14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 111801-111825

Nimi : M.
  
Viesti : Eikös talousasioissa "kolmas tie" ole tarkoittanut perinteisesti fasismia ja sen talouspoliittista ulottuvuutta eli korporativismia? Taitaa Matti olla siis Mussolinin apajilla...
  
  23. tammikuuta 2009 20:24:43

Nimi : jmk
  
Viesti : Uusimmassa on rikkinäinen linkki ("karkaa tänä vuonna käsistä").
  
  23. tammikuuta 2009 20:27:20

Nimi : Vakionimimerkki
  
Viesti : Mikkelissä harjoiteltiin hotellielämää

1990-luvun alussa Mikkeliin tuotiin somaleja Moskovan junalta. Heillekin annettiin hotellimajoitus. Hotellit menivät surkeaan kuntoon, mutta hotellinpitäjä sai täyden peruskorjauksen valtion rahoilla kun somaleja ei enää majoitettu Mikkelissä.

Olisikohan näillä keskustahotelleilla sama bisnesidea kun suvaitsevaiset selittävät, että hotellit ovat huonokuntoisia.

Mikkelissä ei kukaan tajunnut opettaa vessan käyttöä. Savannillahan on semmoinen systeemi, että tehdään pieni kuoppa, siihen läjä ja hiekkaa päälle. Näin ei kakita samaan paikkaan. Siitä tulee sitten kulttuuria. Kun siivoojat menivät saunaosastolle, oli siellä pukeutumishuoneen pitkillä penkeillä kikkaroita vieri vierekkäin. No, nyt kotoutetaan heti. Kumpikohan opetetaan ensin, vessan käyttö vai sossun huijaus.

Olen savolaisia, joten tässä ei ole mitään toisen käden tietoa.
  
  23. tammikuuta 2009 21:33:59

Nimi : P
  
Viesti : "Mikkelissä harjoiteltiin hotellielämää

1990-luvun alussa Mikkeliin tuotiin somaleja Moskovan junalta. Heillekin annettiin hotellimajoitus. Hotellit menivät surkeaan kuntoon, mutta hotellinpitäjä sai täyden peruskorjauksen valtion rahoilla kun somaleja ei enää majoitettu Mikkelissä."

Joensuussa tehtiin sama 90-luvun alun somalien kanssa. Hotelli majoitus. Se taisi olla yksi syy miksi ns. skinipoppoo syntyi?

Pakko sanoa, että lama tuli oikeaan aikaan. Pravdan keskusteluissa nuivuus on enemmistössä.

Suomella ei todellakaan ole pulaa kouluttamattomista maahanmuuttajista. Niitä saadaan niin paljon vain kuin otetaan. Joka kuukausi maailman väkiluku kasvaa kuudella miljoonalla ihmisellä ja pääosin kehitysmaissa..

Mitään järkeä vaan ei ole haalia maahan lukuja kirjoitustaidottomia ihmisiä "humanitäärisin perustein", jotka eivät ole siis oikeita vainoa pakenevia pakolaisia.

He eivät tule työllistymään, vaan ovat rahareikä loppuikänsä. Pienemmillä summilla oikein kohdistettua kehitysapua saataisiin paljon laajemmalle ihmismäärälle epua ja jopa mahdollisuudet elättää itsensä..

Ei tässä nykymenossa ole mitään järjen häivääkään.

Hyvä kirjoitus tuo uusin.
  
  23. tammikuuta 2009 21:52:21

Nimi : Paul R
  
Viesti : JH-a:"Minä en ole monikulttuurisuuden puolesta vaan sitä vastaan, ainakin niin kauan kuin monikulttuurisuus on thorsilaista monikulttuurisuutta. Tässä ei ole mitään tulkinnanvaraa, eikä tule olemaankaan."

Siinä oli jämäkkä lausunto,mitä kaivataan. Toivottavasti ei ollut asiayhteyksistään irroitettu.

Edelleen. Lakiasioissa aina lakimiehen kanssa. Aina.
  
  23. tammikuuta 2009 21:53:22

Nimi : Peikko
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : JUSSI! Yksi linkki tuossa uudessa kirjoituksessa ei toimi.

http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/suomeen
  
  23. tammikuuta 2009 22:17:07

Nimi : jellona
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Hiljaista mutta jykevää tukea Jussille täältä pohjanmaalta.

Olen valmis matti "barrikadi" vanhasen tavoin nousemaan barrikadeille maahanmuutokysymyksessä. Jos masan kanssa ollaan barrikadilla vastakkain ei epäilystäkään kumpi tipahtaa, vaikka iso mies matti onkin... Iso mutta löysä mies on matti.

Onko muuten se intiimikuva matista jo netissä? Kuvassa lienee matti, arska ja purkillinen tummelia.
  
  23. tammikuuta 2009 22:36:18

Nimi : Mikko69
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Hyvä Jussi! Tuo uusin kirjoituksesi Vanhasen hätäkakasta on rautaa.... :)

Astrid Thors lapsellisine mielipiteineen on äärimmäsen vastenmielinen / tuhoisa poliitikko, mutta hänkään ei vedä vertoja Vanhaselle. Vanhasta niljaisempaa opportunistia saa hakea!

Vanhanen on suomen kansan numero 1 pain in the ass. Toivottavasti häntä ei enää seuraavien vaalien jälkeen tarvitse katsella!
  
  23. tammikuuta 2009 22:51:54

Nimi : tapio
Kotisivu : http://tuuritapio.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Huomasin, että Sanna Ukkola oli tuosta Vanhasen viikontakaisesta (14.1) rasisminvastaisesta (perussuomalaisten vastaisesta)kannanotosta kirjoittanut Ilta-Sanomissa seuraavaa:

"Vanhanen pelkää, että rasismi Suomessa nostaa päätään taantuman seurauksena.

- Olen huolissani, koska monessa muussa maassa vastaava keskustelu on ryöpsähtänyt ja lähtenyt liikkeelle lumipallon tavoin. Uskon kuitenkin, että Suomessa tämä keskustelu pystytään hillitsemään. Onneksi meillä vastareaktio on ollut aika voimakas, Vanhanen totesi IS:lle."

Mitähän Vanhanen tarkoitti kiittelemällään vastareaktion voimakkuudella, vihreiden naisten tutkintapyyntöjä ja Ukkolan kirjoitteluako, poliisikuulustelujako, joissa kirjoitusten nimet ja päivämäärät ovat sekaisin. Uskooko hän etukäteen, että tuomio tulee ja uskoo sen auttavan niin, että Halla-aho vaikenee ja Illman saa sulan hattuunsa, mikä tekee hallituksen ja median onnellisiksi?

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1633886
  
  23. tammikuuta 2009 22:56:14

Nimi : Petteri
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Uusimmassa kirjoituksessa linkki tekstin "karkaa tänä vuonna käsistä" kohdalla ei toimi. Näyttäisi olevan katkennut.
  
  23. tammikuuta 2009 23:06:42

Nimi : M
  
Viesti : Moni argumentoi, että turvapaikkaturisteihin käytetyllä rahamäärällä auttaisimme lähtömaissa paljon useampia. Vaarallinen ajatus. Minusta meidän pitää auttaa omiamme ja pitää itsestämme ja yhteisöistämme huolta. Afrikkalaiset eivät auta meitä, jos päästämme itsemme alennustilaan. Enkä näkisi, että heillä olisi siihen mitään velvollisuutta. Jos ei ole mitään laivatervatason moraalisia rasitteita heillä...
  
  23. tammikuuta 2009 23:23:42

Nimi : ex-kepulainen, nykyinen perussuomalainen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Halla-Ahon uusin teksti on todella hyvä. Asiat sanotaan niinkuin ne on. Kohta alkaa Suomessa oikeasti asiat muuttua, vanhat jäärät väistyvät ja nuoret, omilla aivoilla ajattelevat ihmiset astuvat remmiin.
Toivota Halla-Aholle menestystä, paskaa tulee niskaan mutta kyllä suomalaiset veronmaksajat tietävät ketkä heidän etujaan todella puolustavat.
Itse erosin kepusta juuri holtittoman maahanmuuttajien haalimisen takia. Tämä on Suomen seuraavien vaalien kynnyskysymys, jossa tarkaistaan millaisen Suomen jätämme lapsillemme. Persut ainoa järkevä vaihtoehto.
  
  23. tammikuuta 2009 23:26:57

Nimi : Aamulehden linkki Jussin uusimpaan juttuun
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/suomeen-ennatysmaara-turvapaikanhakijoita-maahanmuuttoministeri-vaatii-lisaa-rahaa/126579
  
  23. tammikuuta 2009 23:29:46

Nimi : Niko
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Teksti on niin kovaa tykitystä mutta ah, samalla niin täynnä asiaa. Loistava kirjoitus.
  
  23. tammikuuta 2009 23:37:49

Nimi : Olli P
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kommenttina Jussin viimeisimpään artikkeliin, että aivan loistavaa asiaa!!!
  
  23. tammikuuta 2009 23:47:50

Nimi : Ennustan kannatuksen kasvun
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : 2010 vihreät ovat takana. 2012 keskusta jää taakse samoin tulee käymään sossuille. Suomen kansa on saanut tarpeekseen nykyisten valtapuolueiden niljakkaista broileri politiikoista. Kaikista puolueista tulee siirtymään suurin joukoin kannatusta Perussuomalaisten riveihin. Suomi on herännyt. Takaisin paluuta ei enää ole. Broilereiden ja heidän virkamies eliitin aika on ohi. Neuvostoliitto on kuollut, vihdoin myös Suomessa.
  
  23. tammikuuta 2009 23:49:04

Nimi : Pohjanpoika
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : EU- vaalit lähestyvät ja puolueet asettavat jo ehdokkaita.
Jussi on ymmärtääkseni halukas asettumaan Perussuomalaisten ehdokkaaksi.
Ehdokkaita voivat asettaa 1. puoluerekisterissä olevat puolueet sekä 2. valitsijayhdistykset ( yhden henkilön ehdokkaaksi asettamiseen tarvitaan 2000 äänioikeutetun nimet)
  
  24. tammikuuta 2009 0:19:37

Nimi : Satunnainen tarkkailija
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Valitettavan oikeaan osuva kirjoitus koskien Vihreiden kannattajakunnan enemmistöä ainakin nykyään.

Sitä tosin ounastelen, että tiedossa on hirvittävä äbäläwäbälä, jos joku tyhmä kuten Sanna Ukkola kehtaa väittää Jussin vastustavan monikulttuurisuutta.
  
  24. tammikuuta 2009 0:33:57

Nimi : ex-RKP, Kauniainen
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Halla-Ahon viime juttu on todella hyvä, menee suoraan asian ytimeen. Vanhasella ja Thorsilla on muutama perustavan laatuinen ongelma: maahanmuuttopolitiikkaa ei perustella millään lailla, yksinkertaisella syyllä; se ei toimi millään logiikalla. Ja suomalaiset kyllä vaistoavat kun niitä kusetetaan ! En yhtään ihmettele jos keskusta putoaa alle 10% kannatukseen nykyisellä Afrikan halaus kampanjallaan !

Paina päälle Halla-Aho, täältä tulee paljon ääniä !
  
  24. tammikuuta 2009 1:02:45

Nimi : Tiedoksi
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Vaikka nykyisin vierastan kirjoitella keskustelupalstoille, pakko oli tämä linkki laittaa: keskustalla nollatoleranssi rasismiin

Juu, kyllähän minäkin rasismia vastustan (ihonväriin perustuva syrjintä), mutta eikös se nykyisin ollut Vanhasen mukaan holtittoman maahanmuuton vastustaminen rasismia.
Linkki tässä:

http://www.keskusta.fi/Suomeksi/Keskusta_viestii/Keskusta_viestii_.iw3?showmodul=149&newsID=ac09b3d0-0a4e-4322-825f-c6fb8be9136c

On se kyllä jännä, että 2000-luvun alussa kun lähdin keskustaan mukaan meininki oli hyvä ja keskustelu avointa ja räväkkää...

Ja nyt tällaista... mielestäni keskustapuoluetta tarvittaisiin (Takkula, Väyrynen jne. linjalla) mutta nykymuodossaan ääni lähtee persuille!

Terkkuja muille pettyneille kepuleille jotka lukee Jussin palstaa. Uusin kirjoitus mahtava!
  
  24. tammikuuta 2009 1:20:32

Nimi : jmk
  
Viesti : Ja nyt tällaista... mielestäni keskustapuoluetta tarvittaisiin (Takkula, Väyrynen jne. linjalla) mutta nykymuodossaan ääni lähtee persuille!

Väyrynenhän voisi loikata persuihin.
  
  24. tammikuuta 2009 1:30:56

Nimi : LW
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nainen Sydneystä,

"Täällä Australiassa ei ole Somaleita, koska maahan pääsee vain jos on työpaikka valmiina/100 000$ tilillä. Sosiaalipummit Afrikasta puuttuu kokonaan katukuvasta, eikä islamin kiihkoilijat hillu kaduilla. Suomeen täytyisi saada samanlainen järjestelmä, joka karsisi tehokkaasti afrikan elintasopakolaiset, jotka ulevat vain valmiiseen pöytään siipeilemään. Meidän tulisi arvostaa Suomea enemmän, ja nostaa rimaa korkeammalle millä perusteilla tullaan ilmaisten lihapatojen äärelle.

Taidan tästä lähteä surffailemaan beachille !"

Varo siellä beachillasi libanonilaisia jengiläisiä. Älä myöskään suututa vihaisia imaameja.

http://en.wikipedia.org/wiki/Sydney_gang_rapes
http://news.bbc.co.uk/2/hi/asia-pacific/6089008.stm

Olen kuitenkin ehdottomasti samaa mieltä siitä, että Australian maahanmuuttopolitiikassa on paljon terveitä piirteitä. Pisteytysjärjestelmä on sekä teoriassa että käytännössä hyväksi osoittautunut. Sellainen Suomeenkin, kiitos.
  
  24. tammikuuta 2009 1:38:03

Nimi : Satunnainen tarkkailija
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Australiassahan on tämä kuuluisa
White Australia-politiikka, joka varmasti on hullu-uholaisten mieleen.

Alkuperäisväestö pitää myös hassua ääntä kun [link url=http://en.wiktionary.org/wiki/boong]niiden päälle ajaa pickupilla[/link].
  
  24. tammikuuta 2009 1:42:19

Nimi : Tiedoksi
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : "Väyrynenhän voisi loikata persuihin."

Ajatusleikkinä jonkin keskustan nimimiehen lähteminen mukaan Soinin ja Halla-ahon joukkoihin voisi olla kova paikka keskustalle.

Kepulle olisi erittäin vaarallista, jos siirtymä ei tarkoittaisikaan enää vain äänestäjiä vaan perinteisempää linjaa kannattavia vaikuttajia, jotka ymmärtävät miten hyvä puoluekoneisto toimii.

  
  24. tammikuuta 2009 1:43:20

Nimi : Satunnainen tarkkailija
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Toimiva linkki äskeiseen
  
  24. tammikuuta 2009 1:43:20


guestbook © freebok.net