14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 112376-112400

Nimi : tapio
Kotisivu : http://tuuritapio.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Nuivistit tuntuvat olevan kovin varmoja voitostaan,suunnanmuutoksesta..."

Täytyy kuitenkin ottaa huomioon, että Suomi on Suomi, eikä mikään Hollanti.

Minäkin uskon, että suvaitsevaiset vievät asiansa lopulliseen voittoon, eli hankkivat tänne mahdollisimman suuren määrän "työperäisiä" turvapaikanhakijoita laman keskelle, mutta en usko, että asian arvostelijoita ruvetaan pamputtamaan kaduilla.

Täällä säilyvät kuitenkin vapaat vaalit. Niitä ei voida kieltää. Täällä säilyy vapaa internet. Jokainen voi saada tietoa niin paljon kuin vain haluaa, vaikka jokainen valtapuolue haluaisi sen estää.
  
  29. tammikuuta 2009 1:01:08

Nimi : Rip Van Winkle
  
Viesti : Osaisiko joku selittää mikä on Suomen kohutuimman tuhkamunan, Seppo "törky" Lehdon psyykkisen sairauden nimeke? Mies ei näytä ainakaan kasvokuvan perusteella kuitenkaan vähäjärkiseltä toisin kuin JHa. Onko kyse perS. häiriöstä - esimerkiksi psykopaattinen/asosiaalinen persoonallisuus?
  
  29. tammikuuta 2009 4:48:56

Nimi : Bon Voyage, PERuSuomalaisEt
  
Viesti : Jos asia on tärkeä mutta sanoja näyttää Hawkinggilta niin en kuuntele koska sanoman on värittänyt omasta ulkomuodosta johtuva katkeruus vrt nyt nämä hallikset ja pallikset, soinin avustajat teemu lähteet yms

Hirveän rumaa sakkia. Kukaan nainen ei antaisi noille. Kuvittele nyt tuollainen pallinaama ähkimässä harottavine hampaineen ja olemattomine leukoineen viiden sentin päässä omista kasvoistasi FY FAN! Ja kun aktin jälkeen puheet koostuvat perSe liturgiasta ala hallis teemu lehde yms ja suu haisee mätänevältä paiseelta ala jh niin yökkäysrefleksi olisi väistämätön! Älkää naiset antako perSuille!
  
  29. tammikuuta 2009 5:04:20

Nimi : PS-SS
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : En osaa sanoin kuvailla kuinka paljon arvostan Halla-ahon ja Suomen Sisun tekemää työtä. Te olette uljaita Pekka Siitoinin työn ja perinteen jatkajia!

Ja nyt, nouskoon Kalevalainen kansa, PÄÄSKÖÖN MYRSKY VALLOILLEEN!
  
  29. tammikuuta 2009 6:02:03

Nimi : vellihousu
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Aamulehti oli kovin nuivana tänään.. Valitettavasti nuivuus ei esiinny nettiversiossa.

Tenttasivat mm. Hesaria keksitystä Vanhas-jutusta, josta Hesari on jäänyt kiinni. Kyselivät, josko tämä juttujen keksiminen on lehden tapa.... Eivät myöntäneet, mutta pahoittelivat...

Epäilyksen virallinen varjo on vihdoin heitetty Pravdan ylle.
Me valveutuneet tosin olemme tienneet tämän jo pitkään.
  
  29. tammikuuta 2009 7:52:16

Nimi : Pravdassa saa keskustella ;-)
  
Viesti : http://www.hs.fi/keskustelu/Tutkimus%3A+Malm%F6n+Roseng%E5rd+on+ultraradikalismin+jalansija/message.jspa?messageID=2925683&userThreadMode=tree
  
  29. tammikuuta 2009 8:18:57

Nimi : Ruukinmatruuna
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Surulla on huomattava, että edistysmieliset eivät vielä tähänkään päivään mennessä ole löytäneet ensimmäistäkään asia-argumenttia Halla-ahoa vastaan, vaan keskittyvät lähinnä alatyyliseen kielenkäyttöön ja ulkonäköseikkoihin.

Aikoinaan 1980-luvulla kun ruukinmatruuna oli vielä nuori ja kun internet kuului meille nörteille, sellainen kommentointi merkitsi automaattisesti keskustelun häviämistä.

Ei pojat, ei sotaa noin käydä. Jos aiotte voittaa halla-aholaiset, teidän on käytettävä aivan erilaista argumentaatiota.

Mistä tulikin mieleen yksi juttu.

Otaniemeen aiotaan vastaanottokeskusta. No, tiedossamme lienee, millaista vaikutusta vastaanottokeskukset saavat aikaan ympäristössään.

Kenellekään ei varmaan tullut mieleen, että Otaniemessä on Suomen suurin keskittymä reservin upseereita ja reservin aliupseereita. Siellä on Poliisiopisto ja siellä on Teknillinen korkeakoulu. Teekkarit vain sattuvat olemaan aivan eri maata kuin yliopiston humanistit. Teekkarit näin pääsääntöisesti ovat aivan uskomattoman oikeistolaisia ja konservatiivisia, ja noin 80% heistä on reserviupseereja. Heillä siis on sekä kyky organisoitua että johtaa, että suunnitella niin aseita kuin sotilasoperaatioitakin. Heillä on siihen koulutus ja teekkarit ovat tunnetusti varsin älykästä, joskaan eivät aina viisasta, väkeä.

Miten luulette että käy, jos Otaniemessä herää niinsanottu "pissed off" -mieliala?
  
  29. tammikuuta 2009 8:41:29

Nimi : Jussi Savola
  
Viesti : "Miten luulette että käy, jos Otaniemessä herää niinsanottu "pissed off" -mieliala?"

Kummia kyselet.

Toki tuoreet tulokkaat oppivat olemaan talon tavoilla, ihan katselemalla sitä miten ympäristö toimii.

Teekkarit, upseerit, ja muut herrasmiehet sukupuoleen katsomatta opastavat opinhaluisia tuoreita naapureitaan. Tietenkin.
  
  29. tammikuuta 2009 9:04:01

Nimi : Voitosta
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Itse näen useamman poliittisen suunnan täysimittaisen kilpailun olevan kaikkien yhteinen ja myös sen todellise demokratian voitto. Yhteiskuunta ehkä nitisee liitoksistaan mutta toimii silloin, kun siinä jokaista joku edustaa.
  
  29. tammikuuta 2009 9:12:38

Nimi : Juha Kettunen
Kotisivu : Juha Kettunen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Minun mielestäni Halla-ahon on aivan turhaa vastata poliisille enää. Se on ajan haaskausta.
  
  29. tammikuuta 2009 9:31:21

Nimi : Tosi
  
Viesti : Kuten aina, puhun nytkin totta. Sen takia nikkini on toi mikä on.

Mä olen olen joskus vielä muutama vuosi sitten äänestänyt Vanhasta!?!?

Nyt hävettää, mutta se täytyy sanoa, että on mieli muuttunut mullakin muutaman vuoden sisään paljon poliittisesti.

Olen myös huomannut sen, kuulun jossain mielessä mainstreamiin eli kun oivallan itse jotain, niin samoin tekee moni muukin. En tiedä onko toi mairittelevaa mun kannalta, mutta mun ominaisuuksistahan ei olekaan kyse, vaan Suomen ja länsimaiden tulevaisuudesta.
  
  29. tammikuuta 2009 9:34:24

Nimi : 2977
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Kemppisen blogin kommenttiosastolla muutama kommentoija on ottanut Halla-ahon kirjoituksia puheeksi. Aika huvittavia ilmestyksiä nuo kommentoijat sinänsä. Närkästys on melkein käsin koettavissa. Mielenkiintoinen ilmiö sinänsä ovat Kemppisen blogin vakiokommentoijat. Yhteinen tekijä näyttäisi olevan että "asiaa ei ole, mutta minäpäs olen kommentoinut Kemppistä".
  
  29. tammikuuta 2009 9:38:27

Nimi : Mäki-Ketelä kirjoittaa Löytystä
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : http://www.adressit.com/keskustelu/7133
  
  29. tammikuuta 2009 10:04:08

Nimi : ex-vanhasen äänestäjä, nyk, Persu
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Suomessa ollaan viemässä sananvapautta, jotta saadaan kaikki Somalit lihapatojen ääreen tänne suomalaisten veronmaksajien iloksi.

Ainoastaan Perussuomalaiset puolustavat OIKEASTI suomalaisia, ja tästä syystä ääneni menee persuille.

Maahanmuuttoongelma on seuraavien vaalien tärkein kysymys, ja tämä määrittää minun puoluekantani.
  
  29. tammikuuta 2009 10:07:59

Nimi : Sami
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Hommakäyrä nousussa. It's infernal!
  
  29. tammikuuta 2009 10:12:52

Nimi : jmk
  
Viesti : Tenttasivat mm. Hesaria keksitystä Vanhas-jutusta, josta Hesari on jäänyt kiinni.

No kerro nyt edes jotain. Mistä Vanhas-jutusta on kyse ja milloin HS on sellaisen keksinyt?

Pystytkö hommaamaan paperi-AL:n jutun näkyville jonnekin?
  
  29. tammikuuta 2009 10:39:02

Nimi : 2977
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/oliko-hesari-paikalla-vai-naytteliko-vain/127606
  
  29. tammikuuta 2009 10:52:40

Nimi : jmk
  
Viesti : Kiitos. Hauskasti jäi HS kiinni housut nilkoissa. Näitä kannattaa kerätä ja panna talteen.
  
  29. tammikuuta 2009 11:08:27

Nimi : Ruukinmatruuna
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Hesaria on ollut tapana pitää ns. laatulehtenä. Valitettavasti näyttää, että epäilyksillä siitä, että se onkin muuttunut ns. tabloidiksi, vaikuttaisi olevan perää:

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/48351-%E2%80%9Dsali-kohahti%E2%80%9D-huijasi-hesari
  
  29. tammikuuta 2009 11:22:51

Nimi : Sami
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Jos kerran Peeässäläisiä saa yleistäen haukkua natseiksi, niin kai nyt minäkin saan yleistäen haukkua Hooässän toimittajat rappiojuopoiksi?
  
  29. tammikuuta 2009 11:37:32

Nimi : tapio
Kotisivu : http://tuuritapio.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ruukinmatruuna on oikealla asialla. Minäkin olen aivan hirveästi odottanut asiallisia perusteluja maahanmuuton puolesta, mutta en ole nähnyt koskaan.

Aina ne ovat samaa rataa: maahanmuutto on nykyaikaa, sitä ei voi enää estää, sen vastustaminen on tyhmää ja sivistymätöntä, sitä vastustavat vain rumat ihmiset, ulkomaalaisuus on hienoa, suomalaisuus on typerää, kuka pyyhii pyllymme, meidän kansainvälinen velvollisuutemme edellyttää, ja niin edelleen loputtomasti.

Nythän on surullista, että pääministeri Mattikin on saman liturgian vanki. Hän kai häpeää niin paljon isänsä tutkimuksia, vaikka itse Jeja-Pekka on kehunut niitä.
  
  29. tammikuuta 2009 11:50:14

Nimi : Katselija
  
Viesti : Jussi Halla-ahon syyteharkinta-asiassa olen varhemmin (2801 klo 16:09:56) siteerannut Mika Illmanin väitöskirjan Hets mot folkgrupp tiivistelmää, jonka mukaan kiihottaminen kansanryhmään vastaan tulee kriminalisoitavaksi erityisesti silloin, kun kehotetaan väkivaltaan, syrjintään tai vihaan. Nyt pohdin käsitettä "kehottaa". Lähteenäni on googlaamani teksti http://www.angelfire.com/creep/parazite/paraziteorg/julkkeh.txt , josta en oikein tiedä, mikä se on, mutta kyllä se asialliselta vaikuttaa. Siinä pohditaan julkista kehottamista rikokseen.

Kehottamiseen rinnastetaan se, että koettaa vietellä tai houkuttelee siten, että kehotus tai houkuttelu rikoksen tekemiseen (1) aiheuttaa vaaran, että sellainen rikos tai sen rangaistava yritys tehdään tai (2) muuten selvästi vaarantaa yleistä järjestystä tai turvallisuutta.

Käsittääkseni siis ei voi vetäytyä sen taakse, että suoraa kehotusta ei ole, vaan jos teksti antaa ymmärtää, että hyvä olisi jos niin ja niin tehtäisiin, se olisi kehotukseen rinnastettava. Mielestäni Jussi Halla-aho ei näin tee. Hän kyllä ilmaisee vastenmielisyytensä, jopa inhonsa (minun mielestäni perustellusti mutta se ehkä ei ole oikeuskäsittelyssä relevanttia niin uskomattomalta kuin se tuntuukin), mutta ei lainkaan yllytä aktiiviseen rikolliseen väkivaltaan, syrjintään tai vihaan (käsitteet "syrjintä" ja "viha" täytyisi tietysti analysoida).

Kuitenkin julkinen kehottaminen rikokseen ei olisi kriminalisoitava, (1) jos se kehottaisi sellaiseen lain rikkomiseen, jota ei voitaisi pitää rikoksena, ja (2) ellei kehottamisella olisi mitään vaikutuksia ainakin joihinkin kehotuksen vastaanottajiin. Jos tämä pätee myös kiihottamiseen kansanryhmää vastaan, niin syyttäjän pitäisi osoittaa, että (1) lain mukaan rikollista kansanryhmään kohdistunutta väkivaltaa, syrjintää ja vihaa on esiintynyt, ja (2) Jussi Halla-ahon kirjoitukset ovat tähän asiantilaan vaikuttaneet.

En ole juristi joten vastuu on lukijalla.

  
  29. tammikuuta 2009 12:16:50

Nimi : Helsinkiläinen perheenisä
  
Viesti : Katselija,

Mielestäni ajattelet asiaa turhaan liian pitkälle. Jo Ellilä-casessa näkyi harvinaisen selvästi, että kysymys on juurikin ja vain siitä, että Mika Illman on se, joka viime kädessä päättää, mitä saa sanoa ja mitä ei saa.

En pidä lainkaan mahdollisena, että Illmanin ajamat jutut eivät menisi sellaisenaan läpi käräjäoikeuksista. Tuomio tulee. Hovi on toivottavasti toinen juttu.
  
  29. tammikuuta 2009 12:34:33

Nimi : Roope
Kotisivu : http://mediaseuranta.blogspot.com/
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Kiinnittäkääpä huomiota selvitysmies Pentti Arajärven tänään julkaistun työllistämisraportin uutisointiin. Maahanmuuttajien korkeaan työttömyyteen hän uutisten mukaan tarjoaa ratkaisuksi yksilöllistä kotoutumissuunnitelmaa, oppisopimuskoulutusta ja nopeaa kielikoulutusta. Arajärvi haluaa "vastuuviranomaisille lisäresursseja". Lehdet tuskin paneutuvat raporttiin ministeriön tiedotetta syvällisemmin.

Seuraavassa itse raportista poimittuja ehdotuksia työllisyyden parantamiseen. Mitäs luulette, mainitaanko näitä kohtia Arajärven raportin uutisoinnissa?

* Virkoihin molempien kotimaisten kielen hallintaa ei enää vaadita. Tämä toteutetaan käyttämällä maahanmuuttajien kohdalla yksilökohtaista erivapausmenettelyä.
* Maahanmuuttajiin sovellettava pitkäaikaistyöttömille ja vammaisille tarkoitettua sosiaalisten yritysten lainsäädäntöä
* Työantajien osallistuttava maahanmuuttajien koulutuksen maksamiseen
* Maahanmuuttajien osuus lukiossa ja korkeakoulussa nostettava erityiskeinoilla vastaamaan väestöosuutta
* Maahanmuuttajille järjestettävä yksilöllinen suomen ja/tai ruotsin opetus korkeakouluihin
* Maahanmuuttajien asumistason vastattava kantaväestön asumistasoa

Viimeisessä luvussa mainitaan vielä ehdotusten toteuttamisesta:

Esitysten kustannuksia ei laskettu
[...]
Esitysten toteuttaminen vaatii lisärahoitusta
[...]
Ongelmiin voidaan vastata voimavarojen lisäämisellä.
[...]
Vaikutukset ovat positiivisia viimeistään seuraavassa sukupolvessa.


Arajärven ehdotuksia käytetään sisäministeriön kotouttamislainsäädännön uudistustyön pohjana. Työ aloitetaan kevään 2009 aikana.
  
  29. tammikuuta 2009 12:38:56

Nimi : Futuristi
  
Viesti : * Virkoihin molempien kotimaisten kielen hallintaa ei enää vaadita. Tämä toteutetaan käyttämällä maahanmuuttajien kohdalla yksilökohtaista erivapausmenettelyä.

RKP take note. Tästä se alkaa. Nimittäin ruotsinkielen aseman alasajo.


* Maahanmuuttajiin sovellettava pitkäaikaistyöttömille ja vammaisille tarkoitettua sosiaalisten yritysten lainsäädäntöä
* Työantajien osallistuttava maahanmuuttajien koulutuksen maksamiseen


Vammaisille tarkoitettua sosiaalisten yritysten lainsäädäntöä... Tätä se on se "työperäinen maahanmuutto". Tähän maahan on raivopäisellä innolla haalittava samanlainen helvetin kalliiksi tuleva ja hankala "varsinaisten maahanmuuttajien" vähemmistö kuin vanhoissa kolonialisti- ja orjanomistajayhteiskunnissa. "Valkoinen syyllisyys" nähkääs koskee meitäkin siinä missä vanhoja orjanomistajayhteiskuntia ihomme korkean albedon johdosta.


* Maahanmuuttajien osuus lukiossa ja korkeakoulussa nostettava erityiskeinoilla vastaamaan väestöosuutta
* Maahanmuuttajille järjestettävä yksilöllinen suomen ja/tai ruotsin opetus korkeakouluihin
* Maahanmuuttajien asumistason vastattava kantaväestön asumistasoa


Kun ei noita puuvillaplantaaseja neekereineen tullut ajoissa hankittua, niin hankitaan nyt sitten jälkijunassa ne neekerit ja Affirmative Action kuin Ameriiikassa ikään, ettei vaan oltaisi joku ummehtunut impivaara. Tuon "maahanmuuttajille sama asumistaso" -kohdan perusteella voisi tulla jopa kyseeseen Amerikan malliin pankkien pakottaminen lain voimalla asuntolainanantoon varattomille heikosti menestyvien vähemmistöjen edustajille. Saadaan tännekin kunnon pankkikriisi, kun ilmeisesti tämä lama ei vielä saanut suomalaisten pankkien taseita tarpeeksi kuralle. Kyllä tässä vielä ehtii.
  
  29. tammikuuta 2009 12:55:56


guestbook © freebok.net