14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 111576-111600

Nimi : topikoo
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : PerSujen kannatus on vahvassa nousussa ja hyvä niin, mutta nousu saattaa tyssätä äkkiä, jos seuraavanlaisia uutisia alkaa näkymään useamminkin (Turun Sanomat 20.1.):
"Raision kaupungin luottamuspaikkavalinnat saivat heti kunnallisvaalien jälkeen yllättävän käänteen, kun vaaleissa enemmistönsä menettäneet vasemmistopuolueet sopivat vaaliliitosta vihreiden ja perussuomalaisten kanssa."
En totisesti aio jatkossa äänestää PerSuja, jos ilmeisesti jonkun kauppatavarana olleen lautakuntapaikan(?) takia ollaan valmiita liittoutumaan viher-vasemmiston kanssa. Tiedän, että tämä ei ole PerSujen keskustelupalsta, mutta oletan, että tätä käy lukemassa myös sellaisia henkilöitä, joilla on jonkinlaista vaikutusvaltaa ko puolueessa. Toivon totisesti, että Raision lyhytnäköiset järjen jättiläiset laitetaan ojennukseen ja tämä jää ainutkertaiseksi työtapaturmaksi. Tässä vielä linkki koko uutiseen:
Turun Sanomat
  
  20. tammikuuta 2009 12:11:33

Nimi : Jekku
  
Viesti : Jaahas, Persutkin osaavat selkäänpuukottamisen näköjään. En olisi uskonut näkeväni noin pahaa kämmiä.
  
  20. tammikuuta 2009 12:35:19

Nimi : Roope
Kotisivu : http://mediaseuranta.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : topikoo:

Ymmärtääkseni kyseessä on ihan normaali tekninen vaaliliitto luottamuspaikkojen jakoon vaikuttamiseksi. Ei tuo tarkoita liittoutumista varsinaisissa poliittisissa kysymyksissä. Tuosta uutisesta ei tosin selvinnyt mitä persut siitä itselleen saivat.
  
  20. tammikuuta 2009 12:41:02

Nimi : Jekku
  
Viesti : Roope: Normaali tekninen vaaliliitto? Vihreiden kanssa? Siinä ei ole mitään normaalia.
  
  20. tammikuuta 2009 12:47:31

Nimi : JT
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Terveisiä Kemistä:
http://turunen.blogit.uusisuomi.fi/2009/01/20/yhteiskuntarauha-jarkkymassa-kemissa/
  
  20. tammikuuta 2009 12:50:48

Nimi : P
  
Viesti : "Mistä me teille joutomiehen pusseista huoran vittuun nussituille äpäräpojille saatais töitä että ehtisitte muutakin tehdä kuin ihannoida natsiaatetta?"

Hienoa suvaitsevaisto, kun pistätte parheet poikanne ja tyttärenne asialle. Mistähän me teille jotain järkevää tekemistä saisimme hankittua?
  
  20. tammikuuta 2009 12:52:06

Nimi : Roope
Kotisivu : http://mediaseuranta.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jekku:
"Normaali tekninen vaaliliitto? Vihreiden kanssa? Siinä ei ole mitään normaalia."

Persut lunastivat itselleen pelimerkin käytettäväksi jossain heille tärkeässä asiassa. Vaihtoehto olisi ollut se, ettei heillä tätä pelimerkkiä olisi. Tätä on vaa'ankieliaseman hyväksikäyttäminen. Onkos Raisioon suunnitteilla esimerkiksi vastaanottokeskusta?
  
  20. tammikuuta 2009 12:55:04

Nimi : Roope
  
Viesti : Roope: Okei, hyväksyn tuon selityksen :) Silti niskakarvat nousivat pystyyn.
  
  20. tammikuuta 2009 13:11:22

Nimi : Kari
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Maahanmuuttokriittiset ihmiset muodostavat oman kansanryhmänsä eikä heidän yleistäminen rasisteiksi ole yhtään sen reilumpi väite kuin minkään muunkaan väestöryhmän. Eikö Perussuomalaisten esitämistä yleisesti rasistisena tms. liikkeenä voida pitää kiihottamisena kansanryhmää vastaan?
  
  20. tammikuuta 2009 13:12:36

Nimi : Jekku
  
Viesti : Niin ja äskeisessä kirjoittaja piti olla Jekku ja tarkoitettu Roopelle. Anteeksi Roope :)
  
  20. tammikuuta 2009 13:17:03

Nimi : P
  
Viesti : "ENAR-Finlandin puheenjohtaja on muuten eräs Ali Qassim

"Mutta huvittava yhteensattuma silti. :)"

Ei ole huvittava, eikä se taida olla myöskään yhteensattuma. Kannattaa tutkia kuinka sananvapaudenvastainen liike on verkostoitunut. Täällä ja muuallakin puolihuolimattomasti herjataan esimerkiksi "demlalaisia" lakimiehiä, mutta he tosiaan ovat yksi tärkeä solmukohta kyseisessä liikkeessä. Lakien valmistelun (mm. Suurpää) ja tulkinnan hallinta (mm. Illman) on mahtava työkalu. Tuo ENAR on sitten EU-rahalla toimiva vaikuttaja, mutta onneksi se on tainnut jäädä Ali Qassimin rahapuuksi."

Homma foorumiin voisi joku taidokas rakennella kaaviopohjan, johon voitaisiin pistää Illmanit, Suurpäät, Viljaset, Ali Q:t ja organisaatiot ja katsoa missä mikin on kytköksissä toisiinsa. Olisi muuten aika oiva apauväline osoittaa että kuninkaalla ei ole vaateita - suuri osa mokuttajista hyötyy mokuttamisesti välillisesti joko rahallisesti / sosiaalisesti / poliittisesti..
  
  20. tammikuuta 2009 13:20:39

Nimi : Tsaimai
  
Viesti : "Natsi-Saksa kirjoitetaan natsi-Saksa"

Taitaa oikeasti harmittaa?
  
  20. tammikuuta 2009 13:56:14

Nimi : Roope
Kotisivu : Maahanmuuttotieto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : P:
"Homma foorumiin voisi joku taidokas rakennella kaaviopohjan, johon voitaisiin pistää Illmanit, Suurpäät, Viljaset, Ali Q:t ja organisaatiot ja katsoa missä mikin on kytköksissä toisiinsa."

http://maahanmuuttotieto.wikidot.com/vaikuttajat

Tämä sivu ei ole läheskään valmis, mutta sieltä on hyvä lähteä liikkeelle. Selaa siellä "Kansalaisjärjestöt ja asiantuntijat"-kohdasta löytyvistä linkeistä (=klikkaa järjestöjen nimiä) kaikessa rauhassa (vaikka viikon ajan) hallituksen jäsenet, jäsenjärjestöt, rahoittajat, pöytäkirjat, kokouskutsut, julkilausumat, yhteistyökumppanit ym. dokumentit. Alat näkemään koko maahanmuuttopoliittisen kuvion uudesta kulmasta. Näennäinen kaaos järjestyy, kun verkosto hahmottuu. Lisämateriaaliksi vielä uuden ulkomaalaislain lausuntoyhteenveto ja vähemmistövaltuutetun sivut.

Valitettavasti minulla ei ole aikaa eikä taitoa visualisoida tuota verkostoa. Oppimisen ja oivaltamisenkin kannalta on parasta tutustua siihen ihan itse.
  
  20. tammikuuta 2009 13:59:25

Nimi : Ode
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Moi,

Alla vähemmistovaltuutetun sivuilta mielenkiintoista tekstiä. Toteutuukohan käytannossa...

'Toisaalta jokaisella on sananvapaus, mikä tarkoittaa oikeutta pitää mielipiteitä sekä vastaanottaa ja levittää tietoja ja ajatuksia viranomaisten siihen puuttumatta. Sananvapauden suojan piiriin ei kuulu ainoastaan sellaiset tiedot tai mielipiteet, jotka otetaan vastaan mielellään tai joita pidetään harmittomina tai yhdentekevinä, vaan myös sellaiset, jotka koetaan häiritsevinä ja epämiellyttävinä. Näin ollen esimerkiksi maahanmuuttopolitiikan ja kotouttamispolitiikan kritisoiminen kärkevälläkin tavalla on sallittua.'http://www.vahemmistovaltuutettu.fi/intermin/vvt/home.nsf/pages/0EC638109F664EB7C2257392004496A4?opendocument
  
  20. tammikuuta 2009 14:02:04

Nimi : Tarkkkis
  
Viesti : Hei Hammer! Jos ymmärrät vertaustani niin ajatellaanpa vaikka jalkapuoli jalkapalloilija ei ole sopiva joukkueeseen. "Joukkueeseen", hih mikä osuva tölväisy! Työyhteisökin voi olla joukkue!

Vasarahammer pure munaa ja inise!
  
  20. tammikuuta 2009 14:02:50

Nimi : Paul R
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Turhauttavaa, kun suvaitsevaisto antaa jatkuvasti vihan sumentaa ajattelunsa tuolla tavalla... ;)
  
  20. tammikuuta 2009 14:12:07

Nimi : x.x
  
Viesti : "Maahanmuuton ongelmiin on ainoastaan yksi tehokas lääke. Se on maahanmuuton rajoittaminen ja jopa nykyisen vierasperäisen kulttuurisesti Suomeen sopimattoman väestön kotimaihinsa paluun edistäminen."

Näimpä. Paitsi ettei ihan...

Sopeutumattoman väestön kotiin paluu ei ole realistista. Mihin ja miten lähettää ihmisiä joita A) lähtömaa ei ota vastaan B) jotka eivät itse halua lähteä? Hetken kun pysähtyy pohtimaan asiaa niin tajuaa että mitään rauhanomaista ja siistiä keinoa tuohon ei ole eikä pohjoismainen sivistysvaltio tule koskaan käyttämään väkivaltakoneistoaan em. tarkoitukseen = jos moinen joskus tulee kyseeseen niin Suomi ei enää siinä vaiheessa ole nykyisenkaltainen oikeus-/sivistysvaltio.

Hiukan ehkä turhaa jankkaamista mutta toisaalta on tärkeä myöntää realiteetit. Vain ja ainoastaan maahanmuuton rajoittaminen on käytännössä mahdollinen keino estää maahanmuuton ongelmien laajeneminen ja mitä pidempään sen toimen kanssa viivytellään sitä vähemmän on enää korjaavia liikkeitä tehtävissä.
  
  20. tammikuuta 2009 16:40:58

  
Viesti : Poliisi valmistautuu Gaza-mielenosoitukseen
  
  20. tammikuuta 2009 17:20:45

Nimi : Tiedostaja
  
Viesti : Hierarkisen organisaation toiminnalla on jokin kokonaistavoite, jonka organisaation rakenne pilkkoo helpommin hallittaviksi osatavoitteiksi. Syntyy puumainen rakennelma. Kun organisaatio toimii ja osatavoitteet on saavutettu, kokonaistavoite saavutetaan niiden "sivuvaikutuksena".

Jokaisen osatavoitteen saavuttaminen edellyttää aktiivista toimijaa, joka saa tavoitemäärittelynsä hierarkiassa seuraavaksi ylempänä olevasta lokuksesta. Sieltä saattavat tulla myös toimintaohjeet, mutta usein nuo ohjeet voi laatia myös toimija itse oman harkintansa, toimiympäristönsä ja käytössään olevien resurssien mukaan sellaisiksi, että tämä ylhäältä annettu osatavoite on mahdollista saavuttaa. Monasti tämän hierarkisen lokuksen haltija silloin jakaa saamansa osatavoitteen vielä pienemmiksi osiksi ja antaa ne itsensä alapuolelle perustettaviin hierarkisiin lokuksiin.

Poliittisen mandaatin saaneissa organisaatioissa, esimerkiksi hallituksessa ja sen virkamieskunnassa, on sen ohjelman kokonaistavoite laadittu demokraattisissa vaaleissa esitettyjen vaaliteemojen ja niiden saamien äänien perusteella. Tämän hierarkian ylimmän lokuksen tavoitteen on tässä tapauksessa siis antanut Suomen kansa.

Varsinkin paljon valtaa saaneessa organisaatiossa on sen toimijoilla suuri houkutus tulkita annettua tavoitemäärittelyä "luovasti". Monikulttuurisuus ei viime eduskuntavaalien yhteydessä ollut mikään näkyvä vaaliteema, eikä Suomen kansa näin ollen vaaleissa valtuuttanut nykyistä eduskuntaa luomaan hallitusta ja virkakoneistoa, jonka perustavoitteisiin olisi kuulunut monikulttuurisuus. Kansan vaaleissa kannattamat perustavoitteet on näin ollen syrjäytetty ja tilalle on otettu joidenkin toisten tahojen laatimat tavoitteet. Tähän valtiolliseen organisaatioon liitetty valta on siis kaapattu äänestäjiltä joidenkin muiden käyttöön.

Mitä sitten on korruptio? Se on jonkin organisaatiolokuksen mahdollistaman valta-aseman ja organisaation rakenteen käyttöä siten, että se laatii toimintaohjeensa muualta kuin organisaatiossa ylemmästä lokuksesta annettujen tavoitteiden mukaisesti. Koneisto siis tulee tuottamaan jotakin muuta kuin sitä, mitä varten se alunperin on rakennettu.
  
  20. tammikuuta 2009 17:30:47

Nimi : vellihousu
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Vähemmistövaltuutettu: "Perusoikeuksia loukataan esimerkiksi, jos luodaan vihamielinen ja halveksiva ilmapiiri tiettyä etnistä vähemmistöä tai kansanryhmää kohtaan esittämällä loukkaavia ja totuutta vääristäviä väittämiä tämän oletetuista ominaisuuksista, tavoista ja uskomuksista"

Mitä on nämä totuutta vääristävät väittämät? Missä niitä on?
Vihamielistä suhtautumista tuskin kukaan toivoo, eikä mielestäni maassa jo oleviin turvapaikan saaneiden henkilöiden kotiuttamiseen on todella panostettava, jotta onnistuttaisiin edes näiden kanssa, jotka maahan ovat päässeet. Paras panostaminen ei kuitenkaan tule hyysäämällä, vaan sopivasti vaatimalla ja pienoisesti tukemalla tarpeen mukaan. Halveksiva ilmapiiri syntyy väkisinkin, ellei maahanmuuttajat onnistu työllistymään ja sopeutumaan kulttuuriimme.

Toivon todella, että Perussuomalaiset saavat niin suuren kannatuksen, ettei kukaan viranomainen voi kotisivuilleen laittaa tuollaista paskaa uhkailemaan kansalaisten vapaata keskustelua.

Pilkata ei ketään pidä, mutta asioista pitää voida keskustella niiden oikeilla nimillä, vailla pienintäkään vaaraa syyllistyä mihinkään kukkahattutädin määrittelemään rikokseen.

HELVETTI ETTÄ KYRSII TUOLLAINEN SKEIDA
  
  20. tammikuuta 2009 17:35:27

Nimi : P
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : http://www.vihrealanka.fi/uutiset/vihrea-lanka-ei-loukannut-juutalaisia

Vihreä Lanka ei loukannut juutalaisia
15:51

Kansanedustaja Bjarne Kallis (kd) syyttää Helsingin Sanomien verkkosivuilla Vihreän Langan rinnastavan juutalaiset natseihin.
Sami Ahon sarjakuva.
Kuva: Sami Aho

Syytöksen taustalla on viime perjantaina ilmestyneessä lehdessä ollut taiteilija Sami Ahon sarjakuva, jossa hassut sarjakuvahahmot epäilivät Israelin lippua ja hakaristiä serkuksiksi ja sanoivat, että ne ovat alkaneet muistuttaa toisiaan.

Vihreän Langan päätoimittaja korostaa, että sarjakuvassa ei ole Daavidin tähti vaan Israelin lippu.

”Tarkoitus ei ollut missään nimessä kritisoida tai varsinkaan loukata juutalaisia kansanryhmänä tai yleisesti”, lehden päätoimittaja Elina Grundström sanoo.

Hänen mukaansa kyseessä oli sarjakuvapiirtäjän henkilökohtainen kommentti ajankohtaisesta poliittisesta tilanteesta, kuten Sami Ahon sarjakuvissa yleensä. Grundström myös muistuttaa, että sarjakuva on monitulkintainen taidemuoto.

”Pahoittelemme, jos jotkut juutalaiset ovat loukkaantuneet sarjakuvasta. Käsitykseni mukaan myös juutalaisten keskuudessa on erilaisia näkemyksiä tämän hetken poliittisesta tilanteesta ja Israelin valtion roolista siinä”, Grundström sanoo.


Heh. Seli seli. Kaksinaismoralismi loistaa ja kauas. Suosittelen kantelua vähemmistövaltuutetulle ja tutkintapyyntöä poliisille Rikoslain 11 luvun rikkomisesta?

Kynnys vihreillä itsellään on mitätön leimata ja iskeä SLAPP muiden kiusaksi vaatii moista.

Olisivat vaan pyytäneet anteeksi ;)

Jos joku muu taho olisi julkaissut sarjakuvan, johon on piirretty koukkunokkaisia hahmoja ja verrattu davidin-tähteä hakaristiin, Illman olisi itsekin asiaa selvittämässä.

Jos puolikuu olisi ollut tuon daavidin tähden tilalla, olisi päällä jo rikostutkinta ja Vanhanen pyytäisi anteeksi muslimeilta..

Näin maailma on tasa-arvoinen. Naurettavainta lie, että muita natsikorteillä lätkivät paljastavat omat paljaat kasvonsa. Hienoa Vihreät hienoa. Taitaa seuraavissa vaaleissa olla saalis 6%
  
  20. tammikuuta 2009 17:57:19

Nimi : acc
  
Viesti : Vähemmistövaltuutettu: "Perusoikeuksia loukataan esimerkiksi, jos luodaan vihamielinen ja halveksiva ilmapiiri tiettyä etnistä vähemmistöä tai kansanryhmää kohtaan esittämällä loukkaavia ja totuutta vääristäviä väittämiä tämän oletetuista ominaisuuksista, tavoista ja uskomuksista"

Siis tarkoittaako tuo, että totuuden saa kertoa. Epäilen kumminkin, että jopa totuuden kertominen loukkaa. Onneksi tuossa valtuutetun tekstissä on asia esitetty siten, että loukkaavuus ja totuuden vääristely on yhtä aikaa voimassa.

Ehkä siis saamme puhua totta?
  
  20. tammikuuta 2009 18:36:12

Nimi : TaTu
  
Viesti : "Sopeutumattoman väestön kotiin paluu ei ole realistista. Mihin ja miten lähettää ihmisiä joita A) lähtömaa ei ota vastaan B) jotka eivät itse halua lähteä? Hetken kun pysähtyy pohtimaan asiaa niin tajuaa että mitään rauhanomaista ja siistiä keinoa "

C) Kanada ?

D) Soylent green?

;))

Ja hienoin temppu upottaa Vihreälanka olisi, jos Mestari (bebbuh) ilmestyisi heidän keskusteluunsa puolustamaan Vihreän langan sananvapautta. Porukka sekoaisi Mestarin suukosta pahemmin kuin Tontti taannoin blogissaan :))

  
  20. tammikuuta 2009 18:41:27

Nimi : Nyymi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Keskustan ministeri LIISA HYSSÄLÄ teki niin törkeän tempun siirtäessään lääkelaitoksen omalle vaalipiirilleen"

Hyssälä ei ole Kuopiosta päinkään, mutta älä anna sen häiritä lämmintä tunnetta.
  
  20. tammikuuta 2009 18:44:09

Nimi : Juha
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Teet hyvää työtä, Halla-aho. Jatka samaan malliin. Jos oikeuden käynneistä tulee kuluja, on meitä iso joukko, jotka olemme valmiita tukemaan myös taloudellisesti. Eduskuntavaaleihin ei liene tarvettaa panostaa rahallisesti, koska nettikirjoittelu ja oikeat ajatukset takaavat läpimenon.
  
  20. tammikuuta 2009 19:33:29


guestbook © freebok.net