14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 112101-112125

Nimi : Mmuro
  
Viesti : Ilta-Sanomien mukaan syyttäjä tutkii etenkin kohtia, joissa Halla-aho kirjoitti profeetta Muhammedin olleen pedofiili ja islamin pedofilian pyhittävä uskonto.

Halla-aho on puolustautunut muun muassa sillä, ettei hän esittänyt väitteitä tosiasioina tai mielipiteenään, vaan hänen tarkoituksenaan oli antaa esimerkkejä väitteistä, joita ei pidetä sopivina, vaikka ne perusteltaisiin.

Turhaan halla-aho kiertelee. Sanois suoraan, että Muhammed oli pedofili ja islam pedofilian pyhittävä uskonto, koska niin on. Tuohon maailman aikaan lapset oli vielä kauemmin lapsia kuin nykyaikaan, johtuen niukasta/huonosta ravinnosta.
  
  27. tammikuuta 2009 10:09:46

Nimi : Abdi
  
Viesti : Hahha tuossa hesarin paperikuvassa hulluho näyttää ihan mielenvikaiselta mielisairaalapotilaalta joka sylki roiskuen paasaa käsittämättömiä aivoituksiaan julki raivoissaan siitä kun kukaan ei ymmärrä niitä....

Ajatelkaa, uskon että tohtori HH antaa lähtöpassit tälle ruotiukolle HYVIN PIAN!

Homeyksiössä on sitten kiva maksella jättisakkoja ja blogata käsittämätöntä seppolehto skeidaa nettiin mokkulan kautta!!!

LOLZ!
  
  27. tammikuuta 2009 10:11:21

Nimi : hmm
  
Viesti : Media on maininnut muutamia kohtia Jussin kirjoituksista. Nämä kohdat saattavat viedä Jussin tuomiolle.

Tulisiko teille mieleen asteroidin, erään valtionsyyttäjän tai muiden julkisuuden henkilöiden sanomisista tai tekemisistä hyvän maun mukaisia (sopivia) syytteen arvoisia lausahduksia, jotka esiin tuomalla kansa huomaisi Jussia vastaan nostettavan syytteen arveluttavaksi? (...ja tietenkin vain, mikäli Jussi vastaan nostettava syyte on arveluttava)
  
  27. tammikuuta 2009 10:20:26

Nimi : Hienoa!
  
Viesti : Nyt saadaan muslimit joukolla Halla-ahojen kimppuun. Eivät voi enää kävellä kadulla.

Muistatteko kohdan b-rapusta jossa Halla-aho vastasi kysymykseen "Mitä et tekisi mistään hinnasta" - "En hyppäisi Benji -hyppyä"

Tämä vastaus oli mielestäni kaikkein paljastavin osoitus siitä miten Halla-ahon mieli toimii vääristyneiden stereotypioiden ja harhaluulohen vallassa kuin mielisairailla ikään. Hänen psyykensä on kuin sairaan mielen teatteria.
  
  27. tammikuuta 2009 10:24:30

Nimi : topikoo
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : [i]
Ajankohtainen Kakkonen tänään
YLE TV2 21.00 - 21.50

Turvapaikka Suomesta: lapsi edellä, perhe perässä.
[/]

Saas nähdä tuleeko taas virallista totuutta tuutin täydeltä kun Ylestä on kysymys...
  
  27. tammikuuta 2009 10:25:34

Nimi : Öh
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Hammer, ks. ed. kommenttini. Enkä oikeastaan edes viittaa sen kummempaan henkiseen pienuuteen, vaan lähinnä älylliseen laiskuuteen.

Mitäs jos a) ryhtyisitte kohtaamaan ihmiset yksilöinä ilman yksinkertaistavia stereotypioita, kuten Jussikin kirjoittaa ja b) jättäisitte vähemmälle jonkun Hesarin tms. Halla-aho/mamu/jne.-uutisoinnin kanssa skitsoilemisen. Homma ei etene, jos monikulttuurisuuskriitikot (tai wannabe-sellaiset) lietsovat itsensä täällä primitiiviseen raivotilaan.
  
  27. tammikuuta 2009 10:38:42

Nimi : JT
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : "Hienoa. Jos jotain tapahtuu tiedämme kuka masinoi tapahtuman Rami. Ja ymmärrät kai mitä se tarkoittaa?"
Aivan.
  
  27. tammikuuta 2009 10:41:24

Nimi : Anonyym1
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kommentoin siitä että haluaisin napata rss-feedin mutta mistä sen löydän? En ole mikän nörtti ja guugle fiid ei löydä mintää kun yritän tyrkyttää... Help...
  
  27. tammikuuta 2009 10:48:59

Nimi : Futuristi
  
Viesti : Nimi : Hienoa!

Viesti : Nyt saadaan muslimit joukolla Halla-ahojen kimppuun. Eivät voi enää kävellä kadulla.

Muistatteko kohdan b-rapusta jossa Halla-aho vastasi kysymykseen "Mitä et tekisi mistään hinnasta" - "En hyppäisi Benji -hyppyä"

Tämä vastaus oli mielestäni kaikkein paljastavin osoitus siitä miten Halla-ahon mieli toimii vääristyneiden stereotypioiden ja harhaluulohen vallassa kuin mielisairailla ikään. Hänen psyykensä on kuin sairaan mielen teatteria.


Sinä tunnut uskovan sellaiseen stereotypiaan, että muslimit ovat yllytettävissä joukolla ihmisten kimppuun. Mitäs jos joku kaivaisi IP-osoitteesi perusteella henkilöllisyytesi esiin ja sitten kertoisi muslimeille, että olet heistä tuota mieltä. Millaistakohan teatteria sinun mielessäsi sitten esitettäisiin?
  
  27. tammikuuta 2009 10:54:55

Nimi : Man Boy
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Voiman sivuilta, sorry, jos tämä on jo aikaisemmin liitetty tänne:

Monikulttuurisuus

Periaate, jonka mukaan maahanmuuttajilla on oikeus omaan kulttuuriin myös uudessa kotimaassa.

Rasisiminvastaisuuden ja nationalismin kritiikistä syntynyt monikulttuurisuuden vaatimus on nykyään nimi erilaisuuden hallinnan projektille. Diversity managerit näkevät vieraat kulttuurit ja uskonnot joko taloudellisina voimavaroina tai esteinä työmarkkinoille sopeutumisessa – vaarallisimmillaan potentiaalisina rikollisuuden ja terrorismin lähteinä.

Monikulttuurisuus on länsimaisen liberaalin omantunnon itsepetoksen muoto. Erilaisia kulttuureja juhlitaan niin kauan kuin ne eivät ole todella erilaisia. Kun kohdataan jokin perinne, joka ei rajoitu vain ruokatottumuksiin tai musiikkityyleihin vaan joka koetaan vastenmielisenä ja kauhistuttavana, puhe siirtyy kaikille yhteisiin sääntöihin. Lähtökohta on lopulta rasistinen. Liberaali joutuu tekemään aina eron pelkän kulttuurin ja universaalien arvojen välille. Ne, jotka eivät tätä eroa tee, ovat vaarallisia fundamentalisteja.

Äärioikeiston propagoiman uusrasismin suosio on osaltaan seurausta poliittisesti korrektin monikulttuurisuuspuheen tulvasta. Se ohjaa keskustelun eroihin ja identiteetteihin siirtolaisten yhteiskunnallisen aseman ja jaettujen riiston ja kamppailujen kokemusten sijaan.

(Markus Himanen & Jukka Könönen)
  
  27. tammikuuta 2009 11:01:53

Nimi : ValkoinenKuolema
  
Viesti : Muslimeissa on se pelottava puoli että he voivat suorittaa kostotoimenpiteitä vain senkin takia että saavat omansa radikalisoitua. Onhan selvää että jos Jussista tulee marttyyri, valtaväestön keinot kovenevat ja muslimit kärsivät. Tämä johtaa väkivallan kierteeseen mikä pahimmillaan voi olla kuin Pohjois-Irlannissa missä vastapuolet ampuivat toistensa lapsia koulujen pihoille.
  
  27. tammikuuta 2009 11:04:42

Nimi : jellona
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Tässä tiivistettynä vihersosialistinen monikulttuurisuuden idea...

"Mitä enemmän maa homogenisoituu, eli mitä enemmän yhteinen kieli sekä kulttuuri että tavat toimia jyräävät paikallisten heimojen erityispiirteitä ja omia kieliä, sen nopeammin maa kehittyy ja menee eteenpäin."

Minä olen taas toista mieltä. Mielestäni kulttuurien erityispiirteet ovat säilyttämisen arvoisia asioita. Heimoperinteet, kieli ja maailmankuva ovat rikkaus. Juuri sen vuoksi maailma on (oli) mielenkiintoinen. Alueelliset ja kulttuuriset erot tekevät elämästä seeikkailun ja maailmasta tutkimuskohteen.

Todellisuudessa vihersosialistit tuhoavat maailman kulttuuriperintöä. He haluavat maailmasta punavihreän pullamössön jossa kaikki ihmiset ovat sekoittuneet toisiinsa päämäärättömästi.

Yhteiskunta jossa ei ole selkeää päämäärää, jossa toimitaan jokaisen siellä asuvan kulttuurin omaksumalla toimintamallilla tapauskohtaisesti on kaaottinen.

Punavihreillä on selkeästi tavoitteessaan lopullinen ratkaisu. Tavoite on että kaikki ihmiset ovat sekoittuneet toisiinsa kulttuurillissti, kielellisesti ja rodullisesti. Yksi yhteinen homogeeninen ihmisrotu...

Luonnon monimuotoisuuden ymmärtäminen ei vihreille tuota ongelmia (toivottavasti). Samalla tavoin voidaan ajatella kansakunnista, heimoista ja roduista.

Afrikka Afrikkalaisille, Ruotsi Ruotsalaisille, Suomi Suomalaisille!!
  
  27. tammikuuta 2009 11:10:54

Nimi : etnis
  
Viesti : Jos nyt menis vielä tuo linkki oikein...

http://i646.photobucket.com/albums/uu188/1981198198/HS27-1-2009Jussi.jpg
  
  27. tammikuuta 2009 11:12:41

Nimi : Joonatan
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : On kyllä sairasta sakkia tuo suvaitsevaisto, jos tulevat tänne huutelemaan ja toivottamaan Halla-aholle pahoja. Vieläpä niiden kirjoitusten perusteella joita Jussilla todistettavasti on netissä: niissä ei ole mitään, ei mitään pahanteon arvoista. Voi niistä loukkaantua, ja nostaa metelinkin, mutta se on kaikkien oikeus, vastata Halla-ahon blogeihin blogeilla ja älämölöllä. Mutta tänne moraalisesti ylivertaiset tulevat homottelemaan, vittuilemaan ja uhkailemaan? Onpa hienoa sakkia.

Jossain YLEn uutisessa muuten oli siteerattu Stubbia että Suomeen oltaisiin ottamassa 30 Guantamolaista. Ja 30 "syytöntä" onkin se koko Euroopan osuus, kuten muista uutisista voidaan lukea. Tosin tuo YLEn uutinen lienee korjattu kun en sitä löydä.

Muuten olen sitä mieltä että muutama yksilö voisi olla tervetta kuitenkin, lähinnä auttaaksemme USA:ta tekemään oikean päätöksen kidutuskeskuksen lopettamiseksi. En minä niitä ihmisiä hyvinä pidä...
  
  27. tammikuuta 2009 11:16:16

Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kun kansa on kuitenkin erittäin vahvasti sitä mieltä,että Halla-aho on syyllinen niin olisi typerää oikeusistuimelta olla kuuntelematta sitä.Kaikki kenen kanssa olen asian puheeksi ottanut niin ovat olleet tuomion kannalla.Tuomaritkin kuuluvat kansaan joten jakavat toivottavasti saman oikeuskäsityksen.
  
  27. tammikuuta 2009 11:17:15

Nimi : Man Boy
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Hyvä Pirjo, juuri noin. Mitä itse olen asiasta jutellut, niin yksi kahdeksasta tuttavastani oli sitä mieltä, ETTEI Halla-ahoa pidä tuomita. Ja hänkin oli "puolivihreä".
  
  27. tammikuuta 2009 11:22:40

Nimi : Lepakko
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Siis Pravdan mukaan Halla-aho ottanut kantaa voimakkaasti mm. homoihin? Kovinko usein on ollut homoista juttua? Oman hataran muistini mukaan kovin harvoin on homoista kirjoitellut, ja silloinkin lähinnä siitä, mikä on "oikeauskoisten" suhtautuminen homoseksuaaleihin. Rikollista??
  
  27. tammikuuta 2009 11:22:51

Nimi : Embo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Pirjo, kansan mielipiteellä ei ole mitään merkitystä, jos laki sanoo toisin.
  
  27. tammikuuta 2009 11:23:18

Nimi : Paul R
  
Viesti : Hyi helvetti. Kolme leijonaahan kävi päähän kuin leka! :)

Aloitin japanilaisesta kimmasta, jonka kanssa keskustelin juuri. Nopeat speksit. 20v, Lontoossa, opiskelija-asunnossa ja matematiikka/tietotekniikkaa. Kuulostaa hyvältä, eikö totta?

Fail. Opiskelujen, jotka britit maksavat, jälkeen takaisin Japaniin.
  
  27. tammikuuta 2009 11:23:20

Nimi : BadBoy
  
Viesti : Halla-aho on nostanut esille tämän maailmassa vallitsevan ilmeisen asian: länsimaita hallitaan pelolla. Eikö sitä saa sanoa ääneen? - Joidenkin mielestä ei.
  
  27. tammikuuta 2009 11:24:16

Nimi : Jutta
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Toivottavasti Halla-aho ei taivu linjastaan, vaikka oikeustoimilla uhataankin. Minusta on hienoa, että ollaan vihdoinkin saatu älykäs, ja suoraselkäinen ihminen päätöksentekoon. Ja vieläpä kaveri, joka uskaltaa avata suunsa.

On käsittämätöntä, miten Suomea ollaan ehdoin tahdoin ajamassa samoihin ongelmiin, joita mm. Ranskassa ja Ruotsissa on jo nähty. Tähän hyssyttelyyn on tultava loppu !!

Voimia Halla-aholle taistelussa tuulimyllyjä vastaan !
  
  27. tammikuuta 2009 11:27:12

Nimi : Dave
  
Viesti : HELSINKI

: Rikospoliisi aikoo siirtää syyteharkintaan Helsingin kaupunginvaltuutetun Jussi Halla-ahon (ps) nettikirjoitukset. Poliisi kertoi eilen Ylen uutisille, että se siirtää jutun syyteharkintaan, kunhan Halla-ahon viimeinen kuulustelu saadaan tehtyä. Poliisi odottaa vielä joitain vastauksia.

Halla-aho julkaisi aiemmat kuulustelunsa viikko sitten nettisivuillaan. Niissä hän kiisti syyllistyneensä rikokseen.

Halla-ahon kirjoituksia epäillään kansanryhmää vastaan kiihottamiseksi. " Profeetta Muhammad oli pedofiili, ja islam on pedofilian pyhittävä uskonto, siis pedofiiliuskonto. Pedofilia on Allahin tahto. Ohikulkijoiden ryöstely ja verovaroilla loisiminen on somalien kansallinen, ehkä suorastaan geneettinen erityispiirre ," hän kirjoitti huhtikuussa 2005.

Halla-aho perusteli tekstiä poliisille sillä, että ei esitä väitteitä tosiasioina tai mielipiteinään, vaan tarjosi ne "esimerkkeinä sellaisista väittämistä, joita ei pidettäisi sopivina, vaikka ne perusteltaisiin".

Lisäksi teksti oli hänen mukaansa parodiaa suomalaisten humalakäyttäytymistä koskeneesta lehtiväitteestä.

Poliisia kiinnostivat myös mm. tekstit, joissa Halla-aho kirjoitti katuraiskaajista ja " Afrikan sarven ihmissaastasta" sekä maahanmuuttajaryhmistä, jotka elävät " kuin siat pellossa". RAMI MÄKINEN
Ilta-Sanomat | 27.1.2009
  
  27. tammikuuta 2009 11:59:35

Nimi : Joonatan
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Olisihan se pitänyt tietysti arvata. Suorastaan tietää: Iltasanomat.
  
  27. tammikuuta 2009 12:07:01

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Luultavasti tuomio tulee koska laki kansanryhmää vastaan kiihotamisesta on niin väljä ja epämääräinen ja ennakkotapauksia jo on. Mutta Jussi voi tästä ottaa kaiken irti hyvän asianajajan avustuksella sikäli kun resurssit riittävät.
Mika Illman piiloutui raukkamaisesti Jorma Kalskeen selän taakse vaikka itse näitä juttuja on alulle aina pistänyt kuten tässäkin tapauksessa. Ja on Jussin vihamies.

Pirjon "kansa" on varmaankin hänen yksimielinen lähipiirinsä.
  
  27. tammikuuta 2009 12:07:41

Nimi : abe
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Morjes Jussi,

Voisit muuten kirjoittaa Dublinin sopimuksesta muutaman sanan jottanotta saataisiin sekin taas ihmisten mieliin.

Turkuun voisi esim. laittaa kättä-nenään-poliisiyksikön joka kääntää takaisin kaikki ruotsinlaivaltatulevat, jotka haluavat turvapaikkaa.

  
  27. tammikuuta 2009 12:14:23


guestbook © freebok.net