14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 112351-112375

Nimi : antti penaali
  
Viesti : Liekkö ollut jo täällä:

http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Tutkimus+Malm%C3%B6n+Roseng%C3%A5rd+on+ultraradikalismin+jalansija/1135243103370
  
  28. tammikuuta 2009 18:53:26

Nimi : Laulava poliisi
  
Viesti : Mikäs se yks vitun ääliö oli niin se Tomashot. Se ei olis arvollinen edes nuolemaan saappaitani (kielikuva! en sitä edes haluaisi) mutta asiaan!

Jos Tomashotin kirjoitukset antoivat aihetta tuomioon niin mitä helvettiä te geenipooliin oksennetut pohjasakat luulette ettei Halla-ahon kirjoitukset aiheuttaisi siihen syytä. AAA JUUU FAKIN NATS!!!

LÄSKIKALJULLE TERVEISIÄ OLETTEKO TUTKINEET POLIISIEN JA LAINOPPINEIDEN KESKEN VIELÄ THORSIN LAKIA. ETTE TE SIITÄ MITÄÄN TAJUNNEET ÄLKÄÄ TEESKENNELKÖ PÖKILÖT!
  
  28. tammikuuta 2009 18:53:45

Nimi : Laulava sotilas
  
Viesti : Oikein loistavaa argumentointia, KOMMARI!
  
  28. tammikuuta 2009 19:01:47

Nimi : Sami
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Saisko vähän lisää niitä antifoiden raivonpuuskia? Puhdistakaa mielenne!
  
  28. tammikuuta 2009 19:06:36

Nimi : Laulava läskikalju
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : No ollaan, mutta ei me tajuta siitä vieläkään mitään. Mutta siltikin menee Thurrssin suunnitelmat vituiks.
  
  28. tammikuuta 2009 19:07:20

Nimi : ex-kepulainen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Turusen blogi on todella ytimeen menevä, hyvin perusteltu, kiihkoton, ei kiihoita ketään (muuta kuin Illmannia ja muita poliittisella korrektiudella urallaan pyrkiviä hännystelijöitä.)

JOs Uusi Suomi todella bannasi äskeisen tekstin, on se merkki objektiivisen journalismin loppumisesta myös tuossa julkaisussa. Ja se on sääli.

Ajankohtaisessa kakkosessa haastateltiin eilen Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtajaa & vähemmistövaltuutettua. Voisi Persujen nuorten pj. sparrata vaikka yhden illan Halla-Ahon kanssa ennen seuraavaa julkista esiintymistä siitä kuinka asiat tuodaan julki menemällä suoraan asian ytimeen, ilman kiertelyitä. Tsemppiä seuraavaan väittelyyn, ja OIKEASTI sparratkaa Halla-Ahon kanssa etukäteen. Tsemppiä seuraavaan koitokseen, faktat ovat teidän puolellanne, ne pitää opetella kunnolla ulkoa jotta ei mene jumiin suorassa lähetyksessä.

Keskustalta, Vihreiltä, Vasemmistoliitolta ja RKP:ltä siirtyy tuhansia äänestäjiä joka päivä Persuille. Syy: Persujen realistinen ja Suomalaisia puolustava maahanmuuttopolitiikka.

Siinä syy miksi minäkin äänestän kaikissa tulevissa vaaleissa Persuja.
  
  28. tammikuuta 2009 19:13:47

Nimi : Ohimennen
  
Viesti : Luulen, että Turusen blogi bännättiin otsikon takia, jossa oli hirttosilmukka Astridin kaulalla ja vielä kaiken lisäksi kireällä.

Jos kyseessä olisi kitaran viritys niin kielet olisi nyt niin tiukalla, että yksi kunnon barresointu riittäisi katkaisemaan koko vehkeen.
  
  28. tammikuuta 2009 19:53:56

Nimi : Man Boy
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Syyteharkinta on esitutkinnan automaattinen jatke."

MUTTA esitutkintalain pykälässä 43 todetaan, että

"Esitutkinta lopetetaan kuitenkin saattamatta asiaa syyttäjän harkittavaksi, jos:

1) tutkinnassa on käynyt selville, ettei rikosta ole tehty taikka ettei asiassa voida nostaa ketään vastaan syytettä tai esittää muuta rikokseen perustuvaa julkisoikeudellista vaadetta; tai

2) esitutkintaviranomainen on tutkinnan aloittamisen jälkeen päättänyt 4 §:n 1 tai 2 momentissa tarkoitetulla perusteella luopua enemmistä toimenpiteistä.

Esitutkintaviranomainen voi 2 momentin 2 kohdassa tarkoitetussa tapauksessa antaa rikokseen syyllistyneelle suullisen tai kirjallisen huomautuksen."
  
  28. tammikuuta 2009 20:02:05

Nimi : vesku
  
Viesti : hommassa on ongelma.

Moderaattori M.E. on liian innokas pilkun viilaaja. Milloin mikäkin on väärin, väärässä paikassa tai väärin sanottu. Olkoon. Ei kiinnosta enää. Erosin.
  
  28. tammikuuta 2009 20:30:43

Nimi : persulainen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Hommassa on aivan liian tiukka moderaattoripolitiikka. Samasta syystä en jaksa enää kirjoittaa sinne. Viilataan jokaista pilkkua ja mielipiteet pitää olla sanatarkasti samanlaisia.
Samasta syystä erosin.
  
  28. tammikuuta 2009 20:37:41

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : HS:

[...] Rosengårdin kaupunginosalautakunnan puheenjohtaja Andreas Konstantinides sanoo uutistoimisto TT:lle, että hän on samaa mieltä alueen islamistisesta radikalisoinnista.

Alueella on mielipidepoliiseja, jotka asettavat säännöt, hän sanoo


:)
  
  28. tammikuuta 2009 20:41:44

Nimi : hmm
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200901288994021_ul.shtml

Kauan ruotsalaisten selkänahka kestää tuota? Kertokaa mieleisenne artikkelissa mainittu luku kymmenellä (valittu 10 vuotta), minkä luvun saatte?

http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Tutkimus+Malm%C3%B6n+Roseng%C3%A5rd+on+ultraradikalismin+jalansija/1135243103370

Huolestuttavaa? Mikä prosentti radikalisoituu? Laskekaa mieleisellänne prosenttiluvulla yllä saamastanne luvusta radikalisoituneiden määrä?
  
  28. tammikuuta 2009 20:46:50

Nimi : xor_rox
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : vellihousu: "MINÄ HALLITSEMATTOMAN MAAHANMUUTON VASTUSTAJANA OLISIN MIELUUMMIN JUONUT PASKAA REILUNKAUPAN KAHVIA KUIN JOTAIN MUUTA PASKAA."

Miksi? Kuuntelepa tuolta taloustieteilijän näkemys reilusta kaupasta:

blogit.yleradio1.yle.fi/napitvastakkain/reilukauppa.
  
  28. tammikuuta 2009 21:26:55

Nimi : MMA
  
Viesti : Kuuntelin juuri RadioRockin uusimman pätkä Halla-ahosta. Näyttää siltä että kaverit ovat vesikielellä odottaneet milloin pääsevät puukottamaan Jussia selkään. Hampaankoloon oli näemmä jäänyt vähän tavallista enemmän siitä Jussin radiohaastattelusta. Ainakin multa loppui RadioRockin kuuntelu, vaikka hyvää musiikkia sieltä tuleekin.
  
  28. tammikuuta 2009 21:28:12

Nimi : Hammer
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Siteeraus Illmanin väitöskirjan tiivistelmästä:

"...kehottaminen rasistiseen vihaan kansanryhmää vastaan siitä huolimatta, että
kehottamisessa ei suoranaisesti ole kysymys yllyttämisestä väkivaltaan tai
syrjintään."

Eli mikä tahansa teksti, jossa jostain vähemmmistöstä esitetään negatiiviseksi tulkittavia luonnehdintoja riippumatta niiden totuudenmukaisuudesta, voi johtaa syytteeseen ja tuomioon.

Jos Illmanista tuntuu siltä, että syyte pitää nostaa, syyte nostetaan.

Oikeudessa totuus ei ole mikään puolustus.
  
  28. tammikuuta 2009 21:28:48

Nimi : Aktiivilukija
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Voisitko järjestää sivun koodausta siten että muuttaisit oletusmerkistöksi UTF-8 merkistön. Selkeyttäisi luettavuutta -Kiitos!
  
  28. tammikuuta 2009 21:54:37

Nimi : Vellihousu
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Suomen nuoretmiehet ovat jo luovuttaneet. Kannattaako tätä Ilmannien valloittamaa maata enää puolustaa? Sopii ihan vakavasti miettiä. Touhu on kuin venäjällä ikään.
  
  28. tammikuuta 2009 21:55:11

Nimi : Fenix tunnettu tuhkamuna Seppo Lehto
Kotisivu : Aluepalautuksia ja maahanmuuton estoa
Mitä teen : Aion mainita Seppo Lehdon nimen
  
Viesti : Mainostin facebookissa Ruotsin vierailuani:) Ohessa eräs hilpeimmistä palautteista sen viime viikolla olleen muslimivideon lisäksi. "
Satu Sievers
Today at 1:16am
Report Message
Sulla on sairas tapa esittäytyy nimillä. Osaat sen ja varmaankin aika epelisti jäät siitä kiinnikin. Sun esitykset ovat sontaa alusta loppuun ja sairasta propagandaa, jota harjoitat nimellä, jota et omista. Säälittävintä sinussa on se, ettet tajua sitä itse. Mun puolesta heilu youtubessa säälittävänä promohomona, heilu skanssenilla vaikka pää kainalossa, sä olet silti naurettava pelle, jolla ei ole edes huumoria, edes nappia ompelemaan itelles, ku niin pelle olet...istu skansenilla vaikka miehen pään päällä perse ojossa, sekään ei naurata ketään, ota suihin jäniksiltä, sekään ei ole uutta. Kun haluat provosoida ihmisiä, tee se nimenomaan YOUTUBEN kautta ja tyylikkäästi, kaikki sun videot on pelkkää hevosen paskaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Satu Sievers
Today at 1:44am
Report Message
KATOKIN SAATANA RUNKKU, ETTET ROIKU IHMISTEN ILMOILLA. KOSKA NE SAATTAA TAPPAA SUT JA TOSISSAAN! SÄ OLET NAURETTAVA, INHOTTAVA, KARSEE, JÄKÄLÄPERSEENREIKÄ, KAUHEE ILJETTÄVÄ PASKA,LEHMÄNPASKAKI ON TUOREEMPAA KUIN SINÄ!!!!!!AINAKIN LUOTETTAVAMPAA. SÄ OLET KAUHEINTA, MITÄ MAATILALTA LÖYTYY!!!!"
  
  28. tammikuuta 2009 21:55:18

Nimi : Kiinnostunut
Kotisivu : Satu täti
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Mitähän muita hyvinvointi ja terveyspalveluita saa Kotkan seurahuoneesta....

Ainakin palveluntuottajan ulosannista voisi päätellä kyseessä olevan jotakin rajua.....
  
  28. tammikuuta 2009 22:40:15

Nimi : Köngäs
  
Viesti : Hyvä Sepi, oot messissä!

Ootko tulossa adressinluovutusmielenosoitukseen?
  
  28. tammikuuta 2009 23:19:49

Nimi : Kaukasian rotuinen, Finland
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Halla-Aho on ainoa joka uskaltaa puhua ääneen afrikan sosiaalipummeista. Mikä vittu nykymaailmaan on mennyt, kun itsenäisen pohjoisen valtion joka sotien kautta on oman olemassa olonsa ansainnut, kansalaisten pitää nuolla islamistien perseet ?

MIssä vaiheessa Suomi on siirtynyt velvolliseksi elättämään kaikki tänne tulevat afrikkalaiset ? Nykypolitiikka on mennyt niin sekaisin, että pääministeri myöten lauotaan ihan paskaa suusta. Vanhanen menossa barrikadeille somalien puolesta, KETÄ VASTAAN ? Vastaus: SUOMALAISIA TIETENKIN ! Ei helvetti, meidän pääministeri !!

Mannerheimin aikaan tuollaiset olisi ammuttu navetan takana.

VIhervasemmistolaiset ja RKP:eet ovat perinteisesti aina toimineet vastoin kansan etuja, niin kuin myös maahanmuuttokysymyksessä. Tässä maassa olisi puhuttu Venäjää jo pidemmän aikaa jos nämä ryhmät olisivat hääränneet päätöksenteossa.

Ääneni menee Perussuomalaisille. Piste.
  
  28. tammikuuta 2009 23:41:06

Nimi : Mymmeli
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Joko Sepeteus on päässyt linnasta?
  
  28. tammikuuta 2009 23:48:45

Nimi : ugh
  
Viesti : Nuivistit tuntuvat olevan kovin varmoja voitostaan,suunnanmuutoksesta, Thorsin lain hylkäämisestä, PS:n noususta jne. Vaarallista tuollainen itsevarmuus.

Katsokaa miten on käynyt Englannissa BNP:lle tai Belgiassa Vlaams Blokille. Jonkun matkaa tullaan kyllä rytinällä mutta kun kaikki muut puolueet liittoutuvat vastarannankiiskeä vastaan, niin nousu loppuu kuin kananlento. Ei ole mitään syytä olettaa etteikö Suomessa kävisi perussuomalaisille samalla tavalla. Valtapuolueet eivät takuulla täälläkään luovuta asemaansa taistelutta. Me emme ole nähneet todellisesta lokakampanjoinnista vielä yhtään mitään eikä lakimuutoksiakaan perussuomalaisia vastaan ole vielä tehty.

Täällä ollaan äimän käkenä kun Halla-aho joutuu tutkintaan. Hah!!! Belgiassa Halla-ahoja pamputetaan kadulla, viedään putkaan ja tuomitaan ehdottomaan vankeuteen.

Tämä vaan muistutuksena. Yhtään mitään ei olla vielä voitettu koskei sota ole edes vielä alkanut.
  
  29. tammikuuta 2009 0:02:46

Nimi : Axl
  
Viesti : Näin on. Vaarallista on itsevarmuus. se voi osoittautua tosi suoksi. Näyttää kuitenkin siltä että tämä maahanmuuttokysymys on vain yksi rako padossa. Sitä ei tiijä, mitä huominen tuo tullessaan.
  
  29. tammikuuta 2009 0:14:45

Nimi : Vallankaataja
Kotisivu : http://www.youtube.com/watch?v=C6_tcju0mPw
  
Viesti : Sepi antaa tukensa.
  
  29. tammikuuta 2009 0:46:00


guestbook © freebok.net