14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 111701-111725

Nimi : Raine
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Risu: ” Miksi "islamofobia" on eri asia kuin "antisemitismi"? Miksi ne ovat eriarvoisisa? Miksi toinen on paljon hyväksytympi yleisesti? Miksi myös hommalaisten keskuudessa?”

Ensinnäkin koko sana islamofobia on äärimmäisen typerä. Fobia tarkoittaa irrationaalista, vahvaa ja hallitsematonta pelkoa. FAKTOIHIN perustuva, HYVIN PERUSTELTU näkemys ei siis määritelmällisesti voi olla fobiaa, oli se kuinka kärkevä tai poliittisesti epäkorrekti hyvänsä. Termin islamofobian käyttäjille on syytä nauraa päin naamaa ja heitä on syytä pilkata kaikissa mahdollisissa tilanteissa, niin typerä tuo termi on ja kertoo käyttäjästään sen, ettei tämä kykene perustelemaan näkemyksiään rationaalisesti (joten ainoaksi keinoksi jää yrittää leimata vastapuoli).

Mielestäni myöskään juutalaiset tai juutalaisuus eivät ole mitenkään arvostelun yläpuolella, heidän vain en ole nähnyt ja kuullut osoittavan mieltään sankoin joukoin eurooppalaisissa kaupungeissa kantaen kylttejä, joissa lukee “Freedom go to hell”, “God bless Hitler” tmv. ja huutavan jihadia Euroopalle. He eivät liioin loista työttömyys- ja rikostilastojen kärjessä, eivätkä puuhastele terrori-iskujen parissa (Israelin armeijan toimet siviiliensä suojaamiseksi eivät ole terrori-iskuja, oltiin niiden mitoituksesta mitä mieltä tahansa).
  
  22. tammikuuta 2009 8:56:46

Nimi : Don Pedro
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Tanaan(kin) on uusi hieno uutispaiva. Vrt. otsikko ja uutisen loppu. Tulee mieleen taannoinen uusnatsiuutinen pullonheittelyineen Ruotsista a la Iltahyysari. Eilen Thorsin pahkasikalausunto ja tanaan tama. Mita huomenna?

[/link]http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Ulkomaalaiset+tehneet+vain+v%C3%A4h%C3%A4n+rikoksia+Suomessa/1135242928884[/link]
  
  22. tammikuuta 2009 9:15:53

Nimi : Masa
Mitä teen : Paljastan, että Halla-aho on SIVARI
  
Viesti : Hyvä lisä tämä printattava PDf formaatti mitä olenkin kaipaillut. Ruuhkabusseissa aika menee mukavammin.
  
  22. tammikuuta 2009 10:53:56

Nimi : LW
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Hammer,

"1) Onko Israelilla olemassaolon oikeutta?
2) Jos on, mitkä ovat sen rajat?
3) Miten palestiinalaisten kysymys pitäisi hoitaa?

Palestiinalaiset eivät koskaan ole päässeet ensimmäisen kysymyksen yli, joten kaksi jälkimmäistä ovat merkityksettömiä."

Fatah on päässyt, mutta kahdesta muusta kysymyksestä ei ole kuitenkaan päästy yhteisymmärrykseen. Tämä ei kuitenkaan ole estänyt Israelia laajentamasta siirtokuntiaan Länsirannalla, omimasta niiden käyttöön leijonanosan alueen vesiresursseista ja paloittelemasta aluetta siirtolaisten käyttöön varatuilla teillä ja tiesuluilla. Tällä politiikalla, jota ei enää juuri voi turvallisuudella perustella, ei käsittääkseni ole israelilaisten enemmistön kannatusta. Maassa on kuitenkin kohtalaisen kokoinen vähemmistö, joka pitää kynsin ja hampain kiinni Eretz Israelin ideasta, eikä enemmistöllä ole tahtoa sen vastustamiseen. He eivät välitä asiasta yhtä paljon, ja he pelkäävät maan saattavan jopa hajota, jos kovan linjan äijille aletaan panemaan kova kovaa vastaan. Vihamielisessä ympäristössä se olisi todella huono juttu, etenkin kun näitä voimapolitiikan kannattajia on niin paljon IDF:ssä. Palestiinalaisten keskuudessa homma pyörinee aika lailla samalla tavalla; enemmistö tahtoo rauhaa ja olisi valmis katkeriinkin uhrauksiin, mutta he eivät ole valmiita riskeeraamaan omaa ja perheensä henkeä, ja tappamaan toisia palestiinalaisia, epäluotettavina pitämiensä juutalaisten takia.

No, Fatahin kanssa päästään ehkä joskus jonkinlaiseen sopuun, jos molemmat osapuolet saavat jonkun Sharonin tyyppisen vahvan johtajan, joka osaa toimia kylmän realistisesti, ja johon kovankin linjan tyypit luottavat ainakin jossain määrin.

Hamasin kanssa en näe mitään rauhan mahdollisuutta, ellei järjestö päätä tunnustaa Israelin legitimiteettiä ja ilmoittaa valmiutensa rauhansopimukseen, jos ehdoista päästään yhteisymmärrykseen. Jotkut osat Hamasista ehkä olisivatkin tähän teoriassa valmiita, mutta suurin osa ei, ja sitten on vielä Islamilainen Jihad ja muut ääriryhmät. Operaatio Cast Lead ja kauppasaarto olivat ehkä monista huonoista vaihtoehdoista niitä vähiten huonoimpia, mutta surkeita ne olivat silti. Eivät vähiten sen takia, että jos jotain rauhantahtoa Gazasta joskus löytyikin, niin viimeistään nyt se on hävinnyt. Israel ei myöskään voi tehdä samaa kuin Venäjä tshetsheeneille ja hakata heitä niin kovaa, että he lopulta antavat periksi. Kukaan ei välitä paskaakaan tshetsheeneistä, mutta palestiinalaisten murhaaminen samaan tyyliin nostaisi aivan hillittömän äbäläwäbälän - jopa USA vetäisi herneen nenäänsä jo yksin siitä syystä, miten pahalta se näyttäisi tuossa tilanteessa.
  
  22. tammikuuta 2009 10:54:58

Nimi : K.Rela
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Judenfrage

Väheksymättä lainkaan Mujahideenien väsymätöntä ponnistelua ihmiskunnan parhaaksi (tänäkin vuonna jo yli 2200 terroritekoa! [www.religionofpeace.com]), tahtoisin muistuttaa eräästä triviaalista tilastotiedosta niitä henkilöitä, joille antisemitismistä pidättäytyminen tuntuu vaativan jonkinlaisia perusteluja.

Islamilaiset edustavat 20% maailman väestöstä. Nobelin palkintoja 7 kpl. (Näistä 2 tieteen Nobeleita)

Juutalaiset, noin 0.02% väestöstä. 176 Nobelin palkintoa.

En tiedä, että mitä johtopäätöksiä tästä on tarkkaan ottaen aiheellista vetää, mutta ehkä tästä olisi hyvä lähteä liikkeelle mietittäessä Islamin kontribuutiota maailmalle.
  
  22. tammikuuta 2009 10:56:01

Nimi : Kolunsarka
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Mielenkiintoista uutisointia v. 1991:

"HS - Kotimaa - 12.8.1991 - 4988 merkkiä - 1. painos
Siirtolaispolitiikka estäisi pakolaisjärjestelmän väärinkäytön Tutkijan mukaan Suomi tarvitsee tuhansia siirtolaisia vuodessa
Pakolaisjärjestelmän väärinkäyttö pitäisi pyrkiä estämään luomalla toimiva siirtolaispolitiikka, arvioi Pakolaisneuvonnan lakimies, oikeustieteen lisensiaatti Heikki Pihlajamäki puhuessaan sunnuntaina Demokraattisten Lakimiesten seminaarissa Lahdessa.
Pihlajamäen mielestä on selvää, että köyhien maiden asukkaat pyrkivät parantamaan elämäänsä muuttamalla rikkaisiin maihin. Useilta rikkailta mailta puuttuu kuitenkin siirtolaispolitiikka, jolla muutto pysyisi viranomaisten hallinnassa.

Nykyisin muuttohalukkaat käyttävät usein ainoaa mahdollista keinoa eli esiintyvät pakolaisina. Tällöin he joutuvat valehtelemaan taustansa välttääkseen palautuksen kotimaahan.

Pihlajamäki muistutti, että Suomen olisi luotava toimiva siirtolaispolitiikka myös puhtaasti itsekkäistä syistä: pienenevät ikäluokat eivät enää pysty elättämään ja hoivaamaan kasvavaa eläkeläisten joukkoa.
Apulaisprofessori Ismo Söderling Turun yliopistosta arvioi, että Suomi tarvitsee tuhansia siirtolaisia vuodessa. Ennustetun työvoimapulan estämiseksi riittäisi 3000 siirtolaisen vuotuinen muutto, mutta jos Suomen väkiluku halutaan säilyttää nykyisellään, tänne pitäisi houkutella noin 17000 muuttajaa vuosittain.

Työvoimaa tarvittaisiin erityisesti hoitotyöhön, koska sitä ei voida korvata automaatiolla.
"Sellaista robottia ei vielä olekaan, joka vaeltelisi vanhainkodissa kerroksesta toiseen ja hoitelisi hommat", Söderling huomautti.

Muuttopaine Itä-Euroopasta

Söderling ennusti, että suurin muuttopaine Suomeen tulee Itä-Euroopan maista, lähinnä Neuvostoliitosta ja Puolasta. Hän kuitenkin varoitti suomalaisia houkuttelemasta maahan virolaisia, koska sillä vaikeutettaisiin Viron omaa kehitystä.
"Virosta muuttajat olisivat lähinnä 25-30-vuotiaita hyviä työntekijöitä, jotka veisivät mukanaan myös syntymättömät sukupolvet", Söderling arvioi.
Suomen olisi Söderlingin mielestä luovuttava siirtolaisten ja pakolaisten pakkosopeuttamisesta Suomen kulttuuriin ja tunnustettava eri kulttuurien tasa-arvo.
"Tämä ei tarkoita, että meidän tarvitsisi hyväksyä kaikki heidän tapansa, mutta niitä voidaan yrittää ymmärtää", Söderling jatkoi. Hänen mielestään esimerkiksi verikostoa ja naisten huonoa asemaa ei tarvitsisi suvaita.
Eurooppa linnoittautuu
Lainsäädäntöneuvos Mikko Puumalainen arvioi, että kolmannen maailman kansalaisilla on tulevaisuudessa entistä vaikeampaa päästä Eurooppaan. Euroopan yhdentymisen mukanaan tuoma liikkumisen vapaus koskee vain eurooppalaisia, ulkoiset rajat suljetaan entistä tiukemmin, Puumalainen totesi.
Schengenin sopimus on pisimmälle menevä rajatarkastusten poistamista koskeva sopimus. Sopimuksen ovat allekirjoittaneet Ranska, Saksa, Belgia, Hollanti, Luxemburg ja Italia. Portugali ja Espanja ovat lisäksi ilmoittaneet halunsa liittyä sopimukseen.
Ranska on jo ratifioinut sopimuksen, muissa maissa hyväksymistä vasta valmistellaan.
Sopimuksen tarkoituksena on poistaa kaikki rajakontrollit maiden välillä. Se tarkoittaisi kontrollin tiukentumista alueen ulkorajoilla ja sopimusmaiden viisumipolitiikan yhteensovittamista.
Puumalainen ounastelee, että viisumipolitiikan harmonisointi tarkoittaa käytännössä eri maiden "mustien listojen" kasaamista yhteen. Sen vaikutuksena pääsy Eurooppaan vaikeutuisi.
Schengenin sopimuksessa on tarkasti säännelty viranomaisten yhteistyö rikollisuuden torjumiseksi. Poliisilla olisi esimerkiksi oikeus jatkaa varjostusta toisen sopimusvaltion alueelle, mutta sillä ei olisi pidätysoikeutta.
Tietojen vaihto tehostuisi
Tietojen kulku eri maiden viranomaisten välillä tehostuisi Strasbourgiin perustettavan rekisteröintikeskuksen ansiosta. Sopimusvaltioiden viranomaiset lisäävät rekisteriin omat tietonsa esimerkiksi etsintäkuulutetuista, turvapaikanhakijoista ja maahantulokiellossa olevista.
Sopimuksessa on hyvin tarkat säännökset tietosuojasta. Ne eivät kuitenkaan ole täysin pystyneet hälventämään epäilyksiä rekisterin mahdollisesta väärinkäytöstä, Puumalainen totesi.
Sopimuksen hyvänä puolina Puumalainen pitää liikkumisvapauden lisääntymistä ja rikollisuuden kontrollin kasvua. Huonoina puolina hän mainitsee kontrollin yleisen kiristymisen.
Suomen kannalta Schengenin sopimuksella alkaa olla merkitystä, jos vaikkapa Ruotsi liittyy sopimukseen. Ruotsin liittyminen romuttaisi periaatteessa Pohjoismaiden kesken vallitsevan vapaan liikkumisoikeuden, mutta koska se ei ole Pohjoismaiden tavoite, asia pyrittäisiin korvaamaan jotenkin.
Suomi saattaisi siten päästä samaan asemaan kuin sopimukseen kuuluvat maat. Se puolestaan merkitsisi, että Suomesta tulisi Euroopan rajapoliisi itään päin. Sen myötä voitaisiin unohtaa kaikki teoreettisetkin keskustelut Suomen ja Neuvostoliiton välisestä viisumivapaudesta."
  
  22. tammikuuta 2009 11:09:53

Nimi : Nikopol
Kotisivu : Jälki-istunto
  
Viesti : Epic fail. Demoniset lakimiehet ovat olleet asian ytimessä jo tuolloin.

Kunniaväkivalta- ja naisasiassa olivat suorastaan kaukonäköisiä. Nythän ongelmaa hoidetaan kieltämällä asiasta puhuminen.
  
  22. tammikuuta 2009 11:36:39

Nimi : Joonatan
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : 2977,
"Suomi on selvinnyt vähällä ulkomaalaisten tekemässä rikollisuudessa, koska Suomi on jäänyt maahanmuuttovirtojen ulkopuolelle. Siksi ulkomaalaisten määräkin on huomattavasti pienempi kuin vaikka Ruotsissa ja Norjassa."

Voisiko joku kirjoittaa netsiksi tuon yllä olevan lainauksen?


Suvaitsevainen tarkoitus lienee ollut sanoa että "pienethän täällä ongelmat ovat". Ja että "eihän meillä ole maahanmuuttajiakaan oikeasti vielä ollenkaan".

Nuivilla sanottuna tuo tarkoittaa että "Emme ole vielä samalla tavalla rikas valtio kuin Ruotsi ja Norja".
Ja vielä nuivan lisäys tuohon olisi että kyllä suhteellinen osuus kuitenkin täsmää Norjaan ja Ruotsiin, mutta koska ulkomaalaisten määrät ovat vielä pienet, niin siksi meillä absoluuttisten ongelmien väärä on vielä pienehkö. Vertailukelpoisuus on kyllä olemassa Ruotsiin ja Norjaan, mutta ei tuon uutisen väittämän mukaisesti.
  
  22. tammikuuta 2009 11:39:47

Nimi : zzz
  
Viesti : No jopas on keskustelun taso romahtanut sitten viime kerran, huh!
  
  22. tammikuuta 2009 11:50:38

Nimi : Paul R
  
Viesti : Originally posted by JH-a: "Hyvät lukijat! Varsinainen keskustelu on 14.12.2008 siirtynyt Homma-forumille. Vieraskirja säilyy avoimena mutta palaa alkuperäiseen tehtäväänsä, palautteelle, terveisille ja kysymyksille varatuksi paikaksi."
  
  22. tammikuuta 2009 12:02:13

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Söderling ennusti, että suurin muuttopaine Suomeen tulee Itä-Euroopan maista, lähinnä Neuvostoliitosta ja Puolasta. Hän kuitenkin varoitti suomalaisia houkuttelemasta maahan virolaisia, koska sillä vaikeutettaisiin Viron omaa kehitystä.

Samalla logiikalla myös afrikkalaisten päästäminen Suomeen vahingoittaa Afrikan kehitystä.
  
  22. tammikuuta 2009 12:07:00

Nimi : Paul R
  
Viesti : Laittakaas kirjanmerkki. :)

The Obameter: Tracking Obama's Campaign Promises

http://www.politifact.com/truth-o-meter/promises/
  
  22. tammikuuta 2009 12:11:24

Nimi : P
  
Viesti : Suurpää on sekaisin

Vähemmistövaltuutettu haluaa vähemmistöjen edustajia puolueisiin

22.1.2009 8:46
A A

STT

Vähemmistövaltuutettu toivoo lisää vähemmistöjen edustajia mukaan suomalaisten puolueiden toimintaan. Puolueiden pitäisi myös toimia rasismia vastaan aktiivisemmin ja käytännönläheisemmin.

Vähemmistövaltuutettu Johanna Suurpää pyysi pian kuntavaalien jälkeen eduskuntapuolueita vastaamaan rasisminvastaista työtä koskevaan kyselyyn.

Siihen vastasivat kaikki eduskunnassa olevat puolueet keskustaa lukuun ottamatta.


Vai ihan rassisminvastaista työtä! Se voitaisiin aloittaa poistamalla oksimoroni ns. "positiivinen syrjintä" - joka on sitä erottelua syntyperän vuoksi puhtaimmillaan.
  
  22. tammikuuta 2009 12:11:54

Nimi : äbis
Kotisivu : http://i40.tinypic.com/xofrex.jpg
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Linkissä evoluutio.
  
  22. tammikuuta 2009 12:18:57

Nimi : hannes
  
Viesti : Olikos täällä jo aiemmin kästelty tätä valtiosyyttäjä Mika Illmanin ajamaa runokirjan sensuuria?

http://tupla-j.blogspot.com/2008/01/suomi-on-kieltnyt-kirjan.html
  
  22. tammikuuta 2009 12:26:39

Nimi : Autetaan afrikkaa
Kotisivu : http://i399.photobucket.com/albums/pp76/Zamppis/africaps.jpg
  
Viesti : Heee
  
  22. tammikuuta 2009 12:31:09

Nimi : Kolunsarka
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Historiaa! Nyt vuodelta 1990.
Kyseinen mielipide tuskin pääsisi Pravdan palstoille tänä päivänä, niin totta kuin se vieläkin on!

"HS - Mielipide - 19.8.1990 - 3475 merkkiä - 1. painos

Muuttopaine aikapommi
Kun Neuvostoliitto matkaa kohti romahdusta ja on vapauttamassa maastamuuton, Suomen päättäjät ovat antaneet inkeriläisille ja Venäjän juutalaisille muutto-oikeuden Suomeen. Miksi ei säteilytetyille valkovenäläisille ja järisseille armenialaisille?

Itä-Euroopan ohella muuttopaine on voimakkaasti kasvamassa kehitysmaissa. YK on arvioinut (Scientific American 1989/9), että pelkästään kahdenkymmenen voimakkaimmin kasvavan kehitysmaan väestönlisäys vuoteen 2025 on 2,2 miljardia ihmistä. Esimerkiksi rutiköyhän Etiopian väestökasvun arvioidaan selvästi ylittävän Englannin nykyisen asukasluvun.

Väestöpaineen aiheuttama köyhtyminen, sodat, jano ja nälkä räjäyttävät nykyiset pakolaisluvut (15 miljoonaa). Jos kehitysmaiden ongelmia ei ratkaista paikan päällä, niitä ei ratkaista missään.

Suuren ulkomaalaismäärän maahanottamista on perusteltu mm. väestömäärän kääntymisellä laskuun, työvoimapulalla ja kulttuurisella "rikastumisella". Ulkomaalaiset eivät kuitenkaan voi muuttaa Suomen väestökehitystä, vai aiotaanko heille rakentaa uusia turkuja ja tampereita (yksi uusi kumpaakin laatua ei riitä).

Suomea suvaitsevammissa maissa on todettu, että sietokynnys ulkomaalaisia kohtaan ylittyy jo, kun heitä on muutama prosentti suhteessa kantaväestöön. Tällaisella lisäyksellä ei ole merkitystä väestökehityksen suuntaan.

Suomen nykyinen työvoimapula on seurausta vuosikymmenen kestäneestä korkeasuhdanteesta, joka nyt on loppumassa. 1970-luku osoitti, miten nopeasti työvoimapulasta voidaan siirtyä massatyöttömyyteen. Vuonna 1974 työttömiä oli 39000 (1.7 prosenttia), mutta jo vuonna 1978 172000 (7.3 prosenttia). Öljykriisi siis 4,4-kertaisti Suomen työttömyyden. Mitä tekee nykyinen kriisi? Nykyistä työttömyysastetta olisi 1960-luvulla pidetty sietämättömän korkeana.

Ihmiset, jotka puhuvat monirotuisten kulttuurien rikastuttavasta vaikutuksesta eivät ole kertoneet teoriaansa roduille. Siirtolaisalueiden keskeisin ominaispiirre on eristäytyminen.

Esimerkiksi aasialaisilla, arabeilla ja mustilla on tuskin mitään tekemistä keskenään. Mitä suurempia siirtolaisryhmät ovat, sen vähäisempää on sulautuminen ja vuorovaikutus. Jos lopputuloksena on harmoninen vuorovaikutus, miksi ristiriidat suurissa siirtolaismaissa kasvavat ajan myötä eivätkä vähene?

Suomen eturyhmäpolitiikka johtaa ajatteluun, että kun jotain vaaditaan on jotain annettava. Ulkomaalaispolitiikassa se johtaa vähittäiseen periksiantamiseen, joka näkyy mm. siinä, että osa hylätyistä pakolaisista kuitenkin saa jäädä maahan.

Ulkomaalaispolitiikka ei voi perustua helposti väärennettäviin avoimiin valtakirjoihin, myöskään tulijoiden määrä ei saa ohjata päätöksentekoa. Mitä enemmän otetaan, sen enemmän on tulijoita kunnes saavutetaan taloudellinen ja poliittinen umpikuja.

Suomessa puhutaan paljon suurten ikäluokkien vanhenemisen aiheuttamista kustannuksista. Suuret ikäluokat eivät kuitenkaan vain jää eläkkeelle ja sairasta vaan myös kuolevat. Kustannuksista selvitään jos samalla voidaan muita menoja supistaa; rakentamista, teiden tekemistä, koulumenoja jne.

Jos Suomessa kuitenkin tuolloin on sekä suuri siirtolais- että eläkeläisväestö, paine julkisia menoja kohtaan on suuri.

Tampere
Juhani Paloheimo"

  
  22. tammikuuta 2009 12:49:31

Nimi : Hammer
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Kiva lukea noita vanhoja juttuja. Maahanmuuton aiheuttamat ongelmat ovat olleet hyvin tiedossa jo 90-luvun alussa. Valitettavasti mielipiteet ovat jääneet huutavan ääneksi korvessa.
  
  22. tammikuuta 2009 13:06:26

Nimi : Arnold Schwarzenegger
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Suomeen tulisi sisällissota jos aseita yritettäisiin takavarikoida kansalta pois.

Kyllä sotaveteraanien ja Mannerheimien ja asekätkennän ja "maanpuolustus henkeen ja vereen" ei salli tommosia tekoja. Jokanen poliisi joka ryhtyisi tommosia toimenpiteitä tekemään niin muuttuisi reikäjuustoksi hyvin nopeasti.
  
  22. tammikuuta 2009 13:10:55

Nimi : Juha Kettunen
Kotisivu : Juha Kettunen
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Sanomalehti Karjalainen alkaa heräillä siihen, ettei Thorsin ja kumppaneiden liturgia olekaan välttämättä koko totuus.
  
  22. tammikuuta 2009 13:12:03

Nimi : Helsinki, ex.vasemmistoliitto, nyk.persu
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Hesarin juttu 90-luvulta oli hyvin perusteltu ja objektiivinen näkemys maahanmuuton aiheuttamista ongelmista. Outoa että nykyään ei enää nää tuollaisia kattavia näkökantoja mediassa. Journalismin taso ainakin Hesarissa on romahtanut, ja itse olen peruuttamassa seuraavaa hesarin tilausta.
Sääli että Suomea ollaan ajamassa kohti valtiota, jossa maahanmuutto on iso ongelma. Kaikki tietää että ongelmia tulee, mutta silti annetaan RKP:n ja vihervasureiden vetää niitä kohti. Tässä syy nykyiseen Perussuomalaiseen puoluekantaani, maahanmuuttokysymys on tärkein asia tällä hetkellä Suomen kannalta.
  
  22. tammikuuta 2009 13:30:51

Nimi : äbis
Kotisivu : http://www.iltasanomat.fi/urheilu/uutinen.asp?id=1636515
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : IS:n juttu monikulttuurisuuttakin käsittelevästä lyhytelokuvasta linkissä.


  
  22. tammikuuta 2009 13:58:26

Nimi : Razze
  
Viesti :
"Suuren ulkomaalaismäärän maahanottamista on perusteltu mm. väestömäärän kääntymisellä laskuun, työvoimapulalla ja kulttuurisella "rikastumisella"

Näin siis jo 90-luvun alussa, kun suurtyöttömyys jo kolkutteli ovella.
On se kumma, kun tuo epämääräinen käsite "työvoimapula" aina vedetään esille kun Suomeen halutaan massoittain lisää ulkomaalaisia.
Ovatko vuosina 1990-2008 maahanmuuttaneet millään lailla paikanneet - ilmeisesti koko tämänkin ajan voimassa ollutta - työvoimapulaa?
Millä todennäköisyydellä tästä päivästä eteenpäin maahanmuuttavat helpottavat "huutavaa" työvoimapulaamme?
Get real, Jack. Mitään työvoimapulaa ei ole eikä sitä ole koskaan ollutkaan kuin ehkä firmakohtaisesti silloin tällöin, ei merkittävässä yhteiskunnallisessa mielessä. Eikä sitä myöskään tule.
Itseasiassa työpaikat tällä hetkellä tuntuvat haihtuvan kuin pieru Saharaan.
Rakennusalalta on kadonnut pätkätyöpaikkoja parin viime kuukauden aikana 50%, kaupan alalta 15% (lähde Nelosen uutiset viime viikolta).
Tosiasiassa Suomi ei kaipaa edes työperäistä maahanmuuttoa lainkaan, muutamia erikoisosaajia lukuunottamatta.
  
  22. tammikuuta 2009 14:33:22

Nimi : Koti-Isä, Tku
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : on kovin kapealla sektorilla kirjoitukset. Lisään kuitenkin vettä myllyyn seuraavalla tiedolla:
Hamasin edustajien omien sanojen mukaan kyseessä ei ole vain Israel, vaan koko Dar al-harb, eli sodan alue eli siis islamille vielä alistamaton alue maailmassa. Hamas on vain perusislamistinen pyrkiessään siihen, mihin Koraani kehottaa. Muslimin kanssa voi olla rauha, ei islamin:

http://www.youtube.com/watch?v=dqFUpJhbZUw

Ja Ase-laki asiaan pitää ottaa kantaa...EHDOTTOMASTI.
Perussuomalaiset töihin eduskunnassa tämän vääryyden korjaamiseksi, mitä sisäasiainministeriö ja Laiho puuhaavat.
  
  22. tammikuuta 2009 16:09:33

Nimi : Tosi
  
Viesti : Sanomalehti Karjalainen alkaa heräillä siihen, ettei Thorsin ja kumppaneiden liturgia olekaan välttämättä koko totuus.

Kaikki silmiäavaava keskustelu on kotiapäin! Hyvä että Karjalaisessakin asiasta kirjoitetaan. Toivottavasti lisää sielläkin päin Suomea keskustelua maahanmuutosta.
  
  22. tammikuuta 2009 16:48:14


guestbook © freebok.net