14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 111826-111850

Nimi : Olli P
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Väyrynenhän voisi loikata persuihin.

Kuten sanottua, väyrysellä on aina väyrysen mielipiteet, ... vai pitäisikö nyt kannattaan Iiro viinasta? Ehkä ja miksi näin?
  
  24. tammikuuta 2009 1:44:40

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Väyrynen on vaikea... mies on fiksu, luultavasti nuivakin, mutta myös elinikäinen häikäilemätön ammattipoliitikko. Viimeistään Paavon retostelu lukuharrastuksestaan sai niskakarvani nousemaan pystyyn.
Sinänsä harmiton valhe, verrattuna esim. Annelin taannoiseen patologiseen jäystöön, sopertamiseen ja romahdukseen, mutta...

Kerran keksitään, aina epäillään.
Sitäpaitsi, noin egomielessä, onko Suomessa niin suurta puoluetta, että siihen aidosti ;) mahtuu Paavo ja joku muu?
  
  24. tammikuuta 2009 1:58:47

Nimi : Jöötteporin rape
  
Viesti : Jellona pohjanmaalta muista tummeli kun työnnyt lapsesi perseeseen sinä ellottava pedofiili. Barrikadeilla me miehet Masan kanssa pistetään sulle reikä päähän. Leskesi on siitä iloinen kun pääsee eroon väkivaltaisesta homosta.

Hullu-uho, V---tuttaako kun masa on 2 metriä pitkä 120 kilooinen alfa-uros ja sinä tuulennussima sivaripelkuri ja vinkuheinä homo. Pallisi eirassa tutisee ja korvaamistasi mietitään.
  
  24. tammikuuta 2009 6:37:33

Nimi : Kaisa
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Taalla Aucklandissa siis Uudessa-Seelannissa ei somaleita nay, mutta aussien puolella esim Melbournessa niita jo on. Mutta
sydneyn katukuvassa ei nay juuri muita kuin valkoihoisia ja aasialaisia. Ulkomailla somalit ja muut vastaavat ei siina maarin erotu katukuvasta kun heilla on omat getot joissa liikkuvat. helsingin katukuvassa iltapaivisin saattaa somaleita ja muita vastaavia olla 30-60%, noin silmamaaraisesti arvioiden. Joskus metrossa saatan olla ainut valkoihoinen.

Muuten taalla on ihanaa, harkitsen tyoviisumin hakemista tanne.
  
  24. tammikuuta 2009 6:43:02

Nimi : Kolunsarka
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : http://www.hs.fi/digilehti/ulkomaat/artikkeli/USAn+vapauttamasta+tuli+terroristijohtaja+Jemeniin/1135242996284

"USA:n vapauttamasta tuli terroristijohtaja Jemeniin
Entinen Guantánamon vanki tunnistettiin al-Qaidan nettiviestistä

BEIRUT. Entisen Guantánamo-vangin nousu terroristiverkosto al-Qaidan kakkosmieheksi Jemenissä korostaa mahdollisia ongelmia, kun Yhdysvaltain presidentin Barack Obaman määräys vankileirin sulkemisesta toteutetaan.

Amerikkalaiset epäilevät Said Ali al-Shihriä osuudesta pommi-iskuun, joka tehtiin Yhdysvaltain lähetystöä vastaan viime syyskuussa Jemenin pääkaupungissa Sanaassa.

Shihri vapautettiin Guantánamosta Saudi-Arabiaan marraskuussa 2007. Hän osallistui entisten uskonsotureiden uudellenkoulutusohjelmaan ennen ilmaantumistaan al-Qaidan riveihin Jemenissä.

"Sama mies", sanoi internetissä julkaistua al-Qaidan viestiä tutkinut Yhdysvaltain tiedusteluvirkailija.

Lähes puolet Guantánamossa olevista vangeista on jemeniläisiä. Vapauduttuaan heidän on määrä käydä läpi saudien ohjelman kaltainen kurssitus, jota Yhdysvallat osaksi rahoittaa.

Saudi-Arabian mukaan yksikään koulutettu ei ole palannut terroristiksi.

"Opetus on, että entisiä Guantánamon vankeja täytyy pitää tarkoin silmällä", sanoi tiedusteluvirkailija, joka ei halunnut nimeään mainittavan.

Yhdysvaltain puolustusministeriön mukaan kymmenet Guantánamosta vapautetut ovat "palanneet taisteluun". Väitettä on vaikea tarkistaa. Shihrin tapaus kertoo silti, miksi Obaman hallitus on varovainen Guantánamoa purettaessa.

Köyhää ja syrjäistä Jemeniä on kauan pidetty terroristien tukialueena. Iskut ovat siellä yleistyneet kuluneen vuoden mittaan. Syyskuussa autopommi tappoi Yhdysvaltain lähetystön luona 16 ihmistä, heistä kuusi oli hyökkääjiä.

Saudilähteen mukaan Shihri katosi kotoaan Saudi-Arabiasta viime vuonna kurssin jälkeen.

Jemenin al-Qaidan johtajia haastatellut jemeniläinen toimittaja sanoi, että terroristien viestissä on kyse Shihristä. Toimittajan mukaan Shihri oli kertonut hänelle Guantánamon vankinumeronsa, 372, joka on Yhdysvaltain puolustusministeriön paperien mukaan oikea.

Shihri opetteli kaupunkitaistelua Kabulin pohjoispuolella, sanotaan Guantánamosta julkistetuissa asiakirjoissa. Shihrin kerrotaan haavoittuneen ilmahyökkäyksessä Afganistanissa talvella 2001 ja toipuneen Pakistanissa.

Asiakirjojen mukaan Shihri auttoi Iranissa tapaamiaan ääri-islamisteja siirtymään Afganistaniin ja koetti surmauttaa kirjailijan, jonka ääri-islamilainen uskonoppinut oli tuominnut kuolemaan.

Vapauttamista koskevissa asiakirjoissa Shihrin kerrotaan sanoneen, että hän matkusti Iraniin "ostaakseen mattoja" Saudi-Arabiaan perustamaansa kauppaan.

Shihri kiisti tietävänsä mitään terrorihankkeista ja halusi palata perheensä luo.

Jemen alkoi tehdä yhteistyötä Yhdysvaltojen kanssa vuoden 2001 terrori-iskujen jälkeen.

Yhteistyössä on ollut vaikeuksia. Yhdysvallat on syyttänyt Jemeniä terroristien vapauttamisesta. Terrorijohtajiksi epäiltyjä on paennut hämärissä oloissa Jemenin vankiloista. Kiistat ovat mutkistaneet Guantánamon noin sadan jemeniläisen vapauttamista.

Jemenin al-Qaida näyttää voimistuvan huolimatta Jemenin viranomaisten saavutuksista.

"Kentälle tulee sauditaistelijoita. He aikovat käyttää Jemeniä tukialueena hyökkäyksiin Saudi-Arabiaa ja Afrikan sarvea myöten", sanoi Jemenin al-Qaidaa tutkiva Gregory Johnsen.

ROBERT F. WORTH THE NEW YORK TIMES"
  
  24. tammikuuta 2009 7:18:31

Nimi : Cronberg on sekaisin
  
Viesti : Ministeri muistuttaa, että työvoimapula häämöttää vain muutaman vuoden päässä.

- Meidän on vain pidettävä tätä asiaa esillä, hän painottaa.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200901248971438_uu.shtml
  
  24. tammikuuta 2009 7:21:30

Nimi : vellihousu
Kotisivu : Eiköhän poijaat liitytä jäseniksi!
  
Viesti : Käsitykseni mukaan mikään ei estä meitä liittymästä?

Ilmeisesti demokraattisena järjestönä tämä viimeaikoina huomiota herättänyt yhdistys toimii jäsenistönsä valtuuttamana.

Helsingin Vihreät Naiset ry - säännöt

4 § Jäsenet

Yhdistyksen jäseniä voivat olla

1) henkilöjäsenet, jollaiseksi hallitus voi hyväksyä viisitoista vuotta täyttäneen Suomen kansalaisen tai sellaisen ulkomaalaisen, jolla on kotipaikka Suomessa, sekä

2) kunniajäsenet, jollaiseksi yhdistyksen kokous voi päätöksellään kutsua yhdistyksen ansioituneen jäsenen tai muun luonnollisen henkilön, joka on ansiokkaasti edistänyt yhdistyksen tarkoituksen toteuttamista tai jolle yhdistys muutoin haluaa osoittaa kunnioitustaan.

Jäsenet suorittavat yhdistykselle vuotuisen jäsenmaksun, jonka suuruuden yhdistyksen syyskokous seuraavaksi kalenterivuodeksi vahvistaa henkilöjäsenille. Kunniajäsenet on vapautettu jäsenmaksusta. Hallituksen kokous voi myöntää vähävaraisille oikeuden alennettuun jäsenmaksuun.

Yhdistyksen hallitus voi katsoa jäsenen eronneeksi yhdistyksestä, jos jäsen on ilman hyväksyttävää syytä jättänyt jäsenmaksunsa maksamatta kahtena peräkkäisenä vuonna. Muilta osin yhdistyksen jäsenen erottamisesta noudatetaan, mitä yhdistyslaissa asiasta sanotaan.

Jäsen voi erota yhdistyksestä ilmoittamalla siitä kirjallisesti yhdistyksen hallitukselle tai sen puheenjohtajalle tai ilmoittamalla yhdistyksen kokouksessa.

  
  24. tammikuuta 2009 9:23:17

Nimi : Debatoija
  
Viesti : Mitä parhain kirjoitus jälleen maestrolta. Mitähän nämä palkatut Kepun imagokonsultit ajattelevat tästä? Nyt Jussi antoi ihan ilmaiseksi analyysin Kepun tilata ja sadattuhannet eurot konsulteille menivät hukkaan. Tosin en usko että nämä konsultit olisivat saaneet aikaiseksi vastavaa loppulausunota.

KUULE SINÄ VANHASEN MATTI, HAISTA PASKA PUUPÄÄ!!!!!

Lol, tuon sanominen teki hyvää sielulliselle hyvinvoinnilleni. Ja niin kauan kuin Matin totalitarismi ei Suomessa toteudu minua ei edes vangita siitä! Niit et hyvää päivänjatkoa vaan Paska-Matti.
  
  24. tammikuuta 2009 10:51:04

Nimi : ------
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jussi suhtautuu esitutkintaan liian ylimielisesti. Vastailu sähköpostilla ilman lakimiehen apua ja suostuminen kansliapäätökseen eivät lupaa hyvää kun huomioidaan, että vastapuolella ovat maan parhaat juristit.
  
  24. tammikuuta 2009 10:56:33

Nimi : Kimi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Halla-ahon blogikirjoitus 23.1. oli asiallinen - kunnes loppukappaleen myötä koko kirjoitus vajosi pohjaan.

"Monikulttuurikriitikon" takaa kaapista astuikin tavanomainen Chávezin ja Castron parjaaja!

Kävi ilmeiseksi, että kirjoittaja luulee multikulturalismia voitavan arvostella ylistämällä samanaikaisesti USA-imperialismia eli globalisointia!

Kun seuraavan kerran haukut Chávezia, perustele hiukan paremmin!
  
  24. tammikuuta 2009 11:00:59

Nimi : Roope
Kotisivu : http://mediaseuranta.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kimi:
"Monikulttuurikriitikon" takaa kaapista astuikin tavanomainen Chávezin ja Castron parjaaja!

Kävi ilmeiseksi, että kirjoittaja luulee multikulturalismia voitavan arvostella ylistämällä samanaikaisesti USA-imperialismia eli globalisointia!

Kun seuraavan kerran haukut Chávezia, perustele hiukan paremmin!


Halla-aho kirjoitti:
"Ja kun yhdistetään Masan nähtävästi elinikäiset näkemykset demokratiasta hänen viime päivinä esittämiinsä jorinoihin "kolmannesta tiestä" kapitalismin ja sosialismin välissä, voidaan huomata hänen asettuvan sievästi loksahtaen samaan valtiomiesten kategoriaan sellaisten "kolmannen tien kulkijoiden" kuin Hugo Chavez, Fidel Castro ja Aljaksandr Lukashenka kanssa."

Missä Chávezin ja Castron parjaus? Missä "USA-imperialismin eli globalisoinnin" ylistäminen? Missä Chávezin haukkuminen? Troolailetko?
  
  24. tammikuuta 2009 11:54:17

Nimi : rotta
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Luvallisella käsiaseella tapetaan vuosittain keskimäärin 2,5 ihmistä. (Jokelan ja Kauhajoen tapaukset eivät historiallisesti uniikkeina ole tilastollisesti merkittäviä.)

hhahhahhahahaha, eivät ole tilastollisesti merkittäviä. miten jussi sanotaan muinaiskirkkoslaaviksi "lol"?
  
  24. tammikuuta 2009 12:09:54

Nimi : Satunnainen tarkkailija
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tai sanotaanko, että ne ovat tilastollisesti vähemmän merkittäviä kuin maahanmuuttajien tekemät raiskaukset?
  
  24. tammikuuta 2009 12:11:32

Nimi : Kimi
  
Viesti : Roope,
Olisi parempi, että H. itse saisi minut vakuuttuneeksi siitä, ettei papukaijamaisesti toista "poliittisesti korrektia" nationalistijohtajien parjausta.
(Pidän todella loukkaavana Chávezin rinnastamista Vanhaseen.)
  
  24. tammikuuta 2009 12:12:46

Nimi : JT
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Vanhasesta täälläkin:
http://turunen.blogit.uusisuomi.fi/2009/01/23/vanhanen-tuhoaa-keskustapuolueen/
  
  24. tammikuuta 2009 12:15:17

Nimi : Satunnainen tarkkailija
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Asiahan on niin, että jokainen käsiaseilla tehty murha on historiallisesti uniikki, koska ihmisen voi murhata vain kerran. Näin ollen ne eivät ole tilastollisesti merkittäviä. MOT.

Katsotaanpas nyt. Väärän väristen tekemät raiskaukset saadaan poistettua, kun kielletään väärän väriset. Käsiaseilla tehdyt murhat saadaan poistettua kun...

Kohta Mestarilla, tuolla sananvapauden airuella, taas kiehahtaa ja IP blokataan.
  
  24. tammikuuta 2009 12:26:24

Nimi : rotta
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tai sanotaanko, että ne ovat tilastollisesti vähemmän merkittäviä kuin maahanmuuttajien tekemät raiskaukset?

ok, jos haluat puhua raiskauksista:
jussin logiikan mukaan, jos vaikka helsingissä riehuisi historiallisessa katsannossa poikkeuksellisen aktiivinen sarjaraiskaaja (esim. 80 uhria), niin sitä ei olisi huomioitava tilastoissa, koska kyse on laajuudessaan uniikista tapahtumasta.
  
  24. tammikuuta 2009 12:33:49

Nimi : Satunnainen tarkkailija
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Raiskausten tilastollisessa merkittävyydessä Jussin logiikassa värillä on epäilemättä väliä.
  
  24. tammikuuta 2009 12:35:35

Nimi : rotta
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : mitenkä muuten, noin spekuloiden, jos suomessa tapahtuisi vaikka seuraavan kolmen vuoden aikana kaksi vastaavaa kouluammuskelua, niin mikä olisi vaikutus tilastoihin?

a) edelleen kaikki uniikkeja tapahtumia, eikä siksi historiallisesti merkittäviä

b) jälkimmäiset kaksi, tai kenties vain viimeinen tapahtuma tilastollisesti merkittävä.

c) vai osoittaisivatko tapahtumat 3 ja 4, että kyse ei ollut uniikeista tapahtumista myöskään kerroilla 1-2, jolloin nekin huomioitaisiin takautuvasti jussin "tilastoissa".

ilmeisesti tässä on kyseessä jonkinlainen tieteellisen "kolmas kertaa toden sanoo"-säännön sovellus.
  
  24. tammikuuta 2009 12:38:44

Nimi : Tutkailija
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : [i]Suuri osa ihmisistä nyt vain ei ymmärrä talouden tai demografisen kehityksen realiteeteista tai loogisen ajattelun perusteista hölkäsen pöläystä ja/tai pitää monikulttuurisuutta, värinää ja säpinää itseisarvoina, joista palavat lähiöt, rahoitusahdinkoon joutuvat julkiset palvelut ja alati raaistuva yhteiskunta ovat siedettävä hinta.[i]Kuten ja eritoten Perussuomalaiset. Kun kerta sopivaksi katsoamiasi tilastoja viljelet, tiesitkö että ne ”typerimmät” äänestäjät löytyvät juuri Perussuomalaisten riveistä?

[/link]http://www.tiede.fi/keskustelut/viewtopic.php?p=910972#p910972[/link][/link]http://www.om.fi/Etusivu/Julkaisut/Julkaisuja/Julkaisujenarkisto/Oikeusministerionjulkaisuja2008/1222680611029[/link][i]Siksi ne käyvät sen tahon kimppuun, joka vie niiltä äänet ja europarlamenttipaikat. Siksi molemmilta pääsi viikko sitten hätäkakka. Vanhanen:

"Äänestäjillä ei saa olla sellaista illuusiota, että he voivat ilmaista ulkomaalaisvihamielisyytensä vaaleissa äänestämällä esimerkiksi perussuomalaisia." [i]Kun taas Sauli Niinistö sanoo saman Ilta Sanomissa hienovaraisemmin: ” -Ainakin se sisältää viestin, myös kokoomukselle, että maahanmuuttopolitiikassa ja kotouttamisessa on terästämisen varaa. Toisaalta, jos kannatuksen lisäys perustuu rasismiin ja syrjintään, siihenkin pitää panna jarrut. Meidän pitää auttaa jokaista tulijaa kotoutumaan parhaamme mukaan, mutta tulijankin pitää ymmärtää, että tässä yhteiskunnassa vallitsee tietty järjestys ja arvomaailma.”

Paavo Lipponen jyrähtää saman asian vieläkin tiukemmin: "Ylen Ykkösaamuun haastateltu Paavo Lipponen vertasi uusia perussuomalaisia valtuutettuja ideologialtaan 30-luvun äärioikeistoon. Näihin asioihin pitää tarttua, eikä vaieta, vaati huolestunut Lipponen."

[i]Yhteisessä rintamassa? Stefan hei, minä en ole sinun kanssasi missään yhteisessä rintamassa. Minä en ole monikulttuurisuuden puolesta vaan sitä vastaan, ainakin niin kauan kuin monikulttuurisuus on thorsilaista monikulttuurisuutta. Tässä ei ole mitään tulkinnanvaraa, eikä tule olemaankaan.[i]Etkä myöskään ole toistaiseksi kansanedustaja. Eli siitä oletko jossain asiassa yhteisessä rintamassa vai et, ei ole tässä tapauksessa merkitystä.Keskustan kannatus on heikentynyt varmasti paljon juuri Perussuomalaiset ansiosta. Maahanmuuttoon liittyvät kysymykset on varmasti myös yksi ja luultavasti tärkein syy Perussuomalaisten nousuun. Kysymys on vaan siinä että kuinka pitkälle se kantaa. Nimittäin tuolla Keskustan kannatusalueilla ”syvässä keskilännessä” jo maahanmuuttajan näkeminenkin on varmasti ihme. Paitsi ehkä muualta haetun puolison merkeissä (miehet: Venäjä, Thaimaa..., naiset: Turkki ja läntinen maailma). Yleensä ottaen: Suomen tämänhetkinen hallittu ja mieluummin tiukka maahanmuutto tuskin on sellainen kysymys joka yhdistää suomalaisia Hangosta Inariin. Ja yleensäkään asunpaikasta riippumatta.
  
  24. tammikuuta 2009 12:50:10

Nimi : jellona
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Mielestani thors ja vanhanen ovat esimerkillisiä siinä suhteessa että he antavat mallin kansalaistottelemattomuuteen oikeaksi katsoman asian puolesta. Vastarintaan nouseminen ja salakuljettaminen ovat siis tavallaan hyveitä. Entä jos vaihdetaan salakuljetusartikkelit ja vastarinnan kohde? Salakuljetuksen kohde vaikkapa ak-47 ja vastarinnan kohteena hallitus?

Mikäli lipposen, vanhasen, wallinin ja muiden kumileimasimien haaveet mielipiteenvapaudesta toteutuu, ei kyseessä enää ole demokratia. Heidän tavoitteensa on ilmeisesti nelipuoluejärjestelmä jossa kaikki puolueet ovat samaa mieltä. Näennäisenä "oikeistona" toimii kokoomus joka todellisuudessa ajaa samoja arvoja.

Ajat muuttuu Eskoseni. Entinen aika jolloin patruuna saneli työt ja säännöt, renki kumarrellen pyöritteli lakkia käsissään kyseenalaistamatta mitään, ei toimi enää. Nykyinen koulujärjestelmä kannustaa omatoimiseen opiskeluun ja se ilmeisesti antaa suuremmat mahdollisuudet omiin tulkintoihin. Suomessa alkaa olla jo vahva toisinajattelijoiden ryhmä jota ei voi vaientaa kuin sotilasjuntta.
  
  24. tammikuuta 2009 13:21:02

Nimi : Satunnainen tarkkailija
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Kuten ja eritoten Perussuomalaiset. Kun kerta sopivaksi katsoamiasi tilastoja viljelet, tiesitkö että ne ”typerimmät” äänestäjät löytyvät juuri Perussuomalaisten riveistä?"

Näin juuri. Persujen talousnäkemykset ovat Vasemmistoliitosta vasemmalla. Mitään muuta ei ole tarjolla kuin lisää rahaa pummeille ja näitä sitten pidetään veronmaksajien esitaistelijoina. Voi pyhä yksinkertaisuus.
  
  24. tammikuuta 2009 13:26:42

Nimi : Olkinukke
Kotisivu : http://olkinukke.blogspot.com
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : En nyt jaksa ruveta hifistelemään pikkuasioista, mutta tilastollisen merkitsevyyden käsite on näiden kouluampumisten tapauksessa hieman ongelmallinen. Ongelma syntyy erittäin huomattavasti uhrimäärästä yksittäisissä tapauksissa, vaikka henkirikokset ovat populaatiotasolla äärimmäisen harvinaisia tekoja.

Tilastollisen merkitsevyyden tutkimuksen eräs implisiittinen oletus siitä, että yksi tekijä tekee tyypillisesti vain yhden kyseisen tyyppisen rikoksen tarkasteluperiodilla (esim. vuodessa) menee tässä tapauksessa pahasti rikki. Samasta syystä en ole kovin innokkaasti tutkimassa ryöstöjen tai pahoinpitelyjen tapauksissa tilastollista merkitsevyyttä. Olen ajatellut käsitellä näiden implisiittisten oletusten ongelmia myöhemmin blogissani.

En nyt ota mitään varsinaista kantaa merkitsevyyteen, kunhan totean asian ongelmalliseksi.
  
  24. tammikuuta 2009 13:36:20

Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jussi on rasisti ja saa metsässä kasvaneiden kouluttamattomien typeryksien äänet.Olen sata varma että niin persuista kuin Jussistakaan ei kuulla enää vuonna 2015.Syön hatullisen paskaa jos näin on.
  
  24. tammikuuta 2009 13:58:37

Nimi : vellihousu satunnaiselle tarkkailjalle
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Logiikkasi ontuu:

"Katsotaanpas nyt. Väärän väristen tekemät raiskaukset saadaan poistettua, kun kielletään väärän väriset. Käsiaseilla tehdyt murhat saadaan poistettua kun..."

Jotta jutussasi olisi logiikka, sen pitäisi mennä näin.

Väärän väristen tekemät raiskaukset saadaan poistettua, kun poistetaan niiltä munat. Käsiaseilla tehdyt murhat saadaan poistettua kun...

Ja kuten ei aseiden poistokaan, ei munien poistokaan takaa, ettei raiskaaja toteuta tekoaan jollakin muulla...

Sanon vain lopuksi, että vittu mitä pellejä tänne on pesiintynyt.
Aivan ääliö kommentteja asioihin, joihin ei olla perehdytty.  
  24. tammikuuta 2009 14:01:07


guestbook © freebok.net