14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 111476-111500

Nimi : paavo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Persut meni ohi vasurien. Tätähän jo osasin aavistaa kuntavaalien jälkeen. 10% kannatus ei ole enää kaukana, vaikka jotkut sitä pitivätkin aika utopistisena vielä joku aika sitten. Näin se homma etenee.
  
  19. tammikuuta 2009 11:33:11

Nimi : Paul R
  
Viesti : "Myös muun muassa Suomi24:n kaupungit ja kunnat-osion Kemi-sivulle on kerääntynyt hieman kyseenalaisiakin keskusteluja aiheesta."

Olisikos tuohon linkkiä? Kiinnostaisi tietää paikallisten mielipiteet.
  
  19. tammikuuta 2009 11:40:32

Nimi : George
  
Viesti : Ote Perussuomalaisten eduskuntavaaliohjelmasta 2007: "Me Perussuomalaiset emme hyväksy myöskään sitä, että vammaisuutta yritetään jopa tietoisesti
poistaa yhteiskunnasta erilaisin raskausseulonnoin. Onko yhteiskunta muka täydellinen ilman
vammaisia? Pois silmistä, pois mielestä, on darwinistinen ja julma - yksinkertaisesti väärä - tapa
tehdä päätöksiä."


Jep, mitään ei kannata tehdä jos siitä ei seuraa täydellisyyttä.

Darwinistinen ja julma on tosiaan useimmiten sama asia. Darwinismi on sama asia kuin 'luonnollisuus' jolla sitten taas perustellaan lapsen oikeutta eri sukupuolta oleviin vanhempiin. Tästä näemme hyvin että luonnollisuus ei ole suoralta kädeltä hyvää ja moraalista.
  
  19. tammikuuta 2009 12:00:56

Nimi : Jukka
Kotisivu : http://kansankokonaisuus.blogspot.com
  
Viesti : Darwinistinen ja julma on tosiaan useimmiten sama asia. Darwinismi on sama asia kuin 'luonnollisuus' jolla sitten taas perustellaan lapsen oikeutta eri sukupuolta oleviin vanhempiin. Tästä näemme hyvin että luonnollisuus ei ole suoralta kädeltä hyvää ja moraalista.

Täyttä propagandaa.

Darwinismilla ei voi perustella homoseksuaalien oikeutta adapotoida suuntaan eikä toiseen.

Darwinisti voi olla aivan yhtä hyvin äärivasemmistolainen, talousliberaali, äärioikeistolainen tai kansallismielinen tai kristitty.

Se, että eräät vapaa-ajattelijat käyttävät darwnismia keppihevosena kristinuskon vastaisessa "ristiretkessään" ei asiaa muuksi muuta.

  
  19. tammikuuta 2009 12:26:21

Nimi : Olen suomalainen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Darwinismia tai ei, mutta lapsi on äitinsä kohdussa.

Toinen haluaa lapsen, ja jos tällä on vaikeuksia, haluaa auttaa vaikeuksissa. Kuitenkin lastansa rakastaen.

Toinen taas ei halua lasta, eikä auttaa vaikeuksissa, vaan tapattaa lapsensa kohtuun. Aivan kuin lasta ei olisi koskaan ollutkaan, siis rewindillä takaisin alkuun ja homma uusiksi.

Yhteiskunta tukee rewindin mahdollisuutta voimakkaasti. Erilaisuuden pelko saa myös viranomaiset suosittelemaan rotuhygienisiä toimenpiteitä. Väitetään, että lapselle on haitallista syntyä vanhemmille, jotka eivät häntä rakasta. Toki niinkin, mutta että lapsi pitäisi sen vuoksi surmata?

Aikuisten oikeasti ei ole olemassa mitään rewind-nappulaa, jolla homman saa alkamaan alusta. Kohtuunsa tapettu lapsi on kohtuun tapettu lapsi. Sen jälkeen voi toki saada lapsen, jota ei haluta tappaa, mutta ei se tee tehtyä tekemättömäksi.

Ihmetteln suuresti sitä, että samat viherpiipertäjät, jotka jauhavat eläinten oikeuksista, kuitenkin sallivat abortin! Siis nämä kettutytöt eivät pidä edes villapaitaa, koska se on lampaiden riistoa, vaikka lammasta ei tapettaisikaan, mutta abortiin he menevät, koska se on niinku että mitään ei olisi koskaan tapahtunutkaan? Missä logiikka?!

Samat viherpiipertäjät huutavat kuolemaa USA:lle, Israelille ja jopa joillekin perussuomalaisten ehdokkaille! Kuinka eläinaktivisti voi huutaa kuolemaa ihmisille?

Ja kuinka nykyisin äärivasemmisto ja suvaitsevat ovat avoimesti antisemitistejä, mutta "äärioikeisto" kannattaa juutalaisten oikeutta omaan kansallisvaltioonsa ja tukee Israelia ja sen oikeutta olemassaoloonsa!? Hamsa ampui siis 6000 (kuusi tuhatta) rakettia Israeliin, ennen kuin Israel hyökkäsi! Vertailun vuoksi: Kuinka monta rakettia Venäjä sietäisi Suomen puolelta ennen rankaisutoimia? Luulen, että se ensimmäinen ehdittäsiin ampua...
  
  19. tammikuuta 2009 13:16:22

Nimi : Tosi
  
Viesti : Darwinistinen ja julma on tosiaan useimmiten sama asia.

1)Darwinismi on sama asia kuin 'luonnollisuus' jolla sitten taas perustellaan lapsen oikeutta eri sukupuolta oleviin vanhempiin.

2)Tästä näemme hyvin että luonnollisuus ei ole suoralta kädeltä hyvää ja moraalista.


Miten niin näemme? En mä ainakaan näe. Kysytäänkö lapselta asiaa ja voiko kukaan tietää, mitä vaikutuksia sillä lapselle myöhemmin on?

En ymmärrä "logiikkaasi".
  
  19. tammikuuta 2009 13:37:00

Nimi : Jukka
Kotisivu : http://kansankokonaisuus.blogspot.com
  
Viesti : Darwinismia tai ei, mutta lapsi on äitinsä kohdussa.

Toinen haluaa lapsen, ja jos tällä on vaikeuksia, haluaa auttaa vaikeuksissa. Kuitenkin lastansa rakastaen.

Toinen taas ei halua lasta, eikä auttaa vaikeuksissa, vaan tapattaa lapsensa kohtuun. Aivan kuin lasta ei olisi koskaan ollutkaan, siis rewindillä takaisin alkuun ja homma uusiksi.


Ahas - no olen minäkin darwinisti ja minulla on lapsia. Jos runolliseksi saa heittäytyä niin muistan miten koin kevään ja puiden lehteen nousun eri tavalla sinä keväänä kun lapsi oli tulossa. Ajattelin että olen tänä keväänä ensi kertaa luomassa itsekin elämää. Koin olevani yksi mitätön osa luonnon ja kiertokulussa ja kansakunnan sukupolvien virrassa sen sijaan että olisin maailman napa tai Jumalasta seuraava.

Mutta tuen toki juutalaisten oikeutta olemassaoloon turvallisten rajojen sisällä, vaikka en ymmärrä miten sikiäminen siihen liittyy.

Suljettu raja on yksi hienoimpia asioita mitä olla voi silloin kun se turvaa ihmisiä. Vaikka Suomenkin itäraja on pitkään kulkenut lännempänä kuin pitäisi niin tärkeintä että sellainen nyt yleensä on olemassa.

Paljon onnettomuutta on silläkin estetty:

http://kansankokonaisuus.blogspot.com/2008/03/ulossulkeminen.html

  
  19. tammikuuta 2009 14:04:10

Kotisivu : http://i43.tinypic.com/dxxpnb.gif
  
Viesti : http://i43.tinypic.com/dxxpnb.gif
  
  19. tammikuuta 2009 14:15:11

Nimi : Suomalainen
Kotisivu : http://preview.tinyurl.com/98gdm4
  
Viesti : Gallupin mukaan perussuomalaiset olisivat saaneet ääniä vasemmistolta kaupungeissa. Pitänee paikkansa, mutta ääniä on tullut myös Kokoomukselta.

Itsekin entisenä Kokoomuksen äänestäjänä äänestän nyt Perussuomalaisia. Se, että sekä Perussuomalaisten, että Kokoomuksen kannatus on kasvanut huimasti, ei johdu siitä, että Perussuomalaiset olisivat saaneet vain vasemmiston kannattajia leiriinsä. Luulen, että sekä Kokoomuksen, että Perussuomalaisten kannatus on noussut. He molemmat imevät äänestäjiä demareilta ja Keskustalta. On totta, että vasurit tuskin Kokoomukseen siirtyvät, mutta Perussuomalaisiin kylläkin.

Itse olen kulkenut pitkän tien äänestyskäyttäytymiseni suhteen, koska olen aina äänestänyt ehdokasta. Olen äänestänyt demaria, vasemmistoliittolaista, keskustalaista, perussuomalaista ja kokoomuslaista ehdokasta. Ensi vaaleissa aion ensimmäistä kertaa äänestää puoluetta eli Perussuomalaisia.
  
  19. tammikuuta 2009 14:21:22

Nimi : Nauris
Kotisivu : Ensisynnyttäjien keski-ikä 28 vuotta
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Toki niinkin, mutta että lapsi pitäisi sen vuoksi surmata?"

Jos kohdussa olevalla sikiöllä on jokin vakava sairaus, joka tekee hänestä loppuiäksi vihanneksen tai elämästä erittäin vaikean niin yhteiskunnan huoltosuhteen ja varmaankin myös lapsen kannalta on parempi, että raskaus keskeytetään. Vanhemmat tietenkin tekevät lopullisen päätöksen ottavatko vakavasti sairaan lapsen riesaksi vai ei.

Käsittääkseni nykyään riski saada kehitysvammainen lapsi on paljon suurempi kuin ennen vanhaan. Johtuen mm. säteilystä, ympäristömyrkyistä, päihteistä ja naisen korkeammasta raskaus iästä.

Voisi luulla, että jos seulontoja ei tehtäisi niin kehitysvammaisten vauvojen määrä moninkertaistuisi nykyisestä. Riittäisivätkö Suomen resurssit näiden ihmisten hoitamiseen, kuinka moni vanhempi taas joutuisi jäämään työelämästä pois kehitysvammaisen lapsen hoitajaksi ja kuinka moni vammainen lapsi hylättäisiin tai surmattaisiin, koska vanhemmat eivät lasta kerta kaikkiaan halua.

Täten tuo Perussuomalaisten eduskuntavaaliohjelmassa oleva mielipide on mielestäni perseestä. No ei siinä mitään. Ei kaikessa voi olla samaa mieltä.

Kromosomipoikkeavuuksien sikiöaikaiset seulontamenetelmät
Aborttien määrä jälleen laskussa
Perinnöllisyys
  
  19. tammikuuta 2009 14:26:15

Nimi : Olen suomalainen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Ahas - no olen minäkin darwinisti ja minulla on lapsia."

Seuraavassa ajatusleikkiä asialla:

Darwinisti voi olla riippumatta siitä, miten suhtautuu elämään. Itse asiassa, Darwinismihan pohjimmiltaan on sitä, että annetaan kaikille samat mahdollisuudet, mutta ilman positiivista erilliskohtelua.

Ei oikea Darwinismi ole sikiöseulontaa, koska darwinismiin kuuluu idea siitä, että luonto kokeilee kaikenlaista ja vahvin jää henkiin. Noissa erilaisissa vammaisissa ihmisissä, joita syntyy, saattaa mutaation seurauksena syntyä uusi, älykkäämpi sukupolvi (vaikkakin ehkä liikuntakyvytön). Kun sikiöseulonnoilla abortoidaan kädetön (mutta huippuälykäs) ihminen, oikea Darwinismi ei toteudu.

Sikiöseulonta on siis darwinismin vastaista toimintaa.

Oikea darwinisti antaa kaikille saman mahdollisuuden tavoitella samoja asioita. Jokainen putoaa kyllä omaan ekologiseen lokeroonsa.

Darwinismia ei kuitenkaan voida ihan 100% toteuttaa, vaikka se sopeuttaisi ihmissukua alati muuttuvaan ympäristöön. Kuinka moni olisi esimerkiksi valmis estämään lapsensa antibiootin ottamisen siihen vedoten, että katsotaan, onko lapseni elinkelpoinen ilman lääkettä? Toisaalta, darwinismi toteutuu tällaisessakin ympäristössä, koska silloin ihmissuku sopeutuu vain elämään sellaisessa ympäristössä, jossa on lääkkeitä (ikävä kyllä myös bakteerit sopeutuvat).

Darwinistin pitäisi siis mielestäni kannattaa samojen mahdollisuuksien antamista kaikille, myös vammaisina syntyneille. Vammaisille pitäisi myös antaa kaikki annettavissa oleva tuki, mutta ilman sellaista positiivista erilliskohtelua, joka selvästi syrjii muita, kuten esim helpotettu opiskelupaikan saaminen, vaikka älykkyydessä ei ole mitään vikaa.

Annetaan mahdollisuus ja apuvälineet kilpailuun, ei viedä kuitenkaan suoraan maaliviivan yli.
  
  19. tammikuuta 2009 14:39:21

Nimi : Epäkorrekti
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Suomalainen: Ote Perussuomalaisten eduskuntavaaliohjelmasta 2007: "Me Perussuomalaiset emme hyväksy myöskään sitä, että vammaisuutta yritetään jopa tietoisesti poistaa yhteiskunnasta erilaisin raskausseulonnoin. Onko yhteiskunta muka täydellinen ilman vammaisia? Pois silmistä, pois mielestä, on darwinistinen ja julma - yksinkertaisesti väärä - tapa tehdä päätöksiä."

Höh. Muutettavat muuttaen:

"Me Perussuomalaiset emme hyväksy myöskään sitä, että ulkomaalaisuutta yritetään jopa tietoisesti poistaa yhteiskunnasta erilaisin maahantuloseulonnoin. Onko yhteiskunta muka täydellinen ilman ulkomaalaisia? Pois silmistä, pois mielestä, on darwinistinen ja julma - yksinkertaisesti väärä - tapa tehdä päätöksiä."

Jumankauta ihan oikeesti nyt. Ei se vammaisten synnyttäminen rikasta yhteiskuntaa yhtään enempää kuin somalien tuonti. Persut voisi keskittyä vastustamaan terveiden sikiöiden abortointia, siinä olisi sentään jotain järkeä.
  
  19. tammikuuta 2009 15:02:03

Nimi : Mäki-Ketelä tarjoaa luettavaa
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : ...adressin keskusteluissa:

http://www.adressit.com/keskustelu/7133/start/425
  
  19. tammikuuta 2009 15:02:32

Nimi : Teemu Lahtinen
Kotisivu : http://www.teemulahtinen.fi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Bumaga on bumaga ja praktika on praktika. Persuilla ei ole ollut mitään yhtenäistä ohjelmaa koskaan, vaan jokaiseen vaaliin on erikseen laadittu "vaaliohjelma", joka on sitten eri tahojen annista koostettu sillisalaatti ja sisäisesti ristiriitainen.

Evoluutio on tässäkin ollut osallisena ja uusin kuntavaaliohjelma on ehkä aiempi yhtenäisempi ja joka tapauksessa "kumonnut" eduskuntavaaliohjelman.

Puolueessa on paikoittain tiedostettu pysyvämpiluontoisen periaateohjelman tarve ja esimerkkinä PS-Nuoret sellaisen laativatkin. Sekin on kompromissien kompromissi, mutta oikean suuntainen.
  
  19. tammikuuta 2009 15:25:02

Nimi : aleksi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Evoluutio on antanut meille keinon seuloa sikiöitä. Siinä mielessä se on myös darvinismia.
  
  19. tammikuuta 2009 15:28:03

Nimi : Tinden
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : 26994 nimeä adressissa jo. Hineo juttu.

Hieno juttu oli myös tuo perussuomalaisten saama kannatus 8,3. Varsinkaan jos Matti "Mamu" Vanhasen ilmoitus barrikaadeille menosta maahanmuuttajien puolesta ei vielä näy tässä.

Tuosta JMK:n adressin keskusteluissa, minua huolestuttaa
vähän se, että kansanedustajien sähköposteissa on ongelmia. Saavatkohan he liitteet?

Niin ja jos saavat, lukevatko;)

  
  19. tammikuuta 2009 15:59:39

Nimi : kunhan kirjoitan
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Ruukinmatruuna ampuu kovilla aborttiasiassa.
  
  19. tammikuuta 2009 16:21:38

Nimi : Fenix = Seppo Lehto tunnettu tuhkamuna
Kotisivu : Yhtyvätkö vieraskirjaa lukevat ko. sanomaan?
Mitä teen : Aion mainita Seppo Lehdon nimen
  
Viesti : Maahanmuuttopoliittinen puheenvuoro vuoden lopuksi 2008 - Kommenttinne ovat tervetulleita

Olisikohan koko kirppusen kansakuntamme aika mennä täisaunaan jotta ajattelu alkaisi kulkemaan maahanmuuttopoliittisissa ja muissa vastaavissa kysymyksissä jouheammin?

Seppo Lehto - Löylyä, ;) sinun huki - Odotan
  
  19. tammikuuta 2009 16:30:14

Nimi : J. Mäki-Ketelä
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Tinden kirjoitti: "minua huolestuttaa vähän se, että kansanedustajien sähköposteissa on ongelmia. Saavatkohan he liitteet?

Niin ja jos saavat, lukevatko;)"

Hyvä havainto! Olen tiedostanut tämän meilin kulkuun liittyvän ongelman, ja homma on hoidossa. Eli kaikki saavat kyllä liitetiedoston. Systeemiä en sen enempää valaise, etteivät "taantumuksen kätyrit" taas ala kikkailemaan jotain typerää häiriköinniksi.

Se, että lukevatko edustajat sanomaani, on sitten taas ihan eri asia. No 2011 jälkeen nykyisten edustajien suuren enemmistön ei tarvitsekaan enää näillä äänestäjiä kiinnostavilla asioilla päätään vaivatakaan.

Ovat nääs edustajat silloin maitojunalla matkalla maakuntaan.

Ja minä + muutama satatuhatta äänestäjää olemme pelkästään iloisia silloin!
  
  19. tammikuuta 2009 16:50:28

Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Aluksi vammaiset lapset tapetaan sitten varmaan vain hyvin toimeentulevat vanhemmat saavat tehdä lapsia jne..sairasta touhua.Kaikille oikeus päättää omista lapsimääristään oli sitten työtön tai töissä.Kellään ei ole sanomista jos työtön perhe hankkii vaikka viidennen vammaisen lapsensa!
Hyvinvointiyhteiskunnassa se pitää olla mahdollista.
  
  19. tammikuuta 2009 16:56:30

Nimi : Nauris
Kotisivu : Tässä on jonkun kommentti
Mitä teen : Aion mainita Seppo Lehdon nimen
  
Viesti : "Kommenttinne ovat tervetulleita"

Henry Rouhivuori
  
  19. tammikuuta 2009 17:04:06

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin

Viesti : Aluksi vammaiset lapset tapetaan sitten varmaan vain hyvin toimeentulevat vanhemmat saavat tehdä lapsia jne..sairasta touhua.Kaikille oikeus päättää omista lapsimääristään oli sitten työtön tai töissä.Kellään ei ole sanomista jos työtön perhe hankkii vaikka viidennen vammaisen lapsensa!
Hyvinvointiyhteiskunnassa se pitää olla mahdollista.

19. tammikuuta 2009 16:56:30
_______________________________

Häh, ei voi olla....?

Pirjo, tajuatko lainkaan että olet vieraskirjan lemmikki-trolli ja nyt sitten alat olemaan samoilla linjoilla Perussuomalaisten kanssa...?

On näköjään niin että mihinkään ei tässä maailmassa enää voi luottaa,trollitkin pettävät...Niisk...

Toisaalta, olo on ristiriitainen, hiukan kuin olisi isä jonka tytär lähtee maailmalle ja pärjäilemään omillaan, saatuaan hyvän kasvatuksen,tyttären vaikeasta uhma-iästä huolimatta...Niisk...
  
  19. tammikuuta 2009 17:04:08

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : Pirjo, kannatan ajatusta, että Suomi siirtyy ensimmäisenä maailmassa täysimittaiseen ihmisen kloonaukseen. Visioni on, että lähitulevaisuudessa valtio voi myydä ihmisille valmiiksi 18 vuotiaaksi valvotussa kopissa kasvatettuja lapsia. Hintahan voitaisiin pohjata johonkin sopivaan lukuun, kuten vaikka 500 tuhatta per kersa.
Musta lapsi voisi olla hieman halvempi, koska se tulee rikastamaan yhteiskuntaa paremmaksi, joten haittaveroa voisi semmosen kohdalla laskea.
Näin syntyvyyttä voitaisiin säännöstellä varsin kätevästi hinnanmuutoksilla, eikä tulisi niitä vammasiakaan, eikä tarvitsisi hätäillä, että joku köyhä menee pyöräyttämään lisää lapsia, kun pidetään se hinta tarpeeksi korkeana.
  
  19. tammikuuta 2009 17:10:12

Nimi : Razze
  
Viesti : Keskustapuolue tulee jäämään ensi vaaleissa historian lehdille suurimman rökäletappion koskaan saaneena puolueena.
Nyt kun Matti "vaivainen lintu se omaan pesäänsä sontii" Vanhanen kaivaa oikein isolla lapiolla hautaa omalle puolueelleen, olisi Soinin aika hyökätä haaskalle ja ottaa huomaansa ne kymmenet tuhannet verenperintönä perinteisesti Keskustaa äänestäneet - mutta Vanhasen horinointiin pettyneet - jotka sydämeltään jakavat Perussuomalaisten aatteen.
En näe mitään estettä sille, etteikö Perussuomalaiset voisi nousta Keskustan tilalle pysyvästi yhdeksi valtapuolueista.
  
  19. tammikuuta 2009 17:25:19

Nimi : Paul R
  
Viesti : Ei jumalauta!! :D
Jollakulla hirttänyt hihna kiinni Sepon kanssa...
  
  19. tammikuuta 2009 17:38:06


guestbook © freebok.net