14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 111651-111675

Nimi : Joonatan
  
Viesti : Mihkä se nyt katos? Minulla ainakin refreshaa ihan hyvin. Voin laittaa tekstin tänne jos olette sitä mieltä että se on kadonnut suvaitsevaisuuden syvään kaivoon?
  
  21. tammikuuta 2009 16:12:47

Nimi : ihminen
Kotisivu : http://hommaforum.org/index.php?topic=1366.msg17979;topicseen#ms
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : kyllä se vielä netistä löytyy, mutta linkit karjalaisen sivuilta katosivat.

kts. Homma

  
  21. tammikuuta 2009 16:24:39

Nimi : Mikko Ellilä
Kotisivu : maahanmuuttajat on turvallisuusriski
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti :
Vasemmistokin nuivistuu!!

Vasemmistoliittoa kannattava nainen laittoi minulle facebookissa tällaisia kommentteja:
Eksyin sun sivulle tuolta lasten ympärileikkauksia vastustavalta sivulta, ja hämmästyin miten samankaltaiset mielipiteet meillä on. Sinulla on todella järkevät perustelut maahanmuuton arvostelulle. Ajattelen saman suuntaisesti mutten ole osannut pukea sitä sanoiksi yhtä hyvin. Ikävä kyllä Suomessa eräät päänsilittelijät lyövät oitis rasistileimaa otsaan jos esittää vähänkin arvostelua sokeaa "monikulttuurisuuden" ihannointia kohtaan.

Olen pohtinut johtuuko ongelma kristillisten länsimaiden anteeksiantamisen ja "toisen posken kääntämisen" ideologiasta. Muslimit kuulemma naureskelevat moiselle asenteelle ja pitävät sitä pelkuruutena. Tuo mitä yllä sanottiin islaminuskoisten sopeutumattomuudesta ja vääräuskoisten tuhoamisesta on todellakin totta ja muista kulttuureista tulleiden islamilaisten määrän yhä lisääntyessä uskon epäluulon ja levottomuuden lisääntyvän samaa tahtia.

Suomessa taitaa olla pieni joukko tataarilähtöisiä suomalaisia, joilla on ollut oma islamilainen seurakunta Helsingissä jostain 1920-luvulta asti. Joku heistä kirjoitti pian Isra Lehtisen mediapiehtaroinnin alkamisen jälkeen siitä miten heidän mielestään uuskäännynnäisten naisten vimma käyttää arabityylisiä vaatteita ja huivia on pelkkää huomion hakua, ja että islamin mukaan säädyllisesti voi pukeutua ihan suomalaisittainkin. Viisas kirjoitus, harmi etten ottanut talteen.

...

Olen 100 % samaa mieltä reaktioista Muhammad-pilakuviin. Länsimaat ovat menettämässä sananvapautensa ja demokratiansa nöyristellessään maahanmuuttajien uhkailujen edessä. Ollaan kuin tulisilla hiilillä ja "poliittisen korrektiuden" nimissä vältetään mitä tahansa mikä voisi mahdollisesti loukata islamilaisia. Oksettavaa.

Seksuaalivähemmistöiltä olen kuullut viestiä että ennen vapaassa Hollannissa ovat muslimivähemmistöt lisääntyneet siinä määrin, että monin paikoin homoseksuaalit on pakotettu takaisin "kaappiin" koska muslimit hyökkäävät päälle - jopa tappaen.


Homma on helvetin kovassa nousussa, koska nuivuutensa tunnustaa jo vasemmistolainen nainenkin!!


  
  21. tammikuuta 2009 17:27:33

Nimi : Paul R
  
Viesti : Albion: Heads up.
http://www.prweek.com/uk/sectors/technology/article/874950/obama-web-team-works-anti-bnp-brief/
  
  21. tammikuuta 2009 17:29:37

Nimi : HS
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : http://www.hs.fi/politiikka/artikkeli/Thors+haluaa+elvytyspakettiin+rahaa+turvapaikkahakemusten+k%C3%A4sittelyyn/1135242921721

kyllä me suomalaiset olemme sitten rasisteja.
  
  21. tammikuuta 2009 17:52:06

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : "Thorsin mukaan yksittäisten maahanmuuttajaryhmien kuten somalien tai irakilaisten kotoutumisen ei voida sanoa epäonnistuneen, vaikka heidän työttömyytensä olisikin huomattavasti muita maahanmuuttajaryhmiä korkeampi. Maahanmuuttoministeri uskoo, että kyse on pikemminkin suomalaisten rasismista.

"Mitä muuta se voisi olla? On tehty kokeita, joissa maahanmuuttaja on soittanut työpaikan perään. Kun hän on ilmoittanut ulkomaisen nimen, työpaikan on sanottu menneen. Suomalaisella nimellä töitä onkin ollut", Thors sanoo. "

MISTÄ MUUSTAKAAN KUIN VALKOISEN HETEROMIEHEN PAHUUDESTA VOISI OLLA KAIKKI VÄÄRYYS KOTOISIN!?!?!?!?
  
  21. tammikuuta 2009 18:05:07

Nimi : Ihmettelijä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Niinpä. Onko maahanmuuttajilla tosiaan yhtä tasokas koulutustausta keskimäärin kuin suomalaisilla, jotta voisimme lähteä siitä premissistä, että työllistymistasojen pitäisi olla samoja? MTV3:n mukaan 90% maahantulevista somaleista ei osaa lukea tai kirjoittaa. Miksi suomalainen on rasisti, jos ei tällaista työllistä?

Toisaalta emme voi tehdä yleistyksiä maahanmuuttajien koulutustaustoista yms. Olemmehan oppineet, ettei esimerkiksi maahanmuuttajien rikoksia tai huutavaa yliedustusta rikostilastoissa saa käyttää johtopäätöksien tekoon, vaan ne ovat sarja hyssyteltäviä yksittäistapauksia. Toisaalta suomalaisten suhteen tehdyt yleistykset ovat sallittuja. Tämä tapahtui jälleen kerran nyt jopa ministeritasolla, ja saivat asianmukaisen palstatilan Hesarissa.

Suomalaiset on siis OK leimata rasisteiksi joidenkin yksittäisten työhönottokokeiden perusteella.
  
  21. tammikuuta 2009 18:14:41

Nimi : James Hirvisaari
  
Viesti : Lienette samaa mieltä siitä, että olisi otettava selvää siitä, haluaako kansa
  
  21. tammikuuta 2009 18:18:17

Nimi : ValkoinenKuolema
  
Viesti : Loistava ja jarkeen perustuva kirjoitus Jussilta.
Jussin ajatukset perustuvat normaaliin jarjenkayttoon mita samaa voisi odottaa maamme paattavalta taholta... mutta ei. Laittaa miettimaan etta onko suurin osa politiikassa mukana olevista taysia saamattomia kusipaita.
  
  21. tammikuuta 2009 18:30:21

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Thorsin mukaan yksittäisten maahanmuuttajaryhmien kuten somalien tai irakilaisten kotoutumisen ei voida sanoa epäonnistuneen, vaikka heidän työttömyytensä olisikin huomattavasti muita maahanmuuttajaryhmiä korkeampi. Maahanmuuttoministeri uskoo, että kyse on pikemminkin suomalaisten rasismista."

Niin... mutta huomion arvoista on, että kyse on suomalaisten rasismista. Hän ehkei tarkoita omaa viiteryhmäänsä, joka puhuu ruotsia. Voisiko hän ajatella näin?

Hypoteesi. Thors ei kuulu tuntevansa suomalaisiin. Siksi hän ei ole kiinnostunut suomalaisuuden säilyttämistä vaan päin vastoin tukee sellaista poltiikkaa, joka heikentää suomalaisuutta.
  
  21. tammikuuta 2009 19:05:25

Nimi : Mies Kauniaisista, ex-RKP
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Astrid "suomi somaleille" Thors kirjoittaa Hesarissa:

Somalit eivät työllisty. Suomalaiset eivät ota somaleita töihin. Se on rasismia, mitä muutakaan se voi olla ?" kysyy Thors.

VASTAUS, tätä muutakaan se on :

Somali ei osaa lukea eikä kirjoittaa.

Somalilla ei ole peruskoulun päästötodistusta.

Somali silpoo alaikäisiä lapsiaan, niinkuin muslimit yleensäkin.

Somali rukoilee 5 kertaa päivässä, kumartan rukousmatolla Mekkaan päin.

Somali harrastaa pedofiliaa, myy alaikäisen tyttärensä vaimoksi eniten tarjoavalle.

Somali tule kulttuurista, jossa kehoitetaan käyttämään väkivaltaa länsimaita vastaan ja suoritetaan julkisia kuolemantuomioita toreilla aviorikoksista.

Somali on perusluonteeltaan laiska.

Somali ei ymmärrä länsimaisia käyttätymisnormeja.

Somali pukeutuu kaapun, josta näkyy vain silmät.

Somalit on riskiryhmässä väkivaltarikosten ja omaisuusrikosten tekijänä.

HALUATKO TÄLLÄISEN EDUSTAMAAN YRITYSTÄSI ???

SAITKO ASTRID TARPEEKSI SYITÄ OLLA PALKKAAMATTA SOMALIA ?

  
  21. tammikuuta 2009 19:10:38

Nimi : Maastamuuttaja
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Pidän vähän outona sitä, että lamakauden aikana ei ymmärretä käyttää hyväksi maamme perinteisesti suurinta vaurastumisvalttia: maahanmuuttoa. Vuosaarihan esimerkiksi on yhä selvemmin muun Suomen talouden veturi. Alue työllistää asukaslukuunsa nähden hämmästyttävän määrän kotoutustieteen maistereita, empatian tohtoreita, huiviteollisuutta ja tasapuolisuusjuristeja.

Miksi siis hallituksen elvytysohjelma ei voimakkaasti panosta maahanmuuton lisäämiseen?
  
  21. tammikuuta 2009 19:24:20

Nimi : merkillistä
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Luin tässä juuri hesaria ja huomasin kuinka Vihreiden oma lehti Vihreä Lanka vertaa juutalaisten tunnusta (väittäen sitä Israelin lipuksi) natsien hakaristiin. Tämä ei titenkään ollut rasismia vaan kannan otto Gazan tilanteeseen eivätkä Vihreät ymmärrä, mitä loukkaavaa siinä on. Kuvitelkaas, jos Perus Suomalaiset olisivat menetelleet samoin vaikka puolikuulla ja tähdellä. Tuollainen tekopyhyys suututtaa jo maltillistakin.
  
  21. tammikuuta 2009 19:35:53

Nimi : rapeyourwoman
  
Viesti : Hyi saaattana voin vain kuvitella minkälainen haiseva reikä tuolla ruukinmatruunaksi itseään tituleeraavalla lihavalla sialla on. Kerros ruukinmatruunan "mies" minkälainen haiseva holvi tuolla emakolla on mihin työntelet nakkiasi. Kaikuuko siellä?

Paskaholla taitaa olla sama homma. Paskaho mitä vikiset aseista, ei sulle homollle hiirelle asetta kuulu et edes harrasta muuta kuin aseen hypistelyä ja peilin edesssä poseerausta.

Tietysti itkettää koska sulle ei tulla ikinä enää myöntämään sitä määräaikaista lupaa, ääliö.
  
  21. tammikuuta 2009 19:55:25

Nimi : Haider
  
Viesti : En nyt ole ihan varma olitko sinä, Anu Sorja, sarkastinen vai ajatteletko työnantajista noin.
No, jos ajattelet, niin sinun kuuluisi ehkä tietää, että suomalaisten suosinta työhaastattelussa on positiivista rasismia, jota Suomen ja muiden teollisuusmaiden maahanmuuttajat ovat aina harrastaneet. Eikä se somalien/irakilaisten kielitaitokaan varsin hyvää ole.
  
  21. tammikuuta 2009 19:56:04

Nimi : Suomi Natoon! Obamakin kuuluu Natoon!
  
Viesti : Heti Natoon! Obama toi muutoksen ja se muutos on Suomen NAto-jäsenyys!

Itse Barack Obama kuuluu Natoon, Suomenkin täytyy heti liittyä! Muuten jäämme muutoksen ulkopuolelle!

Stubb on kaavaillut jo, että Suomi liitettäisiin Natoon vuonna 2011. Kannatan!
  
  21. tammikuuta 2009 20:02:13

Nimi : Kalle
  
Viesti : Kun lukee tuon asteroidin viimeisimmän, tulee jotenkin epätodellinen olo. Voiko se olla tosissaan??
  
  21. tammikuuta 2009 20:30:48

Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ehdoton EI Natolle.Obaman ollessa presidenttinä olen melko varma että koko nato lakkaa olemasta vuotee 2011 mennessä.
  
  21. tammikuuta 2009 20:38:55

Nimi : P
  
Viesti : "Ehdoton EI Natolle.Obaman ollessa presidenttinä olen melko varma että koko nato lakkaa olemasta vuotee 2011 mennessä."


Joo ja lehmä lentää vuoteen 2012 mennessä.
  
  21. tammikuuta 2009 21:23:00

Nimi : Seurailija
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Tuosta viimeisestä aseita koskevasta kirjoituksesta sen verran että aika turhaa on vetää lupapolitiikkaa liian tiukaksi.

Massasulkuisiin konepistooleihin löytyy helppoja ohjeita kun menee googleen ja laittaa diy and submachinegun hakuun. Taitaa toisesta suuresta kirjakauppaketjustakin löytyä eräitä kirjoja. Muistaakseni paladin pressiltä ainakin löytyy teoksia aiheesta. Jos joku haluaa aseen, niin ei sitä voi estää, ainoastaan hidastaa.
  
  21. tammikuuta 2009 21:25:15

Nimi : Työläisperheen poika
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Mikko Ellilä: vasemmistolaisissa on ehkä valtaosa maahanmuuttokriittisiä. Nyt puhun vanhoista kommareista jollainen setänikin on. Hänellä on SKP:n jäsenkirja ja
maahanmuuttokriittisempää ihmistä saa hakea.

Yleensä työväestö asuu samoissa lähiöissä kuin maahanmuuttajat, ja he kyllä aika pian nuivistuvat ensimmäisten yhteenottojen jälkeen. Työväestössä harvemmin on kokoomuslaisia, vaan ollaan joko kommareita, vasemmistolaisia tai demareita.

Luulenpa, että sinä Mikko olet tavannut vain niitä yliopiston "vasemmistolaisia" rikkaiden pentuja, joilla ei ole työväestön elämästä Hervannan vuokrataloissa hajuakaan, mutta silti hyvin vahvat "mielipiteet asioista". Olet facebookissa törmännyt varmaankin tällaiseen työläistaustaiseen amis-vasemmistolaiseen, joka on kyllä varsin järkevää sorttia. Ei pidä siis sekoittaa niihin yliopiston "vasemmistoälyköihin".
  
  21. tammikuuta 2009 21:26:46

Nimi : Ex-RKP äänestäjä, Nainen, Australia
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Täällä Australiassa ei muuten ole ensimmäistäkään somalia, koska maahan ei pääse ellei ole tulossa tarkasti valittuun työhön. Käytännössä, maahanmuuttoviranomaisilla on lista työtehtävistä ja puutteellisista taidoista, joiden mukaan hyväksytään maahan uusia asukkaita. Pitää muuten notkujat loitolla! Eikä näy kerjäläisiä tai muita sosiaalipummeja.
Terveiset sinne Suomeen, lähden tästä aamusurffaukselle !


  
  21. tammikuuta 2009 21:39:09

Nimi : Torstén
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kiitos asiallisesta ja selkeästi argumentoidusta aselaki-kirjoituksestasi. Toivottavasti ihmiset järkiintyvät tämän asian suhteen.
  
  21. tammikuuta 2009 21:50:59

Nimi : terrakotta
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : ”Heistä keskimäärin 7,7 oli vuosittain epäiltynä henkirikoksesta. Määrä vastaa 0,012 promillea luvanhaltijoista. Henkirikoksesta epäiltyjen osuus koko väestöstä oli kaksi kertaa suurempi, 0,024 promillea.”

Eivätkö nämä luvut ole oikeasti 8,4 ja 0,013‰?

Joka tapauksesta luvuista ei kai voi suoraan päätellä, että henkirikoksista epäiltyjen osuus oli (kaksi kertaa) suurmpi koko väestössä kuin aseluvan haltioden keskuudessa. Luvuista voi päätellä vain sen, että luvallisen aseenomisajien epäiltiin tehneen henkirikos aseellaan huomattavasti harvemmin kuin koko väestö teki henkirikoksen mitä tahansa keinoa käyttäen. Mikäli aseluvalliset ihmiset eivät tehneet henkirikoksia millään muulla kuin sillä luvallisella aseellaan, päättelysi on tietysti oikea. Jos tiedät, että näin oli, se ei käynyt kirjoituksestasi ilmi.
  
  21. tammikuuta 2009 22:27:46

Nimi : Ruukinmatruuna
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : rapeyourwoman, kertoisitko lisää itsestäsi?

Ihmisen käyttämä kieli nimittäin kertoo hänestä itsestään paljon enemmän kuin hän itse edes haluaisikaan.
  
  21. tammikuuta 2009 22:44:22


guestbook © freebok.net