14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 111851-111875

Nimi : M.
  
Viesti : Tilastoista tehtävien päätelmien kannalta on tietysti aivan eri asia tekeekö yksi ainoa henkilö vuodessa 100 samantyyppistä rikosta vaiko tekeekö 100 eri henkilöä vuodessa samantyyppisen rikoksen kerran. Jos haluaa nähdä aseet yleisesti ongelmana, on tietysti korostettava niillä tehtyjen surmien kokonaismäärää; jos käsittää ongelman niin, että aseet ovat ongelma vain väärien ihmisten käsissä, silloin on tietysti mielekästä kiinnittää huomiota siihen, kuinka monta aseita omistavaa henkilöä todella surmaa niillä.
  
  24. tammikuuta 2009 14:08:14

Nimi : Paul R
  
Viesti : [...]
Ennen sotia oli Pärmi kapteenina ollessaan, esimiehensä muuan majurin kanssa joutunut riitoihin. Kerran kovan riitelyn päätteeksi oli majuri sanonut "teistä ei koskaan tule mitään, ei majuria, eikä everstiluutnanttia, jos näin kävisi söisin hatullisen paskaa !" Jatkosodan aikana, kun Nikke oli ylennetty everstiluutnantiksi, hän selvitti kyseisen majurin asemapaikan. Tämä oli rintamalle kelpaamattomana sijoitettu Pohjanmaalle rehutehtaalle työhön. Pärmi tilasi kenttäpuhelimella puhelun kyseiseen paikkaan, jossa tutun äänen vastatessa, Pärmi aloitti: "Duoda, derve däälä everstiluutnantti Pärmi haddu sinulla onkin", puhelu katkesi samantien.
  
  24. tammikuuta 2009 14:36:39

Nimi : "tietämätön" Persu
Kotisivu : Valitse täältä TIETOVISA
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Väittävät persuja tietämättömiksi. Ja vissiin tämä tutkimuskin sen todisti. No älykkyydestä ei ole kysymys, vaan opitusta tiedosta.

Itse sain 5 virhettä, lähinnä EU asioista.

Eikä kyllä jaksa oikeesti edes kiinnostaa mikään EU... Paitsi jos Jussi pääsee ehdolle...
  
  24. tammikuuta 2009 14:39:48

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tilastolliseen merkittävyyteen ei todellakaan vaikuta missään määrin "Historiallinen uniikkius" tai sitten meidän tilastotieteen dosentti on väärällä alalla. Tosin alan kirjallisuuskaan ei mainitse "historiallisesti uniikkien" tapahtumien poistamista tutkimusaineistosta. Meillä yleensä lasketaan aineistosta p-arvo kun tutkitaan tilastollista merkittävyyttä, en tiedä miten täällä toimitaan.
  
  24. tammikuuta 2009 14:42:57

Nimi : P
  
Viesti : Törmasin aika mielenkiintoiseen jo 2006 julkaistuun kirjoitukseen Turun sanomien mielipidepalstalla
Julkaistu 10.6.2006 2:31:14
  
  24. tammikuuta 2009 15:04:12

Nimi : jmk
  
Viesti : Kiva visa. Yksi virhe tuli (EU:sta). Olen siis skaalalla "parasta A-luokkaa".

Miten on mahdollista, että äänestin perussuomalaisia? Siinäpä on arvoitusta kerrakseen vihervasemmistolle.

  
  24. tammikuuta 2009 15:15:13

Nimi : joniq
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Turun Sanomien mielipidepalstan kirjoitus oli todella valaiseva.
Piti myös käydä tekemässä se testi. Näemmä kuulun kiitettävään luokkaan. Silti äänestin viimeksi persuja, mikä tosin oli ensimmäinen kerta ja johtui Halla-ahosta.
  
  24. tammikuuta 2009 15:21:33

Nimi : JT
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Pirjo: "Syön hatullisen paskaa jos näin on."
- Pirjo taitaa olla nauttinut jo pari pökälettä pohjiksi.
  
  24. tammikuuta 2009 15:23:19

Nimi : Maastamuuttaja
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Halla-ahon viimeisin vahvistaa käsitykseni siitä, että hän on nyt maan johtava politiikan kommentaattori jättäen muut alan yrittäjät selvästi taakseen.

Halla-aho erottuu muista ennenkaikkea tosiasioihin pohjaavalla analyysillä ja tyylillisillä ansioilla. Vertailu päivälehtien kommentaattoreihin paljastaa näiden puusilmäisten ja huumorintajuttomien kirjoittajien puoluesidonnaisen onttouden, pinnallisen tietopohjan ja puuttelliset edellytykset analyyttiseen ajatteluun.

Jos Halla-aho jaksaa jatkaa näitä yleispoliittisia kirjoituksiaan on hyvinkin mahdollista, että lukijakaartin pohja laajenee ja yhä useammat kyselevät toisiltaan: "Oletko jo lukenut Halla-ahon viimeisimmän?"
  
  24. tammikuuta 2009 15:26:51

Nimi : Octavius
Kotisivu : http://octavius1.wordpress.com
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Suuri osa ihmisistä nyt vain ei ymmärrä talouden tai demografisen kehityksen realiteeteista tai loogisen ajattelun perusteista hölkäsen pöläystä ja/tai pitää monikulttuurisuutta, värinää ja säpinää itseisarvoina, joista palavat lähiöt, rahoitusahdinkoon joutuvat julkiset palvelut ja alati raaistuva yhteiskunta ovat siedettävä hinta.

On siis ymmärrettävää ja odotuksenmukaista, että Vihreiden kaltaista hörhöpuoluetta äänestetään.

Naks ja poks. Voisiko sen paremmin tiivistää?

Kiitos taas kerran viiltävästä analyysistä.
  
  24. tammikuuta 2009 15:37:24

Nimi : ex-vihreä. nyk. persu
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Taisi Pirjo pökäle tarttua kurkkusi kun noin nieleskelet tosiasioiden edessä. Ainoa rasisti olet sinä, joka yrität kampittaa suomalaisia kustantamaan afrikkalaisten sosiaaliturvaa.
Halla-Aho on ensimmäinen uuden ajan poliitikko, joka ei kuvia kumartele, ja puhuu asioista niiden oikeilla nimillä, perustelee kantansa faktoilla ja puolustaa Suomen kansalaisia. Tätähän aikaisemmin ei ole saanut tehdä, ainakaan julkisesta lausua ääneen.
Nyt minun ikäluokka, 70-luvulla syntyneet, alkavat ottaa ohjaksia käsiinsä vanhojen hyvävelijärjestöjen väistyessä takavasemmalle.

Suomessa muslimien maahanmuutto on tämän kansan lyhyen ja pitkän aikavälin tärkeimpiä asioita, joten siistä syystä olen siirtynyt vihreistä perussuomalaisten taakse. Tämä ei tarkoita ettenkö kannata luonnonsuojelun hyviä periaatteita. Maahanmuuttajien hyysäämispolitiikka on vain saatava loppumaan, muuten meidän lapsille ei ole enää sen kaltaista Suomea kuin miksi isämme ja isän isämme ovat sen rakentaneet.

Voimia Halla-Aholle, Espoosta tulee paljon ääniä !
  
  24. tammikuuta 2009 17:17:36

Nimi : Seurailija
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Wallin korostaa, että monikulttuurisuus ja maahanmuutto eivät ole osa Suomen tulevaisuutta vaan jo nyt vallitseva asioiden tila."

"X korostaa, että rikollisuus ja huumekauppa eivät ole osa Suomen tulevaisuutta vaan jo nyt vallitseva asioiden tila."

Eli antaa mennä vaan?
  
  24. tammikuuta 2009 17:31:53

Nimi : Ei Monikulttuurille
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Olen tekemässä monikulttuurisuus-kriittistä sivustoa, jonne tulee paljon eri henkilöiden kirjoittamia artikkeleita.
Kysyisin vain, että saako näitä Halliksen artikkeleita lainata vapaasti omille sivuilleen?
  
  24. tammikuuta 2009 17:42:13

Nimi : Jussi Savola
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Pari seikkaa:

1) parilla edellisellä sivulla on "entinen kepulainen" ja "entinen vihreä" kertoneet vaihtaneensa äänestyksen kohdettaan. Älkää kertoko siitä vain täällä. Kertokaa siitä myös entisen puolueen aktiiveille, perustellen, miksi näin teitte.

2) Helsingin Vihreiden Naisten jäsenyydestä:
- näyttää siltä etteivät heidän sääntönsä ota kantaa jäsenkokelaan sukupuoleen
- PRH kertoo, että netissä näkyvät säännöt ovat voimassa. Paperikopiot voimassa olevista säännöistä PRH:lta maksaa 10e plus postikulut...
- ry on velvoitettu noudattamaan niitä sääntöjä, jotka PRH on rekisteröinyt
- HVN ry:n PJ ei perustele jäsenhakemuksen hylkäämistä (ainakaan minulle, ainakaan minun hakemukseni)
- tuoreen oman kokemuksen mukaan jäsenmaksua, jonka maksaa mies omasta jäsenyydestään, ei tilitetä eteenpäin s.e. jäsenyydestä päättävä taho (hallitus) näkisi sen maksetuksi ts. jäsenyyden tämä ehto torjutaan jo ennen hallitusta. Jäsenmaksujen käsittelijä jaksoi neljä eri kertaa kieltäytyä välittämästä maksua eteenpäin.

Pari pointtia ry-jäsenyyksistä:
- ry todellakin voi valita jäsenensä vapaasti, eikä sen tarvitse perustella hylkäyksiä
- jäsenyyttä hakevaa ei saa sorsia sukupuolensa takia (ristiriita edellisen bulletin kanssa)
- jos sorsinnasta on maininta säännöissä, saa sorsia
- työelämässä ja siihen liittyvissä etujärjestöissä on eri sääntöjä kuin mm. poliittiseen vaikuttamiseen pyrkivissä järjestöissä

- relevantteja:

Yhdistyslaki http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1989/19890503

Laki naisten ja miesten välisestä tasa-arvosta http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1986/19860609

En ole juristi enkä esitä sellaista TV:ssä. Jos jollakulla on antaa suurta viisautta, se kyllä kelpaa.

Oma jäsenyyshakemukseni lähti siitä, että halusin ymmärtää HVN ry:n toimintaa ja toimijoita paremmin. Parhaiten ymmärtäminen onnistuu menemällä paikanpäälle ihmettelemään ja ottamaan opiksi. Olin tullut tulokseen, että "poteroiden kaivamista on harjoitettu jo tarpeeksi", mutta saatoin olla väärässä.
  
  24. tammikuuta 2009 18:10:47

Nimi : Seurailija
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Murobbs:stä kirjoitus:
"Tuohon 70 luvun maahanmuuttoon euroopassa (myös 60 ja 80luvun alun maahaanmuuttoon) Niin suomalaiset, kuin turkkilaiset ja esim. ex jugoslaavit, jotka ovat ruotsin ja saksan(-suomi) merkittävimmät siirtolaiset tuolta ajalta, he tulivat nimenomaan töihin ja tekivät niskalimassa töitä kun saivat, ei ne pennin jeniä odotellessa saaneet, ei tullut edes mieleen kysyä vaan suoraan saabin, volvon tai opelin tehtaalle töihin, jos ei niin kebab paikka pystyyn. Toi oli 70 luvun meininki. Ei lässyn lässyn kotoutusta(mitä se onkaan) ja ymmärtäviä sossuvirkailijoita. Homma toimi ja kielitaitokin kummasti löytyi. Firman järjestelijöiden kautta kämppä yleensä löytyi tai tai sitten oli kotimaasta sen verran hilloa mukana ettei ollut ongelma. Lottovoitto tapaus työnantajalle ja valtiolle oli sellainen, jolla oli paikallinen muija. "

Ja kommentti "Ei Monikulttuurille"-nimimerkille: Kannattaako tehdä taas yhtä monikulttuurikriittistä blogia lisää? Niitä on jo monta ja ja varmaan kannattaisi laittaa oma tarmo sellaisen perustamisesta jonkin jo olemassa olevan avustamisees. Vaikka tekstien ja uutisten kääntämistä.
  
  24. tammikuuta 2009 18:13:53

Nimi : brunologi
  
Viesti : Hei! Muistaako joku, missä blogin kirjoituksessa on pitkä lainaus jonkin naistenlehden (Me Naiset?) artikkelista? Juttu käsitteli hesalaista ravintolalaivaa (?) ja sen iltoja, joissa asiakkaina oli maahanmuuttajamiehiä ja suomalaisia naisia.
  
  24. tammikuuta 2009 18:15:18

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Tässä linkki.
  
  24. tammikuuta 2009 18:39:18

Nimi : brunologi
  
Viesti : Kiitti, juuri tuo.
Tasan 24 minuuttia. Hyvää palvelua, taitaa pestä eräänkin teleoperaattorin.
  
  24. tammikuuta 2009 18:44:30

Nimi : Koti-Isä, Tku
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Kansamme pelastajat Matti(mamu) Vanhanen ja Thors (mikälie)Nuuskamuikkunen, ovat puolueineen ja virheiden kanssa tehneet Suomen kansan "rescue" operaation lisäämällä "työperäistä" maahanmuuttoa, (pakolaistulvan) ettei kansamme kohtalona ole surkea näivettyminen syntyvyyden vähentyessä ja työvoiman loppuessa Suomesta siksi, että SPERMA LOPPUU SUOMESTA!

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200901248971994_uu.shtml

Tämä visionäärinen kansamme hyvinvointia ja värikkyyttä lisäävä projekti on suorastaan nerokasta...:)
En näe muuta syytä miksi maahanmuuttajien (pakolaisten) tuloa pitää lisätä Suomeen Hallituksen toimesta.

Pitää uskoa Suomen hallituksen "isien" ja "Äitien" pitävän Suomen ja Suomalaisten etujen ajamista prioriteetti ykkösenä päätöksenteoissaan.(hehehe) :)
  
  24. tammikuuta 2009 18:57:26

Nimi : Jarmo
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Kiitoksia hyvistä teksteistä, myös täällä palautteissa!

Jussille äänet täältä jos ehdokkaaksi rupeaa.
  
  24. tammikuuta 2009 20:03:19

Nimi : ex-kepulainen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Suomeeen ollaan kova vauhtia kasvattamassa Ruotsin ja muiden Eu maiden tapaan äänekästä ja kallista islam-vähemmistöä. Tämä tulee viemään sen Suomen jossa me 70-luvulla syntyneet kasvoimme lapsina. Ja yksi asia on varma; paluuta tämän invaasion jälkeen ei enää ole entiseen, päinvastoin, islamisaatio tulee jatkumaan kiihtyvällä vauhdilla.
Ainoa asia joka pelastaa Suomen on ottaa Kanadan tai Australian kaltainen TODELLINEN TYÖPERÄINEN MAAHANMUUTTO POLITIIKKA.
Eli maahan ei ole asiaa, ellei työpaikkaa ole jo valmiina.

Hyvä HAlla-Aho, täältäkin tulee ääniä (Vihti)
  
  24. tammikuuta 2009 20:13:56

Nimi : Homo
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Näyttäisi vähän siltä, että jättipotti on tulossa ääniä, jos J-Ha on tosiaan ehdolle asettumassa. Ihan siitäkin syystä että tämän Homman kiinnostavuus suhteessa eurovaalien kiinnostavuuteen noin yleensä on varsin suuri. Tai näin uskaltaisin olettaa. Päätöstä ehdolle asettumisesta tai asettumatta jättämisestä ei silti vissiin ole vielä lopullisesti tehty?
  
  24. tammikuuta 2009 20:17:16

Nimi : Vaginan Ruhtinas (kok.)
  
Viesti : Näin hulluuhon kiiruhtamassa lähikauppaan naamiaisasussa ettei kukaan huomaisi..seurasin häntä ja näin miten kassa neiti heitti tuon kalpean olmin ostokset lattialle räkäisten hulluuhon päälle sanoen "vie tosta ällöttävälle perheelles munaton hintti safkaa mutta toiste ei tarvi tulla tänne senkin tyhmä natsi! Ihme että oot siittäny tolla 5 centtisellä" Hullu uholla näetsen oli cepalus jäänyt auki ja mikropenis kurkisti katkarapua muistuttaen spermatahraisista twilli maastohousuista...

Terveisiä muuten Cthuhlu nimellä kirjoittavalle moloposkeen-homolle ja Rankkuri nimiselle perseeseen ottavalle homolle olette homoja pellejä.
  
  24. tammikuuta 2009 21:15:45

Nimi : vellihousu
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Halla-ahon nimi mainittiin presidentinkanslia ohjelmassa.

Jotain seksinnälkäisestä Halla-ahosta ja Anni Sinnemäestä satiiria vetivät..
  
  24. tammikuuta 2009 21:29:55

Nimi : Tommy Gunn
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Vaginan ruhtinas Helminen, hiljaa siellä että saa muut potilaat nukkua!
  
  24. tammikuuta 2009 21:31:35


guestbook © freebok.net