14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 111426-111450

Nimi : Paul R
  
Viesti : Sitten olet varmaankin suhteellisen "aroused" tämän vieraskirjan joistakin viesteistä. ;)

Jep. usko pois ;)
  
  18. tammikuuta 2009 15:50:56

Nimi : Ikurin vire
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Juteltiin "luomukaljun" kanssa puolue ja politiikka asioita.

Kyllä siinä ainakin poliitiikon ainesta on ku sano, ettei oo ny kiinnostunu rupeen ehdokkaaks, mutta joskus voi ollakki. Ei siis ainakaan ihan 100 pros.varmasti kieltäny. Eli pitäskö sitä ihan oikeesti alkaa houkutteleen ens vaaleihin Manseen ehdokkaaks?
  
  18. tammikuuta 2009 16:15:05

Nimi : KML
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Meidän tulee äänestämällä vaihtaa poliittinen eliitti, ja pian, ennen kuin tämä maa ahdetaan täyteen tänne sopeutumattomia maahanmuuttajia.
  
  18. tammikuuta 2009 16:17:29

Nimi : Paul R
  
Viesti : Voisi vaikka aloittaa tekemällä naamansa tutuksi. Reino on ollut puuhamiehenä järjestämässä Tampereelle miittejä. Otetaan yhteyttä ja kehitellään sikajuhlat taas?

Muuten olenn sitä mieltä, että Vieraskirjassa kokoontuu Suomen välkyintä väkeä, miinus antifa.
  
  18. tammikuuta 2009 16:40:36

Nimi : Ihmettelijä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Iltalehti tietää kertoa, että

- Aika harva oleskeluluvan saaneista pystyy heti järjestämään itselleen asunnon ja työpaikan. Tässä vaiheessa kunnat tulevat mukaan ja tarjoavat heille asunnon sekä perustoimeentulon. Sitten pakolaiset vähitellen kouluttautuvat ja hankkivat töitä. Heistä tulee tavallisia kuntalaisia, eikä tukea enää tarvita, Rytkönen selvittää.

Rytkösen mukaan kunnat saavat kolmen vuoden ajan taloudellista tukea siihen, että he ottavat pakolaisia asumaan kuntaan.


Minulla ei ole valmistuttuani maksukykyä asuntoon ilman lainanottoa, joten missäs on minun, Suomessa syntyneen, Suomessa armeijan käyneen ja Suomeen veroja maksavan kansalaisen kunta-asunto + toimeentulotuki, jotta pääsen alkuun? Jos pakolaisille on varaa tällaiset pidot järjestää, miksei kantaväestölle, joka ne pidot maksaa? Pakolaiset eivät joudu edes armeijaan.

Miksei pakolaiset voi ottaa lainaa pankista asuntoaan varten niin kuin me muutkin, koska hehän kerta ovat osaavaa väkeä, joiden työllistyminen tuo Suomelle kultamunien mitalla verorahoja? Luulisi noin osaaville löytyvän töitä, sentään 10% maahan tulevista somaleista osaa lukea ja/tai kirjoittaa (lähde)!
  
  18. tammikuuta 2009 17:30:16

Nimi : Vasastan
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : En tiedä onko tälläisestä ollut aikaisemmin keskustelua, mutta olen jo pidemmän aikaa miettinyt seuraavaa: Voisiko Hommalaiset teettää kyselyn maahanmuuttoasioista joltain tutkimuslaitokselta? Saataisiin selkeä kuva suomalaisten asenteista maahanmuuttoon. Nelonenhan tälläisen kyselyn teetti joskus loppusyksyllä(?). Hommalaiset voisivat tehdä laajemman kyselyn suuremmalla otannalla ---> Homma^^ En tiedä kuinka arvokkaita tälläisten teettäminen on, mutta eiköhän kolehti saataisi kasaan..
  
  18. tammikuuta 2009 17:36:39

Nimi : Paul R
  
Viesti : What will happen to Europe if Turkey is admitted into the European Union! ;)
http://www.e-grammes.gr/turkman.htm
  
  18. tammikuuta 2009 17:41:30

Nimi : Ikurin vire
Mitä teen : Aion mainita Seppo Lehdon nimen
  
Viesti : Kysyin M-K: oolta. Lupas tulla "näyttään naamaansa" johonki keskustelu tilaisuuten kyllä, jos aika tauluihin sopii ja homma on "asiallista". Mieluiten Manses. Eli pitäskö tommonen miitinki järjestää? Nykkai sitä vaali työtä pitäis alkaa tehdä, jos aiotaan vaalit voittaa
  
  18. tammikuuta 2009 17:55:46

Nimi : Paul R
  
Viesti : Hommahan on asiallista, kun ei liikaa viinaa vedetä ;)

Laitahan sähköpostia ja tuumitaan. Tammelasta ite.
  
  18. tammikuuta 2009 18:12:05

Nimi : herra 4x
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Ilmoitan vaan yleiseen käyttöön, niille esim. jotka pohtivat ps-puolueen kannattajien sosiaalista jakaumaa. Olen akateemisesti koulutettu, entinen kok-äänestäjä, tosin matalalla profiililla, kok nyt on ollut epämääräisistä vaihtoehdoista tähän asti "paras". Sitten oli muutama vuosi, etten ole äänestänyt, koska puolueitten samankaltaisuus paskanjauhannassa etoi. Presidentinvaaleissa äänestin sitten Timo Soinia. Viime kunnallisvaaleissa äänestin ps-puolueen ehdokasta. Ensimmäistä kertaa elämässäni paloin halusta päästä äänestämään. Ehdokkaani meni läpi. Hän oli Halla-ahon suosittelema ja osoittautui järjen mieheksi. Syy siirtymiseeni kok-äänestäjästä ps-äänestäjäksi on mitä suurimmassa määrin ps-puolueen antama alusta maahanmuuttopolitiikan kritiikille. En ole ollut EU-asioista samaa mieltä kuin Soini, mutta se ei haittaa, sillä voin myödätä siinä, jos vaan Suomi pelastuu Ruotsin ja Britannian kohtalolta islamisaatiossa. Nyttemmin tosin olen kallistumassa Soinin linjoille myös EU-asioissa, sillä niin hullua direktiiviä pukkaa. Alunperinkään en ole hurrannut EU:lle,olin vain sitä mieltä että Suomen oli parempi olla mieluummin sisällä kuin ulkona.
Eli Timo Soini, jos luet tätä, niin ps-puolueen antama alusta, ainoana puolueena Suomessa, Halla-ahon tyyliselle uskottavalle, maltilliselle ja älylliselle maahanmuuttopolitiikan kritiikille on ollut syy miksi siirryin kokoomuksen äänestäjästä ps-puolueen äänestäjäksi. Luulen että en ole tässä mielessä ainoa. Toivon Timo Soinille kylmää päätä kaiken paineen keskellä kun kaiken maailman walliinit ja muut pyrkivät lyömään rasismivetoomuksillaan kapuloita rattaisiin. On ollut hienoa katsoa esim. tv:stä kuinka "coolina" Timo Soini pystyy vastaamaan näihin rasismisyytöksiin sanomalla vain sen mitä jokainen järkevä suomalainen ajattelee eikä siinä ole kysymys rasismista vaan realismista, omasta terveestä ylpeydestä kaikesta saavutetusta suomalaisuudesta, oikeudenmukaisuudesta ja normaalista suomalaisesta järjestä jota multikultihulluus ei ole sekoittanut.
Toivon totisesti että ps-puolue muodostuisi suureksi eikä hajaannu. Maahanmuuttopolitiikka on Suomen tulevaisuuden kannalta kriittinen. Meillä on oikeus pitää kiinni siitä hyvästä suomalaisuudesta jota tähän maahan on luotu kymmenien ja satojen vuosien aikana. Siihen ei kuulu palavat autot ja koulut ja uskonisien vihapropaganda.
  
  18. tammikuuta 2009 18:59:30

Nimi : M
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Edellinen kirjoittaja:

Minä olen demaritaustainen (joo, älkää naurako). Täällä on puhuttu paljon siitä, miten kepu ottaa kohta takkiinsa, kun ei kuule kentän ääntä mokutusasioissa. Demarit ovat äänestäjiensä mielipiteiden suhteen vieläkin kovakorvaisempia ja ottavat taatusti takkiinsa kepuakin pahemmin. Demarien puoluetoimisto, eduskuntaryhmä ja useimmat kansanedustajat eivät vaivaudu edes keskustelemaan mistään maahanmuuttoon liittyvästä. Kun ei kiinnosta, äänestän muita.
  
  18. tammikuuta 2009 19:24:33

Nimi : Masa
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Terve! Hieman vain kummeksun, kun sinun kirjoituksissasi ei ole keskusteluosiota, kuten useimmissa blogeissa. Mikä on johtanut tähän päätökseen?
  
  18. tammikuuta 2009 19:31:25

Nimi : Vanadium
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : On mukavaa huomata, että meitä "herra 4x":n kaltaisia valveutuneita äänestäjiä on runsaasti. Kiitokset kirjoittajalle, olen hänen kanssaan erittäin pitkälle samoilla linjoilla.

Vanhojen puolueiden viimeisimmät kannanotot, niihin sen tarkemmin tässä takertumatta, eivät ainakaan houkuttele minua takaisin heidän kannattajakseen. -Päinvastoin.

Halla-ahon kaltaisten rehellisten, asiallisten ja suoraselkäisten ehdokkaiden äänestäminen on suorastaan ilo. Kiitos Jussi siitä, että pidät meidän vapaasti ajattelevien lippua korkealla, et pelkää vastapuolen hyökkäyksiä, etkä jää "tuleen makaamaan".
  
  18. tammikuuta 2009 19:33:16

Nimi : Maastamuuttaja
  
Viesti : Enpä ihmettelisi, jos demareitten verkkosukkiin verhoutunut miellyttämiskampanja ymmärrettäisin hieman väärin Vuosaaren maahanmuuttajapiireissä.
  
  18. tammikuuta 2009 19:38:10

Nimi : Mies, Helsinki
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Komppaan 4x koko rahalla. Olin aikaisemmin äänestänyt aina kokoomusta, mutta nyt alkaa mitta täyttyä paskan jauhamiseen. Maahanmuuttoinvaasio on kynnys kysymys, ja olen suorastaan lobannut ystäväpiirissä Persuja. Äänet menee Halla-Aholle.
  
  18. tammikuuta 2009 20:33:47

Nimi : KML
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Samoin komppaan minäkin. Olen entinen Kokoomuksen äänestäjä, mutta maahanmuuttoasioiden takia olen äänestänyt sekä Tony Halmetta että Jussi Halla-ahoa.
  
  18. tammikuuta 2009 20:39:42

Nimi : Jekku
  
Viesti : Nyt Vanhanen sekosi lopullisesti:
http://www.yle.fi/tekstitv/html/P164_01.html

Osakkeenomistaja joutuu _aina_ vaatimaan tuottoa osakkeille. Muutenhan rahat laitetaan johonkin muuhun paikkaan. Jos firma ei maksa osinko, ostetaan toisen firman osakkeita.
  
  18. tammikuuta 2009 20:48:03

Nimi : ???
  
Viesti : Lehti: Turvapaikanhakijoiden vyöry tulossa
18.1.2009 10:26
Suomeen pyrkii parin vuoden kuluessa 3 000-4 000 nykyisen turvapaikanhakijan perheenjäsentä, Savon Sanomat kertoo.

Lue myös
Lehti: Irakista paenneita palestiinalaisia ehkä Suomeen
Maahanmuuttoviraston ylijohtaja Jorma Vuorio patistaa lehden haastattelussa Suomea varautumaan tulijoiden tulvaan, sillä nykyinen järjestelmä on rakennettu vain 2 000 turvapaikanhakijalle.

Parin vuoden kuluttua alkava turvapaikanhakijoiden vyöry koostuu pääasiassa viime vuonna Suomeen yksin tulleiden alaikäisten lasten vanhemmista ja sisaruksista.

Edustustot ovat jo ruuhkautuneet

Viime vuonna noin 650 alaikäistä lasta tuli Suomeen yksin hakemaan turvapaikkaa.

Määrä oli yli kuusinkertainen edelliseen vuoteen verrattuna.

Alaikäinen saa lähes poikkeuksetta turvapaikan tai muuta suojaa Suomesta, minkä jälkeen hänellä on oikeus saada myös perheensä Suomeen.

Viitteitä tulevasta tulvasta antaa se, että jo nyt Suomen edustustot Addis Abebassa ja Damaskoksessa ovat ruuhkautuneet aiempien perhehakemusten vuoksi. Molempiin paikkoihin jonottaa yli tuhat hakijaa.

Suurin osa Suomeen viime vuonna tulleista turvapaikanhakijoista on kotoisin Somaliasta tai Irakista.

Asiasta kertoi Savon Sanomat.

  
  18. tammikuuta 2009 20:50:10

Nimi : Paul R
  
Viesti : Urpilainenhan oli aika herkku verkkosukissaa. Sitä, tai SDP:tä pidä mennä kuitenkaan äänestämään.
  
  18. tammikuuta 2009 21:03:25

Nimi : Reilu-Rane
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Maahanmuuttoviraston ylijohtaja Jorma Vuorio patistaa lehden haastattelussa
Suomea varautumaan tulijoiden tulvaan, sillä nykyinen järjestelmä on rakennettu vain 2 000 turvapaikanhakijalle."


Kun hakijoiden määrä tuplaantuu, tarvitaan reilusti lisää tilaa eli ainakin tuplamäärä. Myös työntekijöitä tarvitaan reilusti lisää, vähintään tuplamäärä eli tulee lisää työpaikkoja.

Näin taantumassa on hienoa kun saadaan uusia työpaikkoja. Rasistien tulisikin nyt reilusti myöntää että maahanmuuttajat ovat ainoita jotka tässä tiukassa tilanteessa luovat lisää työpaikkoja.

Ja rasistien tulee myös reilusti myöntää, etteivät tuossa ole kaikki maahanmuuttajien luomat uudet työpaikat, sillä niitä tulee huomattavasti enemmän, sillä maahanmuuttajat ovat reiluja ja lisäävät työpaikkoja monilla sektoreilla. Tällaisia on mm. tulkkipalvelut, terveyspalvelut, turvallisuusala, oikeuspalvelut ja monenmoiset reilut monikulttuurisuuskeskukset joissa reilusti tuetaan maahanmuuttajien suomalaista reilumpaa kulttuuria. Tästä maahanmuuttajajien kulttuurien reiluudemmuudesta on selkeänä osoituksena se, että he suostuvat reiluin määrin saapumaan tänne kylmään pohjolaan luomaan uusia reiluja työpaikkoja reilujen maahanmuuttajien eduksi.

  
  18. tammikuuta 2009 21:07:38

Nimi : KPA
  
Viesti :
Jos talouden tilanne on muuttunut muutamassa kuukaudessa, on maahanmuuttoilmapiirikin muuttunut. Välinpitämättömästi ei ajattele enää kukaan. Kansa pitää nyrkkiä taskussa, ja Vanhanenkin leimaa rasisteiksi jokaisen, joka yrittää herättää edes asiallista keskustelua. Ihmettelen sitä, että aina puututaan seuraksiin, ei koskaan syihin. Maahanmuuttovastaisten mielipiteiden syntyyn on omat selvät syynsä. Syihin ei puututa, niistä ei saa edes keskustella. Samalla logiikalla Vanhanen voisi käydä leipäjonojen kimppuun väittäen, että leipäjonoissa seisominen on paheksuttavaa, vaikka on lama-aika.

Tämän saman logiikan Stalin vei huippuunsa. Vuoden 1939 väestönlaskenta osoitti, että Neuvostoliiton väkiluku on laskenut. Mitä teki Stalin? Puuttuiko syihin, kulakointiin, Ukrainan nälkään, 1937-1938-vuosien joukkoteloituksiin? Ei tietenkään. Julistutti väestönlaskenta-aineiston salaiseksi ja ammututti väestönlaskentaorganisaation johtajat.

Thors väittää, että hallitsematonta maahanmuuttoa ei ole. Jos tänne tulee jostakin 650 ankkurilasta, jostakin ilman minkäänlaisia omaisia, ja kun heidät otetaan vastaan, yhtäkkiä kaikille löytyy puoli kylällistä sukulaisia, "jotka on pakko ottaa vastaan", ja tämä kertautuu kuin matemaattinen kaava. Eikö tämä ole hallitsematonta? Hallituksen mielestä ei ole.
  
  18. tammikuuta 2009 21:13:24

Nimi : (a)
Kotisivu : http://www.hs.fi/uutiset
  
Viesti : Johtuuko se minusta vai HS.fi:n uudesta lay-outista, mutta kun vahvasti tuntuu siltä, että lehti on ruvennut painottumaan tuonne urheilu-uutisten puolelle. Sehän on helppo ja neutraali alue, joka ei ainakaan synnytä rasistisia kommentteja.
  
  18. tammikuuta 2009 21:16:03

Nimi : Jylppö
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Alla kirjoitus suoraan kauppalehden keskusteluista..

"Miksi pääministeri olisi huolissaan rasismin noususta?

Turun liikuntapalvelukeskukselle 50 000 euron tunnustuspalkinto monikulttuurisuustyöstä

http://www.turku.fi/Public/default.aspx?contentId=87818

Liikuntapalvelujen hinnoittelulla on pyritty edistämään maahanmuuttajien liikunta-aktiivisuutta varsinkin kotoutumisen alkuvaiheessa.
Liikuntapalvelukeskuksen liikuntapalveluihin osallistuminen on liikuntalautakunnan hyväksymän hinnaston mukaan maksutonta alle kolme vuotta Turussa olleille KOTO- toimintaan kuuluville maahanmuuttajille.
Edellä mainitulla ryhmällä liikuntapaikkoihin tutustuminen on myös maksutonta, jos se tapahtuu maahanmuuttajista vastaavan liikuntapalveluvastaavan opastuksella, minkä lisäksi lajikokeiluihin ja -kursseihin osallistumisesta annetaan 50 % alennus.
Muille maahanmuuttajille liikuntapalvelut ovat edullisempia kuin kantaväestölle.
Kausimaksu lajitutustumisiin ja toimintoihin on 20 €/kausi ja kertamaksu 2 €, kun kantaväestöllä hinnat ovat 25 € ja 3 €.

http://www05.turku.fi/ah/liikunta/2007/1009010x/1735122.htm

Turulta ei heru rahaa urheiluseuroille
Rahaa ei herunut, koska Turun kaupungin taloudellinen tilanne on edelleen vaikea

http://www.turunsanomat.fi/urheilu/?ts=1,3:1006:0:0,4:6:0:1:2008-05-06,104:6:538765,1:0:0:0:0:0: "
  
  18. tammikuuta 2009 21:20:10

Nimi : raaka-arska
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Ensi alkuu pari juttua 1) Fakta ei ole koskaan rasismia. 2) Rasismia on se, että vihaa toista ihmistä "väärän värin" vuoksi. Miksei myös muunlainen ulkonäkörasismi. 3) Ihmisiä on parasta ja edullisinta auttaa kotimaassaan.

Rasismia ei ole se, että ai halua suomeen ihmisryhmiä jotka tekevät tilastollisesti enemmän rikoksia kuin suomalaiset ja joiden ylläpito maksaa enemmän kuin suomalaisten (en käsitä miksi). Siis ihan rippumatta ao. ihmisten väristä. Maahanmuuton tulee olla vain ja ainoastaan työperäistä, kuten muissakin maissa. Heidän tulee tietysti sopeutua suomalaiseen yhteiskuntaan. Omissa vanhuksissa ym. on riittävästi hoidettavaa, huoltosuhdetta ei tule heikentää. Ihmisiä autetaan kotimaissaan, jolloin samalla rahalla autetaan paljon useampia ihmisiä. Kriminaaleja Suomeen ei oteta. Ihmisä voidaan auttaa vasta kun sota on loppu, muuten vahvimmat (siis aseistetut ryhmät) rosvoavat avun.
  
  18. tammikuuta 2009 21:26:46

Nimi : herra 4x
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Suomen pääministeri Matti Vanhanen on, anteeksi faktan sanomiseni, ulkona kuin lumiukko. Puolustin häntä Kuros-jutussa, ja puolustan edelleen siinä suhteessa, mutta nyt viimeaikaiset sekoilut ovat olleet aivan sanonko perseestä. Ei saa äänestää ps-puoluetta, ei saa keskustella maahanmuuttopolitiikasta, on valmis menemään barrikadeille maahanmuuttajien puolesta, osakesijoittajien on luovuttava osingoista jne. Ei saatana, onko se aivan pihalla?
Matti Vanhanen, read my lips, en äänestä kepua missään tapauksessa, johtuen julkisuuteen antamistasi lausunnoista. Äänestän ps-puoluetta, johtuen mm. julkisuuteen antamistasi lausunnoista. Nimimerkillä entinen kok-äänestäjä.

Matti, olet aivan ulalla. Et aja Suomen etua. Toivon kuitenkin että voitat hovissa kuros-jutun. Ihmisen yksityisyys pitää olla loukkaamaton.
  
  18. tammikuuta 2009 21:45:11


guestbook © freebok.net