14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 112001-112025

Nimi : Ihmettelijä
  
Viesti : Voisit Halla-aho mennä itseesi. Kyllä Suomikin vastaanotti apua sota-aikana, vaikkakin vähäistä.
Et kai tosissasi väitä etteikö olisi myös apua tarvitsevia.
  
  26. tammikuuta 2009 18:19:40

Nimi : Takatukka
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Paniko kukaan muu merkille, että YLE tyrehdytti tyystin keskustelun Syvälammen tapauksesta (Syrjäseutu ahdistaa turvapaikanhakijoita)? Muutama (etupäässä "suvaitsevainen")kommentti julkaistiin, mutta nyt uutisen kommentointimahdollisuus on poistettu kokonaan. Kuitenkin kyseessä on päivän luetuin uutinen YLEn sivuilla. Ihmisillä luulisi olevan asiasta mielipiteitä...

Ilmeisesti moderoitukin kansalaiskeskustelu on liikaa tälle "Suomen luotetuimmalle uutislähteelle".
  
  26. tammikuuta 2009 18:38:22

Nimi : James Hirvisaari
Kotisivu : YLE: Halla-ahon blogikirjoitukset syyteharkintaan
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Kyseinen naurettava farssi luultavasti vain synnyttää vihaa ja rasismia sekä myös halveksuntaa oikeuslaitosta kohtaan.
  
  26. tammikuuta 2009 19:01:25

Nimi : Ihmettelijälle
  
Viesti : Suomi otti vastaan apua ja

se ero:

Suomalaiset olivat siitä kiitollisia sekä käyttäytyivät sen mukaisesti.
  
  26. tammikuuta 2009 19:02:35

Nimi : Jari
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Suuri kiitos Halla-aholle, että hän seuraa ajankohtaisia, tärkeitä asioita ja puhuu suunsa puhtaaksi niistä. Tämä maa tarvitsee tällaista keskustelua.
  
  26. tammikuuta 2009 19:03:13

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kas kummaa, Vihreä Lanka ei ole vielä loihe uutisoimaan tiedätte kyllä mitä. Mahtaako Vihreitä Naisia jo kaduttaa mitä tuli tehtyä?
  
  26. tammikuuta 2009 19:08:36

Nimi : Axl
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Täytyy vieroittaa itseni irti Hesarista niin kuin kaikesta mihin meinaa tulla addikti. Kokeilkaapa muutkin ja jätätte tilauksen uusimatta tai kokonaan kokeilematta.
  
  26. tammikuuta 2009 19:12:53

Nimi : Eurooppalainen
  
Viesti : "Suostutko asiassa kirjalliseen menettelyn eli luovutko oikeudestasi saada asiassasi mahdollisen syyttäjän nostaman syytteen osalta suullinen pääkäsittely käräjäoikeudessa ?"

"Periaatteessa kyllä. "

Miksi luovut oikeudesta avoimeen ja julkiseen oikeudenkäyntiin?

Oletan, että saat nyt suoraan jokatapauksessa sakot ilman argumenttien puolueetonta läpuikäymistä ja joudut viemään sakkopäätöksen kuitenkin oikeusistunnon käsittelyyn.
  
  26. tammikuuta 2009 19:24:00

Nimi : Anti-1984
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Toivon, että nämä "VIHREIDEN" korporaatioiden lakeijat, eli "Poliisi", ei saa Halla-Ahoa tuomittua "ajastusrikoksesta", sillä jos saavat, niin se todistaa ainoastaan sen, että poliittinen epäkorrektius (=sananvapaus) on rikos Suomessa. Ja sitten pelottaa. Kommunismi, demokratia, totalitarismi...milloin pääsemme vapaaksi?
  
  26. tammikuuta 2009 19:38:13

Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kaippa sitä vankilassa voi ruveta johtamaan jotain arjalaista veljeskuntaa?kurjaahan se on lapsillekin kun isä istuu rasismista ;/
  
  26. tammikuuta 2009 19:47:01

Nimi : Kaikki aikanaan
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Älä mene Pirjo asioiden edelle, sillä eihän vielä ole päätetty edes sitäkään, tuleeko syyteharkinnan jälkeen mitään syytteitä nostettavaksi.

Ylipäätään tässä on kyseessä poliittinen oikeudenkäynti, jolla yritetään vaikuttaa kansalaismielipiteisiin eikä sivistynyt maailma katso tällaista yhden laajaa kansansuosiota nauttivan poliitikon vainomista viranomaiskoneiston tuella hyvällä.
  
  26. tammikuuta 2009 19:53:00

Nimi : ex-RKP, Kauniainen
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Suomea kuljetetaan kohti tilannetta, jossa meillä on muslimivähemmistö, ja heistä on suurin osa lukutaidottomia somaleita. Nämä tulevat TODELLA kalliiksi suomalaisille, koska eivät tule käytännössä koskaan työllistymään. Eli notkuvat koko lopun elämänsä soskun luukulla. Turha kuvitella että tälläiset somalit, jotka eivät ole ikinä tehneet päivääkään töitä elämässään tulevat pyyhkimään paskaisia perseitämme vanhainkoteihin, koska saavat mukavan elintason ilman paskaisia töitäkin.

Suomea viedään nykyhallituksen johdolla sellaiseen loukkuun josta ei ikinä vapauduta, päin vastoin, tilanne tulee pahenemaan mitä enemmän aika kuluu. Somalit tunnetusti ovat sikiävää sakkia, 10 lapsen perheet joissa kukaan ei tee töitä, ovat ihan normaaleja.

Minun ääneni menee persuille, maahanmuuton pysäyttäminen on tämän hetken tärkeimpiä asioita Suomen tulevaisuuden kannalta.
Haluammeko että lapsemme elävät minareettien, sharia-lakien ja ääriryhmien painostuksen alaisina ?
  
  26. tammikuuta 2009 19:53:04

Nimi : Axl
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Pirjo sä oot ihqu
  
  26. tammikuuta 2009 19:56:17

Nimi : Paul R
  
Viesti : Vihreät naiset -järjestö teki marraskuussa Halla-ahosta tutkintapyynnön tämän raiskauksia käsittelevän blogitekstin takia. Järjestön mukaan Halla-aho on kirjoituksellaan yllyttänyt raiskauksiin ja vihaan.

VoiVoi.
"AMHERST - As she prepared to witness Barack Obama's inauguration, a local college professor and anti-racism activist was attacked on the street in Washington, D.C., last weekend and seriously injured.

JoAnne Jones was walking toward her daughter's home around 7 p.m. Jan. 16, carrying her pocketbook and pulling a rolling suitcase, when the attack occurred. The assailant used a brick to beat her on the head and hands, said Patricia Romney, a friend from Amherst who went to Washington to help her."

***

"This won't shake any of her political activism," Romney said of Jones. "She's clear about what the issues are. This won't sway her desire to keep fighting for social justice."

Hohhoijaa...


  
  26. tammikuuta 2009 19:57:07

Nimi : anti-1984
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Sinähän voit Pirjo höpötellä rasismista koko päivän, mutta fiksu ja OMILLA aivoillaan ajatteleva ihminen tajuaa heti, että syyte on langetettu poliittisesta epäkorrektiudesta. Toisin sanoen sananvapautta loukataan siksi, koska joku isokenkäinen on määrittänyt, että näistä asioista ei saa puhua. Mutta koska sinä et ymmärrä fasismin ja vapauden eroa, niin miksi edes yrittää? Turha muuten ottaa esille natsi-korttia, kun selvästi itse edustat ko. ideologiaa.
  
  26. tammikuuta 2009 19:58:19

Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Itse kuitenkin luotan suomalaiseen oikeuslaitokseen tässä asiassa mieluummin kuin random nettityyppeihin.
  
  26. tammikuuta 2009 20:01:06

Nimi : Sami
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Pirjo, sinä olet random nettityyppi.
  
  26. tammikuuta 2009 20:06:48

Nimi : Koti-Isä, Tku
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Syvälammen keskitysleiri pakolaisille."

kammottavaa kidutusta. Uhrit hakevat kohta korvauksia kohtelustaan Suomessa.

Pakolaiset eivät pääse ostoksille kun ovat sijoitettuna "korpeen" pois sivistyksestä. Kidutuksen kammottavin väline on se, että ei ole välineitä. Siis tv välineitä, digiboxeja, dvd soitimia jne..pakolaiset kärsivät virkkeettömästä ympäristöstä. Suomi on paskamaa...ja kylmäkin
  
  26. tammikuuta 2009 20:08:19

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : Pirjo, joko olet alkanut keräämään sitä hatullista paskaa?

[url=http://andykaufman.jvlnet.com/an_two.gif]tällainen voitaisiin sinulle kustantaa [/url]

  
  26. tammikuuta 2009 20:10:42

Nimi : Mikael
  
Viesti : Olihan rikkaiden tulijoiden hölinää taas tuo Syvälammelle majoittuneet lomailijoiden ruikutus#¤¤#!
No rikkaat vaativat aina hiukan extraa palvelusväeltä joista ovat maksamassa(tulevaisuudessa?) eihän me muuten selvitä taantumista sun muista Suomea uhkaavista katastrofeista jos emme nöyrinmmin palvele tulevaisuutemme pelastajia.
Olen syvästi harkittuani tullut siihen tulokseen jotta parrakkaat lapset on siirrettävä välittömästi hotelli Continentaliin tai vastaavaan josta on hyvät näkymät mm. Töölönlahdelle ja kohtalainen matka Kaisanien puistoon jalottelemaan.

Azanian culture

Raping 8-year-old,Lesbian Gang Rape,13-year-old gang raped,caustic soda rape, home invasion, rape, shooting,rape-murder,burglary, rape

Oikeus systeemi

Himoni mustien miesten ruumiiseen,oh uu jee jynkyti synkyti säkä tsäkä miksi,miksi,siksi,siksi AZANIAN !!!!
  
  26. tammikuuta 2009 20:10:58

Nimi : Sami
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Olen yrittänyt etsiä sitä kuvaa Iltalehdestä (vai oliko se sanomissa) jossa joku valopää on luvannut syödä hatullisen paskaa jos Lordi voittaa Euroviisut.

Pii-ir-joooo?
  
  26. tammikuuta 2009 20:13:07

Nimi : Paul R
  
Viesti : Tuohon väliin varmasti sopii huutaa, että älkää lyöko, olen puolellanne :D
  
  26. tammikuuta 2009 20:14:59

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : No alkaa jo mennä vähän nettikiusaamisen puolelle, joten todettakoon etten ole syöttämässä kenellekään yhtään mitään.
  
  26. tammikuuta 2009 20:21:48

Nimi : tapio
Kotisivu : http://tuuritapio.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ei muuta kuin Jussi syytteeseen vain, niin kannatus kasvaa. Paikka EU-parlamentissa vain varmistuu ja sen jälkeen Suomen eduskunnassa.

Vaikea valinta? Ota molemmat!

Kaikki menee ajattelunvapauden ja länsimaisen vanhan valistuksen hyväksi.
  
  26. tammikuuta 2009 20:23:53

Nimi : Axl
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Trollia tosin aina kannattaa ruokkia..
  
  26. tammikuuta 2009 20:23:55


guestbook © freebok.net