14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 111376-111400

Nimi : Roope
Kotisivu : http://mediaseuranta.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : äbis:
"STT:n tyylikirja luettavissa täällä."

Kiitos. Kannattaa lukea jos tuottaa tekstiä.

Hauska ja ajankohtainenkin se on, kuten seuraavista otteista voi päätellä.

STT:n tyylikirja:
4.1.2 Lähteet

JOS UUTINEN ON JONKUN MIELIPIDE, KERRO MIELIPITEEN ESITTÄJÄ ENNEN MIELIPIDETTÄ.

Liikenneministeri Pertti Perttilä paheksuu Radio Roiman rasistisia ohjelmia. Ohjelmat ovat hänestä loukanneet maahanmuuttajia.

KÄYTÄ ULKOMAANUUTISISSA ENSISIJAISESTI ALKUPERÄISTÄ LÄHDETTÄ. MAINITSE UUTISTOIMISTOLÄHDE, JOS TIETO ON KIISTANALAINEN TAI EPÄILYTTÄVÄ.

Profeetankuvia vastustavat mielenosoittajat ovat sytyttäneet tuleen Tanskan Syyrian-suurlähetystön. Rakennus on tuhoutunut, sanoo AFP.
  
  17. tammikuuta 2009 16:33:24

Nimi : Asko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Luin eilen City-lehden. En erikoisesti arvosta ko. nuorisolle tarkoitettua ilmaisjakelu-mainoslehteä. Mutta: Siinä olikin Jussi Halla-ahon haastattelu. Toimittajan kysymykset olivat pääosin asiallisia. Kuitenkin vastaukset olivat täyttä asiaa. Kunnioitan sitä, että maahanmuuton ongelmiin, varsinkin tuleviin osoitetaan huolestuminen perustellusti. Hienoa työtä, Jussi.
  
  17. tammikuuta 2009 17:44:09

Nimi : Vierasse
  
Viesti : Näin se on Hessu, metrolla kun kulkee päivittäin niin ei tartte paljoa ympärilleen katsoa todetakseen tämän.
  
  17. tammikuuta 2009 17:49:47

Nimi : Koti-Isä, Tku
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Näin Matti Vanhasen työvoimapula iskee Suomeen rajusti.

http://www.taloussanomat.fi/tyomarkkinat/2009/01/16/suomea-uhkaa-massiivinen-tyovoiman-leikkuu/20091370/12?pos=1

Tarkoittaako Matti "Mamu" Vanhanen tosissaan mitä suustaan päästää, vai onko mies niin tyhmä, ettei tajua mitä puhuu?
  
  17. tammikuuta 2009 17:59:07

Nimi : stadin gimma
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Supon päällikkö kertoi, että Suomella on n. 2-5 vuotta etsikkoaikaa ehkäistä maahanmuuttoon liittyvät ongelmat. Mikäli näin ei toimita, voi syrjäytymisen seurauksen ilmentyä radikalisoitumista ja turvallisuusriskejä Suomen alueella (jotain tuohon tapaan) Hyvä, että tämä asia on nyt Suponkin toimesta esillä ! Itse uskon, että "armonaikaa" ei ole niinkään paljoa, rajat nyt kiinni humanitaariselta maahanmuutolta ja äkkiä. Kun Ruotsi ym kiristävät maahanmuuttokriteereitä niin virta kääntyy (ja on jo kääntynyt) Suomeen. Kaikenlisäksi kun viesti kulkee, että täällä pääsee hotellitasoiseen vastaanottokeskukseen, pääkaupungin keskustaan, parhaille paikoille, niin tunku on kovaa :(
  
  17. tammikuuta 2009 18:20:21

Nimi : PaskaHesari
  
Viesti : http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Ihmisoikeusliitto+selvitt%C3%A4%C3%A4+lestadiolaisten+ehk%C3%A4isykieltoa/1135242808054

Aika vitun erikoista. Ihmisoikeusliitto siis haluaa ns. "piuhat poikki" lestadiolaisilta vaikka väkisinkö, Natsi-Saksan malliin?

Miksei Ihmisoikeusliitto käännä Sauronin silmäänsä muslimeihin?

Lestadiolaiset eivät sentään räjäyttele itseään ja muita ihmisiä ilmaan, jos eivät saa tahtoaan jossain asiassa läpi. Taitavat pikemminkin olla varsin lainkuuliaista sakkia.
  
  17. tammikuuta 2009 18:26:23

Nimi : JT
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Paskahesarin kommenttiin liittyen:
http://turunen.blogit.uusisuomi.fi/2009/01/17/ihmisoikeusliitto-lestadiolaisten-kimpussa/
  
  17. tammikuuta 2009 19:01:09

Nimi : Helinä-mummu Veikkolasta
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Matti "somalit ennen Suomalaisia" Vanhanen haluaa Espoosta Ruotsin Malmön. Kouluissa, jossa 1000 oppilasta, 99% muslimeja, 2 kpl ruotsalaisia, rikollisjengit terrorisoivat ympärillä olevia alueita, jonne poliisitkaan eivät uskalla mennä. Ja tämä on pientä verrattuna Ranskan muslimighettoihin. Tätä Matti tarjoat meille Suomalaisille ?
MIKÄÄN MUU MAA EI OLE ONNISTUNUT MUSLIMI-INVAASIOSSA; MUTTA MATTI VANHANENKO ONNISTUU ?
Ei saatana, joku tolkku tähän pitää saada. RKP tahalleen haluaa helpottaa Ruotsin paineita ottamalla kaikki mahdolliset pohjasakat somaleita myöten Suomeen loisimaan.

On kummalliseksi mennyt maailma, kun kansan oma pääministeri on valmis menemään barrikadeille somaleiden puolesta, ketä vastaan ? No suomen kansalaisia tiytysti. Tämä on varmasti poliittisen "korrektiuden" huippu...

Anteeksi että mummu vähän päästi suustaan pahija sanoja, mutta kun vituttaa niin vietävästi.
  
  17. tammikuuta 2009 19:35:38

Nimi : Fenix
Kotisivu : Kommentit tervetulleita muiltakin kuin musulmaaneilta
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Miksi näin? Eivätkö englesmannit usko vanhasen ja thorsin mantraa?

TV-Teema
Muukalainen, pysy pois

18.1.2009 00:04

Lontoon Barking oli ennen valkoisten työläisten aluetta. Maahanmuuttajien määrä alueella on kasvanut vuosi vuodelta. Alkuperäiset asukkaat tuntevat olonsa uhatuiksi.

PS: http://www.youtube.com/watch?v=C6_tcju0mPw
Kommentit tervetulleita ;)
  
  17. tammikuuta 2009 19:48:03

Nimi : herra 4x
  
Viesti : Suojelupoliisin päällikkö Ilkka Salmi kertoo sinänsä ansiokkaassa ulostulossaan (lähde:Yle): "Jos maahanmuuttajien kotouttaminen epäonnistuu, Salmi pelkää, että se heijastuu ongelmina yleiseen järjestykseen ja turvallisuuteen.
Silloin on huoli siitä, että tämä joukko syrjäytyisi. Osa maahanmuuttajista saattaa syrjäytyä, kokea itsensä ahdistetuksi ja ahdistuneeksi, uhatuksi. Ja silloin se saattaa tietysti heijastua pahimmassa tapauksessa tietynlaisena yleisen järjestyksen ja turvallisuuden tai jopa vakavampanakin toimintana Suomen alueella, Salmi sanoi".

Silmiinpistävää, mutta tässä nykyisessä monikulturismin ihanuutta ylistävässä ilmapiirissä ymmärrettävää, on mahdollisten epäkohtien syyn ilmaiseminen kantaväestön, siis meidän suomalaisten, epäonnistumisena. Ei puhettakaan, että vähemmistöryhmissä voisi olla sisäsyntyistä huonoutta, syytä, siinä kuin meillä "kotoutuksen" tyrimisessä. Malmönkin ja Pariisin riehunta johtuu siitä, että maahanmuuttajat voivat "syrjäytyä, kokea itsensä ahdistetuksi ja ahdistuneeksi, uhatuksi".

Milloin "kotouttamisessa" sanotaan edes yksi lause siihen suuntaan, että tulijankin vastuulla on jotain? Milloin koko lystin maksajan (veronmaksajan) syyllistäminen loppuu? Missä vaiheessa kaikki vastuu ulkoistettiin kustantajalle?
  
  17. tammikuuta 2009 20:01:19

Nimi : Debatoija
  
Viesti : Niin, kerta nyt vain kertakaikkiaan on niin että "monikultturismi" ei toimi ja väistämättä syntyy aina rikollisuutta ja mamugthettoja, niin olisi tosiaan järkevää olla ottmatta mamuja Suomeen jos nykyinen historianjatkumo halutaan säilyttää. Miksi tämä on niin vaikea tajuta?
  
  17. tammikuuta 2009 20:05:54

Nimi : Razze
  
Viesti : Helppo ja halpa tapa ratkaista asunto-ongelma Helsingissä:
Rautatieasemalta ostamaan "veljiltä" Somalian passi, sen jälkeen turvapaikkahakemus vetämään ja avot - ilmainen hotellimajoitus Helsingin keskustassa on totta!
  
  17. tammikuuta 2009 20:07:17

Nimi : ihminen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : herra 4x: "Milloin "kotouttamisessa" sanotaan edes yksi lause siihen suuntaan, että tulijankin vastuulla on jotain? Milloin koko lystin maksajan (veronmaksajan) syyllistäminen loppuu? Missä vaiheessa kaikki vastuu ulkoistettiin kustantajalle?"


Tätä minäkin ihmettelen.
  
  17. tammikuuta 2009 20:21:42

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Jaahas, pävän hyysärissä oli kolme uutista, kaksi parin sivun päästä toisistaan.
Valitettavasti jutut eivät olleet vierekkäin,olisivat nimittäin vallen kelen hyvin sopineet, molemissa kun oli kyse huomioimisesta...

Ensimmäisessä stoorissa Halonen valitteli että maahanmuutossa on tehty virheitä siinä mielessä että tiettyjä ryhmiä ei ole huomioitu tarpeeksi ja tämän täytyy muuttua, lisäksi meillä on opittavaa vielä ruotsalaisten siitä kuin kuinka ruotsalaiset ovat jutussa onnistuneet...

Häh?
Huomiota lisää?
Tämä tarkoittaa muutettuna neukkulan "Syväkielelle": Lisää rahaa upotettavaksi pohjattomaan kaivoon.
Sitä en kyllä ymmärrä miten ruotsalaisilta voisi mitään neuvoa kysellä, normi svenskiltä jos lähtee kyselemään mitä pitäsi tehdä niin ainekin nimun tuntemani ruotsalaiset ovat sanoneet että toivottavasti suomalaiset eivät tee samoja virheitä kuin he, juttu on karannut täysin lapasesta.

Toinen juttu käsittelikin sitä kuinka vanhuspariskunta yrittää sinnitellä elossa, naapurit pitävät tapausta yhteiskunnan kannalta heitteillejättönä ja ovat soitelleet eri viranomaisille että nämä pääsisivät hoitoon ja vanhainkotiin.
"Huomiota" ei heru, ei edes Haloselta, hoidosta puhumattakaan.
Liikuntarajoitteinen nainen joka yrittää hoitaa dementoitunutta miestään, valittelee että jos joskus näin eläkkeellä olessa sasi vietää pikkaisen vapaata sen sijaan että paiskii kellon ympäri töitä....

Näitä ei nettiversiota näemmä löydy, jos kiinnostaa niin kannattaa käydä jossain huoltoaseman baarissa lukaisemassa.

Tämä oli kolmas:
http://www.hs.fi/kulttuuri/artikkeli/Kohu+antoi+tekosyyn+loanheittoon+puolustautuu+Liza+Marklund/1135242780463

Tsiisus, kolmannessa mokuttajat naisen kimpussa omine fantasioineen...

Nyt alkaa ketuttamaan siihen malliin että en viitsi enempiä tästä kirjoitella että ei tule sanomista...

  
  17. tammikuuta 2009 20:23:15

Nimi : ihminen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Viitaten edelliseen.

Lisää resursseja = Lisää euroja.
  
  17. tammikuuta 2009 20:31:07

Nimi : herra 4x
  
Viesti : Suomen pääministeri Matti Vanhanen on tuoreissa haastatteluissa a)kieltänyt hallitsemattomasta maahanmuutosta puhumisen ja b)paheksunut ps-puolueen äänestämistä ja c)ilmoittanut olevansa valmis menemään barrikadeille maahanmuuttajien puolesta.

Minä ilmoitan äänestäväni joka jumalan vaaleissa tästälähin ps-puolueen ehdokasta. (Äänestin noin toki jo kunnallivaaleissa, goodbye Kokoomus. Kepua ei kyllä ole tullut koskaan mieleenkään äänestää.)
  
  17. tammikuuta 2009 20:55:55

Nimi : PaskaHesari
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : JT, kiitos linkistä!

Ihmetyttää tosiaan ihan saatanasti. Tuossa lähiostarilla nimittäin harva se kerta vastaan "postilaatikoksi" pukeutunut (=luukku silmien kohdalla) naishenkilö joka työntelee lastenvaunuja, ja ympärillä pyörii monipäinen mölyävä kakaralauma.

Monet Afrikan ja Välimeren maista maahanmuuttaneiden muslimimiesten vaimothan ovat täysin alistettu toimimaan synnytyskoneina. Mutta nykyisessä Suomen ja EUn poliittisessa ilmapiirissä on korrektia puuttua vain ei-muslimien toimintaan.

Tuollaisella "Ihmisoikeusliitolla" voi minun mielestäni pyyhkiä persettä!
  
  17. tammikuuta 2009 21:30:13

Nimi : Irmeli
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti :
Viesti : http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Ihmisoikeusliitto+selvitt%C3%A4%C3%A4+lestadiolaisten+ehk%C3%A4isykieltoa/1135242808054

Aika vitun erikoista. Ihmisoikeusliitto siis haluaa ns. "piuhat poikki" lestadiolaisilta vaikka väkisinkö, Natsi-Saksan malliin?

Miksei Ihmisoikeusliitto käännä Sauronin silmäänsä muslimeihin?

Lestadiolaiset eivät sentään räjäyttele itseään ja muita ihmisiä ilmaan, jos eivät saa tahtoaan jossain asiassa läpi. Taitavat pikemminkin olla varsin lainkuuliaista sakkia.

Tämä on aivan käsittämätöntä ! Somaleilla pääsääntöisesti yli 10 lasta perheessä, ja elävät 90% soskun rahoilla eli veronmaksajan taakkana. Nämä pitäisi välittömästi tutustuttaa kondomin käyttöön.
  
  17. tammikuuta 2009 21:47:15

Nimi : Petteri
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : No nyt kun Supokin on sitä mieltä, että maahanmuuttajien kotouttamisen epäonnistuminen heijastuu yleiseen järjestykseen ja turvallisuuteen, niin saapa maahanmuuttokriitikkokin sen sanoa.
  
  17. tammikuuta 2009 22:08:39

Nimi : hiljainen tukija
  
Viesti : Ihan vapaasti itsekukin saa miettiä itsekseen sellaista asiaa että mitenkähän asuntojen hintakehitykseen halutaan vaikuttaa hallituksen toimenpitein:

http://www.taloussanomat.fi/asuminen/2009/01/09/julkkisten-hulppeat-talot-jaivat-jumiin/2009555/139?pos=30
  
  17. tammikuuta 2009 22:23:13

Nimi : ElinaElina
  
Viesti : Lestadiolaispapit eivät käytännössä voi estää naisia käyttämästä ehkäisyä. Eiväthän he saattele vaimoväkeä lääkärin vastaanottohuoneeseen. Ehkäisy onkin yleistynyt. Lapsia voidaan myös haluta saada paljon, ilman "pakkoa". Näkemys ehkäisystä vaihtelee myös eri lestadiolaisryhmittymissä.
  
  17. tammikuuta 2009 22:32:13

Nimi : hiljainen tukija
  
Viesti : Tuollaisella "Ihmisoikeusliitolla" voi minun mielestäni pyyhkiä persettä!
Joo, näyttää siltä ettei mustaihoisen NAISEN olot ihmisoikeusjärjestöjä hirveästi kiinnosta.

  
  17. tammikuuta 2009 22:44:49

Nimi : Man Boy
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Eipä yhteisön vanhimmat käytännössä voi tulla makkariin tms. vahtimaan, miten siellä touhutaan. MUTTA auta armias, jos ehkäisystä jää kiinni, niin jonkin sortin anateema ja painostus pamahtaa päälle...hoitokokouksista puhumattakaan.
  
  17. tammikuuta 2009 22:47:12

Nimi : Maastamuuttaja
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Talousongelmissa kärvistelevälle Jouko Jantuselle heitän seuraavat vihjeet:

-Muuta nimesi Said Mohammediksi. Helppo juttu Suomessa, viranomaiset ymmärtävät aina kaikkea eksoottista.

Hanki passi uudella nimelläsi.

Osta meno-paluu Mogadishuun.

Istahda hotellisi verannalle, tilaa gin-tonic ilman kiväärirasvaa, koukista etusormeasi ja valitse joku parveilijoista viemään Suomen passisi paikalliseen passitoimistoon kansalaisuuden vaihtamiseksi. Saat toisen passin, nyt Somalian kansalaisena. Vaadi kuitenkin myös alkuperäinen passisi, just in case-tilanteita varten.

Pyydä hotellilasku ja lähetytä se Suomen lähetystöön (c/o Addis Ababa).

Palaa Suomeen ja vaadi turvapaikkaa ja sosiaalietuuksia alkeellista suomea/englantia mongertaen. Mykkyyskin käy.

Siitä eteenpäin elämäsi on järjestyksessä. Voit liittyä Talin golfkerhon jäseneksi, lounastaa Handelsgilletissa ja käydä hätätilanteissa ulostamassa sosiaalitoimistoissa ympäri maan.
  
  17. tammikuuta 2009 23:06:14

Nimi : hiljainen tukija
  
Viesti : Maailmassa elämisessä ja elämän jatkuvuudessa on pidemmän päälle ainoastaan kaksi ongelmaa:

Yksilötasolla ongelma on oma elämästä selviytyminen

ja

Globaalisti: Väestön määrä. Jos väestön määrä on riittävän pieni, ja kasvu on hallittua, niin ekologisen jalanjäljen suuduudella ei ole ratkaisevaa merkitystä.
  
  17. tammikuuta 2009 23:09:14


guestbook © freebok.net