14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 111601-111625

Nimi : ex-vasemmistoliiton äänestäjä
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Berliinin muslimikokeilun tulokset ovat nyt nähtävillä, tässä muutama koottu asia:

1.80% alle 18v. tekemistä väkivalta, ryöstö ja pahoinpitelyrikoksista on muslimien tekemiä

2. 75% muslimikoululaisista ei saa peruskoulun päättötodistusta

3. 50% muslimeista on työttömiä

4. Työtön muslimiperhe tienaa saman verran kuin työssökäyvät Berliiniläiset

Siinä mallia Vihreiden, Vasemmistoliiton, Keskustan ja RKP:n visioille

http://www.youtube.com/watch?v=XNDvoa2ABNQ
  
  20. tammikuuta 2009 19:42:58

Nimi : far angst
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : JM-K:lle

Kaavailemasi uuden yhdistyksen portaali jouduttaisi Hyysärin ja muun agitprop-lehdistön itseaiheutettua ja oikeinkin oikeutettua joutumista historian saunan taakse, good riddance vaan. Portaalissa olisi kerrankin paikka, josta saisi luotettavaa tietoa ja taustat tiedoille. Nuo portaalin tärkeimmät arvot, objektiivisuus, totuudenmukaisuus ja uskottavuus olisivat juuri ne työrukkaset, joista Hyysärin ja muun apologeesilehdistön pappatuntsa jo on kokonaan karannut.

Portaali olisi lähde, josta ihan tavallinen äänestävä kansa saisi kerrankin oikeaa tietoa, eikä Totuuden Ministeriön julistamaa Oikeaa Tietoa™, joka tietysti olisi parempi kansalaiselle, mutta jonka paremmuutta kansa kuitenkin epäilee uppiniskaisuudessaan. Portaalin kautta/avulla todellakin voisi netin tarjoama mahdollisuus todelliseen, vastuuntuntoiseen demokratiaan toteutua. Samoin sitä kautta saataisiin poliittiset vahinkoeläimet vastuuseen teoistaan ja sanoistaan vielä ihan ennen äänestyskoppia. Siksi uskonkin suurimman vastuksen tätä ideaa kohtaan tulevan Demlalta ja poliittisilta päättäjiltä, kumpikin kun tunnustaa demokratiaa vain suullaan, ei teoillaan.

Tsemua, olet taaskin hyvällä asialla!
  
  20. tammikuuta 2009 19:51:59

Nimi : Satunnainen tarkkailija
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Virkaanastujaiset päättyivät juuri. Joskus siitä maahanmuutosta on jotain iloa, myös kenialaisten mugabeiden maahanmuutosta. Ei minulla muuta, jatkakaahan ranneharjoituksia peräkammareissanne.
  
  20. tammikuuta 2009 20:04:08

Nimi : Rosvot kiinni
Kotisivu : http://www.youtube.com/watch?v=I1M4eH9Kk7I&feature=related
  
Viesti : Hamas terrorists kill innocent Palestinian in Gaza.

Ymmärsinkö oikein? Hamasin terroristit tappavat omaa väkeä ongelmitta.

Millaista väkeä nämä ihmiset ovat?

Saa nähdä...

  
  20. tammikuuta 2009 20:09:22

Nimi : Satunnainen tarkkailija
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Ex-vasemmistoliittolainen,

Berliinissä on tehty myös rotupuhtauskokeiluja. Tässä oli tulos.
  
  20. tammikuuta 2009 20:11:01

Nimi : Vellihousu
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tuskin tätä maahanmuutoa vastustaisi monikaan, jos tulijat olisivat omillaan ja rikoksistaan he joutuisivat vastuuseen. En tiedä, eikä minun tarvitsekkaan, mutta käsittääkseni näin kohtelee mamuja USA. Viittaan kommenttiin, jossa pidettiin Obaman presidenttiyttä maahanmuuton ansiona. Nykysuomessa Obama lienisi työtön jo kolmannessa polvessa.
  
  20. tammikuuta 2009 21:08:20

Nimi : TaTu
Kotisivu : http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Somaliryhm%C3%A4+uhkasi+virk
  
Viesti : Somalit aktiivisina http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Somaliryhm%C3%A4+uhkasi+virkaanastujaisia/1135242891279

Ilmeisesti Obama ei ole noille somaleille yhtä herkku kuin serkku?
  
  20. tammikuuta 2009 21:12:08

Nimi : Yrjänä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Hamas terrorists kill innocent Palestinian in Gaza.
Ymmärsinkö oikein? Hamasin terroristit tappavat omaa väkeä ongelmitta.
Millaista väkeä nämä ihmiset ovat?"

Lahtasivat siinä joukon musiikkia kuuntelevaa nuorisoa ja rikkoivat soittimet.

Aika ironista. USA vaati vaaleja Palestiinaan, mikä päästi Hamasin valtaan (ja Jasserin Fatahin poppoo lahdattin). Nyt Hamas on pistänyt kunnon Talebantyyppisen puritaanihallinnon.

Kaikki saivat mitä ansaitsivat.
  
  20. tammikuuta 2009 21:48:51

Nimi : Satunnainen tarkkailija
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Obaman isä tuli Harvardiin opiskelemaan USA:n veronmaksajien piikkiin. Tällaistahan Mestari vastustaa hirvittävän äbäläwäbälän ja itkupotkukohtausten säestämänä.
  
  20. tammikuuta 2009 22:05:40

Nimi : Pete
  
Viesti : Satunnainen tarkkailija, kerrotko missä kohtaa Hallis on vastustanut "hirvittävän äbäläwäbälän ja itkupotkukohtausten säestämänä" maahanmuuttajia, jotka tulevat rakentamaan tätä yhteiskuntaa, eli opiskelemaan ja sitä kautta töihin jne?

Kuinka moni somali muuten opiskelee suomalaisessa yliopistossa? Niin, eihän sitä ehdi opiskelemaan tai töitä tekemään, kun täytyy pitää Helsingin asemarakennusta pystyssä nojailemalla seiniin ja käydä vähän ryöstelemässä ja pahoinpitelemässä työtätekeviä kantasuomalaisia.
  
  20. tammikuuta 2009 22:27:29

Nimi : joniq
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Obaman isä tuli opiskelemaan ja sai lapsen amerikkalaisen naisen kanssa. Sattumalta hänellä oli jo afrikassakin vaimo ja muistaakseni lapsikin. Normaaliin afrikkalaismiehen tapaan hän ei kauan jäänyt pikkuobamaa paapomaan vaan kohti uusia vaimoja ja seikkailuja. Obama on äitinsä ja äitinsä vanhempien kasvattama.
  
  20. tammikuuta 2009 22:28:03

Nimi : Paul R
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Vastahan Obama vannoi valansa.

Tuesday January 20, 2009, 1:02 pm EST

NEW YORK (Reuters) - Stock indexes extended losses and hit session lows on Tuesday after President Barack Obama's inauguration speech provided few new details about measures to tackle the growing economic crisis.

"I think people were looking for something, new plans, new hopes," said Joe Saluzzi, co-manager of trading at Themis Trading in Chatam, New Jersey.

"They didn't hear something new."

---

As of 2:51 PM, the Dow is down 258.45 points to 8022.77

"The Dow drops below 8000 on Obama's inauguration day!

Honeymoon over!"

---

"Just wait until the welfare checks don't come."
  
  20. tammikuuta 2009 22:35:25

Nimi : Vieras
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Suostutko asiassa kirjalliseen menettelyn eli luovutko oikeudestasi saada asiassasi mahdollisen syyttäjän nostaman syytteen osalta suullinen pääkäsittely käräjäoikeudessa ?

Periaatteessa kyllä.


Periaatteessa tai käytännössä ei kannata luopua mistään oikeuksistaan. Kehottaisin ottamaan yhteyttä kokeneeseen lakiasiantuntijaan asiassa.
  
  20. tammikuuta 2009 22:45:29

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Suostutko asiassa kirjalliseen menettelyn eli luovutko oikeudestasi saada asiassasi mahdollisen syyttäjän nostaman syytteen osalta suullinen pääkäsittely käräjäoikeudessa ?"

Niin, käytännössä tuohon suostuminen tarkoittaa tyytymistä ns. kansliapäätökseen. Vastaaja ei minua arveluta, virkamiehet sen sijaan arveluttavat.
  
  20. tammikuuta 2009 22:57:33

Nimi : Porvoo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Toivotaan että Perussuomalaiset joskus pääsevät siihen asemaan että Suomi voi laittaa portit kiinni ja lopettaa Afrikkalaisten kuskaamisen tänne. Samoin viralliset tahot joutuvat MIka Ilman etunenässä kortistoon epäpätevästä viranhoidosta ja suomalaisten veronmaksajien kusettamisesta.

Voimia Jussille, Porvoosta löytyy paljon kannattajiasi.
  
  20. tammikuuta 2009 23:34:22

Nimi : Joonatan
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Minäkin hieman ihmettelin että miksi Jussi suostui paperikäsittelyyn. Nyt ei edes taida saada mielenkiintoisia lainauksia käräjäoikeuden käsittelystä. Toki ne paperiset tulevat, mutta nyt niitä saavat Illmanin kanssa viritellä rauhassa.

Sanoisin että hoviin pitää mennä.

Tietty siltä pohjalta taas voi olettaa että itse käräjille lähteminen olisi lähinnä ajanhukkaa, jos kerran oikeuteen mennään poliittisista syistä. Mutta olisi ainakin se ilo että voisi kysyä tuomarilta silmästä silmään että kuvitteleeko hän Jussi Halla-ahon olevan suurempi rikollinen kuin <liitä suosikkirikollistyyppisi tähän>. Ja voisihan oikeuskäsittelyn nauhoittaa haluamalleen formaatille jälkipolvien ihasteltavaksi: tällöin totuutta ei enää saisi piiloon minkään sumutuksen taakse.
  
  20. tammikuuta 2009 23:34:53

Nimi : Oranki
  
Viesti : En olisi uskonut että noin alas voidaan vajota. Voimia Jussille (ilmeisesti?) sairaan vallanhalun kalvaman Illmannin kanssa.
  
  21. tammikuuta 2009 0:03:36

Nimi : Maahanlyöty
Kotisivu : Mielipiteen- ja sananvapaus
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Iso jehu on tiipiissään päättänyt, että nyt on Jussi-pojan (ei halventa merkitys Jussi Halla-ahon kanssa samaa mieltä olevien, tai Jussi-nimisten henkilöiden, tai kenenkään muun ollessa kyseessä) aika olla hiljaa. Iso jehu on laittanut rattaat liikkeelle ja pelkäänpä, että iso (puna)kone jyrää poliisin avustuksella tämän sivuston maahan. Suomessa ei ole sananvapautta, enää.
  
  21. tammikuuta 2009 0:24:37

Nimi : Joonatan
  
Viesti : Ei tätä mihkään jyrätä. Tuomitaan ehkä kyllä, mutta on se Ellilänkin sivusto vielä siellä.

Ei se niin helppoa ole, se sananvapauden tukahduttaminen. Yrittävät ehkä, ja vielä luultavasti omalla kirkasotsaisella tavalla kuvittelevat olevansa jotenkin oikeutettuja ja hyveellisiä.

Itse asiassa Homma on sen verran nousussa että kaikki mitä suvaitsevaisto tekee, tulee kertautumaan. Niin marttyyri-tuomiota kuin loan heittäminen ja blogeissa häiriköiminen. Ja joka ikinen päivä taas saadaan kuulla niitä mokutusuutisia kunnes riittävä osa kansasta herää.

(Voi tosin olla liian myöhään, mutta... aina pitää yrittää. Kuten tiedetty, niin vähäistähän Suomessa on, ja olemme vielä aika turvallisen kaukana Ruotsin perässä.)
  
  21. tammikuuta 2009 2:18:48

Nimi : x.x
  
Viesti : "Turhauttavaa, kun suvaitsevaisto antaa jatkuvasti vihan sumentaa ajattelunsa tuolla tavalla... ;)"

Viha ja agressivisuus kuuluvat suvaitsevaiseen maailmankatsomukseen. Ei ole sattumaa että jokikinen suvaitsevainen kirjoitus tälläkin palstalla on tavalla tai toisella agressiivinen.

Mutta ei viha suvaitsijan ajattelua sumenna. Päinvastoin, viha on kantava voima.
  
  21. tammikuuta 2009 2:36:43

Nimi : Päivän aivopieru
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Taas paukkuu haisevia aivopieruja.:
Ote sivulta Maahanmuutto"tieto":

"Maahanmuuttoon liittyvää tietoa Suomesta ja ulkomailta

Valtamedian on aika nostaa kissa pöydälle. Faktat ja tilastot esiin, julkinen keskustelu käyntiin. […] Ja missä on viranomaisten oma nettiviestintä? Missä viipyy sivu, joka jakaa oikeaa ja puolueetonta tietoa maahanmuuttajista - heidän kotiutumisestaan, työllistymisestään ja Suomen tulevaisuuden työvoimatarpeista?

-Petteri Järvinen, Tietokone-lehti 1/2009"

Samassa yhteydessä:

"Palaute

Kommentoi tätä prototyyppiä keskustelussa http://hommaforum.org/index.php?topic=20

Linkkivinkit voi jättää foorumille."

Sivuilla vielä linkit Halla-ahon sivuille jne. Tämäkö on sitä "joka jakaa oikeaa ja PUOLUEETONTA tietoa maahanmuuttajista - heidän kotiutumisestaan, työllistymisestään ja Suomen tulevaisuuden työvoimatarpeista?"

Lopettakaa pojat, tässähän tukehtuu nauruun.
  
  21. tammikuuta 2009 8:56:54

Nimi : P
  
Viesti : "Minäkin hieman ihmettelin että miksi Jussi suostui paperikäsittelyyn. Nyt ei edes taida saada mielenkiintoisia lainauksia käräjäoikeuden käsittelystä. Toki ne paperiset tulevat, mutta nyt niitä saavat Illmanin kanssa viritellä rauhassa."

Eihän hän suoraan olemihinkään suostunut. "Periaatteessa suostun" ei olesama kuin "Suostun",varsinkin kun poliisi ei edes selittänyt mitä se merkitsee.

Käsittääkseni kirjallista käsittelyä ei voida suorittaa kuin silloin, kun syytetty on tunnustanut tehneensä rikoksen. Jussi ei noissa vastauksissa myöntänytmissään vaiheessa syyllistyneensä rikokseen, joten kirjallista käsittelyä ei minun käsittääkseni voi käyttää?

Lakimiehet valistakaa?

  
  21. tammikuuta 2009 10:20:20

Nimi : Paul R
  
Viesti : Tuolta voi tarkistaa lakiin ja säädöksiin jne. liittyvää;

FINLEX ® - Valtion säädöstietopankki
http://www.finlex.fi/fi/
  
  21. tammikuuta 2009 10:26:16

Nimi : Kalle
  
Viesti : Viivi&Wagner goes nuiva!

http://www.hs.fi/viivijawagner/
  
  21. tammikuuta 2009 10:32:04

Nimi : Tinden
  
Viesti : HS tänään ja äänessä Johanna Korhonen:
"Tuskin toimittajille olisi tullut perussuomalaisten suosio niin suurena yllätyksenä, jos he olisivat käyneet enemmän vaikkapa täällä."

"Täällä" on Helsingin Kalliossa sijaitseva Roskapankki-baari, 1990-luvun laman elävä muistomerkki, jossa heti yhdeksältä aamulla alkaa yhteiskunnan tilan syväanalyysi halvan oluttuopin voimalla.
(Lähde HS/21.1.)

Hohoijaa.
  
  21. tammikuuta 2009 10:36:45


guestbook © freebok.net