14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 111226-111250

Nimi : Micke, Porvoo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : RKP on lailla suojannut suomalaisilta Porvoossa lautakuntapaikkoja. Eli lautakuntiin ei saa suomenkielisiä laittaa ollenkaan, oli äänestystulos mikä tahansa. SE ON OIKEIN , OLLAANHAN NYT SENTÄÄN RUOTSISSA !
Stefan "seksuaalihäirintä" Wallin pitää huolen siitä, että Suomessa ei aloiteta maahanmuuttokeskustelua IKINÄ, jotta RKP linnakkeet eivät joutuisi kyseenalaistetuiksi. Tämä mahdollista vain Suomessa...
  
  15. tammikuuta 2009 9:40:21

Nimi : Rankkuri
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Vanhanen pressaks!

Kyllä on ihanaa, kun kohta voi hymystä tai seiskasta tsekata moku-Vanhasen äässin.

Herää myös kysymys, että minkä VITUN takia noi kuvat on Kurosen POJAN kamerassa???
  
  15. tammikuuta 2009 10:08:19

Nimi : Paul R
  
Viesti : Ihme, että Rankkuri löysi tuhmat kuvat ;)
  
  15. tammikuuta 2009 10:19:26

Nimi : Roope
Kotisivu : Vanhasen haastattelu suomeksi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : vellihousu:
Minusta Soinin pitäisi nyt mennä ENSIMMÄISENÄ allekirjoittamaan tämä vetoomus PerusSuomalaisten puolesta, sillä emmehän me ole rasisteja, eikä tässä kukaan muukalaisia vihaa, tässähän, jos nyt on pakko jotain vihata, niin vihataan korkeintaan Thorssin kaltaisia ääliöitä, jotka eivät ymmärrä kansan parasta.

Nyt vain Soini äkkiä allekirjoittamaan, ennenkuin muut ehtivät ensin.


Tämä on oikeasti "Soinin pitää sanoutua irti perussuomalaisten ehdokkaiden muukalaisvihamielisistä lausunnoista" osa 2. Se vaalien aikainen yritys lyödä kiilaa Soinin ja uusien kunnallisvaltuutettujen väliin ei onnistunut.

"...sanoutuisivat irti rasistisista sanoista ja teoista EU-vaalikampanjoinnissa..."

Tarkoitus on tehdä julkilausuman allekirjoittaminen mahdottomaksi esimerkiksi kieltämällä nykyisen maahanmuuttopolitiikan kiristämisestä puhuminen "rasistista asenneilmapiiriä luovana". Mitä rasistisia sanoja ja tekoja esimerkiksi Halla-aho käytti vaalikampanjassaan? Aivan, ei mitään. Tarkoitus on tuomita ajatukset ja kritiikki.

Onko muka sattumaa, että korkean tason hyökkäykset perussuomalaisia vastaan ovat tulleet pääministeri Vanhaselta ("osa perussuomalaisista muukalaisvihamielisiä ja rasisteja") ja ex-pääministeri Lipposelta ("Perussuomalaiset = 30-luvun äärioikeisto"). SDP:n ja Keskustan kannatusta on iskenyt nimenomaan perussuomalaisten nousu. RKP on sekin hätää kärsimässä, kun entiset perusäänestäjät kääntävät selkänsä puolueelle Thorsin töppäilyjen takia. Siispä perussuomalaiset on kastroitava jo ennen EU-vaaleja.

Tämä on pelin politiikkaa, kuten Veikko Vennamo sanoi. Ei mitään muuta.
  
  15. tammikuuta 2009 10:29:33

Nimi : Albion
  
Viesti : Matti Vanhanen thinks that foreigners do not bring a threat to finland. We can all stand back at laugh at his abusurd statement. But as iam typing on the subject of immigration i have to be careful of not breaking any "RACE LAWS". Not because at the moment a court case is something i dont want to go through i simply would not lower myself to use words that would break these laws. But when Matti use statements that he will result to extreme mesures to project foreigners in the near future if iam to type something of this nature again do i need to find a lawyer?
  
  15. tammikuuta 2009 10:30:37

Nimi : Yrjänä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Onko Mäki-Ketelälle maksettu jotain?

Se , että joku laki on direktiivin mukainen ei ole mikään este hylätä sitä. Direktiivin voi toteuttaa niin monella tavalla.
  
  15. tammikuuta 2009 10:31:19

Nimi : Black Bart
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Ihme, että Rankkuri löysi tuhmat kuvat ;)"

Aika hyvä... :)
  
  15. tammikuuta 2009 10:32:27

Nimi : Raft
  
Viesti :
Ei me olla rasisteja?? Aika skitsofreninen asenne, välillä puhutaan rättipäistä, ja somalien peräaukoista, ja sitten khdataan puuttua pääministerin kommentteihin, jotka eivät ole läheskään yhtä herjaavia, kuin mitä tällä palstalla kuin kotonaan aikaansa viettävät jatkuvasti suoltavat. Onneksi kaikille on nyt tullut selväksi, mitä täällöä suolletaan.
  
  15. tammikuuta 2009 10:34:20

Nimi : Rankkuri
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Paul R:

Etkai vain ole joltain toiselta phoorumilta tutustunut kätteni jälkeen ;)
  
  15. tammikuuta 2009 10:40:59

Nimi : Kolunsarka
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Taiteilija Kari Suomalaisen oivan Vodkan lautturit-piirroksen voisi tänä päivänä päivittää niin, että lautankiskojina ovat suomalaiset veronmaksajat, ruoskaa heiluttaa Vanhanen Thorsin hoplaa-huutojen vauhdittamana.
Taka-alalla virnuilee Brax, Wallin etc.
Tietenkin siellä mukana ovat niin somalit, afgaanit, irakilaiset ja muut elintasopakolaiset!
  
  15. tammikuuta 2009 11:13:52

Nimi : RP
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Raft
Viesti :
Ei me olla rasisteja?? Aika skitsofreninen asenne, välillä puhutaan rättipäistä


1) Vieraskirjan kirjotusten joukossa on pieni vähemmistö tekstejä, joita itse olisin valmis kutsumaan rasisitisiksi - pitäisikö tässä tapauksessa yksittäistapaukset yleistää koko populaatiota koskettaviksi?

2) "Rotu" (mikä sitten tarkka määritelmä onkaan) on geneettinen ominaisuus ja kulttuuri siitä erillinen opittu ominaisuus. Olettasin, että selvä enemmistö vakiokirjoittajista pitää suomalaista kulttuuria parempana kuin arabi- tai somalikulttuuria. Tämä ei ole todiste rasismista.

Suomalaisella kulttuurilla on omat ongelmansa, mutta niistä huolimatta niiden perusteella rakennettu suomalainen yhteiskunta ei ole ollut niitä kaikkein huonommin toimivia.

Voin ymmärtää jos jokin täysjärkisen kirjoissa oleva ihminen ilmoittaa pitävänsä jotain toista suhteellisen kehittynyttä kulttuuria suomalaista parempana (otetaan vaikka Japani esimerkiksi; "ymmärtäminen" ei tarkoita, että olen välttämättä samaa mieltä) - mutta jos jonkun mielestä somalialainen kulttuuri, joka on onnistunut luomaan somalialaisen yhteiskunnan, on parempi tai edes osapuilleen yhtä hyvä, niin tuota mielipidettä minun on vaikea ottaa vakavasti. Tämä ei tee minusta rasistia.
  
  15. tammikuuta 2009 12:03:47

Nimi : Mäki-ketelä vastaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Yrjänä kysyi: "Onko Mäki-Ketelälle maksettu jotain? Se, että joku laki on direktiivin mukainen ei ole mikään este hylätä sitä. Direktiivin voi toteuttaa niin monella tavalla. "

Mäki-Ketelä vastaa: ei ole maksettu.

On totta, että direktiivin mukainen laki voisi olla löysempi kuin direktiivi. Se vaatisi vain esimerkiksi sellaisia seikkoja kuin hallituspuolueiden yhtenäinen näkemys asiasta, median tuki ja siitä seuraava suuri tietoisuus kansalaisten enemmistön keskuudessa.

Onko sinulla havaintoja em. asioista?

Vielä kerran: tottahan toki voimme vaatia lain hylkäämistä kokonaan. 100 %:n varmuudella se ei toteudu, koska se ei voi toteutua jo aiemmin esittämistäni syistä johtuen.

Toinen vaihtoehto on yrittää saada lakiesitykseen järkeviä muutoksia, joiden ansiosta nykyinen käytäntö ei ainakaan huonone.

Mielestäni jälkimmäinen vaihtoehto on edelleen parempi adressin allekirjoittaneiden näkökulmasta. Voin olla väärässäkin, mutta tämän näkemyksen voimin työtäni jatkan äänestykseen asti.

Sen jälkeen voitte itse alkaa kampanjoida alkuperäisen direktiivin ja helmikuussa hyväksyttävän ulkomaalaislain kumoamiseksi.


  
  15. tammikuuta 2009 12:06:52

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimi : RP
Mitä teen : Kommentoin

Asiaa kirjoitit mutta unodit että vain ns.suvaitsevaisilla on oikeus määrittää että mitä yleistetään ja mitä ei...Jaa,nykyään kait nämä oikeudet ovat Vanhasellakin ja Walinilla,Thorsin lisäksi.
  
  15. tammikuuta 2009 12:14:16

Nimi : jaakkeli
  
Viesti : 1) Vieraskirjan kirjotusten joukossa on pieni vähemmistö tekstejä, joita itse olisin valmis kutsumaan rasisitisiksi - pitäisikö tässä tapauksessa yksittäistapaukset yleistää koko populaatiota koskettaviksi?

Puhumattakaan siitä, miten järkevää on vaatia nuivilta sellaista kuria, että meidän riveihimme ei saa edes ilmoittautua ketään anonyymiä nettitörkyilijää (mistäs me tiedämme ovatko nämä oikeasti nuivia vaiko vihervasemmiston troolailua) samalla kun mokuttajista koko hallitus ja vielä entinenkin pääministeri kaataa lokaa niskaan minkä ehtii eikä mokuttajien nettitörkyily kiinnosta ketään.

Tuntemattomat huutelijat latelevat Halla-ahon vieraskirjassa yhtä törkeitä kuin valtakunnan ykköspoliitikot, siispä nuivat ovat hirrrrrmuisia käytöstavattomia rassssisteja?

  
  15. tammikuuta 2009 12:17:44

Nimi : etnis
  
Viesti : Tajuaakohan Vanhasen pökkelö erota edes siinä vaiheessa kun/jos joku roskatabloidi nuo kuvat julkaisee? Tuskinpa. Ei tällaisia tankeroita ole kuin Suomessa... :(
  
  15. tammikuuta 2009 13:01:50

Nimi : Nauris
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ei kai tuossa rasismin vastaisessa julkilausumassa mitään pahaa ole, kunhan ensin määritellään, mitä rasismi on. Halla-ahokin taisi tätä määritelmää jossain kirjoituksessa kysyä. Viime viikolla, joku tutkija taisi laajentaa rasismin tarkoittaamaan myös ulkonäköä.

Jos Wallin tarkoittaa rasismilla maahanmuuton asiallista kritisointia ja halua tiukentaa maahanmuuttopolitiikkaa niin hän voi tunkea julkilausumansa Per Saukkoon.
  
  15. tammikuuta 2009 13:39:52

Nimi : vellihousu
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Mitäs jos lukisitte tälläisen uutisen lehdestä ;)

Timo Soini (ps) ehdottaa, että puolueet laatisivat yhteisen julkilausuman, jossa ne sanoutuisivat irti nuuskan salakuljettamisesta ja käytön puoltamista vaalikampanjoinnissa.

"Julkilausumassa puolueet ilmoittaisivat, etteivät ne hyväksy ehdokkaidensa tai muiden puolueaktiivien julkisesti levittävän nuuskaa tai kannattavan salakuljetusta, tai puolustavan tämän käyttöä", Soini kaavailee
  
  15. tammikuuta 2009 14:28:20

Nimi : Roope
Kotisivu : Vanhasen haastattelu suomeksi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Älkää haksahtako väittelemään jostain rasismin määritelmästä. Tämä on poliittista peliä. Kannatustaan menettävät puolueet (SDP, Keskusta, RKP) ovat liittoutuneet keskenään. Kokoomukselle ja Vihreille ne eivät voi oikein mitään, joten ainoa keino paikata vuoto on käydä opposition Perussuomalaisten kimppuun.

Tässä pelataan ulkomaalaislaista, hallituksen uskottavuudesta ja RKP:n EU-paikasta. RKP halusi itselleen 2007 kiintiöpaikan, mutta ehdotus ei mennytkään läpi. Nyt on totiset paikat. Jos RKP tipahtaa, se ei enää koskaan nouse takaisin. Puoluetta on alkanut pelottamaan jopa eduskuntavaaleihin kaavailtu 3,5 prosentin äänikynnys (kannatus 2007 vaaleissa 4,6%). Jo vuonna 2015 RKP saattaa tipahtaa eduskunnasta tai ainakin joutua siirtymään yhdeksi Keskustan alaosastoksi.

RKP:n puoluekokouksen päätös Vantaalla 2007:
Viitaten peruslakiin, kielilakiin ja Ahvenanmaan itsehallintoon, on oikeutettua kiintiöidä yksi EU-paikka Suomen ruotsinkielisille ja Ahvenanmaalle.

Tässä Thors, Wallin, Vanhanen ja Perussuomalaiset samassa paketissa 23.10.2008: Perussuomalaiset: Ministeri Thors aisoihin
  
  15. tammikuuta 2009 14:33:19

Nimi : acc
  
Viesti : RKP:n puoluekokouksen päätös Vantaalla 2007:
Viitaten peruslakiin, kielilakiin ja Ahvenanmaan itsehallintoon, on oikeutettua kiintiöidä yksi EU-paikka Suomen ruotsinkielisille ja Ahvenanmaalle.


He siis ovat tarvittaessa valmiita kävelemään vaalitulosten yli.

  
  15. tammikuuta 2009 14:37:20

Nimi : Seurailija
  
Viesti : "
Tajuaakohan Vanhasen pökkelö erota edes siinä vaiheessa kun/jos joku roskatabloidi nuo kuvat julkaisee? Tuskinpa. Ei tällaisia tankeroita ole kuin Suomessa...
"

Sen enempää kannattamatta Vanhasta ja tietämättä kuvien laadusta mitään, niin en kyllä olisi varma
niiden sopimattomuudesta. Eiköhän useimmilla ole albumeissaan henkilökohtaisia kuvia. Jos kuvat ovat Susanin pojan ottamia, niin ei ainakaan luulisi kyse olevan kovin ihmeellisestä aineistosta. Murtovarkaudesta Vanhasta tuskin voi syyttää.

Eiköhän Vanhasen politiikassa ole riittävästi arvostelun aihetta...

Niin, odotan mielenkiinnolla sitä, kun Barack Obama saa ensi-anti-amerikkalaisuus-ryöpytyksensä. Pääsee testaaman reaktiota, huutamalla silloin lujaa, että "Rassismi!"
  
  15. tammikuuta 2009 14:38:15

Nimi : Erkki P. Kele
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Sanna Ukkola soitti poliisille vihjeen "uhkaavista kirjoituksista"... Poliisimies... vastasi ... suhtaudutaan vakavasti ... harkitaan tarvittaessa. Toimittaja väsäsi jutun..."

:O
Voiko tuo olla enää tottakaan?
Ei hyvää päivää!
Mahtaa Ukkola olla ylpeä toiminnastaan -- siinä oikein malliesimerkki journalistista :/
Mahtaneeko käyttää paljonkin aikaansa netin koluamiseen ja "vihjeiden" soitteluun :/

Tsemppiä Jussille, oisin äänestäny jos asuisin sielläpäin :)
  
  15. tammikuuta 2009 14:44:10

Nimi : Viljami
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Ilman muuta PerSujen kannattaa allekirjoittaa rasismin vastainen julkilausuma. Sen jälkeen voivatkin vaatia RKP:ta poistamaan kaiken A.O Freudenthalia koskevan materiaalin puolueensa peruskirjasta, vai mikähän se nyt on. RKP on Suomen ainoa rasistinen puolue. Hyvä Stefan! Pahkasikakaan ei olisi pystynyt tähän!
  
  15. tammikuuta 2009 14:54:25

Nimi : Nauris
Kotisivu : Katso uutinen alkaen kohdasta 18:50
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nauris: "Viime viikolla, joku tutkija taisi laajentaa rasismin tarkoittaamaan myös ulkonäköä."

Täytyy vähän tarkentaa sanomaani. Tietenkin on olemassa ulkonäkörasismia, mutta tässä oli kyse kauneuteen ja komeuteen liittyvästä saman etnisen ryhmän tai rodun keskuudessa tapahtuvasta syrjinnästä.
Feminine Beauty
  
  15. tammikuuta 2009 15:03:18

Nimi : Rosvot kiinni
Kotisivu : http://www.youtube.com/watch?v=lDIVNeDpXJQ&feature=related
  
Viesti : Tuomiot vuoden 2000 osakekaupoista.

Helsingin hovioikeus oli tuominnut johtajakaksikon heinäkuussa 2007 törkeästä sisäpiiritiedon väärinkäytöstä sekä arvopaperimarkkinoita koskevasta tiedottamisrikoksesta kahden vuoden ehdollisiin vankeusrangaistuksiin.

Rangaistukset koskevat vuonna 2000 toteutettuja TJ Groupin
osakekauppoja.

Yhtiön johdon katsottiin tuolloin vääristelleen yhtiön tulosta ennen osakeantia.

Tuloksen mukaan osakesijoittajat maksoivat yhtiön osakkeista huimia summia, mutta pian
osakeannin jälkeen yhtiö antoi tulosvaroituksen ja osakkeiden arvo romanti murto-osaan.

Silloiset pääomistajat, Tuomo Tilman ja Jyrki Salminen nettosivat kaupoilla yhteensä noin 130 miljoonaa euroa.


  
  15. tammikuuta 2009 15:09:57

Nimi : Kolunsarka
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Taiteilija Kari Suomalaisen oivan Vodkan lautturit-piirroksen voisi tänä päivänä päivittää niin, että lautankiskojina ovat suomalaiset veronmaksajat, ruoskaa heiluttaa Vanhanen Thorsin hoplaa-huutojen vauhdittamana.
Taka-alalla virnuilee Brax, Wallin etc.
Tietenkin siellä mukana ovat niin somalit, afgaanit, irakilaiset ja muut elintasopakolaiset!"

Piti tietenkin kirjoittamani Volgan lautturit.
Huomasin kämmin välittömästi, kun olin painanut lähetä-näppäintä ja eihän sitä päässyt korjailemaan...
Ei pitäsi kirjoittaa kiiressä yhtikäs mitään.
No - vodka tai Volga, nestettä kumpikin.
Ei ole kuitenkaan vodkassa raapustettu;)
  
  15. tammikuuta 2009 15:18:25


guestbook © freebok.net