14.12.2008: Perusteellisempi keskustelu siirtynyt Homma-forumille.

Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 111126-111150

Nimi : Sivusta seuraaja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Pääministerimme ei siis halua ylläpitää valtiomme rajalla olevaa "muuria" vaan se pitäisi purkaa?

Olisikohan uutta "työvoimaa" ulkomailta tänne haluava pääministeri valmis barrikadeille myös juuri irtisanottujen ja lomautettujen puolesta?

Kuten Octavius taisikin jo sanoa, tämä on kaikkien aikojen surkein ja suoranaisen katastrofin aikaansaava hallitus.
  
  14. tammikuuta 2009 7:59:36

Nimi : Pönni
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Loistoidea! Mitä jos homma alkaisi jakaa parhaiten kunnostautuneelle mokulle esim. turbaanin tms. suomen syömisestä?
  
  14. tammikuuta 2009 8:28:41

Nimi : Koti-isä
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Vanhanen hyökkää rasisteja vastaan

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/46740-vanhanen-hyokkaa-rasisteja-vastaan

Äänestäjillä ei saa olla sellaista illuusioita, että he saavat ilmaista ulkomaalaisvihamielisyytensä vaaleissa esimerkiksi perussuomalaisia äänestämällä, Vanhanen sanoo lehdelle.

Pääministeri toivoo myös, etteivät poliitikot kuvaa maahanmuuttoa uhaksi, vaan mahdollisuudeksi ja välttämättömyydeksikin väestöltään vanhenevassa Suomessa. Puheet esimerkiksi hallitsemattomista siirtolaisvirroista on Vanhasen mukaan lopetettava.

-Mies on imbesilli-

Ei taida matti enään "ajaa täysillä valoilla". On pllut liiankauvan "kansan yläpuolella" ja hapeton ilma on tehnyt Matista vaajaa älyisen paapattajan.
  
  14. tammikuuta 2009 8:30:53

Nimi : Jekku
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : http://www.karjalainen.fi/Karjalainen/Uutiset_Kotimaa/matti_vanhanen_varoittaa_puolueita_rasismista_4941968.html

Kostoksi Keskustan jäsenenä en tule äänestämään Keskustaa seuraavissa vaaleissa.
  
  14. tammikuuta 2009 8:33:08

Nimi : Axl
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Vanhanen tietää tasan tarkkaan mitä se kepulle merkitsee jos tyytymättömyys huonosti hallittuun maahanmuuttopolitiikkaan kanavoituu persujen kautta. Kepulta lähtee ääniä roppakaupalla.
Vanhanen syö tietenkin ison rahan kädestä jonka tarkoituksena on murentaa hyvinvointivaltio tuomalla tänne kriittinen massa tyhjäntoimittajia painamaan palkat alas ja tekemään kahta työtä ameriikan mallin henkensä pitimiksi.
  
  14. tammikuuta 2009 8:38:02

Nimi : Nyymi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "...journalistin on pyrittävä totuudenmukaiseen tiedonvälitykseen."

"...tiedot on tarkistettava mahdollisimman hyvin – myös silloin kun ne on aikaisemmin julkaistu."

"Raportointia asioista ja tapahtumista on syytä täydentää, kun uutta tietoa on saatavissa. Uutistapahtumia on pyrittävä seuraamaan loppuun saakka."

Mutta jos Hyvä Asia onkin force majeure eikä surnalistiparka voi näinollen pyrkimyksessään onnistua?

  
  14. tammikuuta 2009 8:38:42

Nimi : Koti-isä
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Saa nähdä julkaiseeko uusi suomi tämän kommentin keskustelu osiossaan?


Matti osaa laittaa sanansa ja lausuntonsa.

Tämän lausunnon älyllinen taso on verrattavissa Jokelan ja Kauhajoen tragedioiden lausuntoihin aseiden kieltämisen osalta Suomessa estämään uusien samankaltaisten tragedioiden tekemistä.

Aivan kummallista ja asiantuntematonta puhetta Suomen johtavalta poliitikolta maahanmuutosta ja rasismista, sekä sananvapauden, mielipidevapauden rajoittamisesta.

Onko Matti Vanhanen jo "Suomen Keisari"? Onko hänellä totaalinen valta sanella mitä Suomessa saa ajatella, sanoa, ja tehdä?

Onko Matti "isoveli" Vanhanen Suomen "ISOVELI valvoo" Vanhanen?
  
  14. tammikuuta 2009 9:03:15

Nimi : Tiedoksi
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Keskustalaisena, puoluekirjan omistajana, ilmoittaudun Perussuomalaisten äänestäjäksi seuraavissa vaaleissa! Syynä tähän on keskustan puheenjohtajan, pääministeri Matti Vanhasen kielto arvostella nykyistä maahanmuuttopolitiikkaa. Arvostelijoitahan on löytynyt myös keskustan omista riveistä kuten Paavo Väyrynen. Olikohan poliittisesti viisas lausunto Vanhaselta?
  
  14. tammikuuta 2009 9:16:30

Nimi : Don Pedro
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimi : Senjanen
Mitä teen : Kommentoin

Viesti : Uusin kirjoitus ihan asiallinen, ehkäpä julkisuuden paineista johtuen tottua korrektimpi, ei nimittäin sarkasmia tai nuivia vitsejä?

Jäin ainakin kahta täydennystä odottamaan, näistä toisesta on puhuttu viime aikoina ja toisesta on hiljennetty:

- jatkuvasti puhutaan Somalian ja Irakin levottomuuksista, kuitenkin erit. Irakissa on rauhallisempaa kuin vuosiin. Toisaalta taas esim. Darfur on yhä sama maanpäällinen helvetti kuin ennenkin. Kriisejä on joka mantereella (Kolumbia, Darfur, Palestiina, Afganistan, Myanmar, jne), mutta vain Somalian tilanne saa meillä jatkuvaa huomiota, miksi näin? Eikö kolumbialaisista huumesodan orpouttamista lapsista tule välittää? Eikö darfurilaisten naisten hädästä, jotka pakenevat lastensa kanssa janjaweed-raiskaajajoukkoja, tarvitse välittää? Poissa silmistä, poissa mielestä, kivaa silitellä näitä viiksekkäitä "lapsipakolaisia"?

- tärkeämpi olisi oikeastaan ollut edes vaikka yksittäinen linkki ankkurilastenmäärästä kerrottaessa ihmissalakuljetuksen lisääntymiseen. Vai ei kai nyt mitenkään näillä kahdella asialla ole mitään tekemistä keskenään, eihän? (no, tämä ei ollut minultakaan mallisuoritus, tarjottu linkki vanhahko)

Mutta kokonaisuutena kuitenkin jälleen follaamisen arvoinen herätys..

13. tammikuuta 2009 0:35:38-------------------------------------

Ihan vaan lyhyt kommentti Senjaselle taalta Kolumbiasta, ei tata maata kannata laskea enaa tuohon antamaasi listaan muiden maiden kanssa, vuoden 2004 jalkeen sissit on saatu (varsinkin vuonna 2008) aika lopullisesti kuriin, eika varsinaisia huumesotia kartellien valilla juuri ole, ainakaan silla tapaa, etta ne tavallisiin ihmisiin vaikuttaisivat. Brasilia (suomalaisten turistiparatiisi) ja vaikkapa Venezuela ovat turvallisuustilanteeltaan huomattavasti heikommassa jamassa kuin Kolumbia. Koyhia taalla toki riittaa, mutta aivan samalla lailla niita riittaa kaikissa naapurimaissakin.

Suomelle toki olisi huomattavasti parempi ottaa kolumbialaisia "elintasopakolaisia" kuin esim. somaleita, jos (muka) on pakko ottaa. Kuitenkin melkein sama uskonto ja arvopohja. En silti kannattaisi suuria maaria kolumbialaisiakaan Suomeen otettavaksi,ettei Suomi muutu millaan tapaa Kolumbiaa muistuttavaksi.

Viisi vuotta taalla asuneena kommentoin, terveisin ulkosuomalainen Kolumbian nuiva.
  
  14. tammikuuta 2009 9:20:19

Nimi : kotiäiti, Espoon Kirstinmäki
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Vanhasen lausunto on todella surullinen. Olen aina äänestänyt keskustaa, nyt siirrän ääneni PerusSuomalaisille, Vanhanen saa ajaa muslimisomalien oikeuksia Suomessa ilman tukeani. Poliitikoilla on mennyt ote arjen todellisuuteen kokonaan.
  
  14. tammikuuta 2009 9:29:08

Nimi : vellihousu
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Täytyy vain todea tuosta Vanhasesta, että EI JUMALAUTA.

Toivottavasti nyt möläytti viimeisen typeryytensä ilmoille maan pääministerinä.

Eli keskustaa on tämän jälkeen AIVAN TURHA ÄÄNESTÄÄ, jos puolueen johto on tätämieltä, ei siinä ryhmäkuripuolueessa kukaan, ei kukaan tohdi muuta esittää, oli vaaliohjelmassaan sitten mitä mieltä tahansa.
Väyrynen nyt ehkä on poikkeus, mutta kannattais Paavonkin jo viimein loikata Persujen riveihin.

Jää nähtäväksi, jos tästä maahanmuuttokriittisyydestä saadaan vaaleihin oikein kunnollinen aihe, voi olla, että Keskusta kilpailee tällämenolla kannatuksestaan Persujen kanssa.
Toivon ainakin syvästi tätä.
  
  14. tammikuuta 2009 9:36:51

Nimi : ElinaElina
  
Viesti : Vanhasesta. Nyt on helppoa. Minunkaan ei enää tarvitse ilmaista tunteitani ja ajatuksiani perinteisesti. Sanoin, äänensävyin, kirjoituksin, ilmein tai taiteen muodoin.
Kirjoitan vain numeroita.
Ai niin, se olikin kiellettyä.
  
  14. tammikuuta 2009 9:37:45

Nimi : M
  
Viesti : Ei peruskepulainenkaan tykkää oman pääministerinsä mokumultikulttuilusta. Se nostaa kepulaisen verenpainetta ja vitutuksen kuohuvaa kusivirtaa.
  
  14. tammikuuta 2009 9:40:16

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jultomten: Yritä nyt vain elää asian kanssa.
  
  14. tammikuuta 2009 9:40:24

Nimi : KK
  
Viesti : Tuossa työmatkalla tein havainnon kahdesta afrikkalaisesta miehestä jakamassa ilmaisjakelupostia. Ripeä oli tahti ja kantolaukut kielivät varsin professionaalista asenteesta. Liekö ollut kiire yliopiston luennolle? Tietysti kyse on vain yksittäistapauksista joita ei saa yleistää, mutta ihminen työnsä äärellä aina jaksaa ilahduttaa. Eipähän tuokaan työ enää suomalaisille, edes nuorille, kelpaa jollei pappa vie autolla postilaatikkojen eteen ja levitä punaista mattoa alle.
  
  14. tammikuuta 2009 9:57:39

Nimi : Man Boy
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Vanhanen puhuu asiaa, kerrankin. Kyllähän se tässäkin vieraskirjassa näkyy, että asiallisten kannattajien lisäksi Halla-aho toimii venttiilinä mitä ihmeellisimmille köhnöille ja heidän rasismilleen.
  
  14. tammikuuta 2009 10:15:44

Nimi : Tuomioja tilittää
Kotisivu : http://www.tuomioja.org/
  
Viesti : "Tuomioja: Israelin pitää maksaa tuhoamansa klinikka
14.1.2009 10:12
A A Riikka Haikarainen

Helsingin Sanomat

Entinen ulkoministeri Erkki Tuomioja (sd) vaatii blogitekstissään Israelia korvaamaan Kirkon Ulkomaanavun tukeman klinikan, joka tuhoutui täysin Israelin ohjusiskussa lauantai-iltana.

Klinikka oli iskun aikana taistelujen vuoksi tyhjillään.


"Klinikan tuhoaminen Israelin armeijan iskussa ei ole ensimmäinen kerta, kun Israel hyvin tarkoitukselliselta näyttävällä tavalla tuhoaa suomalaisin varoin rakennetun ja ylläpidetyn terveys- tai muun yksiselitteisesti humanitaarisen siviilikohteen", Tuomioja toteaa.

"Jos teko oli tahallinen tulee myös ottaa esiin sotarikoksiin syyllistyneiden vastuuseen saattaminen."

Tuomiojan mukaan Israel on miehittäjänä se, jonka tulisi kansainvälisen humanitaarisen oikeuden mukaan vastata miehittämiensä alueiden väestön hyvinvoinnista.

"Suomi voisi nyt tässä tapauksessa koettaa tarvittaessa oikeusteitse panna syylliset maksamaan", Tuomioja kirjoittaa.


Israelin suurlähetystön lähettämän tiedotteen mukaan klinikkaan iskettiin, koska Hamasin taistelijat tulittivat Israelin joukkoja rakennuksesta.

Kirkon Ulkomaanavun humanitaarisen avun yksikön päällikkö Jouni Hemberg tapaa tänään Israelin Suomen-suurlähettilään sekä Suomen ulkoministeriön edustajan. Hembergin mukaan keskustelun kohteena on myös tuhoutuneen klinikan rahallinen korvaaminen.

"Selkeästi tässä on kyse humanitaarisen kansainvälisen oikeuden rikkomisesta. Sairaala on aina humanitaarinen kohde."

Hemberg ei osaa vielä arvioida 26 vuotta toimineen klinikan kokonaishintaa. "Iskussa tuhoutui myös korvaamattomia potilastietoja. Mitään ei jäänyt jäljelle."

Hembergin mukaan Kirkon Ulkomaanavun Gazassa toimiva paikallinen kumppanijärjestö Middle East Council of Churches ei ole havainnut Hamasin taistelijoita klinikan tiloissa."


Pari "YK:n" työntekijää, jotka haavoittuivat tässä toissapäivänä näyttivät kyllä epäilyttävästi arabeilta. En luota kyllä pätkääkään siihen, että tiedotus olisi jotenkin neutraalia. Hamas menee varmasti sairaaloihin, koska siellä he luulevat olevansa turvassa. Israel lähetti heille viestin, että he eivät ole turvassa sairaaloissakaan. Tämä on selvä.

Lopettakaa nyt jo saatana se poraaminen jostain suomalaisrahoitteisesta klinikasta! Alueella on sota ja rakennuksia menee nurin. Vittuako sinne lähdette huseeraamaan keskelle sotatoimia?!

Tein kyllä oikean päätöksen, kun erosin kirkosta. Asia käy aina vain selvemmäksi.
  
  14. tammikuuta 2009 10:37:22

Nimi : Futuristi
  
Viesti : Vanhanen puhuu asiaa, kerrankin. Kyllähän se tässäkin vieraskirjassa näkyy, että asiallisten kannattajien lisäksi Halla-aho toimii venttiilinä mitä ihmeellisimmille köhnöille ja heidän rasismilleen.

Niinpä. Ei muuta kuin venttiilit tukkoon, niin hyvä tulee.

Vanhasen lausunnossa hölmöintä olivat sanavalinnat. Vanhas-raukka kun ei varmaan tajua, että ei ole kertakaikkiaan mitään laillista tai laitontakaan tapaa "huolehtia", että äänestäjät eivät ilmaise äänestyskopissa rasismia tai mitä tahansa muuta vaikutinta.

Vanhasen lausunto on laskettavissa samaan sarjaan Lipposen taannoin televisiokeskustelussa esittämä rasismistahuolestumislausunto. Kyseessä on pelkästään pelko äänten menettämisestä.

  
  14. tammikuuta 2009 10:39:45

Nimi : Tonttu Torvinen
  
Viesti : Voisikohan noihin kirjoituksiin laittaa <head>-tägin jälkeen tämän:
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=ISO-8859-1">
niin näkyisi Ä:t ja Ö:t paremmin.
  
  14. tammikuuta 2009 10:46:30

Nimi : Herja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Vanhasen lausunnossa hölmöintä olivat sanavalinnat. Vanhas-raukka kun ei varmaan tajua, että ei ole kertakaikkiaan mitään laillista tai laitontakaan tapaa "huolehtia", että äänestäjät eivät ilmaise äänestyskopissa rasismia tai mitä tahansa muuta vaikutinta.

Jos journalisteilla olisi yhtään itsekunnioitusta niin melkein mikä tahansa poliitikko voitaisiin vetää tilille sanomisistaan kysymällä jatkokysymys "Kuinka tämä voitaisiin mielestänne parhaiten hoitaa?".

Mitähän käytännön keinoja Vanhanen tarjoaisi väärin äänestämisen estämiseksi?

Mitähän käytännön keinoja Cronberg olisi tarjonnut haaveilemansa monimuotoisuuskartoituksensa toteuttamiseksi?

Mitenhän keinoja Thorsin työkalupakista löytyy jotta saadaan yritykset kotouttamaan?

Kuinkahan Brax ajatteli hoitaa väärien mielipiteiden sensuroinnin valtuustoissa?

Ilmeisesti poliittisen toimittajan pääasiallinen toimenkuva koostuu eliitin lausuntojen muistiinmerkitsemisestä ja saattamisesta mahdollisimman laajasti kansan tietoon. Toki kun lausunnot ovat niin uskomattoman tyhmiä kuin em. esimerkit niin ehkäpä median vastuulla ei ole niin väliä.
  
  14. tammikuuta 2009 10:51:12

Nimi : Man Boy
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jos venttiilin aukaiseminen tarkoittaa, että rasismi pääsee valloilleen, niin kyllä se silloin on pidettävä tukossa.
  
  14. tammikuuta 2009 10:57:20

Nimi : jmk
  
Viesti : Jos venttiiliin aukaiseminen tarkoittaa, että neuvostovastaisuus pääsee valloilleen, niin kyllä se on silloin pidettävä tukossa.

Vaikka väkisin.
  
  14. tammikuuta 2009 11:28:18

Nimi : vellihousu
Kotisivu : Osaahan ne "suomalaisetkin" vaatia....
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : "Tasa-arvoista kohtelua pitää saada, ei väliä maksaako itse kulunsa vai joku muu."

Minun mielestäni sosiaalituella elävän PITÄÄ olla huonommassa asemassa kuin työssä käyvän.

Valitettavasti näin ei ole, eikä tämä voi olla mitään tasa-arvoa.
  
  14. tammikuuta 2009 11:53:04

Nimi : Paul R
  
Viesti : jmk: "Jos venttiiliin aukaiseminen tarkoittaa, että neuvostovastaisuus pääsee valloilleen, niin kyllä se on silloin pidettävä tukossa."

Heh, juurikin.
Mokuttajille on niin kiveen kirjoitettu asia, että maahanmuuttoa tarvitaan, se on ihanaa, luonnollista ja väistämätöntä, ettei sen tarpeelliisuudesta voida keskustella.

Perustasta ei voida väitellä, ainoastaan sen mukanaan tuomista seurauksista. Muttei sentään ongelmista, joita ei ole. Jos olisi, jouduttaisiin puhumaan perustasta. Josta ei voida puhua.

Vanhasellakin luulisi olevan sen verran kokemusta neuvostoajoista, että ymmärtäisi ajan hengen olevan juuri sitä. Ajan henki. Ei tämä aika tähän loppunut. Se on tulevaisuudessa joku aivan muu.
  
  14. tammikuuta 2009 12:13:01

Nimi : Viljami
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Jos maahanmuuton venttiilin kiinni pistäminen merkitsee sitä, että maahanmuuttajien kantaväestöä kohtaan tekemät rasistiset viharikokset vähenevät, pistetään se maahanmuuton venttiili kiinni.
  
  14. tammikuuta 2009 12:36:13


guestbook © freebok.net