14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 111926-111950

Nimi : stop tykkänään
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ei tänne tarvita ketään loisimaan ja talouttamme rasittamaan. Kaikki luukut kiinni ja heti!
  
  25. tammikuuta 2009 20:53:17

Nimi : toukoeno
  
Viesti : No voi hyvää päivää taas mitä tuokin yle-juttu viestittää. Jos pakolaisille ei kelpaa, että on katto pään päällä, terveydenhuolto, ruokaa, vaatteet, lämmitys jne.. niin nämä somalit eivät ole pakolaisia nähneetkään.

Pakolaiset taistelevat eloonjäännistä, eivät pääsystä shoppailemaan hesan keskustaan.

Onneksi on taas vaalit kesän alussa niin pääsee purkamaan tätä turhautumisen tunnetta.

Ei se EU-parlamentti mikään kehno nakki olisi Hallikselle. Poliittisesti hyvin lyhyt aikaväli siinä kun nousee brysselin koneeseen ja tulee takaisin eduskuntavaaleihin. Tulee vähän voita leivän päälle ja netti toimii Suomen ulkopuolellakin.
  
  25. tammikuuta 2009 21:10:25

Nimi : Haider
  
Viesti : Et varmaan Pirjo huomaa siksi lamaa, kun et ole koskaan töissä käynytkään. Työmarkkinatukihan on sama vuodesta toiseen.
  
  25. tammikuuta 2009 21:36:10

Nimi : KML
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kun Suomen valtiontalous tarvitsee toimiakseen vielä 30 miljoona euroa lisää velkaa, niin tässä vaiheessa tulee lopettaa kouluttamattomien maahanmuuttajien ottaminen Suomeen, kuten myös kehitysavun maksaminenkin, sillä tarvitsemme kaikki olemassaolevat varat voidaksemme pitää edes jonkintasoisen hyvinvoinnin Suomen kansalaisilla.
  
  25. tammikuuta 2009 21:36:16

Nimi : Helppo-Heikki
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : 30 TUHATTA miljoonaa. ens hätään
  
  25. tammikuuta 2009 21:38:21

Nimi : ex-vasemmistoliiton äänestäjä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Hyvä juttu Jussilla, komppaan sitä kybällä !
Mutta pikku juttu, älkä perhana tänne Tattarisuolle niitä neekereitä työntäkö !

Keskustan alasajo on jo alkanut, Matti "somalien kanssa barrikadeille suomalaisia vastaan" Vanhanen etunenässä. Kuinka kauas kansan arjesta voikaan poliitikko vierautua ?
Se on uskomatonta millainen kultapossukerho tämä ministerien klubi on. Astrid Thorsia ja Wallinia, joilla ei ole mitään tuntumaa ihmisten arkeen, lapataan vaan lisää somalia ja muita muslimeja kansan keskellä. Mikäs siinä, kun ne eivät omissa nurkissa kuljeskele.

Islam = ihmisten kehittämä työkalu, jolla hallitaan suuria ihmisjoukkoja. Nerokas keksintö, jossa ei tarvitse todistella mitään, koska uskoo vaan. Vähän sama kuin tämän hetkinen tilanne suomessa maahanmuutto keskustelun kanssa. Luodaan illuusiota että kaikki on hyvin, ja kaikki muslimit on kilttejä.

Montakohan Guantamon terroristiä Pekka Haavisto ottaisi kotiinsa asumaan poikaystävänsä kaveriksi ?  
  25. tammikuuta 2009 21:50:05

Nimi : raisiolaine
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ylen Syrjäseutu ahdistaa turvapaikanhakijoita uutiseen liittyen voisi kysyä että miksiköhän ei Suomusjärven Sale (matkaa alle 3 km) kelpaa perinneruokien raaka-aineiden hankkimiseen?

Motelli Syvälammella aiemmin tapahtunutta:
http://www.turunsanomat.fi/kotimaa/?ts=1,3:1002:0:0,4:2:0:1:2006-11-24,104:2:421294,1:0:0:0:0:0:
http://www.turunsanomat.fi/kotimaa/?ts=1,3:1002:0:0,4:2:0:1:2007-03-22,104:2:446952,1:0:0:0:0:0:

...oliskohan tuolloin ollut enemmän tyytyväisiä "asiakkaita" ...
  
  25. tammikuuta 2009 22:00:42

Nimi : Koti-Isä, Tku
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Viitaten tv 1 uutisiin klo 20.30 jossa oli juttu pakolaisten "ahdigosta syrjä seudulla"

Engklantia haastelivat hienosti ja moittivat,etteivä pääse ostoksille kaupunkiin. Ei ole tv:tä ei videosta jne..
kysymys kuuluukin nyt, että mistä nämä ovat paenneet, kun jo nyt alkoi rutina huonosta palvelusta ja huonosta majoituksesta ja oloista?

Taisi olla paremmat oltavat kotimaassa. Lupaukset Suomen oloista olivatkin muuttuuneet alkuperäisistä puheista.

Voi VOI ASTID THORS. Taas jäit valheesta kiinni.
  
  25. tammikuuta 2009 22:05:47

Nimi : Ihmettelijä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Turvapaikanhakijoita ahdistaa syrjäseudut:
http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2009/01/syrjaseutu_ahdistaa_turvapaikanhakijoita__502784.html


Tämäkin sitten nähty. Turvapaikanhakijat, jotka siis tulevat tänne pakoon henkensä edestä anomaan turvaa, kehtaavat valittaa, kuinka heillä ei ole edes televisioita tai muuta viihdykettä! Palaisivat kotimaahansa, siellä varmaan on televisiotkin heillä.

Pistää jossain määrin suututtamaan, vaikkei siitä mitään hyötyä olekaan, että tuollaisesta antaa itsensä kiukustua.

No, Suomelle vaan lisää lainarahaa, jotta saadaan noille tyytymättömille televisiot ja harrastemahdollisuudet. Ja takaisin Helsingin keskustaan johonkin hotelliin asumaan.

Paljonkohan saataisiin esimerkiksi opintotukea nostettua pakolaisten hyysäämiseen menevillä varoilla? Opiskelijoiden, jotka tulevaisuudessa loppupeleissä ne työt tekevät ja verot maksavat, eivät Suomen standardeilla kouluttamattomat afrikkalaiset tai turvapaikanhakijat.

Suomalaisille opiskelijoille valtion ylläpitämiä vuokrattomia asuntoja ei toisaalta löydy edes Helsingin keskustahotelleista, asuntojonot senkun pitenevät.
  
  25. tammikuuta 2009 22:09:07

Nimi : Pipo
  
Viesti : Tuolta Suomusjärveltä itseasiassa on varsin hyvät yhteydet kaupunkiin, mutta ei tietenkään yöjalkaan pääse aivan niin hyvin kuin keskustan hotellista.
  
  25. tammikuuta 2009 22:27:17

Nimi : aah ja voih
  
Viesti : Suomen valtio tarvitsee 30 miljardia lainarahaa jolla puskea kansallisvaltiotamme kohti paskastaniaa. Ei ole halpaa hommaa tämä hyvinvoinnin romuttaminen.
  
  25. tammikuuta 2009 22:40:47

Nimi : Tiedostaja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Suomen valtio tarvitsee 30 miljardia lainarahaa jolla puskea kansallisvaltiotamme kohti paskastaniaa. Ei ole halpaa hommaa tämä hyvinvoinnin romuttaminen."

Mainittakoon, että Suomen valtion vuotuinen kokonaisbudjetti on n. 45 miljardia euroa.
  
  25. tammikuuta 2009 22:52:23

Nimi : Maastamuuttaja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Minusta on upeaa, että nämä tv-uutisten kuvaamat hienostuneet maailmanmatkaajat päätyivät juuri meidän maahamme. Arvovierailuihin tottumaton kunta on varmasti yrittänyt kaikkensa enkä tuomitsisi sen asukkaita vain siitä syystä, että kaikkien tulijoiden sviiteissä ei ollut valmiiksi viritettyjä TV-asemia.

Muukalaisten vastaanotto vaatii herkkyyttä ja osaamista, joka meiltä suomalaisilta vielä puuttuu.

Olen kuitenkin vakuuttunut siitä, että vähemmistövaltuutetun aktiivisen toiminnan kautta saamme Suomeenkin kansainväliset mitat täyttävän empatiajatkumon kaikkiin maamme kuntiin.

Leikillisesti voisi todeta, että kyllä homma hoituu, jos ei muuten niin pienellä veroäyrin kiristyksellä!
  
  25. tammikuuta 2009 22:53:23

Nimi : Juha Kettunen
Kotisivu : Juha Kettunen
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Veronmaksajan mieltä niin lämmittää, kun kiitolliset turvapaikanhakijat kiittelevät kyyneleet silmissään kaikesta saamastaan ilmaisesta.
  
  25. tammikuuta 2009 23:03:20

Nimi : Humboldt
  
Viesti : http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2009/01/suomessa_jopa_kunniamurhia_500882.html
  
  25. tammikuuta 2009 23:09:29

Nimi : Harmittaa (ent. kok)
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Voi halvatun halvattu, mihin tätä kiukkua voisi purkaa. Näyttää vahvasti siltä, että eduskuntavaalit tulevat liian myöhään eivätkä asiat niidenkään jälkeen hetkessä muutu. On siis vaikutettava nykyisiin valtaapitäviin.

Voisiko joku uppia tuon Syvälampi-uutisen Youtubeen (itse kirjoittelen kännykällä).
  
  25. tammikuuta 2009 23:28:58

Nimi : Tiedoksi
  
Viesti : Nyt kai sitten kun miettii mihin tämä maa menee on äänestettävä pettyneiden perussuomalaisia. Eipä silti, annan ääneni mielelläni Jussille tai Timolle. Sikäli mikäli, jos keskusta painuisi 15 %:iin vaaleissa, tulixi mahdollisuus muodostaa Tanskan valtapuolueeen, josta Anders Vogh Rasmussen on, tyylinen puolue myös Suomen! Nykyisillä vihr/taist/"lib" eväillä vanhasmatin keskustasta siihen ei ole.
  
  25. tammikuuta 2009 23:41:11

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : Helekuttilainen - eikö näistä vois jo alkaa keräämään kolehtia, jolla ostaa joku teeveelähetys, jonne kertomaan koko kansalle viikottain tästä PASKASTA. Yhyy hotelli on niinq huono! S******* SUOMALAISET RASISTIT MISSÄ MUN TAULUTELKKARI!?!!
  
  25. tammikuuta 2009 23:43:25

Nimi : Anna
Kotisivu : Arming Finland
  
Viesti : Linkistä löytyy hieno video "Arming Finland". Jos niinku mietitte, mikä täällä on arkipäivää niitten aseitten kanssa pelehdittäessä.

Mulla on sellainen fiilis, että yh-äitien pitäisi olla hiukan loukkaantuneita tästä.
  
  26. tammikuuta 2009 0:37:15

Nimi : ottaa päähän
  
Viesti : Tosiasia on että Suomessa elää satojatuhansia SUOMALAISIA köyhyysrajan alapuolella vailla mahdollisuutta taulutelkkareihin ja hotellitasoiseen majoitukseen. Lapsiperheet, eläkeläiset, yksinasusvat, työttömät, sairaseläkeläiset...

Kävin jokunen aika sitten auttamassa erästä vanhaa mummoa kotiaskareissa. Hänen normi lounaansa oli kaurapuuro, ei ole varaa muuhun. Harmitellen kertoi että eläkkeen 50centin (en muista oliko kuukaudessa vai päivässä?) nousu oli tiputtanut asumistukea niin että jää vähemmän rahaa elämiseen. Yllättävää kyllä mummo oli ihan tyytyväinen...

Eipä ihme että tympii katsoa kun naapurin elitasopakolaisperheellä on lautasantenni, uudet polkupyörät, uudenkarhea auto, pleikat ja muut pömpelit. Suomalaisella yh-perheellä nuo ovat vain haaveita.

Turha väittää että nämä ovat vain kuluneita kliseitä ja perättömiä kaupunkilegendoja.
Mutta muistetaan että syy ei ole mamuperheen vaan järjestelmän.

Samaan aikaan valtio pitää kovasti kiinni kansalaisten velvotteista ja vastuusta. Rikoppas yhtäkin pykälää niin johan on verikoirat kintereillä kun taas toisia silitellään silkkihanskoin...

  
  26. tammikuuta 2009 0:39:04

Nimi : Debatoija
Kotisivu : http://www.uusisuomi.fi/mielipide/47290-suomen-keskiluokka-ei-ke
  
Viesti : Suomesta kaadetaan joka vuosi ulos maasta ainakin puolitoista miljardia euroa. Siis nyt jo n. 800 miljoonaa euroa vuosittain kehitysapuun ja varmaan toinen mokoma EU:nettomaksuihin. Siis yhteensä lähes 10 miljardia vanhaa markkaa. Mieletön summa. Ja tämä kaikki ei siis palaudu kansantalouden kiertoon.Kansantalouden kierrossahan kaikki palautuu suurimmaksi osaksi takaisin valtion kierstuun erilaisten verojen ym. takia. Eli tämä 1.5 miljardin vuotuinnen suoneniskentä vastaakin ehkäpä viisinkertaista määrää valtion menoja, jos ne käytettäisiin kansantalouden sisällä. Eli sanotaan 7 miljardia euroa.

Ei ihme, että perussuomalaisten kannatus lisääntyy kun kansanvastaiset maailmanparantajat jakavat surutta kansallisvarallisuutta ulos maasta. Ja tämän lisäksi maahan otetaan kiihtyvää tahtia elätettäviä ulkomaalaisia. Joille kyllä löytyy kaikille kämpät maan parhailta alueeilta ja ilmainen täysylöspito kohdusta hautaan. Heidän palvelunsa kyllä on priorisoitu listan kärkeen niin ettei tavalliselle suomalaiselle riitä enää edes kouluaterialle kuin kolme kalapuikkoa.Sen sijaan niille kyllä löytyy jälleen resursseja, jotka vaativat erikoisruokavaliota, kun eivät jostain käsittämättömästä itse keksitystä syystä suostu syömään esim. terveellistä ja maukasta sianlihaa. Eikä tähän esim. pyhään kehitysapuun ole tietenkään koskettu eikä sitä kukaan edes ole perussuomalaisia lukuunottamatta asettanut kyseenalaiseksi vaan taas heitetään tänäkin vuonna ja varmaan hamaan ikuisuuteen asti rahaa kankkulan kaivoon ja korkeintaan edistetään niilläkin rahoilla väestöräjähdystä. Ja tämä rahoitetaan ulkomaisella velanotolla kaiken kukkuraksi.

http://www.uusisuomi.fi/mielipide/47290-suomen-keskiluokka-ei-kesta-toista-lamaa

Niin. Keskiluokkaa kuritetaan. Herrat elää herroiksi. Tyhjänpanttien ja yhteiskunnan elättien määrä räjähtää käsiin. ja keskiluokka maksaa nämä järjettömät yhteiskunta- ja globaalit kokeilut. Maailmanlaajuinen katastrofi on edessä. Läntisen maailman keskiluokan voimavarat eivät riittäneet maailman pelastamiseen vaan he jouduttivat sitä hullujen päättäjiensä hullujen luonnosta ja reaalimailmasta irronneiden visioiden kustantajina. Ja nyt maksavat siitä itsensä ja elämänmuotonsa tuhon kautta.
  
  26. tammikuuta 2009 0:53:26

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Voi paska, tästä hyvästä Suomen valtio saa ärhäkkäästi kimppuunsa Amnestyn,ihmisoikeusliiton,Green-peacen,jne....Lisäksi Vihreät naiset tekevät tästä vielä tutkintapyynnön?

Nyt on huoli kova, suvaitsevaisten joukoissa ympäri maan !
Varmaankin jo komiteoita muodostetaan ja istuntoja järjestetään, tilanne on korjattava aikalematta, muutoin on pelättävissä että Suomesta ajatellaan maailmalla ties mitä ja taas käy niin että kukaan ei tänne halua...

Itse ehdottaisin avustusrekkojen matkaan lähettämmistä heti!
Rekat ajakoot ensin vaikkapa Keskon varastolle ja jäävät sinne odottamaan ohjeita mutta suotavaa on pitää moottorit lämpöisinä niin että kun lastattuna matkaan kohti motellia pääsevät niin saadaan turboista heti kaikki teho irti!
Tällä välin laadittakooon lista kaikista välttämätömyystarvikeista vaikkapa Thorsin johdolla...Siihen on sisällyttävä vähiintäänkin nämä ihmispolojen tarvitsemat perustarvikkeet:

-LCD televisio, 50 tuumaa, mielellään Sony, hätätapauksessa käy Panasonic.
-Kaikki viimeisimmät videopelikonsolit ja niihin sopivat pelit (Pelejä vähintään 50 kpl per konsoli)
-Audiolaitteet, teholtaan niiden on oltava vähintään 4 x 200W ja merkiltään mielellään Sony (Panasonic käy hätätapauksessa mutta vaihdettava viipymättä Sony-merkkiseen kun vain mahdollista on)
-Nokian uusin communicator jokaiselle, mukaan SIM-kortit ja laskutus-osoitteeksi rakkauden ja suvaitsevaisuuden ministeriö.
-Riittävästi merkkivaatteita jokaiselle, niin arkeen kuin juhlaan(Huom.Ei työvaatteita)
-Parhaat keiitiökalusteet ja välineet perinneruokien tekoon(Valmisteltakoon myös ministeriön toimesta Business-luokan jetti hakemaan raaka-aineita jotta varmistetaan raaka-aineiden oikeellisuus ynnä tuoreus)

Hintaahan noille tietysti tulee ja koska jonkin sortin lamaa pukkaa,työttömiä tulee ja onhan noita sairaita ynnä vanhuksia huolettavana ennestään niin silloin näissäkin on kyllä säästettävä...Elikäs käytettäköön näiden elämää ylläpitävien välttämättömyystarvikkeiden oston yhteydessä Plussa-korttia.

Jotta sitten taattaisin avun pikainen perille meno, rekkojen edellä ajakoon poliisin ajoneuvo hälytysvaloin, myös sireeniä on suotavaa käyttää)
Rekkoihin myös merkittäköön Punaisen Ristin tunnukset ja niille annettakoon oikeus tarvittaessa ajaa tavallisten kansalaisten yli mikäli nämä eivät riittävän nopeasti anna tilaa.

Uskoin että mäillä eväin päästään alkuun ja saadaan pamimmat mielipahat eliminoitua.


  
  26. tammikuuta 2009 1:16:51

Nimi : zillee
  
Viesti : Otetaan 30 miljardia velkarahaa ja maksetaan siitä kehitysapua??!

Kääntäkääpä tuo yksityishenkilöksi. Kuka on niin helvetin hullu että elää velaksi ja maksaa siitä vielä muille avustuksia?

Todellakin... kouluruokailussa väännetään yhdestä kalapuikosta ja samalla majoitetaan lukutaidottomia hotelleihin täydellä palvelulla. Veikkaan että ei "vieraat" kalapuikkoja edes huoli.

Kuinka kauan Suomi on kiitollisuudenvelassa kehitymaiden riistämisestä? Eikö todellisuudessa ainoat riistäjät olleet siirtomaavaltiot, pitääkö kustannuksiin osallistua kaikkien loputtomasti? Eikö velka heille ole joskus kuitattu?
Eikö kehitysapinamailla ole mitään vastuuta, esim. ympäristön saastuttamisesta jossa he ovat nykyään taitavia?
Suomalainen viherpunamulta jeesustelu on tekopyhyyden ruumillistuma. Majoittamalla tänne kourallinen elitasopakolaisia se luulee toteuttavansa humanitääristä apua.
Kattokaapa kuvia maailmalta, katulapsia, aliravittuja lapsia, sotalapsia, sairaita lapsia... Missä he ovat? Eipä ole näkynyt pömppömahaisia pikkutenavia.
Ainoastaan rotevia, salskeita, nuoria miehet kavereineen täällä näkyy. Ottakaa vihersossut ne silmät käteenne ja tajutkaa...
  
  26. tammikuuta 2009 1:17:23

Nimi : Rouge
Kotisivu : Tv-uutiset sunnuntai 25.1.2009 klo 20.30
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Eih... vitunvitunvitunvitunvittu, tämä touhu naurattais makeasti jossei vituttaisi näin kovaa...

Pravda uutisoi 14.1. että "Puheet esimerkiksi hallitsemattomista siirtolaisvirroista on Vanhasen mukaan lopetettava."

Tv-uutiset kertoo 25.1. että "Turvapaikanhakijoita on lähes 3500, mutta vastaanottokeskuksissa on tilaa vain 2500:lle."

YLE:n nettisivuilla kerrotaan jatkoksi että "Viime vuonna Suomeen tuli neljä tuhatta turvapaikanhakijaa, kun vuonna 2007 heitä oli 1 500. Tänä vuonna määrä saattaa nousta jopa kuuteen tuhanteen."

Ja sitten päästetään ääneen Salon Syvälammella kolme(?) päivää asuneet turvapaikanhakijat, sanasta sanaan näin: "Täällä olemme eristyksissä kaupungeista ja ostospaikoista. Jos haluamme ostaa jotakin, meidän pitää matkustaa 20 kilometriä, eikä täällä ole säännöllisiä kulkuyhteyksiä." "Meillä ei ole huoneissamme televisioita eikä muuta viihdettä, eikä paikkoja joihin mennä. Mistään ei saa päättää itse."

Haastattelun lopussa Hassan ja Abdi kuitenkin vuolasti kiittelevät laman kynsissä harvinaistuvaa suomalaista veronmaksajaa varmalta kuolemalta pelastamisesta, hotellimajoituksesta, ruoasta, vaatteista, käyttörahasta, terveyspalveluista, kaikesta - JA VITUT!

Hassanin ja Abdin itkuvirrestä senverran, että paskapuhetta riittää...

"20km ostosmatka"? 2km hotellista on Teboil Kivihovi, ravintola, K-market, Hesburger ja pari muuta liikettä. Jos suvaitsee siirtyä vielä kilometrin kauemmas, Suomusjärven keskustasta löytyy pari liikettä lisää.

"Ei säännöllisiä kulkuyhteyksiä"? Matkahuollon mukaan yhteyksiä on Kivihovista Saloon vajaan tunnin välein tasaisesti ympäri vuorokauden, yht. 26 kpl.

Vittu että vituttaa herätä parin tunnin päästä maksamaan veroja...
  
  26. tammikuuta 2009 2:56:43

Nimi : Kraapo
  
Viesti : Missäs se Veera Israelintyvär on..onko saanunnii neegeri munnaa niipalijo ettei ennää nuevuus nakkele..?? Vaeko liene mustan miehen speremaan tukehdunnu... tievä häntä...?? Vae aetsiloisenko on tyvär saanunna...?
  
  26. tammikuuta 2009 3:40:58


guestbook © freebok.net