14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 111876-111900

Nimi : Rankkuri
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Hihihii, nyt on Indicalla palanu puuro pohjaan ihan huolella :) Ei sillä voidaan jatkaa juttelua tuolla pakkiksen puolella...mut eihän kerta viikossa kai homoksi vielä tee?
  
  24. tammikuuta 2009 21:33:06

Nimi : Ano Nyymi
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Pirjo:"ussi on rasisti ja saa metsässä kasvaneiden kouluttamattomien typeryksien äänet.Olen sata varma että niin persuista kuin Jussistakaan ei kuulla enää vuonna 2015.Syön hatullisen paskaa jos näin on."

Hyvää ruokahalua.
  
  24. tammikuuta 2009 21:41:29

Nimi : Töllöstä
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Poliisi herjasi, uhkasi ja kiihotti internetissä
"Olin se minä tavallaan, mutta en tarkoittanut kun sanoin että haluaisin ampua Puuha-Peten", Kyösti Pöysti puolustaa häiriintyneitä viestejään.

TV 2:lla just alkamassa!
  
  24. tammikuuta 2009 22:04:29

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : Enpä ole vielä muuten törmännyt yhteenkään avoimien ovien Suomea kannattavaan, joka olisi osannut perustella mielipiteitänsä ilman, että huutaa OOTTO IHAN HOOMOOJAAA JA RASSAATTON TOISTENNO PERSEREIKIJÄÄÄ! :< Pirjo, lohduta minua ja sano jotain viisasta
  
  24. tammikuuta 2009 23:04:10

Nimi : Ville
Kotisivu : http://www.zeitgeistmovie.com/add_finnish.htm
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : On se kumma jos sananvapautta aloitetaan rajoittamaan jotta ihmiset eivät tajuaisi kuinka pielessä maahanmuutto on. Muuttakoot he sinne jos haluavat rikastuttaa elämäänsä.
  
  24. tammikuuta 2009 23:42:36

Nimi : Kalle
  
Viesti : Halla-aholle nostan henk.koht. hattua. Jatka samaan malliin.
  
  25. tammikuuta 2009 0:24:26

Nimi : Satunnainen tarkkailija
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Enpä ole vielä muuten törmännyt yhteenkään avoimien ovien Suomea kannattavaan"

En minäkään. Tummelipiireissä kyllä olkiukot marssivat tahdissa.
  
  25. tammikuuta 2009 0:34:06

Nimi : UngFriskMan
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Asiallista videota käsiaseiden kiellosta (huomaa sarkasmi).

http://vimeo.com/2930666

Tällä hetkellä 209 ihmistä ovat allekirjoittaneet tuon videossa mainitun adressin. Perkele.
  
  25. tammikuuta 2009 1:02:37

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : -----------------

"Enpä ole vielä muuten törmännyt yhteenkään avoimien ovien Suomea kannattavaan"

En minäkään. Tummelipiireissä kyllä olkiukot marssivat tahdissa.

------------

Satunnainen tarkkailija, tuon viimeisen lauseesi jälkeen tulee sijoittaa uskottavat, faktoihin perustuvat argumentit kitinällesi, ja mielellään täsmennys, mistä oikein kitiset.

Kerro nyt ihmeessä, sinulla kun tieto on, miksi tummelipiirit ovat väärässä? Koeta jättää suvaitsevaiset homottelut jne. pois vastauksestasi.

Kiitos.
  
  25. tammikuuta 2009 1:13:55

Nimi : Don Pedro
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : "Nimi:Kimi Mitä teen:Kommentoin
"Monikulttuurikriitikon" takaa kaapista astuikin tavanomainen Chávezin ja Castron parjaaja! Kun seuraavan kerran haukut Chávezia, perustele hiukan paremmin! (Pidän todella loukkaavana Chávezin rinnastamista Vanhaseen.)"
Kimi, oletko kaynyt esim. Venezuelassa vaikkapa vuosina 1997 ja 2008? Onko sinulla mitaan tietoa Venezuelan tai Kuuban asioista oikeasti, vai vain ainoastaan toisen kaden tietoa tai median antamaa ah aina niin paikkansa pitavaa tietoa?
Sanooko sinulle mitaan mielipiteenvapauden kaventaminen? Tai ilmoitukset vaaran puolueen aanestyskiellosta, tai yleensakin ns. vaarasta aanestamisesta? Eli Vanhanen haluaa kieltää oman maahanmuuttopolitiikkansa kritisoimisen. Niin ei saisi tehdä edes äänestämällä laillisissa vaaleissa laillista puoluetta. Puheet esim. hallitsemattomista siirtolaisvirroista lopetettava? Yleensakin tama hieno perinne, etta arvostella saa, kunhan sita ei sano aaneen? Selkeasti ilmoitetut nakemykset siita miten Matti "Mamu" Vanhanen tietaa asiat paremmin kuin aanestajat?
Matti "Mamu" Vanhasen elinikaiset nakemykset demokratiasta ja siita kuinka systeemi on hyva eika sita saa arvostella, oli se sitten NL tai Neuvostosuomi? Kolmannen kauden hakeminen, ikuiseksi poliitikoksi pyrkiminen? Turvallisuustilanteen huonontuminen maassa ks. poliitikon ollessa vallassa?
Mielipiteiden muuttuminen tuuliviirina, kunhan vaan valta pysyy kasissa, millaan muulla ei ole valia? Valehtelusta kiinni jaaminen? Vasemmiston tukeminen kaikessa, oli se miten pahkahullua tahansa?
Muslimeista diggaaminen ja niiden edessa matelu? Muslimeilta anteeksi pyytely ja niihin kohtuvien valttamattomien toimenpiteiden (ei agressioiden) kauhistelu? Vrt. Palestiina.
Aivan kaikki kohdat patevat tismalleen niin Chaveziin kuin Vanhaseenkin. Mika naista ei muka sinun mielestasi pida paikkaansa ja on "poliittisesti korrektia" nationalistijohtajien parjausta? Siita nyt puhumattakaan ettei Jussin tekstissa ketaan parjattu.
Matti Vanhanen on ainoa paaministeri Suomen historiassa, joka julkisesti halveksii kansanvaltaa, valehtelee nykyisenkaltaisen maahanmuuton todellisista vaikutuksista, ja on valmis hukuttamaan koko maan laaduttomiin maahanmuuttajiin.
Sitten: "Kun seuraavan kerran haukut Chávezia, perustele hiukan paremmin!"
Onko Chavezin haukkumista vanhasmasan vertaaminen haneen? Mita Chavez on tehnyt paremmin? Kerropa nyt ihmeessa? Castrosta nyt puhumattakaan. Ei Vanhanen nyt ihan noin karmea tyyppi sentaan viela ole vaikka lahes kadeton ja mistaan mitaan tajuamaton poliitikko onkin ja kyvyton ymmartamaan aiheellista kritiikkia itseaan ja tekemisiaan kohtaan millaan tavalla.
Ja ennenkuin alat kertomaan kaikkea hienoa lehdista lukemaasi Chavezin uudistuksista jne, kerronpa sinulle etta olen asunut E-Amerikassa vuosia, viimeiset 5 vuotta Kolumbiassa. On tullut kaytya useimmissa maissa, muun muassa Kuubassa. Olen asunut myos Venezuelassa ja kayn siella edelleen bisnesten merkeissa useita kertoja vuodessa. Minulla on siella kymmenia hyvia tuttuja joilta kuulee viimeiset paivitykset Chavezin tempauksista sikali kun niita ei lehdesta tai telkkarista tule kaikkia nahtya. Ihan vaan lyhyt "poliittisesti korrekti" lista sen kajahtaneen inkkarin toilailuista: 1)Turvallisuustilanne maassa huonontunut uskomattomasti. Missaan ei ole turvallista mihinkaan kellonaikaan, Kolumbia on huomattavan turvallinen paikka Venezuelaan verrattuna. 2) Vuosittaiset murhat nousseet vuoden 1997 noin 4000 kappaleesta vuoden 2007 yli 15000 kappaleeseen vuodessa. 3)Maasta on tullut kokaiinin tarkein reitti Usaan ja Eurooppaan, herra Chavezin tehdessa laheista yhteistyota kolumbialaisen FARC- vasemmistoterroristijarjeston kanssa, joka saa kaytannossa kaikki tulonsa (kidnappauksia lukuunottamatta) kokaiininviljelysta. FARC toimiikin nykyaan Kolumbiaa vastaan itarajalla nimenomaan Venezuelan puolelta, jossa se saa olla rauhassa. Jenkkien DEA:n kanssa Chavez ei tee mitaan yhteistyota eika paasta niita edes maahan. 4) Kulutustavaran kuten peruselintarvikkeiden lahes taydellinen loppuminen kaupoista typerien uusien lakien takia. On laitettu hintakattoja, jolloin viljelijat ja tehtaat alkavat tuottamaan tuotteita, joilla ei ole hintakattoa ja taten parempi kate. Lansi-Venezuela on kaytannossa taysin riippuvainen Kolumbiasta tulevista elintarvikkeista. 5)Toki armeijaa vahvistetaan ja havittajia tilaillaan seka Iranin johtajien kanssa hengaillaan milloin missakin.
Tassa ihan vaan muutamia juttuja, niita kylla riittaisi loppuyoksi kirjoitettavaksi. Ai niin, se viela on ihan pakko mainita, etta Chavezia aanestaneet saavat suuren maaran etuja verrattuna kilpailijaa aanestaneeseen. Ostokuponkeja, veroalennuksia ja palkankorotuksia. Siella siis kannattaa koyhan aanestaa, siksihan tama avohoitopotilas siella onkin puikoissa kun slummit on saatu sen taakse lupaamalla kuu taivaalta.
Sorry tasta avautumisesta, mutta nimimerkki Kimi ei tosiaan taida olla tietoinen yhtaan mistaan Chaveziin liittyvasta.
  
  25. tammikuuta 2009 5:17:36

Nimi : Don Pedro
  
Viesti : Ohoh. Ei nakojaan kopioitunut Wordpadista niin etta siella nakyisivat jaksotukset. Tahan viestikenttaan on helpompi kopioida wordiin kirjoitettu teksti tekstinkasittelyn kannalta. Yrittakaa kestaa vaikka siita tulikin tuollainen potkyla.
  
  25. tammikuuta 2009 6:47:43

Nimi : ex-vihreä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : HS tänään: "Tanskassa on maahanmuttolähiöitä, joissa maahanmuuttajia on 98%. "
Tämä on RKP, Vihreiden, Vasemmistoliiton ja Keskustan ajama malli, jossa tietyiltä alueilta syrjäytetään Suomalaiset. Tämä on sitä Matti "barrikadeille somalien puolesta" Vanhasen nykysuomea, johon suomalaisilla ei ole enää asiaa.

Hesarista on tullut maahanmuuttajien äänitorvi, joka kaunistelee asioita ja yrittää myydä suomalaisille maahanmuuton rikastuttavaa vaikutusta. Somaleista 70% ei osaa lukea eikä kirjoittaa, 90% ei pääse töihin. Mitä näille käy ? NO, ne ovat sosiaaliavun varassa lopun elämäänsä. Näitä KESTOpummeja edellä mainitut puolueet haluvat Suomea "rikastamaan". Tuo rikastamis-sana on niin irvokas maahanmuuttoyhteydessä, että oikein pahaa tekee. Käytännön tasolla maahanmuuttaja "köyhdyttää" suomea, tulee helveti kalliiksi yhteiskunnalle ja vie islamin kautta kulttuuria satoja ja tuhansia vuosia taaksepäin, kohti naisten sortoa, lasten silpomista, pedofiliaa sekä silmitöntä väkivaltaa ja silla uhkailua.

Halla-Aholle voimia, Nurmijärveltä tulee paljon ääniä !

  
  25. tammikuuta 2009 10:04:57

Nimi : stroop
Kotisivu : http://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2004/20040301
  
Viesti : 87§ Turvapaikka
hakijalla on perustellusti aihetta pelätä joutuvansa kotimaassaan vainotuksi alkuperän, uskonnon, kansallisuuden, tiettyyn yhteiskunnalliseen ryhmään kuulumisen tai poliittisen mielipiteen johdosta, ja jos hän pelkonsa vuoksi on haluton turvautumaan sanotun maan suojeluun.
Turvapaikka jätetään antamatta ulkomaalaiselle, joka on tehnyt tai jonka on perusteltua aihetta epäillä tehneen:
1) rikoksen rauhaa vastaan, sotarikoksen tai rikoksen ihmiskuntaa vastaan, sellaisia rikoksia koskevien kansainvälisten sopimusten määritelmien mukaisesti;
2) törkeän muun kuin poliittisen rikoksen Suomen ulkopuolella ennen kuin hän tuli Suomeen pakolaisena; taikka

88 §
Suojelun tarve
Maassa oleskelevalle ulkomaalaiselle myönnetään oleskelulupa suojelun tarpeen perusteella, jos 87 §:n mukaiset edellytykset turvapaikan antamiselle eivät täyty, mutta häntä uhkaa kotimaassaan tai pysyvässä asuinmaassaan kuolemanrangaistus, kidutus tai muu epäinhimillinen tai ihmisarvoa loukkaava kohtelu taikka hän aseellisen selkkauksen tai ympäristökatastrofin vuoksi ei voi palata sinne
101 §
Ilmeisen perusteeton hakemus
Hakemus voidaan hylätä ilmeisen perusteettomana, jos:
1) perusteeksi ei ole esitetty 87 §:n 1 momentissa tai 88 §:n 1 momentissa mainittuja taikka muita sellaisia perusteita, jotka liittyvät palautuskieltoihin, tai esitetyt väitteet ovat selvästi epäuskottavia;
2) hakijan ilmeisenä tarkoituksena on käyttää väärin turvapaikkamenettelyä:
a) antamalla hakemuksen ratkaisemisen kannalta keskeisistä seikoista tahallaan vääriä, harhaanjohtavia tai puutteellisia tietoja;
b) esittämällä väärennettyjä asiakirjoja ilman hyväksyttävää syytä;
c) vaikeuttamalla muulla vilpillisellä tavalla hakemuksensa perusteiden selvittämistä; tai
d) tekemällä hakemuksen maasta poistamismenettelyn käynnistyttyä pitkittääkseen perusteetta maassa oleskeluaan; taikka
3) hakija on saapunut turvallisesta turvapaikka- tai alkuperämaasta, jonne hänet voidaan palauttaa, ja Ulkomaalaisvirasto ei painavasta syystä ole voinut ratkaista hakemusta 104 §:ssä säädetyn ajan kuluessa.
103 §
Hakemuksen tutkimatta jättäminen ja nopeutetun menettelyn käyttäminen
Kansainvälistä suojelua koskeva hakemus voidaan jättää tutkimatta, kun:
1) hakija on saapunut 99 §:ssä määritellystä turvallisesta turvapaikkamaasta, jossa hän on saanut tai olisi voinut saada 87 ja 88 §:ssä tarkoitettua suojelua ja jonne hänet voidaan palauttaa; taikka
2) hakija voidaan lähettää toiseen valtioon, joka vastuuvaltion määrittämisestä annetun neuvoston asetuksen mukaan on vastuussa turvapaikkahakemuksen käsittelystä.
Kansainvälistä suojelua koskeva hakemus voidaan ratkaista nopeutetussa menettelyssä, kun:
1) hakija on saapunut 100 §:ssä määritellystä turvallisesta alkuperämaasta, jossa hän ei ole vaarassa joutua 87 tai 88 §:ssä tarkoitetun kohtelun kohteeksi ja jonne hänet voidaan palauttaa;
2) hakemus voidaan katsoa 101 §:ssä määritellyllä tavalla ilmeisen perusteettomaksi; taikka
3) hakija on tehnyt 102 §:ssä tarkoitetun uusintahakemuksen, joka ei sisällä uusia asian ratkaisuun vaikuttavia perusteita maahan jäämiselle.
104 §
Menettely turvallisen turvapaikka- tai alkuperämaan ollessa kyseessä
Jos katsotaan, että hakija on saapunut turvallisesta turvapaikka- tai alkuperämaasta, hakemus on ratkaistava seitsemän päivän kuluessa siitä, kun puhuttelupöytäkirja on valmistunut ja tieto sen valmistumisesta rekisteröity ulkomaalaisrekisteriin.
Turvalliseen turvapaikkamaahan palautettavalle ulkomaalaiselle annetaan asiakirja, josta ilmenee, että hänen hakemustaan ei ole tutkittu aineellisesti Suomessa.

Jo nykyinen ulkomaalaislaki antaisi viranomaisille aiheen poistaa lähes kaikki turvapaikanhakijat maasta.
Viranomaisille pitäisi antaa 100 uutta virkaa, niin eivät turvapaikanhakijoiden passin ym. matkustusasiakirjojen hävittämiset vaikuttaisi päätöksentekoon, vaan hakemukset voitaisiin käsitellä nopeutetussa menettelyssä, koska voitaisiin todeta jo tämän kohda perusteella
Suurin osa turvapaikanhakijoista saapuu turvalliseksi luokitellusta maasta

Olisi turvapaikanhakijan vaikea perustella saapumistaan turvattomasta maasta, kun viranomaisinen olisi todennut hänen tulevan Tukholman koneella maahan.
  
  25. tammikuuta 2009 10:09:56

Nimi : JT2
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Uusin on taas erinomainen kirjoitus, paluu ASIAAN. Toivottavasti lähdet Eurovaaleihin mukaan!!!

"Homma" on nosteessa. Erittäin tärkeä osatavoite on jo saavutettu: vastuuta (muslimi)maahanmuuttajien aiheuttamista nykyongelmista ja tulevasta katastrofista hyvinvointivaltiolle ja yleiselle turvallisuudelle EI voi enää vieritää yleisen tietämättömyyden piikkiin (malliin taistolaiset) kun ennen pitkää todellisuus yksikertaisesti pakottaa jopa Vihreät myöntämään että islamisaation salliminen ja edistäminen olivat katastrofaalisia virheitä.

Perussuomalaiset ovat onnistuneet murtamaan yhden totuuden illuusion. Nyt tavalliset taavit tietävät että on olemassa yksi puolue joka sanoo että nykyisenlainen maahanmuutto on UHKA ja että maahanmuuttopolitiikka pitäisi TIUKENTAA. Muut puolueet ja henkilöt ovat sitä vastuullisemmassa asemassa (nyt ja erityisesti tulevien sukupolvien silmissä), mitä kauempana he ovat Perussuomalaisten em. peruslinjasta.
  
  25. tammikuuta 2009 10:20:03

Nimi : Albion
Kotisivu : http://www.bnp.org.uk
  
Viesti : Finland is now having an asylum crisis as most (or all) asylum seekers who have came via Sweden I may be wrong but any asylum seeker has to claim in the first safe country they arrive to and I think Sweden the last time I checked was a safe country. So why not return theses asylum seekers to Sweden this way saving Finland the economical and social problems they bring. At the end of month the government will be talking about more funds to solve this problem I hope the question of why not just return them to Sweden is asked as a solution to these problems
  
  25. tammikuuta 2009 10:22:33

Nimi : Kolunsarka
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Barrikadi Vanhanen aikoo pääministeriksi vielä 3. kaudelle tämän päivän uutisoinnin mukaan.
Mikäänhän ei tietenkään estä itsestään suuria luulemasta varsinkaan, kun verta ei riitä päähän asti!

"http://yle.fi/uutiset/talous_ja_politiikka/2009/01/vanhanen_ei_mieli_enaa_presidentiksi_502358.html

Pääministeri ja keskustan puheenjohtaja Matti Vanhanen ei ole lähdössä enää puolueensa presidenttiehdokkaaksi.

Vanhanen kertoo sanomalehti Kalevan haastattelussa sunnuntaina, että uusi ehdokkuus on epätodennäköinen. Sen sijaan Vanhanen tähtää kolmannelle pääministerikaudelle ja jatkoon keskustan johtajana ensi vuoden puoluekokouksessa.

Seuraavat presidentinvaalit pidetään vuonna 2012. Edellisissä vuoden 2006 presidentinvaaleissa Vanhanen jäi kolmossijalle.

Vanhanen ei lämpene ajatukselle, että keskusta ja kokoomus lähtisivät presidentinvaaleihin yhteisellä ehdokkaalla. Hänestä luontevampaa on, että puolueilla on omat ehdokkaat ensimmäisellä kierroksella ja yhteistyöhön hakeudutaan toisella kierroksella. Viime vaaleissa keskusta liputti Sauli Niinistölle, joka hävisi Tarja Haloselle.

Kalevan haastattelussa Vanhanen sanoo, ettei ole huolissaan kokoomuksen etumatkasta. Viimeisimmässä, Taloustutkimuksen YLE Uutisille tekemässä mielipidemittauksessa Keskustan kannatus oli pudonnut jo alle 20 prosentin (19,2 prosenttia). Kokoomus kannatus mittauksessa oli 25 prosenttia (25,1 prosenttia) ja demareiden 20 prosenttia.

Keskustalla ei Vanhasen mukaan ole aihetta panikoida gallupeista. Luku on tämän hetken tilanne ja seuraa vielä kunnallisvaaleissa syntynyttä tunnelmaa, Vanhanen sanoo.

YLE Uutiset"

  
  25. tammikuuta 2009 10:28:22

Nimi : kaukasialainen
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Muslimit ovat jo vyöryneet muihin pohjoismaihin, ja tulokset ovat nähtävillä. Malmön mellakat, Tanskan muslimilähiöt ym... Suomi on seuraava kohde, koska muut maat ovat jo "hengittäneet" itsensä täyteen islamin palvojia. Siellä katastrofi on jo tapahtunut, ja ongelma vain turpoaa entisestään. Tähän tilaan Suomea ei saa päästää missään nimessä.
Ainoa vaihtoehto on ottaa Kanadan ja Australian malli käyttöön, jossa maahan pääsee VAIN jos on olemassaoleva työpaikka täällä, tai rahaa tilillä 100 000e. Näin varmistetaan maahanmuuttajan yhteiskuntaa mahdollisimman vähän rasittava oleskelu täällä. Tämä on Suomen etujen kannalta ensisijaisen tärkeää ! Käytännössä ainoastaan Perussuomalaiset ajavat kriittistä maahanmuuttopolitiikkaa, joka on seuraavien vuosien vaalien kohtalon kysymys. Päätetään Suomen tulevaisuudesta, muut asiat ovat vähempiarvoisia. Tästä syystä äänestän Perussuomalaisia.
  
  25. tammikuuta 2009 10:34:49

Nimi : Lekuri
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Olen tässä viime päivinä selannut vanhempia blogikirjoituksiasi ja haluaisin kommentoida kansojen äo-kirjoituksiin liittyen, että jos et jo ole ehtnyt, suosittelen lämpimästi lukemaan myös itse läpi Tatu Vanhasen ja Richard Lynnin teoksen. Ei tarvitse olla psykologi huomatakseen tutkimukseen liittyvät metologiset heikkoudet, näin medisiinarina olisin tutkimuksen laatunsa puolesta kelpuuttanut lähinnä Ilta-Sanomiin. Tutkimuksessa on käytetty eri testejä eri vuosikymmeninä ja erisuuruisiin koehenkilöryhmiin. Eräs kollega sanoi, että virolaisten äo saatiin ottamalla keskiarvo suomalaisten ja venäläisten vastaavasta (koska en ole itse tarkistanut tätä, tämä toki voi olla suvaitsemiston propagandaa).

Blogikirjoituksissa kuitenkin toit aiheeseen liittyen hyviä pointteja ottamatta kantaa lainkaan tutkimuksen varsinaiseen metodologiseen heikkouteen. Olisit kuitenkin saanut kirjoituksellesi vielä enenmmän terää, jos olisit tuonut enemmän esille absurditeettia miksi tutkimusta kritisoidaan arvoargumentein, vaikka kuka tahansa yliopistossa opiskelematonkin olisi hyvin helposti pienellä vaivalla huomannut sen metodologiset puutteet.

Tatu Vanhasen ja Richard Lynnin pitäisi päin vastoin olla edustamani vihervasemmiston idoleita, sillä he ovat poistaneet vuosikymmeniksi älyllisen uskottavuudeen sosiobiologialta, joka voisi muuten todistaa jotain valonarkaa.
  
  25. tammikuuta 2009 11:01:32

Nimi : Paul R
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Vai että Vanhanen kolmannelle kaudelle. Lähdetään siitä, että on kortistossa, kun seuraavan kerran kansa vielä saa päättää.

Huvittavaa muuten lukea monen monesta lähteestä, kuinka USA:n alaluokan tummat uskovat olevansa rikkaita ennen kuin vuosi on lopussa. Onhan heillä nyt presidenttinä brotha. Ilman omia ponnisteluja tietenkin. Varat "uudelleenjaetaan", kuului vaalisloganit ja uskomus kulkee.
  
  25. tammikuuta 2009 11:20:22

Nimi : Yrjänä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Ei tarvitse olla psykologi huomatakseen tutkimukseen liittyvät metologiset heikkoudet, näin medisiinarina olisin tutkimuksen laatunsa puolesta kelpuuttanut lähinnä Ilta-Sanomiin."

Vanhanen ja Lynn on selvittäneet älykkyyden ja GDP/capita välistä korrelatiota ja tukeutuneet muiden tutkimuksiin. Se ei voi olla metodeiltaan eksaktia tutkimusta, vaan tehty sillä aineistolla ja tutkimuksilla mitä on ollut saatavana.

Toki esim. rotujen välinen erittäin suuri keskimääräinen älykkyysero on todistettu erittäin pitävästi johtuvan geneettisistä seikoista. Vain typerät maailmanhalaajat kiistävät tosiasiat (tässäkin asiassa).

jonkinlainen rautalangasta vääntö varmennetuista faktoista :

1. sadat älykkyystestit, jossa mustat ovat saaneet keskimäärin 70 ja valkoiset 100 (USAn mustat 85). Ero ilmaantuu jo 3v iässä ja kasvaa aikuisuuteen asti.

2. Aivojen koko korreloi älykkyyden kanssa voimakkaasti. Mustilla on lähes 10% pienemmät aivot keskimäärin. Tämä on yksi viite, että kyse on biologisesta perimästä (tästäkin lukuisia tutkimuksia mm. magneettikuvattu aivoja).

3. Reaktioaikatestit monimutkaiselle ärsykkeelle (esim. usea valo syttyy ja tietyssä valoyhdistelmässä pitää painaa tiettyä nappia) korreloi voimakkaasti äo-testien tulosten kanssa. Mustat pärjäävät heikommin kuin valkoiset, mutta aasialaiset paremmin kuin valkoiset. Välkkyvä valoon reagoiminen ei todennäköisesti johdu kulttuurista, oppimisesta tms.

4. Tiettyjen lihaksistoon liittyvien geenien esiintyminen ja sen korrelaatio aivojen koon ja älykkyyden kanssa. esim. mustilla erilaisia anatomisia piirteitä ja ne esiintyvät yhdessä pienen aivojen koon ja matalamman älykkyyden kanssa.

5. Adoptiotutkimuksia, esim. Minnesota Study. vauvoja adoptoitu keskiluokkaisiin valkoisiin perheisiin. Rotujen älykkyyserot säilyvät ennallaan. Tutkimuksessa (Minnesota study) muuten mulatit asettuvat täsmälleen mustien ja valkoisten puoliväliin.

6. Regression to mean ilmiö. Tämä varmennettu useassa tutkimuksessa. Esim. jos kaksi mustaa, jolla on ÄO 100 saa lapsia, niiden keskimääräinen älykkyys on n. 90 (USA) tai 85 (Afrikka). Kaksi valkoista ÄO 100 saa lapsia, joiden keskimääräinen ÄO on n. 100. Ilmiö johtuu luultavasti siitä, kun älykkyyteen vaikuttavia geenejä on paljon ja mustien poolista rakennetuilla yhdistelmillä harvemmin saavutetaan korkeita ÄO lukemia, mutta joskus harvoin se sattuu kohdalle. Näiden mustien lapsilla taas arvonta tapahtuu uudestaan ja ei yhtä todennäköisesti johda korkeaan ÄO:hon kuin valkoisten geenipoolilla, mutta tietysti korkeammaksi kuin mustilla lapsilla keskimäärin. Samasta syystä esim. kaksi valkoista neroa (ÄO 150) saa lapsia, joiden ÄO on keskimäärin n. 125. Jos olisi olemassa rotu,jonka keskimääräinen älykkyys olisi 150, olisi edellisessä tapauksessa lapset myös n. 150 ÄO:ta

Muutama linkki, jos joitan kiinnostaa lähteet:
http://www.udel.edu/educ/gottfredson/30years/Rushton-Jensen30years.pdf
http://www.ssc.uwo.ca/psychology/faculty/rushtonpdfs/RandRProgressIntell2003.pdf
http://www.gnxp.com/blog/2007/10/james-watson-tells-inconvenient-truth_296.php
http://www.amren.com/mtnews/archives/2007/11/race_iq_explana.php
  
  25. tammikuuta 2009 11:43:11

Nimi : Jussi Savola
  
Viesti : "Ainoa vaihtoehto on ottaa Kanadan ja Australian malli käyttöön, jossa maahan pääsee VAIN jos on olemassaoleva työpaikka täällä, tai rahaa tilillä 100 000e. Näin varmistetaan maahanmuuttajan yhteiskuntaa mahdollisimman vähän rasittava oleskelu täällä. "

Nyt kiireessä tien (tai kiskojen) päällä, joten en pääse sanatarkasti lainaamaan ja viittaamaan, mutta kuitenkin:

Ei kauaakaan takaperin Vihreiltä tuli kommentti, että "Olisi hyvä ottaa mallia Kanadan mamu-politiikasta, koska siellä on koettu onnistumisia", näin vapaasti lainaten.

Huusin hoosiannaa, hurraata ja hallelujaa, mutta varmistin silti, että Vihreät ovat päättäneet edistää pisteytysjärjestelmää, ja kysyin tiedottajalta.

Nimenomaan pisteytysjärjestelmä ei ollut niitä asioita, mitä Kanadasta oli ajateltu otettavan opiksi.

Laitan viitettä ja lainausta myöhemmin.
  
  25. tammikuuta 2009 11:56:56

Nimi : Johannes Nieminen
Kotisivu : Blogi
  
Viesti : Lekuri: Huomaa nyt, että Vanhanen ja Lynn ovat seuraavassa teokseen IQ and Global Inequality tuoneet esille huomattavasti laajemman aineiston. Se käytännössä kumoaa IQ and the Wealth of Nations teoksen saadun kritiikin.

Suosittelen lekuria lukemaan kummatkin lävitse. Jopa Halla-ahoa kritisoiva professori J-P Roos kehuu teosta.
  
  25. tammikuuta 2009 12:16:22

Nimi : Sivusta seuraaja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "
Keskustalla ei Vanhasen mukaan ole aihetta panikoida gallupeista. Luku on tämän hetken tilanne ja seuraa vielä kunnallisvaaleissa syntynyttä tunnelmaa, Vanhanen sanoo. "

Matti on pihalla kuin lumiukko.

Mihin se JP Roos muuten katosi US blogeista? Neuvostoliittoon?

Nyt siellä jankuttaa samalla linjalla joku Siikala.
  
  25. tammikuuta 2009 12:26:45

Nimi : Haider (pohdiskelemassa)
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Jos vihreät kerran ovat sitä mieltä, että vähemmistöillä on oikeus parempiin sosiaalietuuksiin ja koulutuspaikkoihin, niin miksi he sitten vastustivat Etelä-Afrikan tasavallan apartheid-politiikkaa?

Vähemmistön suosintaa puhtaimmillaan...
  
  25. tammikuuta 2009 12:52:29

Nimi : Naukumaija
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Mielestäni päivän paras oli Haaviston mielipide hesarissa jonka mukaan meille pitää ottaa vapautuvia terroristiepäiltyjä- ei vankeina vaan vapaina ihmisinä. Ehkä olisi hyvä ainakin vähän tutkia taustoja ensin?
  
  25. tammikuuta 2009 12:57:04


guestbook © freebok.net