14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 112201-112225

Nimi : Jukka
Kotisivu : http://kansankokonaisuus.blogspot.com
  
Viesti : Katselin sattumalta Youtubessa olevia israelilaisten laittamia videoita erilaisista aiheista. Joka toinen kommentti oli "fuck jews". Melkoista anti-semitismiä.

  
  27. tammikuuta 2009 20:20:05

Nimi : Realisti
  
Viesti : Suomi on oikeusvaltio.

Täällä saa sanoa mitä tahansa.

Oikeusvaltioon kuuluu, että jos joku sanoo liian vulgaaria toisesta ihmisestä (mm. että tämä "joku" toivoo tämän "toisen ihmisen" tulevan raiskatuksi), hän voi haastaa tämän "jonkun" asiasta oikeuteen.

Miettikääpä nyt jokainen, kaikki te miespuolisetkin, miltä naisesta voi tuntua, jos joku toivoo hänen tulevan raiskatuksi, ja tämä "joku" vieläpä tekee tämän julkisesti.

Suomessa vallitsee sananvapaus mutta niin vallitsee sananvastuukin. Ainakin toistaiseksi.

Netissä posket kuumottaen hilluvat nuoret (tai infantiilit ihmiset) ovat tämän ehkä unohtaneet, mutta se ei poista Suomen oikeusjärjestelmän periaatteita.

Ei ei, tässä ei todellakaan ole kyse mistään salaliitosta "ei-korrektia" politiikkoa kohtaan. Tässä on kyse vastareagtio tietyn henkilön ajattelemattomista (miksi hän muuten olisi ne poistanut?)sanomisista.

Moni ihminen oli kuitenkin ne ehtinyt nähdä.

Mikä hitto tässä on nyt niin perin vaikeata hahmottaa?
  
  27. tammikuuta 2009 20:28:22

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Realisti: "Mikä hitto tässä on nyt niin perin vaikeata hahmottaa?"

Se on ainakin suhteellisen helppo lukutaitoisen hahmottaa, että vireillä oleva syyteharkinta ei koske "raiskauskirjoitusta". Että alahan hahmottaa.
  
  27. tammikuuta 2009 20:33:15

Nimi : Ruukinmatruuna
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Miltä naisesta tuntuu, jos joku miespuolinen toivoo, että hän tulisi raiskatuksi?

Ruukinmatruuna voi kertoa, ja hänen ensimmäinen tunteensa oli vaivautuminen. Siis se, että ...voi vittu, mikä jurpo!

Onnettomuuden toivottaminen tuntuu siis hyvin vaivautuneelta.
  
  27. tammikuuta 2009 20:35:31

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Mikä hitto tässä on nyt niin perin vaikeata hahmottaa?"

Mun on vähän vaikea hahmottaa, että ketä siinä raiskausjupakassa lietsottiin vaanimaan niitä Vihreitä Naisia.
  
  27. tammikuuta 2009 20:36:26

Nimi : Blanc
  
Viesti : BBC:n uutinen:
-------------------
BBC: "A Dutch court has ordered prosecutors to put [Geert Wilders] on trial for making anti-Islamic statements.

"In a democratic system, hate speech is considered so serious that it is in the general interest to... draw a clear line," the court in Amsterdam said.

Mr Wilders said the judgement was an "attack on the freedom of expression".

"Participation in the public debate has become a dangerous activity. If you give your opinion, you risk being prosecuted," he said.

Not only he, but all Dutch citizens opposed to the "Islamisation" of their country would be on trial, Mr Wilders warned.

"Who will stand up for our culture if I am silenced?" he added.

'Incitement'[/b]
The three judges said that they had weighed Mr Wilders's "one-sided generalisations" against his right to free speech, and ruled that he had gone beyond the normal leeway granted to politicians. [/b]

"The Amsterdam appeals court has ordered the prosecution of member of parliament Geert Wilders for inciting hatred and discrimination, based on comments by him in various media on Muslims and their beliefs," the court said in a statement.

"The court also considers appropriate criminal prosecution for insulting Muslim worshippers because of comparisons between Islam and Nazism made by Wilders," it added.

The court's ruling reverses a decision last year by the public prosecutor's office, which said Mr Wilders's comments had been made outside parliament as a contribution to the debate on Islam in Dutch society and that no criminal offence had been committed.

Prosecutors said on Wednesday that they could not appeal against the judgement and would open an investigation immediately.

Gerard Spong, a prominent lawyer who pushed for Mr Wilders's prosecution, welcomed the court's decision.

"This is a happy day for all followers of Islam who do not want to be tossed on the garbage dump of Nazism," he told reporters."
---------------------


Tapauksessa on paljon yhteneväisyyksiä erääseen suomalaispoliitikkoon, kuka on tehnyt yleistyksiä vähemmistöistä.

Hollannin jatkuva islamisaatio on johtanut siihen, että vaikka kritisointi oli vielä 5 vuotta sitten mahdollista, tulee siitä nyt rangaistavaa.

Jussi, vaikka nyt tulisi syyttämättäjättämispäätös kannattaa selvittää keinoja, millä samasta asiasta ei voida syyttää uudelleen vuosien kuluttua. Suomi voi silloin olla samassa jamassa Hollannin kanssa.
  
  27. tammikuuta 2009 20:36:34

Nimi : Ruukinmatruuna
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Miltä naisesta tuntuu, jos joku miespuolinen toivoo, että hän tulisi raiskatuksi?

Ruukinmatruuna voi kertoa, ja hänen ensimmäinen tunteensa oli vaivautuminen. Siis se, että ...voi vittu, mikä jurpo!

Onnettomuuden toivottaminen tuntuu siis hyvin vaivautuneelta.
  
  27. tammikuuta 2009 20:38:05

Nimi : P
  
Viesti : Heh

"No niin... Facebookissa törmäsin ryhmään nimeltä "Tervetuloa UUSSUOMALAISET!".
Kuvaus: "Ryhmän tarkoituksena on määritellä uudelleen tähän mennessä käyty keskustelu maahanmuuttajista. Diskurssin muuttamisen ensimmäinen askel on syrjivän ja erottelevan maahanmuuttaja-sanan hylkääminen. Tuon nimityksen käyttöhän rakentuu sille idealle, että toisilla olisi syntymän tai muun kansalliseen identiteettiin pohjaavan ideologian takia enemmän oikeuksia kuin niillä, jotka eivät ole osa kansallista hegemoniaa. Luopukaamme siis nationalismin taakasta sekä vanhentuneista termeistä.

Uusuomalainen sen sijaan on nimitys, joka huomio sekä suomalaisuuden että jäsenyyden toisessa kulttuurissa. Sen inklusiivisen luonteen ohella, sillä on myös monia muita myönteisiä konnotaatioita. Ensinnäkin se määrittelee kansallisen identiteetin avoimeksi järjestelmäksi, jonka jäsenyys on vapaaehtoista. Toiseksi se huomioi erilailla kerrostuneet identiteetit hienovaraisesti.
"

Tuon kirjoittajan pitää olla sama/ omata yhteyksiä Preka-Eetuun ja mm. Megafoniin kirjoittaneisiin ;)

Tai sitten teksti on tuotettu samalla paskapuhegeneraattorilla ;))
  
  27. tammikuuta 2009 20:43:28

Nimi : Sivusta seuraaja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kuuntelin tuon korporaatiopätkän uudestaan ja sinne soittanut "Antti" haiskahti keksityltä jutulta. Toimittajien vastaukset tulivat kuin suoraan paperilta.
  
  27. tammikuuta 2009 20:45:14

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimi : Jepjep
Mitä teen : Ruokin trollia

Viesti : Haukotus. Vähän alamittaisia nuo trollit olleet viime aikoina.

27. tammikuuta 2009 19:53:32
--------------------------------

Niin,näin tosiaankin ovat olleet...Lieneekö syynä illmanpaineiden vaihtelut,kalan kiinnikäymiseenhän niillä on selkeä vaikutus.

Kaikki vanhemmat kalamiehethän muistanevat ABU:n "Nyt napaa" kalenterin jossa suotuiset kalastuspäivät oli mainittu vuodeksi eteenpäin.
Olisko netseille saatavilla tulevaisuudessa "Abulta" kalenteria jossa illmanpaineiden vaihtelut olisi huomioitu ja parhaat trollin kalasteluajat(varsinkin sameimmista vesistä)käsitelty?

Mielestäni illmanpaineeseen reagoiva ja täkyyn käyvä trolli huomioi täkyn värin eri tavoin veden sameudesta riippuen, erityisen ärhäkkäästi korkean illmanpaineen aikana siniseen viittaavat värit ovat soveliaita.
Sen sijaan jos täky on punertava tai vihertävä,trolli saattaa laiskasti vain sivuuttaa vieheen huomoimatta sitä mitenkään tai peräti vain olla möllöttää paikallaan viitsimättä laisinkaan liikkua.
No jaa, nämä nyt ovat vain näitä kalastusjuttuja....  
  27. tammikuuta 2009 20:45:38

Nimi : P
  
Viesti : "Miltä naisesta tuntuu, jos joku miespuolinen toivoo, että hän tulisi raiskatuksi?"

Miltähän misepuolisesta tuntuu, jos joku anrogyyni(?) taho toivoo ja jopa uhkaa, että hänen vaimonsa, lapsensa ja hän itse tulisivat raiskatuiksi? Lisäksi siihen päälle tappouhkaukset?

Tuota pohtiessa kannattaa ajatella vieraskirjan isäntää. Kaikkia noita olen netissä nähnyt.


  
  27. tammikuuta 2009 20:50:38

Nimi : taksirenki
  
Viesti : Tiedän - miksi viher-piipertäjä-vasemmisto-naiset tykkää partaisista ankkurilapsista! Esim vastaanottokeskuksissa maaseudullakin.

Ainaskin meidän taksitallissa työhalukkaat mamu-muslimikuskit kehuu halukkaita suomalaisnaisia - ne niin haluu - ja saa...

Ai jaa - mitäh... No sitä ku uskonsa takia pitää olla aina selvin päin - myös työhommissa, toisin kun omat ukkonsa kotona. Näin on...

  
  27. tammikuuta 2009 20:59:48

Nimi : Jukka
Kotisivu : http://kansankokonaisuus.blogspot.com
  
Viesti : Tsemppiä Jussille.

Sakkoja saattaa sadella. Mutta emme ole ensimmäinen kansalaisliike jonka jäsenet ovat joutuneet maksamaan sakkoja tai istumaan jopa putkassa/vankilassa. 1981 Itsenäisyyden Puolesta ry:n pj Heikki Eskelinen sai 10kk ehdollista jostain neuvostofasismin vastaisesta toiminnasta.

Pysytään nyt vaan rauhallisena. Ei mitään syytä paniikkiin.

  
  27. tammikuuta 2009 20:59:55

Nimi : Tavallinen-Tane
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Ensin luulin, sitten arvelin, nyt tiedän enemmän.
Voimia ja kestävyyttä Jussi, olet ihan oikealla asialla!
  
  27. tammikuuta 2009 21:00:56

Nimi : ex.-vihreä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Korporaation juontajien älykkyyden taso on yleisesti tiedossa = hyvin heikko. Heikelä mm. oli armeijassa letkuspedenä eli polttoainetankkaajana. Tämä tarkoittaa sitä että armeijan luokituksen mukaan mies on täysin käyttökelvoton nuhjake, tälläisella kapasiteetilla varustettu henkilö ei kykene objektiiviseen hahmottamiseen, varsinkin maahanmuuttoa koskevissa, laajoja asiayhteyksiä käsittävissä kokonaisuuksissa.

  
  27. tammikuuta 2009 21:02:42

Nimi : Suomitalon renki
  
Viesti : http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Nigerialaisten+suomalaiset+naisyst%C3%A4v%C3%A4t+syytteess%C3%A4+laittomasta+viisumihankinnasta/1135243081034?ref=rss
  
  27. tammikuuta 2009 21:05:22

  
Viesti : "Miltähän misepuolisesta tuntuu, jos joku anrogyyni(?) taho toivoo ja jopa uhkaa, että hänen vaimonsa, lapsensa ja hän itse tulisivat raiskatuiksi? Lisäksi siihen päälle tappouhkaukset?"

No voiiiiiiiiiih reppanaa. Pientä poloista! Ensin itse julkaisee vihakirjoituksia netissä ja saa näin kauhean kohtalon. Mihin tää maailma on oikein menossa?
  
  27. tammikuuta 2009 21:06:13

Nimi : P
  
Viesti : "
Mun on vähän vaikea hahmottaa, että ketä siinä raiskausjupakassa lietsottiin vaanimaan niitä Vihreitä Naisia."

Ilmeisesti jollain villillä ajatusten aasinsillalla - Kaisaniemenpuiston uhkaavissa puskissa vaanivia uussuomalaisia?

Nyt Ajankohtainen kakkonen TV2 - Oulun poliisi - Suurin osa alaikäisistä turvanpaikanhakijoista on täysi-ikäisiä?

Mistä helvetistä nyt tuulee?
  
  27. tammikuuta 2009 21:13:59

Nimi : anomuumi
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Minkä takia pitää vittuilla Kokoomuksen Laura Rädylle? Onko tuossa enää yhtään mitään pointtia? Voiko joku vastata? Mistä tässä oikein on kysymys? Lauralta ei varmasti ollut helppoa antaa julkisuuteen noinkin nuivaa kommenttia, ottaen huomioon ne viiteryhmät joiden parissa, ja sosiaaliset paineet joiden alla, hän joutuu julkisuudessa ja puolueessaan toimimaan.

Mitä sitten jos Laura oli johonkin vaalikoneeseen antanut kliseiset "näin kuuluu sanoa vastaukset"? Mestarihan itse kertoo vielä vuonna 2000 kannattaneensa vihreitä ja haukkuneensa sisun poikia kusipäisiksi rasisteiksi heidän keskustelupalstallaan.

Joku osoittaa nuiviintumista, niin reaktiona vittuilu? MINKÄ TAKIA? Sitten vielä ihmetellään jos useammat pitävät halliksen kirjoittelua jotenkin sosiaalisesti häiriintyneenä?

Voiko joku selittää? Mihin tuollaisella tähdätään?
  
  27. tammikuuta 2009 21:15:20

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Ilmeisesti jollain villillä ajatusten aasinsillalla - Kaisaniemenpuiston uhkaavissa puskissa vaanivia uussuomalaisia?"

Mä luulen että ne raukkaparat oikeasti pelkää että jotkut näkymättömät natsit vaanii jotain kierrätysvaateporukkaa.
  
  27. tammikuuta 2009 21:17:21

Nimi : pipo
  
Viesti : Voisiko edustaja Halla-aho tehdä jotain palkkansa eteen ja kertoa, miten on mahdollista, että suurin osa Suomeen saapuneista ja turvapaikan saaneista saapuu maahan laivalla Ruotsista? Eivätkö nämä ole juuri Dubli-pakolaisia, jotka on lain mukaan palautettava välittömästi takaisin Ruotsiin. Näin ei kuitenkaan tehdä vaan he saavat oleskeluluvan Suomesta.
  
  27. tammikuuta 2009 21:18:17

Nimi : Helsinkiläinen perheenisä
  
Viesti : Laura Rädylle vittuillaan siksi, että hän on kokoomuslainen. Juuri nyt persut voivat hankkia kannatusta lähinnä syömällä sitä isoilta puolueilta. Kaupungeissa se meinaa SDP:tä ja Kokoomusta. Landella se meinaa Kepua. On tässä mielessä "taktisesti" viisasta lyödä nyt isoja puolueita.

Toinen asia on se, että Laura Räty on mm. Töölön asuntolajupakoiden yhteydessä olevansa täysin selkärangaton korruptoidun poliitikon perikuva. Hänenlaisiaan tulee lyödä aina. Hän nuivailee nyt vain siksi, että kannattajat valuvat persuihin. Kun asialla oli ja äsken väliä, hän äänesti osana yksimielistä kaupunginhallitusta Helsingin jatkuvan afrikkalaistamisen puolesta.
  
  27. tammikuuta 2009 21:19:14

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Voisiko edustaja Halla-aho tehdä jotain palkkansa eteen ja kertoa, miten on mahdollista, että suurin osa Suomeen saapuneista ja turvapaikan saaneista saapuu maahan laivalla Ruotsista?"

Riddle me that. Tulee mieleen eräs Nuuskamuikkunen.
  
  27. tammikuuta 2009 21:20:23

Nimi : TÄMÄ MIES ON......
  
Viesti : Tämä mies on kaikkien halla-ahon perese kärpästen isä, äiti ja mummo reino:

www.bodylehti.fi/uimg/pdf/20021/08-11_jari_leino.pdf

Vaikka ei reino enää persekärpästele yhtä paljon kun välit hullu ahon kanssa menivät poikki kohtalokkaassa illassa Tampereella kaksissa kasvoissa joissa Reino nauratteli Alla-ahon puolisoa vitseillään! Siitä lähtien hiiri aho alkoi kantamaan kaunaa ja oli kuulemma Tampereen illassa kuin naama norsunvitulla!
  
  27. tammikuuta 2009 21:21:40

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "TÄMÄ MIES ON......"

Kylläpä täällä pyörii vihaista porukkaa. Kävin siellä Tuplalärveissä kuikuilemassa eikä siellä Hillaa näkynyt.
  
  27. tammikuuta 2009 21:24:10


guestbook © freebok.net