14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 112076-112100

Nimi : Moonis Tamponinkäry
  
Viesti : Eräs tumma mies torjui kerran sexuaaliset adwanssini siksi olen iloinen että meillä on Jussin Kaltaisia Hiir^H^H^H miehiä jotka valvovat meidän sukupuolisesti epäesteettisten etuja..Niin sanoakseni MA-teorian mukaisesti alempitasoisten MIESTEN/NAISTEN etuja (=VHM&VHN) haluamme suomesta sisäsiittoisen sukurutsaisen suomen ja lapsistamme vaaleita CP VAMMAISIA!
  
  27. tammikuuta 2009 7:23:05

Nimi : Justin Cretin
  
Viesti : Paul R..Oletko jo alkoholisti? Kuten IDA (I Drink Alone) ..shhhh ja tämä roskaporukka arvostelee muiden ihmisarvoa...phyyyyyyyyyyyyyhhhhh

Oletteko muuten nähneet kuvan jossa Reino ALIAS Jari Leino poseeraa farkku haalari päällä yläruumis paljaana?
  
  27. tammikuuta 2009 7:38:23

Nimi : huoltaja
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Kerettiläisenä kun viekä Pravdaa tilaan, niin meni taas aamulla aamuteet väärään kurkkuun Halla-aho -uutisen kohdalla. Syyteharkinnasta kertovassa pienessä jutussa todettiin Halla-ahon ottaneen voimakkaasti kantaan mm. maahanmuuttajien tekemiin raiskauksiin ja homoihin. :-? Minä en ainakaan muista mitään "homokampanjointia" olevan kirjoituksissa.

Lienee siis tyypillistä "paskaa niskaan vaikka vaivihkaa" -kirjoittelua. Taitaa Pravdan tilaaminen loppua täälläkin. Mikä olisi hyvä lehti aamiaispöytään?
  
  27. tammikuuta 2009 8:01:47

Nimi : Del
  
Viesti : Helsinki valmis laajentamaan turvapaikanhakijoiden vastaanottoa

Helsingin kaupunginhallituksessa vallitsi puheenjohtaja Suvi Rihtniemen (kok) mukaan maanantaina yksimielisyys siitä, että kaupungin on järjestettävä lisää paikkoja Suomeen tuleville turvapaikanhakijoille. Asia jäi vielä pöydälle.


Voisiko Jussi hiukan valottaa millainen yksimielisyys kaupunginhallituksessa asiasta todellisuudessa vallitsi? Onko todella niin että kaikki 85(?) valuutettua ovat sitä mieltä että Helsinki tarvitsee lisää sosiaalielättejä?

Oletan ettei ainakaan Jussi ollut mukana tässä yksimielisessä rintamassa...entä miten muut perussuomalaiset valuutetut suhtautuvat asiaan?
  
  27. tammikuuta 2009 8:05:38

Nimi : Erwald
  
Viesti : Radiorock paljasti viiteryhmäiset kasvonsa. Muka itsenäinen "soitetaan mitä halutaan" linja paljastui ainakin Halla-aho käsittelyltään puhtaaksi korporaation linjan mukaiseksi paskaksi.

No kuuluuhan radio Nelonen media ryhmään. Joten Halla-ahon esitutkinta käsiteltiin HS-Pravdan linjalla. Eli valmiiksi asenteellisena, ilman asian tutkimista ja substanssia kehäraakki rassukat länkyttävät ja leimaavat Halla-ahon rasistiksi ja syylliseksi.

"Ei tässä ole mitään epäselvää, tämä on kuin jos ammut jotain tyyppiä aseella joudut esitutkintaan taposta"

Säälittävää..
  
  27. tammikuuta 2009 8:06:38

Nimi : Kolunsarka
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Eilen YLE1 klo 20.30 uutisoi, että Ruotsissa on "äärioikeistolainen" Svenska Demokrater tms. puolue saamassa kovasti kannatusta.
Kyseisen puolueen vetäjät ovat kuulemma hyvinkoulutettuja nuoria miehiä ja toiminta on saanut tuulta siipiensä alle varsinkin Etelä-Ruotsissa.
Puolueen ainoa teema on kuulemma siirtolaiskritiikki.
En ko. uutista ainakan YLEn sivuilta loytänyt.
Voihan se YLE areenassa näkyä.
  
  27. tammikuuta 2009 8:23:48

Nimi : Koti-Isä, Tku
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Miten Suomenkirkko aikoo pelastaa Suomen lamasta työllistämällä ulkomaalaistaustaisia?

Eikö Suomesta muka löydy ihku aitoja suomalaisia jotka luulatvasti ovat maksaneet kirollisveroa joilla kirkko on miljardi omaisuutensa tienannut!??!

Näin tämä kusipäisyys vaan jatkuu. Oma kansa unohdetaan ja tärkeinä pidetään muiden maiden elävät.

Taidan pian palauttaa sotilaspassini Vanhaselle. Kiitos lainasta.
  
  27. tammikuuta 2009 8:24:36

Nimi : Sivusta seuraaja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Suoraan perseestä oli korporaation jutut, taisi tosiaan näillä kukkopojilla ottaa sielun päälle se syksyinen haastattelu, jossa jäivät alakynteen. Nyt sitten yritetään tölviä minkä ehtivät. Taisivat saada samontein paljon palautetta kun aihe piti "vaihtaa toiseen".

Taidanpa vaihtaa kanavaa, kun musiikkisisältökin on mennyt koko ajan alaspäin ja juontajien ylimielisyys pursuaa pahasti läpi (pl. Fleming).
  
  27. tammikuuta 2009 8:27:18

Nimi : Suomalainen
  
Viesti : Isot sakot vaan Jussille.
  
  27. tammikuuta 2009 8:28:52

Nimi : ilmoitus
  
Viesti : RAtkaisu nuoriso(tm)- ongelmaan. Kehitetty monikulttuurisessa britanniassa.

http://www.taloussanomat.fi/ratkaisut/2009/01/24/nuorison-voi-karkottaa-kaupasta-surinan-avulla/20092092/133
  
  27. tammikuuta 2009 8:31:59

Nimi : etnis
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Tässä paperiversion möläys. Jussi ottaa voimakkaasti kantaa HOMOIHIN? Ei ole Hesarin limaisuudella rajoja... Jussille edelleen voimia!

http://s646.photobucket.com/albums/uu188/1981198198/?action=view¤t=HS27-1-2009Jussi.jpg
  
  27. tammikuuta 2009 8:52:58

Nimi : Mansessa osataan taas!
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/saannollisesti-pakolaisia-vastaanottaa-pirkanmaalla-vain-kolme-kuntaa/127163
  
  27. tammikuuta 2009 8:54:35

Nimi : Hammer
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Kyseisen puolueen vetäjät ovat kuulemma hyvinkoulutettuja nuoria miehiä ja toiminta on saanut tuulta siipiensä alle varsinkin Etelä-Ruotsissa.
Puolueen ainoa teema on kuulemma siirtolaiskritiikki."

Taitaa tuo löytyä eilisen (ma 26.1.) pääuutislähetyksestä. Journalismi edusti tyypillistä Ylen ja Hesarin tasoa. Asiantuntijakommentit tulivat Sydsvenskanin suomalaistaustaiselta päätoimittajalta.
  
  27. tammikuuta 2009 9:04:11

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Nimi : VR
Mitä teen : Murskaan Halla-ahon uskottavuuden

Viesti : Tällä nimenomaisella hetkellä Homma on radikaalissa laskussa, mutta eiköhän se siitä. Tietääkö kukaan, onko kyseessä vain lyhytaikaien palvelimen ylikuormittuminen?
Ainiin, se H-a:n uskottavuuden murskaaminen: Halla-ahon tuomionharkitsemista harkitaan nyt pitkällisen harkinnan jälkeen. SIINÄ TODISTE HALLA-AHON SYYLLISYYDESTÄ!!
"

Kun syyllinen on tiedossa niin aina jotain keksitään syytteen nostamiseksi, kun oikein pähkäillään.
  
  27. tammikuuta 2009 9:11:25

Nimi : JF
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Ilta-Sanomien mukaan syyttäjä tutkii etenkin kohtia, joissa Halla-aho kirjoitti profeetta Muhammedin olleen pedofiili ja islamin pedofilian pyhittävä uskonto."

Onko jotenkin EPÄSELVÄÄ etteikö henkilö ole pedofiili jos menee naimisiin 9-vuotiaan tytön kanssa?
  
  27. tammikuuta 2009 9:17:38

Nimi : Öh...
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Vai että sotalapsista rupesit tarinoimaan...miten omaperäistä.
  
  27. tammikuuta 2009 9:28:46

Nimi : ex-keskustalainen, Helsinki
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nyt loppui Hesarin tilaus, vasemmistolaisen maahanmuuttajahalaajan kannattaminen on niin irvokasta journalismia että oksat pois !

Halla-Aho ainoa järkevä poliitikko, joka puhuu niin kuin asiat on, eikä kiertele poliittisen korrektiuden nimissä.

Vaihdoin Perussuomalasiten leiriin juuri maahanmuuttokriitisen asenteen takia, ja tämä on kynnyskysymys monissa tulevissa vaaleissa. Tässä ratkasitaan Suomen tulevien vuosien kohtalon kysymyksiä, ja millaisessa maassa meidät lapset ja lapsenlapset kasvavat. Muslimisaatio on tosiasia, Ruotsissa on peli jo menetetty !
  
  27. tammikuuta 2009 9:33:05

Nimi : Sivusta seuraaja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tulipa nyt luettua se paperi-iltasanomat. Rami Mäkinen haluaa kiihottaa etenkin muslimeita tietämään, mitä Halla-aho on kirjoittanut, onpa se "akateemista viisastelua" tai ei. Kyse siis ei olekaan enää vihreiden kiihottumisesta vaan nyt muslimit pitää saada kiihoittumaan kun vihreiden naisten rikosilmoitus meni roskakoriin!
  
  27. tammikuuta 2009 9:33:12

Nimi : Helsinkiläinen perheenisä
  
Viesti : Del,

"Voisiko Jussi hiukan valottaa millainen yksimielisyys kaupunginhallituksessa asiasta todellisuudessa vallitsi? Onko todella niin että kaikki 85(?) valuutettua ovat sitä mieltä että Helsinki tarvitsee lisää sosiaalielättejä?"

Valtuusto ei ole sama kuin hallitus. Kaupunginhallituksessa on vain vähän toistakymmentä jäsentä ja Mestari on siellä vasta parin vuoden päästä.
  
  27. tammikuuta 2009 9:37:21

Nimi : P
  
Viesti : "Tulipa nyt luettua se paperi-iltasanomat. Rami Mäkinen haluaa kiihottaa etenkin muslimeita tietämään, mitä Halla-aho on kirjoittanut, onpa se "akateemista viisastelua" tai ei. Kyse siis ei olekaan enää vihreiden kiihottumisesta vaan nyt muslimit pitää saada kiihoittumaan kun vihreiden naisten rikosilmoitus meni roskakoriin!"

Jep. Siis vääristelemällä ja repimällä asiayhteydestään lause, joka oli kuvaamassa, mitä EI SAA sanoa.

Nyt kun saadaan muslimit Halla-ahon kimppiin courtesy by Sanoma - todennäköisyys saada verta kadulle tyyliin - Theo van Gogh kasvaa. Toimittajan on täytynyt ymmärtää tämä.

Linjan veto, jossa ollaan hakemassa muslimeita kiihottumaan on vastuuton ja kuvaa toimitajien ja muun "suvaitsevaiston" moraalia.

Täällä itkettiin Ukkolan hatusta repimien "uutisten" aiheuttamasta ikävästä palautteesta, mutta ollaan valmiita masinoimaan jopa tappamiseen valmiit fundamentalistit Halla-ahon ja hänen perheensä perään.

Hienoa. Jos jotain tapahtuu tiedämme kuka masinoi tapahtuman Rami. Ja ymmärrät kai mitä se tarkoittaa?
  
  27. tammikuuta 2009 9:38:49

Nimi : Kolunsarka
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : "Öh
Viesti : Vai että sotalapsista rupesit tarinoimaan...miten omaperäistä."

Sotalapsiteemaanhan ovat mamuhyysärit toistuvasti perustaneet argumentointinsa, kun on ollut puhe ankkurilapsista - sorry, siis -äijistä.
"Lähetettiinhän Suomestakin lapsia Ruotsiin sodan aikana".
Nyt kun totuus näistä mamupienokaisista onkin ihan kuvien kera lävähtänyt päin näköä, onkin varsin paha käyttää sotalapsiteemaa.
Ootte te huvittavaa ja äärest yksinkertiselta vaikuttavaa sakkia koko hyysäristö!
  
  27. tammikuuta 2009 9:54:32

Nimi : Rosenrot
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Muhammedia ei saa Suomessa siis arvostella? Ei hyvääpäivää. Mitä muuta suomalaiset tekevät, kuin arvostelevat Kristusta päivittäin?
Aion tehdä tutkintapyynnön Jeesuksen arvostelusta, ihan periaatteesta, jos tämä syyte menee läpi. Irtaudun tämän maan todellisuudesta kuin sputnik.
  
  27. tammikuuta 2009 10:00:18

Nimi : Öh
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : No jos nyt yksinkertaisuuksista aloit puhumaan, niin tämä koko halla-aholaisuus perustuu lähinnä karmeisiin yliyksinkertaistuksiin ja yleistyksiin. Hupaisinta tietysti on, että Jussi itse yrittää argumentoida niistä eroon, ja hyvä niin. Mutta suurin osa teistä seuraajista katselee maailmaa mustavalkoisten lasien läpi, mikä on tässäkin vieraskirjassa todettu monta monituista kertaa. O sancta simplicitas sopinee tähän hyvin.
  
  27. tammikuuta 2009 10:04:18

Nimi : Hammer
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Öh kirjoitti:
"Mutta suurin osa teistä seuraajista katselee maailmaa mustavalkoisten lasien läpi"

Onneksi löytyy kuitenkin Öhin kaltaisia älyllisesti ja moraalisesti ylivertaisia kirjoittajia, jotka säännöllisesti muistuttavat Halla-ahon kannattajia henkisestä pienuudestaan. Miten me oikein tulisimme toimeen ilman Öhiä?

Vielä kun Öh antaisit näytteen älyllisestä ja moraalisesta ylivertaisuudestasi, niin me ehkä oppisimme jotakin.
  
  27. tammikuuta 2009 10:08:19

Nimi : jmk
  
Viesti : Jussi ottaa voimakkaasti kantaa HOMOIHIN? Ei ole Hesarin limaisuudella rajoja

Jostain syystä Hesarin penaali ei saanut sanottua, millaista kantaa Jussi "otti voimakkaasti".

Ehkä toimittaja viittaa tässä Jussin voimakkaaseen kannanottoon, jossa hän on voimakkaasti huolissaan islamin homovastaisuudesta.
  
  27. tammikuuta 2009 10:08:59


guestbook © freebok.net