14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 112126-112150

Nimi : netseille natsat
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Nyt kaikki netsit penkomaan vastaavanlaisuuksia nettisivustoilta, blogeista ja kirjoista...

Koraani ja raamattu sisältää arkaa materiaalia. Samoin satukirjat, Grimmin saduissa ainakin on raakoja kuvauksia. Muslimien teoksissa ja banderolleissa ympäri maailmaa on näkynyt kaikenmoisia suoria kehoituksia.

Onko ill man ilman, vaiko sairas mies?
  
  27. tammikuuta 2009 12:18:38

Nimi : Masa
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Laitetaanko syyttäjä ahtaalle jos niikseen tulee? Jokainen halukas lahjoittaa esim 2 euroa Jussin oikeudenkänytikuluja varten ja jos ja kun saadaan iso kasa porukkaa, niin päästään pukumiesarmeijalla taistelemaan oikeuksista ja saadaan otsikoita paljon ja pitkään.
  
  27. tammikuuta 2009 12:24:50

Nimi : Roots
  
Viesti : Mikä tässä on ihmeellistä?
Muhammed = Pedofiili, sekaantui kirjoitusten mukaan 9v lapseen.
Islam = pyhittää tämän sankariteon.


  
  27. tammikuuta 2009 12:26:06

Nimi : Axl
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Jos syyte tulee muhamed -kirjoituksista, menee asia mielenkiintoiseksi. Suomen media hoitelee fatwaa ilman erillistä pyyntöä arabimaista. Ja oikeuslaitos lätkii tuomion. Onko tämä valtio enää suomalaisen puolella? Se siitä. puolueettomuudesta.
  
  27. tammikuuta 2009 12:33:08

Nimi : viiksekäs herrasmies
  
Viesti : "Siis Pravdan mukaan Halla-aho ottanut kantaa voimakkaasti mm. homoihin? Kovinko usein on ollut homoista juttua? Oman hataran muistini mukaan kovin harvoin on homoista kirjoitellut, ja silloinkin lähinnä siitä, mikä on "oikeauskoisten" suhtautuminen homoseksuaaleihin. Rikollista??"

Nyt on sitten meikäläinenkin irtisanonut Hesarin tilauksen. Tänään tuli mitta täyteen mielipiteiden vääristelystä. Toimikaa kaikki samoin!
  
  27. tammikuuta 2009 12:39:18

Nimi : M2
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Toivon totisesti että Halla-Aholla on paukkuja katsoa homma loppuun asti mikäli syyte tulee...

Olen henkisesti mukana sekä paikalla kun seuraavan kerran äänestetään.
  
  27. tammikuuta 2009 12:40:01

Nimi : Fridhet och mänsklighet
  
Viesti : Futuristi, kirjoititko tuon Börjen turpean terskan levittäessä peräaukkoasi ja syöstessä Aids-viruksisen lastinsa moneen kertaan haavautuneeseen peräsuoleesi. Aijaijai kuinka risgaabelia.

Kuvittelen miten Halla-aho ravaa asunnossaan miettien miten saisi käännettyä asian edukseen. VASTAUS KUULUU: EI MITENKÄÄN!!!

Sillä kuudellatuhannella eurolla joka kerättäisiin kolehdiksi asianajajaa varten asianajajat korkeintaan pieraisisivat ja kääntäisivät kylkeä. Röhöhööhöhööööö.

Paul R. joit siis puolitoista litraa viinaa... alkoholisti, anyone? Turhaan kuolaat ircissä lontoossa asuvan japanin neidon perään ei se tänne alkoholistin luokse muuttaisi!

Muslimit vihaavat halla-ahoja ja tuntevat heidät ulkonäöltä!
  
  27. tammikuuta 2009 12:41:53

Nimi : Stäni
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Muutama vuosi sitten murhattiin kaksi suomalaista liikemiestä Irakin Bagdadissa. Takana ajaneesta ajoneuvosta ammuttiin suomalaisten liikemiesten ajoneuvoon konetuliaseilla,jossa suomalaiset kuolivat.
Onkohan tätä tapausta tutkittu kuinkakin aktiivisesti UM-taholta.
Kumman hiljaa on media ollut ja vain Guantanamon vangit ovat saaneet sääliä ja ymmärrystä mediassa. Kuka tietää vaikka nämä murhaajat olisivat olleet Guantanamossa vangittuina?
Jos Suomeen tuotetaan näitä ns, vapaita vankiraukkoja, olisi ainutlaatuinen tilaisuus kuulustella näitä vapaita, ja syyttä, leirissä olleita.
  
  27. tammikuuta 2009 12:44:55

Nimi : vellihousu
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Kaiken tämän paskan jälkeen toivon vain, että Vanhanen saa MYÖS ankaran tuomion "syyttömän" Kurosen oikeustoimilla uhkailuista....

Hienoa oikeusvaltio (vitsi vitsi) suomi

Mahtaa muslimit tukehtua nauruunsa...
Täällä saa suomalaisista sanoa mitä ikänä mieleen tulee, mutta ei muista.
  
  27. tammikuuta 2009 12:54:03

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jos syyte tulee muhamed -kirjoituksista, menee asia mielenkiintoiseksi. Suomen media hoitelee fatwaa ilman erillistä pyyntöä arabimaista. Ja oikeuslaitos lätkii tuomion. Onko tämä valtio enää suomalaisen puolella? Se siitä. puolueettomuudesta.

Jos syyte tulee profeettaa koskevista kommenteista, niin sehän merkitsee, että Suomen lainsäädäntö pitää sopeuttaa vastaamaan islamilaisia oikeuskäsityksiä esimerkiksi suojaikärajan suhteen.
  
  27. tammikuuta 2009 12:56:48

Nimi : Teemu
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Jos Jussi joutuu johonkin naurettavaan oikeusjuttuun niin itse ainakin haluaisin lahjoittaa rahaa asianajajaan tms.
  
  27. tammikuuta 2009 12:59:54

Nimi : Pekko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Futuristi, kirjoititko tuon Börjen turpean terskan levittäessä peräaukkoasi ja syöstessä Aids-viruksisen lastinsa moneen kertaan haavautuneeseen peräsuoleesi..."

Mitä tästä nyt ymmärsin, niin tarkoituksesi oli ilmeisesti tuoda julki se tosiasia, että Halla-Aho on mielestäsi väärässä. Olisihan se varmaan vähemmälläkin tullut selväksi. Hienoa argumentointia joka tapauksessa. Erityisesti ihailen sitä, miten hienosti ammut alas Halla-Ahon maahanmuuttokritiikin puhumalla terskoista, peräaukoista ja sukupuolitaudeista.
  
  27. tammikuuta 2009 13:08:01

Nimi : Oikeudenkäynnistä julkinen
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Voikohan oikeudenkäynnin vaatia julkiseksi, jotta se ihan videoidaan. Siis jos itse puolustettavalla ei ole asiaa mitään vastaan ja hän sitä esittää. Ei kannata mahdollista rahanmenetystä katsoa sakkona vaan sillähän voi ehkä ostaa jotain.
  
  27. tammikuuta 2009 13:08:16

Nimi : Stäni
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jos Jussi saa syytteen, kiihottamisesta kansanryhmää vastaan, pitää myös manner-rahjalaiset ja muut ryömäläisanarkistit saattaa tuomiolle samasta syystä, muuten Suomi ei ole oikeusvaltio.
  
  27. tammikuuta 2009 13:12:13

Nimi : Ano Nyymi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Onpas syyttäjä tekemässä vaarallisen päätöksen, jos siis Ilta-Sanomien uutisointi asiasta: "Ilta-Sanomien mukaan syyttäjä tutkii etenkin kohtia, joissa Halla-aho kirjoitti profeetta Muhammedin olleen pedofiili ja islamin pedofilian pyhittävä uskonto. " pitää paikkaansa.

Syyttäjä siis joko väittää että yli miljardin ihmisen pyhänä totuutena pitämä Koraani on silkkaa satukirjallisuutta ja jos taasen ei pidä, niin silloinhan syyttäjä antaa ymmärtää että 50-vuotiaan miehen ja 9-vuotiaan tyttölapsen välinen seksi ei ole pedofiliaa!?

Oli asian niin tai näin niin nyt syyttäjä on joko saattamassa Suomalaiset suureen vaaraan islamin pyhien kirjoitusten kiistäjinä tai tekemässä Suomesta maata jossa vanhojen miesten ja lasten välinen seksi on hyvä asia josta ei saa ketään syyllistää.

Onko syyttäjä siis tekemässä Suomesta pedofiilien paratiisia, vai haluaako hän Suomenkin joutuvan ääri-islamistien iskukohteeksi?
  
  27. tammikuuta 2009 13:13:20

Nimi : RR
  
Viesti : Rami rukoilee anteeksiantoa

Iltasanomien paperiversiossa oli jutun yhteydessä tekijän (Rami Mäkinen) kommentti, jossa hän pahoitteli, että jutussa oli lainattu Halla-ahon mielipiteitä.
Pyrki kai varmistamaan selustansa, että joku oikeaoppinen ei julistaisi hänelle fatwaa.

Pitäisi kai olla Ramille kiitollinen, että vaivautui kertomaan, mistä kirjoituksista syytettä ollaan väsäämässä.

Elämme mielenkiintoisia aikoja.
  
  27. tammikuuta 2009 13:20:13

Nimi : Suomitalon renki
  
Viesti : Olen valmis tukemaan taloudellisesti Halla-ahoa mahdollisen oikeudenkäynnin toteutuessa.
  
  27. tammikuuta 2009 13:42:18

Nimi : Pönni
  
Viesti : Täältä tulee myös köyhän ropo ja ääni
  
  27. tammikuuta 2009 13:47:27

Nimi : Dave
  
Viesti :
En pilkkaa profeettaa
Pyydän anteeksi muslimi- ja somalilukijoiltani. Ei ole tapanani julkaista tekstejä, jotka loukkaavat syvästi monien ihmisten uskonnollisia tuntoja. Ei edes silloin, kun ne ovat jonkun muun mielipiteitä. Ei silloinkaan, kun ne esitetään parodian tai akateemisen viisastelun nimissä. Julkaisen Halla-ahon tekstikatkelmat vain siksi, että myös muslimilukijoille viimeinkin selviäisi, mitä poliisi oikeasti tutkii. Julkisuudessa höpistään yhä Vihreät naiset suututtaneesta, "vihervasemmistolaisi. . .

Pyydän anteeksi muslimi- ja somalilukijoiltani. Ei ole tapanani julkaista tekstejä, jotka loukkaavat syvästi monien ihmisten uskonnollisia tuntoja.

Ei edes silloin, kun ne ovat jonkun muun mielipiteitä. Ei silloinkaan, kun ne esitetään parodian tai akateemisen viisastelun nimissä.

Julkaisen Halla-ahon tekstikatkelmat vain siksi, että myös muslimilukijoille viimeinkin selviäisi, mitä poliisi oikeasti tutkii.

Julkisuudessa höpistään yhä Vihreät naiset suututtaneesta, "vihervasemmistolaisia maailmanparantajia" käsitelleestä raiskaustekstistä, josta poliisi on jo ajat sitten todennut, että siihen ei liity rikosta.

Muslimeille pyhän profeetan nimittäminen pedofiiliksi onkin sitten jo jotain ihan muuta.

Parodiaa? Mautonta ainakin.
Ilta-Sanomat | 27.1.2009
  
  27. tammikuuta 2009 13:48:42

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Onpas syyttäjä tekemässä vaarallisen päätöksen, jos siis Ilta-Sanomien uutisointi asiasta: "Ilta-Sanomien mukaan syyttäjä tutkii etenkin kohtia, joissa Halla-aho kirjoitti profeetta Muhammedin olleen pedofiili ja islamin pedofilian pyhittävä uskonto. " pitää paikkaansa.

Ehkäpä lakeihin pitää tehdä muutos, joka sallii avioliiton täytäntöönpanon vaimon ollessa yhdeksänvuotias, jos molemmat puolisot ovat muslimeja.

Tietysti aviomiehen pedofiiliksi kutsuminen olisi tällaisissa tapauksissa panettelua ja kansanryhmänvastaista kiihotusta, koska mitään vääräähän ei edellä kuvatussa käytännössä voi olla islamilaisen katsannon mukaan. Profeettahan on aina oikeassa.

Saapa nähdä milloin olemme edelläkuvatussa pisteessä.
  
  27. tammikuuta 2009 13:49:14

Nimi : joopajoo
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Selkeästi on havaittavissa ruudinkatkua ilmassa täällä suomessakin... Leijaileeko se hamasin aseista tänne Suomen suuntaan vai tuleeko se omista?

Rajansa se on pasifistillakin...

Vai mitä Pasi? Otetaanko se fist nyt viimein käyttöön?

Ootellaan, ootellaan... Katellaan, katellaan mihin tämä homma kehkeytyy...


  
  27. tammikuuta 2009 13:50:07

Nimi : Risu
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Jos Halla-aho joutuu syytteeseen, olisi minusta paikallaan järjestää jonkin sortin tukimielenosoitus, vaikkapa sananvapauden puolesta.
  
  27. tammikuuta 2009 13:50:18

Nimi : Fenix = Seppo Lehto
Kotisivu : Olen vakuuttunut Muhammed oli pedofiili
Mitä teen : Äänestäisin Halla-ahoa, mutta...
  
Viesti : Tukeni tulee Jussille jos/kun asettuu EU-vaaleissa ehdolle, jollei oma tukikampanjani käynnisty.

Olen vakuuttunut että pedofiiliprofeetta Muhammed oli pedofiili ja murhamies. Sitä kantaa ei muuta yksikään mika illman (jota ilman voimme olla) jorma kalske, johanna suuripää. - Nyt tukea Jussi Halla-ahoa ja rehelliselle ajattelulle. - MTK:lta apua vaikkä kökkötraktori tapaan valtionsyyttäjälaitoksen ovien eteen. Paska on paskaa kuten valtionsyyttäjien muslimiea b-rapun nuolenta.
Seppo Lehto omalla nimellä
Perkele vaikka tulisi elinkautinen niin ylläkirjattu pitää
  
  27. tammikuuta 2009 13:56:08

Nimi : Paul R
  
Viesti : Toistan itseni -mitä vihaan- ,kunnon asianajaja sitten.
  
  27. tammikuuta 2009 14:06:00

Nimi : vellihousu
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : On paha mieli.

Mietin tässä, että mistä paha mieli tulee?
Tuleeko se siitä, että näyttää siltä, että Jussi on saamassa tuomion siitä, että hän on leikkinyt sanoilla ja vaihtanut lehtijuttuun suomalaisen miehen tilalle somali sanan?

Kun olen asiaa pohtinut, olen tullut siihen tulokseen, että oikeastaan paha mieli ei tule siitä, että jussi voi saada jonkin pienen sakon.

Kun asiaa oikein syvällisesti ajattelee, niin kenenkään suomalaisen ei pitäisi tässä pysähtyneisyyden tilassa äänestää ketään sellaista, joka ei ole saanut kiihoitettua ketään tai edes onnistunut loukkaamaan kenenkään kunniaa.

Nämä huuhaa-rikokset pitäisi ennemminkin liittää politikkojen ansiolistoihin näytteeksi siitä, että osataan muutakin kuin hyssytellä.

Suomalainen politiikka on muutenkin pääsääntöisesti niin kuivaa paskaa, että voin tavallaan olla ylpeä siitä, jos oma ehdokkaani on todistetusti saanut jonkun kiihoitettua, tai loukannut jonkun ääliön kunniaa.

Silti paha mieli tulee. Paha mieli tulee siitä, että kotimaani on tälläinen valtio, joka rankaisee sellaisia, jotka yrittävät ajaa omaa parastamme.

Toivoisin lopuksi, että kun syytetään ja tuomitaan, niin syytettäisiin ja tuomittaisiin edes oikeilla nimillä, eli Mika Ilmannin kiihoittamisesta tässä on kysymys ja Mika Ilmannin kiihoittumisesta on kyse, jos tuomio tulee. Että hyvää päivää vain Suomi
  
  27. tammikuuta 2009 14:14:07


guestbook © freebok.net