14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 111276-111300

Nimi : Uskollisuus on Kunniamme
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : taas yksi gallup....
Kuinkahan moni vastanneista olisi vastannut samoin jos olisi kysytty prosenttien sijasta että onko 930 Milj€ liian vähän...ja kuika moni vastaajista tietää BKT:n määrän suomessa ja pystyy laskemaan siitä päässälaskuna 0.51%..

Tein saman gallupin jossa oli € määrä % sijasta.. moni kysyi onko summa tosiaan noin suuri ennen kuin antoi vastauksen 1 ..


#########################

http://www.kepa.fi/uutiset/6847
Toimituksille tiedoksi
Taloustutkimukselta tilatussa mielipidekyselyssä haastateltuja pyydettiin vastaamaan oheiseen kysymykseen asteikolla 1–4.

"EU-maat ovat sitoutuneet nostamaan kehitysyhteistyön määrärahat vähintään 0,51 prosenttiin bruttokansantulosta vuonna 2010. Suomi ei näillä näkymin yllä tuohon minimitasoon. Pidättekö tavoitteesta kiinnipitämistä..."
4 = Erittäin tärkeänä 14 % vastanneista
3 = Melko tärkeänä 44 % vastanneista
2 = Vain vähän täkeänä 23 % vastanneista
1 = Ei lainkaan tärkeänä 13 % vastanneista
Ei osaa sanoa 6% vastanneista

Kehitysyhteistyön määrärahatavoitteesta kiinni pitämistä piti erittäin tai melko tärkeänä enemmistö lähes kaikkien puolueiden äänestäjistä. - Vihreät (83 %)
- Kristillisdemokraatit (73 %)
- RKP (68 %)
- SDP (60 %)
- Kokoomus (57 %)
- Keskusta (56 %)
- Perussuomalaiset (33 %)
- Vasemmistoliitto (32 %)
  
  15. tammikuuta 2009 21:32:08

Nimi : RR
  
Viesti : Koska me vaadimme?

Haavisto on ollut Sudanissa ja tietää missä mennään.

Tässä on Turusen mielipide johon osittain yhdyn.

http://turunen.blogit.uusisuomi.fi/2009/01/10/milloin-marssitaan-sudanin-rauhan-puolesta/

...paitsi, että Turunen unohtaa kiinalaisten lahjoneen kaikki - tarkoitan KAIKKI.

Hallitus ja kapinalliset - kysymys on vain siitä kuka saa ja kuinka paljon?
  
  15. tammikuuta 2009 21:33:29

Nimi : konnari
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Ahkerat ihmiset tarjoavat laukunkantoapua Helsingin rautatieasemalla.
  
  15. tammikuuta 2009 21:34:27

Nimi : Paul R
  
Viesti : Way-Yari: "Joopa joo, muut manipuloivat "totuutta" ja harrastavat propagandaa, mutta Persut ja Halla-aho ovat vain ja ainoastaan Totuuden ja kansallisen edun asialla...paskapuhetta.

Kertokaa totuus kuinka sen näette ja argumentoidaan se riekaleiksi?
  
  15. tammikuuta 2009 21:48:05

Nimi : Tiedostaja
  
Viesti : Minkälaisia johtopäätöksiä pitäisi vetää hallituksesta, jonka pääministeri ottaa keinovalikoimiinsa fasisteille tyypillisiä työkaluja? Niitä, joilla "vääriä" ajatuksia hautovien ihmisten suut voidaan tukkia? Pääministeri Matti Vanhanen on julkisesti nimennyt perussuomalaisia äänestäneet ihmiset rasisteiksi ja kieltänyt heitä seuraavissa vaaleissa äänestämästä "väärin".

Itse en ole perussuomalaisissa havainnut minkäänlaisia rasistisia piirteitä, mutta nykyhallituksen harjoittaman väestönvaihtopolitiikan vastustajia paljonkin. Tämä yhäti kasvava perussuomalaisten joukko lienee hallituksen politiikan seurauksena myös oivaltanut, missä ne todelliset rasistit vaikuttavat.

Hallituksen kulttuuri- ja urheiluministeri ja ruotsalaisen kansanpuolueen puheenjohtaja Stefan Wallin on vaatinut puolueiden, ilmeisesti niiden "salonkikelpoisten, sanoutumista irti kaikenlaisesta rasismista ja hyväksymään hallituksen "ulkomaalaispolitiikan". Wallinin olisi syytä aloittaa tämä uskonpuhdistus omassa puolueessaan.

RKP:n keskeisen perustajajäsenen, tiedemiehen ja ilmeisesti arjalaisen viikingin, Axel Olof Freudenthalin, ajatuksista ja sitä kautta myös puolueen, nykyisin hieman peitellymmistä, linjauksista voitaneen tehdä mielenkiintoisia johtopäätöksiä.

Freudenthal:
* Ruotsia puhuva sivistynyt luokka kuuluu ruotsalaiseen kansallisuuteen, joka näin ollen oli ollut ja on edelleenkin valtiaskansa;

* Suomalaiset eivät olleet voineet, rotunsa jäsenkansaa kun olivat, luoda ennen ruotsalaisten valloitusta mitään omintakeista kulttuuria;

* Historiasta tiedämme, että niillä kansoilla, jotka kuuluvat turaanilaiseen kansansukuun, ei ole erityisiä luonnonlahjoja itsenäiseen edistymiseen sivistyksen eikä viljelyksen alalla;

* Ei mikään muu kansa Euroopassa ole osoittanut niin vähän taipumusta itsenäiseen asemaan kansojen joukossa kuin suomalaiset ja ylipäänsä koko turaanilainen suku;

* Älyllisessä suhteessa suomalaiset eivät vielä vetäneet vertoja muille kansoille;

* Ruotsalaisen talonpojan mielestä suomalainen ammattitoveri on alempi olento, erämaiden pölkkypää, joka kaikissa suhteissa on hänestä jäljessä.


Virallisen totuuden mukaan Freudenthalin nimeä kantavaa mitalia jaetaan henkilöille, jotka merkittävällä tavalla ovat edistäneet ruotsinkielen asemaa Suomessa. Tästä syystä lienee mitalin saanut myös Paavo Lipponen ja Johannes Virolainen.

Kieli on yksi kulttuuria kantavista pilareista. Sen avulla välitetään ajatuksia. Siinä eletään ja sillä rakennetaan kulttuurista identiteettiä. Sillä erottaudutaan muista. Sen avulla ajatellaan. Sillä rakennetaan yhteistä arvopohjaa...

Myös symboliikalla on oma merkityksensä. Freudenthalin nimeä kantava mitali on symbolinen ikoni, joka pitää sisällään myös ne ajatukset, joita Freudenthalilla oli esimerkiksi suomalaisista, ja jonka tarkoituksena on osaltaan rakentaa sitä suomenruotsalaisen kulttuurin arvopohjaa.

Tästä syystä ja myös siitä syystä, että RKP ei ole sanoutunut irti tämän rasistin käsityksistä ja Freudenthal mitä ilmeisimmin nauttii puolueessa edelleenkin suurta kunniaa, voidaan RKP nimetä rasistiseksi puolueeksi. Rasistisiksi voidaan nimetä myös ne puolueet, jotka tekevät yhteistyötä tällaisen puolueen kanssa.

Aikooko pääministeri Vanhanen pyytää julkisesti anteeksi niiltä suomalaisilta, jotka nykyisen menon johdosta ovat osoittaneet suuren huolensa ja antaneet äänensä niille, jotka mainittua politiikkaa demokraattisin keinoin ovat pyrkineet vastustamaan? Aikooko Vanhanen sanoutua irti rasistisesta RKP:stä? Milloin Vanhasen hallitus rupeaa noudattamaan demokratian pelisääntöjä?

Aikooko RKP sanoutua irti Freudenthalismista?
  
  15. tammikuuta 2009 21:58:33

Nimi : Mikael
  
Viesti : "...MATTI on MIES mamujen mieleen."

Vähän on vaikea kuvitella ainakaan muslimimamujen arvostavan naisten riepottelemaan ja naurunalaiseksi itsensä tehnyttä uuniperunaa.
Burkhaan voisivat pukea Matin siinä missä moni suomalainen pukisi hänelle hameeseen.

A blatu blande bitos biuon!
A ‚m' atriia, a ‚ma helvetia!
Eluveitie - Slanias Song

"Welcome to the land of questions
Welcome to the isle of lore
Where the veil came crumbling down
There it all began,......Inis Mona"
  
  15. tammikuuta 2009 21:59:41

Nimi : Perheenisä Kauniaisista
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Stefan "seksuaalihäirintä" Wallinilta todella törkeää poliittista mollaamista ja äänestäjien aliarvioimista. Käydäänpä muutama tosiasia läpi RKP:peestä:

1. RKP:llä on kielelliset kiintiöt oikeaslääketieteellisessä, lääketieteellisessä ja kauppakorkeakoulussa. Muut joutuvat taistelemaan verissä päin opiskelupaikoista. Ruotsinkielisillä on täysin kohtuuttomat edut verrattuna suomenkielisiin.

2. RKP:n perustajan, AXEL OLOF FREUDENTHALIN, yleisesti tunnetun RASISTIN, keskeisimmät teesit:

Ruotsia puhuva sivistynyt luokka kuuluu ruotsalaiseen kansallisuuteen, joka näin ollen oli ollut ja on edelleenkin valtiaskansa;
Suomalaiset eivät olleet voineet, rotunsa jäsenkansaa kun olivat, luoda ennen ruotsalaisten valloitusta mitään omintakeista kulttuuria;
Historiasta tiedämme, että niillä kansoilla, jotka kuuluvat turaanilaiseen kansansukuun, ei ole erityisiä luonnonlahjoja itsenäiseen edistymiseen sivistyksen eikä viljelyksen alalla;
Ei mikään muu kansa Euroopassa ole osoittanut niin vähän taipumusta itsenäiseen asemaan kansojen joukossa kuin suomalaiset ja ylipäänsä koko turaanilainen suku;
Älyllisessä suhteessa suomalaiset eivät vielä vetäneet vertoja muille kansoille;
Ruotsalaisen talonpojan mielestä suomalainen ammattitoveri on alempi olento, erämaiden pölkkypää, joka kaikissa suhteissa on hänestä jäljessä.

Tällä statementillä voidaan koko RKP-puolue julistaa RASISTISEKSI suomalaisa kohtaan, ja puolueen osallistumisen vaaleihin voi kieltää.
Astrid "somaleitasuomalaisille" Thors, Stefan "seksuaalistahäirintää" Wallin ja nyt myös kuorossa mukana Matti "soitan Thorsinluikkua" Vanhanen voivat siis vetäytyä rasisteina suomalaisia kohtaan taka vasemmalle. Kyllä oli hyvä ideä kieltää rasistiset puolueet SUomesta !!
Halla-Aholle ääniä, koeta kestää vaikka paskaa lentelee jo katonrajaan asti. Kyllä Suomalaiset tajuavat ketkä heitä puolustaa !
  
  15. tammikuuta 2009 22:02:29

Nimi : Way-Yari
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Poliittisissa asioissa en näe totuutta enkä varsinkaan Totuutta. En suosittele yhteen doxaan hirttäytymistä.
  
  15. tammikuuta 2009 22:05:05

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : Matti Vanhanen - Maahanmuutto on liian kuuma uuniperuna. RASSSISTIT!
  
  15. tammikuuta 2009 22:20:21

Nimi : Suomitalon renki
Kotisivu : http://www.radiorex.fi/pages/paikallisuutiset?newsid=18607&PHPSE
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Lääkkeiden säilytystä ulkomaalaisen tapaan.
  
  15. tammikuuta 2009 22:27:42

Nimi : vellihousu
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Vielä hieman jossittelua Vanhasen ja muidenkin kantoihin.

Eli leikitään, että Vanhanen olisi oikeassa, mitään pienintäkään syytä huoleen ei olisi pakolaisten integroimisessa maahamme. Pakolaiset eivät uhkaisi huoltosuhteen heikentymistä. Pakolaiset eivät pahentaisi rikollistilastoja. jne. jne.

Eli kaikki tämä meidän huolemme olisi aiheetonta ja turhaa.

Olisiko silloinkaan oikein maan pääministerin määrätä meitä vaikenemaan?

Eikö silloinkin, vaikka me olisimme väärässä, pitäisi päinvastoin, järjestää pikaisesti tiedoitustilaisuus, ylinmääräinen uutislähetys, valtava mediakampanja jne. jne. rauhoittamaan meitä satojatuhansia aiheettomasti huolestuneita kansalaisia.

Eikö pelkästään rasismin ehkäisemiseksi olisi heti tehtävä kaikki mahdollinen, ettei kansalaiset enään hetkeäkään eläisi tässä ahdistavassa epävarmuudessa, jossa moni oikeasti pelkää mitä tästä seuraa.

EI EI EI. Ainoa mitä maan pääministeri osaa tehdä, on kieltää keskustelu.
Kieltää, ilman, että ensimmäinenkään hallituksen jäsen on edes yrittänyt tyrmätä yhtäkään vaikkapa Halla-ahon väittämää.
Havaiontoni mukaan ainoa ja ainoa yritys, jossa edes on yritetty teilata esim. Halla-ahon näkemyksiä, on tullut JP Roosilta, mutta mitä pidemmälle hänenkin blogiaan lukee, kaverihan on ennen kevättä täysin nuiva, eli myöntyy päivä päivältä, sana sanalta näkevänsä tässä kuitenkin myös ongelmia.

Ongelmia! Siitähän tässä juuri on kysymys, myönnetäänkö, että on ongelmia? Jos myönnetään, myönnetään, että niistä on syytä keskustella.
Jos politiikassa keskustellaan vaikka lapsilisistä, joku voi pitää niitä tarpeettomina, toisen mielestä ne tulisi nostaa 1500 euroon kuussa.

Yhtä yksinkertaista pitäisi olla maahanmuuttokeskustelun. Toisenmielestä maahanmuuttoa ei tarvita lainkaan, toisen mielestä nykyinen meno ei riitä.

Eikö poliittisten päätösten pitäisi olla aina kompromissi ääripäiden väliltä?

Eihän se, että Halla-aho pääsisi eduskuntaan, tarkoita maailmanrikastajan pahimmissa päiväunissakaan sitä, että maahanmuutto siihen loppuisi?
Tuskin loppuisi edes siihen, että perussuomalaiset saisivat kaikki äänet. Meissäkin on paljon niitä, jotka mielellään haluavat auttaa niitä, joilla ei oikeasti ole mitään teoreettistakaan mahdollisuutta inhimillisesti selvitä kotimaassaan.

ELI VIELÄ KERRAN.

Matti Vanhanen, vaikka me olisimmekin totaalisen väärässä ja harhaisissa itsemaalailtujen uhkakuviemme vankeina, ET PERKELE VOI SANOA MEILLE, ETTÄ OLKAA HILJAA.

Tätä minä en kertakaikkiaan hyväksi, vaan vaadin jotakin parempaa näyttöä siihen, että olemme väärässä, kun niin tunnut väittävän.
  
  15. tammikuuta 2009 22:29:01

Nimi : Nauris
Kotisivu : Mamukulut
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Kuinkahan moni vastanneista olisi vastannut samoin jos olisi kysytty prosenttien sijasta että onko 930 Milj€ liian vähän.."

Kehitysapuun käytettävä summa on oikeastaan vähäinen siihen nähden kuinka paljon pakolaisten elättäminen Suomessa maksaa ja kuinka paljon enemmän sillä autetaan ulkomailla.

Turvapaikanhakijoita viime vuonna ennätysmäärä
Taikaseinä

Tässä on toinen esimerkki hämäyksestä.

Uuden Suomen kaksi hyysäriä kertovat tilastotietoa, mutta jättävät kertomatta koko totuuden.

Pekka Siikala: "- Vuonna 2007 turvapaikan Suomessa sai 68 henkilöä."

Lähde

Arto Niinistö: "Vuonna 2007 Suomesta sai turvapaikan vain 68 henkilöä."

Lähde

Maahanmuuttoviraston tilasto vuodelta 2007.

Turvapaikka 68
Suojeluntarve 496
Inhimillinen syy 228
Perheenjäsen 38
Yhteensä 830 myönteistä päätöstä.

Tämän lisäksi tulee kiintiöpakolaiset, joita on noin 750 ja perheenyhdistämisen kautta tulevat, joiden määrää en tiedä.

Lähde

Esko Repo: "Tuhatta luvan saanutta somalialaista tai irakilaista kohti maahan saapuu pari vuoden aikana 3 000–4 000 heidän perheenjäsentään"

HS Pääkirjoitus: "Kun Suomeen virtaa nyt noin 1 500 turvapaikanhakijaa vuodessa, merkitsee se sitä, että perheiden yhdistämisohjelman kautta lähivuosina maahan on tulossa jopa 5 000 perheenjäsentä vuosittain."
  
  15. tammikuuta 2009 22:47:40

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : Painatetaanko nuiville paitoja, joissa lukee

"ET PERKELE VOI SANOA MEILLE, ETTÄ OLKAA HILJAA."
  
  15. tammikuuta 2009 22:50:09

Nimi : Man Boy
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jos olette rasisteja, niin olkaa hiljaa ja hävetkää.
  
  15. tammikuuta 2009 23:13:59

Nimi : Höynäytetty
  
Viesti : Eipä paljon luvattuja parannusehdotuksia ole Tirehtööriltä kuulunut, normaaleita pilkkakirjoituksia vain. Jotenkin kuvaavaa, että että osat I ja II tulivat hetkessä, missä joko puhuttiin itsestään selvyyksiä tai vain kritisoitiin, mutta osa III, jossa pitäisi osata sanoa jotain rakentavaa, kestää ja kestää ja kestää...
  
  15. tammikuuta 2009 23:26:52

Nimi : Man Boy
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Löysinpä muuten kuvan itsestäni!
  
  15. tammikuuta 2009 23:35:40

Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Suosittelen isän maan toivoille että katsotte Romper Stomper 23:30 kolmoselta tänään.Miettikää sitten mihin tämä kaikki voi johtaa..
  
  15. tammikuuta 2009 23:40:31

Nimi : Mikael
  
Viesti : "Nimi : Suomitalon renki
Kotisivu : http://www.radiorex.fi/pages/paikallisuutiset?newsid=18607&PHPSE
Mitä teen : Ilmoitusasia

Viesti : Lääkkeiden säilytystä ulkomaalaisen tapaan."

Linkissä luki että mamu asui Mutalassa.
Melkoisen RASSISTISTA asuttaa mamuja Mutalassa,eiköhän tuohonkin joku laki löydy jotta mamut voisivat asustella hienommilta kuulostavilla alueilla,senkin itäsuomalaiset RASSISTIT kyllä sielläkin pitäisi laittaa muutama nurmijärveläinen peruna uuniin jotta loppuisi tuommonen alentavasti asuttaminen!

Miten mamuilla voi esiintyä tälläistä,olen luullut että vain suomalainen mies hakkaa vaimoja,eikä ne hienommista ja sivistyneimmistä kulttuureista tulevat?

Mamumies voi myös oppia lyömään naisia,olisiko syy Mutaloisssa opittuja kantiksilta?

Eyes are hazel,but far too cold
Looking out for love
But none of us can
Where's the monkey......
  
  15. tammikuuta 2009 23:47:16

Nimi : Man Boy
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Krooohh...keksikää parempia kuittailuja kuin nimimerkin väärentäminen ja joku helkkarin kulunut kuva. Aloittakaa vaikka siitä, miksi rasismia pitäisi suvaita.
  
  16. tammikuuta 2009 0:00:00

Nimi : Pirjo
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Suosittelen, että katsotte tätä kuvaa jossa unelmani toteutuu!
  
  16. tammikuuta 2009 0:06:25

Nimi : Man Boy
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jaahans, nyt siellä jollakin putosi se toinenkin airo veneestä.
  
  16. tammikuuta 2009 0:13:42

Nimi : Paul R
  
Viesti : Man Boy: "Jaahans, nyt siellä jollakin putosi se toinenkin airo veneestä.

Haha en ollu minä, mutta hihitytti :)

Mikael, tattis @ "ELUVEITIE - Inis Mona" sanaakaan en ymmärtänyt, mutta video oli selvä.

Tool - Stinkfist [hq - fullscreen]
http://www.youtube.com/watch?v=07pLGIgyfjw&feature=related
  
  16. tammikuuta 2009 0:29:09

Nimi : Hmmmm
Kotisivu : http://www.gt.se/nyheter/1.1433235/savio-skickade-500-kronor-til
  
Viesti : Ja niin saapui korruptio Ruotsiin. Pikku Savio Khador yritti lahjoa joulupukin.
  
  16. tammikuuta 2009 0:29:53

Nimi : Paul R
  
Viesti : Kuinkas; ManBoy - määritteletkö mikä on rasismia. Siitä on sitten jatkossa helpompi irtisanoutua.
  
  16. tammikuuta 2009 0:43:08

Nimi : tri Eki
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Suosittelen, että katsotte tätä kuvaa jossa unelmani toteutuu!

Pirjoseni, liikalihavuus johtaa ennenaikaiseen kuolemaan, suosittelen laihdutusta...
  
  16. tammikuuta 2009 1:18:54


guestbook © freebok.net