14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 111401-111425

Nimi : Jepjep
  
Viesti : Del:
"Mitä on steroidien väärinkäyttö? Yliannostustako?"
Tai sitten liian pieni annos, eli käyttää väärin? Vaan tuo trollinpoikanenhan puhui "stereoideista", ei "steroideista". Siihen viittasin.
  
  18. tammikuuta 2009 1:55:56

Nimi : Ei mokutukselle!!!
  
Viesti : En tiedä onko ihan poliittisesti korrektia sanoa tätä mutta pistäähän se poikamiestä vituttamaan kun saa tulla baarista yksin kotiin ja naiset suunnilleen roikkuu näiden tummien mokujen ympärillä...

Miettikääpä kumpi huolehtii naisesta paremmin..amk-inssi vai sossun luukulla sössöttävä moku-pelle..en sano laku-pelle ettei päästä syyttämään rasistiksi (:

eli keep up the good work jussi meitä on täällä paljon miehiä jotka haluavat pitää suomen suomalaisena ja valkoisena!
  
  18. tammikuuta 2009 2:11:27

Nimi : Paul R
  
Viesti : heh, lyhytnäköisesti mnennään. Yhtään laajempaa katsetta ja koko homma hajoaa.
  
  18. tammikuuta 2009 2:21:41

Nimi : ihminen
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Toivottavasti Hommma^^^ ei hajoa...
  
  18. tammikuuta 2009 2:23:30

Nimi : Rutja
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Totaalisen sodan ja vastaavan skenehuumorin ystäviä varmasti kiinnostaa Klasun vaiheet Totaalisen Sodan jälkeen. Tässä niitä lyhyesti:

http://www.youtube.com/watch?v=TD-bihotyhw
  
  18. tammikuuta 2009 4:14:07

Nimi : PaskaHesari
  
Viesti : http://www.hs.fi/kaupunki/artikkeli/Maahanmuuttajat%20tulevat%20p%C3%A4%C3%A4kaupunkiseudulle%20nyt%20Aasiasta/1135242811388

Hysäri koittaa taas tarjota savua ja peilejä.
Aasialaisia maahanmuuttajiahan ei rekisteröi niin helposti, ainakaan meikäläinen, koska he pääsääntöisesti tekevät työtä ja kunnioittavat maan tapoja.
Samaa en sanoisi Afrikan sarven ja Lähi-Idän maitten muslimeista. Enkä mustalaisista.
  
  18. tammikuuta 2009 7:00:55

Nimi : Debatoija
  
Viesti : Minä luulen, että homma on stagnaatiotilassa. Ei täälläkään tai Sisun palstalla ole paljon siis järkevää keskustelua tai argumentointia. Pikemminkin yksipuolisia julistuksia ja mielipiteitä joihin kukaan ei edes kommentoi saati että mitään debattia olisi. Taso on valovuosia perässä siitä näillä palstoilla, mitä AP-palsta parhaimmillaan oli. Ja ylittää se tasoltaan edelleenkin nämä puhtaasti kansallismieliset sellaiset. No tuohon hommafoorumiin en voi kommentoida paljoakaan kun en ole siihen tutustunut kuin pintapuolisesti.
  
  18. tammikuuta 2009 8:04:17

Nimi : RR
  
Viesti : Mestaria kosiskellaan

Aamulehden Toni Viljanmaa kolumnissaan kirjoittaa Halla-ahosta, Perussuomalaisista & Suomen konservatiiveista.

"Konservatiivit näkyy kiinnostavan erityisesti maahanmuuttokysymyksestä innostuneita nuoria ja urbaaneja perussuomalaisia. Konservatiivien puuhanainen Taina Lintula korottaisi puheenjohtajaksi kiistellyn kuntavaalien "ääriharavan" Jussi Halla-ahon. Vilkkaana käynyt maahanmuuttokeskustelu on suureksi osaksi juuri Halla-ahon nettiblogin tuotetta.

Mitä tekee Halla-aho? Kesällä on eurovaalit. Timo Soini käyttänee Halla-ahon mainetta hyödyksi ja tarjoaa paikan ehdokkaiden joukossa. Apurahatutkija Halla-aholle europarlamentaarikon pulska pörssi varmasti sopisi.

Halla-aho voi vain voittaa. Jos Soini hänet syrjäyttää, nuoret ja ärhäkkäät häipyvät. Jos hän pääsee ehdokkaaksi, mainetta tulee lisää. Netissä, jossa politiikkaa nykyään tehdään, Halla-ahoa on jo vaadittu perussuomalaisten johtoon."

Koko juttu:http://www.aamulehti.fi/teema/paivannopeat/imeeko-konservatiivit-verta-perussuomalaisista/125542
  
  18. tammikuuta 2009 10:05:38

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Netissä, jossa politiikkaa nykyään tehdään, Halla-ahoa on jo vaadittu perussuomalaisten johtoon.

Missä tällaisia vaatimuksia on? Ei sillä etteikö Jussi varmasti olisi ihan hyvä puheenjohtajakin, mutta ainakin minulta nuo vaatimukset ovat menneet ohi.

Hienoinen pettymys tuo Suomen konservatiivien halu profiloitua perussuomalaisten kilpailijaksi. Tosin kyseessä voi tietysti olla lehden oma tulkinta asiasta.
  
  18. tammikuuta 2009 10:51:47

Nimi : Vieraileva tähti
  
Viesti : "Miettikääpä kumpi huolehtii naisesta paremmin..amk-inssi vai sossun luukulla sössöttävä moku-pelle..en sano laku-pelle ettei päästä syyttämään rasistiksi (:"

Oletkohan ymmärtänyt jotain väärin? Vai olenko minä? Homma ei ainakaan minun mielestäni ole kaltaistesi ruikuttajien naishuolten korjaussarja, vaan maahanmuuttopolitiikan terve kritiikki. Mene itseesi ja lopeta tuollainen kitinä.
  
  18. tammikuuta 2009 11:23:00

Nimi : Nauris
Kotisivu : Halla-aho PS:n johtoon!
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : "Missä tällaisia vaatimuksia on?"

Muistaakseni tässäkin vieraskirjassa jotkut ovat pohtineet vallankaappausta.

Profeetallinen johtaja on löytynyt

"Mene itseesi ja lopeta tuollainen kitinä."

Kaipa tuollaistakin saa kritisoida, jotta emme saa kusettajia riesaksi:

Nigerialaiselle miehelle ehdollista väärien asiakirjojen käytöstä
  
  18. tammikuuta 2009 11:42:19

Nimi : mtv3 uutiset
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : MTV3 kertoo meille:

Suomeen on pyrkimässä kahden-kolmen vuoden kuluttua 3000-4000 uutta turvapaikan hakijaa. He ovat viime vuonna Suomeen yksin tulleiden alaikäisten lasten vanhempia ja sisaruksia. Asiasta kertoo Savon Sanomat.

Viime vuonna Suomeen tuli yksin noin 650 alaikäistä lasta hakemaan turvapaikkaa. Heitä oli yli kuusinkertainen määrä edelliseen vuoteen verrattuna. Suurin osa Suomeen tulleista alaikäisistä on Somaliasta ja Irakista.

Alaikäinen saa lähes poikkeuksetta turvapaikan tai muuta suojaa Suomesta. Sen jälkeen hänellä on oikeus saada perheensä Suomeen.

Ensimmäisessä vaiheessa Suomen edustustot haastattelevat perheenjäsenet. Jo nyt edustustot Addis Abebassa ja Damaskoksessa ovat ruuhkautuneet aiempien perhehakemusten vuoksi. Molempiin paikkoihin jonottaa yli tuhat hakijaa.

Maahanmuuttoviraston ylijohtaja Jorma Vuorio patistaa varautumaan tulijoiden tulvaan jo nyt, sillä koko järjestelmä on rakennettu 2 000 turvapaikanhakijalle.

Oman haasteensa tuovat muun muassa turvapaikan saaneiden koulutuksen ja asumisen järjestely. Esimerkiksi Somaliasta tulevista 90 prosenttia on luku- ja kirjoitustaidottomia
  
  18. tammikuuta 2009 11:55:48

Nimi : kossu
  
Viesti : Suvaitsevaisetko jumalia?
Miksi pelastaa vain joka sadas kun samalla satsauksella voitaisiin taata kaikille elämisen ehdot paikanpäällä?
Mihin suvaitsevat aikovat vetää rajan tulijoiden määrälle, vai eivätkö mihinkään?
Tulijoita olisi Eurooppaan ilmeisesti joitain satoja miljoonia.
  
  18. tammikuuta 2009 12:01:29

Nimi : Paul R
  
Viesti : Aamulehti on ennenkin näyttänyt ennakkoluulottomuutensa. Vaihtakaa ihmeessä siihen, jos Hesari tympii ja aamupöydässä on printtiä oltava.

Paljonkos eurovaaleissa olisi ääniä tultava?
  
  18. tammikuuta 2009 12:08:04

Nimi : Man Boy
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jos rasismia voidaan hillitä syrjäyttämällä Jussi Halla-aho, niin ehdottomasti silloin pitää näin tehdä. Täällä(kin) osa ilmeisesti ajattelee, että kriittinen maahanmuuttokeskustelu tarkoittaa, että omia rasistisia mielipiteitään voi oksentaa ulos miten sattuu. Minusta sille on tultava loppu. O sancta simplicitas.
  
  18. tammikuuta 2009 12:30:33

Nimi : Paul R
  
Viesti : Säähän ManBoy voit aloittaa vaikka lopettamalla lukemasta moisia rasistisia oksennuksia. Ei tarvis sitten kiihottua turhasta?
  
  18. tammikuuta 2009 12:34:34

Nimi : Ihmettelijä
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : En ymmärrä, miksi valtionjohdon pitää harata vastaan kansan enemmistön mielipidettä. Menisikö heiltä uskottavuus, jos he muuttaisivat mieltään kansan tahdon mukaan? Kansaahan he siellä edustavat, eivät itseään. Nytkin lisätään vain pökköä pesään, että saadaan enemmän maahanmuuttajia, kun asiasta on noussut haloo, ja gallupeissa yms. selvä enemmistö ei niitä tänne halua loisimaan. Hyökkäys on paras puolustus?

Mahdollisia syitä:

1) Poliitikon ego saa kolauksen, jos hän "nöyrtyy" tekemään kansan tahdon mukaisesti.

2) Ei voida tehdä varmoja päätelmiä enemmistön tahdosta, joten poliitikot noudattavat omaa tahtoaan.

3) Poliitikot noudattavat oman äänestäjäkuntansa tahtoa, mutta tämä taas on ristiriidassa gallupeiden tulosten kanssa, koska enemmistö äänestäjistä ei loisivia maahanmuuttajia tänne halua.


Niin kauan kuin enemmistö oikeasti haluaa maahanmuuttajia ja niinollen veroja maksaa heidän elättämisekseen, toimii järjestelmä demokraattisesti. Gallupit ja keskustelut vain antavat eri kuvan.

HS lietsoo mamupositiivisia mielipiteitä, jolloin kansalle syntyy mielikuva, että tämä on juuri toistenkin mielipide, mihin lehdistön valta pitkälti perustuukin, eikä kukaan halua yksin olla eri mieltä.
  
  18. tammikuuta 2009 13:15:22

Nimi : Man Boy
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Paul R, minun kiihottumiseeni tarvitaan HIUKAN jotain muuta kuin rasismia. Entä sinun?
  
  18. tammikuuta 2009 13:22:11

Nimi : J. Mäki-Ketelä
Mitä teen : Äänestäisin Halla-ahoa, mutta...
  
Viesti : Ihmettelijä kysyi: "En ymmärrä, miksi valtionjohdon pitää harata vastaan kansan enemmistön mielipidettä."

Veikkaanpa näinkin raadollista syytä: kansa pitää vaihtaa, ettei valtaeliitti koe diktatuuriaan uhatuksi. Kielitaidoton yhteiskunnan elätti tuskin esittää valtaeliitin näkökannoista poikkeavia mielipiteitä. Se on tyytyväinen, kunhan vain arkinen elämä pelittää.
  
  18. tammikuuta 2009 13:28:58

Nimi : Jalmari
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Saudinen uskonnolisen johtajan mukaan 10-vuotiaan tytön naiminen on om.
  
  18. tammikuuta 2009 13:36:40

Nimi : Del
  
Viesti : Täytyy vaan toivoa ettei konservatiivinen puolue tai mikään muukaan PS:n rivejä hajottava viritelmä saa tuulta alleen. Rivien hajoaminen juuri nyt, kun tunnelin päässä loistaa pienen pieni valon häivähdys, olisi kyllä mahdollisimman ikävää.

En tiedä mitä konservatiivi-puolueen perustajat hakevat mutta eivät he ainakaan Hommaa ole edistämässä. Päinvastoin, tuntuu että heidän missionsa olisi sen nousun torppaaminen.
Homman kannalta muutoksen on tapahduttava nyt eikä 10-20v päästä, muutoin peli on lopullisesti hävitty ja PS on ainoa alusta Homman nousulle juuri nyt. Tainakin tämän varmasti ymmärtää, ja siksi hänen toimintansa hämästyttää...

Suvaitsijoiden leirissä tietysti ollaan persujen kilpailevasta puolueesta riemuissaan. RKP:lle persujen hajoaminen voi olla jopa suoranainen pelastus.

Propsit isännälle ilmoituksesta pysyä PS:n riveissä :)
  
  18. tammikuuta 2009 13:39:32

Nimi : Paul R
  
Viesti : Paul R, minun kiihottumiseeni tarvitaan HIUKAN jotain muuta kuin rasismia. Entä sinun?

Duoda noin... mietin ja ainoa asia lienee puhdas typeryys. Rasismi ei hetkauta suuntaan tai toiseen.
  
  18. tammikuuta 2009 13:39:54

Nimi : Man Boy
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Sitten olet varmaankin suhteellisen "aroused" tämän vieraskirjan joistakin viesteistä. ;)

No ei vaan vakavasti ottaen minusta maahanmuutosta pitää pystyä keskustelemaan kriittisesti ilman, että annetaan rasistien tai muiden fanaatikkojen sotkea koko homma. Viranomaiset tulevat puuttumaan rasismiin ihan satavarmasti tavalla tai toisella, joten mielestäni jo sen takia siitä on sanouduttava irti (ja toinen syy on sen moraalinen typeryys).
  
  18. tammikuuta 2009 13:44:27

Nimi : Poropoliisi
Kotisivu : YMTT
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Debatoija: "Taso on valovuosia perässä siitä näillä palstoilla, mitä AP-palsta parhaimmillaan oli. Ja ylittää se tasoltaan edelleenkin nämä puhtaasti kansallismieliset sellaiset. No tuohon hommafoorumiin en voi kommentoida paljoakaan kun en ole siihen tutustunut kuin pintapuolisesti."

Ensiksi sellainen ilmoitusasia, etten ole koskaan AP-palstaan tutustunut. Eikä ole varmaan moni nykyinenkään hommalainen.

Joten miksi kummassa uusia foorumeita pitää aina epäillä? Ei mitään henkilökohtaista, mutta ehkä kannattaisi pyrkiä luomaan sitä kunnollista debattia edes yhdelle foorumille, kuin haikailla jollekin aiemmalle foorumille, jossa kaikki on ollut paremmin.
  
  18. tammikuuta 2009 13:58:53

Nimi : JT
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Ei konservatiivit persujen kannatusta vähennä tai lisää. Ainoastaan Kokoomus siitä kärsisi, kun ne kykypuoluelaiset, jotka eivät periaatteesta voisi äänestää "liian juntteja" persuja, siirtyisi äänestämään konservatiiveja. Tämä voisi persujen kannalta olla ihan hyvä juttu, kun painetta nuivuuden lisäämiseen tulisi lisää kokoomukselle. Eli konservatiivit ovat ihan jees-homma. Antaa kaikkien kukkien kukkia. Minä äänestään näillä näkymin sisulaisia ja nimenomaan persujen listoilta jatkossakin.
  
  18. tammikuuta 2009 14:48:57


guestbook © freebok.net