14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 112176-112200

Nimi : Teemu Lahtinen
Kotisivu : da
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Moni aukko lainsäädännössä korjautuisi jos todellisuus kriminalsoitaisiin.
  
  27. tammikuuta 2009 18:18:45

Nimi : Arja Alhon vaino tekstistä
  
Viesti : Jostain syystä Alhon sivun kommentointi tuottaa ei toimi selaimestani. Laitan tänne.

---------

Alho: "Satuja ei kannata ottaa kirjaimellisesti, vaan yrittää ymmärtää niitten universaali sanoma."

Et sinä voi olla tuon sanoman portinvartija.

... Ja niin noita-akka sanoi pojalle känkkäräisellä äänellään: "Täällä minulla on rakkauden aarre ja se on vain minun ja sen totuus on vain minun. Saat sen pian nähdä, mutta ensin teet minulle pienen palveluksen!"

niinpä niin...

----------------

"Halla-aho esimerkiksi todistaa New Yorkin tai Los Angelesin rikollisuuden rotuyhteyden tilastoilla. Järkevämpää olisi yrittää löytää yhteys työllisyyteen tai tulotasoon ja kriminaalipolitiikkaan tulisi tehoa."

Samaa mieltä: Rotuyhteyteen perustuvat tilastot eivät ole sellainen selittävä tekijä, että kertoisivat jotain eriväristen (uskonto, kulttuuri, tms.) luontaisesta ominaisuudesta vaan kyse on nimenomaan olosuhteista. Muuten profiloidaan sitä ryhmää vastaan.

Eri mieltä: Rotuyhteyteen perustuvat tilastot antavat selkeän mittarin tuleville seurauksille, jos niiden kertomaa viestiä kyseisen ryhmän olosuhteiden luomasta tilanteesta ei oteta huomioon vaan toimitaan oletuksella, että tilasto on kantaväestöä vastaava. Silloin profiloidaan kantaväestöä vastaan.
  
  27. tammikuuta 2009 18:50:47

Nimi : voi helvetti
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Onko julkinen keskustelu somaleista sun muista muslimeista vain yhden tai kahden ihmisen varassa. kukaan muu ei julkisesti halua/uskalla sanoa mitä oikeasti ajattelevat somaleista. minä en ennen ajatellut somaleista paljoa mitään ja toivotin kaikki pakolaiset tervetulleiksi. nyt kun olen tätä meininkiä katsellut jo todella pitkään niin silmät on niin auki ettei ne enempää voisi aueta. rasisti en ole eikä sellaista minusta saa, ihonväri ei merkitse mitään. se mitä teet merkitsee kaikkea, tai pikemminkin se mitä et tee.
minä olen valmistellut rauhassa muuttoa toiseen maahan, maahan jossa somaleita ei ole. maksan veroni toiseen maahan en tähän kukkahattutätien ja somaleiden luvattuun maahan. kuvottavaa katsella kun suomalaiset mummot tonkii roskiksia sillä välin kun somalit meuhkaa ja ostelevat uusimmat kännykät ja uusimmat trendikuteet ja syövät kyllikseen. hyi häpeä suomalaisia päättäjiä!!! tällaisen maanko sotien voittaminen ja ihmisten menettäminen meille toi?
  
  27. tammikuuta 2009 19:00:34

Nimi : Realisti
  
Viesti : "Millähän oikeudella kuulustelija sinuttelee? Onko tehty sinunkaupat vai onkohan kysymyksessä väkivaltakoneistolle ominainen pyrkimys alistamiseen?"

Kyllä teillä on sitten nyrjähtänyt todellisuudentaju. Mieti nyt vaikka ensialkuun, miksi intissä teititellään.
  
  27. tammikuuta 2009 19:01:25

Nimi : Eurooppalainen
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Lähetysseurojen on ryhdyttävä käännyttämään Suomeen muuttavia muun uskoisia luterilaiseen kristinuskoon. Lähetystyöhön olisi perustettava erillinen Suomen lähetysliike ja sille kerättävä varoja puhelimitse ja katukeräyksin.

Lähetystyötä tehtäisiin agressiivisesti, tavoitteena on saada suurinosa maahan muuttavista muun uskoisista näkemään jeesuksen kristuksen ilosanoma hylkäämään vääräoppisuutensa.

Tällainen lähetystyö olisi hyväksi myös maahan sopeutumisessa, sillä luterilainen kristinusko sisältää suomalaisen maallisenkin yhteiskunnan sisäistämät arvot ja odotukset ihmisen käyttäytymisestä.
  
  27. tammikuuta 2009 19:08:56

Nimi : Mies Helsingistä
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : nim.merk Veikkaus pystyyn: Siinä vaiheessa kun sinä otat "fistit" käyttöön, huomaat herääväsi seuraavan kerran HYKS:n teholta. Halla-Aho saa täältä tarvittaessa todella vahvat "musclet" ympärille, jos tuollaiset viherhinaajat alkaa hyppiä nenille.

Voimia Halla-Aholle, äänivyöry on tulossa ! Tälläiset poliittiset ajojahdit, joissa käytetään oikeusjärjestelmää härskisti hyväksi, koituvat jokatapauksessa sinun hyödyksesi. Vihernaiset ovat jo hävinneet, ja seuraavissa vaaleissa tulevat putoamaan eduskunnasta. Sekös heitä vituttaa.
Täyttä höyryä eteenpäin !

  
  27. tammikuuta 2009 19:17:02

Nimi : Prekariat
  
Viesti : Muslimit tappavat halla-ahon ja tuollaiset nettiuhittelija kuten mies helsingistä. Sitten työntelevät mustaa munaa vaimoonsa ja lapsiinsa!
  
  27. tammikuuta 2009 19:21:33

Nimi : kertsu59
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Radio rockin tämänaamuinen Halla-aho "uutisointi" oli todella alaarvoista tosiasioiden vääristelyä.Toimitukseen tuli ilmeisesti tulikivenkatkuista palautetta,ainakin Marce kertoi useampaan otteeseen keskipäivän lähetyksessä.Ja ystävät hyvät jos pääsette suoraan lähetykseen koettakaa pysyä faktoissa.Ei riitä että ne saatanan neekerit raiskasi tutun tytön,tälläinen tekee vain asialle karhunpalveluksen.Jäitä hattuun Homman naiset ja miehet.
  
  27. tammikuuta 2009 19:21:58

Nimi : P
  
Viesti : Jopas poliisi on ahkeroinut verovaroillamme! Siis kukaan ei ole moisista kiihottunut, mutta ylikonstaapeli on pistetty Illmanin ohjeiden mukaan illmanismin peruskauran pariin, lukemaan koko blogi läpi etsien syytettävää!

Ei saatana voi olla totta vapaassa maassa. Poliisi etsii syyttäjän käskystä jotain syyttää. Vanhasta materiaalista vaalien jälkeen. Siis vaikka ilmiantoon perustunut kohta ei kantanut edes syyteharkintaan?

Suosittelen operaatio Peiliä, siis imuroidaan Scriptan sisältö talteen julkaistavaksi sadoilla sivuilla, jos illmanismi saa poliittisilla lautamiehillä vahvistetussa käräjäoikeudessa jalansijaa.

Siis ajatus järjestelmästä, jossa lautamiehinä istuvat entiset läpipääsemättömät Halla-ahon kilpakumppanit kunnallisvaaleista. Siis puolueethan lautamiehet nimittävät aktiiveistaan. Mm. JP Roos on toiminut lautamiehenä.

Varmaan oikeus toteutuu ;)

Mutta ilmeistä on että Halla-aho voittaa poliittisesti, tuli syyte tai ei, tuli tuomio tai ei.

Itseäni kovasti ihmetyttää kuinka keskeneräinen esitutkinta vuotaa Iltasanomille? Tuosta voisi tehdä ilmoituksen virkarikoksesta. Poliisi ei saa tiedottaa ulkopuolisille tutkinnan etenemisestä.

---
Minusta Persujen puuha Frederikistä EU vaaliehdokkaana on aika puuhastelua. Halla-ahon paikka se on, varsinkin kun poliisi ja illmanistit tekevät vaalityön.

  
  27. tammikuuta 2009 19:23:59

Nimi : JouJouJou
  
Viesti : Uskon että siinä tyttöjen pikku vitut hieman avartuvat! Hhahahha!
  
  27. tammikuuta 2009 19:24:46

Nimi : Sami
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Kuulkaas nyt lapsukaiset, noi jutut on kuultu jo.
  
  27. tammikuuta 2009 19:26:57

Nimi : P
  
Viesti : "
Fatwa roikkuu nyt allah ahon päällä ja rotta luikkii eirassa kuin arka hiiri!"


Epätotta, etä hiiret olisivat arkoja! Ainakin Hamasin Farfur oli kova luu. Siiseli taas on 10x rohkeampi kuin Farfur, koska hän ei ole mielikuvitushahmo. Ei taitaisi sinulla olla selkärankaa ja rohkeutta samaan kuin Halla-aholla.
  
  27. tammikuuta 2009 19:29:33

Nimi : Realisti
  
Viesti : Nooh, Halla-ahon hieman brutaalimmin esiintyvä henkiystävä Seppo Lehto sai ns. kovaa kakkua eli EHDOTONTA vankeutta reippaasti yli kaksi (2+) vuotta. Tällä skaalalla arvioiden kyllä Halla-ahokin ainakin muutaman kuukauden istuu. Siis oikeasti. Ehdottomasti. Eli sisällä vankilassa muiden rikollisten ja vankilakundien kanssa.
  
  27. tammikuuta 2009 19:30:57

Nimi : hiljainen tukija
  
Viesti : Ei saa provosoitua vaikka provosoidaan!

Voimia Jussille!
  
  27. tammikuuta 2009 19:32:56

Nimi : Jepjep
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : No niin... Facebookissa törmäsin ryhmään nimeltä "Tervetuloa UUSSUOMALAISET!".
Kuvaus: "Ryhmän tarkoituksena on määritellä uudelleen tähän mennessä käyty keskustelu maahanmuuttajista. Diskurssin muuttamisen ensimmäinen askel on syrjivän ja erottelevan maahanmuuttaja-sanan hylkääminen. Tuon nimityksen käyttöhän rakentuu sille idealle, että toisilla olisi syntymän tai muun kansalliseen identiteettiin pohjaavan ideologian takia enemmän oikeuksia kuin niillä, jotka eivät ole osa kansallista hegemoniaa. Luopukaamme siis nationalismin taakasta sekä vanhentuneista termeistä.

Uusuomalainen sen sijaan on nimitys, joka huomio sekä suomalaisuuden että jäsenyyden toisessa kulttuurissa. Sen inklusiivisen luonteen ohella, sillä on myös monia muita myönteisiä konnotaatioita. Ensinnäkin se määrittelee kansallisen identiteetin avoimeksi järjestelmäksi, jonka jäsenyys on vapaaehtoista. Toiseksi se huomioi erilailla kerrostuneet identiteetit hienovaraisesti.

Toisaalta voisimme kutsua heitä tai meitä vain suomalaisiksi. Mielestäni he ovat kuitenkin omintakeinen kulttuurinen ryhmä tai ryhmiä, joten nimityksen pitää olla jokseenkin rajaava, jotta sen merkitys ei hämärry kokonaan.

Olen elänyt itse on jo pitkään suomalaisen ja meksikolaisen kulttuurin välimaastossa identifioituen kumpaankin ryhmään. Siksi olen tullut pohtineeksi paljon identiteetin määrittelyä. Toivoisinkin että voisimme luoda rajattoman maailman, jossa kansallisvaltiot olisivat pelkkiä kuriositeettejä. Ihmisille tulisi myös suoda enemmän vapauksia määritellä itse itsensä vaikkapa tilanteesta, kulttuurista ja kielestä riippuen. Poliittisesta pakkotilastoinnista ja kansallisista stereotypioista on päästävä eroon.

Tämä ryhmä on siis tarkoitettu kaikille niille, jotka osaavat arvostaa Suomessa asuvia uussuomalaisia ja niille jotka haluavat vapauttaa nykyisen maahantulokontrollin.

Tervetuloa UUSSUOMALAISET! Mobilisoikaa ja vitalisoikaa suomalainen yhteiskunta perin pohjin paremmaksi! Yhdessä olemme enemmän!

Toivon ryhmään vilkasta keskustelua uudesta suomen kielestä, joka vastaisi muuttuvan Suomen todellisuutta entistä paremmin."

Jäseniäkin jo yli 350... huoh.
  
  27. tammikuuta 2009 19:33:37

Nimi : P
  
Viesti : Ja jos illmanistinen masinoitu unelma sanavapauden tappamisesta onnistuu, niin tuoltalie voi löytyä toinen linja.
  
  27. tammikuuta 2009 19:34:26

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : Noni... "Korporaatio" meni _HIEMAN_ laittomuuksiin, kun sanoi "Tässä tulee nyt teksti, jonka Halla-aho kirjoitti..." Ja aivan puhtaasti katkaisi tekstikappaleen niin, että ei käy lainkaan ilmi viittausta, joka nuo "Sitaatit" selittäisi... Väärien ja perusteettomien olettamusten levittäminen mediassa on rikos.

Vielä siis linkki tuossa...
http://www.radiorock.fi/podcast/radiorock_podcasts/Podcast_4b13912dd69b.mp3
  
  27. tammikuuta 2009 19:38:25

Nimi : P
  
Viesti : "Viesti : Nooh, Halla-ahon hieman brutaalimmin esiintyvä henkiystävä Seppo Lehto sai ns. kovaa kakkua eli EHDOTONTA vankeutta reippaasti yli kaksi (2+) vuotta. Tällä skaalalla arvioiden kyllä Halla-ahokin ainakin muutaman kuukauden istuu. Siis oikeasti. Ehdottomasti. Eli sisällä vankilassa muiden rikollisten ja vankilakundien kanssa."

Jos noin käy, niin tuleva poliittinen menestys ja ura tulee olemaan hyvä. On sitä ennenkin valittu mielipiteensä vuoksi Pietarissa vankilassa ja Siperiassa karkoitettuna olleita johtotehtäviin.

Analogia olisi täydellinen. Tuskin illmanistitkaan ovat niin tyhmiä, että tekevät Halla-ahosta marttyyrin - uuden sananvapauden kalterijääkärin.
  
  27. tammikuuta 2009 19:43:07

Nimi : Realisti
  
Viesti : Joo anus orja, vedä lakiin, hähähä...
  
  27. tammikuuta 2009 19:43:18

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : Selitäppä tämä hähähäääsi.
  
  27. tammikuuta 2009 19:43:51

  
Viesti : Voi vittu että te olette tyhmiä
  
  27. tammikuuta 2009 19:46:04

Nimi : Jepjep
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Haukotus. Vähän alamittaisia nuo trollit olleet viime aikoina.
  
  27. tammikuuta 2009 19:53:32

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Anu Sorja: "Korporaatio" meni _HIEMAN_ laittomuuksiin, kun sanoi "Tässä tulee nyt teksti, jonka Halla-aho kirjoitti..." Ja aivan puhtaasti katkaisi tekstikappaleen niin, että ei käy lainkaan ilmi viittausta, joka nuo "Sitaatit" selittäisi... Väärien ja perusteettomien olettamusten levittäminen mediassa on rikos.

Tuolla ei sinänsä ole merkitystä, koska Korporaation poikien revittelyssä ei muutenkaan ollut päätä eikä häntää.
  
  27. tammikuuta 2009 19:59:35

Nimi : Katselija
  
Viesti : Poliisi on nyt tehnyt suuren työn siilaamalla esiin Jussi Halla-ahon teksteistä mahdollisesti rikollisen osan. Minusta tämä materiaali tulisi saada laajasti asiasta kiinnostuneen ulottuville esim. linkkaamalla siihen lehtikeskusteluissa yms.

Olisi varmaan hyvä, jos mahdollisimman asiantuntevat henkilöt analysoisivat materiaalia. Itse en siihen oikein ehdi enkä kykenisikään; muutama mieleenjohtuma.

Kuulustelija kysyy tyypillisesti erittelemättä, kiihottaako teksti Jussi Halla-ahon mielestä jotakin ryhmää vastaan. En tiedä, olisiko kannattanut pyytää tarkennusta. Kansanryhmää vastaan kiihottaminen nimittäin on uhkaamista, panettelemista tai solvaamista. No, Jussi Halla-aho on vastannut erittelemättömiin kysymyksiin minusta hyvin yhteistyöhaluisesti ja asiallisesti.

Uhkaaminen on rikoksella uhkaamista. Pari aggressiivista mieleenjohtumaa tuskin ovat sitä. Pääasiassa voisi olla kysymys panettelusta ja solvaamisesta. Kun katsoin erästä Vähemmistövaltuutetun lausuntoa (26.4.2006), niin sen mukaan panettelu on perätöntä puhetta, ja solvauskin tyypillisesti ei totuudenmukaista. Panettelu perättömästi väittää syyllistyneen rikokseen tms., solvaus pyrkii loukkaamaan, esim. kohtuuttomasti yleistämällä.

Julkisessa keskustelussa syyteharkintaan menevästä materiaalista tulisi minusta tutkia ja vaatia kritiikkiä ja vastaväitteitä, onko aineiston sisältämä informaatio totta vai ei. Jos pystytään osoittamaan, että kaikki, mitä Jussi Halla-aho sanoo, ei ole totta, on syytteelle panettelusta ja solvaamisesta perusteita. Joka tapauksessa sinänsä kärkevän tekstin totuudellisuuden syynääminen on erinomaista keskustelua ja julkisuutta asialle.

Jos tekstissä on valeita, se on ikävää mutta paras edes itselle tunnustaa. Jos teksti on totta, niin vielä jää se tulkinta, että "solvauksessa voi olla kyse totuudenmukaisista väittämistä, joiden esittämisen tarkoituksena on ollut loukkaaminen". Jos syyte on vain tämän varassa, ainakin minun tekee mieleni kysyä, voiko sellainen syyte mahtua oikeusvaltioon.

Mutta peruskysymys tässä vaiheessa on, miten parhaiten hyödyntää poliisin siilaamaa materiaalia. Jos Jussi Halla-aho esim. pyrkii EU-parlamenttiin, niin tämä materiaali ja keskustelu on erinomaista vaaliaineistoa.

  
  27. tammikuuta 2009 20:02:53

Nimi : Vesku
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Mitäpä jos vain pyytäisimme lisää rikastusta. Kultamunat pelastavat Suomen deflaatiolta ja jopa uhkaavalta staglaatiolta! Pyytäkäämme yhteen ääneen rikastusta, niin pankkimme selviytyvät! Muu maailma ihmettelee taas Suomen talousihmettä. Adressi nettiin. Lisää rikastusta Suomeen, ja Persujen puolujeohjelmaan julistus Suomen pelastamiseksi! Kepu, RKP ja Kokoomus eivät voisi tulevalle äänivyörylle mitään. Kuka pelasti Suomen!
  
  27. tammikuuta 2009 20:13:44


guestbook © freebok.net