14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 112326-112350

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Tiesivätkö kaikki perussuomalaisia äänestäneet, millaisia arvoja ja millaisten yhdistysten jäseniä he tietämättään kannattavat, Vasemmistonaisten puhenainen, kansanedustaja Minna Sirnö kysyy."

Siis Sirnö pohdiskelee tiesivätkö ihmiset sitä, mitä eivät tietäneet.

Laiva on täynnä blogissa on Minnaa siteerattu 19.1.2007:
http://laivaontaynna.blogspot.com/2007/01/vastuussa-minna-sirn.html
"Laittomaksi leimattu maahanmuutto on monisyinen ongelma, jota ei voida ratkaista vain EU:n eduksi .. Siksi meidän onkin kysyttävä itseltämme, eikö tehostetun rajavalvonnan rinnalle pitäisi kehittää edes rajoitettuja keinoja lailliseen maahanmuuttoon."

Sirnö ei ilmeisesti ole tietänyt, että Suomeen on saanut muuttaa laillisestkin.


Tästä tuleekin mieleen, että olisiko hyvä asettaa kansanedustajille jonkinlaiset vähimmäisvaatimukset loogisen ajattelun alalla.


  
  28. tammikuuta 2009 14:20:55

Nimi : Joonatan
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : En tiedä lakiasioista niin paljoa, mutta käsittääkseni oikeuskäsittelyt julistetaan salattaviksi lähinnä vain UHRIEN SUOJELEMISEKSI, tai jossain tapauksissa rikoksen tekijän / vastaajan suojelemiseksi (maineen menetys, ura tms).

No, tässä tapauksessa kumpikaan noista ei päde. Väitän että kantaja saa kyllä julkaista asiansa. Saa aika varmasti myös vaatia oikeudenkäynnin kuvaamista - en usko että Suomen oikeuskäytännössä voi olla mahdollinen tilanne jossa et saa tietää ja tallettaa omaa oikeusprosessiasi... Ja se tietohan on sinua koskevaa.

Voisi olla että tuomarien suojelemiseksi siellä pitäisi tehdä jotain tunnistamattomuus-juttuja ennen julkaisua, mutta nuo ovat enemmänkin teknisiä yksityiskohtia.

Tämä tietty arvaus, mutta en keksi mikä sen pystyisi ohittamaan pakkosalauksen suuntaan?
  
  28. tammikuuta 2009 14:21:38

Nimi : RP
  
Viesti : On se hyvä että edes vasemmistoliitto tuntee sympatiaa niitä lähes 3000 Halla-ahoa äänestänyttä kohtaan, jotka vasta vaalien jälkeen kauhukseen saivat tietää, että muinainen kirkkoslaavi ei olekaan heidän ehdokkaansa ainoa intohimo.
  
  28. tammikuuta 2009 14:30:32

Nimi : Ville12345
  
Viesti : http://www.independent.co.uk/opinion/commentators/johann-hari/johann-hari-why-should-i-respect-these-oppressive-religions-1517789.html

Erinomainen artikkeli sananvapaudesta ja uskontojen (erityisesti islamin) välisestä jännitteestä.

Tsemppiä Jussille esitutkinnan kanssa.
  
  28. tammikuuta 2009 14:34:35

Nimi : Jussi Savola
Kotisivu : https://hommaforum.org/index.php?topic=1535.0
  
Viesti : Lupasin kommentoida Vihreiden vastausta Kanadan malliin erityisesti suhteessa pisteytykseen.

https://hommaforum.org/index.php?topic=1535.0 sisältää kysymyksen ja vastauksen.
  
  28. tammikuuta 2009 14:35:04

Nimi : tapio
Kotisivu : http://tuuritapio.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Suvaitsevaiset ovat jo hävinneet pelin. Halla-aho saa korkeintaan sakkoja sekä lisäksi roimasti ääniä seuraavissa vaaleissa.

Eläköön Suomi!
  
  28. tammikuuta 2009 15:27:41

Nimi : Katselija
  
Viesti : Silmäsin Mika Illmanin väitöskirjan Het mot folkgrupp tiivistelmän. Hän on tutkinut juuri kansanryhmää vastaan kiihottamisen kriminalisoinnin problematiikkaa; kyse siis on kansanryhmän uhkaamisesta, solvaamisesta tai panettelemisesta.

Ongelmana tässä on sananvapaus, jonka rajoittamista kansanryhmää vastaan kiihottamisen kriminalisointi on. Tärkein sananvapautta rajoittava ja kriminalisointia puoltava perusta on Yhdistyneiden Kansakuntien kaikkinaisen rotusyrjinnän poistamista koskeva kansainvälinen sopimus vuodelta 1965. Punnittuaan sekä laajaa sananvapautta puoltavia että rasistista propagandaa vastustavia keskenään monessa suhteessa ristiriidassa olevia perusteita Illman päätyy siihen, että tulisi kieltää seuraavan tyyppisten ilmaisujen levittäminen:

(1) rasistisin perustein tapahtuva kehottaminen väkivaltaan kansanryhmää vastaan;
(2) kehottaminen kansanryhmän syrjintään;
(3) kehottaminen rasistiseen vihaan kansanryhmää vastaan siitä huolimatta, että kehottamisessa ei suoranaisesti ole kysymys väkivaltaan tai syrjintään.

Intressipunnintaansa vedoten Illman edelleen katsoo, että rangaistavan alueen ulkopuolelle tulisi pääsääntöisesti jättää ilmaisut, joissa puhuja ainoastaan esittää käsityksensä siitä, että jokin kansanryhmä on ylivertainen tiettyihin toisiin nähden.

Kun ensin tutustuin Jussi Halla-ahon kuulustelumateriaaliin, niin mielestäni peruskysymys oli se, ovatko Jussi Halla-ahon väitteet tosia tai hyvin perusteltuja. Jos ne sitä ovat, niin syyttäminen kansanryhmää vastaan panettelemisesta tai solvaamisesta on heikolla pohjalla. Ajattelin myös, että syyttäjällä olisi perusteluvelvollisuus, että Jussi Halla-ahon väitteet eivät olisi totta. Mutta Mika Illmanin väitöskirjan tiivistelmään tutustuttuani huomaan, että syytettä ja oikeudenkäyntiä ei ehkä ajetakaan tällä perustalla.

Totta kai itse väitöskirjaa ja sen päätelmiä voi kritisoida. Eihän väitös ole jumalansanaa. Minulla ei ole itse väitöskirjaa eikä juristin kompetenssia, ja muutenkin kaiketi täytyy lähteä siitä, että oikein tai väärin korkeana syyttäjäviranomaisena on juuri tuolla tavoin ajatteleva henkilö.

En yritä tutkia kuulustelumateriaalia näillä uusilla käsitteillä; yleisvaikutelmani on, ettei se antaisi aihetta syytteeseen. Joka tapauksessa, kun Jussi Halla-aho kiinnittää päähuomion siihen, että teksteissä ei ole uhattu, paneteltu eikä solvattu ja että kirjoitukset ovat perusteltuja - aivan niin minäkin olisin tehnyt -, niin peruskysymys kuuluukin, onko teksteistä luettavissa kehotuksia väkivaltaan, syrjintään tai rasistiseen vihaan; muiden pitäminen meitä huonompina ei olisi raskauttavaa. Varmaan käsitteet "rasistinen" ja "kehottaminen" ovat keskeisiä.

Tietenkään ei tässä vaiheessa kannata liikaa maalata mörköjä seinälle, odotellaan nyt tuleeko syytettäkään.
  
  28. tammikuuta 2009 16:09:56

Nimi : Hammer
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Edelliselle kirjoittajalle:

Kyllä mielestäni kohta

"kehottaminen rasistiseen vihaan kansanryhmää vastaan siitä huolimatta, että kehottamisessa ei suoranaisesti ole kysymys väkivaltaan tai syrjintään."

antaa mahdollisuuden syyttää ja tuomita ihan mistä tahansa vähemmistöihin kohdistuvasta negatiivisesta väitteestä, vaikka väite perustuisi tosiasioihin.

Nämä syrjintä- ja vihapuherikokset sisältävät aina subjektiivisen tulkinnan asioista eivätkä perustu objektiivisiin faktoihin.
  
  28. tammikuuta 2009 16:15:27

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : (2) kehottaminen kansanryhmän syrjintään;

Mutta eihän kansanryhmä ole sama asia kuin rotu. Miten tämä kohta liittyy tuohon rotusyrjinnän poistamista koskevaan kansainväliseen sopimukseen?
  
  28. tammikuuta 2009 16:18:54

Nimi : Joonatan
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Hyviä argumentteja. Minusta laissa määrittelemätön uhriton rikos on aika käsittämätön idea, ja varsinkin kun sitä tulkitaan tapauksesta riippuen agressiivisesti tai vähemmän agressiivisesti. Jos kriteerinä on mikä tahansa negatiivisen puhuminen ihmisryhmästä X (X vaihtuu syyttäjän mukaan), niin tällä todellakin voidaan tehdä aika rumia oikeusmurhia.

Tosin vain vähän aikaa, kuten alla sanottiin, niin suvaitsevaisto on hävinnyt pelin jo sen avatessaan. Heillä ei vain ole tällaisissa syytetapauksissa mitään voitettavaa. Edes tapaus Ellilä ei ole tuonut suvaitsevaistolle yhtään mitään käteen. Ei edes siinä tapauksessa jos ajateltaisiin että Ellilä olisi tehnyt jotain todella syntistä josta joutuu Viimeisellä Tuomiolla vastuuseen. Ja kun ei ole, niin vielä vähemmän. Jussi Halla-aho on paljon tunnetumpi tapaus ja kun häntä yritetään ennakkotapauksen mukaisesti tuomita (no ennakoitahan on jo ollut) niin se vain haittaa suvaitsevaiston asiaa. Vaikka kokisivatkin olevansa moraalisesti puhtaalla pohjalla tässä.

Jussi siis on rohkeasti asioiden keskipisteessä. Voin vain kuvitella että rasittaa. Paljon voimia täältä ja kiitos että olet minunkin silmiäni aukaissut.
  
  28. tammikuuta 2009 16:27:02

Nimi : vellihousu
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Onko seuraava vaihtoehto väkivalta?

Kun ilmeisesti keskustelu asiapohjalta kriminalisoidaan, niin eikö ole sama vaikka aletaan sanoista tekoihin?

Yleensä näistä pikkunujakoista pääsee kaikkein pienimmillä sakoilla... kaiken muun lisäksi.

Juu en yllytä vaan kysyn?
Tätäkö Ilman haluaa?
Tämäkö on suvaitsevaisten tavoite?

Alkaa jotenkin tuntua loogiselta, että ihmiset ajetaan sellaiseen sisäiseen agressioon näillä loputtomilla järjettömillä teoilla, joita ei saa rangaistuksetta edes kommentoida.

Älyäisi nyt seuraava kouluammuskelija edes valita uhrinsa vaikka poliittisin perustein, ettei aina tarvitsis vain viattomien kärsiä.....


Oikein pelottaa, etta kirjoitinko nyt jotakin laitonta?

En mielestäni yllyttänyt ketään mihinkään, enkä mielestäni loukannut kenenkään kunniaa.

Vaikka voisi todeta joidenkin kohtalta Halmetta lainatakseni:

Kuinka sellaisen kunniaa voi luokata, jolla ei ole mitään kunniaa??
  
  28. tammikuuta 2009 16:31:14

Nimi : Futuristi
  
Viesti : Mikäli Suomen oikeuslaitos tekee julkisen poliittisen keskustelun mahdottomaksi koskien maahanmuuttopolitiikkaa viemällä mahdollisuuden perustella julkisesti muutoksia tiukempaan suuntaan, ei auta muu kuin siirtää keskustelu kokonaan spontaaneihin (langattomiin?)vertaisverkkoihin. Silloin valtionhallinnon itse keräämien ja julkaisemien faktojen siteeraaminen ja niiden analyysi on tehtävä anonyymisti ulkomaisilla palvelimilla.

Illman ja muut vapaata keskustelua vastustavat tahot, te ette yksinkertaisesti voi voittaa tätä taistelua. Maailmalla on lukuisia diktatuurivaltioita, kuten Saudi-Arabia ja Kiina, joissa Internetiä on yritetty ihan tosissaan laittaa kuriin onnistumatta siinä. Saudeissa porno leviää estoitta vertaisverkoissa ja tiedot Kiinan ihmisoikeusloukkauksista vuotavat ulkomaailmaan sensuurista huolimatta. Sensuurin ohittamiseksi on olemassa järeitä työkaluja. Miettikää ihan vakavasti haluatteko todella lähteä tälle tielle. Te ette ristiretkellänne voi saada aikaiseksi muuta kuin Suomen maineen lokaantumisen.
  
  28. tammikuuta 2009 16:48:25

Nimi : Jussi Savola
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : http://turunen.blogit.uusisuomi.fi/

Tietääkö joku asiasta jotain? Painoiko uusisuomi deleteä vai ... Ploki ei näy "tänne" "nyt" vaan saan "This blog has been archived or suspended."
  
  28. tammikuuta 2009 16:56:41

Nimi : Jepjep
  
Viesti : Mulla tulee tuosta Turusen blogista, että sivua ei löydy. Viimeinen kirjoitus siellä oli Googlen välimuistin mukaan "Vanhanen tuhoaa keskustapuolueen"... sattumaako? Toivottavasti on vain jokin tilapäinen ongelma eikä sitä miltä se näyttää.
  
  28. tammikuuta 2009 17:09:28

Nimi : tapio
Kotisivu : http://tuuritapio.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Uuden Suomen blogipalvelussa on se "ongelma", että maahanmuuttoa sivuavat aiheet saavat aina hurjasti kommentoijia.

Siksi monet blogistitkin kai kirjoittavat mielellään aihepiiristä.

Uuden Suomen johto taas ei puolestaan kai halua, että Uusi Suomi leimautuisi "rasistiseksi".

Miksi maahanmuuttoa sivuavat aiheet saavat sitten runsaasti kommentteja? Oma tulkintani on se, että aihepiiristä on yritetty kansalle opettaa yhtä ainoaa oikeaa ideologiaa, eikä kansa otakaan sitä vastaan.

Minun puolestani Uusi Suomi voi sulkea sivustonsa. Internet tarjoaa aina uusia mahdollisuuksia. Mikään ei voi vyöryä enää pysäyttää.

Tervemenoa vain Uusi Suomi, jos siellä niin haluatte.

Tämän kyseisen Turusen kirjoituksen sensuroiminen oli kyllä täysin asiatonta. Siinähän ei ollut mitään sopimatonta.
  
  28. tammikuuta 2009 17:26:59

Nimi : vellihousu
Kotisivu : PASKAA KAHVIA TAKUULLA...
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Vaihteeksi ABC-asemien kahvipäätöksestä.

Joku väitti jo, että samat tahot, jotka vastustavat maaahanmuuttoa, vastustavat myös tätä ABC-asemien reilunkaupan kahvia.

Kuulemma ei ole mitään loogisuutta, että maahanmuuton vastustajat haluaisivat mielummin auttaa kehitysmaiden ihmisiä heitän omassa maassaan.

Kun taas tämä reilunkaupankahvin vastustaminen on sama kuin vastustaa kehitysmaiden ihmisten auttamista heidän omassa maassaan.

MINÄ VÄITÄN, ETTÄ:

Vika ABC-asemien paskalta maistuvassa kahvissa ei ole niissä kahveissa, joita valmistukseen käytetään, vaan niissä koneissa ja niiden säädöissä.

PERUSTAN VÄITTEENI SIIHEN, että:

ABC-asemien kahvi oli aivan yhtä paskaa ennen siirtymistä reilunkaupan kahveihin. AIVAN SAMAA PASKAA, jollei pahempaakin.

Tuolloin taidettiin käyttää muistaakseni peräti presidentti-kahvia, jolla on erittäin negatiivinen kaiku nykyisen Tartsan ansioista.

MINÄ VÄITÄN, että kun huomenna taas menen ABC-asemalle kahville, siellä on takuulla edelleen paskaa kahvia, oli sitten keitetty vaikka riistokapitalistien kahveista.

Kyllä ABC-asemat tekivät väärän päätöksen, kun lopettivat kehitysmaiden tukemisen, vedoten heidän tuotteensa huonoon laatuun.
MINÄ HALLITSEMATTOMAN MAAHANMUUTON VASTUSTAJANA OLISIN MIELUUMMIN JUONUT PASKAA REILUNKAUPAN KAHVIA KUIN JOTAIN MUUTA PASKAA.
  
  28. tammikuuta 2009 17:44:17

Nimi : Yrjänä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "

Tietääkö joku asiasta jotain? Painoiko uusisuomi deleteä vai ... Ploki ei näy "tänne" "nyt" vaan saan "This blog has been archived or suspended.""

Uusisuomen omistaja Niklas on juutalaisen rahamahdin talutusnuorassa Cargotec firmastansa johtuen. Ei halua pilata bisneksiään.
  
  28. tammikuuta 2009 17:46:49

Nimi : Katselija
  
Viesti : Samille:
En ole asiantuntija, luin vain Illmanin tiivistelmää. Mutta kansanryhmän kytkeminen rasismiin on minusta osa rasismin käsitteen ongelmallista venyvyyttä ja tulkinnanvaraisuutta, mikä tietysti tekee mahdollisen oikeudenkäynnin hankalaksi, taisteluksi käsitteistä.
  
  28. tammikuuta 2009 18:00:20

Nimi : Nikopol
Kotisivu : Jälki-istunto
  
Viesti : Juokaa Obama-kahvia (Presidentti - tumma paahto).
  
  28. tammikuuta 2009 18:08:36

Nimi : Mikko Ellilä
Kotisivu : monikulttuurisuuskriittinen blogi
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti :
Henry Laasasen blogista:

http://ihmissuhteet.blogspot.com/2009/01/miesten-tasa-arvo-yhdistys.html


Anonyymi kirjoitti...
Arvasin, että perustaisitte jossain vaiheessa jotain tällaista. Mitä muuta ajattelitte siellä yhdistyksenne kokouksissa tehdä kuin vain kitata kaljaa ja valittaa siitä kuinka naiset sortavat teitä. Niin, ja tietysti fantasioida tulevasta miesten valtakaudesta, jolloin te saatte valtaa ja kunniaa, ja kaikki naiset haluavat juuri teitä.

Oletteko muuten jo ehdottaneet Halla-Aholle jäsenyyttä, kun olette kuitenkin maahanmuutto asioissa niin kummallisen samaa mieltä, eikä kumpikaan halua antaa ihmisille vapautta valita, etenkään naisille vapautta valita omia kumppaneitaan.

28/1/09 11:38


Henry kirjoitti...
"Oletteko muuten jo ehdottaneet Halla-Aholle jäsenyyttä"

Minä epäilen, että Halla-aho ei lähtisi yhdistykseemme mukaan. Hän vaikuttaa enemmän naisia (kuin miehiä) raiskauksilta ja kaikelta muulta pahalta suojelemaan pyrkivältä herrasmiestyypiltä, joka ei halua samaistua miesten tasa-arvon edistämiseen. Voin toki olla väärässäkin.

28/1/09 11:49
Henry kirjoitti...
"kun olette kuitenkin maahanmuutto asioissa niin kummallisen samaa mieltä"

Minulla ei ole mitään tietoa siitä, mitä mieltä yhdistyksen jäsenet ovat maahanmuuttoasioista. Ei heillä välttämättä ole asiasta mitään mielipidettä.

Oma mielipiteeni on se, että Suomen pitäisi lisätä nuorten naisten maahnmuuttoa ja rajoittaa miesten maahanmuuttoa. Nuoret naiset eivät syyllisty rikoksiin, eivätkä raiskaa suomalaisia naisia. Nuorten naisten maahanmuuton lisääminen on kaikkien etu ja tervehdyttäisi myös tilannetta pariutumismarkkinoilla ATM:n asemaa parantavaan suuntaan.

28/1/09 11:57

  
  28. tammikuuta 2009 18:16:56

Nimi : DDD
  
Viesti : Mun mielestä Halla-aho vois aivan hyvin tehdä tutkintapyynnön/rikosilmotuksen heikelä-linnanahde korpikommariraation ohjelmasta. oli se sen verran törkeetä tekstiä...
  
  28. tammikuuta 2009 18:36:48

Nimi : Vierasse
  
Viesti : Nikopol: on muuten pirun hyvää tsufee tuo Obama ;)
  
  28. tammikuuta 2009 18:37:58

Nimi : JT
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Täällä tietoa Turusen pyssy -blogin kohtalosta:
http://hommaforum.org/index.php?topic=1537.msg20534#msg20534
  
  28. tammikuuta 2009 18:42:08

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tässä olisi taas vähän sitä maahanmuuttokritiikkiä:
Maahanmuuttajanaiset pulassa ilman kielitaitoa
”Suomessa jopa kunniamurhia”

Miksi näihin ongelmiin heräillään vasta nyt?

Sitten tämä valopää haluaa Suomeen sharia-lain. Tyyppi lienee myös taustavaikuttajana SAFKAssa
  
  28. tammikuuta 2009 18:46:05

Nimi : Yrjänä
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Uusisuomikin on näköjään ottanut tiukan sensuurilinjan .

Turusen uusi kirjoitus oli Uuden Suomen blogissa muutaman tunnin, kunnes blogi suljettiin:

http://turunen.blogit.uusisuomi.fi

Törkeää sensuuria. Onneksi googlen välimuisti tallensi sen:
http://tinyurl.com/bakh9y

... ja kyse oli yllätys yllätys..... maahanmuutosta:

Köysi kiristyy Astrid Thorsin kaulalla
28.1.2009 11.15 | Jukka Turunen | Yleinen

Suomessa yritettiin Ruotsista adoptoitua vanhanaikaista. Suomi yritettiin sysätä itseään ruokkivan monikulttuurisuuden pyörteeseen turvapaikkapolitiikan äkillisellä löysentämisellä, eli maahanmuuttoministeri Astrid Thorsin (rkp) muotoilemalla uudella ulkomaalaislailla.

Laki on yksiselitteisesti kelvoton. Se herättää epäilyksiä jo hallituksen sisälläkin. Keskustapuolueen eliitti empii yhä, mutta on väkisinkin heräämässä kentän paineeseen. Laiva on karilla ja Matti Vanhasen luotsintaidot on nyt nähty. Keskustan ovi käy Thorsin lain vuoksi kiihtyvään tahtiin, ja suunta on perussuomalaisiin.

Suomen johtavat monikultturistit, kuten vähemmistövaltuutettu Johanna Suurpää, valtakunnansyyttäjä Mika Illman, oikeusministeri Tuija Brax, presidentti Tarja Halonen ja tämän mahtikäskyllä sisäministeriön kansliapäälliköksi juntattu Ritva Viljanen yrittivät kyllä parhaansa, mutta epäonnistuivat. Ei auttanut, vaikka he lobbasivat jo menestyksekkäästi läpi julkisella sektorilla ja mediassa orwell-tyyppisen ”ilmianna toisinajattelija rasisti” – järjestelmän. Se toimi aikansa loistavasti.

Maalaisjärjellä varustettu enemmistö kokoomuslaisista ja keskustalaisista tyytyi nurisemaan kotisohvillaan, kun heidän korruptoituneet puoluejohdot vakuuttelivat, että Suomi tarvitsee monikulttuurisuutta kuin kala vettä, ja että tarvitaan myös vähintäänkin kymmeniätuhansia islamilaisia turvapaikanhakijoita maahanmuuttajia, jotta tulisimme aidosti kilpailukykyisiksi ja kansainvälisiksi. Perusteluksi pötypuheille saattoi riittää vaikkapa ex-meppi Pia-Noora Kaupin (kok) julkinen valittelu siitä, että Helsingissä saattaa yhä paikoitellen voida kulkea ihan korttelitolkulla näkemättä ainuttakaan tummaihoista ihmistä.

Mutta ne ajat ovat nyt menneet. Nyt Pihtiputaan mummokin tajuaa, ettei suurin osa turvapaikanhakijoista ole Suomessa sodan tai hädän takia, vaan onkimassa onnea suoraan suomalaisen veronmaksajan kukkarosta. Jos Irakissa, Somaliassa ja Afganistanissa olisi oikeasti niin vaikeaa kuin turvapaikanhakijat ja monikultturistit puheissaan runoilevat, ei Suomesta turvapaikan saanut ensimmäisenä tekonaan matkustaisi lomalle noihin ”vaarallisiin” maihin.

Oikean sodan ja hädän kokeneena Pihtiputaan mummo on nähnyt monikultturistien propagandan läpi koko ajan, mutta nyt hän uskaltaa sanoa sen myös ääneen - ja mikä parasta: nyt on vaihtoehto ketä äänestää. Kaikkialla Suomessa.

Helsingin valtuustoon 3000 äänen voimin valittu Jussi Halla-aho (sit./ps) on ollut avainasemassa keskustelun herättäjänä. Ilman häntä ja hänen Scripta-blogiaan Suomessa olisi herätty keskusteluun ehkä liian myöhään. Heräämisestä lankeaa suurkiitos myös Suomen Sisulle ja eduskuntapuolueista perussuomalaisille, jotka yksin ja yhdessä paljastivat verkkosivuillaan mistä monikultturismissa oikeasti on kyse. Kansa kiittää nyt näitä tahoja äänestämällä kiihtyvää tahtia perussuomalaisia - gallupeissa puolueen kannatus nousee vähintäänkin yhdellä prosenttiyksiköllä joka kuukausi. Perussuomalaisten menestyksen takana on pitkälle maahanmuuttokriittisyys, eikä siinä ole mitään häpeämistä. Päinvastoin.

Suomesta oltiin tekemässä sammutetuin lyhdyin Ruotsin kaltaista ”onnelaa”, jossa jo kuluvan vuosisadan puoliväliin mennessä maahanmuuttajataustaisia on enemmän kuin ruotsalaistaustaisia.

Jokainen Ruotsia tunteva tietää, ettei ruotsalainen monikulttuurisuus ole virallisesta liturgiasta huolimatta menestystarina kenellekään muille kuin onnenonkijoille. Jokainen ruotsalaisissa siirtolaisslummeissa vieraillut tietää mistä on kyse: Ruotsi on uppoava laiva ja hiipuva yhteiskunta. Ja Suomesta katsottuna valitettavan matalan rajan takana. Nyt Ruotsi haluaa kipata ei-toivotun siirtolaisaineksen Suomeen.

Kun Astrid Thors tuo näinä päivinä ehdotuksensa uudeksi ulkomaalaislaiksi käsittelyyn, kannattaa kaikkien Suomen etua ajavien puolueiden hylätä laki yksiselitteisesti. Kaikki hallituksessa tietävät Thorsin lain lukuisat porsaanreiät ankkurilapsineen ja perheenyhdistämisineen, joten kukaan ei voi vedota tiedon puutteeseen. Nyt on aika sanoa ei kiitos - nej tack.

Tulevat sukupolvet eivät tule antamaan anteeksi nyt tehtyjä virheitä. Tämä kannattaa muistaa, ja kertoa myös suoraan omalle kansanedustajalle. Nyt on aika toimia. Nyt on se yhdestoista hetki.
  
  28. tammikuuta 2009 18:52:04


guestbook © freebok.net