14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 112251-112275

Nimi : hiljainen tukija
  
Viesti : Ei herätä. Jäärä ei herää milloinkaan.
  
  27. tammikuuta 2009 23:23:42

Nimi : JT
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Älkää kiroilko trollit, please. Tätä palstaa lukee ihan oikeat toimittajat, jotka joutuvat teidän kiroilun takia editoimaan sitaatteja - se näyttää huonolta. Käyttäkää edes ilmaisuja, joita voi toistaa perhelehdissä. Lisätietoja voitte kysyä Sannalta ja Ramilta Iltiksesta.
  
  27. tammikuuta 2009 23:25:26

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Nimi : Ass - Ass- In

Viesti : Ajattelimme parin Halla-ahoa syvästi vihaavan kaverini kanssa kääntää englanniksi Iltalehden artikkelin sekä valittuja paloja Halla-ahon teksteistä ja lähettää ne Tanskan Imaamille, jolla on varmasti yhteyksiä myös Helsingissä toimiviin muslimeihin.

Fatwa is hanging upon you like solomons sword halla pöhö!

27. tammikuuta 2009 23:06:21
--------------------------------

Ajattelimme?
Älä viitsi naurattaa,sinä et tuolla kirjallisella näytölläsi mitään pysty ajattelemaan.
Ai niin mutta olihan sulla kavereita jeesaamassa.
No, eipä näytä kyllä kavereidenkaan ajatteluapu auttaneen...

Ojennan tässä kuitenkin auttavan käteni koska olen suvaitsevainen myös teitä heikompilahjaisia kohtaa:
Kokeilkaas pojat vaikka semmoista 100 hengen ajattelurinkiä niin joska saisitti jotain edes hiukan järjellistä ajatusta ynnä kirjoitusta kimpassa aikaiseksi?
Jos tämäkään ei vielä auta niin ei kannata pelätä lobotomian hankkimista,nimittäin sekin olisi suunta parempaan päin.

Rohkeasti vaan enemmän kavereita kokoon ja ajattelun yrittämien käyntiin, kyllä se joskus sytyttää sielläkin...ainekin pakoputkessa jos ei muuta.
  
  27. tammikuuta 2009 23:26:39

Nimi : Terapeutti
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Syvän vihan tunteminen jotakuta kohtaan ei ole suositeltavaa, koska seurauksena voi olla pakkomielteitä ja muita henkisiä ongelmia. Voi tulla myös juridisia ongelmia, jos sairaanloisessa ja maanisessa vihanpuuskassaan lähtee toimimaan harkitsemattomasti. Ennen kuin järki sumenee kokonaan, kannattaa kääntyä ammattiauttajan puoleen.
  
  27. tammikuuta 2009 23:27:07

Nimi : vihapeili
  
Viesti : "Ajattelimme parin Halla-ahoa syvästi vihaavan kaverini kanssa kääntää englanniksi Iltalehden artikkelin sekä valittuja paloja Halla-ahon teksteistä ja lähettää ne Tanskan Imaamille, jolla on varmasti yhteyksiä myös Helsingissä toimiviin muslimeihin.

Fatwa is hanging upon you like solomons sword halla pöhö!"

Tämä viimeistään osoittaisi massoille millainen vihan ideologia islam pohjimmiltaan on. Teko olisi näin ollen islamin vastainen koska se haittaisi islamin maailmanvalloituspyrkimyksiä.
  
  27. tammikuuta 2009 23:28:24

Nimi : P
  
Viesti : Arja Alho saa kyytiä US-blogeissa. Heh!

Itsekin alkaa ihmetyttää kommunikaatiokyvyn rajallisuus perinteisillä politikoilla ;)

Tein referaatin aikoinaan eräisiin opintoihin Alhon poliittisesta mediakirjoittelusta tehdystä väikkäristä. Ei se ihan pöljä tuotos ollut, mutta Arjan esitys blogissaan ja sen kommentointiosuudessa naurattaa. Ei saatana.

Takkirauta lie osin nähnyt valon. Bullshit ja bullshitretoriikka ei taida upota 60-70-80-luvuilla syntyneisiin niin helposti.

Halla-aho on tienavaaja palauttamassa politiikan politiikaksi. Siis puhumiseksi asiasta ja ennenkaikkea puheiden perustelemisen esimerkki.

Itseäni vitutti puolivillaisuus klo 14 jälkeen kun kuulin autoradiosta Timo Soinin haastattelun edellä, etä Frederikkiä puuhataan persujen EU-ehdokkaaksi, ja Halla-ahon blogikirjoitukset olivat toimittajan mielestä "surullisen kuuluisia" ja ovat syyteharkinnassa..

No uskoisin, että boostia Halla-aholle EU-parlamenttiinkin löytyy,kun koko maa pääsee äänestämään. Olen itse lueskellut kirjoituksia lie , kun nyt pohdin syksystä 2004. Kommentoinut ensin toisella nimellä jostain 2005 vieraskirjaan.. Kertaakaan en ole Halla-ahoa päässyt äänestämään, kun en ole vaalipiirissä.

Mutta jo ennen viime eduskuntavaaleja tuli erään kaverin kanssa juttua Halla-ahosta - selvisi, että kaverikin oli lukenut ja kirjoitti tänne.. Hän sai boostia ja hommasi Halla-ahon Hämäläisen osakunnan vaalitenttiin Hämikselle..

Jossain maakuntien ultimathulessa ihan tuntemattomien kesken baarissa juttu ohjautui joskus 2006(?) Halla-ahoon. Selvisi, että lukivat ja kommentoivat. Ja minä en ole mikään Tony Halme-looklike, vaan lähempänä siiseli-lookia myös. Samoin keskustelukumppanit.

Nykyinen naisenikin luki ja kirjoitteli tänne jo 2005 ja eteenpäin. Ja en moisesta tiennyt kuin jälkikäteen.

Olen maakunnissa törmännyt jo ennen vaalivoittobuumia keskusteluissa 2005-2007 (2008 ennen vaalivoittoa) ihmisiin jotka tiesivät kuka ja mikä Halla-aho oli ennen median paskanheittokampanjaa vaalivoiton jälkeen.

Uskoisin, että jos muun Suomen nykymenon toisinajattelijat pääsisivät äänestämään Halla-ahoa, todennäköisyys läpimenoon olisi aika mahtava. Siis ihan sormenpäätuntemuksella.

Itse olen äänestänyt Kokoomusta, lukuunottamatta Martti Ahtisaarta toisella kierroksella pressaksi.

Nytkin äänestin erästä kämyhtävää kokkaria kunnalisvaleissa, koska täällä ei ollut uskottavia Persuja äänestää.

EU-vaaleissa, jos ehdolla on Halla-aho, en nää pidäkettä. Moni muu varmasti haluaa antaa protestinsa nykymenolle.

Ei tarvita hirveitä vaalikampanjoita. Uskoisin Halla-aholla olevan suht hyvän kannattajakunnan ympäri Suomea. Kun vain nämä lähipiiriläiset saavat innostettua lähipiiriään tutustumaan ilman median maalattua kuvaa kirjoituksiisi.. Määrä on kasassa.

Harkitse. Ja ennen kaikkea Timo Soini. Olet pelimies. pelaa oikeaa hevosta!
  
  27. tammikuuta 2009 23:34:21

Nimi : mies, Espoo, EX-VIHREÄ !
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Täällähän näkee paljon vihreiden & vasemmistoliiton trolleja tänään !
Taitaa alkaa paine tuntua, kun kannatus hupenee silmissä. Kukaan suomalainen oikeasti työtätekevä ei halua kustantaa omalla työllään afrikkalaisten suurperheiden elättämistä. Tätä vihreiden on vaikea tajuta. Tosin vihreiden äänestäjäkunnasta perinteisesti suurin osa ei teekään työtä joka tuottaisi yhteiskunnalle jotain arvoa.

Hallitus on tällä hetkellä ajamassa Suomea islamilaiseen vähemmistökansanloukkuun, josta ei ole enää ulospääsyä kun se kerran päästetään valloilleen. Eurooppa on täynnä esimerkkejä tästä. Jos menet vaikka Saksaan niin huomaat että lähiöt on täynnä toimettomia, päivät pitkät ostareilla notkuvia somaleja ja turkkilaisia jotka ovat yhteiskunnan elättejä. Lopun elämäänsä.
Ja tämä on se tilanne johon Vanhasen Matin johdolla ollaan menossa. Tunnen monta keskustalaista jotka ovat jo siirtyneet Persujen kannattajaksi, koska kokevat että keskustapuolue ei enää aja suomalaisten etuja.

Tästä syystä minun ääneni menee jatkossa aina Perussuomalaisille !
  
  27. tammikuuta 2009 23:42:20

Nimi : Mika
  
Viesti : Tuo viimeisin esitutkintaa koskeva päivitys on aivan uskomatonta luettavaa. Poliisi ei uskaltanut (ilmeisesti Braxin pelossa) tehdä päätöstä siitä, ettei tutkinta ole aiheellinen, ja nyt yhteiskunnan varoja hassataan täysin naurettavaan tutkintaan.

Noihin kysymyksiin olisi mielestäni voinut jättää kokonaan vastaamatta, ja lähettää vastauksesksi kehotuksen työntää kuulustelupöytäkirjat sinne, minne aurinko ei paista.
  
  27. tammikuuta 2009 23:49:47

Nimi : Jekku
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Vaikka länsi uppoaakin, älä anna sen tapahtua "Scriptalle"!

Ei voi tavallinen kansalainen muuta kuin ihmetellä nykymaailman menoa. Lännen mukana uppoaa myös sananvapaus.
  
  27. tammikuuta 2009 23:54:32

Nimi : Pörssipeluri
  
Viesti : BBC: Mamukebabit terveysriski
January 27 2009 at 10:08 PM Debatoija (Login CaptainProton)
vapaa kirjoittaja


Response to SKP:n keskustelu työperäisestä maahanmuutosta

--------------------------------------------------------------------------------

http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/7852168.stm

Nykyään mamubbeioiden kebabit n kuin yhestä puusta. Enää ei ole edes niitä rullia pyörimässä vaan ilmeisesti nää lihat revitään pakasteesta ja laitetaan mikroon sen leivän kanssa, joka sekin on pakasteesta. Vissiin pistävät sulamaan aina seuraavan päivän tarvetta vastaavasti edellisenä iltana sulkemisaikoihin.

Kaikki noi mamubberioiden kebabit myös maistuu samanlaiselle tunkkaiselle mössölle. Kasviksia niissä ei ole juuri mitään. Lienevät siis koittaa voittaa sympatiaa suomalaisten keskuudessa, kun tuota lihamössöä on paljon. Mikähän mahtaa olla edes sen koostumus??

Omituiselta maistuu ainakin ja rasvaa kyllä taatusti on yli oman tarpeen. 10 vuotta sitten vielä mamubberioista sai hyvänkin kebabin, muttei enää nykyään. Hesen kebab on sekin nyt jo yli 20 vuotta vanha tuote ja kutakuinkin entisellään. Sen lihan maku on paljon parempi, ja siinä on enemmän kasviksia. Itse tilaan Heseltä usein erikoiskebabin, jossa siis sanon myyjälle että pistäkää vähän enemmän kasviksia ja vastaavalla hinnalla majoneesia vähemmän. Se on yleensä aika muhkea viritys, jos siis on asiansa tasalla oleva ja hiukan joustava henkilökunta, kuten vakipaikossani onkin (Raision keskustan ja Myllyn Hese)

Näiden tuoreusvaikutelma on aivan eri planeetalta kuin nykyiset mamubberia kebabit. Ne on kuin jostain homeisest kenkälaatikosta revittyjä jotka on varmaan kuljetettu lämpimässä kontissa jostain saatanan musulmaanimaasta jossa ei hygieniasta ole paljoa väliä. Turkista, Marokosta, Egyptistä God only knows.

Nyt kun mamubberiat on saaneet kilpailun pitkälti tapettua verojen ja muiden maksujen totaalisella välttämisellä ja muutenkin pimeällä toiminnalla, niin tasoa on voitu laskea. Mamubberiat on syvältä.

  
  27. tammikuuta 2009 23:55:05

Nimi : Old Fart
  
Viesti : Eikös Arja Alho ollut se ministeri, joka junaili puoluetoverilleen "Uffe" Sundqvistille"Uffe" Sundqvistille velkojen helpotuksen?


  
  27. tammikuuta 2009 23:55:52

Nimi : P
  
Viesti : "Viesti : Eikös Arja Alho ollut se ministeri, joka junaili puoluetoverilleen "Uffe" Sundqvistille"Uffe" Sundqvistille velkojen helpotuksen?"

Juu. Ja eräs SDP-tuttavani, joka aikaisemmin kirjoitteli puheita mm. Sorsalle - onneton oli Arjan avustajana tuolloin. Raukalle kävi myös huono mäihä ja T-lehdistö oy (Paasitornin väki tuntee tämän T-lehdistö Oy - Työväenlehdistö Ry dikotomian ;) ) hankki hänelle työpaikan Suomen Siperiasta Lapin kansasta Rovanimeltä.

Hänet hankittiin takaisin kunnalliseen virkaan Helsinkiin boostaamaan "piirun lähemmäs ihmistä" (mitä vittua tuo horina tarkoittaa) - Heinäluomaa vaaleissa, jotka menivät juuri tuon selkärangattomuuden ja paskanjauhamisen takia penkin alle..

Ja jos tosiaan Arja tätä lukee, niin tiedät kenestä puhutaan ;)


Hyvä että torjuin SDP:n lähentelyt aikoinaan. Jos olisin sinne mennyt / tielle lähtenyt, niin vaikeaa olisi katsoa peiliin. Urpiainen glamourkissana ruutusukissa - aikaisempi - piirun lähemmäs ihmistä - paskanjauhaminen..

Konventionaaliselta politiikalta alkavat paukut loppua. Kun kaivellaan 60-70-80 sukupolvia lähdekritiikin hallinta on ihan erilukemissa kuin aikaisemmissa sukupolvissa. Kiitos massamedian ja internetin ja suhteelisen laajalle levinneiden korkeampien opintojen. Kyseenalaistaminen - josta tunnistan itseni ja kiitän vieraskirjan isäntää rohkeudesta (jota esim. minulla ei ollut), joka on avannut päätä todelliseen kyseinalaistamiseen - todelliste perustelujen kera - on muutoksen mahdollisuus.

Varmaan kolmannes 60-70-80 syntyneistä on mahdollista saada ottamaan itseään kiinni niskasta ja kyseenalaistamaan selkeä paskapuheretoriikka - esim. "monikulttuurisuus rikastaa" yms.

Edes kovin suurta osoittelua tuon osoittamiseksi suoraan hevonpaskabingosta tulleeksi tyhjänpäiväisyydeksi havaitsemiseen ei tarvita.

Eräässä mielessä pyrkimys kouluttaa suuri osa Suomalaisista keskikoulua korkeammalle lie suojelee tulevaisuudessa demokratiaa?

Toivotaan niin..
  
  28. tammikuuta 2009 0:14:30

Nimi : Realisti
  
Viesti : Kyllähän tämä nyt alkaa olemaan selvää pässinlihaa. Halla-aho ei enää saivartelulla tästä pääse yli eikä ympäri, itse hän tämän välillisesti myöntääkin (eiku tää onki kirjoitettu sillee "kärkevässä äänilajissa" ja juu, kyllä mä nyt myönnynki suulliseen oikeiskäsittelyyn tässä mun kiihottamisjutussa kansanryhmää vastaan").

Sitä saa mitä tilaa.
  
  28. tammikuuta 2009 0:14:33

Nimi : xor_rox
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tällä menolla Jussiin liittyvä tutkinta on enää sivujuonne, ikävä sellainen tietenkin.

Hän sai vuosien työn jälkeen keskustelun todellakin liikkeelle ja jos homma^^ etenee tämänpäiväisen Ajankohtaisen Kakkosen lailla, niin laiva alkaa takuulla kääntyä.

Kävin jättämässä palautetta Ylelle.
  
  28. tammikuuta 2009 0:27:07

Nimi : ss
  
Viesti : "Kävin jättämässä palautetta Ylelle."

Olet vallankumouksen sankari!

Tai ääliö.

Mieti ite.
  
  28. tammikuuta 2009 0:30:31

Nimi : P
Kotisivu : http://www.vapaa-aikavirasto.com/ravintolat/?pid=159&rid=5277&rh
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : "Nykyään mamubbeioiden kebabit n kuin yhestä puusta. Enää ei ole edes niitä rullia pyörimässä vaan ilmeisesti nää lihat revitään pakasteesta ja laitetaan mikroon sen leivän kanssa, joka sekin on pakasteesta. Vissiin pistävät sulamaan aina seuraavan päivän tarvetta vastaavasti edellisenä iltana sulkemisaikoihin."

Esim. Kemerissä Kuopiossa, jossa kävin taas matkallani syömässä on ihan oikea varras ja ihan näkyvillä.

Valitettavasti itse yrittäjä (mamu luultavasti muslimi), hyvä ja ahkera tyyppi plarasi taaempana Nordean pankkipapereita ja soitteli ilmeisesti pankkiin. Paikka ammotti tyhjyyttään, kuten esim. Obelix joku päivä sitten toisella puolella maata.

Toivottavasti lama ei tapa vakavaa yrittämistä. Tuo Kemer on ollut samalla paikalla, samalla nimella ja lie y-tunnuksella useampia vuosia. Samoin sama yrittäjä siellä on ollut , kun työmatkoillani olen poikennut. Safka on ollut hyvää. Edessä kun on kiekoparkki - ja muualla maksullista - ruoka hyvää ja pääsee lähes suoraan motarille Karjalankatua. Aina olen saanut kuitin y-tunnus tietoineen -kysymättä.

Toivon kaikkea hyvää tuonkaltaisille yrittäjille enkä näe mitään estettä vastaaville maahanmuutajille.  
  28. tammikuuta 2009 0:34:03

Nimi : Helppo-Heikki
Kotisivu : http://maahanmuuttotieto.wikidot.com/vaikuttajat
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : http://cms.horus.be/files/99935/MediaArchive/pdf/Finland_FI.pdf

sivu 7/12 STRATEGINEN KÄRÄJÖINTI

kvg Roikkuvainen! Meni minuutti
  
  28. tammikuuta 2009 0:34:52

Nimi : jepjep
  
Viesti : Älkää kiroilko trollit, please. Tätä palstaa lukee ihan oikeat toimittajat, jotka joutuvat teidän kiroilun takia editoimaan sitaatteja - se näyttää huonolta. Käyttäkää edes ilmaisuja, joita voi toistaa perhelehdissä. Lisätietoja voitte kysyä Sannalta ja Ramilta Iltiksesta.

Niin no, pahaa pelkään että Sanna ja Rami ovat itse noiden trollien taustalla. Kuten olemme lukuisia kertoja nähneet, Hyville Ihmisille kaikki keinot ovat sallittuja ja Sanna ja Rami jos ketkä tuon ovat tiedostaneet.
  
  28. tammikuuta 2009 0:42:03

Nimi : gloaming
  
Viesti : P: Arja Alho saa kyytiä US-blogeissa.

Olen oikeastaan pettynyt, että Arjallekin jää lopulta käteen se fiksummiston (a'la Jarkko Tontti) onneton täyskäsi, jossa kolmosina rasistikortti, natsikortti ja fasistikortti sekä parina olkiukko ja perustelematon väite. Ankeaa on.
  
  28. tammikuuta 2009 0:43:30

Nimi : P
  
Viesti : "Olen oikeastaan pettynyt, että Arjallekin jää lopulta käteen se fiksummiston (a'la Jarkko Tontti) onneton täyskäsi, jossa kolmosina rasistikortti, natsikortti ja fasistikortti sekä parina olkiukko ja perustelematon väite. Ankeaa on."

Jep. Varsinkin kun Alhon väitöskirja oli analyysi poliittisesta lehtikirjoittelusta, eikä ihan täysin avutonta paskaa.

Siksi ihmetyttää, että tavan kansalaiset voivat vetää rouva ex. moninkertaista kansanedustajaa, kunnanvaltuutettua , ministeriä 10-0, eikä Alholla ol heittää pöytään kuin multikulti-onelinereita. Köyhää.

Ennakkotiedoin olisin odottanut jotain parempaa. Se ehdolla ollut eläinlääkäri Helsingistä - ihan erikaliberia kyvyssä vastata ja puolustaa kantaansa..

Alho on valitettavasti alho.
  
  28. tammikuuta 2009 0:49:24

Nimi : Realisti
  
Viesti : Kyllähän tämä nyt alkaa olemaan selvää pässinlihaa. Halla-aho ei enää saivartelulla tästä pääse yli eikä ympäri, itse hän tämän välillisesti myöntääkin (eiku tää onki kirjoitettu sillee "kärkevässä äänilajissa" ja juu, kyllä mä nyt myönnynki suulliseen oikeiskäsittelyyn tässä mun kiihottamisjutussa kansanryhmää vastaan").

Sitä saa mitä tilaa.
  
  28. tammikuuta 2009 0:51:24

Nimi : PK
  
Viesti : hohho! Rami pyyteli paperi-IS:n uutissa anteeksi, koska oli lainannut Halla-ahon lausetta pedofiiliprofeetasta. Proofetan kutsuminen pedofiiliksi oli kulemma mautonta.
  
  28. tammikuuta 2009 0:55:35

Nimi : PataÄssä
  
Viesti : Jussi, jos et ole nähnyt kyseistä pätkää niin katso. Ajankohtaisen Kakkosen ensimmäinen juttu ankkuri"lapsista" joita tulossa Suomeen (lähinnä Ruotsista) noin 6000 kpl armon vuonna 2009.

http://areena.yle.fi/toista?id=1808287

Miten hel****:ssä tämänkaltainen kollektiivinen hulluus on ottanut vallan Suomessa? Kuinka kukaan rationaaliseen ajatteluun kykenevä ihminen voi suostua tällaiseen pelleilyyn?

PS. n. 30 000 euroa/vuosi * 6000kpl * 0.6 vuotta = n. 100 Meur
  
  28. tammikuuta 2009 1:01:39

Nimi : Hotis
  
Viesti : "Nykyään mamubbeioiden kebabit n kuin yhestä puusta."

Käypä Metro Kebabissa Hakaniemessä, Stadin parasta mättöä ehdottomasti...
  
  28. tammikuuta 2009 1:11:03

Nimi : melvin
  
Viesti : Olen ollut ns. lurkkeri jo muutaman vuoden ja tämä on ensimmäinen viestini.

Olet rohkea mies. Olen lukenut kaikki tekstisi ja pidän kirjoitustyylistäsi. En välttämättä ole kaikista asioista samaa mieltä kanssasi, mutta eikö se ole kaikkien oikeus?

Keep up the good work.

--> Mielenkiintoista katseltavaa esitutkintaa koskien!

(En tiedä onko videot olleet täällä jo aiemmin..)
  
  28. tammikuuta 2009 1:48:38


guestbook © freebok.net