14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 111451-111475

Nimi : entinen kepulainen
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Meilläpäin on aina äänestetty keskustaa, mutta nyt on ääni kellossa muuttunut. Kylillä jutellaan naapureitten kanssa, ja jokainen on vaihtamassa puoluekantaa Perus-Suomalaisiin. Vanhanen on täysin sekaisin ja ryvettänyt kepun liittoutumalla RKP:n kannattajaksi. Keskusta saa syyttää itseään omasta tuhosta. Persut saavat täältä paljon ääniä.

Oulu 18.1.2009
  
  18. tammikuuta 2009 21:56:53

Nimi : Nauris
Kotisivu : Hölmöläisten homma
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : "Alaikäinen saa lähes poikkeuksetta turvapaikan tai muuta suojaa Suomesta, minkä jälkeen hänellä on oikeus saada myös perheensä Suomeen."

Miksi näitä ankkurilapsia ei yhdistetä poikkeuksetta perheensä luo Afrikkaan? Mitä järkeä tässä touhussa oikein on? Missä menee turvapaikanhakijoiden määrissä ja vastaanottoresursseissa raja, että maahanmuuttopolitiikkaa tiukennetaan?

Kohta tänne alkaa vyörymään vuosittain tuhansia ankkurilapsia ja kymmeniä tuhansia turvapaikanhakijoita, jos perkele vieköön ei anneta Afrikkaan ja muihin maihin viestiä, että täältä ei helposti myönteistä päätöstä saa.

Vaikka tämä touhu on aivan rappiollista ja kusipäistä, niin myönteistä tässä on se, että Perussuomalaisten kannatus tulee ainakin ja toivottavasti kaksinkertaistumaan.

Kari Suomalaisen piirroksia;
Viisumi
Hotellit
"Lapset"
"Lapset" 2
Maanmuuttovirasto
Hölmöläisten maa Suomi

Pakolaisten vastaanottamisesta
tulee Suomelle miljoonalasku
  
  18. tammikuuta 2009 22:14:36

Nimi : Octavius
Kotisivu : http://octavius1.wordpress.com
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Entinen kepulainen: sama havainto on minullakin.

Ek-vaaleissa 2011 Kepu tulee ottamaan aivan uskomattoman tappion. Kenttä on aivan kimpale otsassa Vanhasen sekoiluiden kanssa ja niiden tarpeekseen saaneiden äänet suuntaavat PS:ään.
  
  18. tammikuuta 2009 22:25:57

Nimi : Maastamuuttaja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Vapaa lehdistö" on kuulemma demokratian turva. Miksi sitten sen edustajat eivät koskaan esitä ikäviä maahanmuuttoon liittyviä kysymyksiä kansakunnan luottamushenkilöiltä?

Miksi "Poika" Vanhanen on luopunut pääministerin kyselytuntiohjelmasta? Kyllähän mediaan on aina voinut luottaa. Vai olisikohan kyselijöiden joukkoon tunkemassa joitakin maahanmuuttokriittisiä tahoja?
  
  18. tammikuuta 2009 22:29:07

Nimi : Debatoija
  
Viesti : Just, Vanhanen on sekaisin. Sijoittajat ovat ottaneet takkiinsa nyt kurssiromahduksen vuoksi jo varmaan 60 % omaisuutensa huippuarvosta. Nyt pitäisi vielä luopua osingoistakin solidaarisuuden osoituksena jollekkin kuvitteellisille tahoille, kuten varmaan mamuille ja Afrikan itseaiheutetulle hädänalaisille.

Noin reaalimaailmaan palatakseni nyt on palkansaajien aika kärsiä lamasta. Ja nyt se uhkaava huutava työvoimapulakin on vaihtunut jo tuhansien viikottaiseen irtisanomistahtiin. Tämänhän minä olen jo kauan tiennytkin. Minä olen jo suurimman osani sanottavastani sanonut ja nyt odottelen tässä Euroopan monikulttuurin romahtamista talouslamaan jonka ennakoin koittavan 2012 mennessä vuoden 2003 kirjoituksessani. Hommat on nyt pedattu pulkkaan sihen malliin, että ennakoimani skenaario näyttää toteutuvan, niinkuin yleensäkin. Elämme mielenkiintoisia aikoja ja itse nautin täysin mitoin tästä talouskriisistä.
  
  18. tammikuuta 2009 22:36:33

Nimi : saint
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : herra 4x:

”Eli Timo Soini, jos luet tätä, niin ps-puolueen antama alusta, ainoana puolueena Suomessa, Halla-ahon tyyliselle uskottavalle, maltilliselle ja älylliselle maahanmuuttopolitiikan kritiikille on ollut syy miksi siirryin kokoomuksen äänestäjästä ps-puolueen äänestäjäksi.”

Komppaan mr. ”herra 4x”:ää, siis muuten, paitsi että siirryin vihreiden äänestäjästä ps-puolueen äänestäjäksi.
  
  18. tammikuuta 2009 22:39:59

Nimi : Sivusta seuraaja
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Kari Suomalaisen hotellipiirros on ajankohtaisempi kuin koskaan!
  
  18. tammikuuta 2009 22:54:43

Nimi : Koti-Isä, Tku
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Prkle..Turussa saa siis MAMUT ilmaiseksi harrastaa liikuntaa eli uida, käydä salilla, jne..???

Eläkeläiset, opiskelijat, lapset, työtätekevät aikuiset, veteraanit JOUTUVAT maksamaan että voivat harrastaa samoissa paikoissa kuin MAMUT!!! EI TÄMÄ VOI OLLA TOTTA JA OIKEIN!!!!

Jumalavita sentään..kohta niitä haetaan taksilla harrastamaan ja annetaan lisäravinteet mukaan.

KOSKA TÄMÄ PASKA LOPPUU????

  
  18. tammikuuta 2009 23:01:51

Nimi : herra 4x
  
Viesti : (Koti-Isä, Tku kirjoitti): "Jumalavita sentään..kohta niitä haetaan taksilla harrastamaan ja annetaan lisäravinteet mukaan.

KOSKA TÄMÄ PASKA LOPPUU????"

Radio Jerevan vastaa: Ei koskaan. Suomi loppuu. Järki loppuu. Elämänilo loppuu. Usko tulevaisuuteen loppuu. Muistot siitä kun nuuttipukit tulivat pakkasehtoona loppuu. Muistot siitä että voi kulkea missä vaan loppuu. Muistot Suomesta loppuu. Muistot suomalaisesta järjestä asioitten hoitamisessa loppuu.

Eläköön monikulttuurisuus. Goodbye Suomeni. Tapan itseni ennen kuin olemme Göteborg.
  
  18. tammikuuta 2009 23:12:26

Nimi : ex-keskustalainen, Satakunta
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Täällä puhutaan jo aivan yleisesti että siirrytään Perus-Suomalaisten taakse. Tietääkseni kukaan keskustan "kentältä" ei ole Vanhasen linjoilla. Taisi olla viimeinen niitti tuo Vanhasen ilmoitus lähteä barrikadeille maahanmuuttajien puolesta, kun samaan aikaan täällä kärvistellään irtisanomisten kourissa. Persut tulevat saamaan keskustalta paljon ääniä Satakunnassa, ja ihan syystä.

  
  18. tammikuuta 2009 23:33:35

Nimi : herra 4x
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : (saint kirjoitti): "Komppaan mr. ”herra 4x”:ää, siis muuten, paitsi että siirryin vihreiden äänestäjästä ps-puolueen äänestäjäksi".

Jotenkin mahtavaa havaita, että meitä on sittenkin monia joille politiikassa sisältö merkitsee puoluetta enemmän. Minä joka jaan pikkulinnuille ja fasaaneille talvisin säkin pari auringonkukkasiemeniä ja talipalloja pystyisin takuulla allekirjoittamaan osan vihreitten agendasta siinä kuin kokoomuksenkin. Mutta tämä että elätämme ja aiomme elättää puolet Somaliasta ei kertakaikkiaan mene minulla läpi. Olen ottanut asioista selvää ja kiitos Halla-ahon ynnä muiden asiassa aktiivisten olen "herännyt". Pelkkää Hesaria lukemalla olisin vieläkin unessa kuin Vanhanen. Puoluepolitiikka perinteisessä mielessä ei minua kiinnosta; asiat on Suomessa hoituneet, mutta tämä asia on poikkeus. Virheet jotka maahanmuutossa teemme nyt eivät ole korjattavissa joskus "tulevilla vaalikausilla". Joissain asioissa carpe diem -periaate on totista totta. Suomen maahanmuuttopolitiikka on yksi niistä. Nyt vielä voimme vaikuttaa, hetken päästä emme, vaan olemme Malmö ja raadamme koko vuoden veronmaksun eteen nykyisen puolen vuoden sijaan.
  
  18. tammikuuta 2009 23:56:04

Nimi : Futuristi
  
Viesti : "Täytyy vaan toivoa ettei konservatiivinen puolue tai mikään muukaan PS:n rivejä hajottava viritelmä saa tuulta alleen. Rivien hajoaminen juuri nyt, kun tunnelin päässä loistaa pienen pieni valon häivähdys, olisi kyllä mahdollisimman ikävää."

Taitaa olla sama putiikki, joka kutsui itseään ennen Suomen republikaaniseksi puolueeksi, jolle nimelle nyt nauravat hevosetkin. Mieluummin äänestäisin vaikka Suomen fransiskaanista puoluetta.
  
  19. tammikuuta 2009 0:10:04

Nimi : Tinden
  
Viesti : Halla-ahon kirjoitusten ansiosta löysin perussuomalaiset, odotan myös innolla seuraavia vaaleja.

EU-vaalit eivät ole ennen kiinnostaneet, mutta nyt kyllä kiinnostaa ja kovasti.

Olen joskus äänestänyt demareita ja kokoomusta. Häpeän.

  
  19. tammikuuta 2009 0:14:27

Nimi : JR
  
Viesti : Jäitä hattuun nyt, vaikka monin paikoin perussuomalaisilla on hyviä ehdokkaita, niin moninpaikoin myös täydellisiä luusereita. Meilläpäin ei persuja voi äänestää, koska ehdokkaat ovat täysin epäluotettavia hyypiöitä.
  
  19. tammikuuta 2009 1:17:50

Nimi : Paul R
  
Viesti : "Ei oo ensimmäistä kertaa pappia kyydissä."
Minä olen tehnyt ja teen virheitä. Ennen kuin suosittelen ketään kellekään, tarvitaan suurempi kuin 99% varmuus.
  
  19. tammikuuta 2009 2:29:53

Nimi : Sivusta seuraaja
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Perussuomalaiset saavat riveihinsä koko ajan uskottavimpia ehdokkaita. Etenkin vaalien jälkeen kannatus on noussut huikeaa vauhtia, tämän aamun YLE:n mukaan 8,3% ja jo vasemmistoliiton kannatuksen ohi! Tällä vauhdilla 10% paukkuu kepeästi keväällä ja vihreätkin jäävät taakse.
  
  19. tammikuuta 2009 7:36:26

Nimi : kiukiu
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : TS 19.1.09/ STT mukaan on Ylen uutisten Taloustutkimuksella teettämän kyselyn mukaan keskustan kannatus pudonnut 19,2 prosenttiin.
Kokoomuksen kannatus olisi 25,1 Prosenttia, SDP:n 20 prosenttia, Vihreiden 10 prosenttia ja Perussuomalaisten 8,3 prosenttia.
Vasemmistoliittoa kannatti 7,6 prosenttia ja RKP:tä 4,4 prosenttia vastanneista. Otos vajaat 2500 suomalaista.
  
  19. tammikuuta 2009 7:36:59

Nimi : Vantaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tällä kertaa äänestän oikeasti sisällön takia, enkä puolueen. Joten siirryn vasemmistoliitosta Persujen riveihin. Maahanmuuttokysymys on minulle tärkein asia seuraavien vuosien vaaleissa.
Nim.Merk. Ei enää äänestysautomaatti
  
  19. tammikuuta 2009 8:14:28

Nimi : Jekku
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ja RKP:n kannatus noussut 3 kymmenystä. Nooh, odotellaan...
  
  19. tammikuuta 2009 8:46:40

Nimi : Pekka K
  
Viesti : "Prkle..Turussa saa siis MAMUT ilmaiseksi harrastaa liikuntaa eli uida, käydä salilla, jne..???"

Saahan sitä muuallakin. Yleensä joutuu vaan viemään kuitin sossuun.

Ai niin, liikunnan lisäksi saa harrastaa kaikkea muutakin ilmaiseksi; Syödä, asua, lisääntyä...

Jossain vaiheessa tulee raja vastaan.
  
  19. tammikuuta 2009 9:00:30

Nimi : Jukka
Kotisivu : http://kansankokonaisuus.blogspot.com
  
Viesti : Ehdotukseni kotouttamisesta:

http://kansankokonaisuus.blogspot.com/2009/01/kotouttamisesta.html

Ehdotus on tarkoitettu ihan vakavasti otettavaksi.
  
  19. tammikuuta 2009 9:08:34

Nimi : Tosi
  
Viesti : Välillä tulee fiilis, että näin lama-aikana on helpompaa potkia työntekijöitä pois ja myöhemmin mahdollisesti ottaa halvempaa työvoimaa tuontitavarana. Ja luokkayhteiskunta voimistuu.

Aika tylyä touhua, jos noin olisi, mutta mistä sitä koskaan tietää.
  
  19. tammikuuta 2009 9:38:29

Nimi : Suomalainen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Olen suomalainen. Nykyään sen kai saa sanoa ilman rasistin leimaa.

Äänestin kunnallisvaaleissa Kokoomuksen ehdokasta, koska halusin murtaa kotikuntani äärivasemmiston akselin. Onnistuin. Saatiin porvarillinen kaupunginhallitus.

Olen lukenutr jokaisen puolueen puolueohjelman läpi ja Perussuomalaiset voittivat kannatukseni.

Seuraavissa vaaleissa äänestän Perussuomalaisia, vaikka kotikuntani perussuomalaiset valtuutetut ovatkin öyhöttäjiä. Tai sitten liityn puolueeseen ja asetun itse ehdolle.

Perussuomalaisen puolueen puolueohjelmassa vetoavat mm kohdat, joissa suojellaan elämää ja vammaisten oikeuksia.

Ote Perussuomalaisten eduskuntavaaliohjelmasta 2007: "Me Perussuomalaiset emme hyväksy myöskään sitä, että vammaisuutta yritetään jopa tietoisesti
poistaa yhteiskunnasta erilaisin raskausseulonnoin. Onko yhteiskunta muka täydellinen ilman
vammaisia? Pois silmistä, pois mielestä, on darwinistinen ja julma - yksinkertaisesti väärä - tapa
tehdä päätöksiä."

Kukaan ei ota näin voimakkaasti kantaa kuin perussuomalaiset elämän puolesta! Tämä on minun puolueeni. Olen eri mieltä Natosta ja EU:sta, minun mielestäni Suomen pitäisi liittyä Natoon niin pian kuin mahdollista. Siltikään yksikään puolue ei ole niin lähellä ajatusmaailmaani kuin perussuomalaiset.
  
  19. tammikuuta 2009 10:39:20

Nimi : Paul R
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Tuosta tulikin mieleen juttu, jonka juuri luin.

Birth control pill inventor laments demographic ‘catastrophe’
Jan 11, 2009

The chemist who made a key discovery leading to the invention of the birth control pill has written a commentary calling demographic decline in Europe a “horror scenario” and a “catastrophe” brought on in part by the pill’s invention.

Mr. Carl Djerassi, now 85 years old, was one of three researchers whose formulation of the synthetic progestagen Norethisterone marked a key step in the creation of the first oral contraceptive pill, the Guardian reports.

In a personal commentary in the Austrian newspaper Der Standard, Djerassi said his invention is partly to blame for demographic imbalance in Europe. On the continent, he argued, there is now “no connection at all between sexuality and reproduction.”

“This divide in Catholic Austria, a country which has on average 1.4 children per family, is now complete,” he wrote.

Djerassi described families who had decided against reproduction as “wanting to enjoy their schnitzels while leaving the rest of the world to get on with it.”

The fall in the birth rate, he claimed, was an “epidemic” far worse but less highlighted than obesity. In his view, young Austrians who fail to procreate are committing national suicide.

If it is not possible to reverse the demographic decline, an “intelligent immigration policy” will be necessary, Djerassi said.

According to the Guardian, Archbishop of Vienna Cardinal Christoph Schonborn told Austrian TV that Pope Paul VI had predicted the pill would cause a dramatic fall in the birth rate.

“Somebody above suspicion like Carl Djerassi ... is saying that each family has to produce three children to maintain population levels, but we’re far away from that,” the cardinal said.

http://www.catholicnewsagency.com/new.php?n=14730
  
  19. tammikuuta 2009 11:04:57

Nimi : kalle
  
Viesti : Ulkomaalaisten ja suomalaisten välillä oli kahinointia Kemissä myös edellisenä viikonloppuna. Tuolloin noin 20 ulkomaalaisen ja viiden suomalaisen joukko otti yhteen kaupungin keskustassa.
http://www.kaleva.fi/plus/juttu775648_page0.htm

Myös edellisviikonloppuna ulkomaalaisten ja suomalaisten välillä oli skismaa.
http://www.kaleva.fi/plus/juttu775673_page0.htm

Ahaa siis ulkomaanlaisten ja suomalaisten välillä oli vaan hieman skismaa, ei 20 vs 5 tappelu.
  
  19. tammikuuta 2009 11:11:29


guestbook © freebok.net