14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 111676-111700

Nimi : Jammu
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Luin tässä juuri hesaria ja huomasin kuinka Vihreiden oma lehti Vihreä Lanka vertaa juutalaisten tunnusta (väittäen sitä Israelin lipuksi) natsien hakaristiin. Tämä ei titenkään ollut rasismia vaan kannan otto Gazan tilanteeseen eivätkä Vihreät ymmärrä, mitä loukkaavaa siinä on. Kuvitelkaas, jos Perus Suomalaiset olisivat menetelleet samoin vaikka puolikuulla ja tähdellä. Tuollainen tekopyhyys suututtaa jo maltillistakin.

Juurikin näin. Mitä tapahtui, kun Tanskassa piirrettiin partasuu ja turbaaniin piilotettu pommi. Ei ollut reaktiot "rauhanuskonnon" (pedofiiliuskonnon) puolelta ihan yhtä suvaitsevat. Eurooppalaista "tasa-arvoa" 2000-luvulta.
  
  21. tammikuuta 2009 22:58:25

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti :

Nimimerkille rapeyourwoman.

Kiitos tekstistäsi. Kirjoitat määrätietoisesti ja herättelevästi. Ehkä voisit käyttää sanan säilää myös muilla foorumeilla. Kyllä siinä monet nyt nykyisen maahanmuuttopolitiikan suhteen horjuvalla kannalla olevatkin ymmärtäisivät, kuka on oikeassa.
  
  21. tammikuuta 2009 23:01:32

Nimi : Äänestäjä, Hki
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Talous nousuun moniosaajilla. Lisää huippuosaajia maahan, niin ei tule lama kolkuttelemaan ovelle. Astrid "Suomi somaleille" Thors on ilmoittanut selvästi, että tarvitsemme rikastusta. Ehdotankin, että Ahvenanmaasta tehdään vastaanottokeskus Suomelle, jossa voimme tutkailla monikulttuurin rikastavaa vaikutusta. Mikäli koe epäonnistuu, niin voimme myydä paskan pois eniten tarjoavalle (huomatkaa saaren suuri rikkaus) tai onnistuneessa tapauksessa voimme myös myydä paskan pois eniten tarjoavalle (huomatkaa saaren suuri rikkaus).
  
  21. tammikuuta 2009 23:07:33

Nimi : Äiti Kuukasjärvi
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : http://kivaniemi07.blogspot.com/2009/01/ksi-polynomialla.html
  
  21. tammikuuta 2009 23:18:56

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Ehdotankin, että Ahvenanmaasta tehdään vastaanottokeskus Suomelle, jossa voimme tutkailla monikulttuurin rikastavaa vaikutusta. Mikäli koe epäonnistuu, niin voimme myydä paskan pois eniten tarjoavalle (huomatkaa saaren suuri rikkaus) tai onnistuneessa tapauksessa voimme myös myydä paskan pois eniten tarjoavalle (huomatkaa saaren suuri rikkaus)."

Tässä on kyllä ajatusta. Mantereen B-lupajengi voitaisiin myös majoittaa sinne. Kuka ehdottaa Asstridille ja Stefalle?
  
  21. tammikuuta 2009 23:19:09

Nimi : Miksi Kirkkokin
  
Viesti : Siis Suomen suurin kansalaiskeräys eli YHTEISVASTUUKERÄYS tänä vuonna 2009 kerää rahat Somalien työllistymiseen Suomessa.

Miksi vain osa rahoista lähetetään Bangladeshin köyhille kuokkia varten oikeaan osoitteeseen?

Nyt meni maku koko keräyksestä. Vai onko tämäkin politiikkaa -kristilliset, ruåtsalaiset, kommarit ja vihreät -sirpale-puoleet yrittää yhdessä päästä isoksi puolueeksi.

Luulen - kepu tulee kaveriksenne tällä menolla porukkaanne - tuntematon yllätyspuolue on kolmen suuren joukossa.

ps. 50-luvulla "kerjäläisiä varten ainaskin Krunassa useissa ovissa oli kyltti "Auttaa Kirkon Kautta"... niin minäkin - vaan en nyt...
  
  21. tammikuuta 2009 23:45:10

Nimi : Mika Niikko, PS Vantaan valtuusto
Kotisivu : www.mikaniikko.fi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tänään HS kirjoitti VIHREIDEN puolueen lehden rasistisesta piirroksesta jonka päätoimittaja Elina Grundström yrittää kiistää. Lehden sivuilla hän ”pahoittelee jos jotkut juutalaiset ovat loukkaantuneet sarjakuvasta". Nyt ei ole kysymys pelkästään ovatko juutalaiset aiheesta loukkaantuneet vaan myös muut jotka näkevät asiassa selkeän antisemitismin ja juutalaisvastaisuuden lietsonnan.

Vihreät ovat usein syyttäneet että kaikki Perussuomalaiset ovat rasisteja ja heitä pitää varoa. Kolikon toinen puoli kertoo syyttäjästä itsestään jotain mitä koko kansa ei näe. Vihreän langan sivuilla päätoimittaja hyväksyy toistuvasti rasistiset, yhtä puolueryhmää loukkaavat/mustaa maalaavat kirjoitukset, kuten oheiset kirjoitukset Perussuomalaisista:

Ari Mäkelä 19.01.2009 20:27
"Näkisin, että perussuomalaisten menestykseltä täytyisi jollain tapaa katkaista siivet. Minkälaisen vaikutelman Suomesta se antaisi esim. Lähi-Idän maissa, jos moisen hakaristiväen kannatus ylittäisi 10 %" http://www.vihrealanka.fi/uutiset/perussuomalaisten-kannatus-hurjassa-kasvussa

Vihreät syyllistyvät jatkuvasti herjaamiseen ja valheellisen tiedon välittämiseen, väittäen PS olevan pelkästään rasistista ja vahingollista joukkoa. Nyt tämä Vihreä Langan julkaisema piirros todisti selkeästi sen, että rasistit ja vähemmistön vihaajat ovatkin juuri Vihreät.

Perussuomalaiset uskaltavat keskustella maamme maahanmuuttajapolitiikasta ja lainsäädännöstä rohkeasti, mutta ilman antisemitismiä. Suvaitsevaiseksi itseään kutsuvat Vihreät eivät sitä edes yritä vaan näyttivät värinsä jälleen, nyt piirroksen muodossa. Voi niitä raukkoja jotka vielä tämän jälkeen uskovat Vihreiden kommentteja Perussuomalaisten rasismista, eivätkä näe minkälaisen pedon kanssa ovat tekemisissä!
  
  21. tammikuuta 2009 23:49:59

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Voi prkle!
Thors taas vauhdissa...Mikä ihme on että julkisesti Suomen kansalaisia mollaava ja rasistiksi lähes kaikkia ihmisiä haukkuva henkilö, joka kaiken lisäksi elvistelee SALAKULJETUKSELLA, on vain ministeri päivästä toiseen?

Ministerin kuuluu olla perustuslain mukaan rehellinen....?

Salakuljetuksesta ja lain rikkomisesta rivikansalainen saa sakot mutta se ei tunnu Thorsia haittaavan?
Tämä kansan valitsema KANSAN PALVELIJA siis tavallaan ylimielisti kusee työnantajiensa(kansan)antaman mandaatin päälle?

Lisäksi:

Virkavala
"Minä A.T. lupaan ja vannon kaikkivaltiaan ja kaikkitietävän Jumalan edessä (vakuutan kunniani ja omantuntoni kautta), että minä virassani noudatan perustuslakeja ja muita lakeja sekä toimin oikeudenmukaisesti ja puolueettomasti kansalaisten ja yhteiskunnan parhaaksi."

Tämän virkavalan on siis AT:kin lausunut, ei tunnu paljoa painoa valalla olevan.

Edelleen, tämän tuomarinvalankin on joutunut AT vannomaan:
"Minä A. T. lupaan ja vannon Jumalan ja hänen pyhän evankeliuminsa kautta (vakuutan kunniani ja omantuntoni kautta), että minä parhaan ymmärrykseni ja omantuntoni mukaan kaikissa tuomioissa tahdon tehdä ja teen oikeutta niin köyhälle kuin rikkaallekin ja tuomitsen Jumalan ja lain ja laillisten sääntöjen mukaan: etten koskaan minkään varjolla lakia vääristele enkä vääryyttä edistä sukulaisuuden, lankouden, ystävyyden, kateuden ja vihan tahi pelon tähden taikka lahjan ja antimien tahi muun syyn takia, enkä syytöntä syylliseksi taikka syyllistä syyttömäksi tee. Minä en myöskään ennen tuomion julistamista enkä sen jälestä ilmaise oikeutta käyville enkä muille niitä neuvotteluita, joita Oikeus suljettujen ovien takana pitää. Kaiken tämän tahdon täyttää ja täytän uskollisesti, rehellisenä ja totisena tuomarina, ilman kavaluutta ja juonia, niin totta kuin Jumala minua auttakoon ruumiin ja hengen puolesta."

Tämäkin vala saa AT:n toimesta räkäisyn päälleen.

Jumalauta, Kanerva hoiti ulkomisterin pestinsä pätevästi ja ammattitaidolla mutta sai lähteä tekstittelyn vuoksi(Mikä sinällään ei ollut ylevä episodi hänen urallaan mutta siinäpä eivät sentään maa ja kansalaiset saaneet kärsiä...)
Sen sijaan tämä AT laukoo aivopieruja kuin ohjeilmoituna automaattina ja viis veisaa laeista ja tekemistään valoistaan...Eikä kukaan poliittisessa eliitissä näe mitään värää tai laitonta tapahtuvaksi, ollaan niin kuin ei oltaisikaan?

Ei kele...Josko eduskuntatalon eteen kokoontuisi 20000 ihmistä vaatimaan AT:ltä selitystä salakuljetuksesta ja kansalaisten rasisteiksi herjaamisesta?

Ja lopuksi...Milloin tässä maassa aletaan vaatimaan minimivaatimuksia järjenkäytön suhteen ministereiltä?
Tarvetta tähän nimittäin totisesti tuntuisi olevan!
  
  21. tammikuuta 2009 23:51:00

Nimi : Nauris
Kotisivu : Ethnic crime: Somalian and Sudanese
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Täällä Australiassa ei muuten ole ensimmäistäkään somalia"

Kyllä sielläkin somaleita on. Suurin osa heistä asuu Victorian osavaltiossa.

Community Information Summary

Australia's Refugee and Humanitarian Program
Australia in African refugee ban
Somali diaspora
Fears our crime being imported
Somali women demand government action on legal drug
History of immigration from Somalia
  
  22. tammikuuta 2009 0:13:59

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Näkisin, että perussuomalaisten menestykseltä täytyisi jollain tapaa katkaista siivet. Minkälaisen vaikutelman Suomesta se antaisi esim. Lähi-Idän maissa, jos moisen hakaristiväen kannatus ylittäisi 10 %"

Ensinnäkin, unohda hakaristi, paitsi Suomen WWII ilmavoimien tunnuksena, sitä ennen ruotsalaisen kreivin amulettina. (Käypä muuten syyllistämään buddhalaisia tuosta naksu-aatun lainasta, pahvi. Ja lähi-idässä ollaan tosi pahoillaan holocaustista, eikö?)

Toiseksi, mikä helvetin kuva meidän täytyy antaa lähi-idän maille? Olemme kontillaan, tulkaa ja ottakaa? Varmaan saudit miettii päivät pääksätysten, josko länsimaiden tuhoa ja alistamista saarnaavat imaamit pilaavat lähi-idän "rauhaa ja tasa-arvoa korostavan, ihan kivan vaikutelman"?

Olen PS:n kanssa eri mieltä monestakin asiasta, mutta väitän, ennustan ja myötävaikutan siihen, että 10% on minimi 2011. Ei ole vaihtoehtoa.
  
  22. tammikuuta 2009 0:14:25

Nimi : ikki
  
Viesti : "Korotuspaineet syntyvät yhtäältä siitä, että tiukentunut lupamenettely syö enemmän poliisin resursseja, ja toisaalta siitä, että valtion "tuottavuusohjelman" vuoksi poliisilla on resursseja entistä vähemmän."

Valtion tuottavuusohjelma on muutenkin hankala ymmärtää, mutta se ei koske rahaa sinäänsä, vaan henkilötyövuosiä mitä kuuluisi vähentää.
  
  22. tammikuuta 2009 0:33:26

Nimi : Octavius
Kotisivu : http://octavius1.wordpress.com
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Mika Niikko: oikeaa asiaa julistat.

Tuota Vihreiden todellista olemusta kannattaa vain nyt rummuttaa oikein kunnolla. Hyväuskoisten silmät voivat avautua.

Kun Vihreää pintaa hieman raaputtaa, sieltä paljastuukin jotain todella vastenmielistä.

Voisikohan tuota puoluetta luonnehtia kaikkien äärivasemmistolaisten unohdettujen marginaaliryhmien kaatopaikaksi.
  
  22. tammikuuta 2009 0:42:19

Nimi : hesa, ex-rkp
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Thors ja Wallin vetävät Persujen vaalivankkureita
oikein mallikkaasti. Keep on the good work !
  
  22. tammikuuta 2009 1:22:42

Nimi : Korpi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Asekirjoitus on hyvää ja odotettua vaihtelua maahanmuuttopolitiikalle ja esittää toimivia menetelmiä ongelman ratkaisemiseksi. Hyvä kirjoitus!
  
  22. tammikuuta 2009 3:17:02

Nimi : Vakionimimerkki
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Helsinki täynnä ulkomaalaisia

Käyn Helsingin keskustassa suhteellisen harvoin paikallisjunalla työasioissa. Kun menen aamupäivällä, ei junissa juurikaan ole ulkomaalaisia.

Loppuiltapäivästä takaisin tullessani koko Helsingin keskusta kuhisee ulkomaalaisia ja myös junissa iso osa matkustajista on maahanmuuttajia. Somalien määrä on jatkuvasti kasvanut, mutta nyt on matkaan tullut pikimustia afrikkalaisia, kiinalaisia, arabeja ja tietenkin venäläisiä, jotka tunnistaa vasta puheesta.

Mistä ihmeestä nuo saavat asunnot? Meneekö kaikki uustuotanto maahanmuuttajille? Annetaanko kaikki vapautuvat kaupungin vuokra-asunnot maahanmuuttajille. Ajetaanko suomalaisia asunnoistaan, jotta ulkomaalaiset voidaan asuttaa. En suostu uskomaan, että nämä ulkomaalaiset olisivat tuoneet omat asuntorahat mukanaan.

Tätä vauhtia helsinkiläisistä on 25 %:n sijasta puolet ulkomaalaisia 20 vuoden kuluttua.

HS on aktivoitunut ulkomaalaismurheiden julkistamisessa. Mutta kyllä idealistinen säälittävyys on tallella. Tänään he väittivät, että ulkomaalaisten rikollisuus ei ole tuontitavaraa, eli näin saadaan syyllistettyä suomalaiset rikoksista. Joku tutkija väittää, että ulkomaalaisista vain yksi tai kaksi oli syyllistynyt kotimaassaan rikoksiin. Heh heh. Kuka nyt tunnustaisi ollessaan rikollinen, koska se saattaa vaikuttaa mm. oikeuteen jäädä Suomeen ja Suomen kansalaisuuden saamiseen. Noiden yhden tai kahden täytyy olla erityisen tyhmiä, koska eivät valehdelleet hekin.
  
  22. tammikuuta 2009 6:13:58

Nimi : Leopold
  
Viesti : Miksi Astrid Thors ei itse toimi esimerkkinä ja palkkaa avustajakseen luku- ja kirjoitustaidotonta somalia?

No tietenkin siksi, ettei Astrid Thorsin tarvitse todistaa kenellekään mitään, sillä ongelmana on suomalaisten rasismi. Thors sen sijaan on jotakuinkin niin kaukana suomalaisuudesta ja suomalaisuuden vaalimisesta kuin olla ja voi.

Minun on mahdotonta käsittää, että:

a) mitä Astrid Thorsin äänestäjät oikein ajattelevat?

b) seisooko Thorsin ajatusten takana ylipäätään [i]kukaan
? Ja kun seisoo, niin [i]miksi
?
  
  22. tammikuuta 2009 7:00:19

Nimi : Paul R
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : 7-kymppinen suomenruotsalainen nainen kysyi ystävättäriensä läsnäollessa mielipidettäni nuuska-asiaan.

"Mitään muuta hyvää sanottavaa siitä naisesta ei olekaan."

*neula tipahtaa kaukaisuudessa*

Kaikki alkuperältään Ruotsalainen vain oli ko. polvelle yksinkertaisesti parempaa ja arvostelun yläpuolella. Case closed.
  
  22. tammikuuta 2009 7:39:30

Nimi : KPA
  
Viesti : Venäläinen laatulehti Argumenty i fakty kertoi 14.1.2009, että pietarilainen perheenäiti halusi tulla lapsineen lomailemaan Suomeen. Suomen pääkonsulivirasto ei myöntänyt viisumia, koska lasten viisumianomukseen olisi pitänyt saada lasten isän suostumus. Suostumusta ei voitu saada, koska isän olinpaikka on tuntematon. Virallista avioeroa ei ole haettu.

Suomeen tulee vajaa 700 ankkurilasta ties mistä ja mitä kautta. Heidän maahantulolleen ei ole mitään estettä.Eikä "yllättäen" löytyvien sukulaisten.

Kumpi on Suomelle kannattavampaa. Venäläiset olisivat viettäneet laatuaikaa viikon Suomessa ja jättäneet valtakuntamme valuuttaa ja palanneet Pietariin virkistyneinä ja täynnä myönteistä Suomi-kuvaa. Sen sijaan ankkurilasten kautta saamme tuhansia ikutyöttömiä elätettäviä, jotka vikuroitsevat kaikin tavoin kotouttamista vastaan, ja joiden kulttuurissa työnteko ole se tärkein asia.
  
  22. tammikuuta 2009 7:45:22

Nimi : Risu
  
Viesti : Miksi "islamofobia" on eri asia kuin "antisemitismi"? Miksi ne ovat eriarvoisisa? Miksi toinen on paljon hyväksytympi yleisesti? Miksi myös hommalaisten keskuudessa?
  
  22. tammikuuta 2009 7:49:59

Nimi : x.x
  
Viesti : Minun on mahdotonta käsittää, että:
...
b) seisooko Thorsin ajatusten takana ylipäätään kukaan? Ja kun seisoo, niin miksi?


Seisoohan niiden takana kaikki hallituspuolueet ja enemmistö eduskunnasta. Siksihän tässä tuli perseen alla onkin. Jos Asteroidi olisi yksin ajatustensa kanssa, niin mitään uhkaa ei edes olisi.
  
  22. tammikuuta 2009 8:04:53

Nimi : Nikopol
Kotisivu : Jälki-istunto
  
Viesti : Optula: Ulkomaalaiset tekevät vain vähän rikoksia. Toisaalta maassamme on vielä vähän ulkomaalaisia.

Tänään on ikimuistoinen uutispäivä.
  
  22. tammikuuta 2009 8:11:59

Nimi : Koti-Isä, Tku
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ase-laki, Holmlund kirjoitus asiaa. Todella arvokas kirjoitus. Ase-lakia sorvataan salaa julkisuudesta. ja mitä sitten julkisuuten annetaankin se on täysin bulshittia..miksi Suomen Setä SAM:uli(sisäasiainministeriö) ja Poliisi rikkovat törkeästi lakia aseiden lupa "ohjeistuksillaan" ja päätöksillään. Tästä toiminnasta pitäisi tehdä tutkintapyyntö;) ainiin, KENELLE??

Eduskunta olisi oikeapaikka julkiseen keskusteluun asiasta, mutta taitavat kaikki olla rähmällään "julkisuuskuvasta" ja "poliittisenkorrektiuden" manttelista, että eivät uskalla arvostella ase-laki uudistusta miltään osin.

Inter Arma, Silent Leges
  
  22. tammikuuta 2009 8:17:12

Nimi : Joku
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Juutalaiset eivät täällä Öykkäröi samalla intensiteetillä kuin muhamettilaiset, eivätkä vaella europpaan elintasopakolaisiksi. Yleensä ovat töitä tehneet ja sopeuttaneet uskontoaan ja kulttuuriaan vallitsevaan. Eräillä ryhmittymillä siihen ei näytä kiinostusta olevan vaan päinvastoin. Siinä ero, miksi antisemitismi ei ole kovinkaan suosittua hommalaisten puitteissa mutta "islamofobia" kylläkin.
  
  22. tammikuuta 2009 8:20:47

Nimi : 2977
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Jukka Harju
HELSINGIN SANOMAT

Suomi on selvinnyt vähällä ulkomaalaisten tekemässä rikollisuudessa, koska Suomi on jäänyt maahanmuuttovirtojen ulkopuolelle. Siksi ulkomaalaisten määräkin on huomattavasti pienempi kuin vaikka Ruotsissa ja Norjassa.

Suora lainaus Pravdan artikkelista tuossa yläpuolella. Koska olen luiskaotsainen Roskapankin potentiaalinen asiakas, niin dzurnalistiikan lauserakenteet jäävät hieman epäselviksi. Voisiko joku kirjoittaa netsiksi tuon yllä olevan lainauksen?
  
  22. tammikuuta 2009 8:24:40

Nimi : Kunhan kirjoitan
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : risu, siitä syystä, että antisemitismi perustuu ennakkoluuloihin ja tunteeseen, islamofobia järkeen.

Me saamme lukea päivittäin terrori-iskuista, kurkunleikkaamisesta, raiskauksista, pyhästä sodasta ja ties mistä veritöistä. Noin 99% nistä taustalta löytyy islam. Juutalaisuus löytyy 0% taustalta (Israel on sekulaari valtio).

Islam on äärimmäisen takapajuinen, brutaali ja epätasa-arvoinen uskonto, jonka nimittäminen keskiaikaiseksi on loukkaus meidän pakanallisia esi-isiämme kohtaan. Se on pikemminkin jostain pronssikaudelta. Siihen kuuluu sisäänrakennettuna naisviha, epätasa-arvo, kuolemanrangaistukset, sorto, syrjintä ja orjuus.

Islam ei kertakaikkiaan ole yhteensopiva länsimaisen yhteiskunnan kanssa. Juutalaisuus on.
  
  22. tammikuuta 2009 8:33:25


guestbook © freebok.net