos toisen kotimaisen hallitsemista ei enää vaadita ja kaikkiin koulutusohjelmiin lisätään kurssi jossa voi fiilistellä omaa kulttuuriperintöään.

Pikasilmäyksellä tuo Arajärven raportti on melkoinen matolaatikko. Kovasti vaaditaan erityisoikeuksia yleisnimekkeellä maahanmuuttaja mutta voi tosiaan olla, että maahanmuuttajalla tarkoitetaan tässä tapauksessa toisen polven maahanmuuttajaa ja Suomen kansalaista Abdia eikä juuri rajan ylittänyttä Hans Jürgenia jonka isä on DI Nokialla.
  
  29. tammikuuta 2009 13:47:16

Nimi : Sivullinen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kyllähän tuota täälläkin "hiukkasen" on paniikkia havaittavissa.
  
  29. tammikuuta 2009 13:51:21

Nimi : Realisti
  
Viesti : Mutta toisaalta on hyvä havaita, ettei täällä ole piilorasismia. Kyllä se on näköjään ihan avointa.
  
  29. tammikuuta 2009 13:55:21

Nimi : Happoinen Vittu
  
Viesti : Ei siellä Otaniemessä mikään pissed off mieliala leviä.. Porukka on fiksua eikä mitään idiootteja.

Ainoa piss mikä levisi oli haarojesi välistä lirunut piss tenaladyn ohi housuihisi, Ruukinmatruuna.

Otanpa huvikseen iltapäivän työkseni selvittää livepersoonasi, olet vanhaa sfnet-kaartia, opiskellut TTK:ssa ja työskentelet nyt Rautaruukilla... mukava pähkinä iltapäivälle ;)
  
  29. tammikuuta 2009 13:58:13

Nimi : Joonatan
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Minäkin kiinnitin huomiota tuohon raporttiin, ja ihan vain uutisoinnin perusteella:
Työperäisiä maahanmuuttajia pitää työllistää erityistoimenpitein, vaikka väkisin. Kyllä ne siitä rikkaudeksi muodostuvat ja pyyhkivät pyllyjä.

Nuo itse raportista ongitut asiat ovat vielä vakavampia. Kumma ettei joku tutkiva lehti (sanoma tai aikakausi) tähän puutu, siitä saisi paljon keskustelua ihan järkevissäkin puitteissa. Jos joku Uusi Suomenkuvalehti tekisi tästä jutun niin johan. Siis tuosta raportista, ei sen mitään nuivismia tarvitsisi olla.

Hämmentävää että noin räikeitä juttuja voidaan tehdä ilman että ketään kiinnostaa. Onkohan totta että Suomi saadaan niin rikki että sitä ei voi ehjätä ennenkuin kansa herää?
  
  29. tammikuuta 2009 14:04:19

Nimi : Pena1
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kivaa, koska omat muksut ovat pääsykoeikäisiä vajaan 10 v. kuluttua ja silloinko jo saa taistella näitten kiintiöläisten kanssa? Mutta miksei tehdä ihgu omaa hankkenia muutamalla kielellä varustettuna ja opinlinjalla. Ja sitten kun valmistuvat, voivat kilpailla työmarkkinoilla. Rkp voisi avustaa sitten tässä vaiheessa, heillä kun on 100 vuotta kokemusta takana.
  
  29. tammikuuta 2009 14:05:58

Nimi : Paul R
  
Viesti : Paul<3Ruukinmatruuna
  
  29. tammikuuta 2009 14:19:43

Nimi : Uskomatonta paskaa Arajärveltä
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : enpä olisi ikinä uskonut että Suomessa lähdetään lukutaidottomille somaleille puuhaamaan omaa kiintiötä yliopistoihin ! Omat lapseni siis kilpailevat "avoimessa" sarjassa, ja ulkomaalaiset saavat kiintiöt. Ei voi muuta sanoa kun että äänestäkää nyt hemmetissä Perussuomalaisia, tämä meno alkaa olla jo liikaa entiselle sosiaalidemokraatillekin ! Kyllä vituttaa !
  
  29. tammikuuta 2009 14:21:51

Nimi : Realisti
  
Viesti : On se kummaa, miten informaatio vääristyy jo parin vääristelevän nettikommentin takia.

Siis missä kohtaa Arajärven raportissa puhutaan kiintiöistä?
  
  29. tammikuuta 2009 14:26:15

Nimi : Ruukinmatruuna
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Happoinen Vittu, valitettavasti näyttäisi siltä, ettet tunne teekkareita. He ovat kyllä fiksua sakkia - tiettyyn rajaan saakka. Todettakoon, että ei ole sattumaa, että Halla-ahon kannattajakunta koostuu suurelta osilta insinööreistä, dippainsseistä ja muista luonnontieteilijöistä, siis matemaattis-luonnontieteellisen koulutuksen saaneista ihmisistä ja rationaalisesti ajattelemaan tottuneista, joille ei poliittisesti korrekti sumutus mene jakeluun.

Se halla-aholaisuuden häntä koostuu sitten aivan muunlaisista ihmisistä.

Asiasta kuudenteentoista. Tekstistäsi voi tulkita, että olet selvästi hermostunut (alapääviittaukset) ja tuohtunut. Olisi hienoa, jos kykenisit, nimimerkistäsi huolimatta, ns. asialliseen keskusteluun ja asia-argumentointiin.
  
  29. tammikuuta 2009 14:26:48

Nimi : Jepjep
  
Viesti : "Virkoihin molempien kotimaisten kielen hallintaa ei enää vaadita. Tämä toteutetaan käyttämällä maahanmuuttajien kohdalla yksilökohtaista erivapausmenettelyä."

Futuristi: "RKP take note. Tästä se alkaa. Nimittäin ruotsinkielen aseman alasajo."

On tuo luettavissa niinkin, että pelkkä ruotsi riittää... RKP niitä omiksi, nopeasti lisääntyviksi äänestäjikseen tänne haalii, joten ei kaukaa haettu ajatus tuokaan.
  
  29. tammikuuta 2009 14:29:48

Nimi : Realisti
  
Viesti : Missä tällainen selvitys Halla-ahon kannattajakunnan koulutustaustoista on luettavissa? Vai tuliko taas mutua? Vähän niin kuin monessa muussakin asiassa?
  
  29. tammikuuta 2009 14:30:32

Nimi : saint
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Happoinen Vittu: ”Otanpa huvikseen iltapäivän työkseni selvittää livepersoonasi, ... mukava pähkinä iltapäivälle ;)”

Jospa tekisit nyt kuitenkin ensin huomiset läksyt, ennenkuin alat touhuta muuta !
  
  29. tammikuuta 2009 14:43:14

Nimi : Man Boy
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kaikki kunnia matemaattis-luonnontieteilijöille heidän omalla alallaan, mutta ongelma on siinä, että tuon tieteenalan ihmisillä hyvin harvoin on käsitystä siitä, mitä politiikka oikeastaan on. Eli käytännössä se ilmenee siten, että tilastot ja numerot edustavat heille Totuutta, kun taas retoriikkaa ja politiikan performatiivisuutta yleensä paheksutaan "sumuttamisena" yms.
  
  29. tammikuuta 2009 14:47:28

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti :
Realisti esitti hyvän kysymyksen. Arajärven raportti löytyy osoitteesta:

http://www.intermin.fi/julkaisu/022009

Sivulta 95 löytyy sana väestöosuus.
Maahanmuuttajien osuus on pieni lukiokoulutuksen ja korkeakoulutuksen piirissä.
Perusteltua on – ja sillä olisi todennäköisesti merkitystä myös yhteiskunnan ilmapiiriin
ja asenteisiin – että maahanmuuttajien osuus vastaisi tässä suhteessa heidän
väestöosuuttaan.


Anyway... raportin mukaan näyttää siltä, että on maahanmuuttajia, joita ei mitä ilmeisimmin tarvita aidosti Suomessa, koska heillä on vaikeuksia sijoittua työelämään. Työvoimapulan paikkaamisargumentti on kyseenalainen.
  
  29. tammikuuta 2009 14:48:03


guestbook © freebok.net