14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 111776-111800

Nimi : Lyyli
  
Viesti : Jussin yksi vahvuus on kyky selkeään ajatteluun, joka monelta poliiikolta ja yltiösuvaitsevalta tyystin puuttuu. Oli taas hienoa lukea hänen vastauksiaan poliisin kuulusteluun, esim. ""On täysin absurdi ajatus, että vapaata maahanmuuttoa saa kyllä vastustaa, mutta vastustusta ei saa perustella (koska se loukkaa maahanmuuttajia). Oleellisena on pidettävä sitä, perustuuko kritiikki tosiasioihin vai ei." Näihän se juuri on!

Asiasta toiseen: Vihreän Langan juutalaissarjakuva oli kiinnostava, siinä esitetty vastenmielinen koukkunokkainen juutalainen oli täsmälleen samanlainen kuin 30-luvun natsi-Saksan juutaisvastaisissa propagandakuvissa.
  
  23. tammikuuta 2009 11:40:47

Nimi : Mäki-Ketelällä paljon asiaa
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : http://www.adressit.com/keskustelu/7133/start/425
  
  23. tammikuuta 2009 11:52:55

Nimi : jiipik
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Vihreän Langan juutalaissarjakuva oli kiinnostava, siinä esitetty vastenmielinen koukkunokkainen juutalainen oli täsmälleen samanlainen kuin 30-luvun natsi-Saksan juutaisvastaisissa propagandakuvissa.

Kiinnitin asiaan huomiota ja esitin samantyyppisen kommentin verkkoartikkelin kommenttilistalla. Päätoimittajan vastauksen mukaan kyseessä on kuulemma sarjiksen vakihahmo, joka ei mitenkään erityisesti liity juutalaisiin. Oli miten oli, tuossa yhteydessä tätä vertausta on historiaa tuntevan kuitenkin vaikea välttää...
  
  23. tammikuuta 2009 13:00:30

Nimi : jmk
  
Viesti : http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/suomeen-ennatysmaara-turvapaikanhakijoita-maahanmuuttoministeri-vaatii-lisaa-rahaa/126579

*****

Radio Suomipopin Jaajo suunnilleen näin: "kotiuttamisohjelman pitäisi olla parempi, Finnairilla kotiin". Kannatetaan!!!
  
  23. tammikuuta 2009 13:04:10

Nimi : Pasi Turunen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Toivottavasti tuo Belgian puukkoriehuja on kantaväestöä.
Mikäli ei ole, niin tiedossa on paikallisia mielenosoituksia rasistisen poliisin takia ja Euroopanlaajuista suunnatonta paheksuntaa siitä että kantaväestön asenteet ovat estäneet kultamunan kotoutumisen.
  
  23. tammikuuta 2009 13:35:13

Nimi : Karvajalka
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tiedostajalle työvoimapulasta,

Arvioit, että pahimmankin skenaarion mukaan työvoimasta katoaisi suurten ikäluokkien mukana n. 10%. Jos tuo pitää paikkansa, ja asiaa miettii ihan puhtaasti työn tuottavuuden kannalta, niin viime vuosien työn tuottavuuden vuotuinen kasvu 2,5% paikkaisi tuon vajeen alle neljässä vuodessa. 2,5 prosentin vuotuinen kasvuvauhti muuten tarkoittaa kaksinkertaistumista alle 30 vuodessa. Työn tuottavuus yli kaksinkertaistui aikavälilllä 1975-1999. Sitten kun vielä otetaan huomioon ne viho viimeiset työvoimareservit 200-300 tuhatta työtöntä suomalaista. Ei ymmärrä tätä työvoimapulaa ei...
  
  23. tammikuuta 2009 13:41:37

Nimi : Maastamuuttaja
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Uutinen vuodelta 2025:

"Rikollisen kirjallisuuden kätkemiseen syyllistynyt toisuskovainen mies tuomittiin oikeudenmukaiseen rangaistukseen"

(---) Laajaa huomiotä herättänyt ns. "Myllypuron tapaus", jossa
imaami Muhammed Kuusen autonkuljettajan vintiltä oli löytynyt kokoelma vääriajateltuja tekstejä vuosilta 2005-09, sai eilen oikeudenmukaisen päätöksen Helsingin hovioikeudessa.

Autonkuljettaja tuomittiin loppuiän kestävään yhdyskuntapalveluun lähimmässä moskeijassa ja vintiltä löytyneet scriptat määrättiin poltettaviksi bessemer-illman-uunissa.

Helsingin imaami piti oikeuden päätöstä oikean suuntaisena, mutta riittämättömänä esittäen toivomuksenaan, että jatkossa uuniin sijoitettaisiin myös kirjoitusten piiloittelijat.

Oikeuden puheenjohtaja määräsi imaamin toivomuksen sisällytettäväksi oikeuden päätökseen.
  
  23. tammikuuta 2009 14:25:54

Nimi : P
  
Viesti : Helsingin käräjäoikeudessa tapahtunutta

Viesti : Turvapaikkaa hakeva Abdullah oli syytteessä väärien tietojen antamisesta viranomaisille. Oli valehdellut olevansa Iranista, vaikka on Irakista.

Miten jäi kiinni valeesta? Oli itse kertonut että onkin Irakista. Miksi kertoi? Koska sai kielteisen turvapaikkapäätökseen, johon oli tullut valitusten ja kahden vuoden prosessin jälkeen hallinto-oikeuden lainvoimainen päätös. Karkotus Iraniin odotti.

Nyt kun Abdullah onkin Irakista, niin koko hallinto-oikeusprosessi alkaa alusta. Taas menee pari vuotta sen pähkimiseen, voidaanko Abdullah palauttaa Iranin sijasta Irakiin.

Käräjäoikeuden sakkotuomiosta voi tietenkin valittaa hoviin. Sakkojen määrään vaikuttavia tuloja ei ole.

Kotitehtävä: paljonko tuomarit, asianajajat, tulkit, pakolaisneuvojat ym. nettovat veronmaksajien rahaa Abdullahin prosessin aikana? Paljonko Abdullah saa veronmaksajilta sosiaaliturva? Riittääkö 100 000 euroa?

Tarina on tosi. Tapahtui eilen Helsingin käräjäoikeudessa.


Arvaankin jo kolmannen näytöksen sisällön? Tai tässä ilmainen vinkki asianajaja-Villelle, pitäähän hänenkin saada voita leipänsä päälle ja hyvä mieli!

Kun oikeuden ruletti on taas pyörinyt hallinto-oikeudessa päätökseen saakka ja siitä on valitustie ummessa ystävämme Abdullah (avustajansa neuvomana??) ilmoittaa karkotuksen uhatessa taas valehdelleensa!

Oikeasti hän ei olekaan iranilainen tai irakilainen. Hän onkin kurdi! Ja aktiivinen Kurdistanin itsenäisyydenpuolesta toiminut henkilö, jota uhkaisi sekä Irakissa että Iranissa poliittinen vaino, jos hänet palautetaan Kurdistanin itsenäistymisen puolesta tekemänsä työn takia.

Sivuhuomautuksena Abdullah toteaa myöskin olevansa homo ja kääntyneensä kristinuskoon. Tai sitten hän säästää nämä mausteet näytökseen kolme.

Tosin siihen tuskin on tarvetta, sillä abdullah lie on saanut lumottua itselleen lähiövalaan ja siitettyä lapsen näytökseen kaksi tai kolme mennessä, jolloin oleskeluluvalle tarpeelliset siteet Suomeen ovat syntyneet. Ja vaikka valas jäisikin uimatta haaviin, Abdullah on valitusten myötä ennättänyt viettää Suomessa jo muutaman vuoden ja luonut kiinteät siteet Suomen asianajaja-, pakolaisapu ja muihin verkostoihin, sekä tyällistänyt suomalaisia ja uussuomalaisia jo 100 000€ edestä, mikä myös lie puoltaa kiinteitä siteitä ja positiivista oleskelulupapäätöstä?

Hienoa Suomi, kyllä näin työvoima ja osaajapula sekä lama selätetään. Abdullah varmasti siirtyy heti vanhainkotiin pyyhkimään meidänkin pyllyjämme saatuaan oleskeluluvan!

  
  23. tammikuuta 2009 14:55:02

Nimi : Herja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Toivottavasti tuo Belgian puukkoriehuja on kantaväestöä.
Mikäli ei ole, niin tiedossa on paikallisia mielenosoituksia rasistisen poliisin takia ja Euroopanlaajuista suunnatonta paheksuntaa siitä että kantaväestön asenteet ovat estäneet kultamunan kotoutumisen.


De Telegraaf uutisoi aiemmin tekijän olleen laiha, punatukkainen ja paikallisen pöpilän asukki. Päiväkoti oli käsittääkseni flaamien.
  
  23. tammikuuta 2009 15:01:17

Nimi : acc
  
Viesti : Sivuhuomautuksena Abdullah toteaa myöskin olevansa homo ja kääntyneensä kristinuskoon. Tai sitten hän säästää nämä mausteet näytökseen kolme.

Ei kannata kääntyä kristinuskoon, koska silloin Abdullah putoaa uhriusluokituksessa monta pykälää jopa melkein tärkeimmän pääluokan "varsinainen maahanmuuttaja" ulkopuolelle ja voi menettää loukkaantumisoikeuden.

Yleensäkin kannattaa pitää kiinni rauhanuskonnosta, koska sen harjoittajaa suojelee jokin kumma voima. Mutta lähtömaata voi vaihtaa.
  
  23. tammikuuta 2009 15:33:13

Nimi : Paul R
  
Viesti : Yleensäkin kannattaa pitää kiinni rauhanuskonnosta, koska sen harjoittajaa suojelee jokin kumma voima.

Suomen evankelis-luterilainen kirkko?
Sieltä tihrustamaan viime kädessä piilotusta... :)
  
  23. tammikuuta 2009 15:40:34

Nimi : Futuristi
  
Viesti : "Käytännössä elinikään suhteutettu eläkeiän nostotarve olisi 4,5 vuotta vuoteen 2050 mennessä. "

Käytännössä tuo ei tarkoita yhtään mitään, koska vuoteen 2050 on 41 vuotta aikaa, joka on niin hele-vetin pitkä aika, että PALJON ehtii tapahtua ennen sitä.
  
  23. tammikuuta 2009 15:46:06

Nimi : jaakkeli
  
Viesti : <i>Jussi Halla-aho valittiin Korkeasaaren johtokuntaan, ja ensimmäiseksi hän haluaa poistaa tummat karhut ja ottaa niiden tilalle valkoisia jääkarhuja.</i>

Jos joku älypää tulee tarjoamaan tuota Jussille, niin hänellähän on mahtava tilanne vittuilla takaisin: onhan se paljon luonnollisempaa, että juuri musta karhu katselee maailmaa kaltereiden takaa.

  
  23. tammikuuta 2009 16:26:16

Nimi : ristoh
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Jussinkin sopisi joskus keretessään käydä laittamassa kommenttia Hesarin kuumottaviin keskusteluihin.

http://www.hs.fi/kaupunki/artikkeli/Helsinki+majoittaa+turvapaikanhakijoita+keskustahotelleihin/1135242958469
  
  23. tammikuuta 2009 17:02:12

Nimi : Jekku
  
Viesti : Valtio joutuu ottamaan lainaa 30 miljardia euroa Kataisen mukaan 3 vuoden aikana. Me ihannoimme monikulttuurisuutta velkarahalla (korot päälle tietysti).
  
  23. tammikuuta 2009 18:00:37

Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Rahallinen velka ei haittaa ainakaan minua yhtään jos sen avulla voidaan auttaa todella pulassa olevia ihmisiä.Jälkipolvetkin arvostavat sitä että rahaa on käytetty hyvän tekoon eikä vaikka uusien aseiden ostamiseen.Kuka olisi niin rohkea kansanedustaja että ehdottaisi koko armeijan budjetin siirtoa kehitysapuun?varmasti saisi paskaa suut ja silmät täyteen,mutta pitäisi uskaltaa.
  
  23. tammikuuta 2009 18:46:50

Nimi : paavo
  
Viesti : Persujen kannaltahan hotellimajoitus episodi on kuin pienoinen lottovoitto. Kannatus sen kuin lisääntyy tälläisten päätösten myötä.
  
  23. tammikuuta 2009 18:52:38

Nimi : hiljainen tukija
  
Viesti : "Me ihannoimme monikulttuurisuutta velkarahalla (korot päälle tietysti)."


...Me teemme hyväntekeväisyyttä velkarahalla!

...Me ostamme itsellemme hyvää omaatuntoa velaksi.


...Me ollaan suvaitsevaisia hyväntekijöitä.

...Me jätämme tuleville sukupolville jätetään perinnöksi sekä hyväntekeväisyysvelat että raunioitettu talous.  
  23. tammikuuta 2009 18:54:17

Nimi : Nainen Sydneystä, ex-RKP, nyk. Persu
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Täällä Australiassa ei ole Somaleita, koska maahan pääsee vain jos on työpaikka valmiina/100 000$ tilillä. Sosiaalipummit Afrikasta puuttuu kokonaan katukuvasta, eikä islamin kiihkoilijat hillu kaduilla. Suomeen täytyisi saada samanlainen järjestelmä, joka karsisi tehokkaasti afrikan elintasopakolaiset, jotka ulevat vain valmiiseen pöytään siipeilemään. Meidän tulisi arvostaa Suomea enemmän, ja nostaa rimaa korkeammalle millä perusteilla tullaan ilmaisten lihapatojen äärelle.

Taidan tästä lähteä surffailemaan beachille !

Ps. älkää helvetissä enää äänestäkö RKP:tä, vihreitä tai vasemmistoliittoa. Nämä ovat ne ryhmät jotka haalivat somaleita teidän nurkkiin ! Keskustakin Vanhasen johdolla tuomassa tuhansia Afrikkalaisia kortistoon TEIDÄN verorahoille !!
  
  23. tammikuuta 2009 19:01:29

Nimi : KLM
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : No en todellakaan ole koskaan edes äänestänyt mitään vasemmistopunikkeja, enkä enää äänestä ketään ärkoopeeläistäkään, jotka maahanmuuttajia tänne hyysäävät verovaroilla elätettäviksi. Ennen äänestin pääasiassa Kokoomusta, mutta nyt näiden maahanmuuttoasioiden takia Perussuomalaisia.
  
  23. tammikuuta 2009 19:27:54

Nimi : kenguru
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Älä nyt sentään neljän aikaan aamuyöstä lähde surffaamaan. Aurinkokaan ei nouse vielä pariin tuntiin.
----------------------------------------
Nimi : Nainen Sydneystä, ex-RKP, nyk. Persu
Mitä teen : Kommentoin

Viesti : Täällä Australiassa ei ole Somaleita, koska maahan pääsee vain jos on työpaikka valmiina/100 000$ tilillä. Sosiaalipummit Afrikasta puuttuu kokonaan katukuvasta, eikä islamin kiihkoilijat hillu kaduilla. Suomeen täytyisi saada samanlainen järjestelmä, joka karsisi tehokkaasti afrikan elintasopakolaiset, jotka ulevat vain valmiiseen pöytään siipeilemään. Meidän tulisi arvostaa Suomea enemmän, ja nostaa rimaa korkeammalle millä perusteilla tullaan ilmaisten lihapatojen äärelle.

Taidan tästä lähteä surffailemaan beachille !

Ps. älkää helvetissä enää äänestäkö RKP:tä, vihreitä tai vasemmistoliittoa. Nämä ovat ne ryhmät jotka haalivat somaleita teidän nurkkiin ! Keskustakin Vanhasen johdolla tuomassa tuhansia Afrikkalaisia kortistoon TEIDÄN verorahoille !!

23. tammikuuta 2009 19:01:29
  
  23. tammikuuta 2009 19:28:43

Nimi : Crommower
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "kenguru:
Älä nyt sentään neljän aikaan aamuyöstä lähde surffaamaan. Aurinkokaan ei nouse vielä pariin tuntiin."

:D Touché!
  
  23. tammikuuta 2009 19:40:38

Nimi : Tiedoksi
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Tiedoksi vielä keskustalaisille tai entisille sellaisille, jotka lukevat Jussin vieraskirjaa, että keskustanuoret tuomitsevat "Israelin valtioterrorismin".

Kannanotto ei ole ollut julkisuudessa kuten kokoomusnuorten ja vasemmistonuorten niin laitoin linkin tänne.

http://www.keskustanuoret.fi/portal/suomi/ajankohtaiset/?id=445
  
  23. tammikuuta 2009 19:42:57

Nimi : Cú Chulainn
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Uusin teksti (231) taas täyttä asiaa alun hätäkakasta lopun peltivatiin. Homma taitaa todella olla jo mahdottomassa nousussa, kun näitä Wallinien ja Vanhasten juttuja lukee.

Kiitos, Jussi, viiltävästä analyysistäsi jälleen kerran, ja jaksamista poliitikon työhön.

In sen-Chú
  
  23. tammikuuta 2009 20:23:00

Nimi : Perseus
  
Viesti : Isännälle:Esitutkinta voi vaikuttaa simppeliltä mutta myöntävä vastaus tyhmään kysymykseen väärässä paikassa voi osoittautua virheeksi jota onnistutaan käyttämään tehokkaasti.
Varovaisuutta, jopa neuvoja tutulta juristilta voi tarvita.
  
  23. tammikuuta 2009 20:24:04


guestbook © freebok.net